Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 19 november 2019
Vetus Binnenland V20 door naar halve finale

In de kwartfinales van de bekercompetitie hebben de meiden van Vetus Binnenland V20 de volgende ronde weten te behalen.

In Zwolle werd er eenvoudig gewonnen met 68-96, waardoor de meiden van Vetus Binnenland V20 zich hebben weten te plaatsen voor de halve finales. Het grootste verschil werd gemaakt in het tweede kwart. Door fantastisch samenspel wist de ploeg uit Zwolle de Barendrechtse formatie niet af te stoppen. Het kwart werd gewonnen met 13-32, waardoor de ploeg uit Barendrecht na 20 minuten speeltijd op 25 punten voorsprong stond.

Lees het hele artikeldinsdag 15 oktober 2019
Opnieuw winst voor Vetus Binnenland V20

Op vrijdagavond 11 oktober hebben de meiden van Vetus Binnenland V20 wederom een wedstrijd gewonnen. In eigen huis en voor eigen publiek werd gewonnen van Landstede Hammers met 69-50.

Na een uitstekend eerste kwart (20-9) leek het een makkelijke avond te worden, maar een zone defense zorgde ervoor dat de meiden van Vetus Binnenland V20 het netje maar moeilijk wisten te vinden. Door echter goed te blijven verdedigen kon in de pauze de kleedkamer opgezocht worden met een voorsprong van 32-18.

Lees het hele artikelzaterdag 20 juli 2019
Meiden van Binnenland in actie bij de Finals VU18 van 3x3 in Amsterdam
Eva van Oosten, Joska Dikkers, Celine Dupont en Kathelijne van Bennekom hebben aan de streetball masters mee gedaan in de klasse VU18. Alle poule wedstrijden werden gewonnen, maar in de finale werd er  in overtime net verloren van een Duits team. Een team uit Leverkussen van  een heus 3x3 academie. Jammer, zuur, maar een mooie tweede plaats voor de meiden. Het voelt toch een beetje als kampioen. Knap gedaan.
 
Lees het hele artikelmaandag 13 mei 2019
ProudToBeBlue

Na een eerste verlies met 18 punten lijkt het een haast onhaalbare taak voor de meiden van Vetus Binnenland V20 om de finale nog te bereiken. Toch is het zaterdag 11 mei billenknijpen voor de ploeg uit Bemmel. Een voorsprong van 17 punten weten de meiden van Vetus Binnenland V20 te bereiken.

Foto's door Jan Wim van Genderen >>>>> 

Lees het hele artikelvrijdag 3 mei 2019
Meisjes VU18 en VU20 spelen play off-wedstrijden

Vanavond 3 mei om 20:30 spelen de meiden van Willemijn en Richard (VU18) in de 1e ronde van de Final Four (Play Off) hun eerste wedstrijd tegen Landslake Lions. We hopen op een volle sporthal De Driesprong, maar voor de thuisblijvers zullen wij deze wedstrijd ook livestreamen!

https://youtu.be/Ipeg0RH1bLY

Morgen spelen de VU20 uit tegen Batouwe in Bemmel om 17:45 uur.

De returnwedstrijden zijn volgend weekend, dan spelen op vrijdagavond om 20:00u de VU18 in Landsmeer en de VU20 spelen op zaterdag 15:15u in de De Driesprong.
dinsdag 16 april 2019
Vetus Binnenland V20 sluit reguliere seizoen winnend af

Afgelopen weekend hebben de meiden van Vetus Binnenland V20 de laatste wedstrijd uit het reguliere seizoen gespeeld. In een gezellig drukke Driesprong werd gewonnen van BS leiden met 71-45. Ondanks het grote verschil was het een wedstrijd die niet zomaar even was gespeeld. 

Lees het hele artikelmaandag 1 april 2019
Vetus Binnenland V20 doet wat het doen moet

Op zaterdagochtend gaat voor de meiden van Vetus Binnenland V20 de weker wel erg vroeg. Om 11 uur ’s ochtends moest er gespeeld worden tegen het felle team van BC Apollo. Ondanks een hoop vermoeide koppies moest er ook vandaag ‘gewoon’ gewonnen worden. De eerste wedstrijd tegen Apollo werd na een moeizame start ruim gewonnen met 77-46. Dat onderschatting een mogelijke rol kon gaan spelen wisten de meiden van Vetus Binnenland V20 maar al te goed.

Lees het hele artikeldinsdag 26 maart 2019
Helaas geen dubbelslag voor Vetus Binnenland V20

Afgelopen weekend was het weer zo ver, de meiden van Vetus Binnenland V20 hadden een zware klus op het programma staan: twee wedstrijden in minder dan 24 uur spelen. Door het wegvallen van zowel Anique als Eva (beide i.v.m. blessures) en een belangrijke wedstrijden van zowel de V18 als VSE1 stond Vetus Binnenland V20 voor een zware klus.

 

Lees het hele artikelzondag 10 maart 2019
Vetus Binnenland V20 wint overtuigend van Almonte

Afgelopen vrijdagavond stond de kraker tussen Vetus Binnenland V20 en Almonte V20 op het programma. In de eerste wedstrijd tussen beide teams was het Vetus Binnenland V20 dat in een spannend slotakkoord aan het langste eind trok en de wedstrijd won met 1 punt verschil. Gebrand op een overtuigende winst was het Vetus Binnenland V20 dat goed uit de startblokken schoot en al in het eerste kwart de wedstrijd bepaald. Een dapper strijdend (maar gehavend) Almonte heeft geen antwoord op de felle verdediging van de Barendrechtse meiden en moet met lede ogen aanzien hoe Vetus Binnenland V20 voor het eerst dit seizoen de 100 punten grens aantikt. 

Lees het hele artikelmaandag 4 maart 2019
Vetus Binnenland V20 verliest halve finale beker

Afgelopen weekend was het dan zo ver. Na een zware trainingsweek met tussendoor de verre uitwedstrijd op woensdagavond tegen Tubbergen stond de halve finale voor de beker voor de deur. Tegenstander: de nog ongeslagen Orange Angels Academy uit Amsterdam. Twee weken eerder troffen de ploegen elkaar nog in de competitie. Het was toen Vetus Binnenland V20 dat aan het kortste eind trok en dik verloor met 16 punten.

 

Lees het hele artikeldinsdag 26 februari 2019
Vetus Binnenland V20 wint opnieuw van Bemmel

Afgelopen zaterdag moesten de meiden van Vetus Binnenland V20 het voor de tweede keer in korte tijd opnemen tegen de Bemmelse formatie. Na een scherpe start van de meiden uit Barendrecht leek het een gemakkelijk te winnen wedstrijd. Een goede full court press leek de wedstrijd te doen kantelen, maar na een fraaie driepunter, een goede stop en opnieuw een score kon de winst veilig worden gesteld.

 

Lees het hele artikelmaandag 18 februari 2019
Zwaar weekend voor gehavend Vetus Binnenland V20

De meiden van Vetus Binnenland V20 hebben een zwaar weekend achter de rug. In minder dan 24 uur moest er gespeeld worden tegen zowel het nog ongeslagen Orange Angels Academy als het uitgeruste team van H.S.V. Basketball. Met het ontbreken van Anique, Eva en Roos stonden de meiden van Vetus Binnenland V20 voor een haast onmogelijke taak.


 

Lees het hele artikelmaandag 11 februari 2019
Winst in eigen huis voor Vetus Binnenland V20

In de tweede thuiswedstrijd van het nieuwe jaar moesten de meiden van Vetus Binnenland V20 het opnemen tegen sterkhouder B.V. Batouwe V20. De meiden van Vetus Binnenland V20 moesten het deze wedstrijd zonder sterkhouders Anique en Eva stellen, daar deze meiden nog bezig zijn met het herstellen van blessures. Met de terugkeer van een sterk spelende Roos konden we het blessureleed goed ondervangen. In een spannend slotakkoord zijn het de meiden van Vetus Binnenland V20 die het hoofd koel weten te houden en de winst naar zich toe te trekken. 

Lees het hele artikelzondag 10 februari 2019
Teampagina Dames 20-1

Nieuwe foto voor de teampagina van de meiden van VU20-1!


 

Lees het hele artikelwoensdag 6 februari 2019
Esther van Bochove Vetus Binnenland-VU20 hoofdcoach

Esther van Bochove, die dit seizoen is gestart als assistent van Rob Brand, zal het seizoen van Vetus Binnenland-VU20 afmaken als hoofdcoach. Esther heeft het voordeel dat ze de groep goed kent en de ontwikkeling van het team kan voortzetten. Zij heeft het stokje zeer professioneel overgenomen en inmiddels goede resultaten geboekt.

 

Lees het hele artikelmaandag 4 februari 2019
Vetus Binnenland V20 pakt punten in Katwijk

Op vrijdagavond reisden de meiden van Vetus Binnenland V20 naar Katwijk voor het uitduel tegen GSolar systemen-Grasshoppers V20. Na de vorige nipte overwinning op Landstede Zwolle waren de meiden gebrand om een goede wedstrijd neer te zetten. Een wedstrijd die gekenmerkt werd door een hoge intensiteit en enorme werklust werd het een leuke wedstrijd om te zien.


 

Lees het hele artikelmaandag 21 januari 2019
Vetus Binnenland pas in laatste seconde langs Zwolle

Met een goed gevoel reisden de meiden van Vetus Binnenland V20 af naar Zwolle. Waar aanvankelijk werd gedacht dat winnen in Zwolle een zekerheid was bleek niets minder waar te zijn. In een wedstrijd die maar moeilijk op gang leek te komen, wisten de meiden van Zwolle het team van Vetus Binnenland V20 het vuur aan de schenen te leggen.

De eerste goed uitgespeelde aanval van de meiden van Vetus Binnenland V20 leek erop te wijzen dat de meiden scherp uit de startblokken zouden komen. Door goed druk te geven op de bal en hard te verdedigen werd de post van Zwolle goed geneutraliseerd, en gooide Zwolle redelijk wat turnovers.

