Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 1 november 2019
Teampagina Jongens u16-1

Jongens 16-1 zijn opnieuw op de foto gezet door de team-fotograaf.

Nu wel alle jongens aanwezig

Lees het hele artikelwoensdag 16 oktober 2019
Binnenland MU16-1 wint thriller in eredivisie

Afgelopen zaterdag traden de mannen van M16-1 CBV Binnenland aan voor hun derde thuis wedstrijd tegen BV Noordkop - Den Helder. Op papier een zware, nog ongeslagen tegenstander. 

Het eerste kwart verliep moeizaam. Noordkop scoorde in dit deel 4 fraaie driepunters en verdedigend had Binnenland daar geen antwoord op. Door een snelle break en fraaie driepunters van Raymond de Bruin en Matthew Lowes kon Binnenland uit eindelijk de schade nog beperkt houden tot 18-22 in het voordeel van Noordkop. 

Lees het hele artikelwoensdag 10 april 2019
Pannekoeken actie MU16-1 voor paastoernooi in Duitsland

Als afsluiting van dit geweldige seizoen doet MU16-1 van 18 t/m 22 april mee aan één van de grootste internationale paastoernooien van Europa. De Eastercup in Berlijn, Duitsland. Om zelf aan de kosten voor dit toernooi bij te dragen zullen Ron’s mannen ook zaterdag 13 april pannekoeken gaan bakken en verkopen in de Tip - Inn. Niet alleen lekker in de kantine, maar ook om mee te nemen naar huis. Pannekoeken zijn te verkrijgen van 11:30 uur tot 16:00 uur.

Losse pannekoek €1,50
Portie van 2 €2,50
Om mee te nemen: 10 voor €12.-

Mocht u nou geen pannekoeken lusten of komt deze zaterdag u totaal niet uit. U kunt ook een bijdrage leveren via deze link >>>>>. Alvast bedankt.

 

Lees het hele artikeldinsdag 9 april 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 wint laatste competitiewedstrijd

Alweer de laatste competitiewedstrijd voor Zeropackaging/Binnenland jongens U16 en wel tegen het laag geklasseerde Almonte. Tegen de gewoonte in startte Zeropackaging/Binnenland zeer traag. Veel missers en dus een zeer lage score van 5-4 na vijf minuten. Stijn Visscher nam de ploeg op sleeptouw met een aantal scores krachtige acties onder de basket.

De foto's >>>>>>


 

Lees het hele artikelmaandag 1 april 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 wint laatste home-game

Met de steun van een volle tribune ouders en andere belangstellenden begon Zeropackaging/Binnenland op een mooie manier de wedstrijd. Kent Postema won de sprongbal en tikte de bal naar Stijn Visscher. Deze springboon jumpte richting plafond en plofte de bal met een knal door de ring.En de foto's >>>>>

Lees het hele artikelmaandag 25 maart 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 KAMPIOEN

Zaterdag stond de wedstrijd voor het officiële kampioenschap op het programma.

Tegenstander in Rosmalen was het laag geklasseerde The Black Eagles. In de eerste periode klapte de Zeropackaging/Binnenland formatie er gelijk op en bij 10-2 vluchtte Black Eagles al in een time-out. Snel rondspelen van de bal was de boodschap van coach Ron Baan en dat werd goed uitgevoerd.

Foto's >>>>>>

Dank Jan-Willem Visscher voor alle toffe reportages dit seizoen!

Lees het hele artikeldinsdag 12 maart 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 virtueel kampioen

Zaterdag stond de buren-wedstrijd tegen een strijdbaar Rotterdam op de wedstrijdkalender.

Tegenstander Rotterdam had zich goed voorbereid maar Zeropackaging/Binnenland U16 liet zich niet verrassen en nam via Stijn Visscher en Kent Postema al snel een 7-0 voorsprong. Door snel aanvalsspel en een degelijk verdediging werd de voorsprong uitgebouwd naar 8-21 voorsprong.

