Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 23 januari 2019
Doorstroom u12 spelers naar u14

Vanaf het begin van dit seizoen traint en speelt Tijmen (links) met u14. En nu halverwege het seizoen hebben ook Job (midden) en Robin (rechts) zich aangesloten bij de trainingen van u14.

Coach Zefanya Lesnoesa over het drietal:

"Het zijn drie fanatieke en leergierige jongens. Tijdens de trainingen van u14 staan ze echt hun mannetje! Wat ook mooi is om te zien is dat het team u14-1 de drie jongens heel snel op hun gemak heeft gesteld."


 

Lees het hele artikeldinsdag 6 november 2018
Teampagina Jongens U12-1

Teamfoto MU12-1, seizoen 2018-2019.

De mannen, onder de bezielende leiding van het coach trio Timo Ketelaar, Yannick Storm en Tim Hartman van MU12-1 zijn weer vastgelegd.

Het team staat momenteel op een stoere 1e plek in de competitie!

Maar.... 24 november speelt U12-1 tegen DAS, op een sterke 2e plek....!


 

Lees het hele artikelwoensdag 4 juli 2018
Filmpje!!! Kampioenschap JU12-1 door Menno van den Ende

Recent haalde JU12-1 het kampioenschap binnen!

Menno van den Ende legde eea vast en monteerde deze leuke video.

https://www.cbvbinnenland.nl/tv 
zondag 29 mei 2016
JU12-1 kampioen op het 4de Ruud Sparreboom jeugdtoernooi

Zaterdagmiddag 28 mei deed U12-1 mee aan het 4de Ruud Sparreboom Jeugdtoernooi, georganiseerd door basketbalvereniging The Hurricanes in Spijkenisse.

Het laatste samenzijn van de jongens in deze samenstelling want volgend jaar gaan de spelers deels naar U14 en blijft een deel in U12 spelen.

Na het leuke 3 daagse toernooi in Brussel hebben de mannen er veel zin in !

 

Lees het hele artikeldinsdag 24 mei 2016
Verslag Brussel toernooi 2016

VoerIn het pinksterweekend van 14 mei tm 16 mei waren de jongens van U12-1 weer van de partij op het jaarlijkse internationale toernooi in Brussel, georganiseerd door BCS23.

Vanuit Barendrecht zijn we met een busje en een personenauto rechtstreeks naar het Zuidpaleis gereden in het centrum van Brussel. Gedurende het hele seizoen wordt er soms over Brussel gesproken en nu eindelijk mogen de jongens (vol spanning en verwachtingen) aan de slag.

Gelukkig werden de jongens gesteund door veel ouders en supporters die zelf een verblijf in de Europese hoofdstad hadden geregeld. 

Lees het hele artikelmaandag 7 maart 2016
Verdiende overwinning door JU12-1 op Cobra Nova

Na een korte 'break' ivm de vakanties staat het tweede treffen tegen Cobra Nova op het programma en reizen de jonge Barendrechters af naar Voorburg.

We zijn compleet al is Wouter niet helemaal fit vandaag en heeft hij ook niet kunnen trainen de afgelopen week. De start van de wedstrijd is leuk en de stand tussen beide ploegen loopt gelijk op. Er wordt zeker in de eerste minuten erg goed gekeken en Mano weet Jeremiah meerdere malen goed te vinden. Stan benut zijn vrije worpen en treffers in het eerste kwart van Jeremiah, Stan, Luka, Yannick, Mano en Raymond zetten ons op een bescheiden voorsprong van 16-23.

Lees het hele artikelzondag 7 februari 2016
Binnenland U12-1 komt net te kort

Zaterdag 6 februari reist een kleine delegatie  jonge Barendrechters van U12-1 af naar Gouda voor het tweede treffen in deze competitiehelft tegen Bouncers. Wouter is geblesseerd aan zijn knie en kan niet spelen - Raoul ligt met koorts onder de wol, dus zijn we vandaag met maar 7 spelers.

De vorige wedstrijd tegen Bouncers was spannend en leidde Binnenland tot en met het derde kwart de wedstrijd. De voorsprong werd in het vierde kwart uit handen gegeven en Bouncers won de wedstrijd uiteindelijk met een ruim verschil.

Lees het hele artikelmaandag 18 januari 2016
Binnenland x2-1 vs Bouncers 12-1

Zaterdag 16 januari staat de eerste wedstrijd op het programma van de jongens U12-1. Een nieuwe competitie met 1 bekende : Bouncers - en laat dat nu net de eerste tegenstander zijn. In de eerste helft hebben we 3 keer verloren van deze ploeg dus stellen we het doel niet op winnen maar willen we zo lang mogelijk bij blijven en het liefst met een verschil eindigen tussen de 15 en 20 punten verschil.


