Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 24 april 2018
Vertom/Binnenland eindigt seizoen in mineur (Heren 1 Team)

https://www.cbvbinnenland.nl/cms_images/image/Image/17-18/H1/team_H1_tn.pngIn de seizoenafsluiting van 2018 eindigen de mannen van Vertom/Binnenland in mineur, tekenend voor het seizoen wat er is gespeeld. Het tegen degradatie strijdende Blauw-wit is de tegenstander voor de sluiting van het seizoen. In het is vanaf minuut 1 duidelijk dat de gasten nog ergens voor strijden, terwijl het voor Vertom/Binnenland qua ranglijst niet meer uitmaakt.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

maandag 23 april 2018
4Consult nieuwe hoofdsponsor Dames 1 Binnenland (Businessclub .)

Aan het einde van dit seizoen stopt Renes Recycling B.V. als hoofdsponsor van de Barendrechtse basketbal dames eredivisie BInnenland. Het in Zwijndrecht gevestigde 4Consult B.V. neemt, met ingang van het nieuwe seizoen 2018/2019, het hoofdsponsorschap over en zal uitkomen in de eredivisie onder de naam 4Consult/Binnenland. Renes blijft subsponsor van het Dames 1 team.

Het in Zwijndrecht gevestigde 4Consult biedt totaaloplossingen aan op ICT gebied, vanaf 20 tot circa 1500 werkplekken. Bijzonder is de snelle en directe werkwijze. Geen logge organisatie, maar korte en directe lijnen. Niet praten, maar doen is de mentaliteit. Daarnaast hebben wij een goede persoonlijk relatie met al onze klanten en partners hoog in het vaandel staan. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf in de regio Zuid-Holland en voor zorginstellingen verspreid door Nederland  en sinds kort ook België. Continu zijn wij op zoek naar de beste ICT oplossingen voor onze klanten.

Voor meer informatie zie: https://www.4consult.nl/

Lees het hele artikel

zondag 22 april 2018
Opbrengst RABO Clubkas 2018 (Bestuur .)

Voorzitter Wim van den Hoek en businessclubmedewerker Leo den Hoedt waren aanwezig op de prijsuitreikingsavond van de RABO-BANK Clubkas-campagne.

Binnenland kreeg een bedrag van € 363,30.

 

Het bestuur bedankt een ieder die heeft gestemd voor CBV Binnenland.

 

 


Barendrechtse zege in Katwijk (Dames 20-1 Team)

De laatste reguliere competitiewedstrijd in de vu20 eredivisie van Vetus/Binnenland vond afgelopen vrijdag om 20:45 in Katwijk plaats. Voor Grasshoppers betekende dit de laatste wedstrijd van het seizoen, voor Binnenland de voorbereiding op de komende twee halve finale wedstrijden tegen Almonte uit Eindhoven.

 

 

Lees het hele artikel

dinsdag 17 april 2018
Binnenland VU14-1 KAMPIOEN , na overtuigende winst op Squirrels VU16-1 (Meisjes 14-1 Team)

Na de winst op Jump ‘80 op 07-04 , had Binnenland VU14-1 haar pijlen weer naar boven gericht .... richting de koploper Squirrels VU16-1.

Echter bleek dat Squirrels diezelfde avond op 07-04 om 18:15u , punten had laten liggen in een thuiswedstrijd door te verliezen van Juventus!

Er werd door de team-manager en coaches het nodige rekenwerk gedaan ....

Bij winst op Squirrels met 3 punten ( uit met 2 punten verloren ) zou Binnenland VU14–1 bovenaan eindigen en op onderling resultaat reeds kampioen zijn!