De foto's van de game door Jan-Willem Visscher >>>>>

Lees het hele artikeldinsdag 5 februari 2019
Zeropackaging/Binnenland U16 dendert door BW met kater naar carnaval

En weer pakte Zeropackaging/Binnenland uit met een monsterscore. Deze keer werd de Brabantse formatie van Blauw Wit op een forse nederlaag getrakteerd en die gaan alvast met een kater het carnaval in. Na de fotosessie voor de Jumbo-kaartjes kwam een gemotiveerd Zeropackaging/Binnenland heel fel uit de startblokken en overrompelde Blauw Wit met snelle aanvallen. Daan “the flying” Docter gooide de gashendel open en scoorde er flink op los. De zeer oplettend spelende Wouter Jansen pakte keer op keer de steals en ook de time-outs van Blauw Wit konden de Barendrechters niet stoppen. Een stand van 30-12 na 1 kwart was een prima start.

Foto reportage door Jan-Willem Visscher >>>>>

Lees het hele artikelwoensdag 30 januari 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 walst over Almonte

Zaterdag stond een ritje naar Eindhoven op het programma. Tegenstander Almonte had zich volgens de coach na de eerdere forse nederlaag goed voorbereid voor de wedstrijd. Zeropackaging/Binnenland jongens U16 had ook een eigen plan en zette gelijk enorme druk op de spelverdeler.

Foto's door Jan-Willem Visscher >>>>>


 

Lees het hele artikeldinsdag 22 januari 2019
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 slaat aanval op eerste plaats af

De topper op tegen het op de tweede plaats staande Leiden leek op de voorhand lastig te gaan worden omdat de uitwedstrijd moeizaam was gewonnen. Nog zonder de geblesseerde Quinn Faase maar onder de ogen van sponsor Zeropackaging volgt een wat nerveuze start met veel missers maar Daan – and one -  opent de score en langzaam komt de Zeropackaging/Binnenland trein op gang. 

Lees het hele artikelwoensdag 19 december 2018
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 wint battle in Weert

De laatste wedstrijd van het jaar moesten de degens worden gekruist met het op de derde plaats staande Weert (Ball). En het werd aan de kant van Weert een zeer fysieke wedstrijd.

Weert had haar huiswerk na de eerdere forse nederlaag gedaan en verraste Zeropackaging/Binnenland met een zeer felle verdediging. Vooral de quards Stef Erkelens en Quinn Faase kregen van alle kanten klappen maar bleven goed overeind en lieten zich niet provoceren. Scores en Stijn Visscher en Kent Postema zorgden toch voor een lekkere 23-9 voorsprong na de eerste periode.
 

En de weer altijd gave foto's van de game door Jan-Willem Visscher >>>>>

Lees het hele artikelmaandag 10 december 2018
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 blijft ongeslagen

De tweede thuiswedstrijd tegen het laag geklasseerde Black Eagles stond op het programma. 

Zeropackaging/Binnenland had de eerste wedstrijd dik gewonnen en dat was ook nu de verwachting. Nog steeds zonder Job Naaijer en ook zonder de geblesseerde captain Stef  “nergens bang voor” Erkelens opende Raymond de Bruin met een snelle score. Een beetje rommelig spel en wat balverlies leverde tot ongenoegen van coach Ron Baan een 4-4 tussenstand op maar dat veranderde daarna snel. Een betere verdediging en wat rebounds en steals van Kai van Wijngaarden leverde snelle breaks en punten op. Het slotakkoord was voor “freshman” Jeremiah Geertruida die het eerste kwart met een score eindigde: 34-10.

De altijd gave fotoshoot door Jan-Willen Visscher >>>>>>

Lees het hele artikelmaandag 3 december 2018
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 slaat aanval op koppositie af

Zaterdag stond voor Zeropackaging/Binnenland de wedstrijd tegen de nummer 2, Rotterdam, op het programma. Gezien de thuiswedstrijd werd een spannende wedstrijd verwacht en stonden de jongens op scherp. Helaas nog zonder Job Naaijer maar die is op de weg terug.

Een slimmigheidje bij de spongbal leverde direct een spectaculaire dunk van highjumper Stijn Visscher op. Het geschrokken Rotterdam werd in de beginfase overlopen en met mooie scores van Kent Postema werd het al snel 8-0 voor Zeropackaging/Binnenland. In de daarop volgende minuten gingen de scores veelal gelijk op en werd het eerste kwart afgesloten met een 22-16 voorsprong.

