Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 16 april 2018
Binnenland MU20-1 behoudt koppositie

Met een mooie overwinning afgelopen zaterdag 14 april op directe tegenstander Rowic uit Dordrecht hebben de jongens van coach Alex Schaap en Ronald Schouten zich aan de top gevestigd van de landelijke 2e Divisie. Toch is een plaats bij de Final Four nog niet veilig gesteld. Samen met de teams van The Black Eagles (Rosmalen) en Almonte (Eindhoven) wordt met evenveel punten de eerste plaats gedeeld. In een competitie waarin bijna alle teams aan elkaar gewaagd zijn, komt het volgende week op de laatste competitiewedstrijd aan.

 

Lees het hele artikelwoensdag 10 januari 2018
Teampagina Heren 20-1

Heren 20-1 is het jaar goed begonnen, met een heuse teamfoto!

Het team, onder leiding van Alex Schaap, staat momenteel 2e in de competitie. 

Lees het hele artikelwoensdag 8 februari 2017
Ruime winst voor Binnenland Mannen U-20

Het team van de coaches Leo en Ron den Hoedt en Peter van der Perk doet het heel goed in de landelijke tweede divisie.  Afgelopen zaterdag kwam het team van Etten-Leur, genaamd E.L.B.C., op bezoek in Barendrecht. De eerdere wedstrijd in Etten-Leur werd gewonnen met 56-79  van de huidige nummer 7  van de competitie maar dat geeft natuurlijk geen garanties. 

Lees het hele artikelzondag 22 januari 2017
CBV Binnenland U-20 verliest van ongeslagen koploper

De mannen van Binnenland U-20 zijn goed bezig in de landelijke tweede divisie, de hoogste klasse in deze leeftijdscategorie. De eerste twee wedstrijden van het seizoen werden verloren maar vervolgens was er een winning streak van 8 wedstrijden. Vorige week revancheerde het team zich tegen Arnhem Eagles, waar in september van werd verloren, door in over time te winnen.  Door deze winst kwam Binnenland op de gedeelde tweede plaats met Arnhem. Binnenland wilde echter meer en keek met een schuin oog omhoog naar plek 1 waar het ongeslagen team van Black Eagles staat. Afgelopen zaterdag moest het dan gebeuren. Black Eagles kwam naar Barendrecht. Eerder in deze competitie werd in Rosmalen verloren met 13 punten. Een spannende wedstrijd kon worden verwacht.

Het video verslag van deze wedstrijd is te zien via www.cbvbinnenland.nl/tv

Lees het hele artikeldinsdag 17 januari 2017
CBV Binnenland U20 wint thriller in OT in Arnhem

Al enige weken stond de datum vast. Op zaterdag 14 januari jl. moest Binnenland U20 tegen Arnhem Eagles aantreden voor plaats 2 in de competitie. De allereerste wedstrijd van het seizoen werd van de Driesprong van de Arnhemse opponent nipt verloren.  Om hoog te eindigen in de landelijk tweede divisie moest gewonnen worden. Ondanks dat de wedstrijd pas om 21.15 uur begon (!) leefde het team dan ook enorm toe naar de wedstrijd in MFC Omnibus in Arnhem.

Op www.cbvbinnenland.nl/tv kan je deze wedstrijd terugkijken.

 

Lees het hele artikelmaandag 19 december 2016
Binnenland Mannen U-20 winnen strijd om plek 3 in Berlicum

Afgelopen zaterdag speelde het team van coaches Peter van der Perk, Leo den Hoedt en Ron den Hoedt hun laatste wedstrijd van 2016. In Berlicum was Springfield de tegenstander. Springfield stond samen met Binnenland op een gedeelde 3e plaats. De winnaar van deze wedstrijd zou dus met kerst op plaats 3 staan. De gehele trainingsweek stond dan ook in het teken van deze beladen wedstrijd.

Binnenland schiet uit de startblokken. Springfield was duidelijk nog niet klaar voor een geconcentreerd Binnenland. Na 3 minuten staat er een stand van 0-6 op het scorebord en grijpt de coach van Springfield al naar een time-out. Binnenland heeft daar echter geen boodschap aan en gaat onverstoord verder. Binnenland speelde aanvallend tot dat moment in goed overleg en vond steeds de vrije man voor een makkelijke score. Verdedigend stonden de Barendrechters heel goed in positie waardoor Springfield slechts wat noodschoten kon nemen. Na 5 minuten bij een stand van 0-11 maakt de thuisploeg pas haar eerste punten. De concentratie bij de Binnenlanders zakt eind van dit kwart iets weg en Springfield weet een aantal scores te maken. Na het eerste kwart staat er 15-22 op het scorebord. 

Op de TV-pagina kan je een samenvatting van de wedstrijd terug zien.

Lees het hele artikeldonderdag 3 november 2016
Ruime winst Binnenland Mannen U-20

Na twee weekenden zonder wedstrijd speelden de mannen van Binnenland U-20 afgelopenzaterdag tegen het U20 team van EBBC. Vooraf werd gewaarschuwd voor eventueleonderschatting. EBBC had dan wel hun eerste drie wedstrijden zonder overwinningafgesloten, maar verloor deze met slechts een paar punten verschil.


