Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 15 oktober 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 laat punten in Limburg

Afgelopen zaterdag moest er heel vroeg afgereisd worden naar Weert voor de wedstrijd tegen concurrent BAL.

Tijmen van’t Holt is nog geblesseerd, Thijs Bakker is verhinderd maar Morris van Herwijnen is hersteld van zijn enkelblessure, dus we doen het met 8 man vandaag. Er is de primeur voor de gesponsorde warmloopshirts en deze worden dan ook met trots in gebruik genomen.hier  

Lees het hele artikeldinsdag 17 september 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 kent fenomenale seizoensstart

De jongens van MU14-1 zijn het nieuwe seizoen begonnen met een verpletterende overwinning op Blauw Wit. Met maar liefst zeven jongens die vorig seizoen nog, regionaal, in MU12 speelden en nu landelijk uitkomen in de tweede divisie werd een gedenkwaardig potje op de zaalmat gelegd.

Lees het hele artikelmaandag 9 september 2019
Kiwa/Binnenland MU14-1 toont kwaliteit tijdens eredivisietoernooi

Het bijna geheel vernieuwde MU14-1 team heeft tijdens het Firestarter toernooi in Wijchen laten zien dat het komend seizoen, in de tweede divisie, met vertrouwen tegemoet gezien kan worden. Het team, dat maar liefst 7 jongens vanuit MU12-1 zag instromen, speelde 6 wedstrijden van 25 minuten tegen louter eredivisieteams waarvan één zelfs uit de hoogste klasse in Italiё. 

Lees het hele artikeldinsdag 9 april 2019
Kiwa/Binnenland MU14-1 sluit seizoen af in stijl

In de laatste wedstrijd van dit mooie seizoen moesten de jongens van MU14-1 afreizen naar Amsterdam voor de match tegen Harlemlakers.

Met de (deels) herstelde Jelte Kuin en Tim Docter en zonder bankspelers mocht de oorspronkelijke selectie ervoor zorgen een mooi afscheid op de mat te leggen.

Yanick Valies start direct met een 3-punter maar ondanks dat wordt er, zoals wel vaker dit seizoen, niet al te sterk begonnen. De verdediging is zwak en we komen zelfs een aantal keer op achterstand. De altijd vol overgave spelende Morris van Herwijnen maakt een mooie actie met een onderhandse lay-up waardoor de eerste periode toch met een voorsprong wordt afgesloten, 20-24.

Lees het hele artikeldonderdag 4 april 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 revancheert zich tegen Amsterdam

Voer In de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen heeft de MU14-1 squad  zich gerevancheerd voor het nodeloze verlies, met 1 punt verschil, in de uitwedstrijd van afgelopen najaar.

De geblesseerde Jelte Kuin en Tim Docter worden vervangen door alle 5 de bankspelers en dus starten de mannen met 11 spelers dit keer. De eerste periode is uitermate rommelig, mede doordat de scheidsrechters veel aandacht vragen en werkelijk voor alles fluiten. Het nivo is bedenkelijk maar gelukkig is er de ijzersterke Rick van Erkel en een heerlijke driepunter van koningsschutter Yanick Valies.

Lees het hele artikelwoensdag 27 maart 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 legt het af tegen MBCA in uitstekend duel

In het gevecht om plaats 3 moesten de jongens van Zefanya Lesnoesa het als nummer 4 in Amstelveen opnemen tegen de bezetters van de derde plek.

Met het bijzonder tumultueuze thuisduel nog in gedachten, beloofde het op voorhand al interessant te worden. Zoals al het gehele seizoen is er weer een grote schare fans meegereisd en zijn we, zoals altijd, wat dat betreft in de meerderheid.

 

Lees het hele artikelvrijdag 15 maart 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 verpulvert Marathon

Afgelopen zaterdag werd er afgereisd naar een winderig Vlissingen voor de wedstrijd tegen het puntloze Marathon.