De altijd mooie reportage(s) van Jan-Willem Visscher >>>>>

Lees het hele artikelmaandag 26 november 2018
Zeropackaging/Binnenland jongens U16 pakt opnieuw stevig uit

Zaterdag stond voor de Barendrechters de confrontatie met de nummer 6 van de rangschikking op het programma. Zonder de geblesseerde Job Naaijer en Raymond de Bruin, vloog Zeropackaging/Binnenland uit de startblokken en met een spetterdunk van Stijn Visscher stond er al snel een 13-0 tussenstand op het scorebord. Black Eagles vluchtte in een time-out en dat leek Zeropackaging/Binnenland even af te remmen.

De stevige foto reportage door Jan-Willem Visscher ... hier >>>>
 

Lees het hele artikeldinsdag 13 november 2018
Monsterscore voor Zeropackaging/Binnenland jongens U16

Zaterdag stond voor de Barendrechters de verre uitwedstrijd tegen het onderaanstaande Marathon op het programma. Met interim-assistentcoach Job Naaijer op de bank leek het op de voorhand een makkelijke wedstrijd maar als doel stelde coach Ron Baan een maximale score van de tegenstander van maximaal 35 punten. Zeropackaging/Binnenland startte zeer sterk en onder aanvoering van captain Stef Erkelens en Wouter Jansen werd, ondanks een snelle time-out van Marathon, een overtuigende 15-0 voorsprong genomen.


 

Lees het hele artikeldinsdag 6 november 2018
Topklassering voor Zeropackaging/Binnenland jongens U16

Zaterdag was er de regioderby tegen het eveneens ongeslagen en sterke team van Rotterdam. De mannen van Zeropackaging/Binnenland U16 waren zeer gebrand op een goed resultaat en waren op de geblesseerde center Job Naaijer na allemaal topfit. 

Onder aanvoering van een sterk spelende aanvoerder Stef Erkelens vlogen de Binnenlanders vol de wedstrijd in. Met snel aanvalsspel en goede schotkeuzes en sterke rebounding (Kent Postema) kwam Zeropackaging/Binnenland na 5 minuten op een 14-3 voorsprong en vluchtte Rotterdam in een time-out. 

Fotoreportage door Jan-Willem Visscher >>>>>

Lees het hele artikelmaandag 22 oktober 2018
De U16-1 mannen van Zeropackaging pakken flink uit

Zaterdag stond de topper tussen twee ongeslagen teams op de planning. Zeropackaging/Binnenland jongens U16 tegen Ball uit Weert. Op papier was Weert koploper met een beter scoresaldo dus het zou een spannend potje moeten worden. De Barendrechters van Zeropackaging/Binnenland stonden echter op scherp en kenden alleen bij 2-3 een achterstand. Maar vervolgens kregen de talrijke toeschouwers een heuse basketball show te zien.


 

Lees het hele artikelmaandag 15 oktober 2018
De mannen van Zeropackaging hebben afgelopen zaterdag flink “uitgepakt

Zaterdag stond de topper tussen twee ongeslagen teams op de planning. Zeropackaging/Binnenland jongens U16 tegen Ball uit Weert. Op papier was Weert koploper met een beter scoresaldo dus het zou een spannend potje moeten worden.

De Barendrechters van Zeropackaging/Binnenland stonden echter op scherp en kenden alleen bij 2-3 een achterstand. Maar vervolgens kregen de talrijke toeschouwers een heuse basketball show te zien!
 

Jan-WIllem Visscher schoot ook raak, de foto's >>>>>>>

Lees het hele artikelwoensdag 10 oktober 2018
Zeropackaging/Binnenland MU16-1 uit versus Blauw-Wit ook oppermachtig

Zaterdag moest Zeropackaging/Binnenland U16 aantreden tegen het Roosendaalse  Blauw Wit. De thuiswedstrijd was al eerder met grote cijfers gewonnen maar de tegenstander had zich gewapend. Spelen op een groot veld, muziek en fel meelevende supporters. Een gewaarschuwd Zeropackaging/Binnenland startte zeer fel en scoorde er lustig op los zodat Blauw Wit al snel in een time-out moest vluchten. Dat had echter weinig resultaat want de Barendrechters liepen met fraai samenspel al snel uit naar een 30-9 1e periode stand.

