Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 13 februari 2019
Teampagina Meisjes 18-1

De meiden VU18-1 staan ook weer op de foto. De meiden van Wilemijn Kallenberg, Richard de Jong en Ass.Coach Desiree van der Hulst doen het uitstekend en strijden om een ereplaats in de 2e divisie.


 

Lees het hele artikelmaandag 3 december 2018
Care Cosmetics/Binnenland V18-1 wint overtuigend

Care Cosmetics V18 is een team vol met talenten wat uitkomt in de landelijke 2e divisie. Willemijn Kallenberg verzorgt de training en coaching en zij wordt geassisteerd door Rychard de Jong en Desiree van der Hulst. Het team draait mee in de top van het klassement en staat momenteel gedeeld derde.


 

Lees het hele artikelzaterdag 18 november 2017
Care Cosmetic Binnenland VU18 pakt zege tegen EBBC

Na twee nederlagen werd het weer eens tijd voor een overwinning voor coach Cora en de meiden van Care Cosmetics Binnenland VU18. EBBC uit den Bosch was de tegenstander. Beide ploegen ontlopen elkaar niet veel in de lopende competitie dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

 

 

Lees het hele artikelzondag 17 september 2017
Care Cosmetic Binnenland VU18-1 wint eerste competitiewedstrijd

De meiden van Care Cosmetics Binnenland VU18-1 startten hun eerste wedstrijd van de competitie met een thuiswedstrijd tegen Divine/Cady VU18-1.

Zonder coach Zera maar met Cora en Wilco op de bank, ondersteunt door Desiree kwamen de meiden wat langzaam op gang.

De eerste score was voor de tegenstander, maar na de eerste twee vrije worpen kwam het team op stoom. De tegenstander werd onder druk gezet, wat leidde tot een 16-2 voorsprong.

 

Lees het hele artikelwoensdag 13 september 2017
Care Cosmetics Binnenland VU18-1 (2017-2018)

En daar is de eerste teamfoto van het nieuwe seizoen.

VU18-1 is vastgelegd en wordt gesponsord door Care Cosmetics.

Lees meer voor de teamfoto!


 

Lees het hele artikelvrijdag 1 mei 2015
MU 18-1 sluit seizoen goed af

Op zaterdag 25 april speelde MU18 de laatste competitiewedstrijd thuis tegen BOB , een geduchte tegenstander.

Met Jade en Desiree als versterkingen en Amber op vakantie, begonnen we de wedstrijd met 10 man, en het begin was naar behoren; geconcentreerd verdedigend en met goede aanvallen met de nodige rebounds op beide baskets , eindigde de 1e kwart met 15-10.

De tweede kwart toonde hetzelfde beeld en werd afgesloten met 11-5 in ons voordeel : ruststand 26-15 .

Lees het hele artikelmaandag 13 april 2015
Wederom verlies in belangrijke wedstrijd Mu-18.

Zaterdag 11.04.2015 om 10.00 trad MU18 aan in de belangrijke pot die wel eens beslissend zou kunnen zijn voor het kampioenschap in deze poule.

Behalve Nikki ( blessure ) waren we compleet en gingen op weg naar Capelle, waar we na een goede warming-up aan de wedstrijd begonnen. Na 3 minuten een 4-6 voorsprong , dus geen vuiltje aan de lucht...
Daarna een run van Cady die zijn weerga niet kent: 20-3 in 7 minuten, waarbij we compleet worden overklast en een lesje fast break krijgen voorgeschoteld, met daarbij 2(!) rebounds aan onze kant. .Eindstand 1e Q : 24-9. 
Lees het hele artikelzondag 15 maart 2015
MU 18 verliest terecht in Oud- Beijerland

De meiden van U18 speelden afgelopen zaterdag de topper tegen Oud-Beijerland tegen BoB. Voorafgaand aan de wedstrijd stond Binnenland ongeslagen aan kop, met direct daaronder Cady ( thuis verslagen ) en BoB ( eerste ontmoeting ), beide met 1 verliespartij.

Bij winst zouden we dus een belangrijke stap kunnen maken, en tegelijkertijd 4 punten afstand nemen van de dames uit Oud – Beijerland.
Met flink wat toeschouwers op de tribune in de Carla de Liefde hal, dachten we er klaar voor te zijn, maar dat pakte helaas anders uit…
 
Zoals wel vaker dit seizoen lijkt het wel of de eerste kwart er niet klaar voor zijn, en walst BOB over ons heen: 18-4 achter !

