Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingen

Onze leden.
4Consult B.V.

Het in Zwijndrecht gevestigde 4Consult biedt totaaloplossingen aan op ICT gebied, vanaf 20 tot circa 1500 werkplekken. Bijzonder is de snelle en directe werkwijze. Geen logge organisatie, maar korte en directe lijnen. Niet praten, maar doen is onze mentaliteit. Daarnaast hebben wij een goede persoonlijk relatie met al onze klanten en partners hoog in het vaandel staan. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf in de regio Zuid-Holland en voor zorginstellingen verspreid door Nederland en sinds kort ook België. Continu zijn wij op zoek naar de beste ICT oplossingen voor onze klanten.


A&A Financieel Advies

In Barendrecht gevestigd zijn wij, Martin Aulman en Leo van den Adel, een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau: geen enkele bank of verzekeringmaatschappij kan ons iets verplichten, u bent onze opdrachtgever!

Wij richten ons op uw belangen. Ons vak is dus het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen:

 • hypotheekadvisering
 • oudedagsvoorzieningen
 • vermogensgroei
 • schadeverzekeringen en risicobeheer

AA Drink

AA Drink Official Webshop
- Bestelgemak voor sporters, sportverenigingen en sportcentra
- Gratis verzending bij bestelling boven € 25,-
- Levering binnen 5-7 werkdagen gegarandeerd, veelal binnen 1-3 werkdagen
- Breed assortiment Sportvoeding, Sportmaterialen, Sportkleding en Sportdranken
- Speciale sportpromoties enkel via webshop
- Webshop prijzen inclusief BTW


Aad van Loon Sport

Aad van Loon Sport is het sportcentrum in Barendrecht waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt. Aad van Loon Sport onderscheidt zich van andere sportscholen in Barendrecht vanwege onder andere het unieke begeleidingsproces met doelstellingen en voortgang en de mogelijkheid om fit te worden in 35 minuten per training via de Milon Cirkel. Daarbij kent Aad van Loon Sport speciale trainingsprogramma’s die door de fysiotherapeuten aangepast worden aan klachten en/of beperkingen.


Aarnoudse transportmiddelen

Aarnoudse is al meer dan 50 jaar specialist
in interne transport- en opslagmiddelen: Logistiek materiaal voor de professional. Van steekwagen tot rolcontainer, van pompwagen tot magazijnwagen, en meer! Ons ervaren verkoopteam adviseert graag in vele mogelijkheden in uw praktijksituatie. Niet alleen heeft Aarnoudse een kompleet leveringsprogramma intern transport met standaard artikelen,maar ook vele speciale transportmiddelen, ontwikkeld voor heel specifieke toepassingen in de praktijk.En u weet: goed gereedschap is het halve werk.
Een steekwagen is vaak niet zomaar een steekwagen, maar een uitgekiend transport-middel, goed in balans, wendbaar, met de juiste wielen, schopplaat en hoogte.


ABC Kwakernaat Accountants

ABC Accountants met vestigingen in Barendrecht, Rotterdam en Amsterdam is gespecialiseerd in Accountancy, Belasting en Consultancy. Met deze diensten helpt ABC Accountantsgraag hun MKB-cliënten. ABC Accountants is een volwaardig accountants- en belastingadvieskantoor waar persoonlijke aandacht op nummer één staat. Ook de snelle service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en betaalbaarheid zijn drie eigenschappen die de cliënten waarderen.


AKM Projectontwikkeling

AKM Projectontwikkeling is een no-nonsense Barendrechtse projectontwikkelaar die kwaliteit aan de leefomgeving toevoegt door hoogstaande wonongbouw te creëren. AKM Projectontwikkeling realiseert landelijk én lokaal schitterende woningen.


Arcus


Barendrecht Yoga

BARENDRECHT YOGA geeft yogalessen aan kinderen, tieners, volwassenen, zwangeren en er is een speciale vrouwengroep. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, met of zonder ervaring. De lessen zijn gevarieerd en kenmerken zich door de individuele kijk op de mens: met een (kleine) aanpassing kun je, ondanks je klacht, tóch vaak meedoen met de les. Voor kinderen en tieners is het fijn even weg te zijn uit de drukte en social media en de mogelijkheid te krijgen om via o.a.  yogaoefeningen, spel- en ontspanningsoefeningen tot zichzelf te komen.


