Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 20 november 2019
van 29-11 naar vrijdag 10 januari - Fysio uitleg

Beste trainers, assistent trainers, team managers en overige geïnteresseerden,

In verband met ingelaste bekerwedstrijd van Heren 1 op vrijdag 29 november kan helaas de op die avond geplande uitleg over fysio geen doorgang vinden.

Deze is verplaatst naar vrijdag 11 januari om 20:00 zal er in de kantine door ons, een aantal Binnenlanders die in het dagelijks leven (sport-)fysio therapeut zijn, uitleg gegeven worden over mogelijke blessures, de meest voorkomende blessures, aandachtspunten voor herstel, tijdige signalering, belang van kracht en stabilisering én hoe een en ander te doseren in de trainingen.

 

Lees het hele artikeldonderdag 14 november 2019
Verplichte BS2 scheidsrechterstraining praktijkdag

Beste spelers en speelsters die in aanmerking komen voor het BS2 scheidsrechters diploma,

Zoals waarschijnlijk bekend is komende zaterdag 30 nov voor jullie de verplichte BS2 scheidsrechterstraining praktijkdag. Zie ook de e-mail die de coördinatoren nog sturen en e-mails van mij over de Basketballmasterz.

De training begint om 9:00 precies (graag al in je basketbal  training outfit aanwezig zijn – een reversable shirt is handig) en zal om ongeveer 14:00 afgelopen zijn.
We hebben een strakke planning om jullie er doorheen te halen.

 

Lees het hele artikeldinsdag 29 oktober 2019
Weekendvibes 3

Na een periode van wat rust mogen er weer twee teams in actie komen. De VU20 van Esther van Bochove krijgt nog iets langer rust. Zij zouden tegen het opleidingsteam OAA uit Amsterdam spelen, maar die doen mee aan een internationaal toernooi.

De meiden onder 18 spelen tegen de  grote concurrent Thripple Threat  uit  Haarlem. De wedstrijd wordt als in de vroege uren (11:15) in Haarlem  gespeeld worden. Het zal een pittige pot worden tussen ...

Lees het hele artikelzaterdag 5 oktober 2019
Eerste Fundamentals / skills training U14-U18 seizoen 2019-2020 een fe

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. De eerste fundamentals training in de nieuwe vorm.

In totaal 63 meiden en jongens waren present en deden de sporthal dreunen met hun vele gedribbel. Onder bezielende leiding van Ron Baan werden de kinderen aan het werk gezet. De trainer wees twee ‘vrijwilligers’ aan om een heel scala aan dribbel oefeningen voor te doen.

Vervolgens verspreidde iedereen zich over de drie velden en werden er met hulp van nog drie trainers oefeningen met de baskets gedaan. 

 

Lees het hele artikelzaterdag 28 september 2019
Coaches Clinic

Afgelopen vrijdag 20 september vond de eerste coaches clinic van dit seizoen plaats.

Om nieuwe ideeën op te doen, dingen die goed werken met elkaar te delen en last but not least om als trainersgroep elkaar beter te leren kennen, worden er dit seizoen een aantal clinics georganiseerd door onze ervaren coaches.

Joost van Rangelrooy beet de spits af. Hij leerde ons hoe we spelers minder stil kunnen laten staan tijdens de trainingen, door ze, bijvoorbeeld in een parcours met verschillende opstellingen, allemaal tegelijk verschillende dingen te laten doen. 

Lees het hele artikeldonderdag 12 september 2019
Fundamentals training jongens en meiden (U14 t/m u18)

Voor dit seizoen heeft het bestuur van CBV Binnenland besloten om de fundamentals trainingen gezamenlijk te houden met de jongens en meiden.

De eerste training start op vrijdag 4 oktober. Iedere vrijdagavond vind de training plaats van 18.45 uur t/m 20.00 uur in sporthal De Driesprong.

De Technische commissie is samen met coach Willemijn Kallenberg en coach Roy Dorleijn nog druk bezig met het in elkaar zetten van een draaiboek voor de coaches. In dit draaiboek staat omschreven welk fundamentals jullie worden aangeleerd in een bepaald tijdsblok.

Let op:

De fundamentals trainingen zijn verplicht voor de 1e teams van bovengenoemde leeftijdscategorie.

Mocht jij geen speler zijn van een 1e team en wil jij toch hieraan deelnemen dan kun jij je voor 25 september via de mail aanmelden bij Zefanya Lesnoesa (afgelopen seizoen coach jongens u14-1).

Email: z.lesnoesa@cbvbinnenland.nl

Lees het hele artikelzaterdag 24 augustus 2019
Trainingsschema voor aanvang nieuwe seizoen

Natuurlijk is het dik en dik vakantie maar toch staat het trainingsschema voor het nieuwe seizoen al online!

schema gaat 2 september in

Je checkt het hier >>>> !

 

 
 
dinsdag 20 augustus 2019
Tablet / Tafel / Jury training

Om goed voorbereid te zijn op de start van het komende seizoen, wordt er door Cees van der Graaf een tablet/tafel/jury cursus verzorgd op woensdag 4 en donderdag 5 september a.s.

De cursus start om 19:30 uur en duurt ongeveer een uur. 

Voor onze (nieuwe) U14 spelers is het verplicht om naar 1 van de 2 avonden te komen, omdat ze nu ook ingedeeld kunnen worden om tafel diensten te vervullen.

Ouders en oudere spelers willen we nadrukkelijk ook de mogelijkheid geven om, als ze het wensen, naar 1 van de 2 avonden te komen. 
maandag 19 augustus 2019
Sportlink Basketball.nl app

Ook komend seizoen (2019-2020) maken we weer gebruik van deze app. Deze wordt ook gelinkt met de nieuwe website (in aanbouw). Zie voor informatie hoe je de app kunt downloaden en algemeen kunt gebruiken. 

Lees het hele artikelzondag 21 juli 2019
Ook in de vakantie wordt er door gewerkt

In de vakatieperiode is het bij uitstek de gelegenheid om wat 'achterstallig' onderhoud te plegen.

Ondermeer waren de baskets aan een schoonmaakbeurt toe!
dinsdag 11 juni 2019
Einde seizoen 2018-2019 !

Deze week is de laatste trainingsweek van CBV Binnenland, na het eindeseizoensfeest as zaterdag, is het afgelopen. Iedereen kan gaan genieten van een basketball-loze vakantie en zich weer gaan voorbereiden/opladen op het nieuwe seizoen.
woensdag 29 mei 2019
Oproep vanuit de Technische Commissie

Om het komend seizoen goed te kunnen starten, zoekt CBV Binnenland nog best veel trainers en assistent trainers. Het gaat meestal om trainers voor de 2e en 3e teams, maar we zoeken ook nog  zeer ervaren trainers voor onze M22-1 en Heren 2. Beide zijn ingeschreven in de 2e divisie.

CBV Binnenland is wat spelend aantal leden betreft de 5e vereniging van Nederland en heeft dus een groot potentieel. We hebben meer dan 30 goed gevulde teams. Zo ongeveer alle 1e teams spelen in de eredivisie of 2e divisie.
Onze dames 1 speelt eredivisie en onze heren 1 gaat proberen weer in de promo divisie te komen.

Contact info:  >>>>>>

Lees het hele artikelzondag 12 mei 2019
Helaas geen teams naar de Nederlandse kampioenschappen

Een beetje kommer en kwel voor de teams die naar de Nederlandse Kampioenschappen wilden volgende week zaterdag.

Meisjes V18-1 verloor vrijdagavond, net als in de 1e wedstrijd, ook hun 2e wedstrijd in de Final Four met slechts 1 punt verschil. Dames 20-1 moest 18 punten uit de heenwedstrijd goed maken, ze waren goed op weg en kwamen tot op 1 punt, maar uiteindelijk werd slecht met 14 punten verschil gewonnen en was het niet voldoende om zich voor de finale te plaatsen.

Meisjes V12-1 won in de kwartfinale van Grasshoppers uit Katwijk, echter in de hlave finale was Den Helder te sterk.

Heren 4 kon het in hun kampioenswedstrijd niet bolwerken en verloor roemloos van Baros.  

Jongens 14-3 hield de naam van Binnenland hoog en won met 1 punt verschil van Rotterdam Basketbal hun wedstrijd en zijn in hun klasse kampioen geworden. 
vrijdag 10 mei 2019
Belangrijk weekend voor 5 Binnenlandteams

Dit weekend spelen maar liefst 5 teams een zeer belangrijke wedstrijd.

Zo eindigde Jongens 14-3 en Heren 4 in hun poule op een gedeelde eerste plaats en spelen zij zaterdag een kampioenswedstrijd in sporthal Carla de Liefde in Oud-Beijerland.
Om 12:15 uur begint Jongens u14-3 tegen Rotterdam Basketbal en om 18:00 uur start Heren 4 tegen Baros.


Voor het Nederlands kampioenschappen spelen nog 3 Binnenlandteams in de halve finale:

Meisjes V12-1 speelt zaterdag om 13:00 uur in Den Helder tegen Grasshoppers.

Meisjes V18-1 speelt vrijdagavond om 20:00 uur in Landsmeer en moeten een achterstand van 1 punt zien goed te maken.

Dames V20-1 speelt zaterdagmiddag in 15:15 uur thuis in de Driesprong en staan voor een moeilijke opgave om een opgelopen achterstand van 18 punten goed te maken.

Heb je tijd kom dan één van de teams aanmoedigen!
dinsdag 7 mei 2019
CBV Binnenland zoekt: Basketball(st)ers!

Train de komende weken met ons mee en ontdek je nieuwe team voor het komend seizoen.

Trainingen zijn in Sporthal de Driesprong Marijkesingel 20 Barendrecht

De link naar het trainingsschema >>>>>.

Let goed op de geboortejaren wanneer jouw training is.
Kun je al (goed) basketballen, meld je dan bij een eerste team. Ben je beginnend basketballer kom dan naar een tweede of derde team.

Heb je vragen? Meld je bij voorzittertc@cbvbinnenland.nl

Lees het hele artikelvrijdag 12 april 2019
Selectie/Open Trainingen

Per maandag 6 mei is er gelegenheid voor geïnteresseerden om de trainingen van CBV Binnenland bij te wonen.

De selectie/open trainingen zullen voor de meeste teams gaan gelden. Er zijn nog een paar teams die (belangrijke) wedstrijden moeten spelen, waar we rekening mee moeten houden.

Let goed op: wegens vakanties, zou het best wel kunnen dat het nieuwe trainingsschema pas net voor 6 mei beschikbaar komt!

Het trainingsschema wordt momenteel in overleg met de trainers opgesteld. Ik nodig de trainers die ik nog niet gesproken heb uit om eventuele suggesties, wensen met betrekking tot dit schema  (daar waar mogelijk via de coördinatoren) aan mij door te geven. Uiteraard proberen we zo min mogelijk verstoringen in ieders trainingstijden te bewerkstelligen.

Robert Jansen, Voorzitter TC.
maandag 1 april 2019
Geen trainingen op veld-2 vanavond

De gemeente Barendrecht heeft laten weten dat door een verkeerd uitgevoerde betonboring hedenochtend veld-2 in de Driesprong onbruikbaar is geworden.

De uitvoerder heeft door een fout in de opdracht een gat van 10cm doorsnee geboord in de middencirkel van veld-2 terwijl deze was bedoeld net langs de muur voor een extra afwater kanaal.

Helaas kan de schade vandaag niet meer worden hersteld, morgenavond is het veld weer beschikbaar.

Lees het hele artikeldinsdag 29 januari 2019
Rotterdamse indoor editie van Streetball Masters

Zondag 24 februari 2019, overigens een speelvrij weekend, organiseert EBV BAROS tezamen met de NBB de eerste Rotterdamse indoor editie van Streetball Masters en we hopen dat jullie erbij zullen zijn!

Het toernooi is toegankelijk voor iedereen vanaf 10 jaar (geb. 2008 of later). Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor het toernooi*. Inschrijven kan hier: https://play.fiba3x3.com
 

Lees het hele artikelmaandag 28 januari 2019
Plaatjes sparen bij Jumbo Barendrecht

Laatste kans foto’s voor sportplaatjesactie!!

Donderdag tussen 18:30 en 20:30 en zaterdag van 11:00 tot 13:00 zijn de laatste fotosessies. De teams die op deze dagen zijn ingepland zijn hiervan op de hoogte en hopen we dan natuurlijk te zien. Mocht je afgelopen zaterdag niet in de mogelijkheid geweest zijn om jezelf op de foto te laten zetten terwijl je team wel al geweest is, maak dan van de mogelijkheid gebruik om alsnog langs te komen op een van beide dagen.
 

Lees het hele artikelmaandag 19 november 2018
Binnenland 64 scheidsrechters rijker

Afgelopen zaterdag hebben 66 jeugdleden van  CBV Binnenland de praktijk basisscheidsrechter 2 clinic gevolgd en 64 daarvan het diploma behaald. Voor 2 nog zeer jonge leden, die het net niet haalden, wordt er nog een vervolg aan gegeven zodat ook zij zich straks kunnen aansluiten bij deze groep! 
 
Iedereen van harte gefeliciteerd.
 
Maar liefst 10 bond-scheidsrechters van de club en enkele TC-leden waren die dag aanwezig om de kinderen op een zeer actieve wijze te begeleiden.
 
Daarnaast was door de kantinecommissie voor iedereen een lekkere lunch geregeld.maandag 5 november 2018
Zaterdag as BS2 training voor alleen U16 en U18

Zoals jullie weten is zaterdag 17 nov voor jullie de verplichte BS2 scheidsrechterstraining praktijkdag. Zie de e-mail die de coördinatoren stuurden. De training begint om 9:00 precies (graag al in je basketbal  training outfit aanwezig zijn) en zal om ongeveer 14:00 afgelopen zijn. We hebben een strakke planning om jullie er allemaal doorheen te halen.

We beginnen de dag met enige theorie uitleg over hoe je je als scheidsrechter hoort te gedragen. Zie ook de Basketballmasterz.nl website.

 

Lees het hele artikelvrijdag 28 september 2018
Tablet/tafel cursus beschikbaar voor het nieuwe seizoen

Op de contactavonden kwam naar voren dat veel ouders en spelers toch graag een tablet/tafel cursus zouden willen volgen, voordat deze spelers (of ouders)  ingepland gaan worden om achter de jury tafel plaats te nemen.

Cees van der Graaf is bereid om twee avonden in de kantine deze cursus te geven.

Dus.... doe je  voordeel hiermee!!!

Ouders worden ook van harte uitgenodigd om aan de cursus 'tafel en tablet' deel te nemen !!

Lees het hele artikelvrijdag 21 september 2018
Nieuwe spelregels maar nu in een video

De Belgische NFI (National Fiba Instructor) Johnny Jacobs, die in het verleden die functie ook even in Nederland bekleedde, heeft een video gemaakt van de spelregelwijzigingen. Voor iedereen interessant, want de competities zijn voor de meeste teams al begonnen!!
“Spelregelwijzigingen FILMPJE”verder kijken
vrijdag 14 september 2018
Spelregelwijzigingen 2018

Via deze link in het nederlands belangrijke wijzigingen van de spelregels.

Neem ze even door!

Lees de wijzigingen hier >>>> 
donderdag 13 september 2018
Contactavonden voor spelers en ouders

Binnenkort organiseert de vereniging een drietal contactavonden. We willen u namelijk in de gelegenheid stellen om in gesprek te raken met het bestuur, de commissies, de coördinatoren en de trainers. Deze zullen allen aanwezig zijn.

Vanuit de vereniging willen we graag onze plannen voor het komend seizoen bespreken, de trainers aan het woord laten en van u horen wat u belangrijk vindt in onze vereniging.

Voor U16 en hoger, noteer vast de BS2 Scheidsrechter praktijkdag op zaterdag 27 november. Meer informatie hierover volgt op de contactavond van 20 september as! 

Lees het hele artikeldonderdag 13 september 2018
Vrijwilligers gezocht voor vacatures bij H1 en D1

WANTED!!!

Voor de heren en dames teams is Binnenland opzoek naar een speaker die tijdens de thuiswedstrijden deze wil begeleiden met de microfoon.

Daarnaast voor het heren team wordt gezocht naar iemand die wil scouten, iemand die een camera vanaf de tribune wil bedienen en een vaste tafelbezetting bij de thuiswedstrijden.

Lijkt je dit wat of zou je meer willen weten? Neem dan voor de dames contact op met w.steen@cbvbinnenand.nl (Wim Steen) en voor de heren met l.denhoedt@cbvbinnenland.nl (Leo den Hoedt). 

Lees het hele artikeldinsdag 28 augustus 2018
Komende zaterdag 3 oefenwedstrijden in De Driesprong

Lagszamerhand gaat het allemaal weer beginnen, komende zaterdag zijn er 3 oefenwedstrijden in De Driesprong:

14:00u Binnenland M22 1                 - Binnenland MSE 2
16:00u Vertom/Binnenland MSE 1    - Barons Breda (Coach van Barons is de ons bekende Arjan de Bruin)
18:30u 4Consult/Binnenland VSE 1  - Lokomotief Rijswijk
dinsdag 28 augustus 2018
Definitief wedstrijdprogramma is uit

Het definitieve programma is uit, deze kan je vinden in de NBB-app.
vrijdag 17 augustus 2018
Voorlopig wedstrijdprogramma per team

Hierbij het voorlopige wedstrijdprogramma met de nadruk op VOORLOPIG !

Een aantal verenigingen hebben nog geen planning ingestuurd. Hoewel bij elke wedstrijd wel een tijd vermeld staat, maar zeker bij de vroege tijden voor 10:30 uur is er grote kans dat dit nog zal wijzigen.

De thuiswedstrijden zijn inmiddels al wel opgegeven en hier zal hoogstwaarschijnlijk niet veel in veranderen, maar door terugtrekkingen en toevoegingen van teams is het wel mogelijk. Er kunnen dus geen rechten aan dit programma worden ontleend.

Het definitieve programma zal pas op 28 augustus bekend zijn.

Bekijk het schema >>>> hier!

Lees het hele artikelvrijdag 17 augustus 2018
Laatste trainingsschema versie-5 nu online

Het laatste trainingsschema, versie-5, is online!

Vanaf 27 augustus gaan de trainingen in zijn geheel weer van start.

Schema raadpleeg je hier >>>

 
donderdag 16 augustus 2018
Streetball Masters 2018-2019 in Dordrecht

Op zondag 26 augustus organiseert basketbalvereniging Rowic in samenwerking met de NBB en Dordrecht de 2e ronde van 3x3 Streetball Masters 2018-2019 seizoen op het drukke en gezellige Statenplein.

Teams, bestaande uit minimaal 3 en maximaal 4 spelers kunnen zich inschrijven via https://goo.gl/4QoGqt om mee te spelen en zich te plaatsen voor de finales.

