Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenHeadlines
Grote Clubactie Tussenstand (Bestuur .)

Inmiddels staat er een doos in de Tipp Inn waarin het mogelijk is je boekjes met verkochte loten achter te laten. De verkoop loopt als een trein, complimenten voor alle inzet. Natuurlijk hopen we dat iedereen nog even doorgaat met verkopen zodat we zoveel mogelijk nieuwe ballen kunnen kopen. Gebruik daarvoor ook je eigen online verkooppagina of doe het via https://toolbox.clubactie.nl/actie/CBVBinnenland

LET OP :

 

 

Je kan je boekjes inleveren t/m 16 november in de kantine of bij je trainer/trainster.

 

Lees het hele artikel


Super Sint Bingo voor U10 en U12 (Activiteiten Commissie)

Hierbij alvast een vooraankondiging voor een super leuke supersintbingo. Op 22 november organiseren wij bij CBV Binnenland voor onze U10 en U12 leden een bingo. De bingo zal om 17:30 starten, dus houd alvast de agenda van je zoon/dochter vrij. Binnenkort krijgen jullie meer informatie :)

Lees het hele artikel


Verplichte BS2 scheidsrechterstraining praktijkdag (Technische Commissie)

Beste spelers en speelsters die in aanmerking komen voor het BS2 scheidsrechters diploma,

Zoals waarschijnlijk bekend is komende zaterdag 30 nov voor jullie de verplichte BS2 scheidsrechterstraining praktijkdag. Zie ook de e-mail die de coördinatoren nog sturen en e-mails van mij over de Basketballmasterz.

De training begint om 9:00 precies (graag al in je basketbal  training outfit aanwezig zijn – een reversable shirt is handig) en zal om ongeveer 14:00 afgelopen zijn.
We hebben een strakke planning om jullie er doorheen te halen.

 

Lees het hele artikel

woensdag 13 november 2019
Teampagina Meisjes 18-1 (Meisjes 18-1 Team)

De meiden VU18-1 staan ook weer op de foto.

De meiden van Wilemijn Kallenberg, Ass.Coach Desiree van der Hulst en Cora van Bennekom doen het uitstekend en gaan tot nu toe ongeslagen fier op kop in de 2e divisie.


 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

maandag 11 november 2019
Eenvoudige overwinning Vertom/Binnenland Heren 1 (Heren 1 Team)

De basketballers van Vertom/Binnenland hebben een eenvoudige overwinning behaald tegen WBB Giants in Bergen op Zoom. De Barendrechters waren een maatje te groot voor de Brabanders. Een makkelijke en verdiende overwinning van 81-63 was het gevolg.

Na de spannende en goede wedstrijd van vorig week tegen lijstaanvoerder Attacus keek Vertom/Binnenland met vertrouwen uit naar de confrontatie met het laag geklasseerde WBB Giants. De Brabantse tegenstander heeft pas één overwinning uit 6 gespeelde wedstrijden gehaald. Deze zege kregen de Giants nog in de schoot geworpen omdat BC Gaasperdam Warriors niet was opgekomen.

Lees het hele artikel

zondag 10 november 2019
Schotpercentage nekt 4Consult/Binnenland (Dames 1 Team)

Vooraf kreeg 4Consult/Binnenland een grote domper te verwerken, een enkelblessure van  Marlou de Kleijn. Coach Van Rangelrooy kon tegen de Lions dus geen gebruik maken van zijn topscoorster en tegen de Lions had hij haar juist extra goed kunnen gebruiken. De Landsmeerse ploeg heeft een goede verdediging en krijgt, van alle ploegen in de eredivisie, gemiddeld het minste aantal punten tegen. 

Lees het hele artikel

zaterdag 9 november 2019
Collecte bus voor Villa Gewoon Bijzonder in de Tip Inn (Activiteiten Commissie)
Op de nieuwe tenues van dames 4 staat het logo van Villa Gewoon Bijzonder. Stichting Villa Gewoon Bijzonder is opgericht door ouders 
(waarvan 1 ouder een speelster is van dames 4) en heeft tot doel het realiseren van een kleinschalige woonvoorziening voor zeer ernstig meervoudig beperkte (ZEMB) 
kinderen en jongvolwassenen. Dames 4 wil de stichting helpen haar doel te bereiken. Door o.a. de nieuwe tenues met het logo van Villa Gewoon Bijzonder en 
diverse acties gedurende het seizoen hoopt dames 4 een steentje bij te kunnen dragen aan het realiseren van een woning. Één van de eerste acties is een collecte 
in samenwerking met de NSGK (Nederlandse stichting voor het Gehandicapte kind). 
A.s. zaterdag zal er gecollecteerd worden in de Driesprong. Bent u niet aanwezig, maar wilt u toch doneren dan kunt u dat doen via de online collectebus.