Lees het hele artikelmaandag 14 januari 2019
Vetus Binnenland V20 met moeite langs Tubbergen

Opnieuw winst voor de meiden van Vetus Binnenland V20. Op zaterdagochtend 12 januari werd een wederom spannende wedstrijd gespeeld tussen de Barendrechtse formatie en Jolly Jumpers. Na een spannende eindstrijd is het Vetus Binnenland dat de wedstrijd naar zich toetrekt en er met de winst vandoor gaat.

De meiden van Vetus Binnenland V20 beginnen goed geconcentreerd aan de wedstrijd. Afspraak was om heel veel druk te geven op de bal en gedisciplineerd te spelen in de aanval. Vetus Binnenland V20 schiet uit de startblokken. Door een mooie drive en twee goed uitgespeelde open driepunters pakken de meiden een 8-0 voorsprong. Daar waar we in de vorige wedstrijd veel moeite hadden met de Twentse zone, dendert de Barendrechtse formatie nu zo door de zone heen. Zowel van inside als van outside wordt veelvuldig het netje gevonden en staat er na 10 minuten spelen een riante voorsprong van 25-12 op het bord.

Foto reportage door Jan Wim van Genderen >>>>

 

Lees het hele artikelmaandag 7 januari 2019
Vetus Binnenland V20 wint 1e wedstrijd in 2019

In de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar zijn de meiden van Vetus Binnenland V20 gestart met een mooie overwinning. Op vrijdagavond 4 januari werd in Apeldoorn wederom overtuigend gewonnen van het team van WSV.

Daar waar WSV de eerste punten van de wedstrijd op het bord mag zetten is het daarna Vetus Binnenland dat overtuigend de leiding pakt. Door verdedigend veel druk op de bal uit te oefenen, hebben de meiden van WSV moeite om tot score te komen. Er wordt geen mm ruimte gegeven, waardoor de meiden van Vetus Binnenland al snel een voorsprong pakken van 3-10. De tegenpartij heeft een time-out nodig om aan de druk van Binnenland te ontsnappen, maar dit haalt weinig uit. Via een paar mooie combinaties in de aanval staat er aan het einde van de eerste periode een score van 5-17 op het bord.

Fotoreportage door Jan Wim van Genderen >>>>>>

Lees het hele artikeldinsdag 18 december 2018
Vetus Binnenland V20 slaat dubbelslag

De meiden van Vetus Binnenland hebben een welhaast onmogelijke taak volbracht. Binnen vierentwintig uur hebben ze twee tegenstanders in uitwedstrijden verslagen. Vrijdag werd de tweede plaats in de competitie bereikt door in Leiden een ruime winst (46-79) te behalen, een dag later werd in een zwaar bevochten wedstrijd in Tubbergen ten koste van Jolly Jumpers (58-61) de halve finale voor de beker bereikt. Met deze dubbelslag hebben de meiden 2018 mooi kunnen afsluiten met 11 winstpartijen en 1 nederlaag.

Lees het hele artikelzondag 16 december 2018
Vetus/Binnenland VU20 slaat dubbelsag

De meiden van Vetus Binnenland hebben een welhaast onmogelijke taak volbracht. Binnen vierentwintig uur hebben ze twee tegenstanders in uitwedstrijden verslagen. Vrijdag werd de tweede plaats in de competitie bereikt door in Leiden een ruime winst (46-79) te behalen, een dag later werd in een zwaar bevochten wedstrijd in Tubbergen ten koste van Jolly Jumpers (58-61) de halve finale voor de beker bereikt. Met deze dubbelslag hebben de meiden 2018 mooi kunnen afsluiten met 11 winstpartijen en 1 nederlaag.

 

Lees het hele artikelzondag 2 december 2018
Vetus Binnenland V20 walst over Apollo heen

Vrijdag hebben de meiden van Vetus Binnenland V20 weer een tegenstander aan de zegekar gebonden. In een makkelijke wedstrijd tegen Apollo uit Amsterdam werd het 77-46 na een ruststand van 34-19. Met 16 punten, 5 assists en 5 rebounds speelde topscorer Chermensa een gedegen wedstrijd. Imke blijkt verder op de weg terug te zijn; voor het eerst na haar terugkeer van een langdurige blessure scoorde ze weer in de dubbele cijfers.

Foto's door Jan Wim van Genderen >>>>>

 

Lees het hele artikelzaterdag 24 november 2018
Vetus/Binnenland V20 wint gemakkelijk

Op zaterdag hebben de meiden van Vetus Binnenland weer de goede draad van het winnen opgepakt. In Utrecht werd tegen Cangeroes gemakkelijk gewonnen met 78-47.  De winst kwam regelmatig tot stand en na een ruststand van 17-31. Alle 10 speelsters die meededen scoorden.

 

Lees het hele artikelzondag 11 november 2018
Vetus/Binnenland V20 schiet tekort

De meiden van Vetus Binnenland hebben het vrijdag niet kunnen redden tegen koploper Landslake Lions. In een goede eerste 25 minuten werd zorgvuldig zelfs een ruime voorsprong opgebouwd. Tien slechte minuten volgeden waarin Vetus Binnenland het spoor bijster raakte en de schoten ook niet vielen. Hierdoor konden de gasten de verhoudingen omdraaien en met de winst huiswaarts keren. Ondanks het verlies blijven de Barendrechtse meiden bovenin meedraaien.

 

Lees het hele artikelzondag 4 november 2018
Vetus/Binnenland VU20 met hakken over de sloot

De meiden van Vetus Binnenland wonnen zaterdag in Eindhoven van Almonte en behielden daarmee de ongeslagen status. De overwinning was echter met miniem verschil: 1 punt. Met name in de aanval werd er niet sterk gespeeld, maar ook verdedigend lieten de Barendrechtse meiden teveel gaten vallen. Zo kregen ze een goede les voor de topper aanstaande vrijdag tegen regerend kampioen en nummer 1 Lions uit Landsmeer.

 

Lees het hele artikelzondag 28 oktober 2018
Vetus Binnenland V20 blijft indruk maken

De meiden van Vetus Binnenland V20 beginnen steeds beter in vorm te komen. Tegen HSV uit Haren, dat tot heden slechts één keer had verloren, maakte het team indruk door eenvoudig en ruim te winnen. Na een al beslissende ruststand van 47-23 werd met soms oogstrelend basketball een 84-48 overwinning geboekt. Er waren zelfs drie topscoorders. Chermensa, Beyza en Simone hadden elk 18 punten.

 

Lees het hele artikelzondag 21 oktober 2018
Vetus/Binnenland Vu20 bekert verder

De meiden van Vetus Binnenland V20 moesten op zaterdag in Landsmeer aantreden voor de eerste ronde van de bekercompetitie. Tegenstander was het VU18 team van de plaatselijke club. Mede door een erg sterk tweede en derde kwart (33-9 en 25-11) werd een eenvoudige 99-55 zege behaald. Door de zege gaat Vetus Binnenland V20 door naar de volgende ronde, die in november wordt gespeeld.

 

Lees het hele artikelzondag 14 oktober 2018
Vetus/Binnenland VU20 verslaat ook Grasshoppers

De meiden van Vetus Binnenland V20 bleven ook in hun derde wedstrijd ongeslagen. Een matige eerste helft werd gevolgd door een bijzonder sterke tweede helft. Mede door een 43-5 run die in het derde kwart werd ingezet werden de Grasshoppers van het veld gespeeld. De eindstand was 89-45 voor de Barendrachtse meiden.

Het begin van Vetus Binnenland was half goed. Verdedigend maakten ze het de tegenstander wel moeilijk genoeg, maar in de aanval werd niet het juiste niveau geleverd. Er werd te solistisch gespeeld en vanaf de vrije worplijn werd te veel gemist. Daardoor bleef de stand in evenwicht. Aan het eind van het eerste kwart stond er zelfs een 13-14 stand op het scorebord.

 

Lees het hele artikelzaterdag 29 september 2018
Vetus/Binnenland wint weer

De meiden van Vetus Binnenland-VU20 hebben ook hun tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. In een matige wedstrijd werd vrij eenvoudig met 70-44 gewonnen van Landstede uit Zwolle. In de aanval werden niet de juiste oplossingen gezocht, maar de verdediging was scherp genoeg om de tegenstander gedurende en lange periode in een verstikkende houdgreep te houden. Die verdediging was de basis voor de ruime winst.

 

Lees het hele artikelzondag 16 september 2018
Vetus/Binnenland wint seizoensopener

De meiden van Vetus Binnenland-VU20 zijn het seizoen goed begonnen. Tegen Apeldoorn werd een overtuigende 82-63 winst geboekt. Daarbij deden de meiden zichzelf nog te kort. Vanaf de vrije worp lijn werden liefste 15 schoten gemist.


 

Lees het hele artikelzondag 9 september 2018
Vetus Binnenland-VU20 Gereed voor het seizoen

De meiden van Vetus Binnenland-VU20 hebben de oefencampagne voor het nieuwe seizoen afgerond. Er is gespeeld tegen één tegenstander uit de VU20 competitie, tegen drie dames promotiedivisie ploegen en daarnaast is deelgenomen aan het eigen Binnenland starttoernooi.

Al met al is het een leerzame oefencampagne geweest. De nieuwe coachingstaf van Rob Brand en Esther van Bochove en het team hebben zo goed aan elkaar kunnen wennen en ook zijn de nieuwe speelsters ingepast. Ook konden de wedstrijden gebruikt worden om nieuwe tactieken uit te proberen en ook dat ging steeds beter.

 

Lees het hele artikelvrijdag 17 augustus 2018
Dames V20 1 speelt vandaag oefenduel

Vandaag, zaterdag 18-08, oefent Dames 20-1 tegen Cangeroes aanvang 15:00 uur.
donderdag 10 mei 2018
Uitschakeling Vetus/Binnenland

In de wetenschap dat de eerste halve finale ruim gewonnen werd, werd er met zelfvertrouwen afgereisd naar Eindhoven. De spanning was wel te snijden, want in de goedgevulde sporthal werd veel geluid geproduceerd.