Lees het hele artikelmaandag 26 januari 2015
MU18 toont karakter en wint 5e pot op rij !!

Met 9 speelsters trad MU18 aan tegen Cady, waarvan we op voorhand wisten dat het een fysiek potje zou worden. Daar kwam nog bij dat er een aantal dames voor de wedstrijd nog wat medicatie nodig hadden vanwege maagproblemen.

Gelukkig kwam Jade ons vanuit MU16 versterken, en deed dat met verve

1e kwart was weifelend, met weinig overtuiging zowel aanvallend als verdedigend, met een tegenstander die goed druk zette waar we de eerste 10 minuten eigenlijk geen antwoord op hadden : 4-14 achter.

Lees het hele artikelmaandag 19 januari 2015
MU18 begint goed !

Afgelopen zaterdag traden de meiden van onder 18 aan in Voorschoten tegen BS Leiden MU18-2.

Over de basis 5 hoeft niet al te lang worden gepiekerd, aangezien we met 5 meiden begonnen aan de wedstrijd. Gelukkig kwamen niet al te lang hierna Chantal, Cyriella en Eva binnen, en waren we dus compleet, op Nikki na die in haar normale kleding de wedstrijd vanwege een blessure moet aanschouwen.

Lees het hele artikelmaandag 15 december 2014
MU18 SLUIT 2014 PRIMA AF !!

Na de laatste twee uitwedstrijden winnend te hebben afgesloten, stond de meiden een flinke klus te wachten, thuis tegen Bouncers die tot afgelopen zaterdag slechts 1 partij had verloren.

De bezoekers misten wat speelsters, getuige het sheet waar meer namen stonden genoteerd dan aanwezig, hetzelfde gold voor MU18, die zonder Tessa en Chantal aantraden, dus wat dat betreft gelijke kansen.

Voor de wedstrijd werd duidelijk gemaakt dat we tot het spreekwoordelijke “gaatje” moesten gaan, iets waar we soms wel eens moeite mee hebben; echter niet deze pot !

Lees het hele artikelzondag 12 oktober 2014
HURRICANES MU18- CBV BINNENLAND MU18

Na twee verloren wedstrijden tegen MSV en Cady, waarbij vooral de laatste nederlaag een bittere nasmaak opleverde, speelden de meiden van U18 afgelopen zaterdag uit in Spijkenisse.
 
Met Nikki in Barcelona, en Yuna als afwezigen , hadden we daarentegen wel het debuut van Florianne uit MU16, waarmee we toch met 9 speelsters uiteindelijk konden aantreden.
 
In tegenstelling tot de tot nu toe gespeelde wedstrijden, wisten we wel in de eerste paar minuten scoren : 2-8 voorsprong na vijf minut

Lees het hele artikelmaandag 22 september 2014
SBV JUVENTUS MU18 – CBV BINNENLAND MU18

Zaterdag 20 September speelden de meiden van MU18 hun eerste wedstrijd van het seizoen. Vanwege het feit dat we weinig ( vaste ) speelsters hebben ( 7 ) en daarvan Tessa al een tijdje geblesseerd, was gelukkig MU16-2, die zelf tegelijkertijd moesten spelen, bereid om Yuna af te staan, zodat we met 7 man konden afreizen naar Schiedam.

Van die 7 , waren er ook nog 3 meiden met wat pijntjes her en der, dus was het even afwachten hoe het allemaal zou gaan lopen.

 

Lees het hele artikeldinsdag 8 juli 2014
Eric Jan van Ooijen coach meisjes u18-1

Eric Jan stelt zichzelf voor

Ons meisjes u18-1 team wordt volgend seizoen gecoacht door Eric Jan van Ooijen. In het team spelen veel meiden die vorig jaar deel uitmaakten van het u16-1 team van Joost en Jerome. Daarnaast wordt het team versterkt met Marscha van de Klauw en Simone Boekenstijn. De meiden gaan spelen in de tweede klasse afdeling (het oude eerste klasse regio).

Mijn naam is Eric-Jan van Ooijen, 43 jaar en woonachtig in Schiedam, getrouwd en vader van twee dochters, waarvan er 1 met veel plezier al weer twee seizoenen speelt bij CBV Binnenland.

Zelf heb ik een kleine 20 jaar basketball gespeeld en ben ik 14 seizoenen trainer/coach geweest (van U12 tot Heren/Dames 1), bij SBV Juventus en Cady ’73.

