Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenHeadlines
start Groteclubactie algemeen (Bestuur .)

Vanaf vandaag kun je loten kopen om onze vereniging te steunen!

Dit jaar willen wij de opbrengst besteden aan gloednieuwe basketballen.

Help jij mee om dit te bereiken?

Via http://toolbox.clubactie.nl/actie/CBVBinnenland kun je loten kopen!

#groteclubactie #jouwinzetisgoudwaard #cbvbinnenland


 

Lees het hele artikel


Jongens U12-2 zoekt nog een trainer! (Jongens 12-2 Team)

De jongens u12-2 van CBV Binnenland zijn op zoek naar een leuke gezellig trainer voor de dinsdag. Zij trainen van 17:15-18:30. Kan jij hen basketballskills bijbrengen? Vind jij het leuk om een groep jongens te trainen? Neem dan contact op met Elly (e.bochhart@cbvbinnenland.nl)
 

Lees het hele artikel


Oproep vanuit de Technische Commissie (Technische Commissie)

Om het komend seizoen goed te kunnen starten, zoekt CBV Binnenland nog best veel trainers en assistent trainers. Het gaat meestal om trainers voor de 2e en 3e teams, maar we zoeken ook nog  zeer ervaren trainers voor onze M22-1 en Heren 2. Beide zijn ingeschreven in de 2e divisie.

CBV Binnenland is wat spelend aantal leden betreft de 5e vereniging van Nederland en heeft dus een groot potentieel. We hebben meer dan 30 goed gevulde teams. Zo ongeveer alle 1e teams spelen in de eredivisie of 2e divisie.
Onze dames 1 speelt eredivisie en onze heren 1 gaat proberen weer in de promo divisie te komen.

Contact info:  >>>>>>

Lees het hele artikel

dinsdag 17 september 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 kent fenomenale seizoensstart (Jongens 14-1 Team)

De jongens van MU14-1 zijn het nieuwe seizoen begonnen met een verpletterende overwinning op Blauw Wit. Met maar liefst zeven jongens die vorig seizoen nog, regionaal, in MU12 speelden en nu landelijk uitkomen in de tweede divisie werd een gedenkwaardig potje op de zaalmat gelegd.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 15 september 2019
Teampagina VU16-1 (Meisjes 16-1 Team)

De teampagina van VU16-1 is voorzien van een nieuwe teamfoto.
 


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

donderdag 12 september 2019
Fundamentals training jongens en meiden (U14 t/m u18) (Technische Commissie)

Voor dit seizoen heeft het bestuur van CBV Binnenland besloten om de fundamentals trainingen gezamenlijk te houden met de jongens en meiden.

De eerste training start op vrijdag 4 oktober. Iedere vrijdagavond vind de training plaats van 18.45 uur t/m 20.00 uur in sporthal De Driesprong.

De Technische commissie is samen met coach Willemijn Kallenberg en coach Roy Dorleijn nog druk bezig met het in elkaar zetten van een draaiboek voor de coaches. In dit draaiboek staat omschreven welk fundamentals jullie worden aangeleerd in een bepaald tijdsblok.

Let op:

De fundamentals trainingen zijn verplicht voor de 1e teams van bovengenoemde leeftijdscategorie.

Mocht jij geen speler zijn van een 1e team en wil jij toch hieraan deelnemen dan kun jij je voor 25 september via de mail aanmelden bij Zefanya Lesnoesa (afgelopen seizoen coach jongens u14-1).

Email: z.lesnoesa@cbvbinnenland.nl

Lees het hele artikel


Skillstraining u10-u12 gaat beginnen (Kanjer van de week .)

Skillstraining voor meisjes en jongens u10-12 gaat vrijdag, 13 september van start.

CBV Binnenland is trots dat er weer vrijwilligers gevonden zijn om de skillstraining, ook wel techniektraining genaamd, van start te laten gaan. Toch zijn wij nog op zoek naar een aantal senior coaches en assistenten.

 Senior coaches Jamailah Adams, speelster van dames 1, Joost van Rangelrooy, coach dames 1, Igor Gavic, coach X12-1 en Rainier Segers, assistent-coach v18.2 zullen om de week de supervisie houden op de trainingen.

Lees het hele artikel

woensdag 11 september 2019
De Club van 100 (Club van 100 Bestuur)

De Club van 100 is een van de initiatieven van de vereniging om externe middelen te werven.

Iedereen (oud)leden, niet leden en ouders kunnen voor een klein bedrag de vereniging steunen.