Lees meer door op de link hieronder te klikken.

Lees het hele artikelzondag 29 april 2018
Winst in eerste halve finale voor Vetus/Binnenland

De koppeling aan Almonte in de halve finale was al lange tijd bekend. Vooraf werd nog nooit eerder, in de vu20 eredivisie en o.l.v. coaches Appers, gewonnen van de Eindhovense ploeg. In de afgelopen vier games was het steeds erg close tussen de ploegen en trok de Barendrechtse ploeg aan het kortste eind. Motivatie genoeg dus om deze eerste halve finale voor een goed gevulde driesprong inclusief trommel en toeters tot een goed eind te brengen.

📸 Jan Wim van Genderen: klik hier

 

Lees het hele artikelzondag 22 april 2018
Barendrechtse zege in Katwijk

De laatste reguliere competitiewedstrijd in de vu20 eredivisie van Vetus/Binnenland vond afgelopen vrijdag om 20:45 in Katwijk plaats. Voor Grasshoppers betekende dit de laatste wedstrijd van het seizoen, voor Binnenland de voorbereiding op de komende twee halve finale wedstrijden tegen Almonte uit Eindhoven.

 

 

Lees het hele artikelzondag 15 april 2018
Vetus/Binnenland naar dikke winst tegen Zwolle

De final four werd vorige week in Den Helder al behaald. De focus zal dan ook op die final four komen te liggen. De wedstrijd tegen Zwolle kwam op een goed moment voor de Barendrechtse talenten. Bij Vetus/Binnenland was ditmaal wederom bankspeelster Florianne Boekenstein aanwezig.

In de afgelopen week werden ook de voorselecties voor de diverse nationale jeugdselecties bekend gemaakt. Roos Koopmans en Simone Hoppe werden voor de Vu20 uitgenodigd. Chermensa van la Parra en Eva van oosten mogen bij de Vu18 aansluiten. Kathelijne van Bennekom en Florianne Boekenstein bij de Vu16. Dat betekent dat maar liefst 6 van de 10 speelsters voor een Nederlands team voorselectie zijn uitgenodigd.

Coach Michel daarover: “Een compliment voor de jeugdopleiding en mijn team. Er hadden er zelfs nog meer geselecteerd mogen, of zelf moeten, worden.”

 

Lees het hele artikelzaterdag 14 april 2018
Coaches Appers nemen een sabbatical.

Gisteravond hebben broer en zus Appers het VU20 team van Vetus/Binnenland laten weten dat zij volgend jaar zullen stopen als coaches van het team.De afgelopen 3 jaar stond Michel als hoofdcoach voor deze groep, de laatste twee seizoenen geassisteerd door zijn zus Linda.

Voor het gehele bericht klikt u op lees verder.

Lees het hele artikelzondag 8 april 2018
Vetus/Binnenland bereikt FINAL FOUR

Afgelopen zaterdag mochten de Barendrechtse meiden van coaches Appers en Appers het opnemen tegen het Helderse team van Kooij en Van Rootselaar. In de halve finale van de beker werd in Den Helder verloren en dat verlies deed behoorlijk veel pijn. De meiden en coaches wilden dan ook zeker wat goed maken. Bij winst zouden de U20 meiden zich voor de tweede keer op rij plaatsen voor deelname aan de final four.

 

Lees het hele artikelmaandag 19 maart 2018
Goede tweede helft helpt Vetus/Binnenland aan ruime winst.

De discussie in het vu20 basketball over aanvangstijden en dagen is al vaker gevoerd. Daar waar wij om 20.45 op vrijdagavond thuis spelen met een volle tribune als gevolg, mochten we deze keer om 11 uur in Zwolle tegen Zwolle spelen. Dat betekent heel vroeg weg en een nog wat slaperig team.

 

De komende weken staan er een aantal belangrijke wedstrijden op het programma. Dan zal beslist worden of de final four gehaald wordt en op welke positie er geëindigd wordt. Volgende week mogen we naar het CTO. Mogelijk treft de ploeg dan, indien niet geblesseerd, nog wat oud teamgenoten.  

 

Lees het hele artikelzondag 25 februari 2018
Vetus/Binnenland wint na matige game

De wedstrijd tussen Vetus/Binnenland en Grasshoppers is er één tussen een final four kandidaat en een team (club) dat gekozen heeft voor het opleiden en doorschuiven van meiden. De vraag vooraf was wie er van de dames 1 speelsters vanuit Katwijk mee zouden komen. Dat was er uiteindelijk geen één en dat was misschien maar goed ook. Bij Vetus/Binnenland was Fabiënne Dijkshoorn afwezig. Daarnaast de (langer) geblesseerden Simone Hoppe en Imke van Genderen. Vanuit de jeugopleiding deden Evi Overgaauw en Florianne Boekenstijn mee.

 

📸: de foto's van deze wedstrijd gemaakt door Jan Wim van Genderen zijn hier te vinden

Lees het hele artikelmaandag 19 februari 2018
VU20 SPORTPLOEG VAN HET JAAR

VU20 is afgelopen vrijdag 16 februari tijdens het jaarlijkse sportgala in theater Het Kruispunt gekozen tot Sportploeg van het Jaar van de gemeente Barendrecht.

De burgemeester van Barendrecht, Jan van Belzen, overhandigde de prijs aan het trotse team van Appers en Appers. 

Lees het hele artikelzondag 18 februari 2018
Vetus/Binnenland heeft geen kind aan Jolly Jumpers

De teleurstelling van het verlies een week geleden tegen Dozy Bv Den Helder wegspelen, dat was het devies. De meiden maakten hun eigen gameplan dat volledig werkte en waarin iedereen een aandeel had. Zelfs het wegvallen van Simone Hoppe en later ook Roos Koopmans kon de blauwe brigade deze keer niet stoppen.

 

Komende zaterdag speelt Vetus/Binnenland om 16:00 tegen Grasshoppers U20. Na ons zal dames 1 spelen en dus hopen we wederom op een volle sporthal de Driesprong.

 

Lees het hele artikelzondag 11 februari 2018
Geen bekerfinale voor Vetus/Binnenland

De titel is duidelijk en de teleurstelling bij speelsters, coaches en supporters was groot. De Barendrechtse meiden misten Evianne van Toor (weekend weg). Daarnaast was Simone Hoppe slechts beperkt inzetbaar vanwege een blessure, waarvoor zij de komende weken nog rust zal moeten nemen. Op de bank ditmaal Gabrielle van den Bosch als assistent omdat Linda Appers met griep in bed lag.

 

Lees het hele artikelzaterdag 3 februari 2018
Bizar derde kwart helpt Vetus/Binneland aan winst

De afgelopen week werd er op trainen veel gewerkt aan het finishen, dit naar aanleiding van de verloren wedstrijd tegen Almonte. Het grote aantal extra schoten en het nipte verlies hakte er bij de meiden en coaches toch wel een beetje in. Dit zou en moest rechtgezet worden in de wedstrijd tegen Lokomotief Rijswijk. Bij Vetus/Binnenland ontbrak Melissa Roseval, die tijdens de wedstrijd grote zus werd.

Foto's van deze wedstrijd door Jan Wim van Gendeneren: KLIK HIER

Lees het hele artikelzaterdag 27 januari 2018
Vetus/Binnenland mist teveel en verliest

Op vrijdagavond spelen betekent wederom een volle tribune. De supporters weten goed de weg naar sporthal de Driesprong te vinden voor de topper tegen Almonte uit Eindhoven. Almonte en Vetus/Binnenland staan dicht bij elkaar in de competitie en dus beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

Nico Laban maakte een video: KLIK HIER en ook foto's: KLIK HIER

Daarnaast ook nog de foto's van Jan Wim van Genderen: KLIK HIER

Lees het hele artikelzondag 21 januari 2018
Vetus/Binnenland verslaat Landsmeers Leeuwinnen

Zaterdag middag traden de meiden van Vetus/Binnenland aan tegen Landslake Lions uit Landsmeer. De afgelopen trainingsweken leerde ons dat er eigenlijk te weinig samen getraind kon worden. Tegenvallers was de afwezigheid van Tessa Dubois die met griep op bed lag. Roos Koopman had zichzelf opgelapt om mee te doen, maar na een week met griep in bed was haar inzet zeer beperkt. De grote meevaller vooraf was het feit dat Simone Hoppe haar blessure dermate snel en goed hersteld dat zij ook beperkt inzetbaar was. Overigens grote complimenten voor beide scheidsrechters, die zichzelf opgegeven hadden voor een extra wedstrijd. Dit deden zij na een noodoproep van de planner van de bond, waardoor onze game wel door kon gaan.

Aankomende vrijdag om 20:45 spelen wij in sporthal de Driesprong tegen Almonte. De huidige nummer 2 van de competitie.

Lees het hele artikelzondag 14 januari 2018
Vetus/Binnenland rommelend naar winst

De meiden van Vetus/Binnenland mochten eindelijk weer een competitiewedstrijd spelen. Door verschillende redenen werd de laatste wedstrijd gespeeld op 1 december van het vorige jaar. Bij de meiden van coaches Appers ontbrak vandaag Simone Hoppe, zij raakte geblesseerd op de training. Wel kon de terugkeer, binnen de lijnen, van Anique van Schijndel gevierd worden.

 

Voor meer foto's klik hier of op de foto!

 

 

Lees het hele artikelvrijdag 15 december 2017
Vanavond Meisjes U20-1 tegen Grasshoppers gaat vanavond niet door

Deze is verzet, maar wanneer deze wel gespeeld wordt is nog onbekend.
zondag 3 december 2017
Vetus/Binnenland wint topper in eredivisie

De loting voor de halve finale van de beker was afgelopen maandag. Vetus/Binnenland werd voor die halve finale gekoppeld aan Dozy BV Den Helder. Ergens in 2018 zal die halve finale in Den Helder gespeeld gaan worden. Afgelopen vrijdag was datzelfde Den Helder in de competitie de tegenstander. De nummer twee van de competitie had twee weken terug van Almonte gewonnen een team waar de Barendrechtse meiden eerder van verloren hadden. Het affiche voor een spannende wedstrijd stond dus op de planning.