Een match waarin het slechten van de 100-puntengrens uiteraard binnen de mogelijkheden lag.


 

Lees het hele artikelwoensdag 20 februari 2019
Kiwa/Binnenland MU14-1 heerst in Eindhoven

In de laatste wedstrijd voor de voorjaarsvakantie werd er door het team afgereisd naar Almonte in Eindhoven.

Op papier een wedstrijd die weinig problemen op zou mogen leveren, maar na de uitglijder tegen Hoofddorp was het toch even de vraag hoe de jongens hier een vervolg aan zouden geven.


 

Lees het hele artikelwoensdag 13 februari 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 laat zich overbluffen in Hoofddorp

De jongens van MU14-1 reisden afgelopen zaterdag zonder de zieke coach Zefanya Lesnoesa af naar Hoofddorp voor de wedstrijd tegen de plaatselijke BV.

Gelukkig werd Esther van Bochove bereid gevonden om in te vallen zodat er een ervaren coach voor de groep stond voor deze lastige match, in een overigens prachtige sporthal.
 

Lees het hele artikelwoensdag 6 februari 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 verplettert Blauw-Wit

Blauw-Wit had een bijzonder slechte zaterdag in Barendrecht. Er was in de ochtend al zeer ruim verloren van MU16-1, tegen onze mannen van MU14-1 was het verschil ook gigantisch. Het werd maar liefst 118-30.

Er wordt zeer intensief en fel geopend tegen de Roosendaalse formatie. Morris van Herwijnen fungeert zoals wel vaker als motor van de ploeg en scoort in de eerste periode 9 punten, Tim Docter is sterk als altijd en scoort er zelfs 10.

Het lijkt een hele makkelijke middag te worden maar kan de ploeg de concentratie vasthouden en misschien zelfs, voor het eerst dit seizoen, de 100 punten passeren ?

Lees het hele artikelwoensdag 30 januari 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 nipt onderuit tegen Cobra Nova

Om nog enige kans te maken op de tweede plaats was de opdracht voor de jongens van MU14-1 afgelopen zaterdag duidelijk ; er moest gewonnen worden.

De thuiswedstrijd was in september geëindigd in een vrij kansloze nederlaag maar met de gedachte dat er op het starttoernooi was gewonnen en het feit dat er uitstekend gestart was na de winterstop werd er met nodige vertrouwen gestart.

Lees het hele artikeldinsdag 29 januari 2019
MU14-1 Fotoshoot voor de plaatjes

Het was een gezellige boel bij fotoshoot van Kiwa/Binnenland MU14-1 voor de sportplaatjesactie van de Jumbo Barendrecht afgelopen zaterdagmiddag.

De jongens hadden afgesproken onderling met strakke gezichten op de foto te gaan. Dat is niet helemaal gelukt, geloof ik ....cool

We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Dat wordt binnenkort sparen!

#HalloJumbo!


 

Lees het hele artikelwoensdag 23 januari 2019
KIWA/Binnenland MU14-1 verslaat ook Almonte

Na de prima overwinning van vorige week werd er terecht vol vertrouwen uitgekeken naar de wedstrijd tegen de nummer 8,  Almonte uit Eindhoven.

Al vooruitkijkend naar het volgende seizoen besluit coach Zefanya om de drie smaakmakers van MU12-1 (Tijmen van’t Holt, Robin de Groot en Job Groenendijk) in de selectie voor deze wedstrijd op te nemen.

Er wordt dus met 11 man gestart.

Zie ook: Doorstroom u12 spelers naar u14.

 

Lees het hele artikeldinsdag 15 januari 2019
IJzersterk KIWA/Binnenland MU14-1 wint ruim in Houten

De jongens van coach Zefanya zijn na de winterstop uitstekend begonnen. In Houten werd Woodpeckers ruim verslagen.

