Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenHeadlines
Oproep vanuit de Technische Commissie (Technische Commissie)

De vereniging groeit nog steeds en heeft ook voor het volgend seizoen weer veel leuke sportieve plannen. 

We willen onze spelers weer uitdagende wedstrijden bieden en voldoende mogelijkheden tot verdere ontwikkeling.

Zonder jouw/uw hulp lukt dat echter niet.

Op basis van de leeftijden van de spelers, kunnen we al een inschatting maken van hoeveel teams we volgend jaar nodig denken te hebben. Voor het seizoen 2019 - 2020 zoekt CBV Binnenland daarom weer veel trainers, assistent trainers en teambegeleiders.

Contact info:  >>>>>>

Lees het hele artikel

maandag 18 maart 2019
4Consult/Binnenland verliest van koploper (Dames 1 Team)

Het is 4Consult/Binnenland niet gelukt om koploper Solar-systemen Grasshoppers in eigen huis een nederlaag toe te brengen. Na een ruststand van 35-29 bleven de punten met 82-68 in Katwijk. Het verschil tussen beide ploegen op het veld was echter veel minder dan de uitslag doet vermoeden. De Barendrechtse formatie bleef lang in het spoor van Grasshoppers en moest dat ook doen zonder Gabriëlle van den Bosch die deze week op een training een forse enkelblessure opliep. Tel daarbij op het gemis van Zera Butter en duidelijk mag zijn dat 4Consult/Binnenland een prima wedstrijd heeft gespeeld. Door de winst van Dozy BV Den Helder op Lekdetec.nl is 4Consult/Binnenland echter al nagenoeg zeker van deelname aan de play-offs. Het enige scenario dat volgende week nog roet in het eten kan gooien is als Dozy BV Den Helder verliest bij Jolly Jumpers en 4Consult/Binnenland in de onderlinge confrontatie met Lekdetec.nl met meer dan 34 punten verschil verliest.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland Heren 1 doet zichzelf te kort (Heren 1 Team)

In de strijd om lijfsbehoud in de eerste-divisie heeft Vertom/Binnenland Heren 1 duren punten laten liggen tegen Blauw-Wit. In Roosendaal hadden de Barendrechtse basketballers lang het beste van het spel. Helaas glipte de wedstrijd in de tweede helft uit handen van de Barendrechters. Uiteindelijk kwam Vertom/Binnenland in de spannende slotfase net te kort: 58-55.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Spaaralbums af te halen in de Tipp-Inn (Bestuur .)

Eindelijk is het dan zo ver. Vanaf woensdag 20 maart ontvangen klanten van Jumbo Barendrecht bij € 15,-* aan boodschappen een setje met CBV Binnenland-sportplaatjes gratis. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

Sparen en bewaren in het unieke CBV Binnenland-verzamelalbum. 

Lees het hele artikel

zaterdag 16 maart 2019
Verlies voor V12-1 vs The Jumpers (Meisjes 12-1 Team)

V12-1 verliest na een zinderend spannende wedstrijd van The Jumpers X12-1: 60-68. 

Als er iets is wat V12-1 kan, is het bikkelen. Wederom wordt er een wedstrijd gespeeld die puntje om puntje gaat en waarbij de voorsprong van de tegenstanders niet méér is dan 6 punten, waar voor iedere rebound geknokt wordt en telkens een achterstand wordt ingelopen, de stand gelijk of met 1 punt achter praktisch gelijk is. Iedere scorer of ieder punt noemen is in deze wedstrijd onmogelijk, maar de punten worden goed verdeeld over het team. 

Lees het hele artikel

vrijdag 15 maart 2019
Lely Binnenland VU16-1 pakt winst in De Arena (Meisjes 16-1 Team)

Deze zaterdag spelen we in “ de ( Dudok ) Arena “ te Hilversum bij de Dunckers VU16-1. Het is een uurtje rijden , dus er wordt op tijd verzameld.

Eenmaal aangekomen kunnen we redelijk snel warmlopen en zijn beide coaches Lisa & Bell uiteraard weer fanatiek de meiden aan het klaarstomen voor de wedstrijd.