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

maandag 16 april 2018
Binnenland MU20-1 behoudt koppositie (Heren 20-1 Team)

Met een mooie overwinning afgelopen zaterdag 14 april op directe tegenstander Rowic uit Dordrecht hebben de jongens van coach Alex Schaap en Ronald Schouten zich aan de top gevestigd van de landelijke 2e Divisie. Toch is een plaats bij de Final Four nog niet veilig gesteld. Samen met de teams van The Black Eagles (Rosmalen) en Almonte (Eindhoven) wordt met evenveel punten de eerste plaats gedeeld. In een competitie waarin bijna alle teams aan elkaar gewaagd zijn, komt het volgende week op de laatste competitiewedstrijd aan.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland aan de goede kant van de streep (Heren 1 Team)

In de laatste uitwedstrijd van het seizoen gaan de heren van Vertom/Binnenland op bezoek bij The Jugglers uit Enschede. Een onbekend team, want de thuiswedstrijd is nooit gespeeld.

In het eerste kwart heeft Vertom/Binnenland het lastig met de boomlange mannen uit Enschede, en is zowel de aanval als de verdediging niet op het niveau dat gehaald kan worden. Via 10-4 lopen de gastheren uit naar een 24-15 kwartstand. Er is geen paniek en het team weet dat het veel beter kan en moet om deze verre reis niet voor niets te laten zijn. Het begin van het tweede kwart is duidelijk beter en met een 2-9 run brengt Vertom/Binnenland het verschil terug naar twee (26-24). De energie is verdedigd op de juiste stand, en aanvallend wordt er als een team gespeeld. Er vallen scores zowel binnenin, als van buitenaf. De eerste voorsprong wordt op het bord gezet met 28-30 en nog 4 minuten te gaan in de eerste helft. Ook de laatste minuten van de helft zijn voor de mannen van Vertom/Binnenland, en de rust wordt bereikt met een score van 33-39.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 15 april 2018
M14-1 Nederlands kampioen tweede divisie (Jongens 14-1 Team)

Zaterdag 14 april speelt het team van Johan Koopmans, Binnenland M14-1, tegen HanzeStars uit Zutphen in de Driesprong. Met nog 3 wedstrijden te spelen in de competitie kan met winst vandaag het kampioenschap worden binnengehaald. Voorbereidingen zijn getroffen, maar er moet wel eerst gespeeld worden. Met veel thuispubliek aanwezig in de hal hebben we een matige start. Hanzestars gaat vol met energie van start en maakt de eerste punten van de wedstrijd. In de 5de minuut volgt een timeout voor Binnenland gevolgd door een 16-0 run van de jonge talenten uit Barendrecht. Het eerste kwart gaat met 29-10 naar de thuisploeg. In het tweede kwart gaan we op een zelfde voet door en begint het echte genieten voor de jongens en het (thuis)publiek. Een aanvallend en dynamisch team speelt prima samen en zoekt de vrije man. We gaan rusten met een riante voorsprong 51-15.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vetus/Binnenland naar dikke winst tegen Zwolle (Dames 20-1 Team)

De final four werd vorige week in Den Helder al behaald. De focus zal dan ook op die final four komen te liggen. De wedstrijd tegen Zwolle kwam op een goed moment voor de Barendrechtse talenten. Bij Vetus/Binnenland was ditmaal wederom bankspeelster Florianne Boekenstein aanwezig.

In de afgelopen week werden ook de voorselecties voor de diverse nationale jeugdselecties bekend gemaakt. Roos Koopmans en Simone Hoppe werden voor de Vu20 uitgenodigd. Chermensa van la Parra en Eva van oosten mogen bij de Vu18 aansluiten. Kathelijne van Bennekom en Florianne Boekenstein bij de Vu16. Dat betekent dat maar liefst 6 van de 10 speelsters voor een Nederlands team voorselectie zijn uitgenodigd.

Coach Michel daarover: “Een compliment voor de jeugdopleiding en mijn team. Er hadden er zelfs nog meer geselecteerd mogen, of zelf moeten, worden.”

 

Lees het hele artikel

zaterdag 14 april 2018
Coaches Appers nemen een sabbatical. (Dames 20-1 Team)

Gisteravond hebben broer en zus Appers het VU20 team van Vetus/Binnenland laten weten dat zij volgend jaar zullen stopen als coaches van het team.De afgelopen 3 jaar stond Michel als hoofdcoach voor deze groep, de laatste twee seizoenen geassisteerd door zijn zus Linda.

