Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 23 september 2015
Meiden 10-1 daveren door eerste competitiewedstrijd heen tegen BOB

Op zaterdag 19 september was het dan zover, de eerste wedstrijd van het nieuwe mu10-1 team.

Voor de meeste meiden was het echt hun allereerste echte basketballwedstrijd. Valesca en Denna hadden al wat wedstrijdervaring vanuit het mixteam. Quinte, Paula en Souhaila hebben vorig jaar alleen getraind. En Milou, Jasmijn, Eve en Lise zijn pas sinds dit seizoen aan het basketballen. De meiden kennen elkaar dus nog maar kort en het was erg spannend hoe hun eerste wedstrijd samen zou uitpakken.

Helaas moesten we het doen zonder Lise, zij had andere verplichtingen.

Lees het hele artikelmaandag 27 februari 2012
De openstaande wedstrijd van Meisjes 10-1 is ook vastgesteld

De openstaande wedstrijd van Meisjes 10-1 uit tegen Cady is vastgesteld op zaterdag 12 mei om 14:00 uur.
maandag 13 februari 2012
Dubbelverslag M10 tegen Green Eagles

 Meisjes 10 speelde 2 keer op rij tegen de laatste onbekende, Green Eagles U10-1. Lees de verslagen!!!

Lees het hele artikeldonderdag 2 februari 2012
Meisjes 10 tegen Cady

 De een na laatste onbekende, Cady 10-2 mocht deze week tegen onze kleinste meiden aantreden, dit is wat er gebeurde...

Lees het hele artikelwoensdag 25 januari 2012
Meisjes 10 vs Westland Stars

Na een succesvolle eerste campagne voor de jongste meiden van de vereniging is er nu een nieuwe competitie tegen allemaal onbekende teams! Zaterdag 21/1 moest M10 vroeg aantreden tegen Westland Stars, waren de meiden wakker genoeg?

Lees het hele artikeldinsdag 20 december 2011
Meisjes 10 Winterkampioen

Hoewel de titel het eigenlijk al zegt volgt hier het verslag van de wedstrijd van M10-1 tegen BC Verkerk U10 en de gebeurtenissen na de wedstrijd!

En bij een kampioenschap hoort ook een douche!!!

Lees het hele artikelzondag 11 december 2011
Meisjes 10 tegen Jongens 10 2

De een na laatste wedstrijd van M10 deze competitiehelft... Ook wij moesten gisteren tegen Binnenland (jongens 10-2)! Hoe loopt deze kraker af?

 

Lees het hele artikelzondag 4 december 2011
Topper Meisjes 10 tegen Voorne de Return

De eerste wedstrijd verloor M10 met 40-32 van een sterk Voorne, 26-11 was de langverwachte return!

Deze keer met Evi en Kim (waren er de vorige keer niet bij) maar zonder Eva gingen we naar het pittoreske Brielle, om daar aan te treden tegen de ongeslagen nummer 1 van de poule.

Na een goede warming up begonnen we met Chiyenna, Katja, Florianne, Evi en Florine aan de wedstrijd. Vol enthousiasme begonnen 2 zenuwachtige teams...

Lees het hele artikeldinsdag 22 november 2011
Meisjes 10 tegen Jump en FFF

Na een korte radiostilte weer 2 verslagen van Meisjes U10! Blijven ze in het spoor van ongeslagen koploper Voorne, of loopt iedereen's favoriete team averij op onderweg naar de wintertitel?

Op 12/11 moest M10 om kwart voor drie aantreden tegen Jump '80. Helaas zonder Michelle deze keer, ze bleek toch te ziek om te spelen...

Lees het hele artikeldinsdag 8 november 2011
Meisjes 10 vs Jongens 10 2
Na tegen 2 teams uit de buurt gespeeld te hebben moest Meisjes 10 nu aantreden tegen de meest lokale tegenstander: Jongens 10-2! Saillante details: Michelle heeft een broertje in dat team, dat momenteel getraind wordt door de coach van M10-1!

Hoe deze kraker af is gelopen heeft Bram al beschreven vanuit J10-2, hier de meiden-kant van het verhaal!
 
Lees het hele artikelwoensdag 2 november 2011
Meisjes 10 vs BC Verkerk

Binnenland M10 trad alweer voor de vierde keer dit seizoen aan tegen de nog onbekende kids van BC Verkerk uit Zwijndrecht. Hoe verging het onze jongste meiden in de pittoreske Develhal?

Lees het hele artikeldonderdag 13 oktober 2011
Topper Meisjes 10 tegen Voorne
Afgelopen zaterdag was het zover! De twee topteams uit de 3e klasse, Binnenland M10 en Voorne X10 speelden tegen elkaar!