De thuiswedstrijd werd na een stroeve start , uiteindelijk gemakkelijk gewonnen met 90 - 53 , dus de verwachtingen van de coaches zijn hooggespannen.
 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


KIWA/Binnenland MU14-1 verpulvert Marathon (Jongens 14-1 Team)

Afgelopen zaterdag werd er afgereisd naar een winderig Vlissingen voor de wedstrijd tegen het puntloze Marathon.

Een match waarin het slechten van de 100-puntengrens uiteraard binnen de mogelijkheden lag.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

donderdag 14 maart 2019
Algemene Ledenvergadering 18 mei 2019 (Bestuur .)

Hierbij wordt u uitgenodigd tot het bijwonen van de vergadering op zaterdag 18 mei 2019, aanvang 10:00 uur in clubhuis Tipp Inn.

Geen wedstrijden, geen trainingen, dus geen argumenten om niet te komen.

Op de agenda staan ondermeer de begroting 2019-2020, contributieherziening voor seizoen 2019-2020, informatie over verdere samensmelting vereniging en topsport.

Dus zet deze datum in je agenda!

woensdag 13 maart 2019
Daar zijn we weer: Blue Nation Kids (Blue Nation Kids .)

Op een leuke manier kennismaken met basketbal, waarbij spelbeleving en spelplezier centraal staat?

Aanstaande zaterdag, 16 maart van 9:30 tot 10:30, start de training voor de Blue Nation Kids.

Leuk om te zien hoe de jongens en meiden zo snel leren!Interesse kom gezellig langs, contact Linda Appers. 

Lees het hele artikel

dinsdag 12 maart 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 virtueel kampioen (Jongens 16-1 Team)

Zaterdag stond de buren-wedstrijd tegen een strijdbaar Rotterdam op de wedstrijdkalender.

Tegenstander Rotterdam had zich goed voorbereid maar Zeropackaging/Binnenland U16 liet zich niet verrassen en nam via Stijn Visscher en Kent Postema al snel een 7-0 voorsprong. Door snel aanvalsspel en een degelijk verdediging werd de voorsprong uitgebouwd naar 8-21 voorsprong.

De foto's van de game door Jan-Willem Visscher >>>>>

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

maandag 11 maart 2019
Kansloos verlies Vertom/Binnenland Heren 1 (Heren 1 Team)

Vertom/Binnenland Heren 1 bleek niet opgewassen te zijn tegen TSBV Pendragon. Door een zeer matige eerste helft (19-48) waren de Barendrechters kansloos. In de tweede helft was de wedstrijd meer in evenwicht, maar deed niets af aan de ruime nederlaag van 59-86.

Na een reces van 3 weken speelde Vertom/Binnenland Heren 1 een thuiswedstrijd tegen Pendragon. Op papier een tegenstander die in de eigen Driesprong verslagen kan worden. Het coach-duo Alex Schaap en Erik-Jan van Ooijen zag de selectie afgelopen week hard trainen en was positief gestemd.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 10 maart 2019
Vetus Binnenland V20 wint overtuigend van Almonte (Dames 20-1 Team)

Afgelopen vrijdagavond stond de kraker tussen Vetus Binnenland V20 en Almonte V20 op het programma. In de eerste wedstrijd tussen beide teams was het Vetus Binnenland V20 dat in een spannend slotakkoord aan het langste eind trok en de wedstrijd won met 1 punt verschil. Gebrand op een overtuigende winst was het Vetus Binnenland V20 dat goed uit de startblokken schoot en al in het eerste kwart de wedstrijd bepaald. Een dapper strijdend (maar gehavend) Almonte heeft geen antwoord op de felle verdediging van de Barendrechtse meiden en moet met lede ogen aanzien hoe Vetus Binnenland V20 voor het eerst dit seizoen de 100 punten grens aantikt. 

