Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 29 september 2019
V16-2 uit tegen Zoebas v16-2

Zaterdag, 28 september reist v16.2 af naar Zoetermeer met het voornemen de stijgende lijn voort te zetten. Doelstelling: een goede dubbelteaming, lay up uit eigen actie of na pass en insnijden en goed georganiseerd de bal innemen. Het spel moet een weerspiegeling worden van de trainingsarbeid.

Charity, Sema, Paula, Sophie en Mea starten. Vanaf de eerste score van Paula wordt direct een dubbelteaming neergezet en de Zoetermeerse meisje hebben geen idee wat hun overkomt. Sema en Charity zorgen voor een 10-0 run en alleen een uitstekend spelende Lyanne Hulscher aan Zoetermeerse kant kan tegenscoren.

Lees het hele artikelzondag 22 september 2019
Winst V16-2 tegen Helmink Heroes

                         

TEAM WORK, PLAY HARD! Winst voor v16.2 tegen Helmond Heroes: 65-28.

De zeer jonge ploeg v16-2 is een combinatie van meisjes v14.1 en v16.2. Even voorstellen: v16-leeftijd: Kirsten de Rooy, Charity Segers. v14-leeftijd: Milou van Vliet, Moira de Rooy, Mea van Leeuwen, Eve Blagrove, Mexx Horst,  Paula Pothaar Gonzalez, Nina Pothaar Gonzalez, Semma Borsboom en v12-leeftijd: Sophie Vrolijk (bankspeelster). Het doel van het seizoen 2019-20 is opleiden voor de toekomstige generaties op het hoogst haalbare niveau. Op korte termijn bij v16.1 van coach Lisa. Met deze doelstelling in het achterhoofd is hard werken, trainingsopdrachten meenemen naar het veld en eigen vaardigheden laten zien de insteek om wedstrijden te spelen. 

 

Lees het hele artikelwoensdag 17 oktober 2018
Zware wedstrijd voor VU16-2

De meiden waren op tijd in de sporthal en gingen snel omkleden en warmlopen alleen we hadden niet veel tijd omdat de wedstrijd voor ons was uitgelopen en de scheidsrechter ons niet meer tijd gaf. Ook hadden we beetje stress omdat Desire wat was vergeten en supersnel heen en weer naar huis moest en dus nog niet aanwezig was en Tulin (de captain) wist niet wat ze moest doen en wie of hoe de starting 5 waren. Desiré had via een app naar een ouder de starting 5 geappt en we konden toen toch beginnen. Uiteindelijk kwam Desire toch op tijd en had ze alleen de sprongbal gemist.

 

Lees het hele artikelmaandag 8 oktober 2018
VU16-2 ook te sterk voor Crackerjacks VU16-1

De meiden wisten van tevoren dat het team niet een grote competitie was dus liepen ze met zelfvertrouwen de zaal in. Toen ze aan kwamen zagen ze dat de tegenstander met 5 meiden waren en verwachtte niet veel. De Wedstrijd voor ons liep uit en zodra het veld vrijkwam, begonnen de meiden meteen met de warmup, hier hadden de meiden niet veel tijd voor door de uitgelopen wedstrijd.  

Lees het hele artikelwoensdag 3 oktober 2018
Binnenland VU16-2 VS De Dunckers VU16-2

De Meiden waren als team bezig met de warming-up toen de Coach binnen kwam. Goed geconcentreerd maar ondertussen ook de tegenstanders een beetje aan het bestuderen. Wie kan er schieten en lopen ze goede lay-ups. Na dat de wedstrijd ervoor was uitgelopen en we wat later konden beginnen werd het een beetje rommelig in het veld. Merith en Tulin mochten mee spelen met VU16-1 en daardoor hadden we alle bankspeelsters mee genomen. We waren nog aan het zoeken wie waar het beste stond en wie wat kon. Desire zag dit gebeuren en nam een time-out, en begon ons erg sterkt te coachen. Waar wij als speelsters het soms lastig vinden om de aanwijzingen uit te voeren lukte dit vandaag erg goed. We gingen ons aangeleerde spelletje spelen 1-Hoog/1-Laag en daardoor kwamen we makkelijker vrij en scoorde we veel. Stand na de eerste periode 19 – 7.