Lees het hele artikeldinsdag 13 mei 2014
Rayon-Finale MU18-1 in beeld door Kees Koopmans

In de rayonfinale trof het MU18-1 team de Wit Grasshoppers als tegenstander.

De meiden lieten niet over zich heen lopen, maar moesten wel de meerdere erkennen in de Grasshoppers. Met een eindstand van 31-39 ging de winst dan ook naar de tegenstander.

Zien hoe de meiden ervoor gingen? Check dan de fotoreportage door Cees Koopmans hier!
donderdag 23 januari 2014
MU18-1 pakt de W tegen Grasshoppers

MU18-1 pakte afgelopen zaterdag in een uitwedstrijd de W tegen Grasshoppers. Normaal gesproken is dit team haantje de voorste met het wedstrijd verslag. De reden dat dit deze keer niet het geval is is onbekend?!?!?

Wel, was Kees Koopmans aanwezig. Je kan dus zelf de wedstrijd van commentaar voorzien bij de (zoals altijd) fraaie reportage.

Bekijk de foto's hier.

 
zondag 12 januari 2014
MU18-1 knokt tegen Almonte

Gisteren stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. Almonte was onze tegenstander. Van te voren wisten we dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, gezien het resultaat van de vorige ontmoeting. Almonte is een agressieve ploeg die met veel snelheid speelt. De meiden hadden de opdracht gekregen om niet bang te zijn, geloven in onszelf.
 

Lees het hele artikelzondag 15 december 2013
Onnodig verlies in Den Helder

Vandaag stond Den Helder op het programma, onze eerste echte verre wedstrijd uit. We hebben twee weken niet hoeven te spelen dus lag de nadruk op de concentratie. In de kleedkamer gaven we aan dat het doel was om te laten zien dat we verbeterd zijn als team ten opzichte van de vorige wedstrijd. Iedereen stemde hier gelukkig mee in.

De start van de wedstrijd verliep anders dan gehoopt. Den Helder was ons de baas. We had moeite met het tempo van ze. In de defence lukte het haast niet om een stop te maken. We maakten het ons ook niet makkelijk in de aanval. Ons tempo was te laag, waardoor we moeilijk tot score kwamen.

Lees het hele artikelwoensdag 27 november 2013
MU18-1 tegen RTC Noord Concentratie

Gisteren stond RTC Noord op het programma, een opleidingsteam. Na onze dikke winst van afgelopen week, wilde we ook vandaag alles uit de kast halen. Vier kwarten fel en agressief spelen. Vandaag hadden de coaches geruild van taak. Willemijn stond aan het roer deze wedstrijd. Afgelopen week hadden we een aantal zaken getraind die we vandaag wilde oefenen.

Hoffotograaf Kees Koopmans schoot weer een fraaie reportage!

Lees het hele artikelzondag 17 november 2013
MU18 uit tegen CrackerJacks--Plezier--

Zaterdag 16 novemeber stond Crackerjacks op het programma. De afgelopen week hebben we veel aandacht besteed aan ons zelfvertrouwen. Geen druk ervaren van onszelf of anderen, maar met plezier spelen. De opdracht was voor de wedstrijd dat we ontspannen wilde spelen. Ons spel spelen op een hoog tempo.

Het begin was iets aarzelend van ons, want we miste een hoop ballen. Het was ook even wennen want Crackerjacks ging gelijk zone staan. We moesten zoeken naar ons spel. Als team hadden we besloten om vanaf minuut 1een press te spelen. Al snel merkte we dat Crackerjacks hier veel moeite mee had, dus leverde het ons een aantal steals op. Eerste kwart was 13-21

Lees het hele artikelzondag 10 november 2013
MU18-1 - Met opgeheven hoofd

Het was een wedstrijd waar we al weken mee bezig waren. Probuild was ongeslagen en wij ook. We wisten vooraf dat het een spannende pot kon worden, waar we aan de bak moesten. Het was cruciaal dat we scherp zouden beginnen en niet bang zouden zijn voor Probuild. Op de trainingen zijn we hier druk mee bezig geweest. We hebben stappen gemaakt in de intensiteit op trainen.