Het was uiteraard afwachten hoe de jongens de vier weken zonder wedstrijd verteerd hadden maar dat bleek geen enkel probleem.
In een van de beste wedstrijden van het seizoen werd begonnen met een 14-0 run in de eerste vijf minuten, en dan werden er ook nog 6 (!) vrije worpen gemist.

Na deze prima start zakte het team wat in en werd periode 1 afgesloten met een 22-16 voorsprong.

Lees het hele artikeldonderdag 13 december 2018
KIWA/Binnenland MU14-1 besluit eerste seizoenshelft met overwinning

De jongens van KIWA/Binnenland MU14-1 hebben een prima eerste seizoenshelft besloten met een mooie overwinning op Harlemlakers.

De ploeg uit Amsterdam wordt in de eerste periode direct vastgezet en, met maar liefst 12 punten van Rick van Erkel en een stevige defense, na de eerste periode met 23-8 het bos in gestuurd.

 

Lees het hele artikelmaandag 3 december 2018
Kiwa/Binnenland MU14-1 verliest van zichzelf in Amsterdam

De jongens van KIWA/Binnenland 14-1 hebben zichzelf geen dienst bewezen in de uitwedstrijd tegen BV Amsterdam. In een spannende pot werd jammerlijk verloren met 70-69

Nadat de ‘starting 5’ zich in het eerste deel van periode 1 nog op achterstand laat zetten weten de mannen toch nog keurig op 15-17 te eindigen. Wat al snel opvalt is de onkunde van de tafelaars van Amsterdam, het lijkt erop dat men geen idee heeft waar men mee bezig is. Scores worden vergeten, fouten niet consequent bijgehouden. Iets wat in het verdere verloop zeker invloed heeft op de wedstrijd.

Lees het hele artikelmaandag 5 november 2018
MU14-1 verslaat hekkensluiter Marathon

Afgelopen zaterdag stond voor de jongens van KIWA/Binnenland 14-1 het thuisduel tegen Marathon op het programma.

Vooraf had coach Zefanya duidelijk gemaakt dat hier een kans lag om het doelsaldo wat op te krikken en het was duidelijk te zien in het eerste kwart dat de jongens dat goed begrepen hadden.
In tegenstelling tot de vorige wedstrijden wordt er erg fel gestart en de Zeeuwen weten zich geen raad met de felheid van Binnenland.

Lees het hele artikelmaandag 22 oktober 2018
Game announcement: Binnenland MU14-1 versus Marathon

Ricky van Erkel speelt in MU14-1 en stuurde een game announcement in.

Het betreft de wedstrijd Kiwa/Binnenland Mu14-1 versus Marathon, op zaterdag 3 november om 13:30 in de Driesprong.
 

Lees het hele artikeldinsdag 16 oktober 2018
Mannen van 14-1 verslaan Hoofddorp

Kiwa/Binnenland U14-1 boekte zaterdag de derde overwinning van het seizoen. Er werd gespeeld tegen het op papier gelijkwaardige Hoofddorp.

In een lastige wedstrijd, waarbij de marge lange tijd binnen de 11 punten voor onze mannen was, bleef het lang spannend. Hoofddorp, gemankeerd door het ontbreken van 2 vaste waarden, bleek een taaie tegenstander en mede doordat Kiwa/Binnenland net als vorige week tegen Blauw Wit als een diesel traag op gang kwam was het na het 1e kwart ‘slechts’ 19-12 voor de blauwen.

Fulco van 't Holt schoot de wedstrijd met de camera >>>>>>

Lees het hele artikeldonderdag 11 oktober 2018
Teampagina Jongens U14-1

De selectie van MU14-1 is op de foto gegaan.

Onder leiding van Maartje Docter, Zefanya Lesnoesa won het team afgelopen zaterdag (6-10) dik met 56-103 versus Blauw Wit.
 