Bio op je bord

GEZOND AAN TAFEL?

 • Gezond en biologisch eten?
 • Geen zin om boodschappen te doen?
 • Wat zullen we vanavond weer eens eten?

Bio op je bord lost deze vragen voor je op! Een biologische maaltijd, groente- of fruitpakket, bij Bio op je bord kun je het allemaal bestellen. De bezorging op het opgegeven adres is gratis. De online biologische supermarkt waar je o.a. zuivel, brood, vleeswaren, droogwaren en vele andere producten kunt bestellen. Dit allemaal zonder de deur uit te gaan! Benieuwd? Kijk op onze website!


BMW Dealer Jer de Fonkert

Niet gevonden wat u zocht? Kom langs in onze showroom of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs


Care Cosmetics

CARE COSMETICS is dé beauty business partner in de professionele schoonheidsbranche. We bieden meer dan 20 jaar expertise en bedienen momenteel circa 4000 schoonheidssalons en retailers. De combinatie van onze sterke merken met de kwaliteit, service en kennis die wij bieden is uniek in de markt.


Ceres Advies / InterKa

Ceres Advies richt zich ondersteuning, advies en coaching op het gebied van personeel & organisatie, kwaliteit en beleid & structuur. Het doel is ruimte creëren voor groei en ontwikkeling, zie verder http://www.ceres-advies.nl/

InterKa is sinds 2007 actief in de zorg (VVT) en het onderwijs op het gebied van:

 • Communicatie
 • interimmanagement
 • projectmanagement
 • managementsupport

InterKa, net iets persoonlijker

Zie verder http://www.interka.nl

 


Chica's Mode

Chica's , De gezelligste dameskleding zaak van Barendrecht, Iedere week nieuwe Collectie, snelle en betaalbare damesmode. Dit in het hartje van Barendrecht, het snoepwinkeltje voor vrouwen, kom gezellig langs aan de Achterom 113 ( parkeerplaats AH)


Contargo

Met een jaarlijkse transportcapaciteit van 2,3 miljoen TEU is Contargo één van de marktleiders op het gebied van logistieke containernetwerken in het Europese achterland. Contargo integreert het containerverkeer tussen de havens in West-Europa, de Duitse Noordzeehavens en het Europese achterland. Het netwerkconcept van Contargo is gebaseerd op drie componenten, te weten: eigen terminals als knooppunten, eigen transportlijnen per binnenschip en trein als verbindingen en competente decentrale en centrale klantenserviceorganisaties voor het afwikkelen van uw order. Dit concept maakt Contargo tot een toonaangevende partner voor reders, expediteurs en alle andere betrokkenen langs de intermodale logistieke keten in Europa.


de Bondt Publishing

De Bondt Publishing is een in Barendrecht gevestigde uitgeverij en is gespecialiseerd in de uitgifte van sponsored magazines:

 • Business to Business magazines  (o.a. Ondernemend)
 • Business to Consumer ( o.a Barendrecht Carnisse nieuws en Beleef Barendrecht)
 • Presentatiegidsen / relatiemagazines

De Bondt Publishing verspreidt al haar magazines volledig in eigen beheer. In sommige gevallen werken wij samen met professionele partners.

Op jaarbasis geven wij inmiddels zo’n 40 magazines uit.


Dick de Jong Hoveniers

Het op de grens van Rotterdam en Barendrecht gevestigde Dick de Jong Hoveniers is een betrouwbaar adres sinds 1988. Dick de Jong Hoverniers staan borg voor kwaliteit bij tuinontwerp en tuinaanleg van particuliere- en bedrijfs- en kantoortuinen en bij het tuinonderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen voor geheel Rotterdam en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de renovatie en revitalisatie van bestaande tuinen en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van seniorentuinen. Bij dit alles staan uw eisen en wensen centraal.


Floxx Solutions and Valuations

Bij FLOXX helpen wij werkgevers met hun pensioenvraagstukken. Dit kan de inhoud of de aanpassing van de pensioenregeling zijn. En over de financiële aspecten, zoals premies en kosten, creëren wij inzicht. Waar we werkgevers kunnen dienen is het ontwikkelen van begrip en inzicht, want pensioen wordt begrijpelijkerwijs als complex ervaren. Een goede communicatie met de werknemers is belangrijk en is ons uitgangspunt.