Lees het hele artikeldinsdag 5 november 2013
MU18-1 versus DAS--Vechten tegen onszelf

Vandaag stond DAS op het programma na twee weken geen wedstrijd. De week naar de wedstrijd was een goede trainingsweek. Hard gewerkt aan verbeteringen van de aanval en verdediging. We moesten het vandaag zonder Willemijn doen, maar hadden wel meer publiek dan DAS.Kees Koopmans schoot weer een fraaie reportage.

Lees het hele artikelzondag 6 oktober 2013
Een zwaar bevochten overwinning voor MU18-1

Voor de aanvang van de wedstrijd tegen Almonte wisten wij dat het een andere tegenstander zou zijn dan Den Helder, gezien de uitslagen. We speelde om 20:00, een late wedstrijd. De start van de wedstrijd liep wat uit door de voorgaande wedstrijd. Een goede warming up en dan fel beginnen, dat was het doel.
 

Lees het hele artikeldinsdag 1 oktober 2013
mu18-1 start tegen den Helder met een goed begin

De eerste wedstrijd van het seizoen was tegen Den Helder. Van te voren wisten we weinig van de tegenstander af. De focus moest op onszelf liggen. De meiden moeten in zichzelf en elkaar gaan geloven. Wij (Willemijn & Jantine) hebben het volste vertrouwen in het team. Ondanks dat het de eerste officiële wedstrijd was wilde wij dat de meiden ontspannen zouden spelen. Weliswaar keihard werken maar veel plezier beleven aan de eerste wedstrijd.

Ook hier schoot Kees Koopmans weer een fraaie reportage. Check deze hier!

Lees het hele artikelmaandag 16 september 2013
MU18-1 op het starttoernooi--De eerste stappen

De afgelopen weken zijn we begonnen met trainen. De meiden hebben keihard gewerkt en stappen gemaakt als team. Het openingstoernooi was de eerste test naar ons niveau. De meiden waren wat gespannen in de kleedkamer voor de eerste wedstrijd. De opdracht die de meiden meekregen was, hard werken en veel plezier met elkaar hebben.

Check de foto's geschoten door Kees Koopmans!

Lees het hele artikelzondag 2 juni 2013
Meisjes u18-1 tweede van Nederland

Helaas is het het team van Michel Appers niet gelukt de laatste wedstrijd naar zich toe te trekken en wordt verdiend 2e van Nederland.

 

Lees het hele artikelzaterdag 1 juni 2013
Meisjes u18 in finale

Het Meisjes 18-1 team won de wedstrijd tegen Batouwe met 63-59 en plaatste zich hiermee voor de finale vandag om 16:00 uur tegen de thuisclub Celeritas, die ook al hun voorgaande 3 wedstrijden won.
dinsdag 21 mei 2013
Meiden U18 wint 2x op het NK

De meiden U18 hebben gisteren twee keer gewonnen op het Nederlands Kampioenschap in Groningen.

Al om 7:30 werd er verzameld om de lange reis naar Groningen te ondernemen. Door het bestuur en de club 100 was er een busje beschikbaar gesteld, waarvoor grote dank namen speelsters en staff.

Wil je weten hoe de twee games op de eerste dag van het Nederlands Kampioenschap zijn verlopen?

Lees het hele artikelwoensdag 15 mei 2013
Meisjes u8-1 naar de Nederlandse kampioenschappen

Door het winnen van het rayon kampioenschap speelt het Meisjes 18-1 team voor het Nederlands kampioenschap tegen de rayon kampioen van Noord, Oost, Zuid en Noord-Holland.

Komend weekend, 2e pinksterdag vindt de eerste speeldag plaats:
Binnenland speelt om 12:00u tegen Hoofddorp en om 18:00u tegen Springfield.
 

Lees het hele artikelzaterdag 11 mei 2013
Meisjes 18-1 naar het NK

Meisjes 18-1 wint overtuigend van Grahoppers met 92-41.

 
dinsdag 26 maart 2013
Voorne vs Binnenland M18-1

Weten “The Buzz Girlzz” (MU 18) de zorgvuldig opgebouwde vestingswallen van Voorne (2-3 zone) adequaat aan te vallen en te slopen?