En natuurlijk weer een mooie foto-reportage door Jan-Willem Visscher >>>>>>>>

Lees het hele artikeldinsdag 2 oktober 2018
MU16-1 is ook baas thuis versus Almonte

Afgelopen zaterdag ontving MU16-1 Almonte in de Driesprong.

VERSLAG VERSLAG!!

 

Check de foto's hier >>>>>
 

Lees het hele artikelzondag 23 september 2018
MU16-1 neemt de punten mee naar huis versus Leiden uit

En weer een fraaie fotoshoot door Jan-Willem Visscher van MU16-1.

Het team van Ron Baan speelde afgelopen versus Leiden 16-2. Ditmaal was het "meer" wedstrijd.

Binnenland nam de punten mee naar huis op een finish van 61-73!

https://82.161.205.64:8081/basketbal/20180922leiden/
maandag 20 augustus 2018
M16-1 heeft zijn eerste beker binnen

Afgelopen weekend werd de 3e prijs behaald in de Flanders Cub. Ron Baan en zijn mannen reisden er voor naar de omgeving van Brugge.

De eerste dag werden er 4 spannende wedstrijden gespeeld. Zoals wel vaker na zo’n lange rit, is alle begin moeilijk en werd de eerste wedstrijd nipt verloren. De tweede wedstrijd werd echter met overmacht gewonnen. Er werd straf “Belgisch voor stevig” gefloten. Hetgeen onze Daan op veel fouten kwam te staan. Blijkbaar is er toch een cultuurverschil in wat wel en niet mag bij het verdedigen. Zijn inzet was 120% dus, het is hem ruimschoots vergeven.

Lees het hele artikeldinsdag 6 maart 2018
Foto reportage JU16-1 versus Divine

Wat in het vat zit.... verzuurt niet...!

Jan-willem Visscher schoot op 3 februari weer een mooie foto-serie van JU16-1 versus Divine (uit).

De blauwe mannen van Ron Baan & Ron Baan moesten helaas het onderspit delven, 60-45.

http://www.jeweve.demon.nl/divine2-2018/
zaterdag 10 februari 2018
Foto verslag MU16-1 thuis versus de Barons

Op 27 januari speelt MU16-1 thuis versus de Barons.

Overtuigend wonnen de blauwen de game met 82-53.

Jan-willem Visscher legde wedstrijd weer puik vast.

Check alle foto's op http://www.jeweve.demon.nl/barons1-2018/

 
maandag 4 december 2017
Foto verslag JU16-1 versus de Black Eagles

Agelopen zaterdag 2 december ontving JU16-1 de Black Eagles.

JU16-1 wist met 8 punten te winnen.

De mooie foto reportage van de game geschoten door Jan-Willem Visscher kan je hier bekijken!


 
zondag 19 november 2017
Foto verslag MU16-1 versus Woodpeckers

Afgelopen zaterdag 18 november was MU16-1 op bezoek bij de Woodpeckers.

Daar volgde een hele spannende match die helaas op de eindstreep verloren werd.

Maar Jan-Willem Visscher legde de wedstrijd weer schitterend vast.

Check de foto's hier.
dinsdag 14 november 2017
Foto verslag MU16-1 versus Almonte

Afgelopen zaterdag 11 november ontving MU16-1 Almonte in de Driesprong.

Kleine correctie van de website-ploeg.

U16-1 behaalde wel degelijk een W afgelopen zaterdag, met 53-44!

Wordt de foto-reportage nog mooier eigenlijk.... !!

Bekijk de serie hier.....!
woensdag 11 oktober 2017
MU16-1-Fotoreportage-versus-Divine

Afgelopen zaterdag 7 oktober ontving MU16-1 Divine in de driesprong.

Binnenland moest helaas het onderspit delven en de wedstrijd eindigde in 58-69. 