📸: KEES KOOPMANS FOTO'S

Voor het gehele verslag klik op lees verder!

Lees het hele artikelzaterdag 25 november 2017
Vetus/Binnenland door naar halve finale beker

Vrijdagavond stond de kwartfinale van de beker op het programma. In Rijswijk nam Vetus/Binnenland het op tegen Lokomotief. In de competitie heeft Lokomotief nog niet veel gewonnen, maar vorige week lever het Rijswijkse team een puike prestatie af door lang bij te blijven bij koploper Royal Eagles. Vanuit alle kanten werd naar Rijswijk afgereisd en het vroege tijdstip zorgde voor het nodige fileleed. Tessa Dubois was helaas te laat terug vanuit Londen (school), maar dat zorgde ervoor dat Evi Overgaauw uit de VU18 doorschoof.

 

Lees het hele artikelzaterdag 11 november 2017
Vetus/Binnenland zet CTO aan de kant

Dat dit niet zomaar een wedstrijdje betrof was vooraf al duidelijk. Gezien het feit dat er bij de tegenstander een oud speelsters van ons mee zou spelen werd de wedstrijd vooraf al speciaal. Daarnaast hadden beide teams de nodige wedstrijden gewonnen en dus was het een ook zo genoemde vier punten wedstrijd. Dit hadden de supporters ook door en sporthal de Driesprong liep dan ook goed vol met supporters. Op vrijdagavond spelen heeft dus duidelijk zijn voordeel en het is gewoon drukker dan bij sommige dames eredivisie games van andere teams

Dat het CTO Amsterdam deze wedstrijd ook serieus nam werd duidelijk toen niet alleen Jade Blagrove, maar ook ex-Binnenlander Lotte Sant in wedstrijd tenue aan de warming-up begon. Jade speelt haar wedstrijden altijd met de VU20, Lotte normaal niet en speelt veel in de dames eredivisie.

Lees het hele artikelzondag 5 november 2017
Vetus/Binnenland neemt geen punten mee uit Apeldoorn

Bijna tegelijk met onze dames 1 van Renes/Binnenland speelden de Barendrechtse talenten in Apeldoorn tegen de koploper: Royal Eagles.

Vooraf was al duidelijk dat beide teams met een totaal andere line up de wedstrijd zouden gaan spelen. Bij de tegenstander misten ze maar liefst zes speelsters en wij misten er drie. Roos Koopmans en Chermensa van la Parra deden met dames 1 mee dat in sporthal De Driesprong tegen het CTO Amsterdam een spannende wedstrijd won.

Eva van Oosten was op trip naar Andorra met het NT 3x3! Op de bank was de terugkeer van coach Michel Appers, na twee wedstrijden afwezigheid keerde hij terug. Daarnaast deed Florianne Boekenstijn uit de VU18 mee, een kans om minuten te maken op het hoogste niveau.

 
Lees het hele artikelzondag 29 oktober 2017
Vetus/Binnenland wint van Jolly Jumpers

Een heuse vier punten wedstrijd betrof deze thuiswedstrijd. Jolly Jumpers stond namelijk twee punten achter op ons en zou bij winst gelijk kunnen komen. Indien Binnenland zou winnen dan zou het verschil oplopen tot vier punten. Wij als nummer drie van de ranglijst in de vrouwen U20 eredivisie kregen de nummer zes op bezoek. Een klein examen voor de speelsters van coaches Appers en Appers, waarbij Linda Appers het echte examen had. Zij kreeg bezoek voor haar BT4 (Basketball Trainer 4 opleiding). Broer Michel moest verstek laten gaan en bleef thuis ziek in bed.

 

Wil je foto's van de game zien?

📸: Klik hier voor de foto's van Jan Wim van Genderen

📸: Klik hier voor de foto's van Kees Koopmans

Lees het hele artikelzaterdag 14 oktober 2017
Volgende ronde beker Vetus/Binnenland

Op vrijdagavond een wedstrijd spelen is voor Vetus/Binnenland niet onbekend. De slechte voorbereiding in de trainingsweek vol met zieke meiden, schoolverplichtingen en blessures zijn echter normaal niet aan de orde van de dag. Tel daarbij op dat Roos Koopmans nog geblesseerd was en dat hoofdcoach Michel Appers wegens privéomstandigheden op het laatste moment moest afzeggen en een hete vrijdagavond in Katwijk was geboren.

 

Lees het hele artikelzondag 8 oktober 2017
Vetus/Binnenland wint uit bij het stugge Lokomotief

Verliezen is nooit leuk en daarmee waren de meiden van coaches Appers dan ook gebrand om een goed resultaat neer te zetten in de Van Zweedenhal te Rijswijk. Bij Binnenland deed vandaag de zieke Eva niet mee, waardoor er met een iets smallere rotatie gespeeld werd.  Hoofdcoach vandaag was Linda, omdat zij binnen een aantal weken haar examen Basketball-trainer 4 gaat doen.

 

Lees het hele artikelzondag 1 oktober 2017
Vetus Binnenland loopt tegen eerste nederlaag op.

In de vrouwen u20 eredivisie waren al een aantal grote uitslagen te zien. De Barendrechtse meiden van coaches Appers wonnen hun eerste twee games, tegenstander Almonte deed dit ook. Er stond dus een ware mini-kraker op het papier.

Door een kleine uitloop werd net iets na twee uur de bal in de lucht geworpen. De eerste score is voor de Eindhovense ploeg. De Barendrechtse meiden lijken niet wakker en startten slecht. De uiteindelijke 14-9 achterstand is terecht. De door Vetus gesponsorde meiden waren te afwachtend en aanvallend misten ze teveel.

 

Lees het hele artikelzaterdag 23 september 2017
Moeizame zege Vetus Binnenland.

De eerste competitie thuiswedstrijd in de Driesprong zorgde voor een bijzonder goed gevulde tribune. De sfeer op de tribune zit er goed in, net als in de ploeg van Appers en Appers. Onze Landsmeerse tegenstander neemt ook altijd wat supporters mee, die hun Landmeerse ploeg onder leiding zien staan van bondscoach Vu16 Brian Hirman. Een goede bekende dus voor Tessa en Chermensa die met de coach mee naar het E.K. geweest zijn.

Voor het verdere verslag  klik je hieronder.

Lees het hele artikelzaterdag 16 september 2017
Vetus Binnenland wint in verre noorden

De seizoenstart is gemaakt. Gisteren werd in en tegen Haren met een redelijk ruim verschil van 20 punten gewonnen. Het echte debuut voor Anique en Melissa, maar eigenlijk ook een beetje voor Simone die nu ook echt mag spelen na twee seizoen tobben met een blessure.  

Hoe de game verliep lees je verder door op de link hieronder te klikken!

 

Lees het hele artikelvrijdag 15 september 2017
Vetus.nl / Binnenland VU20 ook komend jaar in de eredivisie

Komend seizoen zal ons vrouwen U20 team wederom in de eredivisie spelen. Dit kan onder meer door de financiële steun van Vetus. Vetus is een ontwikelaar, fabrikant en handelsmaatschappij van scheepsmotoren en technische onderdelen voor pleziervaartuigen en kleine beroepsvaart.

 

Wil je zien wie er in het team zitten? Klik dan op lees verder!

Lees het hele artikelzondag 30 april 2017
Einde zeer succesvol seizoen Vetus.nl / Binnenland

Met een twee punten achterstand mochten we op vrijdagavond afreizen richting Katwijk. De vorige game hebben we laten zien dat we op konden spelen tegen de favoriet en lange tijd van die wedstrijd stonden we dan ook voor.  Afgelopen vrijdag moesten we winnen met 3 om door te mogen naar de finale.

 

Grasshoppers opent de tweede finale met een rake driepunter, maar daardoor brengen ze ons niet van de wijs. Als captain Imke dan één minuut later door haar knie gaat en de scheidsrechter gewoon door laat spelen (ja wij hadden gewoon balbezit!), is de toon gezet. Een grote aderlating voor het jonge team van coaches Appers en Van den Bosch en hopelijk valt de blessure mee. De meiden in het veld gaan echter gewoon door: Jade, Tessa, Lotte en Chermensa scoren achter elkaar terwijl de productie aan Katkwijkse zijde stopt. Een time out volgt door coach Van de Bilt, 11-5. Die time-out werkt deels en we strompelen naar een 13-10 voorsprong aan het einde van het eerste kwart.

📸: Klik hier

📅: EINDE SEIZOEN! Supporters bedankt. Volgend seizoen zijn we terug :)

Lees het hele artikelmaandag 24 april 2017
Vetus.nl/ Binnenland verliest nipt van grote favoriet

Na de deceptie tegen het CTO uit Amsterdam mochten we voor de final four aantreden tegen de topfavoriet voor het kampioenschap: BV Grasschoppers uit Katwijk. De competitiegames tegen Grasshoppers werden beide verloren met 12 punten en in dezelfde einduitslag. Er was echter wel een groot verschil tussen die twee games. De eerste game waren we een soort van kansloos, de tweede juist heel kansrijk. De voorsprong werd toen uit handen gegeven in de laatste vijf minuten. Als je Binnenland dit jaar gevolgd hebt, dan weet je dat het team gegroeid is en dat het team tegen elke tegenstander op kan spelen.

De opkomst van supporters was van beide kanten groot, maar gelukkig waren beide tribunes uit en speelden we zoals altijd op het mooie center court van sporthal de Driesprong.