Lees het hele artikelzondag 15 april 2018
M14-1 Nederlands kampioen tweede divisie

Zaterdag 14 april speelt het team van Johan Koopmans, Binnenland M14-1, tegen HanzeStars uit Zutphen in de Driesprong. Met nog 3 wedstrijden te spelen in de competitie kan met winst vandaag het kampioenschap worden binnengehaald. Voorbereidingen zijn getroffen, maar er moet wel eerst gespeeld worden. Met veel thuispubliek aanwezig in de hal hebben we een matige start. Hanzestars gaat vol met energie van start en maakt de eerste punten van de wedstrijd. In de 5de minuut volgt een timeout voor Binnenland gevolgd door een 16-0 run van de jonge talenten uit Barendrecht. Het eerste kwart gaat met 29-10 naar de thuisploeg. In het tweede kwart gaan we op een zelfde voet door en begint het echte genieten voor de jongens en het (thuis)publiek. Een aanvallend en dynamisch team speelt prima samen en zoekt de vrije man. We gaan rusten met een riante voorsprong 51-15.

Lees het hele artikelmaandag 9 april 2018
Wedstrijd verslag M14 : Groningen uit…altijd lastig

Zaterdag 7 april  wachtte M14-1 een van de belangrijkste wedstrijden van dit seizoen tegen BVG in Groningen.  Rond de klok van 13:15 uur rijden we gezamenlijk richting het noorden. Na twee en half uur komen de jongens enigszins stijf uit de auto’s en op de parkeerplaats gooien we lekker met een rugby bal de spieren weer een beetje los voordat we de sporthal betreden.

Bij aanvang van de wedstrijd hebben beide ploegen 28 punten, waarbij gemeld moet worden dat Binnenland 1 wedstrijd minder heeft gespeeld. Het gat met de nummers 3 is te groot om nog mee te strijden om het kampioenschap, dus de eindstrijd gaat tussen BVGroningen en CBV Binnenland.

Lees het hele artikeldinsdag 23 januari 2018
Slaapplaatsen gevraagd

Beste leden,
In februari komt er een Pools M14 team op bezoek in Barendrecht. De coach/trainer heeft zelf een aantal jaar geleden 2 seizoenen bij CBV Binnenland gespeeld. 

Zij zullen van 15 tot en met 17 februari n Barendrecht zijn. Zaterdag vertrekken zij naar Groningen, waar er ook een oefenwedstrijd op het programma staat.

Wij vragen jullie medewerking om de jongens onderdak te bieden.
Bij wie kunnen er 1 of 2 jongens logeren? In totaal zijn er 12 jongens en 2-3 volwassenen.
Het gaat om de dagen 15, 16 en misschien 17 februari.

Donderdag 15 februari: aankomst eind van de middag. 'Avonds zal er een training zijn.
Vrijdag  16 februari:   in de avond een wedstrijd
Zaterdag 17 februari :  vertrek naar Groningen.

Wij horen graag wie van jullie plaats heeft.
Als er nog vragen zijn horen we dat ook graag.

Met vriendelijke groet,

Gea van Vilsteren   >>>>>

Harold de Bruin      >>>>>
zondag 31 december 2017
Binnenland M14-1 – Limfjords Cup 2017 – verslag van een avontuur

Met de stukken kalkoen en kerstkransjes nog in de maag vertrekken de mannen van M14-1 op 27 december in alle vroegte richting het noorden van  Denemarken om deel te nemen aan het grote internationale basketball toernooi van Lemvig – de Limfjords Cup.

Meer dan 2000 spelers uit diverse landen zoals Denemarken, Duitsland, België , Polen en Nederland gaan de strijd aan met elkaar in de verschillende leeftijds categorieën. In de U14 klasse zijn 30 teams actief deze dagen. Er staat ons wat te wachten......