Het evenement staat gepland van 13:00 tot 19:00. Wij hopen zo veel mogelijk teams te kunnen inschrijven. Kom je ook spelen?

Lees het hele artikeldonderdag 5 juli 2018
Wedstrijdprogramma pas op 28 augustus definitief

Inmiddels kan via de NBB-app de wedstrijdprogramma's worden bekeken.
Je kan zien tegen welke teams je speelt en in welk weekend de wedstrijd behoort te worden gespeeld.
(Let op ook deze kunnen in overleg tussen de verenigingen worden gewijzigd.)

De aanvangstijden die bij de wedstrijd staan vermeld zijn NIET de juiste tijden, tot 28 augustus is dit een fictieve tijd. Vanaf 28 augustus is het definitieve wedstrijdprogramma beschikbaar.
 
donderdag 5 juli 2018
Pasfoto’s in Sportlink

Vanaf 1 juli is het voor de verenigingen en de leden weer mogelijk om pasfoto’s in te voeren in het systeem.  Het is van belang dat wanneer je een pasfoto via de app invoert/aanpast, dit een goed gelijkende pasfoto’s is en geen vakantiekiekje o.i.d. Scheidsrechters zijn gerechtigd spelers met dergelijke foto’s de toegang tot wedstrijden te ontzeggen. Op 15 september wordt de invoer weer gesloten en kunnen foto’s enkel nog via het bureau worden gewijzigd.
maandag 18 juni 2018
GEZOCHT GEZOCHT: trainers, assistent trainers en team begeleiders


De vereniging is dringend, maar dan ook echt dringend,  op zoek naar trainers, assistent trainers, coaches, team begeleiders/ouders.

Binnenland groeit en met die groei dus ook de behoefte aan begeleiding!

Wil jij, weet jij iemand, ben je ouder, en wil je meer weten?

Neem dan contact op met de voorzitter van de TC, Robert Jansen.

Mail of bel 06-30049716 
dinsdag 12 juni 2018
Blue Kids seizoen 2017-2018

Afgelopen zaterdag was het de laaste training van het seizoen voor de groep kinderen die onder de naam “Blue Kids” samen getraind hebben. Kinderen in de leeftijd tussen 3 en 6 jaar trainden onder de enthousiaste leideing van , Eline Kasius, Bell vd Bosch, Saar van Oosten, Eva van Oosten, Isabeau Knip en Kim Scholman. Onder leiding van initiatiefneemster en organisator Linda Appers gingen de kids om de 2 a 3 weken elke keer vol enthousiasme aan de slag.

Afgelopen zaterdag was daar helaas alweer de laatste training van het seizoen. In totaal werd er 11 keer met elkaar “getraind”.  Er werd gewerkt aan het dribbelen, passen, voetenwerk, schieten en lay ups lopen. Als afsluiting van de trainingen en het seizoen kregen alle kids een cadeautje en natuurlijk chips en limonade.

Het plezier in spelen met de bal staat natuurlijk voorop bij deze trainingen. De groep kids groeide tot ongeveer 20 waarvan er zeker 4 kids doorstromen naar de reguliere trainingen komend seizoen. De andere kids komen volgend jaar weer terug bij de Blue Kids om op de zaterdag te komen trainen.

Fijne zomervakantie en tot volgend seizoen.

Trainsters Blue Kids

Lees het hele artikelmaandag 14 mei 2018
Einde seizoen en inleveren kleding, tassen, ballen en sleutels

Alle kleding, tassen, ballen en sleutels moeten weer worden ingeleverd.

COMPLEET!! In de bestuurskamer moeten de kleding/tassen op trainingsdagen afgegeven worden voor het einde van deze maand.

Alle ballen en sleutels van de ballenrekken moeten de laatste selectie training ingeleverd worden bij Chiel.
 
maandag 14 mei 2018
Afmelden nieuwe seizoen

Op 1 juni eindigt officieel ons basketbalseizoen 2017-2018.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al van start gegaan. Graag vernemen we van jullie of je volgend seizoen wel/niet lid wilt blijven.

Er kunnen redenen zijn dat je (even) geen lid meer wilt zijn van
CBV Binnenland.
Meldt je af vóór 1 juni a.s. via een mail naar de ledenadministratie (geaeggens@hotmail.com).

Als je afmelding na deze datum binnenkomt ben je helaas verplicht tot het betalen van de contributie 2018-2019.

Lees het hele artikelmaandag 14 mei 2018
Trainingsschema selectie trainingen seizoen 2018-2019

Heb je talent ? Meld je aan voor de selectie trainingen 2018/19

Ook in het nieuwe competitiejaar gaat Binnenland de strijd aan op zowel landelijk als regionaal niveau.

Om de nieuwe teamindelingen zo optimaal mogelijk te maken organiseren we van 14 mei tot en met 15 juni selectie trainingen. Tijdens deze trainingen gaan de huidige Binnenland spelers trainen in de leeftijdscategorie waar ze volgend jaar voor in aanmerking komen en zien we ook graag nieuwe talentrijke jongens en meiden van buiten de vereniging, die een kans willen maken om bij onze vereniging in een van de selectie teams te gaan spelen.

Het komende seizoen gaan we met M16, V20, DTL21 en D1 deelnemen aan de eredivisie, H1 komt uit op eerste divisie niveau en M14, M18, V18 en H2 worden ingeschreven in de landelijke 2de divisie competities.

Meld je aan bij de team coördinatoren van de technische commissie , o.v.v. je naam, geboorte datum, huidige team, huidige niveau. Deelname alleen op basis van aanmelden en uitnodiging:

Dames/Meisjes coördinator Wilma van de Hulst
w.vanderhulst@xs4all.nl

Jongens U14/18 coördinator Harold de Bruin
hamadebruin@chello.nl

Jongens U10/12 coördinator Elly van Bochove-Hartog 
e.bochhart@cbvbinnenland.nl

Overige teams coördinator Robert Jansen
voorzittertc@cbvbinnenland.nl

Het schema kan je hier raadplegen en betreft versie 5, 1 mei 2018.

Lees het hele artikelzaterdag 17 maart 2018
Basketballmasterz-spelregelbewijs

Vrijdag16 maart zijn via sportlink naar een groot aantal leden activatie-brieven voor het spelregelbewijs-Basketballmasterz gestuurd. Het is de bedoeling dat iedereen die deze mail heeft ontvangen ook daadwerkelijk dit spelregelbewijs gaat halen, want dat is een vereiste om te mogen basketballen komend seizoen.

Helaas zat niet bij iedereen de bijlage (activatiebrief - een pdf-file) bij de mail afkomstig van noreply@nbb.nl of is deze in je spambox terecht gekomen. 

Heb je geen mail of geen bijlage ontvangen maar ben je geboren in 2004 of eerder en heb je nog geen scheidsrechters-diploma dan moet je een mail sturen aan de wedstrijdsecretaris Gerard Ritstier (g.ritstier@cbvbinnenland.nl) >>>>>
woensdag 14 maart 2018
Van de wedstrijdsecretaris

Vanwege play offwedstrijd van Dames 1 heb ik Dames 2 en Heren 2 moeten verplaatsen.
Dames 2 naar 1200 en Heren 2 naar 1400u, Dames 1 begint om 1830 uur.

Heren 1 zal mogelijk pas om 2045 uur kunnen beginnen.

Dit heeft uiteraard consequenties voor de taken, die dienen/worden nog heringedeeld.

Hier het wedstrijden/taken -schema
maandag 5 maart 2018
Wijziging trainingen donderdag 8 maart

Op donderdag 8 maart worden in sporthal De Driesprong vaccinaties uitgevoerd, daardoor kan er pas vanaf +/- 18:00 uur worden getraind, trainingen zijn als volgt:

18:00  X12-1,  V14-1,    V10/12
19:00  M18-1,  M20-1,    V16/18
20:15  VSE-2,  V20-1,   VSE-1
21:30  MSE-1,  MSE-2,  MSE-3
 maandag 19 februari 2018
Nieuw trainingsschema vanaf 16 februari

Vanaf vrijdag 16 februari begint er een nieuwe lichting Binnenlanders in de instroomgroep.

Tevens zijn er nog trainingen toegevoegd en trainers gewijzigd.

Check hier de laatste versie van het trainingsschema!

 

 
vrijdag 12 januari 2018
Verloren en gezocht

Wie ow wie heeft de zwarte Anthony Morato jas van Twan, gezien, gevonden of mogelijk per abuis aangetrokken of meegenomen?

Weet jij iets? Neem dan even contact op! (keuze website)
 

 
zondag 7 januari 2018
Laatste kans voorlichting digitaal wedstrijdformulier

Vanaf 1 januari moeten alle verenigingen verplicht het digitale wedstrijdformulier gaan gebruiken voor alle competitiewedstrijden, hiermee is een einde gekomen aan de papieren versie.

De vereniging heeft inmiddels een aantal tablets aangeschaft en in de hal een goede wifi-verbinding geïnstalleerd, zodat de uitslagen direct online gaan.

Maar nu moet iedereen nog hiermee om kunnen gaan. Daarvoor zijn er afgelopen week een vijftal bijeenkomsten georganiseerd en hebben zo'n 55 personen deelgenomen, dus nog niet iedereen die er voor in aanmerking komt is geweest.

Ook komende week worden een aantal bijeenkomsten gehouden in de Tipp Inn en deze duren ongeveer 1 uur:

Woensdag 10-01 aanvang 19:30 uur
:
donderdag 11-01 
aanvang 19:00 uur (
Speciaal voor Ds 1 en Ds 2 voor hun training!)

Het is niet verplicht, maar wel zeer sterk aan te bevelen om deze voorlichting te volgen, want er zijn best wel enige punten die je echt moet weten om het digitale sheet te kunnen gebruiken.

Hierbij een link ter voorbereiding: https://support.sportlink.nl/support/solutions/articles/9000128772-mobiel-digitaal-wedstrijdformulier-voor-basketbalverenigingen-verenigingsaccount-

DENK NIET DAT DOE IK WEL EVEN, DAT IS NAMELIJK NIET HET GEVAL,DUS KOM OOK !
WANT VOOR JE HET WEET ZIT JE ACHTER DE JURYTAFEL EN MOET JE HET DOEN!

Lees het hele artikeldinsdag 2 januari 2018
Ochtendtrainingen gaan door in 2018

Er is nog ruimte voor enkele fanatieke spelers en/of speelsters die beter willen leren schieten. Het eerste half jaar was een groot succes. Er zijn veel positieve reacties binnen gekomen. Wil je meer informatie, klik dan op lees verder. Aanmelden kan bij Michel Apppers via e-mail michel_appers@hotmail.com

Lees het hele artikeldonderdag 14 december 2017
Oliebollentoernooi 2017

Pak je agenda er maar alvast bij... want op 29 december is het altijd weer gezellige oliebollentoernooi.

De afsluiter van het jaar 2017 waarbij alle leden van de teams U18 en ouder uitgenodigd zijn om zich aan te melden. Natuurlijk mogen ook donateurs, sponsoren en vrijwilligers zich aanmelden. Aanmelden kan op 29 december in sporthal De Driesprong vanaf 19:30 tot 19:50. Om 20:00 start het toernooi.

 

 

 

 

Lees het hele artikelvrijdag 8 december 2017
Uitnodiging trainer en coaches voor meeting over defence op 8 december

<<UPDATE>>

De discussie-avond wordt verzet naar een nader te bepalen datum!

<<UPDATE>>

De TC nodigt hierbij de trainer/coaches van Binnenland uit om deel te nemen aan een discussie over basketbal op vrijdagavond 8 december vanaf 20:00 uur in de Tipp Inn.

Omar Jarmohamed (coach Heren 2) wil deze avond een aantal verschillende defence technieken toelichten en graag verschillende visies delen.

Aan de hand van voorbeelden kan daarna worden gediscussieerd over de voors en tegens van de verschillende defence technieken.

Hopende op een levendige discussie waar wellicht niet iedereen actief zal deelnemen, maar er zeker veel van kan opsteken.

Als de avond succesvol is geweest willen we dit herhalen, maar dan met een ander onderwerp en wellicht door een andere coach.


Contact: Cees van der Graaf, TC-Heren Coördinator. Mobiel: 06-10522830 c.vandergraaf@cbvbinnenland.nl

Lees het hele artikelwoensdag 29 november 2017
Spelregelbewijs

Basketball is een fantastische sport, maar het wordt als basketballer nog leuker als je de spelregels beheerst. Daarvoor is er Basketball Masterz. Via de site van Basketball Masterz kunnen NBB-leden het spelregelbewijs halen. Zo'n spelregelbewijs maakt basketballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft je in het veld meer inzicht in – én begrip voor – beslissingen van de scheidsrechter. Daarnaast draagt het kennen van de regels bij aan een sportiever spelverloop en een veiliger sportklimaat.

Dit spelregel bewijs dienen uiteindelijk alle competitiespelende leden te halen, dit wordt in de toekomst een verplichting van de bond.(Uiteraard niet de jongste ballers)

Vanaf de u14 wordt dit verplicht gesteld, want dit spelregelbewijs heb je nodig om een scheidsrechtersdiploma  te kunnen halen. Zojuist is aan 99 leden via sportlink een bericht gestuurd, met gebruikersnaam en activaties code. Dus log in en haal dat spelregelbewijs ! Het is nog leuk om te doen ook.
donderdag 23 november 2017
Voorlopige data BT2 trainingen

Voorlopig zijn de volgende data gereserveerd bij CBV Binnenland in de kantine van de Tipp Inn, voor BT 2.


 

Nummer Datum Tijden in inhoud
No. 1. 18 november 2017 09.00 uur tot 11.00 uur training in zaal met een team
11.00 uur tot 12.00 uur POP en PAP-theorie
No. 2 en 3. 25 november 2017 09.00 uur tot 10.00 uur. Theorie.
10.00 uur tot 12.00 uur training in zaal met een team
12.00 uur tot 13.00 uur Lunch, evt. werken aan POP en PAP
13.00 uur tot 16.00 uur training in de zaal Fundamentals, met een team.
No. 4. 9 december 2017 09.00 uur tot 10.00 uur Theorie
10.00 uur tot 12.00 uur training in zaal met een team
No. 5 en 6. 6 januari 2018 09.00 uur tot 12.00 uur training in zaal met een team
12.00 tot 13.00 uur Lunch en evt., POP en PAP
13.00 tot 16.00 uur training in zaal met een team
No.7. eind februari 2018 terugkom sessie eind februari 2018 definitieve datum wordt nog afgesproken voor de BT2, voor de BT3 komen er nog data bij

 
dinsdag 3 oktober 2017
BINNENLAND VU14 heeft een onderonsje

Deze zaterdag had VU14-1 een uitwedstrijd met een huiselijk tintje ..... de Dames van VU14-2 zitten namelijk in dezelfde POULE !

De witte tenues moesten dus wederom uit de kast gehaald worden... gelukkig waren deze net lekker fris en gewassen dankzij Nadia.

Ditmaal geen wedstrijdverslag ... maar stellen we beide TEAMS even aan jullie voor  .....
 

Lees het hele artikelzaterdag 30 september 2017
De laatste sheetcursus

Onder de begeesterde leiding van Jeroen en Martin Westerhof was er gisterenavond de allerlaaste sheetcursus ooit. Op geanimeerde wijze hebben zij zo'n veertig jongens en meisjes en een aantal ouders de beginselen van het sheet invullen bijgebracht. 

Maar we gaan toch over naar een digitaal sheet?
Jawel maar de verening Binnenland stapt daar nu nog niet op over , maar dat zal pas ergens in november/december gaan plaats vinden. Maar het geleerde bij het invullen van het sheet is uteraard toepasbaar bij het digitale wedstrijdformulier.

Lees het hele artikeldonderdag 28 september 2017
29 september van 19.00-20.30 uur is er een sheet-cursus

Op 29 september van 19.00-20.30 uur is er een sheet-cursus.  
Deze is verplicht voor alle wedstrijd-spelende leden vanaf de U14 teams en nieuwe leden die dit nog niet kunnen.  

Daarnaast zijn ook ouders/verzorgers die dit willen leren van harte welkom. 
Martin en Jeroen Westerhof zullen jullie alle bijzonderheden van het sheet uitleggen. 

Op een sheet, of ook wel scoreformulier, worden tijdens een basketbalwedstrijd alle gebeurtenissen bijgehouden. Bijvoorbeeld welke spelers er in het veld staan, wie er gescoord heeft, wie er een P of andere fout krijgt, wanneer er een time out heeft plaats gevonden enz. 

Op een wedstrijddag zijn er veel leden nodig om de wedstrijden goed te laten verlopen. Alle wedstrijd spelende leden vanaf een U14 team worden aangeschreven voor een taak. 

Lees het hele artikeldinsdag 26 september 2017
Sheets invullen

Bij niet iedereen is het duidelijk de komende tijd zullen diverse vereniging nog gebruik maken van de papieren versie van het scoresheet, de vereniging Binnenland is één van die verenigingen, die de komende tijd nog gebruik zal maken van het papieren sheet.

Bij het invullen van het sheet dienen de namen en shirtnummer te worden vermeld, het is niet nodig om het nieuwe sportlink-lidnummer te vermelden.
woensdag 20 september 2017
Jongens u16-4 (M16 4) is teruggetrokken

Helaas hebben we het team Jongens u16-4 (M16 4) moeten terugtrekken vanwege dat er onvoldoende jongens zijn om dit team te bemannen. Alle wedstrijden van dit team vervallen derhalve.

De wedstrijd van as zaterdag om 10:15 uur vervalt dus ook. Mogelijk dat degene die een taak bij deze wedstrijd hadden een andere taak krijgen toebedeeld.

 
woensdag 20 september 2017
Nieuw trainingsschema seizoen 2017-2018

UPDATE - 15-9-2017 -

Hierbij de laatste versie (tot nu toe) van het trainingsschema nu in de nieuwe notatie zoals wordt gebruikt in Sportlink.


De trainingswijziging vanaf maandag 18 september en betreft de volgende teams:

 

X10 1 van maandag 18:00-19:00 in de Lagewei naar maandag 18:30-19:45 in de Driepsprong veld 2
M14 2 van maandag 18:30-19:45 veld 2 naar woensdag 18:30-19:45 veld 1
M16 2 van dinsdag 18:00-19:15 veld 3 naar dinsdag 17:30-18:45 veld 1

Het schema kan hier >>>>>>> worden bekeken!

Lees het hele artikelvrijdag 15 september 2017
Belangrijke nieuwe spelregels

De NBB wijst met nadruk op het feit dat er nieuwe (belangrijke) spelregels voor het nieuwe seizoen van kracht zijn.

Volg de link een neem er notitie van!

https://www.basketball.nl/competitie/competitiezaken/scheidsrechters
woensdag 13 september 2017
Help ik heb geen smartphone

Vraag: Ik heb geen smartphone, kan ik nu niet spelen?

antwoord: Zonder telefoon en dus zonder app kunnen leden gewoon spelen. Fotoos dienen naar de ledenadministratie, Gea van Vilsteren (geaeggens@hotmail.com), te worden gemaild.