📄: KLIK HIER
📅: Vrijdag 28 april 20:00 @ Katwijk vs Grasshopperss
📸: KLIK HIER
 
 
Lees het hele artikelzaterdag 1 april 2017
Vetus.nl Binnenland bereikt de final four na 2 wedstrijden in 14 uur

Na de verloren bekerfinale van vorige week, stonden er dit weekend twee games op het programma. Tegen twee lager geklasseerde teams, maar wel binnen 15 uur van elkaar. Op vrijdag troffen we Den Helder en op zaterdag HSV Haren. Indien we beide games zouden winnen zouden we de final four op eigen kracht halen. En laten we eerlijk zijn wie had aan het begin van het seizoen verwacht dat wij dit toetje en de bekerfinale zouden halen? Dat had zelfs een waarzegger met een glazenbol niet verwacht.

 

Voor meer foto's van de game tegen HSV Haren: KLIK HIER

Voor meer foto's van de game tegen Den Helder: KLIK HIER
Lees het hele artikelwoensdag 29 maart 2017
Zilver na bekerfinale voor Binnenland

Afgelopen zaterdag werd er in Katwijk gespeeld voor de nationale beker. Na een slecht begin kwamende meiden van coaches Appers nog knap terug, maar de power van Rotterdam was deze wedstrijd toch teveel voor de jonge Barendrechtse meiden.

Het verslag op de NBB site vindt u hier:

https://www.basketball.nl/nbb-organisatie/nieuws/nieuws/!/1697/nbb-beker-bij-vrouwen-u20-naar-rotterdam-basketbal

Aankomende vrijdag (20:30) en zaterdag (12:00) spelen de meiden tegen (respectievelijk) Den Helder en HSV Haren. In de strijd om de final four twee belangrijke games. 
zaterdag 18 maart 2017
Binnenland naar winst in spannende game

Een lekker avondje Barendrecht. Het is bijna traditioneel aan het worden. Vanuit alle gelederen van de vereniging komen de supporters kijken, er wordt geholpen met op/afbouw, er wordt een spannende game gespeeld om vervolgens de game in de kantine te evalueren. Het lijkt zo gewoon, maar het is toch speciaal! Vorig jaar speelden we onze games in de anonimiteit tussen twee andere wedstrijden in, nu komen er mensen speciaal naar onze games kijken. Soms krijgen ze een mooie game te zien, maar soms ook minder mooie games. Afgelopen vrijdag was weer zo een avond, ditmaal een niet zo’n mooie maar wel spannende game met als tegenstander de Jolly Jumpers uit het verre Tubbergen.

Lees het hele artikeldinsdag 14 maart 2017
Binnenland met de bus naar de bekerfinale

Met het behalen van de bekerfinale heeft het u20 team een unieke prestatie geleverd. Nog niet eerder stond een vrouwen u20 team in de bekerfinale. Op zaterdag 25 maart zal er gespeeld worden in Katwijk tegen het u20 team van Rotterdam. Een ware derby waar veel supporters van beide teams aanwezig zullen zijn.

Door de financiële steun van de vereniging en de club van 100 gaan wij met de bus richting Katwijk. In die bus is ook plaats voor supporters. De kosten bedragen €7,50 inclusief entree kaart (kaartje kost normaal €5,00). De bus vertrekt om 15:00, game is om 17:30. Na de wedstrijd vertrekt de bus weer naar Barendrecht.

Wil je mee, dan zul je jezelf snel moeten aanmelden bij Michel Appers: michel_appers@hotmail.com. 

BUSSIE IS VOL!!!!

 

 

 

Lees het hele artikelzondag 12 maart 2017
Binnenland heer en meester in Landsmeer.

Op super saturday in Landsmeer, al hun top teams speelden op center court achter elkaar, mochten wij aantreden tegen het team van Landslake Lions. De eerste twee wedstrijden (1 in de beker): werden ruim en nipt gewonnen. Ingrediënten voor een spannende en vooral ook belangrijke wedstrijd in de strijd voor een plek die recht geeft op de final four.

Lees het gehele verslag via de link hieronder.
Lees het hele artikelzaterdag 4 maart 2017
Binnenland pakt geen bonuspunten

Vrijdag avond was sporthal de Driesprong het decor van de topper de in dames U-20 competitie. De nummer 1 tegen (de met 5 andere teams gedeelde) plaats 2. Een ongekend spannende strijd gaat de komende weken zich in deze competitie te ontwikkelen. De Barendrechtse talenten maken zeker een kans om de uiteindelijke play-offs/final four te halen. Vrijdagavond lagen er bonuspunten te wachten tegen koploper Grasshoppers dat tot nu toe de beste ploeg van de competitie is en blijkt.

Hoe de game verder ging? Dat lees je hier!
 
Voor  de foto's: KLIK HIER
 
Alvast voor in de agenda: 25 maart bekerfinale in katwijk! Tijdstip nog niet bekend! Je hebt dus nog ongeveer 3 weken om je toeters aan te schaffen!
Lees het hele artikelzaterdag 18 februari 2017
Vetus.nl Binnenland wint van Amsterdamse talenten

In een week waarin duidelijk werd dat wij in de bekerfinale tegen Rotterdam mogen aantreden moest het team zich voorbereiden op de Amsterdamse talenten van het CTO. Na het verlies tegen Almonte was het de vraag hoe het team van coaches Appers ten tonele zou verschijnen. De tribune was goed gevuld en steeds meer mensen weten de weg naar onze games te vinden.

Klik op lees verder voor het volledige wedstrijdverslag.

Voor meer foto's klik op de één van de foto's.

 

Lees het hele artikelzondag 5 februari 2017
Binnenland U20 presteert ondermaats en verliest terecht

Afgelopen vrijdag speelden de meiden voor het eerst sinds het behalen van de bekerfinale weer in de competitie. De tegenstander was Almonte uit Eindhoven, een team waar al twee keer eerder (voorbereiding en competitie) verloren was. De meiden waren gebrand op een overwinning, dat dit er niet helemaal uit kwam hoor mogelijk wel bij een jeugdig team.

KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S

Lees het hele artikelzaterdag 28 januari 2017
Vetus.nl Binnenland naar finale nationale beker!

In de halve finale speelden de jonge Binnenlanders tegen het Landslake Lions uit Landsmeer. Een team dat ook vrij jong is en kampte met diverse blessures. Dat deed coach Hirman beslissen om een extra speelster (Lindsay Pengel) toe te voegen aan zijn selectie. De Barendrechtse meiden waren vooraf gewaarschuwd dat dit wel eens het geval zou kunnen zijn, aangezien de Lions een dames 2 heeft in de promotiedivisie dat ongeveer ook nog een U20 team had kunnen zijn. De wedstrijd in de competitie was een makkelijke prooi voor de Binnenlanders, dat in de bekerwedstrijden andere regels gelden dat weten de meeste mensen wel.

Klik op de link hieronder voor het gehele verslag.

Voor meer foto's klik HIER

Lees het hele artikelzondag 22 januari 2017
Binnenland VU20-1 wint derby en kraker van Rotterdam

Na de goede wedstrijd thuis tegen Hoofddorp, met een fantastisch resultaat, stond afgelopen zaterdag het vrouwen u20 team van Rotterdam op het menu. De Rotterdamse meiden spelen met een groot aantal meiden al bij de dames en doen daar dus een hoop eredivisie ervaring op. Kortom een erg goed team dat net als wij in de halve finale van de beker staat en qua punten met ons gelijk stond, maar met een wedstrijd minder. De competitie is ongemeen spannend. De eerste zeven ploegen staan binnen een aantal punten van elkaar, waarbij elke tegenstander van elkaar kan winnen. Dat betekent naar het einde van het seizoen een hevige strijd voor de eerste vier plekken van de competitie, wat deelname aan de final four van de eredivsie betekent.

Lees het hele artikelzondag 15 januari 2017
Vetus.nl Binnenland verplettert Hoofddorp

Al twee keer eerder speelden wij tegen BV Hoofddorp, eenmaal voor de competitie en eenmaal voor de beker. Tweemaal wonnen we nipt, +6 en +8. We kenden de tegenstander dus goed en wisten dat ze veel zone(s) zouden staan. Na de hulp van een (helaas) klein aantal vrijwilligers (degene die hielpen bedankt :)) lag het center court er weer mooi bij en konden de meiden een goede warming up lopen.

Voor meer mooie foto's: KLIK HIER!

Voor het gehele verslag klik je op lees het hele artikel hieronder!

Lees het hele artikelzondag 8 januari 2017
Twee Binnenlanders 3 vs 3 winterkampioen van Nederland

Vandaag zijn Kathelijne van Bennenkom (links) en Evi Overgauw Nederlands Winter Kampioen 3 vs 3 geworden. In Breda vond de finale ronde van de streetball masters winter edition plaat. De twee speelden samen met Alissa van Grasshoppers en wisten alle gespeelde wedstrijden in de VU15 klasse te winnen!

 

Lees het hele artikelzondag 1 januari 2017
Binnenland speelt wisselvallig op leerzaam toernooi

Vorig jaar werd er op 28, 29 en 30 december deelgenomen aan een internationaal toernooi Kortrijk. Dit toernooi staat goed aangeschreven met deelnemende teams uit: Nederland, België, Polen, Engeland en Zwitserland. Naast veel clubteams was ook het Nederlands Team aanwezig met een U18 selectie.

Hierbij willen wij de club van 100 bedanken voor hun financiële bijdrage aan dit toernooi! Mocht u zich afvragen wat de club van 100 is? Klik hier!
 
 
Voor het verslag van deze 3 fantastische dagen in België, klik je op lees verder!
 
 
 
Lees het hele artikelwoensdag 14 december 2016
Winst in Haren, niet meer en niet minder.

Met grote teleurstelling werd de afgelopen dagen gereageerd op het nog niet verschijnen van een verslag van de verre uitwedstrijd tegen en in Haren. De U20 meiden van coaches Michel en Linda mochten naar het verre noorden afreizen in de wetenschap dat er tegen de rode lantaarndrager gespeeld moet worden. Het team uit Haren verliest zijn wedstrijden vaak ruim, maar af en toe ook zeer duur.