 

Lees het hele artikelzondag 29 november 2015
verslag X2-1 Bouncers vs Binnenland

Zaterdagavond 28 november reizen de mannen van Binnenland U12-1 in de stromende regen af naar Waddinxveen. De derde wedstrijd van dit seizoen tegen Bouncers. Winst lijkt niet haalbaar tegen dit sterke team dat nog niets heeft verloren in de competitie, dus spreken we in de kleedkamer af dat ons doel is om het verschil in de einduitslag beperkt te houden en gaan we er een leuke wedstrijd van maken.


 

Lees het hele artikeldinsdag 24 november 2015
JU12-1 versus Almere zet onderlinge games op 2-1

Op zaterdag 21 november staat de voor ons belangrijke wedstrijd tegen Almere Pioneers op het programma. De eerste wedstrijd tegen Almere hebben we ruim gewonnen maar in de tweede wedstrijd bleek Almere de betere ploeg. Vandaag dus wedstrijd nummer 3 op het programma en voor ons betekent dat, dat winst ook zal leiden naar een bijna zekere 2de plaats in de eerste helft van de competitie eind december.

Video verslag van deze wedstrijd op de TV-pagina!

Lees het hele artikelmaandag 2 november 2015
Lokomotief x2-2 vs Binnenland x2-1

Na de spannende wedstrijd tegen Almere reizen we vandaag af naar Rijswijk. De eerste wedstrijd tegen Lokomotief werd gewonnen en de mannen gaan vol goede moed aan de slag.

We starten met Mano, Raoul, Stan, Raymond en Wouter en komen al snel op een ruime voorsprong van 0-8 door scores van Mano, Raoul, Raymond en Wouter. Loko verzet zich prima en komt iets terug maar uiteindelijk gaat het eerste kwart naar Binnenland met 11-16. Verdedigend laten we wat steekjes vallen en aanvallend worden er te veel ballen gemist.

 

Lees het hele artikelmaandag 26 oktober 2015
Wedstrijdverslag U12-1 uit tegen Almere

Zaterdag 24 oktober verzamelen we bij de Driesprong voor de uit wedstrijd tegen Almere. De eerste wedstrijd thuis werd redelijk gemakkelijk gewonnen door de Barendrechters, maar de uitslagen van Almere in de verdere competitie tonen aan dat Almere sterker is geworden

We zijn gewaarschuwd en het is van groot belang dat we scherp van start gaan.
 

Lees het hele artikelmaandag 1 juni 2015
U12-1 sluit het seizoen succesvol af

In de tweede helft van de competitie hebben de jongens van U12-1 een verdiende 2de plaats veroverd.  Alleen de Hurricanes – waarvan in december nog gewonnen werd - hebben ons van een kampioenschap afgehouden in twee spannende gelijk opgaande wedstrijden.

Lees het hele verslag met berichtgeving over Delft en .... Brussel!

 

Lees het hele artikelzondag 15 maart 2015
X2-1 ontvangt BOB thuis

Na de uitwedstrijd tegen BOB treffen we de Oud Beijerlanders vandaag thuis in de Driesprong. De eerste wedstrijd werd gewonnen door de Barendrechters met 56-36 waarbij moet worden opgemerkt dat BOB het ons soms best lastig maakte.

We gaan wederom met het hele team de strijd aan - gelukkig zijn er geen blessures.


 

Lees het hele artikelzondag 15 februari 2015
River Trotters x2-1 - Binnenland x2-1

Rond de klok van kwart over tien vertrekt U12-1 met 8 spelers richting Hardinxveld voor de return tegen River Trotters. De eerste wedstrijd werd ruim gewonnen maar "een makkie" zou vandaag niet vanzelfsprekend zijn - we zijn gewaarschuwd nadat RiverTrotters vorige week met maar een paar punten verschil van Hurricanes heeft verloren.

De jongens hebben er zin in en na een hoop drukte in de kleedkamer staat iedereen gemotiveerd en met een klein beetje gezonde wedstrijdspanning op het veld klaar voor de warming-up. Ook bij River Trotters zien we strakke koppies tijdens het warm lopen. Kortom : het belooft een leuke wedstrijd te worden.

Lees het hele artikelwoensdag 4 februari 2015
Binnenland x2-1 vs Hurricanes x2-1

Vandaag bezochten de Hurricanes de Driesprong in Barendrecht. We zijn deze ploeg ook in 2014 tegengekomen en we hebben toen gewonnen. We weten dat het een sterke ploeg is met een aantal goede spelers. We gaan met 8 man de strijd aan (Stan is nog geblesseerd).

