Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenHeadlines
Basketballmasterzz-spelregelbewijs (Technische Commissie)

Gisteren zijn via sportlink naar eeen groot aantal leden activatie-brief voor het spelregelbewijs-Basketballmasterzz gestuurd. Het is de bedoeling dat iedereen die gisteren een mail heeft ontvangen ook daadwerkelijk dit spelregelbewijs gaat halen, want dat is een vereiste om te mogen basketballen komend seizoen.

Helaas zat niet bij iedereen de bijlage (activatiebrief - een pdf-file) bij de mail afkomstig van noreply@nbb.nl of is deze in je spambox terecht gekomen. 

Heb je geen mail of de bijlage niet ontvangen maar ben je geboren in 2004 of eerder en heb je nog geen scheidsrechters-diploma dan moet je een mail sturen aan de wedstrijdsecretaris Gerard Ritstier (g.ritstier@cbvbinnenland.nl) >>>>>

zaterdag 17 maart 2018
Aad van Loon Sport BasketballClinic & Netwerkborrel (Businessclub .)

Vrijdag 16/3 vond voor de sponsors & businessclubleden een (net werk) bijeenkomst plaats met een sportief tintje. Samen met de Zwem- en Polovereniging Barendrecht (ZPB) organiseerde de businessclub een basketbalclinic.

De clinic werd gestart door een warming-up verzorgt door Remon van Loon van Aad van Loon Sport die deze clinic mede mogelijk heeft gemaakt.

Daarna werd onder zeer enthousiaste begeleiding van de trainers de sponsors en businessclubleden de fijne kneepjes van het basketball bijgebracht. Dank gaat dan ook uit naar deze trainers voor hun inzet: Sjoerd van Vilsteren, Linda Appers, Floris de Jong, Eline Kasius, Anique van Schijndel, Gabrielle van den Bosch en Jantine Kraak.

Na het oefenen van de aangereikte basketball kneepjes werden mini-games gespeeld waar duidelijk talenten zichtbaar waren, maar waar bovenal iedereen genoot.

Na een snelle verfrissende douche werd de avond afgesloten met een heerlijke (netwerk)borrel. Het was met recht weer een heerlijke avond waar iedereen zichtbaar van heeft genoten.

Voor alle foto's: https://cbvbinnenland.sharepoint.com/:f:/g/Topsport/EpiZsDFY1o1KnJ5_3Am-0PQBYO4tgKAh1YEWLo0SQTHR7Q

Lees het hele artikel

woensdag 14 maart 2018
Van de wedstrijdsecretaris (Technische Commissie)

Vanwege play offwedstrijd van Dames 1 heb ik Dames 2 en Heren 2 moeten verplaatsen.
Danes 2 naar 1200 en Heren 2 naar 1400u, Dames 1 begint om 1830 uur.

Heren 1 zal mogelijk pas om 2045 uur kunnen beginnen.

Dit heeft uiteraard consequenties voor de taken, die dienen/worden nog heringedeeld.

Hier het wedstrijden/taken -schema

maandag 12 maart 2018
Aad van Loon Sport BasketballClinic & Netwerkborrel (Businessclub .)

 

A.s. vrijdag vindt voor de sponsors & businessclubleden een (net werk) bijeenkomst plaats met een sportief tintje. De businessclub organiseert dan een basketbalclinic samen met de Businessclub van de Zwem- en Polovereniging Barendrecht (ZPB).  Deze clinic wordt mede mogelijk gemaakt door Aad van Loon Sport.

De clinic wordt verzorgd door spelers uit de selectie van Heren 1, Dames 1 en Sjoerd van Vilsteren. Uiteraard wordt de training aangepast aan het niveau van de deelnemers. Het enthousiasme  van de sponsors en businessclub leden en die van de ZPB, voor een sportief evenement en aansluitende netwerkborrel, is groot: meer dan 60 mensen hebben zich aangemeld! Wij vinden het dan ook erg leuk dat we op deze avond sporten en netwerken kunnen combineren.

Sponsors en/of businessclubleden die niet kunnen of willen meedoen aan het sportieve gedeelte zijn als toeschouwer bij de clinic en bij het informele gedeelte na de clinic van harte welkom.