Lees het hele artikel

vrijdag 8 november 2019
Douches sporthal De Driesprong worden vervangen (Bestuur .)

In november gaan er werkzaamheden plaats vinden aan de douche installatie van De Driesprong. De douche installatie wordt vervangen. Dat doen we gefaseerd om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

De planning is als volgt:
-        Kleedkamer 1                   11 en 12 november
-        Kleedkamer 2                   13 en 14 november
-        Kleedkamer 3                   15 en 18 november
-        Kleedkamer 4                   19 en 20 november
-        Kleedkamer 5                   21 en 22 november
-        Kleedkamer 6                   22  november
-        Scheidsrechterruimte       22  november
De verwachting is dat de werkzaamheden sneller gaan dan wij in de planning hebben opgenomen.

Lees het hele artikel


Wijziging van wijze contributie-inning (Bestuur .)

Best clubleden,

Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat de club volop in beweging is. Eén van de zaken die we veranderen betreft de inning van de contributie. Jullie zullen ongetwijfeld afgevraagd hebben waarom de contributie facturen nog niet door ons verstuurd zijn. In het verleden was dit een handmatige activiteit wat veel tijd kostte, daarnaast nam de opvolging om contributies op tijd geïnd te krijgen veel tijd in beslag. Dat willen we graag verbeteren. Daarom zal vanaf dit seizoen de inning worden uitbesteed aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies.

Download/Lees het hele artikel >>>>>>


Kanjer van de week: Lysanne van Driel (Dames 1 Team)

Zaterdag is Lysanne van Driel de kanjer van de week. Lysanne is bijna 10 jaar en speelt in de vu12-1. Ongeveer twee jaar geleden is zij, toen ze net 8 was, begonnen met trainen. Op de foto zie je mij net voor mijn aller eerste wedstrijd.  Lysanne heeft een grote zus, Maya, die in de vu16-1 speelt. Al heel wat jaren ging ze daar kijken. Dat was een  gezellig boel met al die meiden en daarom besloot zij ook te gaan basketballen.  Het team van Lysanne is heel leuk en gezellig. Ze krijgt training van Imke van Genderen en haar vader Sander is hun coach. Lysanne vindt het superleuk om de wedstrijden van dames 1 te kijken en mag  er nu dus ook echt heeeeeel dichtbij zijn! Op naar een leuke wedstrijd en heel veel aanmoedigen :)

 

Lees het hele artikel


Teampagina Binnenland Basics (Binnenland Basics Team)

Binnenland Basics is voor ouders van (jeugd) spelers bij CBV Binnenland en voor iedereen die wil kennismaken met het spel, technieken en de regels.

Al enige seizoenen wordt dit unieke fenomeen georganiseerd. Het betekent dat er om de 3 à 4 weken op een vrijdagavond training wordt gegeven.

Enthousiast geworden? Stuur uw e-mail naar onze coördinator Binnenland Basics: Sonja van Oosten

De eerste training is vrijblijvend en gratis.

Lees het hele artikel

donderdag 7 november 2019
Wederom topper voor 4Consult/Binnenland (Dames 1 Team)

Er staat wederom een topper op het programma voor de dames van Joost van Rangelrooy. Afgelopen woensdag won zijn ploeg uiteindelijk met 75-72 van Sportiff Company Grasshoppers waarmee de eerste topper van deze week gewonnen werd. De tweede topper staat aankomende zaterdag om 20:00 op het programma. De huidige (gedeeld) nummer twee Loon Lions komt op bezoek en die ploeg neemt een brok aan ervaring mee. De aanvoerster van de Landsmeerse ploeg is Tanya Bröring, die samen met haar maatje Fieke Ligthart goed is voor een goede 25 punten gemiddeld per wedstrijd (ppg). De scorende aanvulling komt van youngster Maud Huijbens (11.5 ppg) en Katie Bussey (11,8 ppg). Laatstgenoemde is na een blessure aan het begin van het seizoen weer volledig terug en is van ongekende waarde voor haar team.