 

Lees het hele artikelzondag 18 januari 2015
Wedstrijdverslag Binnenland U12-1 - River Trotters U12-1

De eerste competitiewedstrijd in 2015 is een thuiswedstrijd voor jongensU12-1. Na het spelen van een oefenwedstrijd in de week voorafgaand aan de start van de competitie zijn de jongens vol zelfvertrouwen.
We moeten het vandaag helaas stellen zonder Twan, Stan en Yannick waardoor de overige 6 spelers weten dat er vandaag veel minuten gemaakt gaan worden.

De tactiek nemen we van te voren door - half veld verdedigen en onszelf niet over de kop lopen in de eerste helft door in de aanval te proberen de bal het werk te laten doen.

Lees het hele artikelmaandag 22 december 2014
Derby JU12-1 versus RoBa

20 december - de laatste wedstrijd in 2014 voor JU12-1. We spelen tegen de nummer 4 in de competitie en staan maar 1 punt achter de ploeg uit Rotterdam. De nummer 4 tegen de nummer 5 in een rechtstreeks duel om de vierde plaats.
Vooraf lijkt het een moeilijke opgave voor de ploeg uit Barendrecht als we weten dat er 2 spelers op vakantie zijn en er ook nog 2 zieken zijn. Wouter besluit toch mee af te reizen naar Zevenkamp, maar heeft er wel eens fitter uitgezien.... 

Lees het hele artikelmaandag 8 december 2014
Hurricanes - CBV Binnenland X2-1

Zaterdag 6 december een wedstrijd tussen de nummer 5 en 6 in de competitie. Dat belooft een leuke wedstrijd te worden. Voor The Hurricanes is het de laatste wedstrijd voor de winterstop dus gaan we er van uit dat zij alles zullen doen voor een overwinning. Voor de ploeg uit Barendrecht geldt dat als er gewonnen wordt, de vijfde plaats min of meer veilig gesteld kan worden.

De eerste periode gaat gelijk op. De eerste score is voor Binnenland maar Hurricanes volgt. Er wordt (te) veel gemist en we gaan met 1 punt achterstand [ 5-4 ] de tweede periode in. 
In de tweede periode wordt de ring makkelijker gevonden en er worden meer punten gemaakt. Goede passing en een redelijk samenspel waarin de lange mannen gevonden worden leiden tot 10 punten voor de Barendrechters. Hurricanes blijkt ook productiever dan in de eerste periode en maakt ook 10 punten. 
Lees het hele artikelmaandag 24 november 2014
JU12-1 versus BS Leiden

Na de winst van afgelopen week tegen Grasshoppers vertrekken we deze week met 8 man naar Leiden. We spelen tegelijkertijd met U10 dus Barendrecht is goed vertegenwoordigt in de VijfMei-hal.

Voordat we het veld kunnen betreden kunnen de jongens nog de laatste minuten zien van een korfbal wedstrijd en ondanks de prachtige gele plastic korven willen de jongens niets liever dan met een basketbal aan de slag.

Op het eerste gezicht lijkt Leiden een voordeel te hebben qua lengte en zien we een paar sterke jongens op het veld staan.
 

Lees het hele artikelmaandag 17 november 2014
U12-1 versus Katwijk

Na de mooie wedstrijd tegen Divine afgelopen week moesten de mannen van U12-1 deze week afreizen naar Katwijk. Na wat file-leed arriveerden we in Katwijk en troffen we een mooie zaal met houten vloer aan. De mini velden bleken ook echte mini velden want de afmetingen waren redelijk krap.

Voordat de wedstrijd begon een korte teambespreking : hoe gaan we om met een klein veld - ofwel met weinig ruimte op het veld EN ... hoe gaan we om met de tegenstander : een team met alleen maar meiden...


 

Lees het hele artikeldinsdag 11 november 2014
Wedstrijdverslag Binnenland U12-1 vs Divine

Zaterdag 8 november moeten de mannen van U12-1 aantreden tegen de huidige nummer 1 in de competitie : Divine uit Rotterdam. De jongens (her)kennen een aantal gezichten van vorig jaar en weten al te vertellen dat er snelle kleine spelers tussen lopen.

Voordat de wedstrijd begint een korte briefing : Als je tegen Divine speelt kun je er van uitgaan dat er flink fysiek gespeeld gaat worden, dat je dus best een paar duwtjes kan verwachten en dat ze de hele wedstrijd fel op de bal zullen spelen. De coach zal veel roepen - ook naar ons - maar daar moeten we ons niets van aantrekken. Kortom : laat je niet intimideren en speel je eigen spel.

Lees het hele artikelmaandag 29 september 2014
Ruime winst JU12-1 versus loko

Na de nederlaag vorige week in Waddinxveen stond zaterdag de eerste thuiswedstrijd op het programma voor JU12-1. Tegenstander het altijd sterke Lokomotief uit Rijswijk. In de eerste wedstrijd waren een aantal taken goed uitgevoerd en tijdens de training wisten de spelers zelf een aantal zaken te benoemen die beter moeten worden, zoals het verdedigen van je eigen man en het innemen van de bal.