Gelukkig wel weer een mooi fotoreportage door Jan-Willem Visscher!


http://www.jeweve.demon.nl/devine10-2017/
woensdag 27 september 2017
Jongens 16-1 op de foto

Dankzij de team-fotograaf hebben we al 2 wedstrijdverslagen in de vorm van een foto reportage van het team MU16-1.

Het wachten was dan ook op de nieuwe foto voor de teampagina.

Deze is nu een feit.

Opvallend, de heren coaches Ron Baan en Amrith Raghoenath zouden met hun outfit niet misstaan in een partijtje op het gras van Wimbledon......
 

Lees het hele artikeldinsdag 26 september 2017
MU16-1-Fotoreportage-versus-Blauw-Wit

En hier is alweer de 2e fotoreportage geschoten door Jan-Willem Visscher van de afgelopen zaterdag gespeelde thuiswedstrijd MU16-1 versus Blauw-Wit M16 1.

Het team van Ron Baan en/of Ron Baan en assistent coach Amrith Raghoenath had een aardige kluif aan Blauw-Wit.

De ruststand was 32-32, de eindstand..... kan je vinden in de foto reportage!

http://www.jeweve.demon.nl/blauw-wit9-2017/

Lees het hele artikeldonderdag 21 september 2017
MU16-1 Fotoreportage versus Divine

De mannen van MU16-1, onder leiding van Ron Baan, speelden afgelopen zaterdag de eerste competitie wedstrijd uit tegen Divine.

Hoe dat verliep, en de eindstand?

Daarvoor kan je de uitgebreide fotoreportage bekijken, geschoten door Jan-Willem Visscher.

 

Bekijk de foto reportage via deze >>>> link!
woensdag 7 september 2016
Golfclinic Jongens 16-1

Afgelopen zaterdag 03 september jl. heeft jongens 16-1 een golfclinic in het kader van de teambuilding. Het is prachtig weer dus we hebben er allemaal veel zin in! Uiteraard weten de jongens al dat coach Ron Baan wel een balletje weet af te slaan...en daar is af en toe best lacherig over gedaan.

Want....hoe moeilijk kan het zijn!


 

Lees het hele artikelmaandag 9 februari 2015
Jongens 16 1 in de lift in het rayon

Na wat radiostilte voor de kerst (we werden uiteindelijk verdiend tweede achter Klipperstars voor de kerst) komt Jongens U16-1 nu uit in de eerste klasse (het oude rayonniveau). We mogen naar Delft, Huizen, Amersfoort en Houten. Allemaal onbekende tegenstanders voor ons, lees hier hoe het dit team de afgelopen drie weken is vergaan!

 

Lees het hele artikelzondag 9 november 2014
Jongens 16-1 vs Voorne

Op 8 november speelde Jongens U16-1 tegen Voorne uit het pittoreske Brielle. We moesten erg vroeg aan de bak (10.15). waren we wakker aan het begin van de wedstrijd?
 

Lees het hele artikelzondag 2 november 2014
Blauw vs Blauw Juventus vs J16 1

Zaterdag 1 november stond Juventus op het programma, meer dan dat we witte shirts aan moesten wisten we eigenlijk niet van ze... Het leek spannender dan het was en het bleek spannender dan gedacht...

Lees het hele artikelmaandag 27 oktober 2014
Jongens 16-1 tegen Roba J16-3

Op 11 oktober mocht Jongens 16-1 's ochtends uit spelen tegen medekoploper Rotterdam Basketball J16-3. Vol goede moed hadden we uitgekeken naar deze wedstrijd. Na onze krachtmeting tegen Goba was dit weer een goede krachtmeting. Rotterdam Basketball had ook niet verloren dus we hadden er zin in! We togen dus al vroeg naar de pittoreske Alexanderhal in Rotterdam. 

Zonder Sander (moest elders zijn) en met Floris alleen op de bank (nog geblesseerd) moesten we het gaan doen. Dit hield in dat we wat dun in de guards zaten, maar ja... het was niet anders.