 
Lees het hele artikelzondag 4 december 2016
Weer winst voor Barendrechtse talenten

De winning streak zet zich voort. De streak begon met een overwinning op Landslake Lions. Daarna volgde de knappe overwinning op Jolly Jumpers in Tubbergen. De derde game die we achter elkaar in winst omzetten wonnen we in een “ugly game” van Hoofddorp, maar halve finale bereikt. Op zaterdag 3 december werd Den Helder het slachtoffer van de Barendrechtse dadendrang. Sprankelend was het echt niet, de voorheen zo geprezen felheid en continue druk was vandaag helaas thuis achter gelaten.

Lees het hele artikelzaterdag 26 november 2016
Binnenland bekert verder na moeizame wedstrijd

De kwartfinale van de beker was door middel van loting bekend geworden: Hoofddorp thuis. Na de winst in de uitwedstrijd in de allereerste competitiewedstrijd van het seizoen (54-60) lagen er kansen en mogelijkheden voor de jonge Barendrechtse formatie. In die game, en de games later van Hoofddorp, bleek dat ze (heel) veel zone(s) en zone presses zouden spelen. Uiteraard lag daar dan ook de focus op de afgelopen week. Na de winst in en tegen Tubbergen zou je verwachten dat het team vol vertrouwen aan de wedstrijd zou beginnen.

Voor het verslag klik op de link hieronder.

Voor foto's KLIK HIER

Lees het hele artikelzondag 20 november 2016
Binnenland verrast Jolly Jumpers

Met de overwinning tegen Loon Lions nog in ons achterhoofd mochten we naar het “verre” oosten afreizen. In de wetenschap dat Jolly het de laatste weken erg goed doet, en dat Jade niet mee zou spelen i.v.m. een schouderblessure leek het vooraf een moeilijk verhaal te worden. De fysieke kracht van de tegenstander, met twee erg sterke inside speelsters, zou een grote bedreiging vormen voor het jonge team van coaches Appers.

Wat de verrassing is? Lees verder!

Op zoek naar meer foto's?" KLIK HIER

Lees het hele artikelzondag 13 november 2016
Gretig Vetus.nl/Binnenland temt Leeuwen

Voor het eerst sinds 23 september werd er weer aangetreden op het centercourt van sporthal de Driesprong, toen was het de Rotterdamse derby nu kwamen de Landslake Lions uit Landsmeer (nabij Amsterdam) op bezoek. Een team gecoacht door Brian Hirman, die in de wintermaanden het Nederlands Team VU16 onder zijn hoede heeft. Voor dat team zijn: Chermensa, Jade, Eva, Birgit, Lotte, Celine en Tessa in de voorselectie opgenomen.

In de week voor deze game was al duidelijk dat de meiden er zin in hadden en dus was het zaak om de hoofdjes niet op hol te laten slaan.

Het verslag lees je hieronder verder.
 
Foto's zijn te vinden op: BASKETBALL FOTO'S JAN WIM VAN GENDEREN 
Lees het hele artikeldinsdag 8 november 2016
Wijnactie

Dit jaar speelt het U20 team van ons in de eredivisie. Dit brengt extra kosten met zich mee. Die extra kosten worden grotendeels gedekt door onze super sponsor Vetus! 

De overige kosten worden gedekt door diverse acties van het team en mensen rondom het team. Zo bakten de meiden al diverse keren taarten en ook staan zij wekelijk bij de toegangscontrole van dames 1 om een centje te verdienen. Nu is er een nieuwe actie bedacht door een viertal enthousiastelingen rondom het team. Dick van Oosten, Wilma van der Hulst, Linda en Michel Appers hebben een wijnactie bedacht.

In de komende weken gaan wij twee soorten Italiaanse wijn verkopen. Voor zowel de wijnkenners als de niet kenners een mooie gelegenheid om een lekkere wijn tegen een goede prijs te kopen. 

De komende weken is het mogelijk om via één van deze personen een bestelling te plaatsen voor één of meerdere flessen wijn. Deze zullen dan ruim voor kerst door De Ridder wijn, bier en lekkernijen (dorpsstraat 72 te Barendrecht) uitgeleverd worden, zodat u er met kerst goed bij zit. Met de kerst in het vooruitzicht is een goede wijn natuurlijk nooit weg!

Op vrijdag 11-11-2016 is er na afloop van de VU20-eredivisie wedstrijd de mogelijkheid om deze fantastische wijnen te proeven en meteen je bestelling door te geven.

 

Voor meer informatie over de wijnen en prijzen KLIK HIER!

Wilt u één of meerdere flessen bestellen dan kan dat via een email naar michel_appers@hotmail.com of mondeling via Dick van Oosten, Wilma van der Hulst, Linda en Michel Appers.

 

Lees het hele artikelzondag 6 november 2016
Binnenland komt terug, maar verliest wel.

Op vrijdag avond naar Katwijk voor een competitiewedstrijd. Na drie weekenden geen competitie te hebben gespeeld mochten we aantreden tegen de huidige landskampioen en bekerwinnaar. Grasshoppers troffen we in de voorbereiding al een keer en die wedstrijd werd toen gewonnen, de tegenstander misten toen 2 belangrijke speelsters die nu wel mee deden.

Hoe de wedstrijd afliep? Lees verder via onderstaande link!

Lees het hele artikelzaterdag 29 oktober 2016
Zeven Binnenlanders in voorselectie VU16

Bondscoach Brian Hirman en zijn assistent Yvonne Lansink Rotgerink hebben een 25 koppige selectie samengesteld voor twee toernooien, één in december in Frankrijk en in januari in Duitsland.

Vanuit de Binnenland jeugd zijn maar liefst zeven speelsters geselecteerd. Nieuwkomers bij onze vereniging Lotte Sant, Tessa Dubois en Celine Dupont zijn uitgenodigd. Ook de al jaren bij Binnenland spelende Chermensa van la Parra, Jade Blagrove, Birgit Jaape en Eva van Oosten zullen een kans krijgen om zichzelf te bewijzen. 

De verwachting is dat ook voor de VU15, Vu14 en Vu13 teams weer diverse jeugdspeelsters uitgenodigd worden. Dit stimuleert de ontwikkeling van onze speelsters nog meer en daar zijn wij trots op!

Lees het hele artikelzaterdag 8 oktober 2016
Vetus Binnenland VU20 houdt goed gevoel over aan verlies

In de voorbereiding werd er al een keer gespeeld tegen Almonte, toen nog zonder Imke, Lotte en Celine. Deze keer waren we bijna compleet, we missen alleen Simone nog. De vorige game verloren we, door eigen toedoen, met 3 punten en dus wisten we dat we tegen Almonte op zouden moeten kunnen spelen. Uitgaan van onze eigen kracht en keihard werken was het devies.

Vervolg van het verslag via onderstaande link!

 

 
Lees het hele artikelzondag 25 september 2016
Vetus Binnenland onderuit in streekderby

Afgelopen vrijdag speelden de meiden van Michel en Linda Appers in een volle sporthal De Driesprong tegen Rotterdam Basketball. De Rotterdamse meiden acteerden in ieder geval vorig jaar al in de U20 eredivisie. Bij Rotterdam speelden ook nog een aantal oud Binnenlanders en dus beloofde het een leuke wedstrijd te worden.

Lees het volledige verslag door op de link te klikken.

Foto's van deze game zijn hier terug te vinden: KLIK HIER

 

Lees het hele artikelzaterdag 17 september 2016
Binnenland verslaat Hoofddorp bij rentree in de eredivisie.

De afgelopen weken was het allemaal hier om te doen, de start van de competitie. De twaalf koppige selectie van Michel en Linda Appers draaiden een goede voorbereiding en op een verlies na tegen Amante waren er louter overwinningen. Na een scherpe training op donderdag, een teampresentatie aan sponsoren, kennissen en ouders op vrijdag mochten we om 12:00 voor de tip-off verschijnen in Hoofddorp.

Hoe het afliep kunt u lezen door op lees verder te klikken!

Lees het hele artikelzondag 11 september 2016
Klaar voor de start...

De voorbereiding zit er bijna op. Na 5 weken trainen, een oefentoernooi en twee oefengames vs. Grasshoppers (winst met 15 punten) en vs. Almonte (verlies met 3 punten) zullen we op zaterdag 17 september onze eerste VU20-eredivisie competitiegame spelen.

 

Vorig jaar speelden we nog in de VU16 competitie en wonnen we de meeste games vrij makkelijk een stap hoger leek niet gek. Wel werden we voor “gek” verklaard om in de VU20 te gaan spelen. De afgelopen maanden werkte de organisatie toe naar deze klasse. Geld inzamelen (de taartactie was wederom een succes!), ouders voor de opbouw van de zaal vragen, sponsors zoeken/vinden (Vetus bedankt!), “contract” met de teammanager verlengen, coaches vastleggen en niet te vergeten de selectie samenstellen.  

 

De grote vraag is of de zeer jonge selectie, tijdens de laatste oefengame speelden we op één speelster met een VU16 team, een rol van betekenis kan spelen in de eredivisie.  De selectie die zeer talentvol en jong is zal elke wedstrijd opnieuw de strijd aangaan met vaak wat oudere meiden. Echter in de voorbereiding is al gebleken dat we tegen de vijf tegenstander die we gehad hebben goed kunnen opspelen.

 

Volgende week dus de start van de competitie tegen Bv Hoofddorp. Daar zullen we moeten laten zien wat wij kunnen. BV Hooffddorp is een goed op elkaar ingespeeld team dat weel automatismen kent. De Hoofddorpse meiden zijn fysiek sterk en dat zullen wij moeten matchen. Nog één week trainen….we staan te trappelen. 

Lees het hele artikeldonderdag 1 september 2016
Oefenwedstrijd Vetus Binnenland VU20 vs Grasshoppers VU20

Vrijdagavond 2 september speelt Vetus Binnenland VU20, nieuwkomer in de eredivisie, een oefenwedstrijd versus Grasshoppers VU20, de huidige kampioen, in sporthal de Driesprong te Barendrecht.

