Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenHeadlines
Toffe en unieke polo's en sweaters beschikbaar voor Binnenland only! (Kleding Commissie)

In de Tipp Inn hangen unieke CBV Binnenland sweaters en polo’s die besteld kunnen worden.

Sweater vest incl tekst van naam/ team op de rug, Hoodie incl tekst van naam/ team op rug, Blauwe polo  alleen jubileum logo voorkant.

Herenmodel en dames slim fit model.

Ook in kids maten va maat 128.


 

 

 

Lees het hele artikel

zaterdag 20 oktober 2018
Vertom/Binnenland H1 spelers uitgelicht:Niels Ristier, ervaren kracht (Heren 1 Team)

Bij het jeugdige Vertom/Binnenland Heren 1 is Niels Ristier één van de ervaren spelers die het team moet dragen. Samen met Jasper de Groot is de 32-jarige Ritstier overgebleven van het Heren 1 team van vorig seizoen.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

vrijdag 19 oktober 2018
Mini van de week is Robin de Groot (Mini van de week .)

Bij Binnenland is het al jaren de gewoonte de mini van de week uit te nodigen.

Deze mini, onder 8/10/12-speler, mag bij Dames 1 of Heren 1 bij de wedstrijd op de bank plaatsnemen en zo de wedstrijd van dichtbij meemaken, het coachpraatje meebeleven en meedoen aan de warming-up.

De eerste mini van de week in het seizoen 2018-19 is Robin de Groot. 

Lees het hele artikel

woensdag 17 oktober 2018
Vertom/Binnenland H1 spelers: Ronald Schouten de spelverdeler (Heren 1 Team)

Bij het jeugdige Vertom/Binnenland Heren 1 is Ronald Schouten op basis van zijn leeftijd een ervaren speler. Toch maakt de 31-jarige point-guard pas dit seizoen zijn debuut in de Barendrechtse hoofdmacht. 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Zware wedstrijd voor VU16-2 (Meisjes 16-2 Team)

De meiden waren op tijd in de sporthal en gingen snel omkleden en warmlopen alleen we hadden niet veel tijd omdat de wedstrijd voor ons was uitgelopen en de scheidsrechter ons niet meer tijd gaf. Ook hadden we beetje stress omdat Desire wat was vergeten en supersnel heen en weer naar huis moest en dus nog niet aanwezig was en Tulin (de captain) wist niet wat ze moest doen en wie of hoe de starting 5 waren. Desiré had via een app naar een ouder de starting 5 geappt en we konden toen toch beginnen. Uiteindelijk kwam Desire toch op tijd en had ze alleen de sprongbal gemist.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

dinsdag 16 oktober 2018
Mannen van 14-1 verslaan Hoofddorp (Jongens 14-1 Team)

Kiwa/Binnenland U14-1 boekte zaterdag de derde overwinning van het seizoen. Er werd gespeeld tegen het op papier gelijkwaardige Hoofddorp.

In een lastige wedstrijd, waarbij de marge lange tijd binnen de 11 punten voor onze mannen was, bleef het lang spannend. Hoofddorp, gemankeerd door het ontbreken van 2 vaste waarden, bleek een taaie tegenstander en mede doordat Kiwa/Binnenland net als vorige week tegen Blauw Wit als een diesel traag op gang kwam was het na het 1e kwart ‘slechts’ 19-12 voor de blauwen.

Fulco van 't Holt schoot de wedstrijd met de camera >>>>>>

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland H1 spelers uitgelicht: Bas den Hoedt, de rookie. (Heren 1 Team)

Bas den Hoedt is een aanstormend talent. Afgelopen seizoen speelde Bas in zowel Heren onder 20 als Heren 2. Daarnaast maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van Vertom/Binnenland. Komend seizoen is Bas voor het eerst een vaste waarde in Heren 1.
 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

maandag 15 oktober 2018
Slecht start kost ongeslagen status H2 (Heren 2 Team)

Op 14 oktober treden we als heren 2 aan tegen Baros. Baros heeft een mindere seizoenstart, maar is een team met veel energie en werklust.

