Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenHeadlines
Voorlopig wedstrijdprogramma per team (Technische Commissie)

Hierbij het voorlopige wedstrijdprogramma met de nadruk op VOORLOPIG !

Een aantal verenigingen hebben nog geen planning ingestuurd. Hoewel bij elke wedstrijd wel een tijd vermeld staat, maar zeker bij de vroege tijden voor 10:30 uur is er grote kans dat dit nog zal wijzigen.

De thuiswedstrijden zijn inmiddels al wel opgegeven en hier zal hoogstwaarschijnlijk niet veel in veranderen, maar door terugtrekkingen en toevoegingen van teams is het wel mogelijk. Er kunnen dus geen rechten aan dit programma worden ontleend.

Het definitieve programma zal pas op 28 augustus bekend zijn.

Bekijk het schema >>>> hier!

Lees het hele artikel


Aad van Loon Sports starttoernooi schema's compleet (Toernooi .)

Het Aad van Loon Sport starttoernooi zal op 24 en 25 augustus plaatsvinden in sporthal De Driesprong.

 

 

Benieuwd welke teams er aan het toernooi meedoen? 

Klik hier voor het boekje!

 

 

Lees het hele artikel

dinsdag 21 augustus 2018
Jamailah Adams keert terug bij 4Consult/Binnenland (Dames 1 Team)

Na 7 seizoenen voor het Duitse TV Saarlouis Royals te zijn uitgekomen, komt Jamailah Adams terug naar Nederland en gaat spelen voor 4Consult/Binnenland. Jamailah is een oude bekende bij Binnenland. Eerder speelde zij al voor de selectie van Binnenland van 2008 t/m 2011.

Daarvoor in diverse jeugdteams. Jamailah maakt sinds haar jeugd al deel uit van de nationale selectieteams.

 

 

 

Lees het hele artikel

maandag 20 augustus 2018
M16-1 heeft zijn eerste beker binnen (Jongens 16-1 Team)

Afgelopen weekend werd de 3e prijs behaald in de Flanders Cub. Ron Baan en zijn mannen reisden er voor naar de omgeving van Brugge.

De eerste dag werden er 4 spannende wedstrijden gespeeld. Zoals wel vaker na zo’n lange rit, is alle begin moeilijk en werd de eerste wedstrijd nipt verloren. De tweede wedstrijd werd echter met overmacht gewonnen. Er werd straf “Belgisch voor stevig” gefloten. Hetgeen onze Daan op veel fouten kwam te staan. Blijkbaar is er toch een cultuurverschil in wat wel en niet mag bij het verdedigen. Zijn inzet was 120% dus, het is hem ruimschoots vergeven.

Lees het hele artikel

vrijdag 17 augustus 2018
Dames V20 1 speelt vandaag oefenduel (Dames 20-1 Team)

Vandaag, zaterdag 18-08, oefent Dames 20-1 tegen Cangeroes aanvang 15:00 uur.


Laatste trainingsschema versie-5 nu online (Technische Commissie)

Het laatste trainingsschema, versie-5, is online!

Vanaf 27 augustus gaan de trainingen in zijn geheel weer van start.

Schema raadpleeg je hier >>>

 

donderdag 16 augustus 2018
Streetball Masters 2018-2019 in Dordrecht (Technische Commissie)

Op zondag 26 augustus organiseert basketbalvereniging Rowic in samenwerking met de NBB en Dordrecht de 2e ronde van 3x3 Streetball Masters 2018-2019 seizoen op het drukke en gezellige Statenplein.

Teams, bestaande uit minimaal 3 en maximaal 4 spelers kunnen zich inschrijven via https://goo.gl/4QoGqt om mee te spelen en zich te plaatsen voor de finales.

Het evenement staat gepland van 13:00 tot 19:00. Wij hopen zo veel mogelijk teams te kunnen inschrijven. Kom je ook spelen?

Lees het hele artikel

woensdag 8 augustus 2018
4Consult/Binnenland strijdt op 22 september om de supercup (Dames 1 Team)

Op 22 september zal 4Consult/Binnenland haar eerste officiële wedstrijd spelen onder haar nieuwe naam. Er zal meteen om een prijs gespeeld worden: de supercup.

De supercup is in veler sporten de opening van het seizoen, zo ook in het damesbasketball. Tijdens de supercup strijden de winnaar van het landskampioenschap en de winnaar van de nationale beker van het jaar ervoor voor de eerste prijs van het seizoen.

Afgelopen jaar wisten de dames van Solar Systemen Grasshoppers beslag te leggen op beide prijzen. 4Consult/Binnenland krijgt als verliezend bekerfinalist nu het recht om de finale om de supercup te spelen. Er ontstond nog enige verwarring toen de bond Lekdetec.nl Bemmel (verliezend finalist van het landskampioenschap) aanwees als tweede partij voor de finale van de supercup. Dit werd echter teruggedraaid aangezien in het verleden en bij andere sporten in soortgelijke gevallen altijd voor de verliezend bekerfinalist wordt gekozen.

Binnenkort zal duidelijk worden hoe laat de supercup gespeeld wordt. In principe zal de wedstrijd gespeeld worden op de vernieuwde vloer van Solar Systemen Grasshoppers in Katwijk: sporthal Cleijn Duin.

Lees het hele artikel

dinsdag 31 juli 2018
Aad van Loon Sport steunt het starttoernooi (Toernooi .)

Aad van Loon Sport heeft haar naam gekoppeld aanhet starttoernooi van CBV Binnenland. Het sportcentrum van Barendrecht draagt hiermee bij aan een verdere mooie ontwikkeling van het toernooi. 

Aad van Loon sport is al jaren sponsor van CBV Binnenland. Diverse spelers en speelsters van dames 1 en heren 1 trainen, naast de basketballtrainingen, in dit sportcentrum.

Het toernooi is op twee teams na volledig rond. Er wordt nog gezocht naar een team in de leeftijdklassen: VU12 en VU14 .

Lees het hele artikel


Next Games
Aad van Loon
starttoernooi
24-08-2018 19:004Consult/Binnenland
versus Grasshoppers SUPERCUP
22-09-2018 00:00


Afval Loont Saldo
100
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Aad van Loon Starttoernooi 24&25 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.