Lees het hele artikelmaandag 24 september 2018
VU16-2 te sterk voor Zoebas in uitwedstrijd

De meiden van u16-2 beginnen goed door een goede warming-up te lopen. De tegenstander is nog niet aanwezig en dat vinden ze nog wel even fijn. Onder leiding van Ard Flier en Rainier Stegers gaat de wedstrijd beginnen. Desiré Kon helaas niet aanwezig zijn ivm werk. De meiden moeten even wennen aan de nieuwe coaches en zijn hun positie aan het zoeken in het veld. Doordat de tegenstander een vrij nieuw team is halen ze daar hun voordeel uit en kunnen ze allemaal hun plekje vinden.


 

Lees het hele artikeldonderdag 6 april 2017
Winst voor VU16-2 na spannende game

Het is VU16-2 gelukt om in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen de overwinning in Barendrecht te houden. Tegen Fairmount VU16-1 uit Hendrik-Ido-Ambacht won het na een spannende game met het kleinst mogelijk verschil met 60-59.
 

Lees het hele artikelvrijdag 31 maart 2017
VU16-2 biedt koploper goed partij

Zonder Kim (weekendje weg) en Rochella (naar zus Chermensa / bekerfinale VU20) reisde VU16-2 afgelopen naar Gorinchem voor de wedstrijd tegen koploper Goba VU16-1. 

 

Lees het hele artikelwoensdag 22 maart 2017
Slechte 1e helft nekt VU16-2

Zaterdag jongstleden stond voor VU16-2 de thuiswedstrijd tegen Squirrels VU16-1 op het programma.

Aangezien we in de uitwedstrijd na een goede 1e helft in de 2e helft een box & one tegen krijgen, verwacht ik dat we in het laatste gedeelte van de wedstrijd een zelfde scenario voorgeschoteld krijgen. Dus weer een hele goed 1e helft van ons en daarna weer een een box & one tegen.

 

Lees het hele artikeldonderdag 16 maart 2017
VU16-2 strijdend ten onder

In de wetenschap dat we de eerdere uitwedstrijd van de 1e competitiehelft met 50 punten verschil verloren hadden, trad VU16-2 afgelopen zaterdagmiddag (zonder Genicyn en Rochella) aan in Capelle a/d IJssel tegen het plaatselijk spelende Cady VU16-1. Aangezien we laatste wedstrijden veel makkelijke scores tegen krijgen, gaan we verdedigend 1/4 veld man-to-man spelen. 

Lees het hele artikeldinsdag 7 maart 2017
VU16-2 delft wederom het onderspit

Helaas moest VU16-2 afgelopen zaterdag weer een nederlaag slikken, nu tegen GOBA VU16-1. En we begonnen nog wel zo goed! De 1e periode gaan we fel van start en we spelen goede aanvallen waar scores uit vallen en verdedigend houden we de rijen gesloten. We spelen gewoon een goede 1e periode en eindigen deze met een 16-6 voorsprong. Je zou denken dat we een makkelijke middag tegemoet gaan, maar niets is minder waar.


 

Lees het hele artikelwoensdag 15 februari 2017
VU16-2 strijdend ten onder

In de Driesprong streed VU16-2 afgelopen zaterdag met Divine VU16-1 om de winst. We beginnen de wedstrijd niet goed. Onze tegenstander scoort veel te makkelijk omdat we niet scherp genoeg verdedigen en rebounden. Aanvallend gaat het moeizaam en we sluiten de 1e periode af met een 6-18 achterstand. De 2e periode zijn we gelijkwaardig aan Divine VU16-1. We spelen goed samen als team en de taken, waaronder goed uitboxen en rebounden, worden beter uitgevoerd.

 

Lees het hele artikeldonderdag 2 februari 2017
Laatste periode nekt VU16-2

Met maar 7 speelsters, Rosalie en Rochella verhinderd, speelde VU16-2 afgelopen zaterdagmiddag in Berkel en Rodenrijs tegen Squirrels VU16-1. Goed onze aanval spelen, 1 tegen 1 gaan als je kan, give and go spelen en schieten als je vrij staat.
 

Lees het hele artikeldinsdag 24 januari 2017
Onnodig verlies voor VU16-2

Een gehandicapt VU16-2, zonder de geblesseerden Michelle en Rosalie, maar versterkt met Rochella van VU14-1 speelde afgelopen zaterdag in H.I. Ambacht tegen Fairmount VU16-1. De meiden worden het veld ingestuurd met de opdracht om goed 5-out te spelen, als je 1 tegen kan spelen dit te doen en de rebound goed te verzorgen. We voeren dit goed uit en we pakken een 13-9 voorsprong na de 1e periode.