 

Lees het hele artikel


Koploper 4Consult/Binnenland wint topper (Dames 1 Team)

De topper van de (mid)week werd gespeeld in Sporthal de Driesprong. Daar stonden 4Consult/Binnenland en Sportiff Company Grasshoppers tegenover elkaar. De enige ploeg waar de Barendrechtse formatie nog niet van wist te winnen, maar na een matige Barendrechtse eerste helft volgde een goede tweede helft. Waarmee de winst voor de thuisploeg, na wat extra harstlagen bij de supporters, uiteindelijk over de streep werd getrokken.

 

 

Lees het hele artikel

dinsdag 5 november 2019
Kanjer van de week: Jaylynn (Dames 1 Team)

Aankomende woensdag is de kanjer van  de week de 11-jarige Jaylynn Stegers. Voordat zij op basketball ging heeft ze eerst vijf jaar op turnen gezeten. Inmiddels zit Jaylynn in X12-3. Haar oudere zus Chariy speelt al vijf jaar basketball en daar heeft Jaylynn heel veel wedstrijden van gezien. Daardoor is zij ook op basketball gegaan en sinds februrie traint en speel ze bij CBV Binnenland. Dit seizoen is dus haar eerte seizoen en ze mag dus ook al kanjer van de week zijn bij dames 1. Haar favoriete plek is de guard-positie, daar komt zij het beste in haar spel. Daarnaast houdt ze ervan om driepunters te maken. Later zou ze net zo goed ls Liss van den Adel willen worden. We wensen Jaylynn heel veel succes op de bank bij dames 1

 

Lees het hele artikel


Algemene Ledenvergadering 25 november 2019 (Bestuur .)

Hierbij wordt u uitgenodigd tot het bijwonen van de vergadering op maandag
25 november 2019, 20:00 uur in clubhuis Tipp Inn.

Op de agenda staat ondermeer de financiele verantwoording over het seizoen  2018-2019.

Dus zet deze datum in je agenda!

maandag 4 november 2019
Vertom/Binnenland Heren 1 na twee verlengingen onderuit (Heren 1 Team)

De basketballers van Vertom/Binnenland moesten zich tegen de ongeslagen lijstaanvoerder Attacus (Veghel) na twee verlengingen gewonnen geven. Zowel na de reguliere speeltijd (66-66) als na de eerste verlenging (76-76) hielden beide teams elkaar in evenwicht. In de extra tijd verloor Vertom/Binnenland nipt met 84-88.

Trainer/coach Eric van Ooijen kan in de wedstrijd tegen Attacus geen beroep doen op de geblesseerde Jasper van den Adel en routinier Sjoerd van Vilsteren. Van Vilsteren speelde de finale van het 3x3 basketbalcircuit in Japan. De selectie werd aangevuld met het jeugdige talent Timo Westerdijk.

 

Lees het hele artikel


4Consult/Binnenland midweeks tegen Grasshoppers (Dames 1 Team)

Komende woensdag staat er een topper op het programma van de dames eredivisie. De nummer 1, 4 Consult/Binnenland, speelt thuis tegen de nummer twee, Sportiff Company Grasshoppers. De Katwijkse formatie is tot nu toe de enige ploeg die van de Barendrechtse dames wist te winnen. In de heen wedstrijd in Katwijk verloor de ploeg van Joost van Rangelrooy met 72-67. 

De Katwijkse dames staan bekend om het feit dat ze erg goed kunnen rebounden. Daarnaast is het aanvallende spel van Grasshoppers een waar gevaar voor alle tegenstanders. Zowel Noor Driessen, Mia Hordijk, Karin Kuijt als ook Deborah Vos scoren gemiddeld boven de 10 punten per wedstrijd. Aan de kant van de Barendrechtse dames zijn het vooral Marlou de Kleijn, Eline Kasius en Gabrielle van den Bosch die veel punten noteren. 4Consult/Binnenland gaat als koploper de wedstrijd in. Luk het de dames van Van Rangelrooij om de punten in Barendrecht te houden? De wedstrijd begint woensdag om 20:30.