Lees het hele artikelzondag 5 oktober 2014
Topper Binnenland J16-1-Goba J16-1

Ondanks het verbod van Louis van Gaal op scorebordjournalistiek, na twee wedstrijden waren deze teams nog ongeslagen, dus een Topper...

 

Lees het hele artikelwoensdag 1 oktober 2014
Jongens 16-1 thuis tegen Hurricanes

Een week na de seizoensopening stond de tweede wedstrijd tegen Hurricanes alweer op het programma.

Deze wedstrijd geheel compleet (de nieuwe foto staat sinds maandag online) qua staf en spelers treden we in de immer gezellige Driesprong aan tegen de Hurricanes uit het pittoreske Spijkenisse. Met een overvolle bank (Peer en Boite zaten erbij) en 10 spelers beginnen we tegen de 8 spelers van Hurricanes, waar oud-Binnenlander Niels Tari zijn opwachting maakt. 

Lees het hele artikeldinsdag 23 september 2014
Jongens 16-1 uit bij Cady73

Nadat we vanaf juni aan het trainen zijn geweest, mocht J16-1 afgelopen zaterdag voor het eerst aan de bak in de nieuwe competitie... 

Lees het hele artikelmaandag 30 april 2012
Binnenland-u16-spelers-halen-2e-plaats-3on3-tournament-bij-ZZ-Leiden

Zondag 29 april werd in Leiden door ZZ Leiden een 3-on-3 tournament gehouden voor oa u16. Raidell, Jochem en Marijn hadden zich op eigen initiatief ingeschreven. Mitchell ging met de jongens mee naar Leiden. Het team ging voorspoedig van start in hun poule welke resulteerde in een finale plaats. Deze finale werd niet gewonnen maar kon een mooie 2e prijs door het team in ontvangst kon worden genomen.
zondag 15 april 2012
ju16-1 verliest 1e halve finale maar prima uitgangspositie voor return

Ju16-1 reisde afgelopen zaterdag af voor de 1e halve finale wedstrijd van het rayon. De tegenstander is Cobra Nova. Dit betekent voor het Binnenland team sinds lange een tijd een tegenstander waar nog niet tegen gespeeld is. Christiaan heeft helaas met zijn fiets het wegdek nader bezocht en kan niet meespelen wegens de daaruit ontstane blessure aan een arm.

Lees het hele artikeldinsdag 10 april 2012
Jongens 16-1 besluit competitie met winst en nu de rayon-finales

Afgelopen zaterdag mocht het team de laatste competie wedstrijd thuis spelen op het centre court van de Driesprong. Tegenstander deze wedstrijd was BV Noordkop.

Lees het hele artikelmaandag 2 april 2012
Jongens onder 16-1 kampioen na ruime winst op Waterland Basketbal

Door een ruime overwinning van jongens onder 16-1 op Waterland Basketbal is het afgelopen zaterdag kampioen geworden in de Interraoynale competitie. Voorafgaand aan dit sleutelduel bedroeg de voorsprong op het team, dat gecoacht wordt door Mario Bennes ,twee punten. In de wetenschap dat we in belangrijke wedstrijden tot nu toe altijd thuis hebben gegeven, reizen de jongens uit Barendrecht vol zelfvertrouwen af naar Landsmeer. Eenmaal aangekomen blijkt er maar een scheidsrechter te zijn. Gelukkig had Dolf, de vader van Ruud, zijn spullen bij zich en kon de wedstrijd beginnen met twee scheidsrechters.

Lees het hele artikelwoensdag 28 maart 2012
Jongens onder 16-1 terug op de juiste weg na blamerende nederlaag

Na acht wedstrijden ongeslagen te zijn geweest, leed jongens onder 16-1 op 10 maart een gevoelige nederlaag tegen het laag geklasseerde Harlemlakers. De juiste instelling ontbrak waardoor niemand zijn niveau haalde. Met nog 5 minuten op de klok en een 20 punten voorsprong wordt de wedstrijd knullig uit handen gegeven. Door een 21-0 run verliezen we de wedstrijd in de laatste secondes. In de week erop, uit tegen Flashing Heiloo, was de wil om te winnen weer duidelijk zichtbaar.