Lees het hele artikelzondag 24 maart 2013
The Buzz Girlzz” (MU 18) gaan een heroïsche confrontatie aan met titel Meiden met een missie; een missie die terug te redeneren is naar ... Lees het hele artikelzondag 17 februari 2013
Meisjes 18 tegen Voorne

Na de beschamende wedstrijd van de week ervoor waren de meiden tot op het bot getergd omrevanche (op zich zelf) te nemen. In een vol gelopen Driesprong zouden de “Blue Tornados” latenzien dat ze weldegelijk een balletje kunnen gooien. Het gemoedelijk BV Voorne, dat met slechts 6 man … jonge dames waren gekomen, zou hier het slachtoffer van worden.
Lees het hele artikeldinsdag 12 februari 2013
M18 verslikt zich in Rowic

“The Buzz girlzz” verslikken zich ernstig in het openingsbal voor de 2e helft van de competitie...

Lees het hele artikelmaandag 28 januari 2013
M18 terugblik

Speciaal voor “de club van 100 vrijwilliger van het jaar”de heer Cees van der Graaf (en alle andere binnenlanders/fans natuurlijk) een “terugblik” op de 1e competie helft met 10 Ieniemienie verslagen over de wedstrijden van ‘the Buzz Girlzz’(MU18).


 

Lees het hele artikelzondag 27 januari 2013
M18-1 Introductie

We hebben een foto en er staan namen bij (zie team pagina) en de trouwe fans van the “Buzz Girlzz”kennen de meiden al wat beter door de wedstrijden live te volgen in de Driesprong (& een summier verslagje hier en daar). Maar een behoorlijke introductie hebben “the Blue Tornados” nog niet gehad, bij deze

Lees het hele artikelmaandag 21 januari 2013
M18-1 uit bij Roba

The Buzz Girlzz (MU18) streden op 22/12/12 een heroïsch gevecht om de 3e plek in 1e klasse B met RoBa…

Lees het hele artikeldinsdag 15 januari 2013
Binnenland M18 vs Rowic

Wist MU 18 (‘the buzz girlzz’) rivaal Rowic onder de duim te houden en de punten in de Driesprong te houden of…

Lees het hele artikeldinsdag 11 december 2012
Meisjes 18 tegen Goba

 Op 11 december nog een gedicht in mijn schoen wat moest ik daar mee?

Ik begon het te lezen en kreeg een idee!

Het was een gedicht van de Sint, maar te laat gevonden...

Nu toch op de site waar al meer verslagen stonden!

Veel leesplezier!

Lees het hele artikelzaterdag 1 december 2012
M18-1 vs Jumpers 17 november

Aan het einde van 17 november toog M18-1 naar Den Haag om tegen de altijd sterke Jumpers te spelen, hier volgt het verslag!
 

Lees het hele artikelwoensdag 28 november 2012
M18 vs Rowic

Eventjes geleden speelde M18 tegen Rowic. Hier volgt het verlate verslag!

Lees het hele artikelvrijdag 9 november 2012
Thuiswedstrijd M18-1 verplaatst

De thuiswedstrijd van Meisjes 18-1 van as zaterdag tegen BOB is verplaatst naar 1 december, 14:00 uur.
Overigens de taken waarvoor sommige meisjes staan ingedeeld moeten nog wel door hen worden gedaan.
donderdag 1 november 2012
Meisjes 18-1 tegen Roba

Meisjes 18-1 was nog zonder punten na 3 wedstrijden, hoe ging het afgelopen zaterdag?

Lees het hele artikeldonderdag 25 oktober 2012
M18 uit bij Goba

Wat verlaat en toch langer dan gepland... Het verslag van M18-1 uit bij Goba

Lees het hele artikelwoensdag 17 oktober 2012
Wedstrijdvaststelling voor Meisjes 18-1

De uitwedstrijd tegen Rotterdam Basketbal is vastgesteld op 22-12-2012, aanvang 12:00 uur.
maandag 1 oktober 2012
Meisjes 18-1 vs Jumpers

Beste lezer, afgelopen week kwamen diverse alarmerende berichten mij te oren welke gelinkt werden aan het verslag van vorige week (MU 18-1 at BOB), ik neem hier (met oog op mogelijk langslepende juridische procedures) natuurlijk direct afstand van. Zo miste ik een enkele speler op de training, die bleken nog bezig te zijn met het lezen van het verslag. De kids die er wel waren zagen er ondervoed uit, ze bleken al dagen thuis niet te eten hebben gekregen om dat de ouders nog bezig waren met lezen dan wel het verwerken van het geschreven stukje. Ook menig leraar probeerde in contact met mij te komen (ik ben echter zeer gesteld op mijn privacy en weer derhalve alles af) omdat the girlzz nu al dreigen te zakken voor hun studie. Mensen, MENSEN ! stel uw prioriteiten … 

Lees het hele artikeldinsdag 25 september 2012
MU18-1 at BOB

Afgelopen zaterdag speelde M18-1 tegen lokale rivaal BOB! Lees het verslag...