Aanvang wedstrijd om 20:30uur.

 

 

 

 

  
vrijdag 23 januari 2015
Beter laat dan nooit en daarom stelt VU20 zich voor

Laat ik ons even voorstellen: Wij zijn het VU-20 team van CBV Binnenland. Om het team in januari voor te stellen is wellicht aan de late kant maar ach, beter laat dan nooit zullen we dan maar zeggen. In het komende stukje ga ik jullie stuk voor stuk wat persoonlijks vertellen over de meiden die dit team representeren.


 

Lees het hele artikelvrijdag 30 mei 2014
Linda Appers nieuwe coach Binnenland Vrouwen U20

Linda Appers volgt Frank Vermeulen op als hoofdcoach van het VU20-team van CBV Binnenland.

Coach Frank Vermeulen gaat zich het komende seizoen volledig richten op het RTC, en de begeleiding van de Basketball-talenten in Barendrecht/Rotterdam e.o. Steeds meer meiden uit de regio weten de weg te vinden naar het RTC, en zien de voordelen van een uitgebreid en compleet topsport programma in.

Frank: “Het combineren van RTC en Binnenland DU20 was vorig jaar al moeilijk, maar dat zal komend seizoen haast onmogelijk zijn. Als ik iets doe, wil ik het voor de volle 120% goed doen, vandaar de keuze om mij volledig te richten op het RTC programma, het trainingsprogramma van het RTC te helpen ontwikkelen en uit te breiden tot ons ideaalplaatje: Een uniek en full-time trainingsprogramma voor alle getalenteerde meiden U14-U18 in onze regio.”

Lees het hele artikelmaandag 10 februari 2014
Dames 20-1 bekert as dinsdag 11-02 in De Driesprong

As dinsdag speelt Dames 20-1 een bekerwedstrijd in de halve finale tegen Cangeroes uit Utrecht, aanvang 19;30 uur.

Als gevolg hiervan dienen alle trainingen om 19:00 uur te zijn beeindigd.
Om de pijn te verzachten wordt er als volgt getraind:
Van 17:00 - 18:00 uur J12-1, J12-3 en J14-3
Van 18:00 - 19:00 uur J16-1, J16-2 en J14-1

De trainingen van 19:30 -21:15 uurvan D22-1 en H20-2 vervallen.
De trainingen van Heren recreanten, D2 en D4 beginnen direct  na de wedstrijd.
vrijdag 7 december 2012
Wedstrijd van Dames 20-1 vanavond gaat niet door

De wedstrijd vanavond van Dames 20-1 tegen Almonte gaat niet door en zal naar een nader te bepalen datum worden verplaatst.
zaterdag 20 oktober 2012
Dames 20-1 bekert voort

In een spannende wedstrijd, waar af en toe tegen een toch wel aardig achterstand werd aangekeken, 12-23 in 2e periode en 38-46 in de 3e periode, werd de 4e periode geheel voor de dames van Binnenland 22-10 en daarmee werd de winst van 69-63 binnengehaal. De volgende wedstrijd is tegen de winnaar van Shooters tegen Europed die vandaag wordt gespeeld.
zaterdag 20 oktober 2012
Uitwedstrijd van Dames 20-1 verplaatst

De uitwedstrijd van Dames 20-1 tegen Lekdetec.nl op 5 december is verplaatst naar 12-12, 20:00 uur.
vrijdag 19 oktober 2012
Dames 20-1 speelt vanavond voor de beker

Vanavond om 20:30 uur speelt Dames 20-1, het team van Jaap van der Put , in de Driesprong voor de beker tegen het Utrechtse Cangeroes, ook Cangeroes speelt in de U20-eredivisie.

Lees het hele artikel voor de weg naar de finale

Lees het hele artikeldinsdag 2 oktober 2012
Uitwedstrijd Dames 20-1 bij Eurosped verplaatst

De uitwedstrijd van Dames 20-1 bij Eurosped Twente is verplaatst naar woensdag 24-10, aanvang 20:00 uur.
vrijdag 3 februari 2012
Vanavond gaat de wedstrijd van Dames 20-1 niet door

Vanwege de slechte weersomstandigheden, de vele files en het onregelmatige treinverkeer heeft Apollo besloten niet naar Barendrecht af te reizen!
De wedstrijd zal op een nog nader te bepalen dag en tijd gaan plaatsvinden.
zondag 29 januari 2012
MU 20-1 in nieuwe trainingspakken

International Card Services BV (ICS), Amsterdam en Remedial Education Centre, Dordrecht hebben het mogelijk gemaakt om trainingspakken voor het dames 20-1 team aan te schaffen. Zo kunnen ze zich ook voor en na een wedstrijd presenteren als een team. De pakken zijn voorzien van het logo van Binnenland en spelersnummer.
De meiden bedanken ICS en het Remedial Education Centre voor hun spontane bijdrage!

Lees het hele artikelmaandag 21 november 2011
MU20 toont te weinig aanvalskracht

Zaterdag 19 november om 15.30 trad Du20-1 aan tegen Almonte in Eindhoven. De wedstrijd werd goed begonnen en we pakten veel kansen om te scoren. De schoten vielen vanaf begin af aan al goed. De verdediging werd ook goed dichtgehouden. De voorsprong werd al snel gepakt. Aanwezigheid vanaf de bank was er ook erg veel. Halverwege de 1e periode verzwakte we alleen wat. De verdediging werd niet goed dichtgehouden waardoor Almonte een aantal makkelijke scores kon maken. Dit kwart werd uiteindelijk afgesloten met een kleine voorsprong: 14-16

Lees het hele artikelvrijdag 18 november 2011
Bekerwedstrijd van Dames u20-1 vastgesteld

Bekerwedstrijd van Dames u20-1 in de kwartfinale tegen Lokomotief is vastgesteld op 16-12, 20:45 uur in sporthal De Driesprong. 
donderdag 13 oktober 2011
Mu20-1 verliest van Hoofddorp door slecht samenspel

Zaterdag 01-10 stond om 13.15 de uitwedstrijd tegen Hoofddorp op het programma. Een jong team dat dit jaar voor het eerst meedraait in de landelijke MU20 competitie maar dat niet onderschat moet worden.
We vertrokken met 10 fitte meiden waaronder Tété en Shari die ons team kwamen versterken. Sanne en Madelon moesten wegens een blessure afhaken en konden helaas alleen vanaf de bank meekijken.

Lees ook de vandaag gepubliceerde verslagen van:
17-09: Black Eagles - M20-1 >>>>>
24-09: M20-1 - Celeritas Donar >>>>>

Lees het hele artikelzondag 25 september 2011
M20-1 Ook de tweede competitiewedstrijd omgezet in winst

Zaterdag 24 september stonden de meeste meiden al vroeg op het veld om te taken voordat onze eigen wedstrijd begon en dus hadden we genoeg tijd gehad om wakker te worden. We waren namelijk allemaal gebrand om te winnen van Celeritas Donar, een tegenstander waarvan we in de tweede helft van het afgelopen seizoen slechts met 5 puntjes (in Groningen) hadden gewonnen. Jamailah, Willemijn en Eline deden toen niet mee en zij zullen dit jaar voor andere teams uitkomen dan voor MU20.

Lees het hele artikelwoensdag 21 september 2011
Dames 20-1 verslaat Black Eagles

Afgelopen zaterdag speelden de meiden van Jaap van der Put hun eerste wedstrijd van dit seizoen in de eredivisie. Na een degelijke competitievoorbereiding met spannende wedstrijden op een toernooi in Ieper (België), het eigen openingstoernooi in Barendrecht en een knap gewonnen oefenwedstrijd tegen DAS dames 1  (promotiedivisie) was het nu tijd voor het echte werk. Er werd afgereisd naar Rosmalen voor de wedstrijd tegen Black Eagles. Sanne was geblesseerd (gelukkig wel aanwezig) en daarom was Shari gevraagd om mee te doen.    

Lees het hele artikelzondag 18 september 2011
Binnenland MU20 Eerste competitiewedstrijd omgezet in winst

Na een aantal weken voorbereiding stond de eerste competitiewedstrijd tegen Black Eagles op het schema. We vertrokken met Lisa, Jorinde, Michelle Z, Shari, Michelle d G, Kirsten, Lamintha, Britt, Madelon en Nienke. Sanne was geblesseerd en kon helaas nog niet meespelen.

De sprongbal was voor ons maar Black Eagles opende met een score. Wij maakten er meteen 2-2 van maar al snel stond er een kleine voorsprong voor Black Eagles op het bord.

 

Lees het hele artikelmaandag 5 september 2011
Voorstellen coach Dames 20-1 Jaap van de Put

Dit seizoen zal Dames 20-1 worden begeleid door Jaap van de Put, Natalie van den Adel en Lace Strong. 

Jaap van der Put
Komend seizoen ben ik wederom trainer/coach van MU20-1. Als directeur van een grote basisschool is het mij niet vreemd om leiding te geven aan groep meiden / dames. De afgelopen 4 seizoenen heb ik met vele andere betrokken trainer/coaches veel energie gestoken in het meidenbasketbal in Barendrecht. Daarvoor was ik als coach verbonden aan River Trotters in Hardinxveld en vierden we met de dames enkele kampioenschappen in het Rayon. Ook bij Rowic heb ik vele jaren Dames 1 getraind en gecoacht op Rayonniveau.

Als speler begon ik met basketballen op 14 jarige leeftijd (daarvoor voetbalde ik bij VV Dubbeldam) bij Frisol in Dordrecht. Al snel speelde ik (na vele uren extra trainen op de Dordtse basketbalpleintjes) hier op het hoogste niveau. We wonnen de Nationale Beker bij de junioren en ......