Michelle en Eva hadden meegespeeld met M12-2 maar kwamen fit aan! Kim was helaas ergens anders en ook Evi was nog niet beschikbaar. Met z'n zevenen (Florianne, Florine, Chiyenna, Josca en Katja waren er ook nog) begonnen we dus aan de wedstrijd!
Lees het hele artikelzaterdag 8 oktober 2011
Teampagina Meisjes 10-1

Meisjes u10-1 presteerde tot nu uitstekend: twee gespeeld en even zo vaak gewonnen. 

Vandaag alweer de 3e wedstrijd op het programma tegen BV Voorne en ook dit team is nog ongeslagen, dus dat wordt spannend. Welk team gaat daar het best mee om, kom kijken en aanmoedigen, aanvang 14:45 uur.

Lees het hele artikelmaandag 3 oktober 2011
Meisjes 10 vs FlaxField

Kan meisjes 10-1 vervolg geven aan de overwinning van vorige week, of blijken de Fighters uit Flax Field te sterk?

Lees het hele artikelzondag 25 september 2011
Meisjes 10 Jump 80 early in the morning

Gisteren mocht Meisjes 10-1 met drie debutanten voor het eerst dit seizoen spelen.... 

Hééél vroeg moest Meisjes 10 vertrekken naar het verre Hellevoetsluis. Met drie debutanten (Chiyenna, Katja en Josca) begonnen we met 7 meiden aan de wedstrijd. Helaas had Evi haar elleboog gebroken en Eva was lekker een weekendje weg, dus was het erg fijn dat Katja en Josca meekonden! (wel spannend hoor!)

Lees het hele artikelzaterdag 10 september 2011
Wedstrijdwijziging voor Meisjes 10-1

De aanvangstijd van de uitwedstrijd van Meisjes 10-1 op 29-10-2011 bij BC Verkerk is gewijzigd naar 13:30 uur.
zondag 4 september 2011
Voorstellen coach Meisjes u10-1 Michelle de Graaf

Als eerste stellen we de assistent-coach voor van Meisjes onder 10-1, Michelle de Graaf. Headcoach Joost Oegema zal, omdat hij twee teams traint en coacht, worden voorgesteld bij zijn andere team Dames 3.

Michelle de Graaf
Ik ben Michelle de Graaf en speel basketbal sinds ik zeven jaar ben, en ben vijftien jaar. Ik ben serieus begonnen bij Rotterdam Basketbal met de jongens bij u12-1. Ik heb 1 jaar in de regio selectie van Den Haag gezeten, daarna werd ik geselecteerd voor de Rayon-West selectie van 1994. Dit jaar was ik niet geselecteerd voor het Nederlands Team, het jaar erna wel. Ik ben toen ...

Lees het hele artikeldinsdag 29 maart 2011
Meisjes 10-1 uit tegen R'dam Basketbal

Met 8 meiden(Isabeau,Birgit en Evi konden niet meedoen) gingen we afgelopen zaterdag naar Rotterdam Basketball. De thuis wedstrijd hadden we gewonnen met 5 punten en dus moest er goed gebald worden.

Lees het hele artikelmaandag 21 maart 2011
Meisjes 10-1 schiet er lekker op los

Na winst bij Westland Stars en verlies afgelopen week tegen Hurricaines stond deze week Cady op ons lijstje. We hadden er weer zin in en waren er uiteraard weer helemaal klaar voor. Zonder de zieke Florianne en Isabeau en zonder Birgit die lekker op vakantie was gingen we met 8 meiden aan de slag. Met de wisselprocedure weet je dan al dat je lekker vaak aan het spelen bent en dat is natuurlijk erg leuk.

Lees het hele artikelmaandag 7 februari 2011
Meisjes 10-1 thuis tegen R'dam Basketbal

Afgelopen zaterdag was onze 3e wedstrijd van de competitie. Na heel lang opgehouden te zijn omdat de beheerder niet op tijd was konden we dan eindelijk de zaal in. Omkleden in de bestuurkamer was in ieder geval een super oplossing! Bedankt moeders.

Lees het hele artikelmaandag 31 januari 2011
Teampagina meisjes 10-1 update

Omdat de wedstrijd vorige week door Leo gecoacht was was het deze week voor mij de eerste keer dat ik met de nieuwe regels en wisselprocedure aan de slag moest. Even wennen en puzzelen maar uiteindelijk kwamen we eruit. Met 10 meiden( alleen Florianne was thuis gebleven ivm ziekte) gingen we aan de slag. Omdat we met 10 meiden waren moesten we allemaal 4 periodes van 4 minuten spelen.