Lees het hele artikelwoensdag 13 juni 2012
2011-2012 MU18-1 seizoen eindigt in anti climax

Op zaterdag 2 juni had de beslissingswedstrijd tegen Lokomotief MU18-1 gespeeld moeten worden in Waddinxveen. Omdat de NBB zo vriendelijk was om dezelfde dag selectie trainingen voor de Nederlands Team selectie U15 en U14 te organiseren betekende dat dat een aantal meiden niet op beide plaatsen aanwezig moesten zijn. Jammer dat er zo weinig coördinatie plaatsvindt tussen NBB en Rayon West want ook rondom de All Star game ging er het nodige mis.

Nadat aangegeven was dat dit de situatie was, heeft de RCW van Rayon West besloten om zowel Lokomotief MU18-1 als MU18-1 kampioen uit te roepen. Beide teams, die met afstand de beste teams van het afgelopen seizoen waren, krijgen de bijbehorende beker met medailles en wie weet lukt dat nog dit seizoen!

Lees het hele artikeldinsdag 24 april 2012
MU18-1 wint ook 5e wedstrijd in finale poule

Afgelopen zaterdag stond eindelijk de 5e wedstrijd van de finale poule tegen het bolwerkteam van Shooters/Crackerjacks op het programma. De competitie hangt als los zand aan elkaar want ruim 3 weken geleden was de 4e wedstrijd geweest. Dit kwam omdat er al eerder om de rayon titel gespeeld moest worden en het All Star gala ervoor zorgde dat wedstrijden niet gespeeld konden worden.

Lees het hele artikelmaandag 9 april 2012
MU16 uitgeschakeld voor Finale

Maandag werden de laatste twee wedstrijden gespeeld in het toernooi waar een finaleplaats voor de Rayonkampioenschappen te verdienen was. Beide wedstrijden moesten gewonnen worden om dit doel te bereiken.

Lees het hele artikelzondag 8 april 2012
MU16 Rayonkampioenschappen
Zaterdag had Binnenland MU16 een enkele wedstrijd op het programma. Er moest gespeeld worden tegen DAS uit Delft. Omdat diverse speelsters deze wedstrijd gespaard zouden worden voor de belangrijke halve finale van MU18 tegen Lokomotief, zouden we grote delen met ongebruikelijke combinaties van meiden moeten spelen. Het was de bedoeling om te proberen de wedstrijd snel te beslissen.
Lees het hele artikelmaandag 2 april 2012
MU18-1 wint ook 4e wedstrijd in finale poule
Afgelopen vrijdag kwam Cangeroes MU18-1 op bezoek. Twintig dagen geleden wonnen we vrij gemakkelijk van deze tegenstander met 54 – 75. Een overwinning werd wel verwacht, maar je moet de pot wel eerst even ophalen.
Madelon kon gelukkig weer aansluiten en ook Jill zat voor het eerst weer bij de selectie. Toch twee afwezigen omdat Kim R nog steeds niet fit is en coach Marck geveld was door migraine. Een schone taak voor de beide assistent coaches Michel Baas en Jantine Kraak om hem te vervangen.
Lees het hele artikelzondag 18 maart 2012
Update MU18-1 van 2e ronde competitie

De afgelopen drie weken heeft MU18-1 de eerste drie wedstrijden van de 2e ronde van de competitie gespeeld. Na de eerste ronde werden de 8 clubs uit elkaar gehaald. De bovenste vier spelen dan om de titel van de Combi Rayon MU18 klasse.

Lees het hele artikeldonderdag 2 februari 2012
MU18-1 herstelt zich na twee bar slechte wedstrijden

MU18-1 heeft zich enigzins herstelt na de twee bar slechte wedstrijden tegen Grasshoppers en Red Giants. Afgelopen zaterdag wachtte met Almonte U18 in elk geval een tegenstander, die voor een betere motivatie en inspiratie zou moeten zorgen dan de twee eerder genoemde teams. 

Lees het hele artikeldonderdag 26 januari 2012
MU18 begint jaar slecht

MU18 begon dit jaar met de uitwedstrijd tegen Grasshoppers. In de eerste wedstrijd was dit team met 90 punten verschil verslagen. Dat het moeilijk zou zijn om deze score te evenaren was duidelijk maar de intentie was wel om na de winterstop een goede degelijke wedstrijd te spelen.