Deze werklust is in het begin bij onze eigen heren ver te zoeken, waardoor we snel op een 0-10 achterstand komen. We komen daarna snel terug naar een 9-10 stand, maar lijkt het lek nog niet boven. We missen een hoop vrije worpen, waardoor het eerste kwart eindigt in 20-24 voor de gasten.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland Heren 1 wint in thriller (Heren 1 Team)

Vertom/Binnenland Heren 1 heeft in een zenuwslopende thriller de eerste overwinning van het seizoen geboekt. De wedstrijd tegen het Brabantse Den Dungk bleef tot de laatste seconden spannend. Ondanks dat beide teams elkaar geen duimbreedte toegaven, hielden de jonge Barendrechters de punten in de Driesprong!


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


De mannen van Zeropackaging hebben afgelopen zaterdag flink “uitgepakt (Jongens 16-1 Team)

Zaterdag stond de topper tussen twee ongeslagen teams op de planning. Zeropackaging/Binnenland jongens U16 tegen Ball uit Weert. Op papier was Weert koploper met een beter scoresaldo dus het zou een spannend potje moeten worden.

De Barendrechters van Zeropackaging/Binnenland stonden echter op scherp en kenden alleen bij 2-3 een achterstand. Maar vervolgens kregen de talrijke toeschouwers een heuse basketball show te zien!
 

Jan-WIllem Visscher schoot ook raak, de foto's >>>>>>>

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 14 oktober 2018
4Consult/Binnenland pakt tweede competitiezege (Dames 1 Team)

Ook de tweede competitiewedstrijd hebben de vrouwen van 4Consult/Binnenland in winst weten om te zetten. In de eigen sporthal De Driesprong was de ploeg van coach Joost van Rangelrooy en assistent-coach Linda Appers na een ruststand van 32-30 met 70-59 te sterk voor Jolly Jumpers. De thuisploeg speelde zonder Zera Butter die vorige week met de Orange Angels een blessure had opgelopen en hierdoor niet in actie kon komen. Topscoorders aan de kant van 4Consult/Binnenland waren Gabriëlle van den Bosch en Eline Kasius die beide 13 punten lieten noteren. Ook de jarige Chermensa van la Parra (11) en Jamailah Adams (10) kwamen in de dubbele cijfers uit. Aan de kant van Jolly Jumpers was Anke Rikhof met 9 punten de meest scorende speelsters.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


V12-1 vs Squirrels X12-3 (Meisjes 12-1 Team)

Dames 1 here we come!

Zaterdag, 13 oktober treedt V12-1 aan tegen Squirrels X12.3. Het wordt winst met een chocoladen randje, omdat ieder meisje een persoonlijke challenge heeft gekregen van coach Judith en bij het behalen van die opdracht ligt er een reep klaar. Deze challenges moeten de meisjes uitdagen; de coaches willen een extra uitdaging toevoegen aan het spel.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vetus/Binnenland VU20 verslaat ook Grasshoppers (Dames 20-1 Team)

De meiden van Vetus Binnenland V20 bleven ook in hun derde wedstrijd ongeslagen. Een matige eerste helft werd gevolgd door een bijzonder sterke tweede helft. Mede door een 43-5 run die in het derde kwart werd ingezet werden de Grasshoppers van het veld gespeeld. De eindstand was 89-45 voor de Barendrachtse meiden.

Het begin van Vetus Binnenland was half goed. Verdedigend maakten ze het de tegenstander wel moeilijk genoeg, maar in de aanval werd niet het juiste niveau geleverd. Er werd te solistisch gespeeld en vanaf de vrije worplijn werd te veel gemist. Daardoor bleef de stand in evenwicht. Aan het eind van het eerste kwart stond er zelfs een 13-14 stand op het scorebord.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

donderdag 11 oktober 2018
Teampagina Jongens U14-1 (Jongens 14-1 Team)

De selectie van MU14-1 is op de foto gegaan.