Voor het gehele bericht klikt u op lees verder.

Lees het hele artikel

donderdag 12 april 2018
Binnenland VU14-1 mentaal sterk in wedstrijd tegen Jump 80 (Meisjes 14-1 Team)

Voor de verandering deze keer de wedstrijd op vrijdagavond , aangezien dit een inhaalwedstrijd betreft die opnieuw ingedeeld moest worden.
 
Met dank aan iedereen voor de organisatie op het veld en achter de bar ..en tevens voor het invallen als scheidsrechter of als tafelaar.
 
Voorafgaand aan de wedstrijd ontvangen we in de bestuurskamer met alle aanwezige ouders en speelsters een korte uitleg van Linda en Lisa over de deelname aan het NJK 2018.
Binnenland zal in een aantal leeftijdsklasses deelnemen aan de voorrondes op 28 april in Leiden.
 
Na de uitleg over het NJK 2018 , kunnen we direct richting veld 2 waar de instroom-training M10/12 bijna afgerond is. Alles loopt gesmeerd , het veld is snel opgebouwd en iedereen is op tijd aanwezig , alles staat snel klaar inclusief Tablet voor de registraie van de wedstrijd via de NBB APP.
 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Daar zijn we weer: BLUE NATION KIDS (Technische Commissie)

Op een leuke manier kennismaken met basketbal, waarbij spelbeleving en spelplezier centraal staat?

Aanstaande zaterdag, 14 april januari van 9:30 tot 10:30,  start de training voor de Blue Nation Kids.

Data: 14-4, 19-5 en 26-5.

Leuk om te zien hoe de jongens en meiden zo snel leren!

Wil je ook een keer kennismaken met Basketball? Dan ben je van harte uitgenodigd.

Samen met Gabrielle van den Bosch Eva van Oosten Saar van Oosten gaan we jullie kennis laten maken met Basketball!

Interesse kom gezellig langs, mail Linda Appers. 

Lees het hele artikel

maandag 9 april 2018
Wedstrijd verslag M14 : Groningen uit…altijd lastig (Jongens 14-1 Team)

Zaterdag 7 april  wachtte M14-1 een van de belangrijkste wedstrijden van dit seizoen tegen BVG in Groningen.  Rond de klok van 13:15 uur rijden we gezamenlijk richting het noorden. Na twee en half uur komen de jongens enigszins stijf uit de auto’s en op de parkeerplaats gooien we lekker met een rugby bal de spieren weer een beetje los voordat we de sporthal betreden.

Bij aanvang van de wedstrijd hebben beide ploegen 28 punten, waarbij gemeld moet worden dat Binnenland 1 wedstrijd minder heeft gespeeld. Het gat met de nummers 3 is te groot om nog mee te strijden om het kampioenschap, dus de eindstrijd gaat tussen BVGroningen en CBV Binnenland.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland snakt naar het eind competitie (Heren 1 Team)

Op zaterdag 7 april staat de laatste partij op het programma waarmee Vertom/Binnenland kan bewijzen aan zichzelf dat het goed kan basketballen en mee kan doen met de top van deze competitie. Een thuiswedstrijd tegen Landstede Zwolle die op de derde plaats bivakkeren.

Scores aan van Vertom/Binnenland zijn schaars, terwijl Landstede Zwolle de open mannen vindt en deze goed af rond. Met lange runs, en goed team basketbal worden de pijnpunten van Vertom/Binnenland duidelijk. Het gat aan het einde van de het kwart is direct opgelopen naar 10-26.....


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 8 april 2018
Vetus/Binnenland bereikt FINAL FOUR (Dames 20-1 Team)

Afgelopen zaterdag mochten de Barendrechtse meiden van coaches Appers en Appers het opnemen tegen het Helderse team van Kooij en Van Rootselaar. In de halve finale van de beker werd in Den Helder verloren en dat verlies deed behoorlijk veel pijn. De meiden en coaches wilden dan ook zeker wat goed maken. Bij winst zouden de U20 meiden zich voor de tweede keer op rij plaatsen voor deelname aan de final four.