 

Lees het hele artikelwoensdag 18 januari 2017
2e Competitiehelft matig gestart VU16-2

Afgelopen zaterdag mocht VU16-2, na een aantal weken geen wedstrijden gespeeld te hebben, in de Driesprong aantreden tegen Cady ’73 VU16-1.

Aangezien we de 2e competitiehelft tegen precies dezelfde tegenstanders spelen als de 1e competitiehelft weten we hoe we de wedstrijd moeten beginnen. Cady ’73 VU16-1 speelt na een score een press en we moeten ons daar dus tegen wapenen. Goed de bal innemen en de aanval goed opzetten.

 

Lees het hele artikelvrijdag 16 december 2016
Verlies VU16-2 ondanks goede 2e helft

Zonder de onfortuinlijke Kim, vinger gebroken op de training, als supporter op de bank en wederom Rochella van VU14-1 in de gelederen speelde VU16-2 afgelopen zaterdag in Berkel en Rodenrijs tegen Squirrels VU16-1.

We krijgen gelijk een box & one tegen, 4 mensen die zone staan en 1 die man-to-man speelt, en krijgen als opdracht snel rond te passen, je drive maken naar de ring en anders als je vrij staat te schieten.

 

Lees het hele artikelwoensdag 7 december 2016
VU16-2 thuis niet meer ongeslagen

Vrijdag 2 December trad VU16-2 in hun vertrouwde Driesprong aan tegen koploper Cady VU16-1 uit Capelle a/d IJssel, waarvan de uitwedstrijd met 50 punten verschil verloren werd.

Doel was dus om goed partij te geven en het verlies zo klein mogelijk te houden. We beginnen niet goed en hebben onnodig veel balverlies en aanvallend gaat het ook niet naar wens. We sluiten deze periode af met een 4-12 achterstand...

Lees het hele artikelwoensdag 23 november 2016
Ruim verlies voor VU16-2

Zonder Merel, speelt mee met VU16-1, maar met Rochella van VU14-1 trad VU16-2 afgelopen zaterdag aan tegen Divine VU16-1 in het centrum van Rotterdam.

In tegenstelling tot de thuiswedstrijd, waarin we het te kort (maar 5 speelsters) aan speelsters bij de tegenstander (maar 5 speelsters) goed uitspelen en winnen, is dit op deze dag niet aan de orde want ze treden met 7 speelsters aan.
 

Lees het hele artikelwoensdag 9 november 2016
VU16-2 blijf thuis ongeslagen

2 Thuiswedstrijden gewonnen en 3 uitwedstrijden verloren, dat was het resultaat van de eerste 5 wedstrijden van het seizoen voor VU16-2 voordat ze afgelopen zaterdag aantraden tegen Fairmount VU16-1 uit H.I. Ambacht.

De uitwedstrijd tegen dit team werd geflatteerd en onnodig verloren met 57-40, wat dus perspectief bood voor de thuiswedstrijd.


 

Lees het hele artikelwoensdag 2 november 2016
Mooie overwinning voor VU16-2

Na 2 weekenden zonder basketbalwedstrijd door de herfstvakantie mocht VU16-2 afgelopen zaterdag aantreden in de vertrouwde sporthal de Driesprong tegen Divine VU16-1 uit Rotterdam.

Aangezien de Rotterdamse ploeg maar met 5 speelsters aantreden is het devies hele veld man-to-man te spelen om de tegenstander moe te maken. Verder goed de bal rondpassen om ruimte te creëren voor give and go, 1 tegen 1 spelen en als je vrij staat schieten, maar daarna wel in de rebound.

 

Lees het hele artikeldinsdag 11 oktober 2016
Kansloos verlies voor VU16-2

Met 7 speelsters, zonder de afwezige Genicyn, reisde VU16-2 afgelopen zaterdag naar Capelle aan den IJssel om tegen het op de 1e plaats staande Cady VU16-1 te spelen.

Dit team speelt al een aantal jaren samen en zijn gemiddeld ook bijna allemaal een kop groter dan VU16-2.


 

Lees het hele artikeldinsdag 4 oktober 2016
Onnodig verlies voor VU16-2

In H.I. Ambacht speelde VU16-2 afgelopen zaterdag tegen het plaatselijke Fairmount VU16-1 hun 3e competitiewedstrijd.