Lees het hele artikelzaterdag 23 december 2017
MU14-1 met kerst op de Limfjords Cup

In de kerstvakantie gaat MU14-1, onder leiding van Johan Koopmans, CBV Binnenland vertegenwoordigen op een groot internationaal toernooi in Lemvig, Denemarken.

http://www.limfjords-cup.dk

Presentatie MU14-1: https://www.youtube.com/watch?v=tyBpkzUuip0

 

Lees het hele artikelmaandag 16 januari 2017
JU14-1 behoudt de leiding in de competitie

Na het verlies in OT tegen Flevo Musketiers, staat dit weekend de eerste competitie wedstrijd van 2017 op het programma voor JU14-1 - thuis tegen Lokomotief. De uitslagen in de competitie geven duidelijk aan dat Lokomotief een sterke ploeg heeft en ze bezetten op het moment van spelen dan ook de derde plaats op de ranglijst.

De afgelopen periode hebben we onregelmatig kunnen trainen door vakanties, feestdagen en afgelopen vrijdag kon ook al de training niet doorgaan doordat de zaal niet beschikbaar was. Een ongelukkige samenloop van omstandigheden, maar geen show stopper natuurlijk.

Lees het hele artikelmaandag 14 november 2016
JU14-1 neemt de punten mee uit Groningen

Zaterdag 12 november speelt J14-1 tegen BV Groningen…uit(!).

Na een rit van bijna twee en half uur arriveren we met 8 spelers (Twan is helaas nog steeds geblesseerd en ook Jeremiah is er deze keer niet bij) bij de sporthal in Groningen en dan blijkt dat we vandaag centre court spelen. De jongens zijn enthousiast - de coach iets minder.

Precies deze wedstrijd , na een lange autorit en met 2 spelers minder op de bank spelen we op een extra groot veld.

Lees het hele artikelzondag 9 oktober 2016
JU14-1 versus Landslake Lions

Zaterdag 8 oktober ontvangt Binnenland J4-1 het tot nu toe ongeslagen LandLake Lions in de Driesprong. De jonge Binnenlanders hebben wat goed te maken na de zeer matige prestatie vorige week in Rijswijk. Een wedstrijd die uiteindelijk wel gewonnen werd maar erg rommelig verliep en Binnenland onder zijn kunnen heeft gespeeld. 

Lees het hele artikelmaandag 7 maart 2016
Teamuitje JU14-1

Afgelopen weekend hebben de jongens van JU14-1 zich flink uitgeslooft tijdens het lang verwachte teamuitje! Omdat de jongens dit weekend geen wedstrijd hadden was er tijd voor andere activiteiten!

Nadat we gezamelijk hadden genoten van een heerlijk verzorgde lunch moesten de jongens aan de bak.

Er werd flink gewerkt aan teambuilding. De jongens moesten bij een aantal spel activiteiten goed samenwerken, communiceren en elkaar af en toe ook helpen.

Conclusie was wel: Met zijn vijven in een wedstrijd samenwerken is duidelijk heel wat anders dan samenwerken met zijn twaalven, buiten in de kou!
 

Lees het hele artikeldonderdag 9 juli 2015
Adviesburo Docter ballensponsor JU14-1

Bouwkundig advies- en ingenieursburo, Adviesburo Docter (www.adviesburodocter.nl) zal het team JU14-1 voor het komende seizoen van nieuwe ballen voorzien.

12 ballen zal het team ter beschikking krijgen, welke speciaal door het logo van Adviesburo Docter zullen worden voorzien.

CBV Binnenland is zeer blij met deze financiële bijdrage, JU14-1 kan met de gloednieuwe Spalding ballen het seizoen beginnen.

JU14-1 wordt het seizoen 2015-2016 begeleid door tr/co Matthijs IJzerman, ass. tr/co Jasper van den Adel en teammanager Judith van Vliet.


 
zaterdag 25 april 2015
Laatste competitiewedstrijd JU14-1

Zaterdag 18 april jl. Speelde ju14-1 thuis zijn laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Cobra Nova. Een pittige wedstrijd, want Cobra Nova liet het kaas niet van hun brood eten en zij kwamen in de loop van de wedstrijd gevaarlijk dichtbij!! Maar uiteindelijk bleken onze jongens toch sterker en werd deze wedstrijd met een mooie eindstand van 84-65 gewonnen. Dat levert ons een 3e plaats op in deze competitie.