Lees het hele artikeldinsdag 26 april 2011
Finale Play Off Dames 20-2

De Finale Play Off wedstrijd van Dames 20-2 tegen Red Stars is vastgesteld op zaterdag 14 mei, aanvang 16:15 uur in sporthal Alexander in Rotterdam.
zaterdag 26 februari 2011
Wedstrijden Dames 20-1 versus Eurosped opnieuw vastgesteld

De thuiswedstrijd van Dames 20-1 tegen Eurosped is van 4 maart verplaatst naar vr .25-03, 21:00 uur.
De uitwedstrijd tegen Eurosped wordt gespeeld op 5 maart om 12:00 uur.
woensdag 16 februari 2011
Verslag uitwedstrijd MU20-1 tegen Celeritas Donar uit Groningen

Na de deceptie van een week geleden tegen UBALL was er zaterdag de kans voor MU20-1 om de kater van zich af te spelen.

Lees het hele artikelzondag 13 februari 2011
Thuiswedstrijd Dames 20-1 tegen Grasshoppers opnieuw gepland

De wegens sneeuw niet doorgegane thuiswedstrijd van Dames 20-1 tegen Grasshoppers is vastgesteld op donderdag 10 maart 2011, aanvang 19:30 uur.

Het trainingschema op deze dag is alsvolgt:
17:00 - 18:00 Jongens 14-2 en Jongens 14-3
18:00 - 19:00 Jongens 16-1 en Jongens 18-1
19:00 - 21:15 Wedstrijd Dames 20-1 tegen Grasshoppers
21:15 - 22:45 Heren 3/4, Heren 1/2 en Heren 6
zaterdag 12 februari 2011
Uitwedstrijd Dames 20-1 tegen Almonte is vastgesteld

De wegens sneeuwval niet doorgegane uitwedstrijd tegen Almonte is opnieuw vastgesteld en wel op woensdag 9 maart , 20:00 uur in de Eckarthal in Eindhoven.
maandag 7 februari 2011
Wedstrijdverslag MU20-1 tegen UBALL MU20-1

Afgelopen vrijdag stond de thuiswedstrijd van MU20-1 tegen UBALL MU20-1 op het programma

Lees het hele artikeldinsdag 1 februari 2011
Wedstrijdverslag uitwedstrijd MU20-1 tegen Batouwe

Zaterdag 29 januari stond opnieuw een uitwedstrijd op het programma.

Lees het hele artikelmaandag 31 januari 2011
Wedstrijdverslag MU20-1 tegen Lokomotief
Zaterdag 22 januari stond de uitwedstrijd tegen Lokomotief MU20-1 op het programma.
Lees het hele artikelzondag 19 december 2010
MU20-1 tegen Black Eagles MU20-1

Vorige week vrijdag stond de laatste thuiswedstrijd van de heen ronde van de competitie op het programma. Nadat een week eerder de uitwedstrijd tegen Eurosped vanwege de weersomstandigheden niet doorging nu dan eindelijk de kans voor de meiden op eerherstel na de bekernederlaag tegen Lokomotief.

Lees het hele artikelvrijdag 10 december 2010
Vanavond 20:45u D20-1 thuis tegen Black Eaglesvrijdag 10 december 2010
Verslag Dames 20-1 kwartfinale beker tegen Lokomotief MU20-1

Vorige week donderdag stond de kwartfinale van de beker op het programma voor MU20-1.
Net als in de vorige ronde weer een uitwedstrijd en er mocht zelfs weer aangetreden worden in dezelfde hal.
Je vraagt je af hoe de loting in zijn werk gaat . Op naar Rijswijk om na eerder tegen het MU18-1 gespeeld te hebben nu de grote zusjes van MU20-1 op het programma stonden.Zeker geen onbekende tegenstander omdat we in de competitie een verrassende zege tegen dit team wisten te behalen. 

Lees het hele artikelvrijdag 26 november 2010
Wedstrijdverslag MU20-1 tegen BC Apollo MU20-1

Na de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Den Helder stond deze wedstrijd in het teken van revanche, want tijdens het openingstoernooi was er verloren van BC Apollo. Gelukkig was nu wel iedereen beschikbaar maar zou Eline alleen bij een noodgeval ingezet kunnen worden. Tijdens de teambespreking voor de wedstrijd nog eens aangegeven dat defense de sleutel is voor onze goede resultaten  en dat de wil om te winnen er ook echt moet zijn. De vorige thuiswedstrijden begonnen we namelijk te gemakkelijk aan de wedstrijd…
 

Lees het hele artikelzaterdag 20 november 2010
uitwedstrijd van MU20-1 tegen Den Helder MU20-1

MU20-1 ging met 9 meiden op stap naar Den Helder om daar om 13:30 te moeten aantreden tegen MU20-1 van Den Helder.Helaas konden Eline, Jamailah en Willemijn niet mee omdat D1 al om 17:00 uur thuis moest spelen tegen Wereldtickets. De verwachting was dat Den Helder wel op volle oorlogssterkte zou aantreden en dat bleek ook het geval te zijn.

Lees het hele artikelvrijdag 12 november 2010
Wedstrijdverslag MU20-1 tegen Celeritas Donar MU20-1

Gisterenavond stond de derde thuiswedstrijd in successie op het programma met als tegenstander Celeritas Donar uit Groningen. Een team dat afwisselende resultaten had behaald met een knappe zege op Grasshoppers en een dikke nederlaag tegen Lokomotief. Fijn voor ons was dat Eline na veel blessureleed eindelijk haar eerste minuten van het seizoen kon gaan maken. Daartegenover stond helaas de absentie van Nienke die met een enkelblessure aan de kant bleef.

Lees het hele artikelvrijdag 29 oktober 2010
Verslag MU20-1 tegen Batouwe MU20-1

Na de mooie en toch ook wel enigszins verrassende zege op Lokomotief vorige week stond afgelopen vrijdag de thuiswedstrijd tegen Batouwe MU20-1 uit Bemmel op het programma. Gevaar voor iets van onderschatting ligt dan altijd op de loer en dat was dan ook het voornaamste aandachtspunt tijdens de bespreking voor de wedstrijd. Omdat er deze week niet gezamenlijk getraind was, werden ook nog wat tactische zaken doorgenomen.

Lees het hele artikelvrijdag 22 oktober 2010
Wedstrijdverslag MU20-1 tegen Lokomotief MU20-1

Na drie uitwedstrijden op rij (2 competitie en 1 beker) stond afgelopen vrijdag de eerste thuiswedstrijd van MU20-1 op het programma. Nadat we in de eerste wedstrijd met Grasshoppers al direct een topteam tegenover ons kregen, mochten we dit keer aantreden tegen Lokomotief MU20-1. Deze ploeg was voor ons geen onbekende. Vorig jaar verloren we immers de Rayon kampioenschappen onder 18 van hen. Ook werd dit team tweede van Nederland in de Eredivisie door maar net van Den Helder te verliezen in de finale van de Final Four.

Lees het hele artikelzaterdag 16 oktober 2010
Wedstrijdverslag CBV Binnenland MU20-1 tegen Uball MU20-1

Afgelopen zaterdag stond de derde uitwedstrijd in successie op het programma. Na Grasshoppers MU20 voor de competitie) en Lokomotief MU18 voor de beker, mochten we dit keer naar Utrecht om de strijd aan te binden met UBALL MU20. In de sfeerloze hal (wel een leuke kantine) werd er zeer slordig en ongeconcentreerd aan de wedstrijd begonnen.

We verdedigden wel aardig maar onnauwkeurige passing en een werkelijk ongelofelijk slechte afwerking zorgden ervoor dat er na 10 minuten spelen een 11-5 voorsprong op het bord stond!!! Wie er ook in het veld stond het maakte niets uit.

Lees het hele artikelzaterdag 9 oktober 2010
bekerwedstrijd van Dames U20-1 in Rijswijk tegen Lokomotief MU18-1

Afgelopen zaterdag stond de eerste confrontatie in het bekertoernooi op het programma. Om 18:45 moest MU20-1 aantreden in Rijswijk tegen Lokomotief MU18-1. Qua personele bezetting was het wat puzzelen omdat MU20-2 in Den Helder moest spelen. Omdat Dames 1 om 17:00 uur de eerste thuiswedstrijd in topsportcentrum in Rotterdam speelde was de afspraak gemaakt dat Eline, Jamailah en Willemijn direct na afloop naar Rijswijk zouden komen om bij tijdige aankomst in de tweede helft nog mee te spelen. Het tekent de betrokkenheid van de meiden bij het team dat ze dit zelf graag wilden.

Lees het hele artikelvrijdag 1 oktober 2010
Grasshoppers MU20-1 tegen Binnenland MU20-1

De kop is er af en….wat voor kop.
Na een intensieve oefenperiode met veel oefenwedstrijden tegen Promotiedivisie teams speelde MU20-1 eindelijk de 1e competitie wedstrijd. In Katwijk moest op vrijdagavond tegen Grasshoppers  MU20-1 worden gespeeld. Op het eigen toernooi had MU20-1 nog dik verloren van dat team dus het beloofde een zware avond te worden. Met 10 meiden werd afgereisd naar Katwijk en dat hadden er eigenlijk 11 moeten zijn.
Vanwege droevige familie omstandigheden kon Eline helaas niet mee en dat was een forse aderlating voor de groep. Je kunt alleen spelen met de mensen die er zijn, is natuurlijk een open deur maar zo stond het team er wel in.

Lees het hele artikelzaterdag 25 september 2010
Voorbereiding MU20-1 zit er op

De voorbereiding zit er op en vrijdag staat de 1e competitie wedstrijd in Katwijk tegen Grasshoppers op het programma.Na de 1e oefenwedstrijd op 28 aug tegen Black Eagles D1 (winst met 62-49), is er nog drie keer geoefend tegen promotiedivisieteams. De resultaten vielen in die wedstrijden zeker niet tegen al liet het vertoonde spel nog wel e.e.a. te wensen over. Met name in de rebound en de help side defense bleek er nog heel wat werk aan de winkel.

Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.