De 1e periode kenmerkt zich met het vele fluiten van de scheidsrechters voor loopfouten. Onze tegenstander maakt het echt te bont want om de haverklap wordt er gefloten voor lopen. Het lijkt wel of VU16-2 hun voorbeeld volgt want bij ons wordt er ook veel lopen gemaakt. We profiteren dus niet van hun fouten en er wordt niet goed gespeeld, alhoewel we de 1e periode nog afsluiten met een voorsprong van 6-8. Aangezien de scheidsrechters heel veel fluiten voor P’s en de tafelaars voor het eerst een wedstrijd tafelen duurt de 1e periode wel 40 minuten(!).

Lees het hele artikelmaandag 26 september 2016
Zwaarbevochten overwinning voor VU16-2

VU16-2, zonder de afwezige Kim, maar met Rochella uit VU14-1, heeft afgelopen zaterdag hun eerste overwinning van het seizoen behaald door te winnen van Squirrels VU16-1 uit Berkel en Rodenrijs.

We kregen de overwinning niet cadeau en moesten er keihard voor werken. In de wedstrijd van vorige week was het rebounden niet goed verzorgd en aangezien Squirrels VU16-1 een paar lange speelsters in het team heeft werd de nadruk gelegd op goed verdedigen en goed tegenspeelster uitboxen om te rebounden.

Lees het hele artikelzondag 18 september 2016
Teampagina Meisjes 16-2

De meiden van U16-2 hebben een "double" op de website!

Als eerste EN een wedstrijdverslag EN een teamfoto voor de teampagina!

Dus, andere teams, leggo met die wedstrijdverslagen EN teamfoto's.  

Lees het hele artikelzondag 18 september 2016
VU16-2 start competitie met verlies

Na 4 weken voorbereiding trad VU16-2 afgelopen zaterdag aan tegen Goba VU16-1 in Gorinchem. VU16-2, bestaande uit Eva de Visser, Genicyn Brudet, Josca Overdijk, Kim Horst, Merel de Jong, Michelle de Bruin, Rocherney van Gobbel en Rosalie Neeleman heeft direct bij het begin van de wedstrijd moeite met de goede verdediging van de tegenstander en komt heel moeilijk tot scoren.


 

Lees het hele artikelwoensdag 18 mei 2016
MU16-2 sluit competitie in stijl af en verliest nipt van kampioen

Zonder de afwezigen Merel (familieweekend) en Yuna (enkelblessure) speelde het in een hogere klasse (MU18) spelende MU16-2 afgelopen zaterdag een uitstekende wedstrijd tegen kampioen River Trotters MU18-2. 

Ondanks het grote verlies met bijna 50 punten verschil in de 1e wedstrijd begon een gemotiveerd MU16-2 aan de wedstrijd.

 

Lees het hele artikeldinsdag 26 april 2016
Eindelijk weer een overwinning voor MU16-2

Zaterdag jongstleden speelde het in een hoger ingedeelde klasse spelend MU16-2 tegen het op de laatste plaats staande Rotterdam Basketbal Mu18-1 in de Alexanderhal in Rotterdam. Zo op het papier een easy game, maar je moet het nog altijd wel even doen. 

Lees het hele artikeldinsdag 19 april 2016
Teleurstellend verlies MU16-2

In sporthal De Driesprong trad MU16-2 afgelopen vrijdagavond aan tegen Hurricanes MU18-2 uit Spijkenisse. De 1e ontmoeting was na een niet goede maar wel spannende wedstrijd in ons voordeel beslist. We krijgen net zoals in de 1e wedstrijd gelijk zone voorgeschoteld en de opdracht was rustig rond te spelen, goede afstandsschoten te nemen, de bal via de oppostende center te spelen en om penetratie in de bucket.

 

Lees het hele artikelwoensdag 13 april 2016
Kansloos verlies voor MU16-2

Na bijna een maand mocht MU16-2 eindelijk weer een competitiewedstrijd spelen tegen het in de hogere klasse spelende Fairmount MU18-1 in Hendrik-Ido-Ambacht. De heenwedstrijd waren we, buiten de 1e periode gelijkwaardig, maar daarvan was geen sprake in deze wedstrijd.

We wisten dat we hele veld m-t-m tegen krijgen en opdracht was dan ook de bal niet te geven aan een speelster onder de basket, maar aan een speelster aan een van de 2 zijkanten. Consequentie daarvan is dat je gauw dubbleteaming krijgt en dus moeite hebt om de bal goed te passen naar een teamgenoot. We nemen nog brutaal de leiding met 4-2, maar daarna worden we bij vlagen overlopen.