En voor degene die wel een smartphone hebben, maar waarvan geen mailadres bij de vereniging bekend is, geef dan zo spoedig mogelijk een 'eigen' e-mailadres op. Meerdere kinderen binnen 1 gezin dienen allen een eigen mailadres te hebben. Geef deze ook aan Gea door.
dinsdag 12 september 2017
Digitaal wedstrijdformulier

Vraag: Klopt het dat de digitale wedstrijd formulier pas ingaat per 1 januari?

Antwoord: Nee dat klopt niet helemaal.

1 januari is de deadline dat alle verenigingen dit moeten gebruiken.
Maar als verenigingen dit eerder georganiseerd hebben, dan kunnen ze dat al eerder gebruiken.
Binnenland is overigens nog niet zover, wij gebruiken de komende tijd nog een papieren wedstrijdformulier.
 
Neemt niet weg dat voor 15-09 iedereen zijn foto in sportlink moet hebben ingevoerd.
Doe het, anders kan je niet spelen.
 
Groet,
Gerarddinsdag 5 september 2017
Ochtendtrainingen gestart

Vandaag was de eerste ochtendtraining. Stipt om 7:00 werd er in sporthal de Lagewei begonnen met schieten. De jongens en meiden hebben diverse opdrachten gekregen en een eerste start gemaakt om beter te gaan schieten. Daarnaast zullen ze ook veel meer schieten, wat natuurlijk ook zal gaan helpen.

Mocht je alsnog willen aansluiten neem dan contct op met

michel_appers@hotmail.com 

 

 

Lees het hele artikelmaandag 4 september 2017
Ochtend trainingen bij CBV Binnenland

Je kan jezelf nog steeds aanmelden? Heb jij vragen of twijfel je nog? Mail dan gewoon even met michel_appers@hotmail.com!!

 

 

Lees het hele artikelvrijdag 1 september 2017
Eindelijk het wedstrijdprogramma

Eindelijk is het zover, vandaag het wedstrijdprogramma uit sportlink geïmporteerd en in de ons bekende vorm omgezet.

Let op!!
In het excellsheet zijn 2 bladen 1 op datum en 1 op team, kan je zelf in sportlink dan kan je daar ook je programma bekijken.  Zie programma >>>>>

Een en ander zal de komende weken nog wel rommelig verlopen daar we allemaal moeten gaan wennen aan het nieuwe sportlink programma, sportlink, digitaal wedstrijdformulier, etcetera.

Laten we er met z'n allen het beste van maken.
zaterdag 12 augustus 2017
Bericht van de wedstrijdsecretaris

Helaas nadert de vakantie alweer bijna het eind. Maar het goede is dat het basketballseizoen weer gaat beginnen, een aantal selectieteams traint komende week al weer, maar de overige teams gaan vanaf maandag 21 augustus weer van start.

Komend seizoen gaat er wel wat veranderen, de bond is namelijk overgestapt op een nieuw softwareprogramma SPORTLINK voor de ledenadministratie, voor het wedstrijdprogramma en nog voor wat andere zaken.

Wat verandert er dan?
In ieder geval voor mij als wedstrijdsecretaris met betrekking tot de planning/wijzigingen/uitslagen.
De verenigingen hebben tot 31-08 de tijd om hun thuiswedstrijden in sportlink in te voeren, derhalve is het wedstrijdprogramma pas vanaf 01-09 beschikbaar voor een ieder.

Het is de bedoeling dat er met ingang van het seizoen niet meer met een papieren wedstrijdformulier wordt gewerkt maar dat dit digitaal dient te gebeuren. Helaas weet nog niemand (ook niet bij de bond) hoe dit dan moet gebeuren. Maar hoogstwaarschijnlijk zal dit via een tablet gaan. Tussenstanden van alle wedstrijden zouden dan live op afstand zijn te volgen. Inmiddels zijn wij bezig een betere wifi in de zaal aan te leggen.

Teams dienen van te voren digitaal te zijn ingevoerd op het het digitale formulier.

Daarnaast krijgen alle teams een andere aanduiding:

Lees het hele artikelzondag 25 juni 2017
De selectie Dames 2 bekend

Na een laatste overleg tussen de nieuwe trainer en de TC, is ook de selectie voor Dames 2 rond.

De twaalf geselecteerde speelsters zijn:
 

 1. Lois Ottevanger
 2. Kim Driessen
 3. Danielle den Duijf
 4. Isis Onnink
 5. Chantal Mourik
 6. Mandy Jansen
 7. Serena Wetsteijn
 8. Pauline Pronk
 9. Lamintha de Vries
 10. Simone Boekenstijn
 11. Tessa Rosendaal
 12. Jacqueline Lagendijk

Dat betekent dat Dames 3 het komende seizoen bestaat uit:

 

 1. Sandra Spielman
 2. Stephanie Bieshaar
 3. Laura Kruithof
 4. Cheryl van la Parra
 5. Femke den Adel
 6. Vera van Es
 7. Suzanne Akkermans
 8. Gerdi van Dalen
 9. Desire Stork
 10. Henryke Zoomers
 11. Claudia van Krimpen
 12. Cherelle Linger
Lees het hele artikelzondag 21 mei 2017
Maurits Witvliet geslaagd voor zijn scheidsrechter BS4 diploma

Binnenland heeft er weer een gelicentieerde BS4-scheidsrechter bij.

Het bestuur van CBV Binnenland feliciteert Maurits met zijn behaalde diploma en wenst hem veel succes in zijn scheidsrechterscarrierre.
maandag 15 mei 2017
Woensdagmiddag trainingen Meiden u10-u20

Elke woensdagmiddag kunnen alle meiden van u10 t/m u20 met elkaar trainen onder verschillende trainers. Het hele jaar hebben we met een grote groep hard gewerkt en vooral veel met en van elkaar geleerd.

In verschillende stations werkte we elke week aan onze skilzz. 

Lees het hele artikelwoensdag 3 mei 2017
Start jongens/heren selectietrainingen

Beste leden en andere belangstellenden,

Informatie voor aanmeldingen voor meisjes/dames selectietrainingen volgt later op de site, maar starten vanaf 15 mei.

Vanaf 8 mei starten voor de jongens/heren de selectietrainingen bij CBV Binnenland en deze staan open voor leden en niet-leden.

Niet-leden kunnen zich vooraf per email aanmelden bij de coördinatoren onder vermelding van leeftijd, telefoonnummer en voor welk team men zich aanmeld: 

Voor Heren en H20: c.vandergraaf@cbvbinnenland.nl
Voor Jongens U14 t/m U18: hansvd1974@gmail.com
Voor Jongens Mini's U10/U12: e.bochhart@cbvbinnenland.nl

Heren 1 speelt in de 1e Divisie: 
Selectietrainingen op maandagen: 8, 15, 22, 29 mei en 12 en 19 juni vanaf 21:00 uur.

Heren 2 speelt in de 2e Divisie: 
Selectietrainingen op maandagen: 8, 15, 22, 29 mei en 12 en 19 juni vanaf 21:00 uur.

Heren 3 speelt in de 1e Klasse Afdeling, hiervoor zijn geen specifieke selectietrainingen, maar belangstellenden kunnen zich melden om mee te trainen. 

Heren U20 speelt in de 2e Divisie: 
Selectietrainingen op woensdagen: 10, 17, 24, 31 mei en 7, 14 en 21 juni vanaf 19:30 uur.

Jongens U18 speelt 2e Divisie: 
Selectietrainingen op maandagen: 8, 15, 22, 29 mei en 12 en 19 juni vanaf 19:30 uur.

Jongens U16 speelt 2e Divisie: 
Selectietrainingen op maandagen: 8, 15, 22, 29 mei en 12 en 19 juni vanaf 19:45 uur.

Jongens U14 speelt 2e Divisie: 
Selectietrainingen op dinsdagen: 9, 16, 23, 30 mei en 6, 13 en 20 juni vanaf 18:00 uur.

Jongens U12 speelt 2e Klasse: 
Selectietrainingen op maandagen: 8, 15, 22, 29 mei en 12 en 19 juni vanaf 17:15 uur.

Bij vragen kunt u bij de betreffende coördinator mailen.

Zie gehele trainingsschema >>>>>

Lees het hele artikelwoensdag 3 mei 2017
Selectietrainingen meiden teams

In navolging op onze aankondiging van selectie trainingen zijn nu ook de exacte data en tijden van die trainingen bekend. Zowel leden als niet-leden zijn welkom voor deze selectie trainingen. 

Aanmelden voor de selectietrainingen kan bij w.vanderhulst@xs4all.nl

Lees het hele artikeldonderdag 30 maart 2017
Vooraankondiging selectie trainingen

Lees het hele artikelzaterdag 25 maart 2017
Wedstrijdwijzigingen 2016-2017

Uitwedstrijd van Jongens 12-2 tegen R'dam Zuid is verplaatst naar woensdag 10-05, 19:00 uur
Uitwedstrijd van Meisjes 16-1 tegen Landstede is verplaatst van 1 april naar 6 mei, 14:00 uur

Lees het hele artikelzaterdag 11 februari 2017
Weersomstandigheden voor zaterdag 11 februari 2017

Mogelijk ondervindt u als bezoekende vereniging morgen problemen met het bereiken van de Driesprong in Barendrecht ivm met slechte weersomstandigheden.

Neemt u in dat geval zo tijdig mogelijk contact op met de wedstrijdsecretaris van CBV Binnenland!

Bel 06-27 90 98 88
 

Lees het hele artikeldinsdag 7 februari 2017
Sheetcursus 11 februari 2017

Zaterdag 11 februari 2017 zal er een sheetcursus worden gehouden, aanvang 09:30 uur.

Door Evert Jan Hummelen zal op zijn enthousiaste wijze de kunst van het invullen van een sheet worden bijgebracht.

Deze cursus is voor iedereen, die niet weet hoe een sheet moet worden ingevuld.
Dus zeker alle 13/14/15 en hun ouders zijn van harte welkom.

De ochtend zal tot 11:30 duren,

Lees het hele artikelvrijdag 20 januari 2017
Vervallen wedstrijden zaterdag 21 januari in de Driesprong

De volgende wedstrijden kunnen morgen, zaterdag 21 januari, door een defecte basket geen doorgang vinden:

WX23A-CD 10:00 Binnenland Meisjes U12 1 Rotterdam Basketbal Mix U12 2
WX05B-AF 12:00 Binnenland Meisjes U10 1 Zoebas Mix U10 2
WHS3A-EI 14:00 Binnenland Heren 4 BV Krimpen Heren 2
WDS3A-EI 16:00 Binnenland Dames 4 Helmink Heroes Zwijndrecht Dames 1
WM43B-AF 18:00 Binnenland Meisjes U14 MSV Basketbal Meisjes U14 1

Vervalt je eigen wedstrijd maar je hebt ervoor of erna zelf een taak, dan moet je wel je taak uitvoeren!
zaterdag 7 januari 2017
Vanwege slecht weer gaan volgende wedstrijden niet door!

Thuis Jongens u14-1 tegen Apollo en uit Meiden u16-1 tegen Attacus.
vrijdag 30 december 2016
Vrijdagavond 13-01 sporthal De Driesprong niet beschikbaar

Vanwege jeugd-kampioenhuldigingen door de gemeente Barendrecht is het helaas niet mogelijk dat er op vrijdag 13 januari 2017 getraind kan worden.
maandag 26 december 2016
2e helft competitie is bekend

Afgelopen week is de 2e helft van de competitie bekend geworden.

Via onze site te bekijken via het Wedstrijdprogramma en taken

Maar via de NBB site heb je ook een mooi overzicht van alles met betrekkingen tot jouw team en alle overige teams van Binnenland >>>>>

Het is opletten voor de teams waarvan de competitie wel doorliep, maar nog niet geheel vaststond, daar kunnen mogelijk kleine wijzigingen zijn opgetreden, dit kan gelden voor de D3, D4, H4 en H5.
Dus check het met je agenda voor eventuele wijzigingen!
woensdag 14 december 2016
Uitnodiging: STAR-dag voor kinderen op 28 december in Almere

Clinics o.l.v. Hakim Salem, Roel Stuifmeel, Sonja Kuijt e.a.

De Nederlandse Basketball Bond organiseert op woensdag 28 december a.s. in Almere een STAR-dag. STAR is een door de NBB ontwikkeld succesvol programma om jonge kinderen spelenderwijs, middels basketball, met sportieve normen en waarden kennis te laten maken. STAR staat voor Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect. We nodigen jou uit mee te doen aan deze sportieve dag in de kerstvakantie!


 

Lees het hele artikelzaterdag 10 december 2016
Wijziging trainingen dinsdag 13-12

Aanstaande dinsdag 13-12, aanvang 20:30 uur speelt Dames 1 een competitiewedstrijd, alsgevolg daarvan vervallen alle trainingen na 19:30 uur. 
dinsdag 13 september 2016
Bericht voor H3, Hu20-2,Ju8-1, Ju6-1, Mu8-1, Mu6-1 en Mu10-1

BS Leiden neemt dit seizoen een nieuwe hal in gebruik en de in het onderwerp genoemde teams gaan daar heen voor een uitwedstrijd. Het adres van Sportzaal Houtkwartier is VENNEMEERSTRAAT 1, 2334 DE Leiden. Een straatnaambordje ontbreekt echter nog en navigatiesystemen, inclusief Google Maps, kennen het adres nog niet. Voer desgewenst KAGERSTRAAT in. 

Lees het hele artikelmaandag 5 september 2016
Trainingsschema trainingen

>>> Versie 6 september <<<<

Door de TC is een trainingsschema gemaakt.

Er is een onderverdeling gemaakt voor Vrouwen en Mannen en geboortejaar:

Vu10/Mu10 geboortejaar 2007 of 2008
Vu12/Mu12 geboortejaar 2005 of 2006
Vu14/Mu14 geboortejaar 2003 of 2004
Vu16/Mu16 geboortejaar 2001 of 2002
Vu18/Mu18 geboortejaar 1999 of 2000
Vu20/Mu20 geboortejaar 1997 of 1998

Voor de notitie van de teams sluiten we aan wat momenteel door de bond wordt gehanteerd:

'Vu' staat voor 'Vrouwen onder'
'Mu' staat voor 'Mannen onder'

Het schema kan hier >>>>>>> worden bekeken!
maandag 22 augustus 2016
Nieuw plan meisjeslijn Binnenland

De Technische Commissie van Binnenland heeft voor het komende seizoen een aantal veranderingen doorgevoerd.

Het motto “de club voor iedereen” staat centraal in die verandering.

Het idee achter het nieuwe trainingsconcept is dat zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de trainingen omhoog gaat. Het blijft echter de keuze van de sporter hoe vaak zij deel willen nemen aan deze trainingen.

Maandag 29 augustus om 18:30 uur wordt het complete plan aan u gepresenteerd in de kantine van sporthal de Driesprong.

De presentatie zal gegeven worden door de hoofdcoach van dames 1 Joost van Rangelrooy en zal een klein uurtje duren.

 

Lees het hele artikelvrijdag 29 juli 2016
Trainingsschema op site

Het 'voorlopige' trainingsschema seizoen 2016-2017 staat op de site, de trainingen starten op maandag 22 augustus.  >>>>
maandag 18 juli 2016
Selectie Vetus/Binnenland VU20

Twee weken geleden werd reeds bekend dat wij een nieuwe sponsor hebben mogen begroeten. Wij zullen komend jaar onder de naam Vetus/Binnenland deelnemen aan de VU20 eredivisie. De VU20 eredivisie is een stuk hoger aangeschreven dan de VU16 tweede divisie waar vorig jaar het kampioenschap werd behaald. 

Het team zal komend jaar onder leiding staan van Michel en Linda Appers. Michel coachte afgelopen jaar de VU16 van Binnenland en in de jaren ervoor was hij ruime tijd assistent coach bij de diverse coaches van dames 1. Linda heeft naast een lange speelsterscarriere ook veel teams gecoacht, zo had zij (oa.) twee jaar terug het toenmalige VU20 onder haar leiding. De langdurig geblesseerde Desiree van der Hulst zal de scouting op zich nemen. Als teammanager zal ook dit seizoen Wilma van der Hulst fungeren. 

Het team bestaat uit een kern van Binnenlandse meiden en een aantal nieuwe meiden. Een aantal meiden zal ook bij het dames 1 team van Joost van Rangelrooy en Mitchell Lieveld mee trainen. 

Wil je weten wie er in het team zitten? Klik hieronder op lees verder :)

Lees het hele artikelzondag 19 juni 2016
BT2 diploma halen voor seizoen 2017-2018

De NBB heeft het verplicht gesteld vanaf seizoen 2017/2018 dat vanaf U10 een BT2 diploma te hebben.

Basketbal vereniging Barons uit Breda start na de zomervakantie een cursus voor het halen van het BT2 diploma.

Informatie kan je krijgen via de technische commissie van de Barons, via de website of tc@barons.nl.
zondag 19 juni 2016
Basketball Trainer 2 / 2 Plus Educatie

In samenwerking met de Dutch Basketball Academy, organiseert Quick Runners in het weekeinde van zaterdag 9 + zondag 10 juli a.s. een Basketball Trainer 2 educatie te Huizen (NH). Gedurende de twee dagen worden alle workshops van de opleiding BT2 verzorgd, en wordt de deelnemer voorbereid voor het opleveren van een portfolio dat tot kwalificatie leidt. Deelname is open voor elke beginnende basketballtrainer. Allereerst zal er een BT2 traject gestart worden.

Lees het hele artikelzondag 22 mei 2016
Coach Clinic voor BT2-BT3-BT4 trainers bij Barons

Op zondag 29 mei zal Barons Breda Basketball een trainersclinic organiseren met twee oost-Europese topcoaches.

Aleksander Peldic
Aleksander speelde bij BC Lifam (Stara Pazova) in het voormalige Joegoslavie.  Zijn onderwerp tijdens de clinic zal zijn:
"Ways of developing fastbreak situations".

Janko Lukovski
Ex topspeler en coach uit het voormalig Joegoslavie.
Janko runt zijn eigen basketbalschool (Sport-Key) in Novi Sad en verzorgt regelmatig basketball Clinics.

Hij staat bekend als een van de beste coaches op gebied van ontwikkeling van jeugdspelers. Zijn onderwerp tijdens de clinic zal dan ook zijn: "Work with young category".

Meer info >>>>>
vrijdag 13 mei 2016
Selectie trainingen Eredivisie meiden-Binnenland

De jeugdopleiding van CBV Binnenland zit in de lift.  Na het kampioenschap in de VU16 tweede divisie en de goede prestatie op het rayon kampioenschap van de VU14 heeft de Technische Commissie van CBV Binnenland besloten om de VU20 in de eredivisie in te schrijven. 