Onder leiding van Maartje Docter, Zefanya Lesnoesa won het team afgelopen zaterdag (6-10) dik met 56-103 versus Blauw Wit.
 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland H1 spelers uitgelicht: Dolf de Graaf, de center. (Heren 1 Team)

Met zijn 2.04 meter is Dolf de Graaf de langste speler van het getalenteerde Vertom/Binnenland Heren 1. Het is vanzelfsprekend dat Dolf voor het gevaar onder de borden moet zorgen. 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

woensdag 10 oktober 2018
Zeropackaging/Binnenland MU16-1 uit versus Blauw-Wit ook oppermachtig (Jongens 16-1 Team)

Zaterdag moest Zeropackaging/Binnenland U16 aantreden tegen het Roosendaalse  Blauw Wit. De thuiswedstrijd was al eerder met grote cijfers gewonnen maar de tegenstander had zich gewapend. Spelen op een groot veld, muziek en fel meelevende supporters. Een gewaarschuwd Zeropackaging/Binnenland startte zeer fel en scoorde er lustig op los zodat Blauw Wit al snel in een time-out moest vluchten. Dat had echter weinig resultaat want de Barendrechters liepen met fraai samenspel al snel uit naar een 30-9 1e periode stand.

En natuurlijk weer een mooie foto-reportage door Jan-Willem Visscher >>>>>>>>

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland H1 spelers uitgelicht: Jasper de Groot, routinier. (Heren 1 Team)

Bij het jeugdige Vertom/Binnenland Heren 1 is Jasper de Groot veruit de meest ervaren basketballer. Samen met Niels Ritstier is de inmiddels 39-jarige Barendrechter overgebleven van het Heren 1 team van vorig seizoen. 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

dinsdag 9 oktober 2018
TJIP nieuwe autosponsor! (Businessclub .)

We zijn blij om te kunnen melden dat de 2 lease-auto's van de Stichting Topsport Basketball Barendrecht voor in ieder geval de komende 3 jaar  verrijkt gaan worden met het bedrijfslogo van TJIP. Het mooie logo van TJIP zal komen te prijken op de motorkap van de 2 Suzuki Celerio's.

‘The Platform Engineers’ van het Delftse technologiebedrijf TJIP bouwen en ondersteunen digitale platforms samen met de businesspartners van het bedrijf. Het betreft onder meer platforms voor banken en verzekeraars in Nederland. De platforms helpen om kennis, mensen en techniek te verbinden en organisaties efficiënter en transparanter te laten functioneren.

Voor meer info: https://tjip.com

Lees het hele artikel


H2 van een vlakke eerste helft naar een veel betere tweede helft (Heren 2 Team)

Op zaterdag 6 oktober spelen we onze derde wedstrijd van het seizoen, en de eerste uitwedstrijd tegen Crackerjacks uit Amersfoort.

We beginnen goed aan het eerste kwart, waarin Vincent Clark direct 3 vrije worpen mag verzilveren. De zone van de tegenstander brengt ons niet in de war en we passen er lekker op los, helaas kunnen we de goede aanvallen niet afronden met een score. Zodoende kan de thuisploeg blijven aanhaken. Een slordig 1e kwart eindigt, met een score in de buzzer van Urvin Arnoud, op 15-17.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Nipt verlies Lely Binnenland VU16-1 in een spannende Game tegen DAS (Meisjes 16-1 Team)

Dat het deze zaterdag tegen de koploper wel eens een spannende wedstrijd kon worden hadden we al enigszins ingeschat. De volle tribune is zeker getrakteerd op een spannende Game !

We starten deze wedstrijd met 10 speelsters en 1 coach : Lisa, coach Bell is helaas afwezig ivm werk.

- Josca, Marry, Rochella, Saar, Parlan, Milou, Kirsten, Rocherney, Tulin, Maya

Het warmlopen verloopt uiteraard weer als gewoonlijk op tijd / voorspoedig en met instructies van coach Lisa.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

maandag 8 oktober 2018
Teampagina Dames 3 (Dames 3 Team)

Vandaag weer een frisse teamfoto ,

Dames 3 onder leiding van Remy Teller


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


De Club van 100 (Club van 100 Bestuur)

De Club van 100 is een van de initiatieven van de vereniging om externe middelen te werven.

Iedereen (oud)leden, niet leden en ouders kunnen voor een klein bedrag de vereniging steunen.