Lees het hele artikelmaandag 14 maart 2016
MU16-2 buigt voor Juventus MU18-1

Afgelopen zaterdag trad het in een MU18 klasse spelend MU16-2, zonder de afwezigen Abigael en Shinaaz, in Schiedam aan tegen Juventus MU18-1.

De thuiswedstrijd ging verloren en we weten wat ons te wachten staat, namelijk een fysieke en snelle tegenstander. In die wedstrijd kregen we vaak makkelijke scores tegen dus de opdracht is om de verdediging goed gesloten te houden, eigen initiatief te nemen en goede aanvallen te spelen.

 

Lees het hele artikeldinsdag 16 februari 2016
Koploper maatje te groot voor MU16-2

Na het behaalde "winterkampioenschap" van de 1e competitiehelft, werd aan de speelsters van MU16-2 gevraagd of ze de 2e competitiehelft in een sterkere klasse wilden spelen. Na overleg is besloten om in een sterkere klasse te gaan spelen en dit is aan de wedstrijdsecretaris doorgegeven. Om de een of andere reden was er geen mogelijkheid om MU16-2 in een sterkere MU16 klasse te plaatsten en was de enige optie om in de klasse MU18 te gaan spelen. Consequentie van deze beslissing is dat je wel eens een keer tegen een grote nederlaag kan aanlopen.

Lees het hele artikelzondag 31 januari 2016
Onnodig verlies voor MU16-2

Het in een hogere klasse (MU18 klasse) spelend MU 16-2, gelukkig weer compleet met 10 speelsters, is afgelopen zaterdag tegen een onnodige nederlaag aangelopen.

Het uit Hendrik-Ido-Ambacht spelend Fairmount MU18-1 had meer lengte en bracht wat meer fysieke gesteldheid in de strijd, maar daar was in de wedstrijd weinig van te merken. Afgezien van de 1ste periode waren de teams aan elkaar gewaagd en had er voor MU16-2 meer ingezeten.

Lees het hele artikelmaandag 25 januari 2016
Zwaarbevochten overwinning voor MU16-2

In een vanaf het begin close en dus spannende wedstrijd, heeft een in een hogere en sterkere klasse (MU18 klasse) spelend MU16-2 hun eerste overwinning van de 2e competitiehelft behaald.
Afgelopen zaterdag trad MU16-2, zonder de afwezige Shinaaz, in Spijkenisse aan tegen Hurricans MU18-1.

Opdracht voor de meiden was weer hele veld m-t-m te spelen om de tegenstander onder druk te zetten en niet in hun spel te laten komen.

Lees het hele artikelzondag 17 januari 2016
MU16-2 start 2e competitiehelft met verlies

Nadat de 1e competitiehelft van seizoen 2015/2016 als "kampioen" was afgesloten kregen de coach en de speelsters van MU16-2 de vraag van de technische commissie of ze de 2e competitiehelft in een sterkere klasse wilden gaan spelen. 

De coach heeft dit met de speelsters besproken en bijna unaniem wilde iedereen in een sterker klasse spelen. 

Aangezien er waarschijnlijk geen andere MU16 klasse is om MU16-2 in te plaatsen zijn we nu ingedeeld in een klasse met alleen MU18 teams. 

Lees het hele artikelzondag 10 januari 2016
Leerzaam toernooi voor MU16-2

Ter voorbereiding op de 2e competitiehelft nam MU16-2 afgelopen zaterdag deel aan het Goba Toernooi 2016 in Gorinchem.

Zonder de afwezigen Simone en Shinaaz speelde MU16-2 de 1e wedstrijd tegen Waldric MU16-1 uit Woudrichem, een zo op het oog talentvolle en technische ploeg. De speeltijd per wedstrijd was 20 minuten doorlopende tijd, dus kregen de meiden de opdracht om fullcourt m-t-m te spelen aangezien we dit ook in de 2e competitiehelft willen gaan spelen. 
 

Lees het hele artikelzondag 29 november 2015
MU16-2 is verdiend herbstmeister eerste gedeelte competitie

Afgelopen zaterdag speelde MU16-2 tegen het in het naburig gelegen Oud-Beijerland tegen BOB MU16-1.

Als deze wedstrijd tot een goed einde gebracht zou worden dan zouden de meiden het 1ste gedeelte van de competitie 2015/2016 als "plaatsings- of herfstkampioen" afsluiten.