Lees het hele artikel

zondag 3 november 2019
Goed 4Consult/Binnenland wint (Dames 1 Team)

Een uitwedstrijd spelen in Tubbergen is voor veel coachen geen zekerheid. Woorden van  die strekking sprak coach Mart Kieftenbeld vooraf aan de wedstrijd in de kantine tijdens een praatje voor de Tubbergse sponsoren. Vorig jaar had 4Consult/Binnenland het bijvoorbeeld ook heel moeilijk in een bekerronde. Toen ontsnapte het team van Joost van Rangelrooy en won met één punt. Afgelopen zaterdag was het vooral Binnenland dat de klok sloeg.

Lees het hele artikel

vrijdag 1 november 2019
Teampagina Jongens u16-1 (Jongens 16-1 Team)

Jongens 16-1 zijn opnieuw op de foto gezet door de team-fotograaf.

Nu wel alle jongens aanwezig

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

donderdag 31 oktober 2019
Daar zijn we weer: Blue Kids (Activiteiten Commissie)

Op een leuke manier kennismaken met basketbal, waarbij spelbeleving en spelplezier centraal staat?

Aanstaande zaterdag, 2 november van 9:00 tot 10:00,  de derde training voor de Blue Kids seizoen 2019-2020!

Leuk om te zien hoe de jongens en meiden zo snel leren!Interesse kom gezellig langs, contact Linda Appers. 

Lees het hele artikel

dinsdag 29 oktober 2019
Weekendvibes 3 (Technische Commissie)

Na een periode van wat rust mogen er weer twee teams in actie komen. De VU20 van Esther van Bochove krijgt nog iets langer rust. Zij zouden tegen het opleidingsteam OAA uit Amsterdam spelen, maar die doen mee aan een internationaal toernooi.

De meiden onder 18 spelen tegen de  grote concurrent Thripple Threat  uit  Haarlem. De wedstrijd wordt als in de vroege uren (11:15) in Haarlem  gespeeld worden. Het zal een pittige pot worden tussen ...

Lees het hele artikel


Kilometervreter voor 4Consult/Binnenland (Dames 1 Team)

Komende zaterdag reizen de Barendrechters af richting Tubbergen. In het oosten van het land, zo’n 200 kilometer van Barendrecht, zullen de degens gekruist worden met Jolly Jumpers. In het sportcomplex De Vlaskoel staat inmiddels een nieuwe coach aan het roer. Mart Kieftenbeld werd na een aantal wedstrijden aangesteld een wist in een van zijn eerste wedstrijden meteen met zijn ploeg te stunten, Grasshoppers werd in Tubbergen verslagen. Al jaren wordt er in Tubbergen talent voortgebracht, ook dit jaar komen er weer pareltjes boven drijven. Groot voorbeeld hiervan is de pas 15-jarige topscoorster Jade Brughuis. Zij scoorde in haar eerste games in de dames eredivisie maar liefst 12 punten per wedstrijd.

Lees het hele artikel

maandag 28 oktober 2019
Vertom/Binnenland Heren 1 knokken zich naar winst tegen DAS Delft (Heren 1 Team)

De basketballers van Vertom/Binnenland knokten zich na een zwakke start tegen Das Delft terug in de wedstrijd. Na de pauze (28-24) zette de Barendrechters de lijn door. In de spannende slotfase slonk de ruime voorsprong van 10 punten snel. Op wilskracht knokte Vertom/Binnenland zich uiteindelijk naar de verdiende overwinning: 68-63. 

Lees het hele artikel | Uitslagen en standen

zondag 27 oktober 2019
V16-2 vs v16-1Rotterdam Bbal (Meisjes 16-2 Team)

Zaterdag, 26 oktober 2019.

Het opleidingsteam van Binnenland, combinatie van v14.1 en v16.2-speelsters verschijnt in Rotterdam voor het eerst met het voltallige team. Aangezien v16.1 niet hoefde te spelen, mogen zowel Milou als Kirsten meedoen. Milou neemt het voortouw als guard en maakt gebruik van haar balvaardigheid en toont haar eigen acties, tegelijkertijd zorgt zij ervoor dat het team als geheel beter presteert.