Lees het hele artikelzaterdag 31 december 2011
U18 meiden naar X-mas Tournamenent

Een speciaal samengestelde selectie U18 meiden heeft op 26, 27 en 28 december meegedaan aan een Internationaal toernooi in Kortrijk/Ieper.  Onder leiding van Michel Baas, Jaap vd Put en ondergetekende hebben Lisa, Jorinde, Cassidy, Yvonne, Veerle, Esther, Maxime, Kirsten, Laura, Lamintha, Madelon en Nienke een fantastische trip gehad.

Poule A waar de meiden in zaten bestond uit België U17, Ieper U18 en Maccacbi Ramat Gan. Poule B bestond uit Nederland U17, Engeland U18, BK Bratislava en Grasshoppers.

Lees het hele artikeldonderdag 22 december 2011
MU18-1 wint thuiswedstrijd tegen Cangeroes
Het vorige stukje ben ik met deze tekst geëindigd:
“Volgende week de laatste wedstrijd van dit jaar tegen Cangeroes uit Utrecht. Uit werd daar ternauwernood gewonnen in de slechtste wedstrijd van dit seizoen. De meiden hebben dus nog wat recht te zetten”.
Lees het hele artikelzondag 11 december 2011
Verlies-en-Winst-voor-MU18-1-in-double-header-tegen-BC-Shoot
Zaterdag 3 december stond de inhaalwedstrijd tegen BC Shooters op het programma. Niet geheel compleet werd er afgereisd naar Bunschoten. Kim Rijnberg (teveel last van Pfeiffer) en Esther Slieker (gebroken pink) moesten aan de kant blijven. Toch met 10 meiden op pad omdat Iris wederom meeging. Aangekomen bij de sporthal was er alleen een beheerder aanwezig, die aangaf dat er maar twee wedstrijden gespeeld zouden worden en….onze wedstrijd zat daar niet bij. Snel pingen met Craig Gummer wiens dochter bij Shooters speelt, zorgde voor een geruststellende mededeling. De wedstrijd stond gewoon op het programma.
Lees het hele artikeldinsdag 29 november 2011
MU18-1 wint thuiswedstrijd tegen BV Hoofddorp
Na wederom een weekend rust mocht er weer gespeeld worden. Dit keer tegen BV Hoofddorp dat zich stevig in de middenmoot gevestigd heeft. Britt en Madelon waren beide met MU20-1 mee en omdat we nogal wat Pfeiffer gevallen in de groep hebben, werd de groep aangevuld met debutanten Kim Driesen en Anne Nigg. Derhalve 12 meiden op het sheet.
Lees het hele artikelvrijdag 18 november 2011
De niet gespeelde wedstrijd van Mu-18-1 naar 03-12

De niet gespeelde uitwedstrijd van Mu-18-1 uit bij Shooters is verplaatst naar 03-12, 16:30 uur in sporthal De Kuil in Bunschoten.
maandag 14 november 2011
MU18-1 wint thuiswedstrijd tegen Grasshoppers

De vroege vogels onder ons bleken nog best een groot aantal mensen te zijn. De tribune was goed gevuld toen om 10:45 uur MU18-1 de strijd aanbond met Grasshoppers. Helaas konden we niet volledig aan de start verschijnen omdat Esther vanwege zeer trieste familie omstandigheden afwezig was.

Lees het hele artikelwoensdag 9 november 2011
MU18-1 wint uitwedstrijd tegen Cangeroes
Na de wedstrijd tegen Lokomotief van 22 oktober schreef ik het volgende: “Volgende week de uitwedstrijd tegen het bolwerkteam van Shooters en Crackerjacks in Amersfoort. Voor de meiden opnieuw een kans om te laten zien dat de stijgende lijn vastgehouden kan worden”.
Lees het hele artikelvrijdag 28 oktober 2011
Competitiewedstrijden van Meisjes 18-1 en 18-2 gaan niet door

De wedstrijd van M18-2 gaat niet door daar DAS geen team op de been kan brengen, wedstrijd is inmiddels op 20-0 gezet. De wedstrijd van Meisjes 18-1 gaat niet door vanwege andere verplichtingen van Shooters, deze wedstrijd wordt nog opnieuw vastgesteld.