Aangezien BOB MU16-1 vorige week maar met 5 punten van het op de 2e plaats staande Divine MU16-1 had verloren vond ik het vooraf nog geen gelopen zaak.

Lees het hele artikelzondag 22 november 2015
Eenvoudige overwinning voor MU16-2

Met in 1e instantie 6 speelsters (Jammer genoeg kan Elanur niet mee doen), de andere 4 speelsters spelen eerst met MU18-1 mee, reist MU16-2 afgelopen zaterdag naar Berkel en Rodenrijs om de strijd aan te gaan met Squirrels MU16-1.

In de thuiswedstrijd is er heel de wedstrijd m-t-m hele veld gespeeld en wordt er zo goed verdedigd zodat er met meer dan 60 punten gewonnen wordt van deze tegenstander.

Lees het hele artikelmaandag 9 november 2015
Ruime overwinning MU16-2 na fysieke wedstrijd

In sporthal Alexander trad MU16-2 zonder de zieke Elanur (Jammer, weer geen mogelijkheid om een teamfoto te maken) aan tegen Rotterdam Basketball MU16-1.

Waar in eerdere wedstrijden niet goed werd gestart en de rebound niet goed verzorgt was krijgen de meiden de opdracht scherp te beginnen en goed te rebounden.

Het begin van de wedstrijd laat zien dat de scheidsrechters het vandaag zullen laten afweten en Rotterdam Basketbal MU16-1 compenseert het kwaliteitsverschil tussen beide teams met zeer fysiek spel.

 

Lees het hele artikelmaandag 2 november 2015
Nipte nederlaag voor MU16-2

Zonder de afwezige en geblesseerde Isabeau speelde het nog ongeslagen MU16-2 afgelopen zaterdag tegen het op de 2e plaats staande Divine MU16-1.

De heenwedstrijd leerde ons dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn en dat was in deze wedstrijd ook duidelijk te zien.


 

Lees het hele artikelmaandag 12 oktober 2015
Ruime maar moeizame overwinning voor MU16-2.

Een compleet MU16-2 kruiste afgelopen zaterdag de degens met BOB MU16-1 uit Oud-Beijerland. 

Zoals de voorgaande 3 wedstrijden was de opdracht weer om 1 tegen 1 en give and go te spelen, te schieten als je goed vrijstond, de aanvalssystemen te spelen en natuurlijk weer hele veld m-t-m te verdedigen. 

 

Lees het hele artikelmaandag 5 oktober 2015
In the pocket de 3e overwinnig MU16-2

De beste aanval, begint met een goede verdediging !!

Afgelopen zaterdag trad MU16-2, zonder de afwezigen Abigael en Elanur, in de vertrouwde sporthal de Driesprong aan tegen Squirrels MU16-1 uit Berkel en Rodenrijs. Aangezien de vorige 2 wedstrijden niet goed gestart waren, 2 keer op achterstand, kregen de meiden de opdracht om vanaf het begin fullcourt m-t-m te spelen om Squirrels MU16-1 niet de tijd en gelegenheid te geven om in hun spel te komen. 

 

Lees het hele artikelzondag 27 september 2015
Knappe winst voor MU16-2

Een incompleet MU16-2, Simone afwezig, Abigael en Yuna die mee doen met MU18-1 en Elanur helaas nog steeds in de lappenmand, gaat afgelopen zaterdag in hartje Rotterdam de strijd aan met Divine MU16-1. Aangezien we maar met 7 meiden zijn is Kim Scholman van MU14-1 bereidt om onze ploeg te versterken. 

Lees het hele artikelzondag 20 september 2015
Verdiende winst voor MU16-2

Zonder Elanur, die op de training door haar enkel was gegaan (beterschap Elanur !!), trad MU16-2 zaterdagmiddag in de Driesprong aan tegen Rotterdam Basketball MU16-1.

De speelsters hadden allemaal als opdracht meegekregen om fullcourt man-to-man te verdedigen, 1 tegen 1 te spelen en eigen initiatief te nemen. 

 

Lees het hele artikelvrijdag 8 mei 2015
MU16-2 sluit het seizoen sportief af

Na een leuk en leerzaam seizoen besloten de meiden van mu16-2 samen met hun coach
om het seizoen met elkaar sportief af te sluiten. We wilde met elkaar iets doen waarbij je elkaar nodig hebt en het dus aankomt op het samenwerken. Uiteindelijk na een tijdje brainstormen kwamen we op  het idee om mee te doen aan een bootcamp waarin teambuilding centraal stond.