Fruity King B.V.

Sinds 1992 verwerkt Fruity King dagelijks in Barendrecht diverse soorten fruit, groenten en andere ingrediënten tot sappen, smoothies en overige gezonde drankjes. De producten van Fruity King zijn te vinden in het koelvak van de meeste supermarkten, maar ook op bedrijfs- en schoolcateringlocaties en diverse horeca gelegenheden in Nederland en Europa.


Gezondsheidswinkel Barendrecht

Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke vitamines, voedingssupplementen en huidverzorging, gluenvrije- en natuurvoeding en biologisch brood. In onze winkel treft u niet alleen een ruim assortiment natuurlijke vitamines,mineralen en voedingsupplementen, maar ook veel voeding op natuurlijke/biologische basis. We hebben een eigen broodafdeling/-bakkerij en zijn ook het afhaalpunt van het landzicht biologisch groenteabonnement. Tevens een mooi assortiment heerlijke biologische kazen en het ruime assortiment super -en rawfoods! Op zoek naar natuurlijke huidverzorging en/of make-up? Wij adviseren graag welk product u past! In onze therapeutenruimte werkt onze natuurgeneeskundige therapuet met electro-acupunctuur en iriscopie om tot een betrouwbaar gezondheidsadvies te komen.


Hillfresh International


Hoogwerf Financieel Advies

Advisering en- bemiddeling in de financiële producten hypotheken, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, consumptieve kredieten en betaalrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften.


IVA Groep


J&M VvE Beheer


Ketel-vervangen.nl

Ketel-vervangen.nl brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis.

Wij plaatsen de modernste en veiligste cv-ketels volgens de laatste stand der techniek waardoor u bespaart op maximale zuinigheid en profiteert van de hoogst haalbare rendement uit uw cv-ketel.

Afhankelijk van uw woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de als maar stijgende energieprijzen. Een nieuwe HR cv-ketel zal in vergelijking met een oud toestel aanzienlijke gasbesparingen opleveren.

Niet alleen zijn onze cv-ketels zuinig, ook onze installatiekosten en onderhoud zijn zeer voordelig!!

Ketel-vervangen.nl is een onderdeel van HOB Onderhoud en Beheer welke al jaren actief is in de loodgieters en verwarmingsbranche in Barendrecht en omstreken.

Wij zijn lid van de brancheorganisaties Uneto-VNI en de Sterkin

Deze organisaties stellen eisen, hoge eisen. Een lid moet de benodigde opleidingen hebben gevolgd en de erkende diploma’s in bezit hebben.

Hierdoor weet u dat een echte vakman in huis haalt.


Kiwa Nederland

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Deze certificatie-activiteiten ondersteunt Kiwa met inspectie, keuring, testen, technologische kennis, research, training en dataservices.
Door kwaliteit zichtbaar te maken en te verbeteren, creëert Kiwa vertrouwen.   De naam Kiwa, Kiwa certificaten en Kiwa keurmerken staan internationaal voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.


Koolmees Bouw en Verbouw


Leger des Heils


Lely B.V.

Lely  richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector. Lely is het enige bedrijf wereldwijd dat een compleet assortiment producten en diensten aan deze sector levert, van ruwvoederwinning tot geautomatiseerde voersystemen, stalreinigers en melkrobots. Als internationaal familiebedrijf in de agrisector zijn we dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen. Hierbij worden we geleid en geïnspireerd door onze visie en de wensen en keuzes van onze klanten. Lely werkt bovendien aan concepten die energieneutraal werken in de melkveesector mogelijk maken. Lely is al vele jaren de onbetwiste marktleider in de verkoop en service van geautomatiseerde melksystemen en heeft een sterke positie op het gebied van ruwvoederwinning. De opgebouwde kennis in de agrarische keten, inmiddels ruim vijfenzestig jaar, is ongeëvenaard. De Lely Groep is actief in meer dan zestig landen en biedt werk aan ruim 2.000 mensen.


Luxaflex

Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Raambekleding gemaakt naar uw wens, de perfecte keuze! Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie.