Lees het hele artikel


4CONSULT/BINNENLAND WEER ONDERUIT IN SLOTKWART (Dames 1 Team)

4Consult/Binnenland kon zaterdagavond zich definitief plaatsen voor de play-offs door van Dozy BV Den Helder te winnen. Het team van coach Joost van Rangelrooy kon tot het 4ekwart aanspraak maken op de winst maar faalde volledig in het laatste kwart waardoor de Helderse formatie met een 59=68 zege de punten mee kon nemen. Hierdoor blijft de situatie voor plaatsing voor de play-offs onverminderd spannend. Solar-systemen Grasshoppers is al zeker hiervan, maar voor de overige drie plaatsen gaat het nog tussen Loon Lions, 4Consult/Binnenland, Dozy BV Den Helder en Lekdetec.nl. Zowel Loon Lions al 4Consult/Binnenland hebben beide voldoende aan de winst in één van de twee nog te spelen wedstrijden.

 

Lees het hele artikel


V12-1 sleept de winst binnen in slotfase tegen Bouncers X12-2: 62-67 (Meisjes 12-1 Team)

Zaterdag, 9 maart'19, reist V12-1 af naar Waddinxveen voor de uitwedstrijd tegen Bouncers X12-2. De geblesseerde Moira kan nog niet mee en dus is het team met negen speelsters compleet. De starting five zijn Nina, Sophie, Eve, Mea en Quinte. De eerste periode is volledig voor Bouncers met 4-0. 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zaterdag 9 maart 2019
Basketball days bij CBV Binnenland (Basketball Days .)

Helaas stopt de competitie in veel gevallen dit jaar al heel vroeg. Gelukkg is er nog de mogelijkheid om deel te nemen aan de basketball days. Die dagen, 1, 15 en 22 juni, zijn voor alle basketballers en basketballsters toegankelijk. Dus heb jij vriendjes bij een andere club dan kunnen die ook gewoon meedoen!

De vorige 3 edities werden steeds goed bezocht en de dagen waren dan ook leuk, leerzaam en vol met basketball.

In de afgelopen weken maakten wij al de volgende coaches bekend: Linda Appers (ass Coach D1 Binnenland), Martijn van Noordenne (promotiedivisie Lokomtief Rijswijk), Alexander Schaap (coach Heren 1 Binnenland), Willemijn Kallenberg (coach Vu18 Binnenland) en Gabrielle (Bell!) van den Bosch (ass coach Vu16 Binnenland en speelster D1). Gezien het aantal aanmeldingen zullen er in de komende tijd meer coaches bij komen.

Wil jij je inschrijven? Dan kan dit via deze pagina: >>>>

Lees het hele artikel

vrijdag 8 maart 2019
Spaar clubtoppers bij Jumbo (Diversen .)

BARENDRECHT - Vanaf woensdag 20 maart kan iedereen sportplaatjes van Savosa, CBV Binnenland, CVV Spirit, KV Vitesse en ZPB sparen bij Jumbo Barendrecht Onderlangs en Jumbo Carnisselande.

In het weekend van 16 maart worden de verzamelalbums uitgedeeld onder de gefotografeerde leden. Vanaf 20 maart zijn de plaatjes verkrijgbaar in beide supermarkten. Filiaalmanagers Marco van Steenis (Carnisselande) en Yoeri Rombouts (Onderlangs) zijn apetrots. 

 

Lees het hele artikel

donderdag 7 maart 2019
Eve Blagrove kanjer bij 4Consult Binnenland Dames 1 (Kanjer van de week .)

Zaterdag 9 maart is Eve Blagrove de kanjer van de week bij 4Consult-Binnenland Dames 1.

Deze kanjer zag haar zusje Jade voorgaan als toenmalige mini van de week. Eve is vaste klant op de tribune bij haar zus, die inmiddels bij het CTO speelt, V20 van Binnenland en Dames 1. Zelft speelt zij in V12-1 en V14.

 

 

 

 

 

Lees het hele artikel


Kanjer van de week bij Vertom Binnenland heren 1 (Kanjer van de week .)

Tijmen Holt is zaterdag  9 maart de kanjer op de bank bij Vertom Binnenland Heren 1.

