Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 25 september 2016
Vetus Binnenland onderuit in streekderby (Dames 20-1 Team)


Afgelopen vrijdag speelden de meiden van Michel en Linda Appers in een volle sporthal De Driesprong tegen Rotterdam Basketball. De Rotterdamse meiden acteerden in ieder geval vorig jaar al in de U20 eredivisie. Bij Rotterdam speelden ook nog een aantal oud Binnenlanders en dus beloofde het een leuke wedstrijd te worden.

De wedstrijd begint echter dramatisch voor de Binnenlanders. Als er na 5 minuten een 2-10 stand op de borden staat lijkt het erop alsof de Binnenlanders niet op kunnen spelen tegen de Rotterdamse meiden. Dat blijkt niet waar, daar waar zij een aantal vrije worpen missen, weten wij wat scores te produceren en terug te komen tot 8-14.

De tweede periode is de beste periode van onze kant. Van 5 punten achter in de vierde minuut stomen we door naar een 10 punten voorsprong bij rust. De flow zit er behoorlijk in en het is jammer dat de rust aanbreekt.

Het derde kwart wisselen we scores uit tot aan de zesde minuut. Daarna een run van Rotterdam en het verschil is nog maar twee punten.  Rotterdam heeft nu duidelijk een flow te pakken en bij ons lukt het even niet meer.

Het laatste kwart belooft spannend te worden en tot de vijfde minuut is dat ook zo. Daarna volgen er voor fouten in aanval en verdediging waardoor Rotterdam een groot aantal open kansen en een aantal makkelijke steals (onze turn overs) krijgt. Het verschil loopt op naar negen punten, daar waar het werkelijke verschil iets kleiner had mogen zijn. Uiteindelijk wint Rotterdam terecht.

De komende trainingen gaan we hard aan de bak om over twee weken (uit) tegen Almonte te kunnen laten zien wat wij kunnen. Dat is namelijk tijdens deze game niet echt gelukt en zowel coach als speelsters zinspelen op sportieve revanche! De volgende thuiswedstrijd staat pas op 11 november gepland. Dat duurt nog even, maar wij hopen dan ook op volle tribunes in onze strijd tegen de Amsterdammers.

 

Foto's van deze game zijn hier terug te vinden: KLIK HIER


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus Dozy BV Den Helder thuis
21-10-2017, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus De Hoppers uit
28-10-2017 20:30u


Afval Loont Saldo
255
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

22 oktober, jarig.
Maya Driel.
Leeftijd 12 jaar.
V14-1.
Maya Driel


Agenda.
AGENDA
19-10 Bestuur
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.