De bijdragen worden o.a. gebruikt om de sportieve ambities van de jeugdteams te ondersteunen of specifieke (trainings)materialen voor de vereniging aan te schaffen. Het geld kan ook gebruikt worden om tegemoet te komen in de kosten van clinics, toernooien en andere gezellige, leuke activiteiten voor de jeugd. Binnenland wil voor ieder jeugdlid, de toekomstige topsporter en de recreant, een goede, maar vooral ook een gezellige en betaalbare vereniging zijn. Zonder externe middelen is het onmogelijk om deze doelstellingen te realiseren.

Welkom aan de nieuwe leden; Ruud Kloos en Interka!

Lees het hele artikel


VU16-2 ook te sterk voor Crackerjacks VU16-1 (Meisjes 16-2 Team)

De meiden wisten van tevoren dat het team niet een grote competitie was dus liepen ze met zelfvertrouwen de zaal in. Toen ze aan kwamen zagen ze dat de tegenstander met 5 meiden waren en verwachtte niet veel. De Wedstrijd voor ons liep uit en zodra het veld vrijkwam, begonnen de meiden meteen met de warmup, hier hadden de meiden niet veel tijd voor door de uitgelopen wedstrijd.  

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Jer de Fonkert BMW nieuwe banner sponsor H1 (Businessclub .)


BMW dealer Jer de Fonkert uit Numansdorp sponsort dit seizoen een banner van Heren 1! Met vijf sponsors is het dus zeker dat de banners van Heren 1 worden opgehangen. Er zijn nog ongesponsorde heren. Wilt u een heren1 speler sponsoren. Graag dan contact met l.vanderhulst@cbvbinnenland,nl

Niet gevonden wat u zocht? Kom langs in onze showroom of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs

Voor meer info: https://jerdefonkert.nl/

 

Lees het hele artikel

vrijdag 5 oktober 2018
Barendrecht Yoga sponsor Jasper de Groot met banner Heren 1 (Businessclub .)

BARENDRECHT YOGA geeft yogalessen aan kinderen, tieners, volwassenen, zwangeren en er is een speciale vrouwengroep. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, met of zonder ervaring. De lessen zijn gevarieerd en kenmerken zich door de individuele kijk op de mens: met een (kleine) aanpassing kun je, ondanks je klacht, tóch vaak meedoen met de les. Voor kinderen en tieners is het fijn even weg te zijn uit de drukte en social media en de mogelijkheid te krijgen om via o.a.  yogaoefeningen, spel- en ontspanningsoefeningen tot zichzelf te komen.

Voor meer info: http://www.barendrechtyoga.nl/


 

Lees het hele artikel


Teampresentaties de sponsors onder de aandacht en jubileumgids (Businessclub .)

Afgelopen vrijdag was in bijzijn van sponsors en de pers de eerste businessclubavond. Eenieder werd ontvangen met een glaasje prosecco en uiteraard gratis consumptiebonnen. Het tijdschema was strak omdat Vetus/Binnenland V20 om 20.45u een thuiswedstrijd speelde. Henny Verschuren trapte de avond om 19u af, heette iedereen welkom, schetste het programma voor de avond  en gaf Lex van der Hulst en Leo den Hoedt voorts het woord. Allereerst werd geapplaudisseerd voor ale sponsors en businessclubleden: zonder hen geen topsport en geen faciliteiten voor talentontwikkeling binnen de vereniging.

 

Lees het hele artikel

woensdag 3 oktober 2018
Binnenland VU16-2 VS De Dunckers VU16-2 (Meisjes 16-2 Team)

De Meiden waren als team bezig met de warming-up toen de Coach binnen kwam. Goed geconcentreerd maar ondertussen ook de tegenstanders een beetje aan het bestuderen. Wie kan er schieten en lopen ze goede lay-ups. Na dat de wedstrijd ervoor was uitgelopen en we wat later konden beginnen werd het een beetje rommelig in het veld. Merith en Tulin mochten mee spelen met VU16-1 en daardoor hadden we alle bankspeelsters mee genomen. We waren nog aan het zoeken wie waar het beste stond en wie wat kon. Desire zag dit gebeuren en nam een time-out, en begon ons erg sterkt te coachen. Waar wij als speelsters het soms lastig vinden om de aanwijzingen uit te voeren lukte dit vandaag erg goed. We gingen ons aangeleerde spelletje spelen 1-Hoog/1-Laag en daardoor kwamen we makkelijker vrij en scoorde we veel. Stand na de eerste periode 19 – 7.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

dinsdag 2 oktober 2018
Lely Binnenland VU16-1 langs BOB VU16-1 in 2e competitiewedstrijd (Meisjes 16-1 Team)

Deze zaterdag zijn we te gast in Sporthal “ Carla de Liefde" en zijn de witte tenues mee, en dat ziet er goed uit meiden !!