Tijmen is 12 jaar oud en traint al vier keer in de week bij X12-1 en M14-1.

Deze kanjer is 12 jaar oud en leerling van Het Kompas in groep 8. Hij traint vier keer in de week bij X12-1 en M14-1. Binnenland heeft al vier seizoenen een prima jeugdspeler in Tijmen, die basketbal zo leuk vindt omdat het een teamsport is.

Lees het hele artikel

maandag 4 maart 2019
Lely Binnenland VU16-1 regelt TAART voor de jarige/vervangende coach (Meisjes 16-1 Team)

Zaterdag 2 maart is het even schuiven binnen de gelederen van VU16-1.... beide coaches hebben deze zaterdag elders verplichtingen , waardoor de teammanager/ondergetekende de ploeg zal leiden tijdens de uitwedstrijd in Nieuw-Lekkerland.

Qua speelsters zijn we ook enigszins in afgeslankte vorm aanwezig , door vakantie, carnaval en de gelijktijdige wedstrijd van VU16-2 beschikken we over 8 speelsters. Onze fanatieke achterban was uiteraard ook bij deze uitwedstrijd weer aanwezig , met dank aan Maaike weer voor de foto’s. In principe zou de wedstrijd tegen de hekkensluiter Klipperstars geen enkel probleem moeten zijn , en gaan we dus zelfverzekerd richting sporthal de Klipper. Coach Lisa “ logt “ nog even in bij onze Groeps-app  en zal vanaf haar vakantie-adres de voortgang bijhouden. De laatste 2 trainingen zijn door coach Bell gegeven , en zij heeft de dames nog even meegegeven dat er een goed resultaat verwacht wordt!

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vetus Binnenland V20 verliest halve finale beker (Dames 20-1 Team)

Afgelopen weekend was het dan zo ver. Na een zware trainingsweek met tussendoor de verre uitwedstrijd op woensdagavond tegen Tubbergen stond de halve finale voor de beker voor de deur. Tegenstander: de nog ongeslagen Orange Angels Academy uit Amsterdam. Twee weken eerder troffen de ploegen elkaar nog in de competitie. Het was toen Vetus Binnenland V20 dat aan het kortste eind trok en dik verloor met 16 punten.

 

Lees het hele artikel

dinsdag 26 februari 2019
Vetus Binnenland V20 wint opnieuw van Bemmel (Dames 20-1 Team)

Afgelopen zaterdag moesten de meiden van Vetus Binnenland V20 het voor de tweede keer in korte tijd opnemen tegen de Bemmelse formatie. Na een scherpe start van de meiden uit Barendrecht leek het een gemakkelijk te winnen wedstrijd. Een goede full court press leek de wedstrijd te doen kantelen, maar na een fraaie driepunter, een goede stop en opnieuw een score kon de winst veilig worden gesteld.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

donderdag 21 februari 2019
4CONSULT/BINNENLAND VERLIEST HALVE FINALE BEKERTHRILLER (Dames 1 Team)

4Consult/Binnenland is er net niet in geslaagd de finale van het Nederlandse bekertoernooi te bereiken. In een heuse bekerkraker trok het bezoekende Loon Lions na een ruststand van 38-30 met 70-72 aan het langste eind. In een goed gevulde sporthal De Driesprong was 4Consult/Binnenland het grootste gedeelte de bovenliggende partij maar een maximale voorsprong van 15 punten was uiteindelijk niet voldoende om de winst te pakken. Vlak voor het sluiten van de markt pakte Loon Lions via een driepunter van Kim Hartman een voorsprong en een laatste schotpoging van Maxime Essenstam om een verlenging af te dwingen miste helaas net doel. Maxime Essenstam en Eline Kasius noteerden 14 punten en ook Myrthe den Heeten kwam met 11 punten in de dubbele cijfers uit.

Lees het hele artikel

woensdag 20 februari 2019
Kiwa/Binnenland MU14-1 heerst in Eindhoven (Jongens 14-1 Team)

In de laatste wedstrijd voor de voorjaarsvakantie werd er door het team afgereisd naar Almonte in Eindhoven.