 

Lees het hele artikeldinsdag 11 oktober 2016
Binnenland Mannen U-20 winnen in Ettenleur

Dat winnen naar meer smaakt was de afgelopen week duidelijk te merken bij de mannen van Binnenland U-20. Afgelopen week werd hard getraind en zo was het team meer dan klaar voor de wedstrijd.  De wedstrijd die werd gespeeld in Ettenleur begon op het vroege tijdstip van 12:00 uur. De tegenstander, E.L.B.C.,  had hun twee voorgaande wedstrijden immers gewonnen en het beloofde wederom een spannende wedstrijd te worden.

Binnenland wilde direct een signaal afgeven dat het kwam om te winnen en dat bleek in de eerste minuten van de wedstrijd.  Na 4 minuten staat er een stand van 4-10 op het scorebord en grijpt de coach van E.L.B.C. al naar een time-out. Binnenland heeft daar echter geen boodschap aan en gaat onverstoord verder. Met mooi uitgespeelde aanvallen stond het na het eerste kwart 13-22.

Lees het hele artikeldinsdag 4 oktober 2016
Ruime overwinning voor Binnenland Mannen U-20

Na twee verloren wedstrijden weten de mannen van het team van de coaches Leo en Ron den Hoedt en Peter van der Perk weer wat winnen is.  Afgelopen zaterdag kwam het team van Pluto op bezoek in Barendrecht. Pluto, uit Wageningen, had de eerste twee wedstrijden gewonnen dus het beloofde een zware middag te worden voor de Binnenlanders. Binnenland miste echter nog de geblesseerde Marijn Laban die al enige tijd last heeft van zijn knie. Bij Pluto ontbrak een van hun beste spelers die vorige week tijdens hun wedstrijd door zijn enkel was gegaan.

Binnenland begon scherp aan de wedstrijd. Het kwam snel op voorsprong maar door het missen van enkele makkelijke ballen stond het na 2 minuten nog maar 4-2. Daarna gaat het lopen bij Binnenland en wordt elke kans benut. Na 4 minuten staat het 12-4. Pluto is aan het zoeken en komt moeilijk tot aanvallen. Binnenland scherpt de verdediging aan en loopt verder uit naar een voorsprong van 22-9 aan het eind van het eerste kwart.

Lees het hele artikelmaandag 19 september 2016
Onnodig verlies Binnenland Mannen U-20

Na een voorbereiding van 6 weken begon eindelijk de competitie voor het team van de coaches Leo en Ron den Hoedt en Peter van der Perk.  De selectie is gevormd door Maarten Verweij, Jochem van Maanen en Dani Milutinovic die over waren gebleven van het bestaande U-22 team. Van het U-18 team van vorige seizoen zijn vijf spelers te weten: Luc ten Hove, Yorrijn Boekestein, William Westerkamp, Roy Valk en Bas den Hoedt doorgestroomd.  Dennis de Bruin kwam terug van zijn avontuur bij BS Leiden en kwam  Marijn Laban terug van een seizoen niet te hebben gespeeld.  Olvainey Mercera kwam over van Rotterdam-Zuid en maakte de selectie van 11 spelers compleet.

Tijdens de voorbereiding werd goed gespeeld op het eigen Binnenland seizoen opening toernooi. De eerste wedstrijd ging nog stroef maar tijdens deze dag werd veel progressie gezien. Vorige week werd gewonnen van River Trotters U-20, het team van oud Binnenland heren 1 speler Martijn van Noordenne. Met een goed gevoel voor werd uitgekeken naar de start van de competitie.

Lees het hele artikelmaandag 8 augustus 2016
Jongens U20 start training nieuw seizoen

Binnenland M20-1 start maandag 8 augustus a.s. de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Het hoogste jongens jeugdteam van CBV Binnenland plaats traint van 19.00-20.30 uur in sporthal de Driesprong.

Ook op de volgende dagen trainen de Barendrechtse talenten::

  • Donderdag 11 augustus 2016 : 19.00 - 20:30 uur
  • Zaterdag 13 augustus 2016 : 10.00 - 11.30 uur
  • Maandag 15 augustus 2016 : 19:00 - 20:30 uur
  • Donderdag 18 augustus 2016 : 19.00 - 20:30 uur
  • Zaterdag 20 augustus 2016 : 10.00 - 11.30 uur 

Iedereen (met geboortejaar 1997-1998-1999) is van harte welkom om met de (selectie)trainingen mee te doen. Meld je wel even aan: U20@cbvbinnenland.nl

Dit seizoen komt Binnenland U20-1 uit in de landelijke 2e divisie B.  De Barendrechters staan dit jaar onder leiding van Ron den Hoedt, Leo den Hoedt en Peter van der Perk.
dinsdag 28 juni 2016
Jongens U20 onder leiding van broers den Hoedt

De Technische Commissie heeft de broers van Leo en Ron den Hoedt bereid gevonden het komend basketbalseizoen het Jongens U20-1 team te coachen. De Barendrechtse talenten spelen komend seizoen in de 2e divisie.

De broers zijn al jaren actief in het basketbalwereldje. Beiden hebben diverse jeugdteams bij Binnenland getraind. Daarnaast is Ron de afgelopen jaren actief geweest bij de heren van o.a. Binnenland, Rowic en Rotterdam-Zuid én beschikt over het BT4 trainersdiploma.

De eerste (selectie)training van het nieuwe seizoen staat gepland voor maandag 8 augustus a.s. in sporthal de Driesprong. De training vindt plaats van 19.00-20.30 uur. Iedereen (met geboortejaar 1997-1998-1999) is van harte welkom om mee te doen. Meld je wel even aan: U20@cbvbinnenland.nl


 
dinsdag 24 maart 2015
Heren 20-1 zoekt supporters

Zaterdag hebben wij, Heren 20-1 een onwijs belangrijke wedstrijd om 15:00 uur tegen Black Eagles uit Rosmalen. Als we die wedstrijd winnen gaan wij namelijk naar de landelijke finale. 