Het uitgangspunt voor deze avond: sportiviteit, verbinding en gezelligheid!

De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Om 19.50 gaan we omkleden en om 20.00 uur uur start de clinic. De TippInn is deze avond besloten voor alleen deelnemers aan bovenstaande clinic & netwerkborrel.


 

Lees het hele artikel

zondag 11 maart 2018
Renes/Binnenland verliest na slechte tweede helft (Dames 1 Team)

Zaterdagavond speelde Renes/Binnenland in de eigen sporthal De driesprong de laatste wedstrijd in de Ellte A poule tegen Lekdetec uit Bemmel. Bij winst zou Renes/Binnenland de tegenstander onder zich houden en zelfs nog kans maken op de tweede plaats, bij verlies zou Renes/Binnenland als vierde en laatste eindigen. Bij Renes/Binnenland ontbraken Myrthe den Heeten en Inez van Hulsen wegens blessures en Michelle Zantman wegens vakantie.

De play-offs beginnen voor Renes/Binnenland met een thuiswedstrijd, wellicht al op zaterdag 17 maart, maar de exacte tijd is nog niet bekend.

Zoals reeds gemeld wordt de bekerfinale gespeeld op zaterdag 31 maart in Sporthal De Driesprong in Barendrecht, aanvangstijd is nog niet bekend, tegenstander is Grasshoppers uit Katwijk.

📸: De foto's van Arie Kraak kan je hier vinden: KLIK HIER

Lees het hele artikel

vrijdag 9 maart 2018
Renes/Binnenland naar bekerfinale na winst op Loon Lions (Dames 1 Team)

Woensdagavond stond voor Renes/Binnenland de halve finale van de beker op het programma in Landsmeer tegen Loon Lions. Bij Renes/Binnenland ontbraken Myrthe den Heeten en Inez van Hulsen wegens blessures en Michelle Zantman wegens vakantie.

Renes/Binnenland begon goed en zette via 3 driepunters al snel een 4-9 voorsprong op het scorebord. Bij een stand van 4-11 volgde al een time-out voor de thuisclub, maar Renes/Binnenland scoorde vrolijk verder en sloot het eerste kwart af met een voorsprong van 9 punten: 18-27.

 

Lees het hele artikel

dinsdag 6 maart 2018
Foto reportage JU16-1 versus Divine (Jongens 16-1 Team)

Wat in het vat zit.... verzuurt niet...!

Jan-willem Visscher schoot op 3 februari weer een mooie foto-serie van JU16-1 versus Divine (uit).

De blauwe mannen van Ron Baan & Ron Baan moesten helaas het onderspit delven, 60-45.

http://www.jeweve.demon.nl/divine2-2018/

| Uitslagen en standen

maandag 5 maart 2018
Wijziging trainingen donderdag 8 maart (Technische Commissie)

Op donderdag 8 maart worden in sporthal De Driesprong vaccinaties uitgevoerd, daardoor kan er pas vanaf +/- 18:00 uur worden getraind, trainingen zijn als volgt:

18:00  X12-1,  V14-1,    V10/12
19:00  M18-1,  M20-1,    V16/18
20:15  VSE-2,  V20-1,   VSE-1
21:30  MSE-1,  MSE-2,  MSE-3
 


Vertom/Binnenland verliest een goede wedstrijd (Heren 1 Team)

Op zaterdag 3 maart komt het eropaan voor de mannen van Vertom/Binnenland, in de wedstrijd uit tegen Almere Pioneers. Winst betekend dat er nog uitzicht is op de final 4, verlies betekend dat het heel lastig wordt om de final 4 te behalen.

Er wordt goed begonnen met inside scores van Niels Ritstier en een driepunter van Floris de Jong. Verdedigend staan we op de goede plekken en word de tegenstander van het scoren gehouden (2-7). Na een time-out komt Almere Pioneers beter in het spel en eindigen ze het kwart met een 9-3 run (18-14).


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Balsponsor Aad van Loon Sport (Businessclub .)

Aad van Loon Sport is komende zaterdag balsponsor bij de laatste reguliere wedstrijd van Renes/Binnenland VSE1. De dames spelen komende zaterdag thuis tegen Lecdetec en zullen gaan strijden om de 3e plaats in de play-offs.