De bijdragen worden o.a. gebruikt om de sportieve ambities van de jeugdteams te ondersteunen of specifieke (trainings)materialen voor de vereniging aan te schaffen. Het geld kan ook gebruikt worden om tegemoet te komen in de kosten van clinics, toernooien en andere gezellige, leuke activiteiten voor de jeugd. Binnenland wil voor ieder jeugdlid, de toekomstige topsporter en de recreant, een goede, maar vooral ook een gezellige en betaalbare vereniging zijn. Zonder externe middelen is het onmogelijk om deze doelstellingen te realiseren.

Lees het hele artikel

maandag 9 september 2019
Kiwa/Binnenland MU14-1 toont kwaliteit tijdens eredivisietoernooi (Jongens 14-1 Team)

Het bijna geheel vernieuwde MU14-1 team heeft tijdens het Firestarter toernooi in Wijchen laten zien dat het komend seizoen, in de tweede divisie, met vertrouwen tegemoet gezien kan worden. Het team, dat maar liefst 7 jongens vanuit MU12-1 zag instromen, speelde 6 wedstrijden van 25 minuten tegen louter eredivisieteams waarvan één zelfs uit de hoogste klasse in Italiё. 

Lees het hele artikel


Gratis workshop persberichten schrijven (Bestuur .)

Zaterdag 14 september organiseert het Barendrechts Dagblad een gratis workshop persberichten schrijven. Onder leiding van een redactioneel medewerker van het Barendrechts Dagblad leer je in anderhalf uur de kneepjes van het vak. Je krijgt uitgelegd wat de gedachte is achter een persbericht, hoe je die opstelt en hoe je die kunt inzetten om een onderwerp of onze vereniging in de schijnwerpers te zetten. Tot slot gaat de groep gezamenlijk en individueel aan de slag om de proef op de som te nemen.

De workshop is op zaterdagochtend van 11:00 tot 12:30, bij het Barendrechts Dagblad op de redactie in Het Kruispunt in Barendrecht. Opgeven kan tot donderdag 12 september via rene.dons@digitaaldagblad.nl.

Wij roepen leden en ouders van jeugdleden op om zich aan te melden voor deze workshop. Als je na de workshop het leuk vindt om persberichten en/of wedstrijdverslagen te gaan schrijven en om contacten met de pers te onderhouden, laat het dan even weten op voorzitter@cbvbinnenland.nl

Lees het hele artikel

zondag 1 september 2019
Succesvol starttoernooi 2019 (Toernooi .)

Het starttoernooi 2019 dat afgelopen vrijdag en zaterdag in onze eigen sporthal De Driesprong gehouden werd was weer een succes. Dit jaar was het lastig om genoeg scheidsrechters te  vinden, maar uiteindelijk  liep alles gesmeerd. Oud gedienden en zelfs Belgische scheidrechters floten net als de VU20 en MU18-2 in totaal 66 games. 

Dit jaar sponsorde 4Consult het toernooi waardoor ook dit jaar iedereen een prijs kreeg. Op vrijdag was dat een bittergarnituur en op zaterdag overheerlijke taarten van de Meisjes van Marsepein (http://www.demeisjesvanmarsepein.nl).

Daarnaast leverde ook de club van 100 een bijdrage aan het toernooi. Benieuwd wat de club van 100 is? Klik hier!

Wij willen alle vrijwilligers, scheidsrechters en 4Consult bedanken voor het succesvol laten verlopen van het toernooi.

Lees het hele artikel

dinsdag 27 augustus 2019
De Grote Clubactie gaat weer bijna van start. (Bestuur .)

De Grote Clubactie gaat weer bijna van start. Vanaf zaterdag 14 september kun je loten kopen om Binnenland te steunen. Onze leden gaan langs de deur, maar het is ook mogelijk om online loten kopen! Binnenkort meer info via onze social kanalen!

#groteclubactie #cbvbinnenland

 

Lees het hele artikel

zaterdag 24 augustus 2019
Trainingsschema voor aanvang nieuwe seizoen (Technische Commissie)

Natuurlijk is het dik en dik vakantie maar toch staat het trainingsschema voor het nieuwe seizoen al online!

schema gaat 2 september in

Je checkt het hier >>>> !

 

 
 

dinsdag 20 augustus 2019
Tablet / Tafel / Jury training (Technische Commissie)

Om goed voorbereid te zijn op de start van het komende seizoen, wordt er door Cees van der Graaf een tablet/tafel/jury cursus verzorgd op woensdag 4 en donderdag 5 september a.s.

De cursus start om 19:30 uur en duurt ongeveer een uur. 

Voor onze (nieuwe) U14 spelers is het verplicht om naar 1 van de 2 avonden te komen, omdat ze nu ook ingedeeld kunnen worden om tafel diensten te vervullen.

Ouders en oudere spelers willen we nadrukkelijk ook de mogelijkheid geven om, als ze het wensen, naar 1 van de 2 avonden te komen. 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.