Het is een goed seizoen geweest en mogen trots zijn op onze 3e plaats!!!

Bedankt team en coaches voor het afgelopen seizoen!!!

Lees het hele artikelwoensdag 11 december 2013
Jongens u14-1 ook op de foto

Ook ging afgelopen weekend het team van Coen en Dennis op de foto.

Vrolijke gezichten want het team doet het uitstekend en staat 2e in de eerste helft van de competitie.

Zie ook de teampagina
dinsdag 13 december 2011
Verslag kampioenswedstrijd Ju14-1 tegen Hurricanes

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Hurricanes stond Jongens U14-1 op een gedeelde 1ste plek samen met Rotterdam Basketbal. Na twee weken hard trainen en een bezoek van sinterklaas was het zaterdag 10 december dan zo ver. 

We begonnen de wedstrijd met Luc en Jarryl op de guard, Tony en Yorrijn op de forward en Roy op de center.

Update: foto verslag toegevoegd aan het artikel!
 

Lees het hele artikelzondag 11 december 2011
ju14-1 Kampioen geworden thuis tegen Hurricanes

Vanmiddag is ju14-1 onder leiding van Martin en Jeroen Westerhof kampioen geworden. Het verslag van deze wedstrijd, alsmede de foto's en informatie wat het seizoen hierna gaat doen volgen asap!
woensdag 23 november 2011
ju14-1: Oproep aan alle ouders, familie, vrienden en clubgenoten

Aanstaande zaterdag speelt jongens U14-1 hun mogelijke kampioenswedstrijd tegen Rotterdam basketbal. Wanneer onze jongens winnen zullen zij nu al kampioen zijn omdat ze alle wedstrijden dit seizoen hebben gewonnen.Dus kom allemaal kijken aanstaande zaterdag 26 november om 14:15 uur, om ons op een sportieve manier aan te moedigen!

Sportieve groet, Martin & Jeroen (trainers/coaches U14-1).
vrijdag 11 november 2011
Het ongeslagen ju14-1 speelt zaterdag de return thuis tegen DBV Rowic

Morgen speelt het ongeslagen ju14-1 de return tegen Rowic. In de 1e wedstrijd van het seizoen werd hier gewonnen. Dat ging niet vanzelf. Echter heeft dit team alle wedstrijden gewonnen dit seizoen dus ligt een verwachting van een nieuwe winst morgen zwaar op de schouders? Wat het trainer-broer-duo Martin en Jeroen Westerhof betreft niet. De afgelopen maanden werden zware trainingen niet geschuwd en hebben de spelers een brede rug en een team-spirit gekregen. Een goede basis dus voor de komende returns!
woensdag 12 oktober 2011
Jongens U14-1 koploper na winst Rotterdam Basketbal U14-2

Afgelopen weken is er heel hard getraind bij de jongens van U14-1. Na een makkelijke overwinning thuis tegen Bob moesten de jongens vandaag toch hard aan de slag tegen Rotterdam. Gelukkig gebeurde dit ook, ’s morgens om 7.45 uur werd er al verzameld bij de Driesprong. Niet allemaal op tijd maar wel fit en uitgeslapen. Wij coaches hadden namelijk de opdracht gegeven aan de jongens om eens vroeg (uiterlijk 21.00 uur) naar bed te gaan. Gelukkig hebben de meeste dit opgevolgd wat resulteerde in een goede start van het 1e kwart.

Lees het hele artikelzondag 2 oktober 2011
ju14-1 start seizoen met een team-stempel

Het ju14-1 heeft gisteren thuis tegen BOB duidelijk laten zien waar ze voor staan, inzet en teamspirit. BOB had werkelijk geen schijn van kans.