 

Lees het hele artikel

donderdag 5 april 2018
Afval Loont is jarig en trakteert (Bestuur .)

ER IS ER ÉÉN JARIG, HOERA HOERA!
Dat kun je wel zien het is Afval loont! Afval loont bestaat deze maand 3 jaar in Barendrecht! En wie jarig is, trakteert!

DUBBELE INLEVERPRIJS AAN HET ACHTEROM
Wij geven op vrijdag 13 april 2018 iedereen die langskomt in het filiaal aan het achterom de dubbele inleverprijs! Dit betekent dus het volgende:

  • Papier: €0,03 wordt €0,06
  • PMD: €0,07 wordt €0,14
  • Textiel: €0,10 wordt €0,20
  • Klein Elektrisch: €0,05 wordt €0,10
  • Frituurvet: €0,10 wordt €0,20 
  • Metaal: €0,05 wordt €0,10

Haal je kasten leeg, doe de grote schoonmaak en breng je afval op vrijdag 13 april 2018 naar ons filiaal aan het achterom! Let op, dit geld dus alleen aan het ACHTEROM! 

Lees het hele artikel

dinsdag 3 april 2018
Vertom/Binnenland speelt zonder energie (Heren 1 Team)

Op 31 maart mag Vertom/Binnenland de degens kruizen in en tegen Hoofddorp. Doordat de wedstrijd in eerste instantie is verzet, zijn een hoop van vaste waarden niet aanwezig.

De wedstrijd begint hoopvol voor Vertom/Binnenland, door een goede verdediging en twee driepunters van Floris de Jong (2-6). Maar vervolgens loopt het team achter de feiten aan, als Menno Endeveld scoort is de voorsprong omgezet in een achterstand (9-8).


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

maandag 2 april 2018
Renes/Binnenland strijdend ten onder in bekerfinale tegen Grasshoppers (Dames 1 Team)

In een volgepakte sporthal De Driesprong stond zaterdagavond voor Renes/Binnenland de bekerfinale op het programma. Tegenstander was Solar-Systemen Grasshoppers uit Katwijk dat in de reguliere competitie als eerste was geëindigd en nog volop meedoet in de play-offs om het landskampioenschap. Heel veel vrijwilligers hadden met extra tribunes en een speciale vloer de sporthal omgebouwd tot een prachtig basketbalstadion, dit zorgde met de honderden supporters voor een uitstekende ambiance. Bij Renes/Binnenland, dat werd gecoacht door Linda Appers en Michel Appers, ontbrak de langdurig geblesseerde Myrthe den Heeten die herstellende is van haar knieoperatie.

Klik voor meer foto's op de foto hieronder:

Lees het hele artikel

woensdag 28 maart 2018
Binnenland VU14-1 herpakt zich in uitwedstrijd tegen Juventus VU16-1 (Meisjes 14-1 Team)

 Deze zaterdag gaan we richting Schiedam op bezoek bij Juventus VU16-1.

De thuiswedstrijd werd overtuigend gewonnen met  79 - 43 , dus de vooruitzichten zijn goed !

We vertrekken op tijd met 7 speelsters vanaf de Driesprong , een aantal meiden van 14-1  inclusief coach Lisa hebben vooraf nog even bij 14-2 gekeken, maar daar loopt het niet helemaal volgens plan.
De meiden van 14-2 hebben een goede kans op een overwinning op Helmink Heroes , maar hebben in de 1e helft vooralsnog grote moeite om op gelijke hoogte te blijven.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Next Games
Vetus/Binnenland VU20-1
versus Almonte thuis
28-04-2018 14:00Vetus/Binnenland VU20-1
versus Almonte uit
05-05-2018 14:00


Afval Loont Saldo
715
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

26 april, jarig.
Tong Xu, re-woe.
Tong Xu


Agenda.
Blue Nation Kids50 jaar jubileum feest
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.