Lees het hele artikelzaterdag 3 maart 2012
Thuiswedstrijd Jongens 16-1 van vandaag is verplaatst

De belangrijke wedstrijd van vandaag van Jongens 16-1 tegen Noordkop uit Den Helder is verplaatst naar 7 april, 15:15 uur, in plaats daarvan speelt J16-1 een oefenwedstrijd tegen Rotterdam Basketbal.
dinsdag 14 februari 2012
Jongens 16-1 wint topper van Waterland en streeft af op kampioenschap

De vorige ontmoeting tegen Waterland basketbal, gecoacht door Mario Bennes, ging uit verloren met 66-41. In deze competitie maken twee teams kans op het kampioenschap: Binnenland en Waterland. Waterland staat voorafgaand dit duel twee punten achter en Binnenland heeft dus de kans om het team uit Landsmeer definitief achter zich te laten. Ruud is na een week ziek te zijn geweest weer inzetbaar, met elf fitte spelers wordt begonnen aan de topper.

Lees het hele artikeldinsdag 7 februari 2012
Jongens onder 16-1 wint moeizaam van Grasshoppers

Op zaterdag 4 Februari stond de altijd lastige uitwedstrijd tegen Grasshoppers op het programma. De vorige uitwedstrijd in sporthal Cleijn Duin werd door de jongens uit Barendrecht gewonnen met zes punten verschil. Zonder aanvoerder Maurice maar met Jilles en Ruud, beide terugkomend van een blessure, reisden we met tien jongens af naar Katwijk. Coach Mitchell wees zijn jongens erop dat het een moeilijke wedstrijd zou kunnen worden als wij Grasshoppers in hun spel zouden laten komen, het was zaak om fel te starten en laten zien dat we de terechte koploper zijn.

Lees het hele artikelwoensdag 1 februari 2012
Jongens onder 16-1 wint eenvoudig van Harlemlakers en Flashing Heiloo

Op zaterdag 21 Januari stond de wedstrijd tegen Harlemlakers uit Amsterdam gepland. De voorgaande ontmoetingen werden eenvoudig gewonnen. Het team uit Amsterdam heeft zich versterkt en bleef verrassend goed overeind tegen Grasshoppers. Zonder Ruud maar met Dennis de Bruin en Bas den Hoedt werd de wedstrijd gestart met Raidell,Chris,Marijn,Justin en Jochem. 

Lees het hele artikelwoensdag 18 januari 2012
Jongens onder 16-1 verstevigt koppositie door ruime overwinning

De eerste wedstrijd in 2012 was direct een belangrijke. Een wedstrijd om de eerste plek in en tegen Den Helder. De voorgaande ontmoeting ging in eigen huis verloren met 66-73. In de wetenschap dat we toen een heel slecht laatste kwart speelden en Justin mistte vanwege Pfeiffer reisden we vol zelfvertrouwen af naar Den Helder. Raidell,Chris,Marijn,Jochem en Ruud begonnen aan het duel.

Lees het hele artikelzaterdag 24 december 2011
ju16-1-Fijne feestdagen en een goed nieuwjaar

 
maandag 19 december 2011
Jongens u16-1 Winterkampioen na eenvoudige winst op Flashing Heiloo

Na 9 gespeelde wedstrijden staan zowel Binnenland als Waterland aan kop met 14 punten. Het onderling resultaat is in het voordeel van Binnenland,waardoor winst op Flashing Heiloo zou betekenen dat het team winterkampioen kon worden.Van Flashing Heiloo, dat laatste staat met 0 overwinningen, werd aan het begin van het seizoen vrij eenvoudig gewonnen. Van de bezoekers is bekend dat zij de hele wedstrijd een 2-3 zone spelen, hier werd de afgelopen week dan ook veelvuldig op getraind.
 

Lees het hele artikelmaandag 5 december 2011
Jongens onder 16-1 wint ruim van medekoploper Grasshoppers

 In de wetenschap dat er nog vier teams aanspraak maakten op de eerste plek, werd de wedstrijd tegen Grasshoppers gezien als een heuse topper. Enkele weken terug werd in Katwijk met 6 punten gewonnen, de wedstrijd werd in de laatste anderhalve minuut binnengesleept. Justin kon na maanden afwezigheid uitgerekend in dit duel zijn rentree maken. Met Alen als bankspeler stonden er elf jongens op het sheet die de klus moesten klaren. Coach Mitchell en Floris legden de jongens op het hart om fel te verdedigen, goed te rebounden en in de aanval genoeg ‘spacing’ te houden.