De meiden maken van de nood een deugd en zullen in ieder geval op de tijd van M18-2 een wedstrijd spelen.
maandag 24 oktober 2011
MU18-1 wint thuiswedstrijd tegen Lokomotief

Afgelopen zaterdag stond voor MU18-1 al na 3 wedstrijden de eerste return wedstrijd op het programma. Tegenstander was Lokomotief waarin de eerste wedstrijd met 5 punten verschil van verloren was. Een mooie kans op revanche voor de meiden. De trainingen voorafgaand aan de wedstrijd lieten een wisselend beeld zien. De meiden hadden een beetje last van het vakantie/shoppen syndroom.

Lees het hele artikeldinsdag 11 oktober 2011
Wedstrijdvaststelling van Meisjes u18-1

De thuiswedstrijd van Meisjes u18-1versus Red Giants op 21-01-2012 begint om 13:45 uur.
zondag 9 oktober 2011
Thuiswedstrijd MU18-1 tegen Almonte van zaterdag 8 oktober 2011
Na de eenvoudige overwinning van vorige week stond er afgelopen zaterdag een tegenstander van een iets ander kaliber op het programma. Almonte was een team dat goede uitslagen had laten zien.
Lees het hele artikeldinsdag 4 oktober 2011
Uitwedstrijd MU18-1 tegen Red Giants in Meppel van zaterdag 1 oktober

Deze 2e competitiewedstrijd moest na de nederlaag van twee weken geleden de eerste overwinning gaan opleveren.

Lees het hele artikeldinsdag 20 september 2011
Competitiewedstrijd tegen Lokomotief MU18-1 in Rijswijk 17 sept 2011.

De 1e wedstrijd was gelijk een mooie uitdaging…een uitwedstrijd bij Lokomotief. Shari, Madelon en Britt waren net op tijd binnen van de gewonnen wedstrijd van MU20-1, zodat de groep compleet was.

Lees het hele artikeldinsdag 20 september 2011
Oefenwedstrijd tegen Zoebas MU20-1 in Zoetermeer 6 sept 2011
In de voorbereiding was deze wedstrijd de eerste keer dat de volledige vaste groep kon samenspelen. Iedereen was op tijd waardoor er om 18:30 werd begonnen.....  .   . 
Lees het hele artikelmaandag 19 september 2011
Wedstrijd Meisjes 18-1 verplaatst

De thuiswedstrijd van Meisjes 18-1 van komende zaterdag is verplaatst naar 22 oktober 15:00 uur.
woensdag 7 september 2011
Voorstellen coach Meisjes 18-1 Marck Kasius

Ik ben sinds 1981 lid van Binnenland met een kleine onderbreking in 1995/1996 omdat ik toen in Italië woonde. Als speler ben ik actief geweest in JU20, Heren 1, Heren 2 en Heren 3.

Verder ben ik twee periodes lid van het bestuur geweest en daarnaast ook bestuurslid van de Stichting Topbasbetball CBV Binnenland. Op dit moment ben ik lid van de stuurgroep van Binnenland en adviseer ik de Technische Commissie.

Samen met Joost van Rangelrooij en Matthijs IJzerman heb ik het Technisch beleidsplan van CBV Binnenland geschreven, dat als leidraad door alle trainer coaches binnen de club gevolgd moet worden.

Lees het hele artikelmaandag 5 september 2011
MU18-1 Openingstoernooi
Openingstoernooi CBV Binnenland op zaterdag 3 september 2011
Na het geslaagde toernooi van Ieper vorige week een tweede testmoment voor MU18-1. Dit keer wel in een andere samenstelling. Rayon West vond het nodig om midden in de voorbereiding een toernooi in Frankrijk te moeten spelen, waardoor we Madelon, Veerle en Yvonne moesten missen. In tegenstelling tot Ieper waren Britt en Kim Rijnberg er nu wel bij.
Lees het hele artikelmaandag 29 augustus 2011
MU18-1 Toernooi Ieper
Na twee weken hard trainen was er een eerste testmoment voor MU18-1 omdat het toernooi van Ieper op het programma stond. Ondanks het zeer vroege tijdstip om te verzamelen was iedereen om 08.00 uur present bij de Driesprong. Ook dit jaar was het weer geen enkel probleem om voldoende ouders te vinden die de ruim 440 kilometer voor hun rekening wilde nemen.
Dus.. Ine, Renée, Peter en Ronald…nogmaals bedankt.
Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.