De komende maand zullen er selectie trainingen worden gehouden voor de U20. Deze trainingen zijn toegankelijk voor alle speelsters die in aanmerking willen komen voor ons U20 eredivisie team. Dit geldt dus ook voor de Binnenlanders die nu niet in het eerste selectie team spelen, maar dat wel zouden willen.

Lees verder:  >>>>>
donderdag 28 april 2016
Selectie trainingen Binnenland VU20 eredivisie

De jeugdopleiding van CBV Binnenland zit in de lift.  Na het kampioenschap in de VU16 tweede divisie en de goede prestatie op het rayon kampioenschap van de VU14 heeft de Technische Commissie van CBV Binnenland besloten om de VU20 in de eredivisie in te schrijven. Daarnaast blijft de U16 in de hoogst mogelijke klasse, de tweede divisie, spelen. Tel daarbij op dat er ook een VU12 en VU10 is er een bijna volledige meidenlijn is aanwezig.

Om de ontwikkeling van speelsters te bevorderen is er een nieuw jeugdplan ontwikkeld. Dit plan, ontworpen door Joost van Rangelrooy, houdt in het kort in dat er meer trainingsmomenten komen voor onze speelsters onder leiding van meerdere  coaches. Er zal nauwer met elkaar samengewerkt worden en de focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling.

De komende maand zullen er selectie trainingen worden gehouden voor de U20. Deze trainingen zijn toegankelijk voor alle speelsters die in aanmerking willen komen voor ons U20 eredivisie team. Dit geldt dus ook voor de Binnenlanders die nu niet in het eerste selectie team spelen, maar dat wel zouden willen.

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar:  michel_appers@hotmail.com. (huidige selectie speelsters krijgen van hun huidige coach te horen op welke training zij verwacht worden).
 

Trainingsdagen en trainingstijden:

woensdag 11-05-2016 18:00 tot 19:30 selectie training U20 en D1
donderdag 12-05-2016 19:30 tot 21:15 selectie training U20 en D1
maandag 16-05-2016 19:15 tot 21:00 selectie training U20 en D1
woensdag 18-05-2016 18:00 tot 19:30 selectie training U20 en D1
donderdag 19-05-2016 19:30 tot 21:15 selectie training U20 en D1
maandag 23-05-2016 19:15 tot 21:00 selectie training U20 en D1
woensdag 25-05-2016

18:00 tot 19:30

selectie training U20 en D1
donderdag 26-05-2016 19:30 tot 21:15 selectie training U20 en D1

 

Lees het hele artikeldinsdag 26 april 2016
Binnenland kampioenen 2015-2016

Afgelopen zaterdag werden maar liefst drie Binnenlandteams kampioen.
Jongens 18-3, Jongens 12-3 en Jongens 10-1, alle teams werden in het zonnetje gezet.

Allemaal van harte gefeliciteerd.

 

Op Binnenland TV is van de wedstrijd van 18-2 de scores te zien en een heel leuk fimpje van U10-1.

Kijk op Binnenland TV >>>>>
maandag 15 februari 2016
Boetes voor niet opkomen voor aangeschreven taak

Het is dit seizoen heel goed gedaan met de taken, op een enkeling na(die overigens beboet zijn) kwam iedereen netjes op voor zijn taak.

Tot dit weekend!
Maar liefst 8 man/vrouw die niet voor hun aangeschreven taak verschenen.
Alle 8 zijn inmiddels dan ook beboet.

Het was zelfs zo erg dat er binnen de club geen vervanging kon worden gevonden, gelukkig waren supporters van de tegenpartij zo vriendelijk om dit voor hun rekening te nemen. Een tweetal wedstrijden met bondscheidsrechters dreigde zelfs niet door te gaan, waaarop coaches zelf achter de tafel moesten gaan zitten om geen reglementaire nederlaag in de schoenen geschoven te krijgen vanwege GEEN tafelbezetting.

Dit kan natuurlijk niet, boetes zijn en zullen worden opgelegd en bij herhaling worden de boetes (volgens het reglement) met 100% verhooogd en volgen er ook schorsingen voor 1 of meerdere wedstrijden.

Iedereen krijgt een mail omtrent zijn/haar taak te doen en daarnaast is het ook via de site te lezen of op het aanplakbord in de kantine.
zaterdag 9 januari 2016
Geen training op donderdag 14-01 en op vrijdag 15-01


Donderdag 14-01
speelt Heren 1 een bekerwedstrijd en in verband met de voorbereidingen dienen de trainingen om 18:00 uur te worden beëindigd en zijn er geen mogelijkheden om die avond te trainen.

Vrijdag 15-01 
Ivm happening van de gemeente (jeugdkampioenenhuldiging) kan er helaas niet worden getraind in de Driesprong.
zondag 27 december 2015
Deze week geen trainen maar wel Oliebollentoernooi as woensdag 30-12

Vanwege te geringe belangstelling voor de trainingen, deze week geen trainingen, maar wel een oliebollentoernooi voor leden/sponsoren/trouwe supporters van 17 jaar en ouder

As woensdag 30 december, inloop/aanmelden en warmlopen vanaf 19:30 uur.

Uiterste aanmeldtijd 19:50, dan kan het toernooi om 20:00u starten.

Al naar gelang het aantal aanmeldingen duurt het toernooi langer danwel korter.

Voorinschrijven is ook mogelijk >>>>>

Voorinschrijven kan tot woensdag 18:00 uur, daarna wordt er geen mail meer bekeken.
vrijdag 6 november 2015
de LAATSTE scheidsrechter F-cursus


Vanavond laatste kans om te beginnen !

De komende weken wordt de LAATSTE scheidsrechter F-cursus gegeven. Vanaf 1 januari 2016 wordt het halen van het verplichte scheidsrechtersdiploma een stuk moeilijker, dus ....

GRIJP JE KANS om F-scheidsrechter te worden

Lees het hele artikeldinsdag 6 oktober 2015
Coach clinic -- Opbouw van de fastbreak

Op zaterdag 24 oktober geven dames 1 coaches Joost van Rangelrooij en Mitchell Lieveld een coach clinic.

Het coach duo dat onlangs beslag legde op de Supercup gaat het hebben over de OPBOUW VAN DE FAST BREAK.

Contact: >>>> Hannie Trommelen (erik.hannie@planet.nl)

 

Lees het hele artikeldonderdag 17 september 2015
Tafelcursus zaterdag 3 oktober 2015

Op zaterdag 3 oktober 2015 is er van 9:00 tot 11:00 een tafelcursus in de Tipp Inn. Deze cursus is met name bedoeld voor jeugdleden (en hun ouders) die nog weinig of geen ervaring hebben met het "tafelen".

Download hier een voorbeeld van een ingevuld sheet met aanwijzingen!

 

Lees het hele artikelzaterdag 12 september 2015
Start reguliere trainingen

Maandag 24 augustus zijn we weer begonnen met de reguliere trainingen bij CBV Binnenland.

Hoewel er veel tijd en zorg is besteed (lees oneindige puzzle) aan het maken van het trainingschema kan deze nog gewijzigd worden de komende tijd.

Check dus regelmatig even de website en/of het schema!

Het schema kan hier >>>>>>>  worden bekeken.

UPDATE 11 SEPTEMBER!


 
dinsdag 1 september 2015
Basketball Masterz

Echte basketballers beheersen de regels

Op de interactieve website www.basketballmasterz.nl zijn alle spelregels terug te vinden in heldere taal. De 22 meest voorkomende spelsituaties worden uitgelegd en verduidelijkt door foto’s en filmpjes. Vanaf 1 september 2015 is het voor spelers van 14 t/m 18 jaar mogelijk via deze website het spelregelbewijs te halen.

Lees het hele artikelzaterdag 22 augustus 2015
Teamindeling meiden seizoen 2015-2016

Hierbij indeling van de meidengroepen.

Er wordt nog druk gezocht om een tweede trainer te vinden voor 18-1.

Wanneer dat lukt, wordt er een 2e training ingelast voor deze groep. Tot die tijd traint de groep 1x per week olv Carola Kok.


Zie hier de indeling >>>>>

Zie hier het trainingschema >>>>>
vrijdag 21 augustus 2015
Wedstrijdschema seizoen 2015-2016 beschikbaar

Het wedstrijdprogramma heeft 2 tabbladen, 1 op datum en 1 op team. Dit is in principe het definitieve wedstrijdprogramma.

Enige uitleg van het wedstrijdsecretariaat:
Iedere club deelt zijn/haar thuiswedstrijden in op een tijd op een door de bond geplande datum(dit is afhankelijk van het codenumer van het team). Keuzes voor de codenummers zijn al in mei door de verenigingen ingediend, deze keuzes worden vaak ingegeven vanwege beperkte beschikbaarheid van hun thuishal.

Voor half juli dienen de verenigingen hun thuistijden in (voor landelijk is dat half augustus), dit doen de verenigingen door bij de thuiswedstrijden rekening te houden met coaches/bankspelers/taken. Waarbij ze het belang van hun club in acht nemen, gebeurt dit ook ten aanzien van Binnenland. (Dit is niet altijd mogelijk geweest omdat bij de planning sommige coaches niet bekend waren.)

Uiteraard kan het zijn dat een bepaalde wedstrijd niet echt goed uitkomt, omdat 1 of meerdere spelers afwezig zijn vanwege werk/ziekte/vakantie, in overleg met de wedstrijdsecretaris van de tegenstander zijn incidentele wijzigingen misschien mogelijk. Maar zoals hierboven aangegeven, is elke verandering een ‘aanslag’ op de planning van de thuisspelende vereniging mbt zaalhuur/coaching/bankspelers/taken, dus uiteraard ongewenst.

Geen enkele wedstrijdsecretaris is dus blij met verzoeken om wedstrijden te verzetten.
Met andere woorden denk niet lichtvaardig dat een wedstrijd eventjes gewijzigd kan worden.

Veel succes komend seizoen,

het wedstrijdsecretariaat.

Het schema kan hier >>>>>>>  worden bekeken.
zaterdag 1 augustus 2015
Vacatures bij de Basketbal Club Voor Iedereen


CBV Binnenland… de basketbalvereniging voor iedereen door iedereen

Met deze slagzin proberen wij als vereniging de opstap naar het basketball te vergemakkelijken, echter zijn wij als middelgrote regionale basketballvereniging enorm afhankelijk van de inzet van kader, echter meer en meer zien wij dat de betrokkenheid van onze (eigen) spelers/speelsters, maar ook de ouders geleidelijk verminderen waardoor de last op steeds minder schouders komt te vallen.

Hierdoor zijn wij kwetsbaar waardoor de continue groei als vereniging binnen regio Rotterdam tot stilstand kan komen en dit willen wij natuurlijk voorkomen, daardoor hebben wij uw steun en committent nodig als amateur vereniging in Barendrecht.

Die steun kan komen van onze eigen spelers die wellicht ook training hebben gehad van eigen spelers, van oud-spelers, van ouders van onze leden, maar natuurlijk ook van iedereen met een basketbal hart.

Momenteel zijn wij op zoek naar een aantal trainer/coaches en begeleiders om zodoende de volgende stap te kunnen maken:

Mini’s under 10-1 jongens speel in de regio en zijn jongens die net starten met basketballen, traint 2x per week 1 uur. Niet noodzakelijk om dit team op zaterdag te coachen

Mini’s under 12-3 dit team speelt in de regio Rotterdam, traint minimal 1x per week, bij voorkeur voor 1700 uur in Sporthal de Driesprong, speelt 1x in de twee weken

Jongens under 20-1 dit team speelt in de regio Rotterdam, traint 1x per week in Sporthal de Driesprong en speelt 1x per twee weken

Jongens under 22-2 dit team speelt in de regio Rotterdam, traint 1x per week in Sporthal de Driesprong en speelt 1x per twee weken

Meisjes under 18-1 speelt in de regio en heeft een trainer/ coach nodig traint 2x in de week, speelt 1x in de 2 weken

Het is mogelijk om met meerdere ouders/spelers/speelsters de trainingen en/of de wedstrijden te coachen van deze teams te doen,  waardoor de tijdsbelasting wordt verminderd

U kunt ons als kader enorm helpen om een gezonde balans te houden tussen werk en basketball voor de ‘oudere’ kaderleden.

Wij zien graag uw spoedige reactie tegemoet zodat wij alle nog vrije teams kunnen bemannen.

Coordinatoren:
Jeugd jongens; Nico Laban, Marc Adelmund.
Jeugd U10/U12; Wilma Bakker
Jeugd meisjes: Lisa van den Adel

 
woensdag 22 april 2015
Selectietrainingen meisjes u20-eredivisie en u16-tweede divisie

Halverwege mei starten we weer met de selectietrainingen voor volgend jaar. De exacte data worden later bekend gemaakt.

U20 – eredivisie (onder leiding van Linda Appers)

U16 – tweede divisie (onder leiding van Michel Appers)

Wil jij volgend jaar op het hoogste niveau van Nederland spelen bij één van de meest succesvolle damesbasketbalverenigingen van Nederland? 

Geef je dan nu op bij Lisa van den Adel (lisavdadel@hotmail.com) en je wordt via e-mail op de hoogte gehouden.

Lees het hele artikelzaterdag 4 april 2015
Geen scheidsrechter E-cursus in Barendrecht

CBV Binnenland wilde in april 2015 een scheidsrechters-E-cursus in Barendrecht organiseren, maar omdat er onvoldoende aanmeldingen zijn kan dat niet doorgaan.
 

Lees het hele artikeldonderdag 19 maart 2015
Mededeling betreffende kampioenschap/degradatie

Hierbij de regels met betrekking tot welk team er kampioen is en welk team er degradeert.

Lees het hele artikeldinsdag 27 januari 2015
11 nieuwe F-scheidsrechters

Vandaag, 27 januari 2015, zijn elf deelnemers aan de scheidsrechters-F-cursus geslaagd voor hun spelregelexamen.

Namens de vereniging feliciteren wij Marlies, Tessa, Yorrijn, Patrick, Mark, Roy, William, Sven, Jason, Bob en Floris van harte met dit succes.

Martin en Evert Jan
dinsdag 13 januari 2015
Wordt F-scheidsrechter in anderhalve week

LET OP: de datum van de tweede avond is gewijzigd

Op zaterdag 17, donderdag 22 en dinsdag 27 januari 2015 wordt een F-cursus gehouden in de Tipp-Inn.

Als je 16 jaar of ouder bent en competitie wedstrijden speelt en nog geen F-diploma hebt, dan ben je verplicht om dit diploma te behalen.

Indien je namelijk wedstrijden fluit zonder dit diploma, worden er boetes door de bond opgelegd en deze worden doorberekend aan degene die gefloten heeft zonder diploma!

Lees het hele artikelwoensdag 7 januari 2015
Wedstrijden 2e helft seizoen 2014-2015

Gisterenavond is het wedstrijdschema van de 2e helft van de competitie naar de coaches en aanvoerders gestuurd, de wedstrijden zijn ook via de link  van de uitslagen te bereiken( Klik op de knoppen in de rechter kolom).
dinsdag 6 januari 2015
Geen trainingen op vrijdag 16-01

In verband met de kampioenenhuldiging door de gemeente is de sporthal De Driesprong op vrijdag 16-01 bezet en kan er helaas niet worden getraind.
zaterdag 20 december 2014
Geen trainingen in kerstvakantie

In de kerstvakantie zijn er geen trainingen voor de u10 en u12 teams.

Daarnaast zijn er nog een aantal teams waarvan de trainingen niet door gaan, maar dat is in overleg met de betreffende teams geregeld,
woensdag 10 december 2014
Trainer-coachclinic bij Binnenland

Zaterdag 20 dec. a.s. geeft Arjan de Bruin, trainer-coach van Heren1, in Sporthal de Driesprong in Barendrecht een clinic voor onze trainers. De clinic begint om 12.45 uur en duurt ongeveer 1 ½ uur.

Hij behandelt de warming up en wat je daar extra in kan trainen, maar vooral de dribble weave. De dribble weave is een fantastische, maar onbekende oefening, die hij zelf, in de loop van meer dan 40 jaar, heeft uitgedacht en door ontwikkeld. In deze oefening zitten alle elementen van zowel aanvallend als verdedigend basketball. 

Er is uiteraard ook ruimte voor het stellen van vragen na afloop. Trainers van clubs in de regio zijn ook welkom

Entree is gratis en het gaat de club vooral om het uitdragen van het basketbal in de regio en de ontwikkeling van jonge coaches bij Aarnoudse Binnenland en andere clubs. Het is de bedoeling om er een interactieve clinic van te maken zodat je zelf kan ervaren hoe het “voelt” om de oefeningen uit te voeren.

Aanmelden bij Hannie Trommelen >>>>>dinsdag 23 september 2014
Aanpassing spelregels Mini-basketball voor U8, U10 en U12

Om de basketballsport in zowel kwalitatief als kwantitatief opzicht te verbeteren, dient een aantal regels en spelsituaties aangescherpt c.q. nader toegelicht te worden.

Het is erg belangrijk om hier goed op in te spelen, omdat de coördinatieve en technische aspecten van het basketball in deze leeftijdscategorieën ontwikkeld worden.

Alle trainers en scheidsrechters, die met deze kinderen werken, hebben hierin dus een bijzondere verantwoordelijkheid. Hun actieve begeleiding is van groot belang voor het succesvol hanteren en toepassen van deze regels en daarmee voor de ontwikkeling van het kind binnen de basketballsport.

Noot:
Aangezien het besluit hierover pas erg laat is genomen heeft het de RCW in overleg met het Rayonbestuur besloten dat deze regels echter pas ingaan op 1 januari 2015, zodat u voldoende tijd heeft om hier op in te spelen. 

Lees het hele artikelzondag 31 augustus 2014
Maandag 1 september beginnen de reguliere trainingen weer

Na een lange zomerperiode gaan komende week weer de normale trainingen van start,  deze week en afgelopen week hebben enkele selctieteams al wat trainingen gehad. Maar eindelijk op 01-09 starten voor iederen weer de trainingen,  zie het trainingsprogramma >>>>>

De indeling meisjes en damesteams  >>>>>

De jongensteams u12/u10 >>>>>

De jongensteams u14 >>>>>
donderdag 21 augustus 2014
Nieuwe spelregels

Met ingang van het nieuwe seizoen geldt een aantal nieuwe spelregels. In de bijlage vinden jullie een opsomming van de wijzigingen 

Lees het hele artikelzondag 1 juni 2014
Voorlopige meidenindeling seizoen 2014-2015

Hierbij de voorlopige indeling van de meidengroepen.
De selectiegroepen zijn nog niet definitief. Er kunnen nog verschuivingen plaatsvinden. Bij afvallen schuiven meiden door naar de volgende selectiegroep.