Lees het hele artikelzondag 14 december 2014
Bedank bericht MU16-2

Zoals jullie weten is MU16-2 dit jaar gestart met een Renate Cabaret als trainer/coach en Wilco als teammanager. De samenwerking loopt goed en de meiden gaan er vol passie en inzet tegen aan.

Halverwege de eerste helft van het seizoen viel Renate uit met een zware hernia en heeft Wilco tijdelijk de taken van trainer/coach over genomen. Door anticiperen van Wilco en een snelle zoektocht van de TC is het gelukt om voorlopig tot de kerst twee vervangsters te vinden: Sasja van der Ven en Yvette Adriaans van MU20.

Lees het hele artikelvrijdag 5 december 2014
2014-2015-gedicht Meiden onder 16-2

Meiden Onder zestien-twee

Sint volgt de meiden onder zestien-twee  al vanaf het begin van het seizoen,

Hij was benieuwd hoe ze het zouden gaan doen.

Lees het hele artikelzaterdag 4 oktober 2014
DAS MU16-2 tegen Binnenland MU16--2

Na de verloren wedstrijd van afgelopen week wilden de meiden van MU16-2 zich herstellen tegen DAS uit Delft.

Zonder Abigael en Eline, maar met Simone werd al vroeg de trip naar Delft ingezet. Coach Renate moest helaas vanwege griep afzeggen.
 

Lees het hele artikelzaterdag 27 september 2014
Wedstrijdverslag Binneland MU16-2 vs BV Leiderdorp MU16-1

Na de overwinning van afgelopen week speelden de MU16-2 meiden zaterdag 27 september 2014 thuis tegen Leiderdorp MU16-1.

Nadat eerst een teamfoto werd geschoten, konden de meiden aan de warming up beginnen. Eerst met z’n achten (Simone en Elanur hadden familieverplichtingen en Eline is nog niet speelfit) en later met Iris, die haar kunsten bij MU16-1 had getoond, werd de warming-up gestart. De meiden waren niet zo fel als vorige week, maar met goede moet werd gestart tegen Leiderdorp. De eerste vijf minuten werd er niet gescoord.

Lees het hele artikelzondag 21 september 2014
Verslag Fairmount MU16-1 - Binnenland MU16-2

Yes, ze mogen weer. De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd weer spannend voor de meiden. Je merkte het al tijdens het verzamelen bij de Drie Sprong; een drukte en veel gegiebel.

MU16-2 een team bestaande uit 12 speelster is de kweekvijver voor andere teams en omdat ze spelers moesten afstaan aan MU16-1 en MU18-1 en één speelster hebben die om gezondheidsredenen nog niet kan spelen gingen Renate en ik met 9 speelster en een hoop publiek op pad naar Fairmount MU16-1 in Hendrik Ido Ambacht.
 

Lees het hele artikeldonderdag 26 juni 2014
Renate Cabaret nieuwe coach MU16-2

De TC is erg blij om te kunnen melden dat Renate Cabaret in het nieuwe seizoen aan de slag gaat met de meiden van U16-2. De meiden hebben een aantal jaar onder deskundige en enthousiaste leiding gestaan van Leo den Hoedt en Wilco Knip. Nu is het aan Renate om het stokje over te nemen.

Renate stelt zichzelf aan jullie voor:

Mijn naam is Renate Cabaret, ik ben 20 jaar en woon in Barendrecht. Zeven jaar geleden ben ik begonnen met basketballen bij CBV binnenland. Ik begon toen in meisjes 14-1. Ik heb vier jaar op rayonniveau gespeeld en drie jaar regionaal, maar helaas moet ik vanwege gezondheidsproblemen stoppen met basketbal.

Lees het hele artikelmaandag 30 mei 2011
Regiobekerfinale Meisjes 16 2

 Meisjes 16-2 had als laatste nog een officiële wedstrijd! en wat voor wedstrijd werd het!

Lees het hele artikelzondag 13 maart 2011
Meisjes 16 2 tegen Grasshoppers 2

 Op 12 maart om 11:45 mocht Meisjes 16-2 aantreden tegen een nog onbekende tegenstander, Grasshoppers Meisjes 16-2. Wegens andere verplichtingen en blessures begonnen we niet compleet aan de wedstrijd. Marjolein startte erg sterk en scoorde onze eerste 4 punten.