Dus kom ons aanmoedigen, dat werkt geweldig goed.

Daarna kunnen de supporters om 17:00 uur per bus meteen door naar Wijchen!
zaterdag 15 februari 2014
H20-1 small team big W

Afgelopen zaterdag moest H20-1 aantreden tegen Break Stars. Omdat Urvin liever speelt dan coach werd ik (Joost O.) gevraagd om de honneurs waar te nemen. Nadat ik ja zei, kreeg ik te horen dat ik maar zes (6) spelers tot mijn beschikking had (er waren spelers met H22-1 mee en anderszins afwezig) en dat het de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst betrof (Binnenland 1, Break Stars 2).

Lees het hele artikelzondag 22 september 2013
Heren u20-1 Binnenland vs Rowic

Onder leiding van nieuwe coach Urving gaat u20-1 op bezoek bij Rowic.

Bob, Jasper, Stefan, Thijs en Sjors beginnen aan de wedstrijd. Er kan goed doorgewisseld worden en iedereen komt aan spelen toe. Derrylson, Remco, Jeroen, Ruben, Martijn wisselen de eerste vijf af.

Lees het hele artikelwoensdag 13 februari 2013
Jongens u20-1 speelt als team en wint

Afgelopen zaterdag mocht het jongens u20-1 team van Binnenland aantreden tegen Cady in Capelle. Het team bestaat uit een aantal 1e jaars u18 spelers, een aantal 2e jaars u18 spelers en een aantal 1e jaars u20 spelers. Daarnaast zijn er een aantal spelers van buitenaf gekomen, maar de meeste jongens spelen al jaren bij Binnenland. Het proces tot het vormen van een hecht team bleek tot nu toe niet altijd een makkelijke opgave.
De eerste vier wedstrijden van de tweede seizoenshelft gingen helaas verloren, maar Cady was een tegenstander die in de eerste helft ook al een keer verslagen was.

Lees het hele artikelzondag 23 september 2012
Binnenland H20-1 tegen DAS verplaatst

De thuiswedstrijd van Binnenland H20-1 tegen DAS van 13-10 is verplaatst naar 20-10, 15:00 uur.
woensdag 9 mei 2012
Binnenland jeugdclinic op zaterdag 19 mei

Op zaterdag 19 mei organiseren MU20 en JU20 een clinic voor de Binnenland jeugd. Tijdens deze clinic zullen ook de individuele oorkondes per team van MIP, MDP en MVP van het afgelopen seizoen worden uitgereikt.
's Ochtends van 10:00 - 12:00 zijn alle teams t/m U12 van harte welkom,
's middags van 13:00 - 15:00 de U14 en U16 teams.

Mis deze kans om je basketball skills te verbeteren niet en kom naar de Driesprong op 19 Mei.

Direct na de clinic speelt JU20 een oefenwedstrijd tegen Nederland U16.
dinsdag 17 april 2012
Pieter Maurik evalueert het eredivisie-seizoen van U20-1
zondag 1 april 2012
Eervol verlies JU20 in bekerfinale tegen GasTerra
Al weken werd uitgekeken naar de bekerfinale in Almere. In de competitie was 2 keer kansloos verloren van de ploeg uit Groningen, maar toch hadden de Binnenlanders het idee dat als men kon pieken, er kansen waren. Voor aanvoerder Martijn was het de afgelopen 2 weken een race tegen de klok om fit te worden. Tegen Almere uit had hij een flinke blessure aan zijn bovenbeen opgelopen, maar met de hulp van de medische staf van voetbalvereniging BVV Barendrecht werd alles uit de kast gehaald om hem fit te krijgen. Dit leek goed gelukt, want na een eerste test op donderdag kon Martijn inderdaad spelen.
Lees het hele artikelmaandag 19 maart 2012
Zaterdag 31 maart in Almere om 12:00 uur : NBB JU20 BEKERFINALE !

Grijp je kans en reserveer een plaats in de Binnenland bus

Voor slechts € 7,50 (bus + toegangskaartje) kun JIJ erbij zijn !

Steun Binnenland JU20 en geef je nu op bij JetZorg@hotmail.com

Hieronder nog een prachtig nieuw promotiefilmpje van WebErik

www.youtube.com/watch
zondag 18 maart 2012
JU20 verliest in Almere

Zaterdagmiddag reisde JU20 af naar de hal waar het over 2 weken de bekerfinale moet spelen. Niet in de topsporthal, maar in de sporthal ernaast moest men het opnemen tegen koploper Almere. Binnenland moest het doen zonder Lars, Dennis en Justin die men hun eigen team mee moesten spelen.
Lees het hele artikelzondag 11 maart 2012
JU20 kan geen potten breken tegen UBall

Zonder Lars (H1) moet Binnenland JU20 in Utrecht opnemen tegen final four kandidaat UBall. UBall heeft een soort feestavond rondom de wedstrijd georganiseerd en er is dan ook best wat publiek aanwezig. Nadat alle spelers zijn voorgesteld begint de wedstrijd.
Lees het hele artikelzondag 4 maart 2012
Zakelijke overwinning JU20 op Giants

Na de fantastische beker overwinning op BC Apollo vorige week, moest JU20 nu in een hele andere ambiance aantreden tegen degradatiekandidaat West Brabant Giants uit Bergen op Zoom.
Binnenland moest het stellen zonder Lars (H1), Coen (school) en Dennis Dube (ziek). Justin van Vugt van JU16 maakte zijn competitiedebuut.
Lees het hele artikelzondag 26 februari 2012
Binnenland plaatst zich voor de finale van de beker

Al weken werd toegeleefd naar de halve finale wedstrijd tegen BC Apollo uit Amsterdam. Binnenland was compleet, mede omdat een aantal spelers hun vakantie een dag hadden verschoven. BC Apollo bleek zich vlak voor de wedstrijd nog te hebben versterkt met internationaal Joël Brandt.

