Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 21 september 2014
Verslag Fairmount MU16-1 - Binnenland MU16-2 (Meisjes 16-2 Team)

Uitslagen en standen


BV-Fairmount MU16-1 - Binnenland MU16-2

 

Yes, ze mogen weer. De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd weer spannend voor de meiden. Je merkte het al tijdens het verzamelen bij de Drie Sprong; een drukte en veel gegiebel.

MU16-2 een team bestaande uit 12 speelster is de kweekvijver voor andere teams en omdat ze spelers moesten afstaan aan MU16-1 en MU18-1 en één speelster hebben die om gezondheidsredenen nog niet kan spelen gingen Renate en ik met 9 speelster en een hoop publiek op pad naar Fairmount MU16-1 in Hendrik Ido Ambacht.

MU16-2 is een mix van het oude MU14-1 en MU14-2 van vorig seizoen en met Renate als nieuwe trainer/coach zal gebouwd moeten worden aan een nieuwe eenheid. Na een gedegen warming-up kon de wedstrijd beginnen.

De eerste punten van het seizoen werden gescoord door Isabeau. Daarna scoorde Fairmount 4 keer op rij. Ondanks een rommelige start met weinig structuur scoorde ook onze meiden via Annemarie en Abigael (2*) drie keer op rij. De laatste punten in periode 1 waren voor Fairmount en eindigde met een 12-8 stand. In het begin van periode 2 scoorde Fairmount snel achterelkaar 12 punten door onnodig balverlies terwijl de meiden uit Barendrecht via Annemarie en Elanur (2*) maar drie keer scoorden. Maar na de 24-14 en een time-out van Renate werd de achtervolging ingezet. Puntje voor puntje werd de achterstand ingelopen. Met twee scores van Isabeau en nog eens twee van Elanur kon de achterstand van 10 punten teruggebracht worden naar een ruststand van 29-22.   

Na de rust kwam er iets meer structuur in het spel van Binnenland. Via scores Shinaaz, Annemarie en weer Shinaaz en goed verdedigend werk van Iris en Kim werd Fairmount onder druk gezet. Het beoogde pressiespel van Renate kreeg steeds meer vorm. Taken werden beter uitgevoerd en door telkens verse speelsters in te brengen kon MU16 steeds een stukje inlopen. Abigael en Vera deden er nog een tandje bij en scoorden ieder twee keer. Ook Isabeau pakte haar puntjes mee. Uiteindelijk werden er drie punten ingelopen en met een verschil van maar vierpunten (41-37) werd gestart met de vierde periode.

Door de spanning en de vermoeidheid werd het spel aan beide kanten slordig. Er werd om en om gescoord. Via Isabeau (41-39) en twee keer Elanur (43-43) kwamen de meiden eindelijk van de achterstand af. Ook Fairmount bleef knokken. (45-43). Door een rebound in een score om te zetten deed ook Roos van zich horen. (45-45). Daarna werden er veel kansen gemist. Wederom zorgen Kim en Iris ervoor dat balverlies niet in scores van Fairmount eindigden. De sokken werden uit de schoenen gelopen om te voorkomen dat de tegenstander kon scoren. Toch kwam Fairmount weer voor (47-45). Abigael scoorde één van de twee vrije worpen en met een 47-46 ging de laatste minuut in.

Het spel vloog heen en weer, de bankspelers lieten zich horen, het publiek ging zich er (in positieve zin) mee bemoeien en ook Renate en Wilco schreeuwden de meiden naar voren.

Met nog 15 seconden op de klok scoorde Annemarie de 47-48. De meiden stonden eindelijk na de start van 0-2 weer voor. Zowel de Ambachtse meiden als die uit Barendrecht misten nog een kans waardoor de stand eindigde met 47-48. Door het harde werken hadden sommige meiden niet eens in de gaten waarom na het eindsignaal bijna iedereen hard aan het juichen was. Een van de meiden zuchtte “hè, hebben we gewonnen dan” Een zwaar bevochten, maar verdiende eerste overwinning voor MU16-2.

 

De overwinning werd uiteraard lang gevierd onder een warme douche.

 

Met sportieve groet,

Wilco


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus LekDetec.nl uit F4
19-01-2018, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus Red Stars
20-01-2018 20:15u


Afval Loont Saldo
445
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

20 januari, jarig.
Djayden Baas.
Leeftijd 14 jaar.
M14-1.
Djayden Baas

Fabian Eeren.
Leeftijd 16 jaar.
M16-3.
Fabian Eeren

Sjors Kleinjan.
Leeftijd 23 jaar.
MSE5.
Sjors Kleinjan


Agenda.
AGENDA
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.