Lees het hele artikelzaterdag 26 februari 2011
Uitwedstrijd bij DAS van Meisjes 16-2 verzet

De op 5 maart geplande wedstrijd van Meisjes 16-2 uit bij DAS is verplaatst naar vr 8 april om 19:30 uur.
 
zondag 13 februari 2011
Kraker M16 2 tegen MSV

Het langverwachte verslag van M16-2 tegen MSV om de koppositie in de 1e klasse C. Een ware thriller stond op de rol voor de 1e klasse C. Twee ongeslagen grootmachten moesten elkaar bestrijden in de basketballarena die de Driesprong heet. te Binnenland M16-2 trad aan tegen MSV 16-1 (Seaside). Allebei nog ongeslagen, maar MSV had een véééél beter doelsaldo.

Lees het hele artikelzondag 13 februari 2011
Twee verslagen M16 2

Twee verslagen van wedstrijden tegen Jumpers en DAS waar de coach nog niets mee had gedaan!

Lees het hele artikeldinsdag 11 januari 2011
Wedstrijdvaststelling Meisjes 16-02

De uitwedstrijd van Meisjes 16-2 bij Grasshoppers is vastgesteld op 9 april om 12:00 uur.
zondag 2 januari 2011
Meisjes 16-2 speelt op 15 januari halve finale regiobeker Lees het hele artikelzaterdag 27 november 2010
uit tegen Goba

Deze wedstrijd in Gorinchem had nogal een proloog... Allereerst miste M16-2 een aardig aantal speelsters, te weten: Lois, Marjolein (allebei mee met 16-1, Priscilla (mee met 20-3), Anne (andere verplichtingen), Evelien (ziek) Marja (vrijdag knie verdraaid) en Isis (2 weken geleden knie verdraaid), jawel 7!!! speelsters...
Gelukkig hebben we een grote vereniging met veel meiden dus konden we vertrekken met Carolien, Marije, Simone, Melis, Pien, Tiziana, Rieneke en Marscha; Kim zou zich later bij ons voegen.

Lees het hele artikelzaterdag 13 november 2010
wedstrijdverslag BOB M16-1 vs M16-2

In de loop van de middag van 13/11 mochten we naar het verre Oud Beijerland. 
Omdat de wedstrijd ervoor uitliep begonnen we behoorlijk vertraagd, wat in dit geval voordelig uitviel omdat Lois nog onderweg was vanuit Rosmalen met M16-1 (fam. Driesen nog bedankt!).

We begonnen met Marije, Carolien, Marjolein, Anne en Marja. Helaas waren we ondanks het aanvangstijdstip van 16:00 nog niet wakker en stonden we al snel 4-0 achter en wisten we de eerste 6! minuten het netje niet te vinden... 

Lees het hele artikelzaterdag 6 november 2010
thuis tegen Flax Field Fighters

Afgelopen zaterdag mocht M16-2 aantreden tegen FFF uit 't Ambacht. Deze lokale opponent komen we al een aantal jaar regelmatig tegen. Deze keer traden ze aan met een relatief kleine groep terwijl wij 12 speelsters tot onze beschikking hadden. (Simone, Marije (het is géén zomertijd meer!), Priscilla, Carolien, Rieneke, Marjolein, Anne, Isis, Lois, Pien, Marja en Evelien). Melis had helaas haar voet gekneusd en was er dus niet.

Lees het hele artikelzaterdag 9 oktober 2010
Binnenland M16-2 vs Goba 1

De tweede wedstrijd mochten we aantreden tegen Goba, hier hadden we vorig jaar tegen geoefend, maar beide teams waren zodanig veranderd dat we aan dat oefenpotje geen consequenties konden verbinden.
We startten met Lois, Marije, Marja, Anne en Priscilla.

Lees het hele artikelzaterdag 25 september 2010
thuis tegen BOB

Op 25 september was het eindelijk zover, na een loodzware en keiharde oefencampagne (0 wedstrijden!) mocht Binnenland M16-2 eindelijk haar eerste wedstrijd van het seizoen spelen!
Voor drie meiden was het extra bijzonder. Simone, Evelien en Melis speelden hun eerste wedstrijd ooit in de competitie (Simone had vorig jaar al bekerervaring opgedaan).
Voor Carolien was het haar debuut bij Binnenland, zij heeft haar zusje Rieneke gevolgd en is van BV Voorne overgekomen naar Binnenland. Aan het roer van dit team staan twee van de beste stuurlui, te weten John Boekenstijn en Joost Oegema; aan dit dynamische duo is het dit jaar toevertrouwd om met dit team aan de slag te gaan...

Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.