Magna Cura


Metalent


Nacsport


Naturalesa

Naturalesa is een nieuwe schoonheidssalon, gevestigd aan de Augustapolder in Barendrecht. U kunt hier terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, een pedicure of manicure, bodywraps voor het afvallen in centimeters en een spray-tan voor een prachtig gebruinde huid. Meer informatie, kijk op onze website www.naturalesa.nl


Netzaken.nl

Netzaken.nl is uw partner bij het realiseren van dynamische toepassingen voor het internet, extranet of intranet. Of het nu gaat om een reactieformulier, een inschrijvingformulier, een compleet content management systeem of een toepassing voor uw (decentrale) organisatie via het internet, bij Netzaken.nl bent u aan het juiste adres. Netzaken.nl staat voor 20 jaar ervaring in de ICT in al zijn aspecten. Dat betekent veel ervaring in de analyse van bedrijfsprocessen, automatisering van workflows. Sinds 2000 wordt deze expertise gebruikt voor het maken van toepassingen via het internet.


Nirint Shipping

Nirint shipping operates a fixed liner service every 14 days  from Rotterdam, Bilbao to the the Dutch Antilles(Willemstad & Barcadera), Cuba (Mariel & Moa) and the East Coast Canada. We offer container, breakbulk, and bulk services. Plus heavy lifts, project cargo and rolling equipment from and to any destination in the world.


Paxpring - Zeropackaging

We believe that we should not put more pressure on the resources of the earth. When it comes to mindless, unscrupulous consuming, enough is enough! Especially when there are so many attractive alternatives to produce sustainable packaging. If we all dream of a better world, let's start shaping it right now!


Peak Sport


People Investors


Peter Terlouw Tweewielers


Primera Barendrecht Centrum

Primera Barendrecht Centrum  op de middenbaan, Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een leuk cadeau voor een ander. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor de POST NL voor alle postzakken, wenskaarten,  tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak,  Staatsloterij, Lotto, en meer als 100 cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en Pasfoto’s. en nog veel meer..


Questus B.V.

Questus is een professioneel bedrijf met gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring dat zich richt op programma-, project- en interimamanagement in (primair) de ICT-sector.


Renes Oud Papier b.v.


Rode Kruis EHBO

 

 


Spalding


Tjip

‘The Platform Engineers’ van het Delftse technologiebedrijf TJIP bouwen en ondersteunen digitale platforms samen met de businesspartners van het bedrijf. Het betreft onder meer platforms voor banken en verzekeraars in Nederland. De platforms helpen om kennis, mensen en techniek te verbinden en organisaties efficiënter en transparanter te laten functioneren.


Unive

Univé Zuid-Nederland

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé Zuid-Nederland is één van de zelfstandige Regionale Univé's binnen de Coöperatie Univé. Elkaar helpen, dat is waar Univé voor staat. Univé is een coöperatie en dat betekent risico’s delen. We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen en er is veel te kiezen. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw persoonlijke situatie.

Persoonlijk advies ook bij u in de buurt
Met een winkel in de Avenue Carnisse 268 in Barendrecht zijn de adviseurs van Univé letterlijk bij u in de buurt. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Wij helpen u graag met een advies op maat. Loop gerust eens binnen, dat kan zonder afspraak.


Vertom


Vetus


Visgilde Leen de Jong

Visgilde Leen de Jong is de visspeciaalzaak van Barendrecht. Dagelijks is Visgilde Leen de Jong in de weer met haar trots, verse vis. Met heerlijke specialiteiten, gebakken of om lekker thuis verder te bereiden. Visgilde Leen de Jong zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit. Ontdek wat Visgilde voor u kan betekenen. De winkel is gevestigd aan de Middenbaan 73 in het centrum van Barendrecht.


WEMA


Zwembad DHZ

Zwembad-DHZ verzorgt onderhoud, reparatie en nieuwbouw van prive-zwembaden. Persoonlijke aandacht en service komen op hierbij de eerste plek! Zwembad-DHZ  heeft met alle fabrikanten en leveranciers contact waardoor materialen, onderdelen en toebehoren altijd leverbaar zijn. Een groot assortiment hiervan is te zien op de website (klik op logo links om hier direct heen te gaan)
Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.