Lees het hele artikelzondag 20 november 2011
Jongens onder 16-1 wint eenvoudig van Harlemlakers

Met Justin,die de komende week weer voorzichtig mag beginnen met trainen,als dertiende man reisden we ondanks het verlies van vorige week tegen BV Noordkop vol zelfvertrouwen af naar de hoofdstad. Spelen tegen jongens uit Amsterdam maakt bij een enkeling speciale emoties los. We speelden dan ook niet tegen Harlemlakers of Amsterdam maar tegen ‘020’ , zo was op Twitter te lezen. Na de warming-up en enkele aanwijzingen van Mitchell kon de wedstrijd beginnen…..één probleem er waren geen scheidsrechters. 20 minuten later dan gepland verschenen er twee scheidsrechters die bereid waren te fluiten. Het team van Harlemlakers stond onder leiding van invalcoach Gideon, oprichter en beheerder van Ibasketball.nl.

Lees het hele artikelmaandag 14 november 2011
Ju16-1 geeft wedstrijd weg in de laatste minuut

Zonder Justin, maar met de tweedejaars onder 14 spelers Bas, Dennis en Alen traden we vol zelfvertrouwen aan tegen de lange mannen uit Den Helder. De voorgaande ontmoeting werd ruim door de jongens uit Barendrecht gewonnen. De bezoekers hadden toen geen antwoord op ons snelle spel, met name Justin bleek een plaaggeest te zijn voor de verdediging van BV Noordkop. Justin is herstellende van Pfeiffer en als het mee zit zien we hem over enkele weken weer terug op het veld.

Lees het hele artikelmaandag 31 oktober 2011
Ju16-1 wint na spannend slot verdiend van Stol-Grasshoppers
Na de onnodige nederlaag van vorige week tegen het door Mario Bennes gecoachte Waterland Basketbal, was het team gebrand een betere prestatie neer te zetten. Dat moest gebeuren tegen het altijd lastige Stol-Grasshoppers, een team waarvan wij afgelopen seizoen nog van verloren. 

Jilles was na zijn enkel blessure weer inzetbaar, Alen reisde het team achterna na eerst een helft gespeeld te hebben met u16-2.
Lees het hele artikelzondag 2 oktober 2011
ju16-1 wint 3e wedstrijd op rij tegen de Harlemlakers

ju16-1 begon al voor de zomervakantie met de voorbereidingen, buiten op het veldje bij de Driesprong. Of dit zijn vruchten heeft afgeworpen?

Lees het hele artikeldonderdag 23 juni 2011
ju16-1 gespot tijdens buitentraining

De mannen van ju16-1 laten er geen gras over groeien. Ook nu het seizoen al weer langer ten einde is en de trainingen binnen in zomer-recessie zijn, is het team buiten te vinden op het pleintje bij de Driesprong.

Deze week waren ze dinsdag en donderdag aanwezig op het plein om 2 uur lang te trainen en te spelen. Volgende week zijn ze weer aanwezig. Daarna is het ook echt vakantie en keert het team weer terug op het plein de 1e of 2e week in augustus.

Mocht je is langs de Driesprong fietsen, rond 17:00-19:00 op dinsdag of donderdag, grote kans dat je het team ziet.
zaterdag 9 oktober 2010
uit tegen HLB Accountants MU16-1

Vooraf werd nog even de vorige wedstrijd in herinnering geroepen. We moesten in vergelijking van vorige wedstrijd sneller omschakelen, strakker verdedigen, zorgen voor een hogere handelingssnelheid en vooral beter uitblokken, kortom meer uitstralen dan vorige wedstrijd. Dit keer moesten we het laten zien na een lange reis naar Den Helder, waar een van de favorieten voor de eerste plaats op ons wachtte.

Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.