Lees het hele artikelmaandag 13 december 2010
Binnenland 10-1 meiden winnen van Voorne 

Met 9 speelsters begonnen wij in de laatste wedstrijd van 2010 tegen Voorne. In Brielle waren Isabeau Knip en Kim Scholman niet aanwezig. Inval-coach Leo heeft de meiden voor de wedstrijd één opdracht meegegeven: “PAK DE BAL!”. Iedere bal die op de grond lag, tegen het bord aan kwam of de tegenstander in de hand had, moest worden gepakt.
 

Lees het hele artikeldinsdag 7 december 2010
Meisjes 10-1 thuis tegen Divine

Florianne, Eva, Jade, Kim H en Yuna mochten de wedstrijd beginnen. De opdracht was goed passen en hou het simpel. Maar Divine was voor ons een maatje te groot, we waren niet echt op dreef aanvallend maar wisten veel doelpunten wel te blocken van Divine.
 
Na 5 minuten raakte Jade geblesseerd aan haar arm en Eva viel goed in. 

Lees het hele artikelzaterdag 20 november 2010
Uit tegen Hurricanes

Met Evi, Iris, Jade, Yuna en Romy in het veld begonnen we afgelopen zaterdag, niet allemaal even uitgerust, aan onze wedstrijd in Spijkenisse. We hadden al een keer tegen Hurricanes gespeeld en wisten dus ook dat ze goed konden basketballen. We gingen gelijk op en het passen en scoren lukte goed. Onder de basket werden de ballen ook afgemaakt en konden we scoren. De stand was 8-6.

Lees het hele artikelzaterdag 13 november 2010
Meisjes 10-1(u10-2) tegen Jongens 10-3

Het ging weer bijna als vanouds afgelopen zaterdag. Met Regina als coach gingen we heel goed van start.

Met Evi, Birgit, Eva, Yuna en Isabeau werd er lekker gescoord. Het over passen naar elkaar ging goed alleen jammer genoeg niet genoeg naar elkaar gekeken en daarom stonden er soms meisjes vrij die de bal niet kregen.

Lees het hele artikelzaterdag 6 november 2010
thuis tegen Voorne

Afgelopen zaterdag hebben we het weer geflikt. We moesten tegen Voorne. Hee1 erg lang waren ze niet maar onderschatten moesten we ze ook niet, dat merkte we pas in de wedstrijd. Kim S kon niet meedoen en Isabeau had nog te veel last van haar gekneusde vinger.

Lees het hele artikelzaterdag 30 oktober 2010
uit tegen Divine

Afgelopen zaterdag hebben we uit gespeeld in Rotterdam tegen Divine. Het ging een moeilijke wedstrijd worden omdat Divine alle tot nu toe met veel punten had gewonnen. Zonder Romy en met veel goede moed gingen we de wedstrijd in.

Lees het hele artikelzaterdag 9 oktober 2010
thuis tegen River Trotters

Afgelopen zaterdag waren we er weer helemaal klaar voor. Eest nog even een team-foto gemaakt samen met Sjors en daarna konden we ertegen aan. Van start gingen we met Evi, Jade,Kim H, Yuna en Isabeau. Ondanks dat het toch al 12.15 uur was waren we niet wakker. Gelukkig kwam de tegenstander ook niet echt aan scoren toe en daar hadden we geluk bij. Er werd niet echt goed gepassed, niet naar elkaar gekeken en ook niet vrij gelopen. Stand na 10 minuten 2-3.

Lees het hele artikelzaterdag 2 oktober 2010
thuis tegen Hurricanes

Met als coach Leo gingen jullie, na even goed met elkaar gesproken te hebben in de kleedkamer, goed van start.. Met Floianne, Iris, Jade, Birgit en Isabeau werd er al meteen gescoord. Maar daarna kwam Hurricans ook uit de startblokken en ging ook scoren. We werden een beetje slordig in de verdediging .en Leo moest flink achter jullie broek aanzitten! De 1e periode werd na een kleine inhaalslag afgesloten met 10-10.

Lees het hele artikelzaterdag 25 september 2010
De kop is eraf!!

We hebben een hele goede eerste wedstrijd gespeeld met heel veel plezier, goede aanvallen en veel scores maar natuurlijk ook met een paar minpuntjes en daar gaan we aan werken!

De 1e periode begonnen Yuna, Eva, Iris,Evi en Kim H. Opdracht was lekker fel en proberen te scoren. Al na 2 minuten was het raak. Het onderling samen spelen gaat ook goed. De 1e periode werd afgesloten met 14-8.

Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.