Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 27 september 2014
Wedstrijdverslag Binneland MU16-2 vs BV Leiderdorp MU16-1 (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


Binnenland MU16-2 – Leiderdorp MU16-1

 

Na de overwinning van afgelopen week speelden de MU16-2 meiden zaterdag 27 september 2014 thuis tegen Leiderdorp MU16-1.

Nadat eerst een teamfoto werd geschoten, konden de meiden aan de warming up beginnen. Eerst met z’n achten (Simone en Elanur hadden familieverplichtingen en Eline is nog niet speelfit) en later met Iris, die haar kunsten bij MU16-1 had getoond, werd de warming-up gestart. De meiden waren niet zo fel als vorige week, maar met goede moet werd gestart tegen Leiderdorp. De eerste vijf minuten werd er niet gescoord.

Maar in de tweede helft van de eerste periode scoorde Leiderdorp er op los. Met 6 rake klappen stond het ineens 0-12. Yuna deed vlak voor de eerste break wat terug. De eindstand na 10 minuten was 2-14.

De tweede periode ging een stuk beter. Yuna opende de score waarna de tegenstander er echter vijf tegen scoorde. Weer was het onze nummer 15 die scoorde. Na een 6-24 stand en een time-out van Renate, werd de boel eens even goed wakker geschut. Er moest een tandje bij volgens de Coach.

Zo gezegd zo gedaan. Leiderdorp kon nog maar één keer scoren terwijl Abigael, Kim en weer Yuna voor Binnenland de bal door het netje gooiden. Met een 12-26 tussenstand kregen de meiden hun welverdiende rust.

Na de pauze konden de meiden van Binnenland het tempo van de meiden uit Leiderdorp niet meer bij houden. Zij waren een maatje te groot. Hoe Iris, Vera en Annemarie ook verdedigden de tegenstander wist steeds de weg naar de basket te vinden. Met twee rake vrije worpen van Isabeau en een score van Abigael werd de derde periode afgesloten met een 16-39 stand.

In de vierde periode was het figuurlijke kaarsje op aan Barendrechtse zijde. Ondanks het weer inbrengen van Shinaaz om de eindspurt van Leiderdorp te remmen liep de tegenstander uit naar 16-49.

Roos maakte haar eerste punten voordat Kim haar tweede score van de dag kon maken. Iris die toch al vermoeid aan de wedstrijd begon kon met blessures aan knie en hand ook niets meer tegenhouden.

De bezoekers denderden door. Net als vorige week scoorde Annemarie de laatste punten voor MU16-2. Uiteindelijk werd het 22-63. Een welverdiende overwinning voor Leiderdorp, een goede ploeg die een maatje te groot was voor onze meiden.

 

Ondanks dit matige resultaat werd er toch uiteraard lang onder een warme douche gestaan. De teamspirit blijft goed. Volgende keer beter meiden.

 

Met sportieve groet,

Wilco


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus LekDetec.nl uit F4
19-01-2018, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus Red Stars
20-01-2018 20:15u


Afval Loont Saldo
445
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

20 januari, jarig.
Djayden Baas.
Leeftijd 14 jaar.
M14-1.
Djayden Baas

Fabian Eeren.
Leeftijd 16 jaar.
M16-3.
Fabian Eeren

Sjors Kleinjan.
Leeftijd 23 jaar.
MSE5.
Sjors Kleinjan


Agenda.
AGENDA
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.