Zie overzicht >>>>>
zondag 11 mei 2014
Rayon Finals en Dames u 20-1 halve finale eredivisie

Halve finale Dames u20 Eredivisie (best of two)

1e game Grasshoppers - Dames u20-1                             74-46
2e game 09-05, 20:45u Dames u20-1 - Grasshoppers      51-55
Helaas is het over voor Dames u20-1

Finale Rayon West 
De rayonfinales worden gespeeld in de Alexanderhal in Rotterdam.

vr. 09-05-14 55 - 44 Dames 2 Forwodians
za. 10-05-14 66 - 91 Dames u22 Zoebas
za. 10-05-14 70 - 61 Heren 2 UVV SVO Basketbal
za. 10-05-14 31 - 39 Meisjes u18

De Wit Grasshoppers

Dames 2 en Heren 2     RAYON-kampioen
dinsdag 6 mei 2014
Trainingsschema selectie trainingen voor het nieuwe seizoen 2014-2015

In week 20 zijn de selectietrainingen voor de jongens en meisjes groepen weer gestart. De trainingen duren t/m week 24. Aansluitend op zaterdag 14 juni vind het eindfeest plaats.

Check hier het overzicht met de indeling wanneer voor welke leeftijds groep op welke dag(en) en welke tijd de training gaat plaatsvinden.

Voor informatie over de dames en meisjes teams, check hier alle informatie over deze teams.

Informatie jonge spelers voor de U10, U12, U14 en U16 teams;

Spelers die op 31 december 2014 9 jaar of jonger zijn, melden zich bij de selectie trainingen U10.

Spelers die op 31 december 2014 10 of 11 jaar zijn, melden zich bij de selectie trainingen U12.

Spelers die op 31 december 2014 12 of 13 jaar zijn, melden zich bij de selectie trainingen U14.

Spelers die op 31 december 2014 14 of 15 jaar zijn, melden zich bij de selectie trainingen U16.

Lees het hele artikelwoensdag 2 april 2014
Heren 2 en Dames 2 starten zaterdag met de Play Offs Rayon West

Dames 2 speelt hun 1e wedstrijd op za 05-04 uit tegen SBU aanvang 14:15 uur in sporthal Olympus. Utrecht

Heren 2 speelt hun 1e wedstrijd op za 05-04 om 19:30 uur tegen MSV in de Northgohal, Noordwijk.
maandag 24 maart 2014
BESLISSINGSWEDSTRIJDEN

De beslissingswedstrijden voor de regiocompetitie en de rayonklassen, waarin geen play-offs zijn, worden gespeeld in het weekend van zaterdag 17 mei 2014.
woensdag 5 maart 2014
Wedstrijdwijzigingen

Op 29 maart zijn er de volgende wijzigingen:

De thuiswedstrijd van Heren 22-1 tegen Rotterdam Basketbal van 14:15 naar 20:15 uur

De uitwedstrijd van X10-1 tegen Rowic naar 17.15 (was 16.30 uur)
De uiwedstrijd van Ju14-3 tegen Rowic naar 18:30(was 16:30 uur) 
donderdag 27 februari 2014
Mobiele basket veld 3 is niet te gebruiken

Basket is vandaag gemaakt!

BERICHT van dinsdag 25-02:
Helaas lukt het niet om de mobiele basket vandaag te repareren, dit zal pas as donderdag gaan plaatsvinden. Tot die tijd is de basket niet te gebruiken.

BERICHT van maandag 24-02:
Vandaag is getracht om de mobiele basket op veld 3 te maken, maar dat is helaas niet gelukt. Deze is dus ook niet te gebruiken.
Hopelijk zal het morgen wel lukken.
woensdag 19 februari 2014
Reglement Play-Offs Rayon West seizoen 2013-2014

Vor diverse teams van Binnenland bestaat de mogelijkheid dat ze zullen/kunnen uitkomen voor deelname aan het Rayonkampioenschap. Omdat er bijna voor iedere poule een aparte regeling is opgenomen is het gehele reglement hierna opgenomen.

Lees het hele artikelwoensdag 15 januari 2014
Nog wat wedstrijdwijziging/vaststellingen

Uitwedstrijd van Heren 1 bij Almere Pioneers van 26-02 naar 29-03, 13:00 uur.
Uitwedstrijd van Dames 20-1 tegen Red Stars van 01-03 naar 22-02, 13:00 uur.
UItwedstrijd van Meisje 12-1 tegen BV Voorne vastgesteld op 01-03, 10:00 uur.
dinsdag 14 januari 2014
Wijzigingen clubkleuren BOB

Met ingang van heden spelen de teams van BOB in het blauw, met uitzondering van: Heren 1 (poule 2021)
Jongens U14-1 (poule 6022)
Mix Under 12-1 (poule 7222)
Meisjes U12-1 (poule 7311)
Mix Under 10 (poule 7632)
Deze 5 teams spelen in het wit. 
vrijdag 10 januari 2014
Geen trainingen vrijdag 10-01 en huldiging kampioen x10-1 2013

As vrijdag 10-01 kan er niet getraind worden vanwege de huldigingen van de jeugkampioenen onder 12 jaar van teams Barendrechtste sportverenigingen door de gemeente Barendrecht

Aanwezig vanuit CBV Binnenland bij deze huldiging is het x10-1 team welke in 2013 in een extra beslissende wedstrijd het kampioenschap behaalde.
donderdag 9 januari 2014
De eerste wijzigingen

Op 18-01 zijn de thuiswedstrijden van Jongens 18-2 en Jongens 16-2 omgewisseld.
Jongens u16-2 speelt dus om 10:15uur tegen Klipperstars en Jongens 18-2 speelt om 12:15 uur tegen Divine.

Op 1 maart is de uitwedstrijd van Jongens X0-2 vastgesteld tegen Rotterdam Basketball  om 10:00 uur.
En de uitwedstrijd op 1 maart van Meisjes 14-1 is die dag twee uur later en wel om 15:00 uur.
dinsdag 7 januari 2014
Wedstrijdprogramma

Begin van de avond zijn alle wedstrijden in de database door de bond verwerkt.
Deze zijn allemaal verwerkt in het excelsheet 'wedstrijdprogramma', dei zowel op data als per team is te raadplegen.
Zeker een aantal teams die in een doorlopende competitie spelen moeten nog even goed opletten of er geen wijzigingen voor hen zijn doorgevoerd, want dat is in enkele gevallen wel gebeurd, soms zelfs een andere sporthal.

Degene die alles goed controleren zullen ontdekken dat er enkele verschillen zitten tussen de database en het programma volgens het excelsheet, dit komt omdat er vanavond nog enkele wijzigingen zijn doorgevoerd die al wel in het excelsheet zijn verwerkt, maar nog niet in de database.
Dus houdt vooralsnog de wedstrijden in het excelsheet aan!

 
donderdag 2 januari 2014
Wanneer wedstrijdprogramma bekend?

Regelmatig wordt de vraag gesteld wanneer het wedstrijdprogramma van de 2e helft van de competitie bekend is. Deze zal in de loop van maandag 6 januari bekend worden. De nieuwe competities starten in het weekend van 18-11, behalve H2,H3, H4 en D2 die starten al op 11-01:
H2 en D2 thuis om 21:00 uur
H3 uit tegen Waddinxveen en H4 uit tegen Oegstgeest beide om 20:30 uur.

Ben je geïnteresseerd in je competitie (soms zijn er zelfs al tijden bekend), kijk dan in het uitrolmenu van 'standen en uitslagen'.

Meisjes u14-1 speelt in de 2e helft als u16-2 verder en Meisjes u14-2 dus als Meisjes u14-1.
Kom je fouten en/of onmogelijkheden tegen neem dan even contact op met g.ritstier@cbvbinnenland.nl
maandag 2 december 2013
Op donderdag 5 december zijn er geen trainingen

In verband met Sinterklaas avond zijn alle sporthallen en zalen op last van de gemeente Barendrecht gesloten. Dus geen trainen op donderdagavond 5 december.
maandag 11 november 2013
Let op trainingswijzigingen danwel trainingen die vervallen

Herhalingsbericht van 04-11:

Deze week is er op dinsdag(12-11) een competitiewedstrijd van Jongens U18-1 en op de woensdag(13-11 een competitiewedstrijd van Heren 1 als gevolg daarvan zijn er trainingswijzigingen, danwel vervallen er trainingen.

Op dinsdag 12-11: Wedstrijd begint om 19:30 uur
Ju12-1, Ju12-3 en Ju14-3 trainen van 17:00 - 18:00 uur
Ju16-1, Ju16-2 en Ju14-1 trainen van 18:00 - 19:00 uur
De trainingen van Mu20-1, Mu22-1 en Ju20-2 vervallen.
De trainingen van H recr, D2 en H6/wo recreanten starten direct na afloop wedstrijd +/- 21:15 -22:30 uur

Op woensdag 13-11: wedstrijd begint om 20:30uur
Tot 19:45 uur gaan de trainingen gewoon door, daarna vervallen alle trainingen.
zaterdag 2 november 2013
Wijzigingen ivm beker Heren 1

Aarnoudse/Binnenland Heren 1 speelt zaterdag 16-11 hun bekerwedstrijd tegen Almonte in De Driesprong, aanvang 20:30 uur.

Alsgevolg van deze bekerwedstrijd zijn de volgende wedstrijden verplaatst:
Heren 2 tegen Leiden 3 naar donderdag 28-11, 21:00 uur (onder voorbehoud!)
Heren 5 tegen Hurricanes 2 naar donderdag 19-12, 21:00 uur
donderdag 31 oktober 2013
Introductie ochtend scheidsrechter voor U14 spelers

Op zaterdag 9 november, van 9:00 tot 11:00 uur, organiseert CBV Binnenland voor alle U14 spelers en speelsters een introductie ochtend scheidsrechter.

Als U14 speler kan je dit seizoen worden ingedeeld voor het fluiten van een wedstrijd bij de mini's. Omdat je dit mogelijk nooit gedaan hebt is dat best wel spannend. Daarom organiseert de vereniging deze introductie ochtend.

 

Lees het hele artikelwoensdag 30 oktober 2013
Schade vloer veld 2 in de Driesprong

Afgelopen week is op veld 2 één put in de zaalvloer, waar pinnen in gaan om de verrijdbare baskets te positioneren, met grof geweld beschadigd en vervolgens is de vloer beschadigd door het wegrijden van de basket met de pin nog op de vloer, waardoor er diepe krassen in de zaalvloer zijn ontstaan.

Er is helaas niet gemeld wie dit heeft veroorzaakt.

Hierdoor heeft de TC besloten voorlopig alle pinnen uit de baskets te halen om verdere beschadigingen aan de zaalvloer te voorkomen. De baskets dienen op 'zicht' in positie te worden gezet en de stempels goed vast te draaien, zodat de baskets vast blijven staan en niet 'weglopen'. Bij wedstrijden op het centre court zullen de baskets wel met de pinnen worden vastgezet.
maandag 28 oktober 2013
En nog een paar wedstrijden

Voor Heren 20-1 is nog een thuiswedstrijd tegen Forwodians vastgesteld en wel op 23-11, 20:15 uur.

Dames 1 bekert in de volgende ronde uit tegen DAS op donderdag 14 november om 20:30 uur in sporthal Brasserskade in Delft.

Heren 1 speelt zijn volgende bekerwedstrijd thuis tegen Almonte, deze moet nog worden vastgesteld.
vrijdag 25 oktober 2013
En nog meer wijzigingen

De thuiswedstrijd van Jongens u18-2 tegen Rotterdam Basketball op 16-11, 20:15 uur is verplaatst naar 10:30 uur op de zelfde dag.

Voor Jongens x2-3 zijn een thuis en uitwedstrijd tegen Juventus vastgesteld, vanwege een herindeling van de poule: UIt tegen Juventus op 09-11 om 09:00 uur en thuis op 14-12 om 09:30 uur.

Thuiswedstrijd van Heren 4 tegen Leiderdorp van 26-10 wordt hoogstwaarschijnlijk gespeeld op vr 22-11, 20:15 uur.

Abusievelijk is op de site van 18 oktober vermeld dat op 09-11, Heren 20-1 een uitwedstrijd speelt bij Rowic, maar dat is een thuiswedstrijd, aanvang 13:45 uur.
vrijdag 18 oktober 2013
Nog meer wijzigingen in het wedstrijdprogramma

Dames 2 tegen Onze Gezellen van 18-10 naar do 21-11, 21:00 uur
Nieuwe wedstrijd voor Heren 20-1 uit tegen Squirrels op 14-12, 16:30 uur.
Uit wedstrijd tegen Rowic van H20-1 is vastgesteld op 09-11,13:45 uur.

De uitwedstrijd van Jongens 14-3 tegen Verkerk wordt gespeeld op vrijdag 20-12, 18:15 in de Driesprong!!

De T=thuiswedstrijd van Heren 20-2 tegen Woodpeckers op 30-11, is verplaatst naar aanvangstijd 13:30 uur

 
dinsdag 15 oktober 2013
Nog meer wijzigingen in het wedstrijdprogramma

De thuiswedstrijd van J18-2 tegen Hurricanes op 07-12 is verplaatst naar 20:15 uur.
De thuiswedstrijd van J16-2 tegen Fairmount op 07-12 is verplaatst naar 18:15 uur.
De thuiswedstrijd van H20-2 tegen Juventus op 09-11 is verplaatst naar 12:00 uur.
De thuiswedstrijd van J16-1 tegen River Trotters op 14-12 is verplaatst naar 11:30 uur.
De thuiswedstrijd van M16-1 tegen River Trotters op 14-12 is verplaatst naar 09:30 uur.

In de poule van Heren 20-1 is Rotterdam Basketbal teruggetrokken in deze poule wordt nu 1,5 competitie gepland, deze wijzigingen volgen binnenkort.
vrijdag 11 oktober 2013
Nog een paar wijzigingen in het programma

De wedstrijd van as zaterdag van Jong.u14-1 thuis tegen Divine is verplaatst van 18:15 uur, naar 12:15 uur. 
De uitwedstrijd van Jong. u10-2 op 23-11 bij Goba is verzet naar een uurtje eerder, aanvang wordt 11:00 uur.

In de competitie van Jongens 14-3 is nu ook nog eens Rotterdam Zuid teruggetrokken, de overgebleven teams gaan 1,5 competitie spelen. Op de datum 23-11, 18:15 uur komt nu FFF ipv RZ.
Twee uitwedstrijden tegen Rowic en Verkerk moeten nog worden gepland, rest programma blijft hetzelfde.
dinsdag 1 oktober 2013
Nog een paar wedstrijdwijzigingen/aanvullingen

De competitiewedstrijd van Dames 2 thuis tegen Onze Gezellen van 12-10 is verplaatst naar vrijdagavond 18-10, aanvang 20:30 uur. De competitiewedstrijd van Jongens U18-1 uit bij Black Eagles is van 19-04 verplaatst naar 19 oktober, 20.30 uur.

De bekerwedstrijd van Aarnoudse/Binnenland Heren 1 uit tegen Wildcats is vastgesteld op zaterdag 19 oktober, 19:00 uur in de Horstacker in Nijmegen.
vrijdag 27 september 2013
Nog meer wedstrijdwijzigingen en vaststellingen

De nog openstaande uitwedstrijd van Heren 6(oud H7) bij Rotterdam Basketbal van 12-10 is vastgesteld op vrijdag 18-10, 19:30 uur.

Wedstrijd van Heren 4 thuis tegen Rotterdam Zuid op 15-11 is verplaatst naar za 16-11, 15:15 uur.
Op vrijdag 13-11 wordt de bekerwedstrijd van Jongens 18-1 tegen Wyba gespeeld, aanvang 20:30 uur.

De bekerwedstrijd van Dames 1 uit bij Baros is vastgesteld op zaterdag 19-10, aanvang 20:00 uur.
dinsdag 24 september 2013
CBV Binnenland is op zoek naar coach voor JU16-1 team

CBV Binnenland is op zoek naar een coach voor het JU16-1 team welke welke regionaal zal gaan spelen. Het team traint 2x in de week. 

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met Jeroen Westerhof.

Klik hier voor het trainingsschema van CBV Binnenland.
maandag 23 september 2013
Trainingswijzigingen maandag 23 september

Maandag 23 september kunnen we helaas geen gebruik maken  van de Driesprong.
Wel hebben we als alternatief zaal gekregen in Aksent en in de Riederpoort.

Dames 1 gaat in de Topsporthal trainen, maar helaas kunnen we de jeugdspecialiteiten-training geen alternatief bieden.

Adres van sporthal Aksent is: Bachlaan 12 2992 GK Barendrecht
en van sporthal Riederpoort:  Riederhagen 2-9 2993 XE Barendrecht
 

Lees het hele artikelzondag 22 september 2013
Nog meer wedstrijdwijzigingen

De wedstrijd van Jongens 14-3 komende zaterdag thuis tegen Jump gaat niet door, wedstrijd wordt verzet, nieuwe datum volgt nog.
In de klasse van Heren u22-1 is BS Leiden teruggetrokken.
vrijdag 20 september 2013
Diverse wijzigingen in wedstrijdprogramma

In het wedstrijdprogramma zijn diverse wijzigingen doorgevoerd, ik verzoek een ieder goed zijn/haar programma nogmaals te checken en contact op te nemen met Gerard Ritstier(g.ritstier@cbvbinnenland.nl) indien er vragen zijn.

Ondermeer betreffen het de volgende wijzigingen:
Helaas hebben we vanweg onderbezetting van het team moeten besluiten om ons Heren 5 team terug te trekken. De bond heeft dit voortvarend opgepakt en in het competitieprogramma Heren 6 team omgedoopt in Heren 5 en het Heren 7 volgende en werd Heren 6.
Bij beide teams nog meer wijzigingen, bij Heren 5 (nieuw) zijn de uit en thuiswedstrijd met Blue Arrows omgewisseld en bij Heren 6 (nieuw) is Green Eagles 4 aan de competitie toegevoegd.

Bij Jongens u18-3 is Flush teruggetrokken (wedstrijd as zaterdag gaat dus niet door), maar is Rowic uJ18-2 toegevoegd. Bij Jongens u16-1 en Ju18-1 zijn eveneens wijzigingen doorgevoerd.
woensdag 18 september 2013
Trainingstijden en wedstrijden te bekijken via de site

 

Laatste wijzigingen in het trainingsschema (aka version20).

 

Check het hier.

Check regelmatig de website voor de laatste versie!

Via het uitrolmenu Standen&Uitslagen zijn per team ook de wedstrijden te zien. 

Bij vragen over trainingen, graag contact opnemen met de  betreffende coordinator, kijk hiervoor ook op de site via knop  BESTUUR-Tech.Comm.