Op papier een wedstrijd die weinig problemen op zou mogen leveren, maar na de uitglijder tegen Hoofddorp was het toch even de vraag hoe de jongens hier een vervolg aan zouden geven.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

dinsdag 19 februari 2019
Kent Postema (15) maakt debuut bij Vertom/Binnenland H1 (Heren 1 Team)

Afgelopen zaterdag heeft Kent Postema zijn debuut gemaakt in het basketbalteam van Vertom/Binnenland Heren 1. Door diverse afwezigen in de Barendrechtse selectie gaf coach Alex Schaap de kans aan het 15-jarige jonge talent uit de jeugdopleiding.  

Lees het hele artikel


De Club van 100 (Club van 100 Bestuur)

De Club van 100 is een van de initiatieven van de vereniging om externe middelen te werven.

Iedereen (oud)leden, niet leden en ouders kunnen voor een klein bedrag de vereniging steunen.

De bijdragen worden o.a. gebruikt om de sportieve ambities van de jeugdteams te ondersteunen of specifieke (trainings)materialen voor de vereniging aan te schaffen. Het geld kan ook gebruikt worden om tegemoet te komen in de kosten van clinics, toernooien en andere gezellige, leuke activiteiten voor de jeugd. Binnenland wil voor ieder jeugdlid, de toekomstige topsporter en de recreant, een goede, maar vooral ook een gezellige en betaalbare vereniging zijn. Zonder externe middelen is het onmogelijk om deze doelstellingen te realiseren.

Welkom aan de nieuwe leden; Erik en Hannie Trommelen!

Lees het hele artikel

maandag 18 februari 2019
Gehavend Vertom/Binnenland Heren 1 kan geen vuist maken (Heren 1 Team)

Vertom/Binnenland Heren 1 trad met een gehavende ploeg aan tegen Attacus. De jeugdige Barendrechtse ploeg had veel moeite met het goede, maar fysieke spel van de Brabanders. Na een gelijk opgaande 1e kwart werd de Vertom/Binnenland overvleugeld. Een ruime nederlaag van 91-53 was het gevolg.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Zwaar weekend voor gehavend Vetus Binnenland V20 (Dames 20-1 Team)

De meiden van Vetus Binnenland V20 hebben een zwaar weekend achter de rug. In minder dan 24 uur moest er gespeeld worden tegen zowel het nog ongeslagen Orange Angels Academy als het uitgeruste team van H.S.V. Basketball. Met het ontbreken van Anique, Eva en Roos stonden de meiden van Vetus Binnenland V20 voor een haast onmogelijke taak.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 17 februari 2019
SIMPELE ZEGE 4CONSULT/BINNENLAND OP JOLLY JUMPERS (Dames 1 Team)

4Consult/Binnenland heft zaterdag een relatief makkelijke zege behaald op Jolly Jumpers. Na een ruststand van 46-35 werd het uiteindelijk 85-68 voor de Barendrechtse formatie. Naast uiteraard de zege was ook de rentree van Myrthe den Heeten een belangrijk feit. De guard was wegens een kruisbandletsel zo’n 11 maanden niet inzetbaar maar liet zaterdagavond direct haar kwaliteiten zien en tekende voor 11 punten. Aan de kant van 4Consult/Binnenland was Gabriëlle van den Bosch met 21 punten topschutter (6 driepunters en 3 punten uit vrije worpen na een fout op een driepuntspoging). Ook Eline Kasius (18) en Maxime Essenstam (15) tekende dubbele cijfers aan. Met nog drie wedstrijden te spelen heeft 4Consult/Binnenland 4 verliespunten minder dan de nummer vijf van de ranglijst, Dozy BV Den Helder. De eerste vier ploegen plaatsen zich voor de play-offs. 

Lees het hele artikel


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus BC Vlissingen THUIS
23-03-2019 18:304Consult/Binnenland VSE 1 versus Lekdetec THUIS
23-03-2019 20:30


Afval Loont Saldo
770
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.