We zijn enigszins bekend met het team van BOB omdat zij ook aanwezig waren op het startoernooi van Binnenland, toen was de winst voor Binnenland.

De coaches zijn dus optimistisch gestemd.

De tafel en scheidsrechters zijn gereed dus we kunnen van start.

In het begin van het 1e kwart maakt Binnenland een aarzelende indruk , terwijl BOB direct met aanvallend spel begint.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


MU16-1 is ook baas thuis versus Almonte (Jongens 16-1 Team)

Afgelopen zaterdag ontving MU16-1 Almonte in de Driesprong.

VERSLAG VERSLAG!!

 

Check de foto's hier >>>>>
 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Teampagina Jongens 10-2 (Jongens 10-2 Team)

Hier zijn ze dan, de allerjongste kanjers van de vereniging U10-2.

Al een goed wegwijs in het basketbal gemaakt door Barbara en Lydia.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Nirint Shipping bannersponsor (Businessclub .)


Nirint shipping sponsort dit jaar Eline Kasius als speelster van 4Consult/Binnenland Vrouwen Senioren Eredivisie 1.

Nirint shipping operates a fixed liner service every 14 days  from Rotterdam, Bilbao to the the Dutch Antilles(Willemstad & Barcadera), Cuba (Mariel & Moa) and the East Coast Canada. We offer container, breakbulk, and bulk services. Plus heavy lifts, project cargo and rolling equipment from and to any destination in the world.

For more information: https://nirint.com/

Lees het hele artikel


Teampagina Heren 2 (Heren 2 Team)

Teampagina H2.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

maandag 1 oktober 2018
Eerste verslag MU10-2 versus Zoebas (Jongens 10-2 Team)

Een verslag van de jongste spelertjes bij Binnenland!

De mannen zitten in zwaar weer, maar laten zich niet uit het veld slaan...

 

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Nipte winst 4Consult/Binnenland op debutant (Dames 1 Team)

De vrouwen van 4Consult/Binnenland zijn de start van de competitie begonnen met een nipte thuiszege op debutant Keyser Capital Martini Sparks. In de eigen sporthal De Driesprong stond de ploeg van coach Joost van Rangelrooy het grootste deel van de wedstrijd aan de verkeerde kant van de score, maar in de eindfase kon toch de winst met 69-65 toch in eigen huis worden gehouden. De thuisploeg speelde allesbehalve een goede wedstrijd en leek de tegenstander fors onderschat te hebben. Met name verdedigend en in de rebound was de ploeg te gemakzuchtig, maar de ervaring gaf uiteindelijk aan het einde van de wedstrijd de doorslag. De ploeg uit Groningen van coach Joyce Siderius-Bolman verdient echter een groot compliment voor de spelwijze en kan zeker dit seizoen voor verrassingen zorgen in de VBL.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Vertom/Binnenland H1 onderuit in verlenging (Heren 1 Team)

Vertom/Binnenland Heren 1 speelde tegen WBB Giants een spannende en gelijk opgaande wedstrijd. Een kleine voorsprong in de slotfase kon niet vastgehouden worden. Na een gelijke stand in de reguliere speeltijd gingen de Barendrechters in de verlenging alsnog onderuit.

Vertom/Binnenland trainer Alex Schaap kon voor het eerst dit seizoen over een volledige selectie beschikken. Guards Ronald Schouten, Elyanio Bellel en Roy Valk waren voor het eerst aanwezig. Met maar liefst 12 spelers werd de strijd aangegaan tegen WBB Giants uit Bergen op Zoom.

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Teampagina Jongens u16-1 (Jongens 16-1 Team)

Jongens 16-1 zijn wederom op de foto gezet door de team-fotograaf.
 