Via de knop Wedstrijden/taken is ook volledig programma te zien.
woensdag 11 september 2013
Voorlopige teamindeling seizoen 2013-2014

Via deze link kom je bij de voorlopige teamopgave >>>>>>

Voor vragen, neem contact op met de juiste coordinator, via de knop BESTUUR-Tech.Comm.
dinsdag 10 september 2013
Wijzigingen in de Technische Commissie
Lisa van den Adel heeft de plaats ingenomen als Dames-Meisjescoördinator van Elyse Sohns, Lisa wordt daarbij bijgestaan door Anneloes Kodde. Anneloes is aanspreek voor de meiden U16 en U14. Elyse blijft wel op de achtergrond actief.

Jeroen Westerhof  krijgt hulp van Nico Laban als Jongens-Jeugdcoördinator, Jeroen neemt de jeugd van U22/20 en u16 onder zijn hoede en Nico coördineert de jongens U18 en U14 groepen.
Wilma van der Hulst-Bakker neemt de plaats in van Joost Oegema als Jeugd U12 en U10 coördinator.

Om deze personen te kunnen bereiken raadpleeg de pagina BESTUUR-Tech.comm.

De TC wenst hen veel plezier en succes in hun werk, de afgetredenen worden natuurlijk heel erg bedankt voor het vele werk wat zij de afgelopen jaren hebben verzet.

 woensdag 21 augustus 2013
Aanstaande zaterdag 24-08 drie oefenwedstrijden

Een aantal selectieteams zijn al bezig met hun voorbereidingen op het nieuwe seizoen en as zaterdag worden in de Driesprong drie oefenwedstrijden gespeeld:
13:00 uur speelt Jongens 18-1 tegen Bergen op Zoom
15:00 uur speelt Aarnoudse/Binnenland Heren1 tegen The Grasshoppers uit Katwijk en
17:00 uur speelt Binnenland/Rotterdam Dames 1 tegen een Belgisch team.

Omdat de gehele kantinecommissie dit weekend niet beschikbaar is, wordt gezocht naar vrijwilligers die 1 of meer uurtjes bardienst kunnen doen.
Graag je aanmelden op g.ritstier@cbvbinnenland.nl

 
zondag 21 juli 2013
Nieuwe E-scheidsrechters

Elyse Sohns, Mitchell Lieveld, Jasper v.d. Adel, Maurits Witvliet en Peter Rutten zijn begin juli 2013 geslaagd voor het examen E-scheidsrechter. Van harte gefeliciteerd !!!
zondag 16 juni 2013
Spullen inleveren

Uiterlijk 22 juni 2013 moeten alle CBV Binnenland spullen (ballen, kleding, tassen ...) worden ingeleverd.

Lees het hele artikelzondag 16 juni 2013
Einde seizoen

Komende zaterdag 22 juni is het eindfeest en zijn er ook de afsluitende mixtoernooien en andere festiviteiten. Deze week dus de laatste week van de trainingen.

Binnenkort krijgen jullie bericht over hoe het trainingsschema er na de zomervakantie uitziet.
vrijdag 14 juni 2013
Selectietrainingen CBV Binnenland

Bij CBV Binnenland zijn er weer diverse selectietrainingen:

Selectietrainingen Meisjes- / Damesteams >>>>>
Voor de promotiedivisie Aarnoudse Heren 1 >>>>>donderdag 13 juni 2013
As dinsdag 18-06 scheidsrechterscursus in Driesprong

In verband met de scheidsrechterscursus E die op dinsdag 18-06 in de Driesprong wordt gehouden, vervalt de training van Jongens 16-1. De training van de Dames teams zal op 1 veld plaatsvinden, zolang als dat de cursus bezig is.
zondag 9 juni 2013
Partijtje doen met echte scheidsrechters (Gewijzigd)

Op dinsdag 11 juni 2013 vindt de scheidsrechters E-cursus plaats.
Om de cursisten te helpen oefenen zullen er oefenpotjes worden gespeeld. Wie wil er meespelen? 

Lees het hele artikelzaterdag 1 juni 2013
J10-1 wint beslissingswedstrijd

J10-1 wint de beslissingswedstrijd in Oud Beijerland tegen Divine met 8 punten en is dus verdiend kampioen!!!
Gefeliciteerd spelers, coaches en ouders!

(officiële verslag volgt!)
 
zondag 26 mei 2013
Trainingstijden rest seizoen 2012-2013

2012-2013-Trainingstijden-rest-seizoen-2012-2013
maandag 20 mei 2013
Update meisjes-/dameskant

 

Via deze route wil de TC jullie op de hoogte brengen van de huidige stand van zaken aan de meisjes-/dameskant. Hieronder is een lijst weergegeven van de teams die wij voor volgend seizoen hebben ingeschreven en willen inschrijven bij voldoende animo. Voor ieder team zijn er trainingen ingepland in het nieuwe trainingsschema (zie tweede tabel).

De selectietrainingen zijn open selectietrainingen. Dit betekent dat iedereen mag proberen om een plaats in een team te veroveren. Als jij de ambitie hebt om volgend seizoen voor één van onderstaande teams uit te komen, kom dan naar die trainingen.

Lees het hele artikelwoensdag 15 mei 2013
Programma beslissingswedstrijden in Rayon West

Op zaterdag 1 juni worden de volgende beslissingswedstrijden voor het kampioenschap gespeeld.

Sporthal Carla de Liefde
In sporthal Carla de Liefde in Oud-Beijerland spelen Jongens u10-1 en Jongens u16-1.
Om 10:30u speelt Jongens u10-1 teegen Divine.

Jongens 16-1 moet twee wedstrijden spelen tegen Cobra Nova en tegen The Jumpers.
Eerst spelen deze twee tegenstanders tegen elkaar om 16:30 uur.
Daarna speelt J16-1 om 18:00u tegen de verliezer en om 19:30u tegen de winnaar van die wedstrijd.


Sporthal De Duikelaar
In sporthal de Duikelaar in Waddinxveen speelt Heren 4 om 19:00 uur tegen BZ uit Zeist.

 dinsdag 14 mei 2013
Trainingsschema vanaf 12 mei

Beste Binnenlanders helaas komt dit wel vaker voor een trainingsschemawijziging die op het allerlaatste moment wordt bekend gemaakt. 
Dit komt voort dat de afgelopen 2 weken het vakantietijd was en er afgelopen weekend nog 5 finales werden gespeeld, waarbij de mogelijkheid zou bestaan dat er meerdere teams nog een aantal weken intensief zouden doorgaan met trainen. 

Jammer genoeg gaat slechts 1 team door naar het NK.

MAAR LET OP VOOR ALLE TEAMS ZIJN ER WIJZIGINGEN!


 
donderdag 9 mei 2013
Dames 1 helaas over, maar Heren 1 is nog wel in de race

Helaas is het over voor Challenge Sports-Binnenland/ Rotterdam, de zesde wedstrijd werd verloren met 57-67. Probuild Lions dus de terechte kampioen met een 4 - 2 winst in de finaleserie.

Probuild Lions gefeliciteerd!

Helaas Dames 1 weer 2e van Nederland, maar ook dat kunnen maar weinig teams/clubs zeggen dat ze 2e van Nederland waren, dat is voor waar ook een hele prestatie. Dus  dames en begeleiding van Dames 1 ook hiermee gefeliciteerd.

Dat de club hier, misschien gelukkig, helaas niet te lang blijven stilstaan, want komend weekend maar liefst 4 rayonfinales in Soest en Heren 1 in Almelo voor het Nederlands Amateur Kampioenschap. 

Wil je nog met de bus mee naar Almelo, wees er snel bij, want nu Dames 1 niet in Landsmeer speelt, lopen de aanmeldingen binnen.  Aanmeldingstijd verloopt begin van de avond.

Aanmelden via l.vandenadel@cbvbinnenland.nl
donderdag 2 mei 2013
Collecte Roparun

 

De afgelopen weken heeft op de bar in de Tipp Inn een collectebus gestaan van "mijn" Roparunteam. Net als vorig jaar ga ik in het Pinksterweekeinde met Team Melius van Parijs naar Rotterdam hardlopen om geld in te zamelen voor mensen met kanker. Kijk ook op www.roparun.nl

Zonder dat ik actief heb gecollecteerd heeft dit een bedrag van € 50,92 opgeleverd en ik wil iedereen hartelijk danken voor zijn of haar bijdrage. Als je de collectebus hebt gemist kun je natuurlijk nog een bijdrage overmaken op rekeningnummer 34.07.66.271 ten name van Stichting Melius (en vermeld dan even mijn naam).

Evert Jan Hummelen 
maandag 29 april 2013
Beslissingswedstrijden in het weekend van 1 juni

In de regioklassen en in de 2e klasse van het rayon hebben we drie teams die op een gedeelde 1e plaats zijn geeindigd. Dit zijn Jongens 10-1, Heren 4 en Jongens 16-1, deze teams krijgen nog een toetje.

Zij mogen voor  het kampienschap, de beker en de lintjes nog een beslissingswedstrijd gaan spelen. Deze zal in het weekend van 1 juni gaan plaats vinden, dit zal of in Waddinxveen of in Oud-Beijerland gaan plaatsvinden, de exacte tijden zijn nog niet bekend.

Jongens 16-1 zal zelfs die dag 2e wedstrijden moeten gaan spelen, want zij eindigde gelijk met Cobra Nova en met The Jumpers uit Den Haag.
maandag 29 april 2013
Programma Rayon West Finals

Dit seizoen is CBV Binnenland hofleverancier voor de finales van de Play Offs van Rayon West, die dit jaar zal plaats vinden in sporthal de Beukendak te Soest. Maar liefst vier teams van Binnenland spelen een finalewedstrijd:

Vrijdag 10 mei
21.00 uur Dames U22  Zoebas  – CBV Binnenland

Zaterdag 11 mei
13.00 uur Meisjes U18  De Wit Grasshoppers – CBV Binnenland
15.00 uur Meisjes U12  BV Oegstgeest – CBV Binnenland
19.00 uur Meisjes U16  De Wit Grasshoppers – CBV Binnenland
woensdag 17 april 2013
Rayon Play Off nieuws

Afgelopen weekend speelden 3 teams van Binnenland hun eerste wedstrijd in de halve finale van de play offs van rayon West(Best of2). Meisjes 16-1 deed het thuis fantastische tegen BS leiden en met de 118-41 moet de return niet, die met 77 punten voorsprong begint niet echt meer een probleem zijn. Dames 22-1 won met 10 verschil van Red Stars en die zullen zeker komende vrijdag in Soest flink aan de bak moeten om die voorsprong te verdedigen.  Heren 2 leed afgelopen zaterdag in Utrecht een nederlaag 73-65, dus ook zij zullen alle zeilen bij moeten zetten om die acht punten achterstand weg te werken.
donderdag 14 maart 2013
Wijzigingen op 23-03

Ivm met de bekerfinales in Rotterdam, waaraan ook onze dames aan meedoen, ben ik genoodzaakt geweest om de wedstrijd op die dag te wijzigen.

Mogelijk dat dit misschien niet voor iedereen even fijn is, maar zo hebben we mogelijk gemaakt dat een ieder naar de bekerfinale van D1 toe kan, dat er niet gekozen hoeft te worden tussen kijken naar H1 en D1.

Er is voor gekozen om de H1 en J18-1 op de zelfde zaterdag te houden, daar het bijna onmogelijk is om deze doordeweeks te kunnen plannen, dit gezien de reisafstand van de tegenstanders.
Inmiddels zijn alle tegenstanders akkoord!

Lees het hele artikeldinsdag 5 februari 2013
23 nieuwe F-scheidsrechters

Op 4 februari 2013 zijn (alle !!!) 23 deelnemers geslaagd voor het scheidsrechters-F-diploma.

Tim, Melis, Simone, Menno, Marije, Zixton, Tim, Carolien, Olivier, Timo, Maurice, Marijn, Jochem, Wyrnus, Raidell, Christiaan, Iris, Tjeerd, Tim, Esther, <anoniem> , Yannick en David,

GEFELICITEERD!
woensdag 16 januari 2013
Basket op veld 3 kapot (Update)

Vanavond zal er nog steeds niet van de basket op veld 3 gebruik kunnen worden gemaakt!
Morgen(donderdag) zal een provisorische reparatie plaatsvinden, zodat deze weer kan worden gebruikt.

Op termijn (vijf/zes weken) zullen alle drie aan de muur hangende frames worden vervangen.

Gisterenmiddag is bij een controle van de baskets door monteurs van de Schelde geconstateerd dat in het frame van de aan de muur hangende basket op veld 3 scheurtjes aanwezig zijn en is dezeafgekeurd. Deze basket mag vanaf vanavond niet meer worden gebruikt. De trainingen op veld 3 zullen dus enigszins aangepast moeten worden.

De hoop is dat het euvel snel zal zijn verholpen. 
zondag 6 januari 2013
Wedstrijdprogramma 2e helft competitie

Gisteren is het wedstrijdprogramma voor de 2e helft van de competitie toegevoegd, hierbij het verzoek het programma goed te controleren. Indien vragen/problemen reacties naar Gerard Ritstier (g.ritstier@cbvbinnenland.nl). 

Wedstrijden zowel op datum als per team, klik op het tabje onderaan >>>>>
Je kan je wedstrijden ook via de link standen & uitslagen vinden

De taken van het komend weekend zijn inmiddels toegevoegd.
woensdag 2 januari 2013
(Herhaald bericht) Trainingen in de kerstvakantie

In de 1e week van 2013 starten de trainingen weer op 02-01, echter de jongsten U12 en U10 trainen dan nog niet, die beginnen pas weer vanaf maandag. 07-01-2013.
dinsdag 4 december 2012
Foutje van wedstrijdsecretaris

In het thuisprogramma van zaterdag 15 december is een foutje geslopen.
Om 15:45 uur start de 2e ronde op die dag en doodleuk laat deze man de volgende ronde 3 om 16:00 uur beginnen.

Maar uiteraard heeft hij op het moment dat dit is geconstateerd weer een oplossing bedacht en uitgevoerd.

De wedstrijd van Jongens 18-3 tegen DAS wordt nu verspeeld op deze dag ook om 15:45 uur en de wedstrijd van Heren 20-2 tegen Bougondie volgt dan op die dag om 17:30 uur. Inmiddels hebben tegenstanders en Bond accoord voor deze wijzigingen gegeven.
dinsdag 27 november 2012
Geen training op Sinterklaasavond

Op woensdag 5 december, Sinterklaasavond, zijn de sporthallen in Barendrecht gesloten en kan er die avond dus niet worden getraind.
 
 


 
zondag 25 november 2012
Meiden van Binnenland in voorselectie NL Team MU16

Zondag 25-11 werd in Heerenveen de Talenten Cup voor VU15 gehouden. Dit eindtoernooi voor de Rayonselecties werd gebruikt om een voorselectie te maken voor het NL team U16. Een aantal geselecteerde meiden komt uit in onze jeugdteams.  

Kim Rijnberg, Iris de Raad, Tiziana Mulier, Rieneke van Hasselt en Julie Vermeeren, van harte gefeliciteerd!!

Heel veel succes en plezier op jullie eerste training bij het NL Team op 16 december!
dinsdag 30 oktober 2012
Bekerwedstrijden in weekend van 17-11

Nog drie teams van Binnenland nemen deel aan de beker, de volgende ronde wordt gespeeld in het weekend van 17-11, Dames 1 en Dames 20-1 spelen hun thuiswedstrijd in het Topsportcentrum in Rotterdam en ook Heren 1 speelt in Rotterdam, maar wel in een uitwedstrijd.
 
Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam Dames 1 speelt tegen Lekdetec op zaterdag 17-11, aanvang 20:00 uur en Dames 20-1 speelt tegen BC Shooters, aanvang 17:30 uur.

De competitiewedstrijd van Dames 1 die op 17-11 stond gepland tegen Probuild is verplaatst naar woensdag 28-11, 21:00 uur.

De wedstrijd van Aarnoudse.Binnenland heren 1 is nog niet vastgesteld.

 
woensdag 17 oktober 2012
Geen training voor U10 en U12 teams in herfstvakantie

Vanwege de herfstvakantie zijn er volgende week geen trainingen voor de U10 en U12 teams.
maandag 17 september 2012
BT3 opleiding start in Barendrecht

In samenwerking met Rayon West start er in oktober een Basketball Trainer 3 - opleiding in Barendrecht.
Indien u wilt deelnemen aan deze opleiding, dan kunt u zich aanmelden op de site van de NBB onder Opleidingen, inschrijven cursus of klik hier.

Begin oktober 2012 vinden al de eerste intake- gesprekken plaats en zal er een informatie-bijeenkomst worden gegeven.
Er wordt dan uitleg gegeven over de opzet van de opleiding, het maken van een portfolio, de noodzaak van een praktijkbegeleider, etc.
Deze bijeenkomst vindt plaats op zondag 7 oktober 2012 vanaf 09.30 uur in de kantine van Sporthal De Driesprong in Barendrecht. Alle workshops worden gegeven op zondagochtend in Sporthal De Driesprong in Barendrecht.

Lees het hele artikelvrijdag 14 september 2012
Rabobank/Binnenland Openingstoernooi op 15 september!!

Op zaterdag 15 september vindt het openingstoernooi van CBV Binnenland plaats. Van 's-ochtends 10:00 tot 's-middags 18:00 wordt dit toernooi in de Driesprong gespeeld. In de poules voor ju16, mu16, ju18 en heren u22 nemen de volgende teams deel: Black Eagles, Arnhem Eagles, Probuild Lions, Rotterdam Basketball, Rayon West, Vlissingen, Almere Pioneers, BS Leiden, De Wit Grashoppers en Rivertrotters.

Het programma en de regels download je hier.
donderdag 6 september 2012
Wedstrijd Jongens U18-3 op 22-09 gewijzigd

 De wedstrijd van Jongens u18-3 op 22-09 is verplaatst naar 13:45 uur.
woensdag 29 augustus 2012
2012-2013 Trainingstijden & Selecties jongens/heren

De selecties van JU16-1, JU18-1 & JU20-1 zijn inmiddels bekend. Echter zijn de selecties van de overige teams nog niet gemaakt. Dus voor de jongens in de leeftijdscatagorie:

J U14-1 Selectie op maandag & Donderdag van 18.15 uur tot 19.45 uur in de Driesprong. (ben je hier afgevallen wordt je bij U14-2 verwacht!)
J U14-2 Selectie op dinsdag van 17.00 uur tot 18.15 uur in de Driesprong.

J U16-2 Selectie op donderdag van 19.30 uur tot 20.45 uur. (Iedereen wordt hier verwacht die in de leeftijdscatagorie van U16 zit en niet is geselecteerd voor JU16-1!)

J U18-2 Selectie op donderdag van 20.45 uur tot 22.00 uur in de zeeheld. ( Iedereen wordt hier verwacht die in de leeftijdscatagorie van U18 zit en niet is geselecteerd voor JU18-1!)

Heren 22-1 Selectie op dinsdag van 19.45 uur tot 21.15 uur en op woensdag van 19.30 uur tot 21.00 uur beide in de Driesprong. 