Lees het hele artikel


4Consult/Binnenland schiet uit startblokken (Dames 1 Team)

Na het verlies in Katwijk was het voor de ploeg van Van Rangelrooy zaak om goed aan de wedstrijd te beginnen. Dat doen de Barendrechters dan ook meteen via een driepunter van captain Lisa van den Adel. De tegenstander, Den Helder, zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Tot 8-8 gaat het gelijk op, maar een driepunter van Marlou de Kleijn op assist van Eline Kasius na een “uit  het boekje” is het startsein voor een run. De uiteindelijke 16-0 run bestaat uit vier driepunters (2x De Kleijn en 2x van den Bosch) en twee veld scores: Eline Kasius en Myrthe den Heeten. De 26-10 die op de borden prijkt  is dan een  goede afweging van het verschil tussen beide ploegen.

Lees het hele artikel

vrijdag 25 oktober 2019
Den Helder komt naar Barendrecht toe (Dames 1 Team)

Dozy Bv Den Helder komt al vele jaren naar Barendrecht afgerezen. Dit seizoen doen ze dat met een nieuwe coach, Mario Bennes. Den Helder kent een moeilijke seizoenstart. Er werd verloren van Katwijk, Bemmel en afgelopen donderdag Landsmeer. Daar tegenover staan twee winstpartijen op Tubbergen en Utrecht. Daardoor staat de ploeg  uit Noor-Holland momenteel op een zesde plaats. De ploeg van Bennes zal dus tot op het bot gemotiveerd zijn om een goed resultaat te boeken in Barendrecht. Overigens organiseert Den Helder de final four en is de ploeg daarvoor automatisch geplaats. 

Lees het hele artikel

donderdag 24 oktober 2019
Slordig 4Consult/Binnenland verliest in Katwijk (Dames 1 Team)

De midweekse wedstrijd tegen Sportiff Company Katwijk beloofde vooraf al een spannende wedstrijd te worden. De wedstrijd in Katwijk was niet goed, maar inderdaad wel spannend. Het gat tussen beide teams was nooit groter dan zes punten en tot aan de laatste seconden kon de overwinning beide kanten opvallen. Coach Van Rangelrooy kon over een volledige, bijna geheel fitte, selectie beschikken. Hij miste echter beide assistenten vanwege vakantie en ziekte.

 

 

Lees het hele artikel


Kanjer van de week: Joska (Dames 1 Team)
De kanjer van de week is deze week: Joska Muller. Joska is 9 jaar oud en mag bij de wedstrrijd tegen Dozy BV Den Helder als kanjer mee lopen. Ze zit voor het derde seizoen op basketball. Toen Joska in groep 3 zat, bij juffrouw Ellen Appers, deden ze af en toe wel eens aan basketball en dat vond Joska heel leuk.
Na een keer kijken bij de dames is Joska zelf ook trainingen gaan volgen en dus op basketball gegaan. Het leukste aan basketball vindt Joska dat het een teamsport is. Samen met de meiden van VU12-1 (X12-3) heeft ze het heel erg naar haar zin!

Lees het hele artikel

dinsdag 22 oktober 2019
Vertom/Binnenland heeft een spannende wedstrijd tegen Racing Beverwijk (Heren 1 Team)

Vertom/Binnenland heeft in een spannende wedstrijd tegen Racing Beverwijk de tweede ronde van de NBB-beker bereikt. Voor eigen publiek maakten de Barendrechters in de tweede helft het verschil. Eindstand: 87-81.


Het was een lastig week voor Vertom/Binnenland Heren1. De Barendrechters moesten de ruime nederlaag van vorig weekeinde tegen lijstaanvoerder Wyba verwerken. Daarnaast kwam donderdagavond het nieuws dat Alex Schaap door privéomstandigheden zijn taken als trainer/coach neerlegt. Onder leiding van assistent Eric-Jan van Ooijen bereidde Vertom/Binnenland zich voor op de bekerconfrontatie tegen Racing Beverwijk. Van Ooijen kon hierbij beschikken over een volledige selectie van 11 spelers

Lees het hele artikel


De Club van 100 (Club van 100 Bestuur)

De Club van 100 is een van de initiatieven van de vereniging om externe middelen te werven.

Iedereen (oud)leden, niet leden en ouders kunnen voor een klein bedrag de vereniging steunen.