Lees het hele artikelvrijdag 24 februari 2012
Binnenland H20 naar finale

Heren 20-1 in het nieuwe tenue naar finale na winst op Amsterdam 60-59.

De bond heeft verkeerd gegokt, dachten niet dat Binnenland zo ver zou komen en plande de finale op een zondag. De posters zullen moeten worden overgedrukt!
zondag 19 februari 2012
Binnenland JU20 wint in IJmuiden
Tegenstanders Akrides had de laatste 3 wedstrijden gewonnen en zat dus in een goede flow. Aangezien Binnenland de laatste 3 wedstrijden had verloren, was de ploeg erg gebrand op een overwinning. Binnenland was voor het eerst sinds weken weer eens compleet afgereisd naar IJmuiden.
Lees het hele artikeldinsdag 14 februari 2012
Heren 20-1 Halve finale beker

Lees het hele artikelzondag 12 februari 2012
Binnenland JU20 verliest van koploper GasTerra Flames.
Ruim op tijd vertrok JU20 naar Groningen voor de uitwedstrijd tegen de koploper. De lange reis werd halverwege even onderbroken voor een warme versnapering. In Barendrecht had Binnenland ruim verloren van de Groningers, dus er wachtte een zware klus. Lars (Heren 1) en Dennis (JU18) waren niet beschikbaar.
Lees het hele artikelmaandag 6 februari 2012
Wedstrijd van Heren 20-1 op 03-03 verplaatst

De uitwedstrijd van Heren 20-1 bij Westbrabant Giants op 3 maart is verplaatst in aanvangstijd naar 1745 uur.
zondag 5 februari 2012
JU20 kan uitstekende eerste helft niet verzilveren

Zaterdagmiddag moest JU20 aantreden tegen koploper BC Apollo, tevens de tegenstander in de halve finale van de beker op vrijdag 24-2-2012. Lars en Matthias waren niet beschikbaar en dus was de ploeg met slechts 8 spelers afgereisd naar Amsterdam

Lees het hele artikelzondag 29 januari 2012
JU20 heeft complete offday tegen Rotterdam

Met 4 achtereenvolgende zeges reist JU20 zaterdagavond vol zelfvertrouwen af naar Rotterdam. De thuiswedstrijd tegen Rotterdam was verloren gegaan, maar in de bekercompetitie waren de Rotterdammers in eigen huis verslagen. Ook Rotterdam was bezig aan een imposante zege reeks en dus beloofde het een interessante wedstrijd te worden. Binnenland trad aan zonder Lars Jansen, die met heren 1 meespeelde.

Lees het hele artikelzondag 22 januari 2012
JU20 verslaat Leiden met 1 punt verschil, voor de 3de keer.

In de twee voorgaande ontmoetingen bleken beide ploegen enorm aan elkaar gewaagd. In Leiden won Binnenland na 2 verlengingen met 4 punten verschil en ook in de bekerwedstrijd was Binnenland de winnaar met slechts 2 punten verschil. Leiden was dan ook enorm gebrand op een overwinning.

Lees het hele artikelzondag 15 januari 2012
JU20 stunt tegen EiffelTowers

De thuiswedstrijd tegen de landskampioen was volledig kansloos verloren met 45 punten verschil. In die wedstrijd was Binnenland niet opgewassen tegen het enorme lengte overwicht en het hoge tempo van EiffelTowers. Toch had de ploeg uit Den Bosch de laatste weken wat steekjes laten vallen en dus reisde Binnenland vol goede moed en revanche gevoelens af naar de Maaspoort, dé basketbal tempel van Nederland.

Lees het hele artikelzondag 8 januari 2012
JU20 verslaat Magixx

Na een korte onderbreking, heeft Binnenland JU20 de draad weer opgepakt. In de eerste wedstrijd van 2012, ontving de ploeg Magixx uit Nijmegen. De uitwedstrijd had een eenvoudige zege voor de Barendrechtse formatie opgeleverd.

Lees het hele artikelwoensdag 21 december 2011
JU20 sluit het jaar positief af
Dinsdagavond moest JU20 het in de eigen Driesprong opnemen tegen Aris uit Leeuwarden. De uitwedstrijd had een ruime overwinning opgeleverd voor de Barendrechters. Maar Aris had de laatste weken laten zien goede progressie te hebben geboekt en bij winst zou de ploeg op gelijke hoogte komen met de Binnenlandse ploeg.
 
Video-beelden in verslag. Dunk Lars Jansen op 4:35.
Lees het hele artikelzondag 11 december 2011
JU20 komt lengte te kort tegen Landstede

Zonder Lars Jansen, die met heren 1 mee speelt, treed JU20 aan tegen Landstede uit Zwolle. Landstede speelt met 3 spelers die ook voor het eredivisie team uit Zwolle uitkomen, waaronder de fysiek bijzonder sterke Ram E. Pour uit Israël. 