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 30 september 2018
Jubileumgids en acties (Bestuur .)

De jubileumgids die t.g.v. ons 50-jarig jubileum is uitgebracht is inmiddels uitgereikt aan de wethouder sport en aan onze sponsors.

Deze week ontvangen onze leden de jubileumgids van hun trainers.

Aan het begin van dit seizoen gaat Binnenland meedoen aan 2 acties;

Grote Clubactie

Vriendenloterij 

Lees het hele artikel


V12-1 neemt de punten mee naar huis uit Dordrecht (Meisjes 12-1 Team)


Op 29 september reist Binnenland V12.1 naar Dordrecht om aan te treden tegen Rowic X12.2. De  X voor gemengd team is in dit geval een onduidelijke aanduiding, want het team bestaat uit louter jongens. De Binnenlandse meisjes hebben geen moeite met dit feit en zetten direct een voorsprong van 1-4 op het bord.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zaterdag 29 september 2018
Vetus/Binnenland wint weer (Dames 20-1 Team)

De meiden van Vetus Binnenland-VU20 hebben ook hun tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. In een matige wedstrijd werd vrij eenvoudig met 70-44 gewonnen van Landstede uit Zwolle. In de aanval werden niet de juiste oplossingen gezocht, maar de verdediging was scherp genoeg om de tegenstander gedurende en lange periode in een verstikkende houdgreep te houden. Die verdediging was de basis voor de ruime winst.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

vrijdag 28 september 2018
Tablet/tafel cursus beschikbaar voor het nieuwe seizoen (Technische Commissie)

Op de contactavonden kwam naar voren dat veel ouders en spelers toch graag een tablet/tafel cursus zouden willen volgen, voordat deze spelers (of ouders)  ingepland gaan worden om achter de jury tafel plaats te nemen.

Cees van der Graaf is bereid om twee avonden in de kantine deze cursus te geven.

Dus.... doe je  voordeel hiermee!!!

Ouders worden ook van harte uitgenodigd om aan de cursus 'tafel en tablet' deel te nemen !!

Lees het hele artikel

donderdag 27 september 2018
4Consult/Binnenland start competitie zaterdag (Dames 1 Team)

Zaterdagavond om 20.15 uur start 4Consult/Binnenland in de eigen sporthal De Driesprong het competitieseizoen 2018-2019 met een thuiswedstijd tegen Keyser Capital Martini Sparks uit Groningen, één van de twee debutanten dit seizoen in de Vrouwen Basketball League (VBL).

4Consult/Binnenland won vorige week in Katwijk de Supercup door een 59-60 zege op landskampioen en bekerhouder Solar-systemen Grasshoppers en begint het reguliere competitieseizoen met vol vertrouwen. Het team van coach Joost van Rangelrooy is nagenoeg fit, alleen Michelle Zantman is nog niet wedstrijd-fit en Myrthe den Heeten revalideert nog van een knieoperatie en zal naar verwachting pas in het nieuwe jaar inzetbaar zijn.

 

Lees het hele artikel

dinsdag 25 september 2018
Lely Binnenland VU16-1 goed uit de startblokken tegen Grasshoppers (Meisjes 16-1 Team)

Zoals we de afgelopen weken hebben kunnen zien, hebben de meiden van Binnenland VU16-1 niet stil gezeten tijdens de voorbereiding op de eerste competitiewedstrijd, en zijn zij uitvoerig aan het trainen geweest in de buitenlucht d.m.v. de Bootcamps gegeven door Maaike en ondergetekende.

Beide coaches Lisa & Bell waren natuurlijk benieuwd of deze extra trainingen zouden bijdragen aan een goede start in de competitie.

We zijn deze wedstrijd met 10 speelsters aanwezig, waarbij Souhaila als bankspeelster aanwezig is vanuit VU14-1.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


Teampagina Meisjes u12-1 (V12 1) (Meisjes 12-1 Team)

Ook het V12-1 team van de trainer/coaches Annemarie en Judith en de teammanager Isa is afgelopen zaterdag op de foto gezet.