Voor de teams U14-3, U16-3 & U18-3 vindt er de komende twee weken dus training plaats bij U14-2 of U16-2 of U18-2!
De selecties zullen nog plaats vinden tot en met 9 september.
zondag 26 augustus 2012
Wedstrijdprogramma

Vanaf vandaag is via de knop Wedstrijden/taken het wedstrijdprogramma zowel op datum als per team te bekijken.
vrijdag 17 augustus 2012
Trainingsschema

Eindelijk de trainingsindeling, as maandag gaan alle trainingen al weer beginnen.

Versie van 20-08 >>>>> Check het schema steeds even voor mogelijke wijzigingen!

Jongens die in u18 jaar spelen of komen te spelen dit seizoen en niet in u18-1 zijn geselecteerd:
(voorlopig) zijn er op de woensdag van 18:15 tot 19:15 en donderdag van 20:45 tot 21:45 trainingen. Deze worden gehouden in de Zeeheld. Contact, Nico Laban.

Trainingsgroepen U12, u10 >>>>>
maandag 4 juni 2012
Trainingen stoppen binnenkort

Het einde van het seizoen nadert!!!

Deze week trainen de U12 en U10 teams voor het laatst, overigens zijn de trainingen van Mu10-1 al wel gestopt.
Vrijdag 8 juni geen trainingen ivm het einde jaarfeest!

De overige trainingen stoppen allen per 15 juni , de dummies sluiten het seizoen.
 

 
woensdag 30 mei 2012
Selectietrainingen Jongens teams seizoen 2012-2013

Selectietraining jongens U14 op maandag en dinsdag van 18.15 uur tot 19.45 uur.
Selectietraining jongens U16 Rayon op woensdag van 18.15 uur tot 19.45 uur.
Selectietraining jongens U18 eredivisie op maandag & donderdag van 18.15 uur tot 19.45 uur.
Selectietraining jongens U20 Rayon op woensdag van 19.45 uur tot 21.15 uur.
Selectietraining heren U22 Rayon op dinsdag en woensdag van 19.45 uur tot 21.15 uur.  

Voor vragen mail naar jongens coordinator Jeroen Westerhof >>>>>
woensdag 30 mei 2012
Selectie trainingen meisjes en dames voor het nieuwe seizoen

Het seizoen is voor bijna alle teams afgelopen. Dit betekent dat er vanaf 21 mei alleen nog getraind wordt met groepen die gericht zijn op volgend seizoen. Diverse selectietrainingen zijn inmiddels al van start gegaan en ook andere selectietrainingen gaan dus vanaf 21 mei beginnen. Je bent van harte welkom bij trainingen in de leeftijdscategorie/het niveau waartoe je volgend seizoen behoort.

Lees het hele artikelvrijdag 18 mei 2012
Michel Baas nieuw TC-lid

Michel Baas is de technische-commissie komen versterken. Omdat Elyse Sohns in verband met haar studie wat te weinig tijd had heeft zij in Michel een versterking gevonden. Michel zal vanaf heden samen met Elyse de dames en meidenkant onder hun hoede nemen.

Michel is inmiddels samen met Elyse aan de gang gegaan voor de organisatie voor het volgende seizoen

Voorlopig zal Michel het eerste aanspreekpunt zijn voor alle voorkomende vragen/opmerkingen en oplossingen. Michel, welkom in de TC.
donderdag 17 mei 2012
Jeroen Westerhof treedt toe in de Technische Commissie

Jeroen Westerhof is de Technische Commissie komen versterken. Jeroen is inmiddels een tijdje bezig binnen de Technische Commissie als Coordinator van de Jongens Teams, daarnaast ondersteunt hij Hannie met de Herenkant.

Jeroen is al een paar seizoenen als rayon-arbiter voor de club actief en heeft nu ook de zorg op zich genomen van de jongenskant. Graag ziet hij nog een aanvulling die de coordinatie van de herenkant op zich kan nemen, daar Hannie hiermee gaat stoppen.
 

Ook zou hij het leuk vinden als de TC nog versterkt werd met een voorzitter.

Heb je vragen en/of opmerkingen inzake de jongensteams van U16 - U22 dan moet je bij Jeroen zijn!
woensdag 25 april 2012
Open Selectie trainingen bij meidenkant CBV Binnenland

Trainingstijden van de Open Selectie trainingen:

MU20-1:
Dinsdag:      18:15 - 20:00
Donderdag: 18:15 - 19:45
MU18-1:
Maandag:     18:15 - 20:00
Vrijdag:         18:30 - 20:00
MU16-1:
Dinsdag:      18:15 - 19:45
Woensdag:  18:15 - 19:45

Check artikel van woensdag 25 april voor meer informatie. Klik hier  >>>>>
maandag 27 februari 2012
Vanwege schoolvakanties deze week geen trainingen voor U12/10/8 teamsvrijdag 17 februari 2012
Wedstrijden nacompetitie M18-1 en D22-1 vastgesteld

De wedstrijd van Meisjes 18-1 en Dames 22-1 voor de nacompetitie zijn bijna allemaal vastgesteld.
Zie het taken-wedstrijdprogramma via het tabblad 'Wedstrijden per team'
dinsdag 14 februari 2012
Verwarming in Driesprong is gedeeltelijk hersteld

Inmiddels is een tijdelijke verwarmingsketel geinstalleerd, in de hal is het nog wel een beetje fris, maar de douches zijn weer warm!

Deze week en volgende weken zullen mogelijk nog meer werkzaamheden aan de ketel plaatsvinden, niet uit te sluiten is dat er af en toe geen warm water voorhanden is.

Overigens is het in onze kantine de 'Tipp Inn' wel lekker warm.
woensdag 8 februari 2012
Niet met buitenschoenen de zaal in

Op uitdrukkelijk verzoek van de beheerders van De Driesprong, hierbij het verzoek om niet met buitenschoenen de zaal in te lopen. Dit is uiteindelijk nooit toegestaan, maar momenteel zorgt de pekel er voor dat er witte uitgeslagen plekken op de 'nieuwe'basketballvloer komen.

Dus ook niet met je basketballschoenen aan van buiten naar binnen lopen.
woensdag 11 januari 2012
Nog een aantal nieuwe wedstrijden

Voor een aantal teams zijn nog de tijden van uitwedstrijden bekend geworden:

Daarnaast zijn de voorlopige data en tijden van Jongens 16-4 in het wedstrijdschema toegevoegd

Lees het hele artikelzondag 8 januari 2012
Let op vrijdag 13-01 is De Driesprong niet beschikbaar

Vanwege de kampioenenhuldiging voor jeugdsporters onder 14 jaar van Barendrecht door het gemeentebestuur as vrijdag 13-01 is helaas sporthal de Driesprong de hele avond niet beschikbaar.  Dit betekent dat er niet getraind kan worden en dat de wedstrijd van Dames 2 tegen Shooters die avond geen doorgang kan vinden.

Van Binnenland zijn Meisjes 10-1 van dit seizoen en Meisjes 12-1 van seizoen 2010-2011 uitgenodigd.
vrijdag 6 januari 2012
Wedstrijdprogramma geüpdatet

Vandaag is het wedstrijdprogramma geüpdatet

Alle poules zijn weer ingevuld naar de stand zoals vandaag bekend was, maar er komen nog veranderingen.
Ondermeer dienen alle wedstrijden van Jongens 16-4 nog te worden ingevuld, dit zal nog wel even duren.
Zie het wedstrijdprogramma >>>>>

Momenteel wordt er hard gewerkt om de taken in te vullen.

Op diverse sites valt het wedstrijd te controleren, kom je nu een verschil tegen tussen ons programma en het programma volgens een andere site neem dan zo snel mogelijk contact op met de wedstrijdsecretaris  >>>>>
dinsdag 20 december 2011
Vanavond speelt heren 20-1 een competitiewedstrijd

Vanavond speelt heren 20-1 een competitiewedstrijd tegen De Groene Ster/Aris, aanvang 20:45 uur.

Alsgevolg daarvan vervallen alle trainingen na 20:00 uur!
zaterdag 3 december 2011
Vandaag slechts 6 thuiswedstrijden, maar H20-1 wel in 1/4 finale beker

Niet veel thuiswedstriijden, maar al wel om 13:45 uur de kwartfinale wedstrijd van Heren 20-1 tegen BS Leiden. Op papier een echte wedstrijd, de uitwedstrijd in de competitie werd na 2 verlengingen met 1 puntje gewonnen.

Daarna staat Jongens 16-1 op het programma tegen Grasshoppers, gevolgd door H22-2 en H3 tegen het snelle Divine.

De avond wordt om 20:00 uur afgesloten door Aarnoudse H1 tegen Akrides, eindelijk weer een thuiscompetitiewedstrijd na 7 uitcompetitiewedstrijden. En dit belooft ook voor zeker een spannende wedstrijd te worden, want het team uit IJmuiden wist afgelopen maand in de beker van het op de 2e plaats in de promodivisie staande BS Leiden uit te schakelen. 

Aarnoudse Heren 1 deed gisteren goede zaken door de uitwedstrijd voor de Nederlandse Beker te winnen van Red Stars met 60-100. Deze maand zal nog een thuiswedstrijd in de 4e ronde voor de NBB-beker tegen eredivisionist Landstede Basketbal
woensdag 26 oktober 2011
Geactualiseerd - Binnenland speelt de volgende bekerwedstrijden

= Heren 20-1 uit bij Rotterdam op 29-10, 20:30 uur in de Alexanderhal

= Aarnoudse Heren 1 uit bij LIJFSTIJLcentrum Zeemacht in Den Helder, datum nog niet bekend

= Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam thuis tegen BV Den Helder,
    donderdag 27-09, 20:00 uur in de Topsporthal 
woensdag 5 oktober 2011
In de herfstvakantie geen training voor U10 en U12 teams

In verband met de herfstvakantie zijn er in de week van maandag 17-10 t/m vrijdag 21-10 geen trainingen voor de U10 en U12 teams.
vrijdag 30 september 2011
Pas op met wisselen van taken

Als je niet kunt moet je zelf voor een vervanger zorgen of ruilen met iemand anders die dag of iemand die op een andere dag een taak heeft. (Kijk op de site voor het takenschema).

Maar let op:
!!! Scheidsrechters alleen ruilen met leden die een F-diploma hebben.
maandag 26 september 2011
Let op het juist invullen van het sheet

Coaches-aanvoerders let op dat op het sheet het juiste lidnummer en ook een shirtnummer wordt ingevuld.
Ook bij spelers die er niet zijn, maar wel op het sheet staan, moet ook een shirtnummer worden vermeld, anders volgt er een boete door de bond.
woensdag 14 september 2011
Vervolg meisjes-/dameskant

Inmiddels zijn de trainer-coaches aan jullie voorgesteld. Ik hoop dat jullie de verhalen leuk vonden om te lezen!
Om de start van dit seizoen af te ronden, hierbij alle:
teamindelingen   >>>>>
trainingsgroepen >>>>>
 
Als er vragen en/of opmerkingen zijn of als u/jij bij één van de teams wilt hebben als vrijwilliger, neem dan gerust contact met mij op.
 
Namens de TC,
Elyse Sohns 
dinsdag 13 september 2011
Scheidsrechterspraktijkavond
Heb jij wel je F-diploma, maar heb je nog weinig ervaring met het fluiten van wedstrijden?
Vind je het “eng” of moet je gewoon nog wennen aan het “de baas zijn” in het veld?
Zou je een keer willen oefenen om het fluiten te leren?

Als je een van de bovenstaande vragen met JA hebt beantwoord dan heb ik goed nieuws voor je.
Op 16 september 2011 zal in de Driesprong van 20:00 tot 21:30 een scheidsrechterspraktijkavond worden gehouden.
Eigenlijk gaan we gewoon partijtje spelen (neem dus je sportkleding mee), maar dan met scheidsrechters zoals jijzelf (neem ook je fluitje mee).

Wil je meedoen, geef je dan op door een mail te sturen aan Evert Jan Hummelen (ejhummelen@cbvbinnenland.nl)
zaterdag 10 september 2011
Vandaag oefenen 3 landelijke teams in de sporthal De Driesprong

Om 12:00 uur start het Dames 20-1 team onder leiding van Jaap van de Put een oefenwedstrijd tegen het dames 1 team van DAS, dat uitkomt in de landelijke Promotiedivisie.

Om 14:15 uur speelt Aarnoudse Heren 1 tegen het in de 1e-divisie spelende BC Vlissingen.

Daarna vangt om 16:30 uur Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam, Dames 1 dus, haar wedstrijd aan tegen het Belgische Jeugd/Gentson, zijnde niet een jeugdteam, maar een team die in de hoogste Nationale competitie speelt.  Dames 1 oefent ook in De Driesprong daar het komende seizoen een aantal competitie wedstrijden in onze 'eigen hal' zullen spelen.
maandag 5 september 2011
Wedstrijdprogramma 1e helft van de competitie

Het heeft even geduurd, maar hierbij het voorlopige wedstrijdprogramma >>>>>

Hoezo voorlopig?
Door nog wat complicates en omdat er nog een nieuw Binnenland-team moet worden toegevoegd is het altijd mogelijk dat er enkele wedstrijden verplaatst moeten worden, maar dat zal uiteraard via de site en de trainer-coaches bekend worden opgemaakt.

Via de tabs onderaan het document is het wedstrijdprogramma zichtbaar op datum en per team!
zaterdag 3 september 2011
Voorstellen Meisjes en Dames teams
Het nieuwe seizoen is van start gegaan. De trainingen zijn inmiddels drie weken bezig en verschillende teams nemen al deel aan oefenwedstrijden en toernooien. Alle teams zijn zich volop aan het voorbereiden op de competitie.

Om ons publiek (leden, ouders van leden, sponsoren en eigenlijk iedereen die geïnteresseerd is) kennis te laten maken met de meisjes-/dameskant, zullen alle tr/c, die aankomend seizoen actief zullen zijn, op de site voorgesteld worden via een stukje tekst en een fotootje. Morgen zullen Mu10-1 en Dames 3 worden voorgesteld.

Zoals u zult zien, zijn bijna alle teams voorzien van een tr/c. Wij zoeken enkel voor MU12-2 nog een enthousiast persoon om de meiden te coachen het aankomende seizoen. Daarnaast zou John (MU18-3) graag een assistent trainer/coach willen kunnen verwelkomen.

meisjes-/dames-
coördinatrice
Elyse Sohns


 

Lees het hele artikelvrijdag 2 september 2011
Voorbereidingstoernooi 3 september en programma

Zaterdag 3 september as wordt door CBV Binnenland het voorbereidingstoernooi georganiseerd. Dit betekent vanaf 9:25 tot 20:00 basketbal in de Driespong in Barendrecht. Hierbij het hele programma en poule-indeling! Klik hier voor de laatste versie in pdf!
zondag 21 augustus 2011
Wijzigingen in trainingsschema

Vanaf deze week zijn er weer enige wijzigingen in het trainingsschema doorgevoerd, dus even opletten dat je op de juiste dag en tijd naar de juiste trainingshal gaat >>>>>
zondag 14 augustus 2011
De voorlopige teamindelingen voor de heren en jongens teams

Hierbij de voorlopige teamindelingen voor de jongens en herenteams. Voor dit wel hele late verschijnen excuses van de wedstrijdsecretaris, zal proberen mijn leven te verbeteren.

Ondanks dat het mogelijk eenvoudig lijkt, is dat zeker niet zo, het grootste probleem schuilt in het aantal vrijwilligers om als trainer-coach te fungeren. Dit kost ieder seizoen veel moeite en tijd en nog steeds staan er 2 teams zonder trainer/coach Ju16-3 en Ju16-4! Wordt daar een trainer voor gevonden,dan is er de mogelijkheid dat er weer iets moet verschuiven in team- en/of trainingsschema, omdat we geen onbeperkte mogelijkheden hebben om te kunnen trainen wanneer we maar willen.

Indien er vragen zijn tav de heren en/of jongensteams kan er contact opgenomen worden met de trainer/coach van het team of met Hannie Trommelen >>>>> of Gerard Ritstier >>>>> van de Technische Commissie

De indelingen aan de Dames en Meisjeskant worden komende week bekend gemaakt, als het goed is weten de dames en meisjes wanneer ze moeten trainen. Anders even contact op nemen met Elyse Sohns  >>>>>

Ok, hierbij dus de voorlopige teamindelingen, >>>>>
dinsdag 9 augustus 2011
Nood-oproep voor trainers jeugdteams

Helaas is het de technische commissie nog niet gelukt om voor alle teams een trainercoach te vinden.
We zijn nog op zoek voor de J16-3 en J16-4 teams.

Heb je interesse voor een dankbare taak als trainercoach of voor een deeltaak trainer of coach, neem dan zo snel mogelijk contact op met Hannie Trommelen >>>>> of Gerard Ritstier >>>>>

Ook zijn we nog op zoek naar een assistent trainer bij M18-3
Neem hiervoor contact op met Elyse Sohns >>>>>
dinsdag 9 augustus 2011
Trainingen beginnen weer miv maandag 15-08

Eindelijk zijn de vakanties weer voorbij scholen gaan weer beginnen en ook de trainingen gaan weer van start. Maandag 15 augustus starten de eerste trainingen.

Klik op de link voor het voorlopig trainingsprogramma >>>>>

Let op, het is een voorlopig schema, door allerlei omstandigheden kunnen mogelijk nog wijzigingen moeten worden doorgevoerd.
donderdag 16 juni 2011
Laatste trainingen dit seizoen

 Misschien dat het niet bij iedereen bekend is maar deze week waren/zijn er de laatste trainingen.

As zaterdag is echt de laatste mogelijkheid om nog iets te ballen in de hal en te drinken, eten en feesten in de Tipp Inn, zie het feestprogramma, hierboven!
 
maandag 23 mei 2011
Drie E-cursisten Binnenland geslaagd

Afgelopen donderdag (19 mei) zijn de drie deelnemers van CBV Binnenland aan de scheidsrechters E-cursus geslaagd.

Renate Cabaret, Dennis van der Graaf en Marc van Vilsteren hebben met (zeer) goed resultaat zowel de toets voor spelregelkennis als TTC (techniek, tactiek, coaching) doorstaan.

Namens de Technische Commissie: van harte gefeliciteerd.
Evert Jan
woensdag 18 mei 2011
Selectietrainingen heren/jongens rayonteams

Al deze teams zullen uitkomen in het rayon:
Heren 2 dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur en donderdag van 19.45 uur tot 21.30 uur
JU 18, maandag van 18.15 uur tot 19.45 uur en woensdag van 19.45 uur tot 21.00 uur.
JU 14, maandag en woensdag van 18.15 uur tot 19.45 uur
JU 16, dinsdag en donderdag van 18.15 uur tot 19.45 uur

Ook Heren 3 en 4 zullen in het rayon uitkomen.