De bijdragen worden o.a. gebruikt om de sportieve ambities van de jeugdteams te ondersteunen of specifieke (trainings)materialen voor de vereniging aan te schaffen. Het geld kan ook gebruikt worden om tegemoet te komen in de kosten van clinics, toernooien en andere gezellige, leuke activiteiten voor de jeugd. Binnenland wil voor ieder jeugdlid, de toekomstige topsporter en de recreant, een goede, maar vooral ook een gezellige en betaalbare vereniging zijn. Zonder externe middelen is het onmogelijk om deze doelstellingen te realiseren.

Lees het hele artikel

maandag 21 oktober 2019
4Consult/Binnenland midweeks naar Katwijk (Dames 1 Team)

Het belooft een zware week te worden voor 4Consult/Binnenland. Op woensdag reizen de dames vanuit Barendrecht richting Katwijk om daar tegen Sportiff Company Grasshoppers te spelen. In Katwijk is niet alleen een nieuwe sponsor te vinden, maar ook een andere ploeg dan vorig jaar. Zo vertrokken onder meer Evelien Lutje Schipholt (V.S.), Fleur Kuijt (fulltime 3x3) en Ingrid van der Plas (gestopt). Daarnaast stopte ook Rick Driessen als coach waardoor de ploeg een grote metmorfose doormaakte. Karin Kuijt kwam terug uit Duitsland en diverse zeer talentvolle jeugdspeelsters werden doorgeschoven naar dames 1. 

Lees het hele artikel

zondag 20 oktober 2019
Ruime overwinning 4Consult/Binnenland (Dames 1 Team)

Zowel in Barendrecht als in Utrecht heerste het blessurespook de afgelopen weken. Jamailah Adams en Roos Koopmans zijn op de weg terug, maar waren nog niet beschikbaar voor wedstrijdminuten. Cangeroes had maar liefst drie speelsters die niet mee konden doen: Renee Hoveling, Kim Bos en Marit  Siersema. In Barendrecht teert men op een iets bredere selectie en werd er ruimschoots minuten gegeven aan de U20 speelsters.

📸: klik hier!

Lees het hele artikel

donderdag 17 oktober 2019
U10-12 skillstraining (Meisjes 12-1 Team)

U10-12 skillstraining: 18 oktober gaat door.

in verband met de herfstvakantie gaat de u10-12 skillstraining op 25 oktober niet door. Wij zien jullie graag weer 1 november.

Trainers en assistenten wensen alle kinderen een fijne herfstvakantie.


Kanjer van de week bij 4Consult/Binnenland: DEWI (Dames 1 Team)

Dewi wilde een keer wat anders proberen dan paardrijden. Het was voor Dewi een moeilijke beslissing om uiteindelijk het paardrijden op te geven en te kiezen voor basketbal. Dewi ging in het seizoen van 2017-2018 basketballen in meisjesteam onder de 8 jaar. Op dat moment waren er 3 meiden die in dit kleine team gingen basketballen. Al gauw groeide het team uit en was Dewi op haar plek in voor haar, nieuwe sport.

Lees het hele artikel

woensdag 16 oktober 2019
Binnenland MU16-1 wint thriller in eredivisie (Jongens 16-1 Team)

Afgelopen zaterdag traden de mannen van M16-1 CBV Binnenland aan voor hun derde thuis wedstrijd tegen BV Noordkop - Den Helder. Op papier een zware, nog ongeslagen tegenstander. 

Het eerste kwart verliep moeizaam. Noordkop scoorde in dit deel 4 fraaie driepunters en verdedigend had Binnenland daar geen antwoord op. Door een snelle break en fraaie driepunters van Raymond de Bruin en Matthew Lowes kon Binnenland uit eindelijk de schade nog beperkt houden tot 18-22 in het voordeel van Noordkop. 

Lees het hele artikel


Bezoek uit Utrecht voor 4Consult/Binnenland (Dames 1 Team)

Dit weekend komt nieuwkomer in de eredivisie Cangeroes uit Utrecht op bezoek in Barendrecht. Cangeroes speelde tot nu toe twee wedstrijden in de eredivisie, beiden gingen verloren. In Utrecht zal men daar niet heel zwaar aan tillen aangezien ze daar dit jaar vooral zullen gebruiken om als team en organisatie te groeien.  In het team van Cangeroes speelt een oud bekende, Simone Hoppe. Zij speelde tot vorig seizoen nog in de VU20 van Binnenland.

Lees het hele artikel


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Loon Lions Thuis
09-11-2019, 20:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen WBB Giants UIT
09-11-2019, 20:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.