Lees het hele artikelzondag 14 augustus 2011
Jaryl Melcherts MIP op NBB Camp 2011

Voor CBV Binnenland is er mooi succes te melden vanuit het NBB Camp 2011. Jaryl Melcherts heeft de Award als "Most Improved Player" binnen weten te slepen. Naast een mooie, nieuwe basketbal, bestaat de prijs voor deze titel uit gratis deelname aan NBB Camp 2012.

Jaryl: Gefeliciteerd!
 
 
 
 
 
 
 
 
 vrijdag 8 april 2011
Dubbele F4 voor jeugspelers u14-1

(bijna) stunt tegen uBall : 71-71!! Of het ook spannend was.....??

Zoals te lezen is in dit artikel, spelen jongens u16-1 en u14-1 mee in de play-offs. Dit betekent voor een aantal spelers uit u14-1 een dubbele f4! Jochem van Maanen, Marijn Laban, Christiaan Pronk en Raidel de Pree uit u14-1 trainen en spelen dit seizoen al mee met u16-1.

Een andere die-hard, die ook al jaren haar mannetje staat, is Kim Driesen. Zij speelt alweer een aantal jaren met de jongens en doet hetzelfde met mu16-1!

En nu mogen deze heren en dame ook nog eens dubbel aan de bak in deze f4's van de u14 en 16-teams!!

Raidel moet op dit moment even pas op de plaats houden ivm knie-klachten.

Voor u14-1 is er een vanavond een uitdaging, het sterke uBall uit Utrecht is de eerste tegenstander. Gaan de mannen en dame van u14 voor een verrassing zorgen?
 

u16-1 gaat zaterdag thuis in de eerste wedstrijd tegen MSV, ook lastig.

Beide teams veel succes, ga ervoor!!
zondag 16 januari 2011
ju14-1 stunt net niet in revanche tegen the Black Eagles

Het team moest nog revanche halen van de warrige uitwedstrijd in Rosmalen.

Gedurende de thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag liet ju14-1 de tegenstander gedurende de 1e drie kwarten net even los. Maar liet het verschil niet meer dan een paar punten uitlopen.

In het 4e kwart pakte het team zich samen, passeerde de Eagles en liep zelfs uit tot bijna 10 punten voorsprong.

Met nog 2 minuten leek de revanche een feit. Helaas, door een paar slecht ingenomen ballen welke onderschept werden daverden de Eagles opeens weer terug.

In de laatste seconden was de achterstand 1 punt. Christiaan Pronk kreeg de kans tot alsnog winnen met 2 vrije worpen. Helaas, zenuwen, spanning, beide vielen mis.

Weg revanche, grote ontgoocheling maakte zich meester van het team. Het (soms letterlijke grond) gevecht was geleverd.

Maar samengevat, er was team karakter en inzit, het was zeker een puike pot!
maandag 10 januari 2011
JU14-1 wint tweede wedstrijd van Lokomotief makkelijk

Na een rustige Kerstvakantie moest ju14-1 weer aantreden voor de tweede confrontatie met Lokomotief. De eerste wedstrijd was thuis redelijk eenvoudig gewonnen, maar uit in Rijswijk kan lastig zijn. Na ruim een half uur buiten in de kou te hebben gewacht (ja we waren zeer ruim op tijd aanwezig) was een goede warming-up wel nodig.
Lees het hele artikelzondag 9 januari 2011
Regio selectie ju14-1 rijkelijk vertegenwoordigd door Binnenland
Vandaag vond in Oud Beijerland de (voor) selectie plaats voor de Regio selectie 1997 van Rayon West.
 
Een zestal spelers, Marijn, Jochem, Raidel, Dennis, Alain en Yannick (ju14-2), van ju14-1 meldde zich om 10:00 aan, twee spelers, Bas en Bjorn, hadden vrijstelling ivm een clinic. In totaal zo’n 70 spelers waren aanwezig in de zaal.
Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.