Lees het hele artikelvrijdag 9 december 2011
Seizoen voor JU20 speler Robert de Waard voorbij

Een zware knieblessure,opgelopen in de thuiswedstrijd tegen EiffelTowers,maakt een abrupt einde aan het seizoen van Robert de Waard, speler van JU20.

Lees het hele artikelzondag 4 december 2011
JU20 door naar de halve finale van de beker

In een goedgevulde sporthal de Driesprong heeft Binnenland BS Leiden uitgeschakeld in de kwartfinale van de Nederlandse beker. Door dit resultaat gaat Binnenland in een thuiswedstrijd tegen Amsterdam of Nijmegen strijden om een plek in de bekerfinale. Leiden had vorige week verrassend de nog ongeslagen koploper EiffelTowers in eigen huis verslagen en dus moesten de Binnenlanders aan de bak.

Lees het hele artikeldonderdag 1 december 2011
JU20 zoekt supporters

Komende zaterdag om 13:45 speelt JU20 in de Driesprong de kwartfinale van de beker tegen BS Leiden. De ploeg doet een beroep op de fanatieke Binnenland supporters die de ploeg onlangs ook zo fantastisch hebben gesteund ! Het zou geweldig zijn om weer in zo'n sfeer te mogen spelen.
woensdag 23 november 2011
Wedstrijd Heren 20-1 as vrijdag gaat niet door

De thuiswedstrijd van as vrijdag van Heren 20-1 tegen Almere Pioneers is verplaatst naar later in het seizoen de nieuwe datum moet nog worden vastgesteld.

Alsgevolg hiervan zijn er ook op de zaterdag enkele taken gewijzigd dus kijk nog eens in het wedstrijd/takenprogramma. Iedereen die een taak heeft, heeft hier per email bericht van gekregen. Heb je een taak maar geen mail ontvangen, neem dan even contact op Gea van Vilsteren >>>>>
zondag 20 november 2011
Wisselvalligheid breekt JU20 andermaal op.

Na het sterke optreden tegen Akrides vorige week, moest JU20 nu aantreden in wederom een thuiswedstrijd tegen UBall uit Utrecht. Binnenland moest het doen zonder de geblesseerde Dennis Dube en Robert de Waard. Omdat ook Ian van Loon nog niet aanwezig was, moest Binnenland klein starten. Daar tegenover stond het debuut van Tonke Groot die is overgekomen van Rotterdam Basketball. UBall had pas 1 wedstrijd verloren en dus wachten de Barendrechters een pittige klus.

Lees het hele artikelzondag 13 november 2011
JU20 wint in prachtige ambiance

JU20 heeft zaterdagavond de 5de overwinning van het seizoen binnengesleept. Gesteund door een fanatieke supportersschare wist de ploeg een zwaar bevochten overwinning te behalen op het verrassend sterke Akrides uit IJmuiden. In de openingsfase was Akrides duidelijk de betere ploeg. De bezoekers wisten het lengtevoordeel goed uit te spelen en schoten ook met scherp. Binnenland speelde slordig en moest een aantal keren onnodig balverlies incasseren.

Lees het hele artikelmaandag 7 november 2011
Bekerwedstrijd Heren 20-1 tegen BS Leiden vastgesteld

De kwartfinale voor de NBB-beker tussen Binnenland Heren 20-1 en Leiden is vastgesteld op 3 december 2011, aanvang 13:45 uur in sporthal De Driesprong.
zondag 6 november 2011
JU20 stelt teleur tegen sterk GasTerra Flames
Na de spectaculaire bekerzege tegen Rotterdam, moest Binnenland JU20 nu aantreden in de eigen Driesprong tegen het vrijwel geheel vernieuwde GasTerra Flames uit Groningen. De finalist van het vorige seizoen was nog ongeslagen, maar toch dichte de thuisploeg zich winstkansen toe.
 
Lees het hele artikelzondag 30 oktober 2011
JU20 naar de kwartfinale van de beker
JU20 is dankzij een 84-85 overwinning na 2 verlengingen ten koste van Rotterdam geplaatst voor de kwartfinale van de beker. Binnenland moest het doen zonder Lars Jansen, die met H1 in Den Helder moest aantreden en ook Robert de Waard was nog niet inzetbaar vanwege een knieblessure. Onlangs was de thuiswedstrijd tegen Rotterdam met 56-69 verloren gegaan, Binnenland kon toen maar moeilijk onder de druk van Rotterdam uitkomen. 
Lees het hele artikelzondag 23 oktober 2011
Eerste thuisoverwinning voor JU20
Na 3 thuisnederlagen was JU20 er op gebrand de eerste thuisoverwinning te boeken. Dit moest gebeuren tegen West Brabant Giants dat nog geen wedstrijd had gewonnen. Binnenland moest het nog altijd stellen zonder de geblesseerde Robert de Waard en ook Lars Jansen was afwezig omdat hij met H1 moest spelen.
Lees het hele artikelzondag 16 oktober 2011
Slecht 2de kwart nekt Binnenland JU20

Na het matige optreden vorige week tegen Rotterdam, was de ploeg gebrand op een goed resultaat tegen BC Apollo uit Amsterdam. Dennis Dube opende de score voor zijn ploeg en Binnenland begon lekker fanatiek.