De selectietrainingen voor Ju18 beginnen op 25 mei en niet deze week.Aanmelden via: lisavdadel@hotmail.com
maandag 16 mei 2011
Nog 3 Binnenlandteams in de race voor het kampioenschap

Komende zaterdag 21 mei spelen nog 3 Binnenlandteams een beslissingswedstrijd voor het kampioenschap van hun klasse omdat ze op een gedeelde 1e plaats zijn geëindigd.

Deze wedstrijden worden gespeeld in sporthal Carla de Liefde Zaal,
Polderlaan 4, 3261 AZ  Oud-Beijerland.
10:00 uur Jongens 18-1 tegen Rotterdam Zuid
14:00 uur Meisjes 16-2   tegen MSV
20:00 uur Heren 7            tegen Sparta Go
dinsdag 10 mei 2011
Basket weer kapot

Gisterenavond is bij het opruimen op veld 2 de verrijdbare basket kapot gegaan, derhalve kan op dat veld vanavond slechts op 1 basket worden getraind. Indien mogelijk kan worden uitgeweken naar een ander veld, o.a. traint Heren 1 niet.

Jammer dat degenen, die betrokken zijn bij dit incident,  dit niet even hebben gemeld bij de beheerder  en de basket gewoon kapot wegzetten!
donderdag 5 mei 2011
Open selectie trainingen bij Binnenland voor de meiden teams
Net als afgelopen seizoen zal Binnenland in 2011-2012 weer met 3 meiden teams op het allerhoogste niveau actief zijn.

MU20-1 zal Eredivisie MU20 gaan spelen
MU20-2 zal  Combi Rayon West Nederland MU20/MU18 gaan spelen , wat eigenlijk de Eredivisie U18 is.
MU16-1 zal Combi Rayon West Nederland MU16 gaan spelen , wat eigenlijk de Eredivisie U16 is.

Als je interesse hebt om in één van bovenstaande teams te spelen, neem dan contact op met de trainers.
Zij zullen je aan verdere informatie kunnen helpen. Vanaf dinsdag 10 mei ben je van harte welkom.

Voor MU20-1 en MU20-2 worden de trainingen gegeven op:
Dinsdag               18:30 - 20:00
Vrijdag                 18:30 - 20:00
Deze trainingen staan onder leiding van:
Jaap vd Put:    06-22510315, jaapannettevdput@hetnet.nl 
Marck Kasius: 06-53931761, m.kasius1@kpnplanet.nl 

Voor MU16-1 worden de trainingen gegeven op:
Dinsdag               18:30 - 20:00
Vrijdag                 18:30 - 20:00
Deze trainingen staan onder leiding van:
Michel Baas:   06-55100339, baas.michel@gmail.com dinsdag 3 mei 2011
E-scheidsrechters gezocht

Voor volgend seizoen zijn we nu nog steeds op zoek naar E-scheidsrechters.

Veel teams van CBV Binnenland spelen in een landelijke of rayoncompetitie. Dat is een mooie sportieve prestatie en heel belangrijk voor onze vereniging.

Het is echter niet vanzelfsprekend dat het voor alle teams ook volgend seizoen mogelijk is om op dat niveau te kunnen blijven spelen. De NBB zal namelijk met ingang van het komende seizoen strenger toezien op de opgave van scheidsrechters op het moment dat de teams worden opgegeven. Dat betekent het volgende: als voor een team 15 mei 2011 geen gekwalificeerde scheidsrechter wordt opgegeven, wordt het team niet ingeschreven voor het seizoen 2011-2012.
Lees het hele artikelwoensdag 27 april 2011
Donderdag scheidsrechter E-cursus

Vanwege de scheidsrechter E-cursus kan er as donderdag niet getraind worden op veld 3 van 19:00 tot 22:00 uur.
dinsdag 26 april 2011
Trainingen in de vakantie
Deze week en volgende week trainen de jongste teams U12/U10/U8 niet.
 
Op 29 april en 5 mei zijn er geen trainingen.zondag 17 april 2011
Rayondroom over voor Binnenlandteams

Helaas het is niet gelukt voor de vijf Binnenlandteams die uitkwamen in de halve finale van de Rayon West Play Offs. Slaagde vorge week nog 2 teams een positief resultaat neer te zetten in de thuiswedstrijd, maar dit weekend waren de basketballgoden Binnenland niet goed gemutst. Alle vijf de teams verloren hun uitwedstrijd, uiteraard geen schande, want ik hoorde van de meeste coaches dat hun team wel goed heeft gepresteerd.

Maar ja, we hadden het graag anders gezien. Heren 2 had tot 1,5 minuut voor tijd nog steeds zicht op een positief resultaat ten slotte mocht er verloren worden met 6 punten verschil. Maar die dekselse nr 12 van Grasshoppers was overal.  Dus voor de Binnenland telt uithuilen en opnieuw beginnen, volgende seizoen zijn er weer nieuwe kansen.
vrijdag 15 april 2011
tweede ronde play offs

Afgelopen weekend was het niet zo best weekend voor de Binnenlandteams die meedoen in de Play Offs van Rayon West en in de Regiobekertoernooien.

Omdat de Binnenlandtrayoneams geen van allen als 1e waren geëindigd in hun competitie diende gestreden te worden tegen de nr. 1 van de andere poule.  Van de vijf Binnenlandteams wist alleen Heren 2 vanuit de underdogpositie een overwinning van 86-79 op Grasshoppers te boeken, Jongens 14-1 deed het keurig tegen Uball met een 71-71 gelijke stand, Dames 2 verloor met 5 punten verschil van Shooters, Meisjes 16-1 liet het kaas van hun brood eten door Grasshoppers 45-79 en Jongens 16-1 deed het zelfde tegen MSV 64-81.

Om te benadrukken dat het niet zo best weekend was voor Binnenland, werden vorige week Jongens 12-1, Meisjes 14-1 en Jongens 18-1 uitgeschakeld in de halve finale van het Regiobekertoernooi.

Maar nieuw weekend - nieuwe kansen
Vanavond speelt Jongens 14-1 al in Utrecht en ook Meisjes 16-1 moet in Katwijk aan de bak. De andere teams zijn morgen aan de beurt .  Succes!
woensdag 6 april 2011
Play Offs rayon West Binnenland Teams

CBV Binnenland speelt met 6 teams in de Play Offs van Rayon West, Dames 20-2 is zelfs al geplaatst in de finale die wordt gespeeld in het weekend van 13 en 14 mei 2011. Meisjes 16-1 moet vandaag nog spelen voor een plaats in die halve finale.
Vijf teams moeten dus nog strijden in de halve finale, het schema ziet er als volgt uit:

Lees het hele artikeldinsdag 5 april 2011
Taken voor komend gewijzigd en uitgebreid

Ivm met regiotoernooien en de play off wedstrijden van rayonwedstrijden zijn er veel veranderingen en tevoegingen in het wedstrijdprogramma en dus ook in het takenporgramma, klik hier voor de laatste wijzigingen!
zaterdag 2 april 2011
Wedstrijden die vandaag niet door gaan

Vanwege een defecte basket kunnen vandaag een aantal wedstrijden niet doorgaan en wel de volgende:
za 02-04-2011 0945 3 Binnenland J0 3 = B.O.B. M0 1 
za 02-04-2011 1145 3 Binnenland J0 4 = Silvertown Lions J01
za 02-04-2011 1345 3 Binnenland J0 2 = B.O.B. J0 1 
za 02-04-2011 1545 1 Binnenland J8 2 = Rotterdam-Zuid J8 2 
za 02-04-2011 1745 3 Binnenland J4 2 = BV Voorne J4 1 

Mogelijk gaan sommige leden niet al te voorzichtig met de ons ter beschikking gestelde materialen om.
De baskets zijn groot en zwaar, maar we zullen wel voorzichtig met deze apparaten om moeten gaan.
De verrijdbare baskets zijn dit jaar al diverse malen kapot gegaan door mogelijk onzorgvuldig gebruikt, te hard de basket in laten klappen en nu mogelijk door het tegen een muur rijden van de basket.


MOCHT JE WEDSTRIJD NIET DOORGAAN , MAAR HEB JE WEL EEN TAAK BIJ EEN WEDSTRIJD DIE WEL DOORGAAT, DAN MOET JE DEZE TAAK WEL DOEN.
(Of ruilen met iemand die nu geen taak heeft.) 
donderdag 31 maart 2011
Alles omtrent de Play Offs van Rayon West

Lees de voor de Binnenlandteams geldende regels en mogelijkheden.
Omdat komend weekend nog beslissende wedstrijden moeten worden gespeeld en dan dus pas bekend wordt welke teams zich alle geplaatst hebben, zal pas na het weekend bekend worden wanneer de exacte speeldata en tijden zijn.

Alleen Dames 20-2 is al verzekerd van een finale plaats op 13/14 mei in Rotterdam.

Lees het hele artikeldonderdag 31 maart 2011
Positief coachen
bron: www.positiefcoachen.nl  

Positief Coachen is een programma voor sportcoaches en trainers om (jeugd-)spelers effectief te begeleiden. Wetenschappelijk onderbouwd, gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en gegoten in een aantrekkelijke vorm.

Stichting Positief Coachen geeft breed bekendheid aan dat programma en ondersteunt sportclubs om aan een positieve clubcultuur te werken. Met als aantoonbare gevolgen: betere prestaties, meer vrijwilligers en minder drop-outs.
dinsdag 8 maart 2011
AS donderdag 10-03 speelt Dames 20-1 tegen Grasshoppers, aanvang 19:3u

Zoals al op 13-02 gemeld wordt as donderdag 10 maart de wegens sneeuw niet doorgegane thuiswedstrijd van Dames 20-1 tegen Grasshoppers gespeeld, aanvang 19:30 uur.

Als gevolg hiervan i het trainingsschema op deze avond gewijzigd en wel als volgt:
17:00 - 18:00 Jongens 14-2 en Jongens 14-3
18:00 - 19:00 Jongens 16-1 en Jongens 18-1 en Dames 1
19:00 - 21:15 Wedstrijd Dames 20-1 tegen Grasshoppers
21:15 - 22:45 Heren 3/4, Heren 1/2 en Heren 6 
vrijdag 4 maart 2011
Fout in wedstrijdprogramma van vanavond

Abusievelijk is de verplaatste wedstrijd van Dames 20-1 van vanavond in het taken-wedstrijdprogramma blijven staan, met andere worden er is geen wedstrijd vanavond!
dinsdag 15 februari 2011
Binnenlanders in de U12 Regioselectie Rijnmond Zuid

De U12 Regioselectie voor Rijnmond-Zuid staat dit jaar onder leiding van Binnenlander Gerwin Rosman, hij wordt onder andere bijgestaan door Pieter Mourik. Afgelopen zondag is in de Driesprong de definitieve selectie bekend gemaakt. In deze selectie van 45 kinderen zijn ook 5 Binnenlanders opgenomen:

Sven Verschuren, Chantal Mourik, Roos Koopmans, Amber Rosman, Desiree van der Hulst gefeliciteerd met jullie selectie. Doe je best en maak uiteindelijk kans om opgenomen te worden in de Rayon selectie.
maandag 7 februari 2011
Basket op veld 3 is kapot

Afgelopen zaterdag is de losse baskettoren kapot gegaan, als gevolg van onzorgvuldig laten zakken van de toren. Daarom kan op veld 3 de toren niet gebruikt worden. Pas as donderdag wordt de toren gerepareerd.
zondag 30 januari 2011
Zoekraken van teamtassen

Het komt de laatste tijd nog wel eens voor dat er teamtassen verdwijnen van uit de bestuurskamer.

De naam zegt het al 'bestuurskamer', deze ruimte is bestemd voor vergaderingen van het bestuur en overige commissies en voor teambesprekingen, maar NIET voor de opslag van teamtassen en/of bidonhouders.

Als alle teams dit zouden doen dan stonden er 35 tassen verspreid in de bestuurskamer staan en dat gaat natuurlijk niet. Alles wat niet thuishoort in de bestuurskamer wordt en zal worden verwijderd!


vrijdag 28 januari 2011
Taken voor 5 februari toegevoegd

Klik hier voor het schema.
zondag 23 januari 2011
Takenprogramma ook weer aangepast

Wedstrijd en takenprogramma voor komende weekend staat weer klaar.  >>>>>

Zorg zelf voor vervanging!
dinsdag 18 januari 2011
Wijziging spelregels u10 u12 en wisselprocedure

Met ingang van het aanstaande weekend (23 januari) zijn er nieuwe spelregels van toepassing voor de teams u10 u12. Daarnaast is er een nieuwe wisselprocedure.

Klik hier voor de powerpoint. (opslaan? klik de link met rechtermuisknop en kies "opslaan als")
vrijdag 7 januari 2011
Wedstrijdprogramma 2e helft competitie

Dat duurt altijd te lang voordat het wedstrijdschema bekend wordt gemaakt, maar wees overtuigd, we doen echt onze best om het zo snel mogelijk bekend te maken.

Komende week zullen nog de taken bekend gemaakt worden, dus blijf de site volgen en je mail checken.

Klik hier voor het  Wedstrijd/takenprogramma

Onderin de pagina van het Wedstrijdprogramma kan je het tabblab 'Op team' kiezen en daar vind je het programma per team.
dinsdag 4 januari 2011
Taken komend weekend

Alle leden die as vrijdag en zaterdag een taak hebben, hebben een mail ontvangen. Bekijk  aub even in je mail.

Maar let op inmiddels is bekend dat:
Op 07-01 Dames 20-1 vervalt met 99% waarschijnlijkheid

Op 08-01 Dames 20-2 gaat niet door!  (Uball teruggetrokken)
Op 08-01 Dames 1 gaat niet door!

Klik hier voor het schema.
zondag 2 januari 2011
Trainingen starten weer

Maandag 3 januari beginnen de trainingen weer op de normale wijze, zie het trainingsoverzicht >>>>>
Meisjes 10-1 en Meisjes 12-1 trainen nog niet op maandag 03-01!
woensdag 29 december 2010
Scheidsrechters F-cursus 20 en 24 januari 2011

 In januari 2011 zal CBV Binnenland weer een scheidsrechters F-cursus organiseren in de Tipp Inn. Deelname is verplicht voor iedereen die wel 16 jaar oud en competitie speelt, maar nog geen F-diploma heeft.

Lees het hele artikelvrijdag 24 december 2010
Geen trainingen in de week tussen Kerst en OudenNieuw, wel op 29-12 ol

Maar wel op woensdag 29-12 oliebollentoernooien van 18:00u voor alle jeugd eams van U14, U16 en U18.
Vanaf 20:00 uur zijn alle teams , recreanten, dummies van U20, U22 en Heren en Dames teams uitgenodigd. Om in vriendschappelijke sferen een balletje mee te gooien, een bolletjes of flappie mee te prikken en uiteraard een drankje in de Tipp In te nuttigen
vrijdag 17 december 2010
Slecht weer protocol

Indien het Openbaar Vervoer nog rijdt en de teams nog met Openbaar Vervoer kunnen terugkeren na de wedstrijd is er geen mogelijkheid af te zeggen voor een vastgestelde wedstrijd.

Lees het hele artikeldinsdag 14 december 2010
Geen training U8, U10 en U12 teams van 20-12 t/m 03-01

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al weten valt de kerstvakantie dit jaar een beetje ongunstig. Naar nu bekend is geworden krijgen heel veel kinderen aanstaande vrijdag al kerstvakantie en andere kinderen pas een week later nl de 24e.  Inmiddels is al vernomen dat volgende week heel wat kinderen niet kunnen trainen. Daarom heeft de kerstman besloten dat de kerstvakantie voor de mini's van maandag 20 december t/m zondag 2 januari zal zijn. De kerstman vindt dat jullie ook wel toe zijn aan een welverdiende vakantie.
zaterdag 11 december 2010
Vandaag vanaf 12:00 - 22:00 uur basketball in De Driesprong

Vandaag vanaf 12:00 uur basketball in De Driesprong zie bij wedstrijden/taken of je iets te doen hebt. Niet opkomen betekent een boete krijgen, bij een 2e maal niet opkomen wordt je zelfs voor een wedstrijd geschorst. Dus je dupeert niet alleen het team waar je je taak niet vervuld maar ook je 'eigen' team! 
dinsdag 7 december 2010
Bericht van NBB-Rayon West 

Er zijn dit weekend heel wat wedstrijden niet doorgegaan, zowel in de rayoncompetitie als in de regio. Al deze wedstrijden vallen onder het "slecht weer protocol" zoals dat op de website staat. De niet gespeelde wedstrijden in de regiocompetitie krijgen allemaal een uitslag van 7-7 (dan is voor iedereen af te leiden dat het om de niet gespeelde wedstrijden van dit weekend gaat), omdat de meeste wedstrijden waarschijnlijk toch niet meer ingehaald kunnen worden.

Lees het hele artikelmaandag 6 december 2010
Takenprogramma ook weer aangepast

Kleine aanpassingen in het takenprogramma komen helaas altijd voor. 
De taken van de weekenden daarop zijn een voorlopige aanwijzing. Zie Wedstrijden/Taken.
zaterdag 4 december 2010
Van 10 tot 10 basketball in Driesprong

Vandaag maar liefst 12 uur basketball in de Driesprong. Heren 1 sluit de dag af tegen De Groene Uilen, 20:15u.
woensdag 3 november 2010
Basketballclinic voor U12, U14 en U16
Op vrijdag 22 oktober komt niemand minder dan ex-topbasketballer Henk Pieterse naar Binnenland voor een clinic. Hij gaat jullie de fijne kneepjes van het basketballen bij brengen.  Henk Pieterse is een voormalig top basketballer die meer dan honderd interlands heeft gespeeld en zelfs in de Amerikaanse NBA heeft gespeeld. Deze boomlange basketballer van 2.11 heeft een leuk programma samengesteld voor de jongeren van U12, U14 en U16. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom.vrijdag 29 oktober 2010
Vandaag vanaf 10:30 basketball in De Driesprong

Vandaag vanaf 10:30 basketball in De Driesprong, maar om 17:00 uur Dames 1 in de Topsporthal in Rotterdam
vrijdag 29 oktober 2010
Einde vakantie nadert

Komende maandag 16-08 is voor het basisonderwijs de vakantie voorbij en zoals al jaren een goede gewoonte is zullen dan ook weer de trainingen beginnen.

Lees het hele artikelzondag 3 oktober 2010
Het nieuwe seizoen

Die vakantie is altijd eerder voorbij dan je lief is, maar volgende week toch weer lekker ballen! Hierbij: Voorlopig trainingsschema, voorlopige indelingen Heren-Jongens, voorlopige indelingen onder 12 en onder 10 teams

Lees het hele artikelvrijdag 2 juli 2010
Inleveren van spelerskaarten - tenues - ballen. Inleveren van spelerskaarten - tenues - ballen. Lees het hele artikelvrijdag 1 januari 2010
Wedstrijden-Taken Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.