 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

maandag 24 september 2018
Uitnodiging Businessclub aan alle (ere)leden bijeenkomst 28 september (Businessclub .)

Hierbij nodigen wij alle leden van CBV Binnenland van harte uit voor de eerste bijeenkomst van dit seizoen op 28 september 2018. Inloop: vanaf 18.30 uur. Aanvang programma: 19.00 uur.

Op deze avond worden de nieuwe contracten met de sponsors getekend, worden alle sponsors benoemd, is de pers aanwezig en wordt de jubileumgids gepresenteerd.

Daarnaast worden de teams van 4Consult/Binnenland (Dames 1), Vertom/Binnenland (Heren 1) en Vetus/Binnenland (Dames 20-1) aan u voorgesteld. 
 

Lees het hele artikel


VU16-2 te sterk voor Zoebas in uitwedstrijd (Meisjes 16-2 Team)

De meiden van u16-2 beginnen goed door een goede warming-up te lopen. De tegenstander is nog niet aanwezig en dat vinden ze nog wel even fijn. Onder leiding van Ard Flier en Rainier Stegers gaat de wedstrijd beginnen. Desiré Kon helaas niet aanwezig zijn ivm werk. De meiden moeten even wennen aan de nieuwe coaches en zijn hun positie aan het zoeken in het veld. Doordat de tegenstander een vrij nieuw team is halen ze daar hun voordeel uit en kunnen ze allemaal hun plekje vinden.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


V12-1 pakt winst tegen Rebound X12-1 (Meisjes 12-1 Team)

Op 22 september treedt het team van coaches Judith en Annemarie voor het eerst in seizoen 2018-19 aan in De Driesprong, nadat 15 september de uitwedstrijd door Hurricanes was afgezegd. De ochtend begint met één minuut stilte ter nagedachtenis aan Britt Busker, die de meeste meisjes als trainster hebben mogen meemaken bij u8/u10.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 23 september 2018
MU16-1 neemt de punten mee naar huis versus Leiden uit (Jongens 16-1 Team)

En weer een fraaie fotoshoot door Jan-Willem Visscher van MU16-1.

Het team van Ron Baan speelde afgelopen versus Leiden 16-2. Ditmaal was het "meer" wedstrijd.

Binnenland nam de punten mee naar huis op een finish van 61-73!

https://82.161.205.64:8081/basketbal/20180922leiden/

| Uitslagen en standen


BC Virtus te sterk voor Vertom/Binnenland Heren 1 (Heren 1 Team)

Kampioenskandidaat BC Virtus was in Werkendam te sterk voor Vertom/Binnenland Heren 1 . De Barendrechters konden drie perioden in het spoor blijven van de Werkendamse opponent. De jonge Barendrechters werkten hard, maar schoren in aanvallend opzicht te kort.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen


4Consult/Binnenland wint de Supercup (Dames 1 Team)

De vrouwen van 4Consult/Binnenland zijn het seizoen 2018-2019 begonnen met het winnen van de Supercup. In Katwijk werd in een spannende wedstrijd landskampioen en bekerwinnaar Solar-systemen Grasshoppers met 59-60 verslagen. Voor 4Consult/Binnenland betekende de winst van de Supercup de tweede keer in de historie dat deze prijs mee naar huis werd genomen en een mooie opsteker voor het coach-duo Joost van Rangelrooy en Linda Appers in de aanloop naar de start van de competitie aankomend weekend.

Highlights: >>>>>

Lees het hele artikel

vrijdag 21 september 2018
Nieuwe spelregels maar nu in een video (Technische Commissie)

De Belgische NFI (National Fiba Instructor) Johnny Jacobs, die in het verleden die functie ook even in Nederland bekleedde, heeft een video gemaakt van de spelregelwijzigingen. Voor iedereen interessant, want de competities zijn voor de meeste teams al begonnen!!
“Spelregelwijzigingen FILMPJE”verder kijken


Next Games
Vertom/Binnenland H1-BV Wyba
Bekerwedstrijd
20-10-2018 17:304Consult/Binnenland VSE 1- Dozy BV Den Helder.
27-10-2018 19:15


Afval Loont Saldo
230
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
17 november. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Meer informatie volgt op de contactavond op 20 september as.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.