Lees het hele artikelzondag 9 oktober 2011
Binnenland JU20 stelt teleur tegen Rotterdam Basketball
Na de spectaculaire uitzege vorige week in Leiden, moest JU20 nu in de eigen Driesprong aantreden tegen Rotterdam Basketball. Een ware derby dus. Bij Binnenland was Robert de Waard niet inzetbaar. Martijn van Noordenne had een polsblessure en was beperkt inzetbaar.
Lees het hele artikelzaterdag 1 oktober 2011
Binnenland JU20 wint na dubbele verlenging in Leiden

Na de oor wassing vorige week tegen EiffelTowers, moest de Barendrechtse formatie zich zien te herstellen in de lastige uitwedstrijd tegen Leiden. Robert de Waard was geblesseerd en ook de bankspelers Dennis van de Graaf en Justin van Vugt waren niet beschikbaar.

Lees het hele artikelzondag 25 september 2011
Binnenland JU20 kansloos tegen landskampioen EiffelTowers
In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen moest Binnenland JU20 aantreden tegen de regerend landskampioen EiffelTowers uit Den Bosch. Ian van Loon maakte zijn debuut voor de thuisploeg. Tijdens de warming-up werd al duidelijk dat het lengte overwicht dat EiffelTowers op de thuisploeg heeft enorm is. Er wachten een zware klus.
Lees het hele artikeldonderdag 15 september 2011
Flitsende start JU20
Woensdagmiddag om 16:00 uur vertrok de vrijwel geheel vernieuwde selectie van JU20 naar Leeuwarden voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Na een goed verlopen voorbereiding moest de ploeg zich nu bewijzen in een echte wedstrijd. De auto die vanuit Den Haag was vertrokken strandde met autopech vlak voor Amsterdam en dus begon Binnenland met slechts 7 spelers aan de wedstrijd.
Lees het hele artikelwoensdag 14 september 2011
Heren 20-1 opent het wedstrijdseizoen

Heren 20-1 is het eerste Binnenlandteam die een officiele wedstrijd speelt dit seizoen.
Hiervoor moeten ze wel even afreizen naar Leeuwarden, om 20:00 uur beginnen ze daar de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen.

Vanuit Barendrecht wordt het team veel succes toegewenst.
dinsdag 2 augustus 2011
Riwal nieuwe hoofdsponsor voor Binnenland H20

Binnenland heeft in Riwal Hoogwerkers bv de nieuwe hoofdsponsor voor het in de landelijke eredivisie uitkomende JU20 team gevonden. De club is zeer verheugd met de nieuwe sponsor uit Dordrecht die de continuïteit van het spelen op het landelijke niveau voorlopig garandeert.
 
In Nederland en Europa is Riwal één van de grootste bedrijven in de verhuur en verkoop van hoogwerkers, verreikers en andere producten en diensten voor het veilig en efficiënt werken op hoogte. De verhuurvloot in Nederland bestaat uit circa 2.500 hoogwerkers, verreikers en heftrucks in 100 soorten en maten. Om te kunnen voldoen aan de wensen van klanten en aan de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen voor werken op hoogte biedt Riwal o.a. ook erkende trainingen voor veilig en efficiënt gebruik van hoogwerkers, verreikers en heftrucks.  

De sponsoring is tot stand gekomen door bemiddeling van JU20 coach Pieter Mourik, die Riwal's CEO en oud-eredivisiespeler Dick Schalekamp met een enthousiast verhaal en een concreet voorstel aan zijn team wist te binden voor tenminste 3 jaar.

Riwal Hoogwerkers bv, Maxwellstraat 27,  3316 GP Dordrecht, Nederland
maandag 18 april 2011
Selectietrainingen JU20 eredivisie
Op maandag 2 mei starten de selectietrainingen voor het JU20 eredivisie team voor het seizoen 2011/2012. De trainingen zullen de gehele maand mei worden gehouden op maandag en donderdag. Aanvangstijd 19:45. Je kunt je aanmelden bij coach Pieter Mourik (pmourik@hotmail.com)donderdag 31 maart 2011
Uitwedstrijd van Heren 20-1 tegen de Matrixx eindelijk vastgesteld

Het heeft even geduurd, maar de niet op 02-02-11 gespeelde wedstrijd (vanwege geen zaal) is nu eindelijk gepland en wel op dinsdag 12 april om 20:15u in de Horstacker te Nijmegen.
zondag 6 maart 2011
JU20-1 geeft grote voorsprong weg

Binnenland is de controle over de wedstrijd inmiddels volledig kwijt maar knokt zich terug tot 73-75. Met nog 2 seconden op de klok mag Lars Jansen 2 vrije worpen nemen. Helaas voor de thuisploeg mist hij de eerste en ook het plannetje om de tweede te missen en via een aanvallende rebound te scoren mislukt.

Lees het hele artikelzondag 27 februari 2011
Eenvoudige zege JU20-1 in Zwolle

Afgelopen woensdag had JU20-1in Houten na een matige wedstrijd met 62-79 gewonnen van de nummer laatst van de competitie Woodpeckers. De ploeg had eigenlijk alleen het 3de kwart goed gespeeld. Zaterdag moesten de Barendrechters aantreden in het prachtige nieuwe LandstedeTopsportcentrum tegen Landstede dat wordt gecoacht door oud Binnenland coach Thomas Rooijakkers. Binnenland moet het stellen zonder Hidde Vos, Allard van Wonderen en de woensdag geblesseerd geraakte Wilco Zoeteman.