Aad van Loon Sport is het sportcentrum in Barendrecht waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt. Aad van Loon Sport onderscheidt zich van andere sportscholen in Barendrecht vanwege onder andere het unieke begeleidingsproces met doelstellingen en voortgang en de mogelijkheid om fit te worden in 35 minuten per training via de Milon Cirkel. Daarbij kent Aad van Loon Sport speciale trainingsprogramma’s die door de fysiotherapeuten aangepast worden aan klachten en/of beperkingen.

Voor meer info klik hier!

Lees het hele artikel

zondag 4 maart 2018
Renes/Binnenland verliest van dynamisch Grasshoppers (Dames 1 Team)

Na de spannende overwinning van vorige week op Dozy Den Helder, stond nu de wedstrijd tegen Solar Systemen Grasshoppers uit Katwijk op de agenda. Grasshoppers is in de ‘winning mood’, tot nu toe werden alle wedstrijden in de Elite A poule door hen gewonnen. Bij Renes/Binnenland ontbraken Inez van Hulsen, Myrthe den Heeten en Michelle Zantman. Jantine Kraak keert weer terug van haar blessure en stond op de speelsterslijst.

Komende woendag, 7 maart, staat de halve finale wedstrijd voor de beker gepland. Deze zal worden gespeeld tegen Loon Lions in Landsmeer, aanvang 20.30. De eerstvolgende thuiswedstrijd is komende zaterdag 10 maart tegen Lekdetec.nl uit Bemmel, aanvang 20.30 uur in sporthal De Driesprong. Dit is de laatste wedstrijd in de Elite A poule, daarna volgen de play-offs voor het kampioenschap.

Lees het hele artikel

zondag 25 februari 2018
Vertom/Binnenland aan de goede kant van de score (Heren 1 Team)

Op 24 februari staat de wedstrijd tegen Arnhem Eagles op het programma voor Vertom/Binnenland.

In een vrij rommelig en energieloos eerste kwart, van beide partijen, score beide partijen er lekker oplos. Aanvallend is er een goede inside en outside dreiging van Kevin Karam en Floris de Jong. Maarverdedigend is het niet scherp, op het eind van het kwart is het 17-20. Het tweede kwart is ondermaats,zowel aanvallend als verdedigend, er wordt vergeten samen te spelen en is er geen antwoord op deboomlange center van de Eagles. De helft eindigt in een 10-0 run van de gastheren (45-34).
 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Renes/Binnenland wint na spannende verlenging (Dames 1 Team)

Na de nederlaag vorige week in Den Helder kreeg Renes/Binnenland zaterdagavond in sporthal De Driesprong meteen de kans om revanche te nemen. Bij Renes/Binnenland ontbraken Myrthe den Heeten, Inez van Hulsen en Jantine Kraak wegens blessures en coach Ton Kallenberg wegens vakantie. Zijn plek werd deze keer ingenomen door Linda Appers en zij werd geassisteerd door Michel Appers en Marcel Tijssen. Nieuwe aanwinst Eveline Kallenberg maakte haar thuisdebuut.

KLIK HIER ONDER OP LEES VERDER VOOR HET HELE VERSLAG

📸: DE FOTO'S VAN ARIE KRAAK ZIJN HIER TE VINDEN

Komend weekend, zaterdag 3 maart speelt Renes/Binnenland een uitwedstrijd tegen Grasshoppers, aanvang in Katwijk is 18.00 uur.

Zaterdagavond 10 maart speelt Renes/Binnenland in Sporthal De Driesprong tegen Lekdetec uit Bemmel, aanvang 20.30 uur. Dit is de laatste wedstrijd in de kampioensgroep, daarna volgen de play-offs voor het kampioenschap.