Lees het hele artikelzondag 20 februari 2011
JU20-1 wint dankzij flitsende start
Met een volledige fitte selectie moest Binnenland JU20-1 het zaterdag in sporthal de Driesprong opnemen tegen UBall uit Utrecht. UBall bleek echter niet de enige tegenstander die verslagen moest worden, ook de heren in het grijs leken alles in het werk te stellen om de thuisploeg te laten verliezen.
Lees het hele artikelzondag 6 februari 2011
Zege JU20-1 op Akrides

Na een stevig gesprek op de maandagavond training, had JU20-1 een goede trainingsweek achter de rug. Alle selectiespelers waren weer beschikbaar en dus begon de ploeg vol goede moed aan het thuisduel tegen het lager geklasseerde Akrides uit IJmuiden.

Lees het hele artikelzondag 30 januari 2011
Ruime thuisnederlaag JU20-1 tegen koploper

In de thuiswedstrijd tegen koploper GasTerra Flames moest Binnenland het nog steeds stellen zonder de geblesseerde center Peter van den Berg. Binnenland start met Lars, Hidde, Allard, Stef en Wander en kan zich in de beginfase goed meten met de koploper.

Lees het hele artikelwoensdag 26 januari 2011
Wedstrijdwijziging voor Heren 20-1

De geplande uitwedstrijd op 2 februari as van Heren 20-1 tegen Magixx Playing for Kidsrights 1 gaat op die dag in ieder geval niet door, wanneer wel is nog niet duidelijk!
zondag 23 januari 2011
Opnieuw verlies voor JU20-1
Zaterdag moest JU20-1 het opnemen tegen de ploeg in vorm in de FEB eredivisie: Almere Pioneers.
Almere had de afgelopen week gewonnen van koploper GasTerra Flames en ook final four kandidaat BC Apollo was met ruime cijfers verslagen
Lees het hele artikelzondag 16 januari 2011
JU20 verliest thuis van BC Apollo
In de uitwedstrijd tegen BC Apollo was Binnenland volslagen kansloos geweest, maar dat was de eerste wedstrijd van het seizoen en er ontbraken toen nog een aantal spelers. Binnenland had een matige trainingsweek achter de rug, maar liefst 5 spelers hadden vrijwel niet of zelf helemaal niet kunnen trainen vanwege ziekte en blessures. Al met al niet de meest ideale omstandigheden om aan een wedstrijd te beginnen. Toch wil een slechte generale wel eens resulteren in een goed een uitvoering.
Lees het hele artikelmaandag 10 januari 2011
Dubbel verlies JU20-1
Na een aantal weken zonder wedstrijden, moest JU20-1 vrijdagavond in de Maaspoort in Den Bosch aantreden tegen EiffelTowers. Deze wedstrijd had eigenlijk in december gespeeld moeten worden, maar in Den Bosch had men toen geen zaal beschikbaar. Dat de mooiste basketballhal van Nederland zo goed als leeg was maakte niets uit, het blijft speciaal om in de Maaspoort te spelen.
Lees het hele artikelmaandag 10 januari 2011
Wedstrijdwijziging Heren 20-1

De uitwedstrijd van Heren 20-1 op woensdag 23 februari bij Woodpeckers is in aanvangstijd gewijzigd naar 20:15 uur.
maandag 13 december 2010
Heren 20-1 komt te kort tegen WCCA Giants

Een aantal weken geleden werd BinnenlandU20 door Giants uitgeschakeld voor de beker. Doordat die wedstrijd pas vlak voor tijd werd beslist en ook in het voordeel van Binnenland had kunnen uitpakken, reisde de ploeg vol vertrouwen voor de tweede keer dit seizoen af naar Bergen op Zoom. Op de dag van de wedstrijd bleek dat Peter van de Berg en Ralph Toria niet of vrijwel niet inzetbaar zouden zijn vanwege blessures.

Lees het hele artikelzaterdag 27 november 2010
Binnenland U20 verslaat Waterland in Landsmeer

Al vroeg in de morgen vertrekt JU20 naar Landsmeer voor de uitwedstrijd tegen Waterland Basketbal. Omdat het nogal koud is in de sporthal besluiten een aantal spelers voor de wedstrijd nog even snel onder een warme douche te stappen om op die manier de spieren goed op te warmen.

Lees het hele artikelzaterdag 20 november 2010
Nipte zege U20 op Landstede Zwolle

Na de uitschakeling in de beker vorige week in Bergen op Zoom, pakte U20 de draad weer op in de competitie met een thuiswedstrijd tegen Landstede uit Zwolle. De stand op de ranglijst deed al vermoeden dat het een spannende wedstrijd kon worden, beide ploegen hadden 4 overwinningen op hun naam staan. Bij Binnenland waren voor het eerst dit seizoen alle 12 selectiespelers beschikbaar.

Lees het hele artikelzaterdag 13 november 2010
JU20 wint van Woodpeckers, maar vliegt uit de beker

Donderdagavond moest JU20 in de Driesprong aantreden tegen Woodpeckers uit Houten. Binnenland speelde nog zonder Luziano Tel, maar Wilco Zoeteman die dinsdag het gips van zijn hand verwijdert zag worden, maakte na 5 weken blessureleed zijn rentree.