Lees het hele artikel


Vetus/Binnenland wint na matige game (Dames 20-1 Team)

De wedstrijd tussen Vetus/Binnenland en Grasshoppers is er één tussen een final four kandidaat en een team (club) dat gekozen heeft voor het opleiden en doorschuiven van meiden. De vraag vooraf was wie er van de dames 1 speelsters vanuit Katwijk mee zouden komen. Dat was er uiteindelijk geen één en dat was misschien maar goed ook. Bij Vetus/Binnenland was Fabiënne Dijkshoorn afwezig. Daarnaast de (langer) geblesseerden Simone Hoppe en Imke van Genderen. Vanuit de jeugopleiding deden Evi Overgaauw en Florianne Boekenstijn mee.

 

📸: de foto's van deze wedstrijd gemaakt door Jan Wim van Genderen zijn hier te vinden

Lees het hele artikel

maandag 19 februari 2018
VU20 SPORTPLOEG VAN HET JAAR (Dames 20-1 Team)

VU20 is afgelopen vrijdag 16 februari tijdens het jaarlijkse sportgala in theater Het Kruispunt gekozen tot Sportploeg van het Jaar van de gemeente Barendrecht.

De burgemeester van Barendrecht, Jan van Belzen, overhandigde de prijs aan het trotse team van Appers en Appers. 

Lees het hele artikel


Vertom/Binnenland MSE1 pakt belangrijke punten (Heren 1 Team)

Vertom/Binnenland heeft in de wedstrijd tegen de Hoppers uit Hoorn belangrijke punten gepakt. In een wedstrijd die niet altijd mooi was, maar zeker als team werd gespeeld en gevochten. Door de juiste agressiviteit op het juiste moment zorgde voor turnovers aan de kant van de hoppers.....

 

Een kort beeldverslag is hier te vinden: https://youtu.be/g22mgiN0nDw 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Nieuw trainingsschema vanaf 16 februari (Technische Commissie)

Vanaf vrijdag 16 februari begint er een nieuwe lichting Binnenlanders in de instroomgroep.

Tevens zijn er nog trainingen toegevoegd en trainers gewijzigd.

Check hier de laatste versie van het trainingsschema!

 

 

zondag 18 februari 2018
Vetus/Binnenland heeft geen kind aan Jolly Jumpers (Dames 20-1 Team)

De teleurstelling van het verlies een week geleden tegen Dozy Bv Den Helder wegspelen, dat was het devies. De meiden maakten hun eigen gameplan dat volledig werkte en waarin iedereen een aandeel had. Zelfs het wegvallen van Simone Hoppe en later ook Roos Koopmans kon de blauwe brigade deze keer niet stoppen.

 

Komende zaterdag speelt Vetus/Binnenland om 16:00 tegen Grasshoppers U20. Na ons zal dames 1 spelen en dus hopen we wederom op een volle sporthal de Driesprong.

 

Lees het hele artikel


Tweede verlies in Elite A poule voor Renes/Binnenland (Dames 1 Team)

Na een week waarin het Nederlands team in actie kwam, stond de uitwedstrijd tegen Dozy Den Helder op de agenda. Na de nipte uitoverwinning voor Renes/Binnenland in de reguliere competitie, was Dozy Den Helder ongetwijfeld gebrand op een goed resultaat. Van tevoren beloofde dit dus een spannende wedstrijd te worden. Bij Renes/Binnenland ontbraken Inez van Hulsen, Jantine Kraak, Myrthe den Heeten en Roos Koopmans. Roos was eerder op de dag geblesseerd geraakt in de VU20 wedstrijd. Het nieuws van vorige week is dat het team een nieuwe speelster heeft mogen verwelkomen: Eveline Kallenberg, zij speelt op de positie van pointguard.

Voor het volledige verslag klik je hieronder op lees verder!

De eerstvolgende thuiswedstrijd is komende zaterdag 24 februari tegen Dozy Den Helder, aanvang 19.00 uur in sporthal De Driesprong.

Lees het hele artikel


Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus Loon Lions
17-03-2018, 18:30Vertom/Binnenland Heren 1 versus MSV-Zeemacht
17-03-2018 20:45u


Afval Loont Saldo
575
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

18 maart, jarig.
Felton Geest, M16-1.
Felton Geest


Agenda.
Blue Nation Kids50 jaar jubileum feestHalve finale NBB beker D1

Woensdag 7 maart, 20:30.

Renes/Binnenland VSE1 versus Loon Lions

Locatie: Landsmeer

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.