En dan op zaterdag voor de beker
Na de donderdagavond wedstrijd moest JU20 zaterdag al weer vroeg aantreden tegen het sterke WCAA Giants uit Bergen op Zoom voor de beker. Het was duidelijk dat de ploeg verdedigend een stuk beter zou moeten spelen dan donderdagavond tegen Woodpeckers om Giants te kunnen verslaan.

 

Lees het hele artikelzaterdag 6 november 2010
Binnenland U20 boekt 3de winst op rij

Na de eenvoudige winst vorige week op BS Weert, moest Binnenland U20 dit keer aantreden tegen Uball uit Utrecht. Ondanks het feit dat Uball pas 1 keer had gewonnen, had deze ploeg het een aantal hoger ingeschatte ploegen behoorlijk lastig weten te maken en dus zou het zeker geen eenvoudige klus worden voor de Barendrechters. Door een enorme file op de A12 moest Binnenland het stellen zonder Flavio Luis Pedro en Ralph Toria, ook Luziano Tel (trieste familieomstandigheden) en Wilco Zoeteman (blessure) waren niet inzetbaar.

Lees het hele artikelzaterdag 30 oktober 2010
Binnenland U20 wint eenvoudig van BS Weert

Zaterdag moest Binnenland U20 het al vroeg op de dag opnemen tegen het nog puntloze BS Weert.

Na een rommelig begin opende Hidde Vos de score voor de thuisploeg met 2 driepunters. Binnenland liep daarna onder aanvoering van Wander van Baalen eenvoudig weg naar 12-3. De Barendrechtse verdediging zetten de bezoekers goed onderdruk, zodat die pas na 7 minuten de 2de score op het bord konden aantekenen. De laatste 3 minuten van het eerste kwart gingen beide ploegen gelijk op zodat Binnenland een 23-13 voorsprong had aan bij het begin van het 2de kwart

Lees het hele artikelzaterdag 23 oktober 2010
Eerste competitie punten voor Binnenland U20

Afgelopen woensdag werd onnodig, na verlenging, verloren van Nijmegen. Binnenland was dus gebrand om de eerste competitie zege te behalen in IJmuiden tegen Akrides. Op het Binnenland toernooi was deze ploeg ruim verslagen, maar oefenwedstrijden zeggen meestal niet al te veel.

Lees het hele artikelzaterdag 16 oktober 2010
Binnenland U20 komt te kort tegen Gas Terra Flames

Al vroeg vertrok de ploeg richting Groningen voor de uitwedstrijd tegen Gas Terra Flames. Gas Terra had de eerste 2 wedstrijden met meer dan 50 punten verschil gewonnen, terwijl Binnenland nog puntloos was. De Binnenlanders wachten een dus een zware wedstrijd. Ondanks de lange reis en de sterke tegenstander startte Binnenland uitstekend. Onder aanvoering Jeffrey Schelvis en Flavio Pedro Luis nam de ploeg een 7-15 voorsprong halverwege het 1ste kwart.

Lees het hele artikelvrijdag 8 oktober 2010
Heren 20-1 thuis voor de beker tegen ZZ

Vanavond 8 oktober 2010 speelt Heren 20-1 thuis voor de beker tegen ZZ-Leiden, 20:30u.
zaterdag 2 oktober 2010
Gehavend Binnenland JU20-1 komt net te kort tegen Almere

Na de ruime nederlaag vorige week in Amsterdam tegen BC Apollo, speelde JU20-1 de eerste thuiswedstrijd tegen Almere Pioneers. Binnenland moest het stellen zonder de geblesseerde Lars Jansen en Wilco Zoeteman en ook Jeffrey Schelvis was slechts voor noodgevallen inzetbaar. Omdat Flavio Luis Pedro en Ralf Toria te laat waren, moest Binnenland uiteindelijk maar liefst 5 spelers missen. De selectie werd aangevuld met bankspelers Mark Schrammeijer en Jeroen Kooijman.

Lees het hele artikelvrijdag 1 oktober 2010
Binnenland U20 bekert verder

Nog zonder de geblesseerde Wilco Zoeteman, maar wel weer met Jeffrey Schelvis en Lars Jansen, moest Binnnenland U20 het vrijdagavond voor de beker opnemen tegen Leiden U20. In de voorbereiding had Leiden Binnenland redelijk eenvoudig verslagen en dus waren de Barendrechters gewaarschuwd. Doordat het scorebord niet goed functioneerde, begon de wedstrijd ruim 15 minuten te laat. Onder aanvoering van Don Rigters startte Leiden beter dan Binnenland. Niemand bij de thuisploeg kreeg grip op Rigters en dus moest Binnenland alle zeilen bij zetten om niet te veel schade op te lopen in de beginfase. Als Lars Jansen en Jeffrey Schelvis binnen de lijnen komen, wordt het spel van de thuisploeg iets beter, maar Leiden heeft nog steeds een voorsprong en het betere van het spel.

Lees het hele artikelzaterdag 18 september 2010
Jongens U20 klaar voor de start

Met de toernooiwinst van afgelopen zaterdag heeft Jongens U20 de voorbereiding op het nieuwe seizoen positief afgesloten.

Slechts 4 spelers van de huidige selectie speelden ook vorig seizoen voor JU20 namelijk: Lars Jansen, Wander van Baalen, Wilco Zoeteman en Hidde Vos. De nieuwe spelers zijn: Jeffrey Schelvis die afkomstig is van Leiden U20, Stef Zorg komt van River Trotters U18, Peter van de Berg van Westland Stars, Flavio Pedro Luis van Voorburg en Luziano Tel van Rotterdam-Zuid.

Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.