 

Lees het hele artikelmaandag 7 juli 2014
Leerzaam weekend U-12 in Brussel

Op zaterdag 7 juni 2014 om 06±30 uur vertrokken 10 spelers en hun begeleiders naar Brussel.  Voor sommige was dit een beetje aan de vroege kant dus was het in de bus nog een beetje rustig.  Bij het passeren van de grens met België en na de opmerkingen dat de jongens zich ineens veel slimmer voelden was het gedaan met de rust. Brussel was begonnen.

Er werd direct doorgereden naar de sporthal waar om  10 :00 uur tegen Tartu uit Estland gespeeld moest worden. Vol verwachtingen en spanningen begonnen de jonge talenten aan hun toernooi. Steun was er ook want bijna alle ouders waren achter het team aan gereisd om ook een weekend in Brussel te verblijven en het team te supporten.  De tegenstander had duidelijk minder last van deze spanning en liet de Barendrechters in het begin van de wedstrijd direct weten dat er niets te halen viel. Er werd dan ook terecht van dit team verloren.

 

Lees het hele artikeldinsdag 3 juni 2014
Kom Jongens U-12 dit weekend aanmoedigen in Brussel

Komend weekend is het weer zover! Het jaarlijkse Internationaal toernooi in Brussel  en ook dit jaar zal er weer een team van CBV Binnenland meedoen. Hiermee blijft een prachtige traditie in stand. Zaterdag 7 juni 2014 zullen de jongens in alle vroegte vertrekken om een ervaring op te doen die zij van hun leven niet meer zullen vergeten. 

Binnenland  is in ingedeeld met de volgende tegenstanders:
Roseto Basket Abruzzo (Italie), Tartu Rock (Estonie), ISTANBUL TOFAS SPORTS CLUB (Turkije), Aalstar (Belgium), Union Ganshorn.

De overige teams zijn : MINI CASERTA (Italie), BLACK EAGLES ROSMALEN, (Nederland), BCS 23 BRUXELLES (Belgium), SPIROU CHARLEROI (België), A. KRAUKLA VEF RIGA (Letland), SOM BOULOGNE (Frankrijk)

Lees het hele artikelmaandag 2 juni 2014
JU12-1 in Kortrijk

Op zaterdag 31 mei werd in Kortrijk (BE) het 21ste Digipass Olbak jeugdtournooi gespeeld voor de “Benjamins” ofwel  jeugd tot 12 jaar. Binnenland was ook van de partij met JU12-1, waarmee de spelers dit seizoen niet alleen over de regio grenzen zijn gegaan in de tweede competitiehelft, maar nu dus ook de landsgrens zijn gepasseerd.

10 ploegen traden aan op deze dag en Binnenland was in poule B ingedeeld samen met Spirou Charleroi, BCU Ganshoren (Brussel), BCJS Estaimpuis (Moskroen) en EBV Mustangs (Emmen, NL).

Lees het hele artikelzondag 16 maart 2014
JU12-1 in nieuwe warmloopshirts van sponsor Zwembad-DHZ

JU12-1 met nieuwe sponsor van de warmloopshirts Jeroen van der Stoep en zijn bedrijf Zwembad-DHZ advies en begeleiding.

De warmte komt er weer aan deze zomer. Wat is er leuker dan uw zwembad te kopen of te laten onderhouden bij één van onze Binnenland vrienden die de club een zeer warm hard toedraagt.

Zwembad-DHZ heeft er voor gezorgd dat onze jongens in ieder geval snel warm zijn voor de wedstrijd.

Maar denk ook eens aan een (bubbel)bad in de kleedkamer.....!

Lees het hele artikelzondag 30 september 2012
Jongens 12-1 Verslag vs Woodpeckers.

Al om half 10 stonden we klaar om te vertrekken naar Houten. Na de wedstrijd van vorige week was er een heel ander team aan de beurt. Het woodpeckers dat 3x per week traint. Veel meer voorkennis hadden we niet dus we gingen erheen met de gedachte: 100% geven en de uitslag maakt dan niet uit.

We hadden goed warm gelopen en in het eerste kwart startte Jort, Sven, Leo, Job en Ruben. Er was geen reden om deze basis vijf te veranderen want ze deden het vorige week ook heel goed. En zoals verwacht schoten we uit de startblokken. 

Lees het hele artikelzondag 23 september 2012
Verslag ju12-1 vs Hurricanes ju12-1

De jongens hadden afgelopen weken keihard getraind naar de wedstrijd. We waren er helemaal klaar voor. Er werd goed hard warmgelopen en de focus lag op een flitsende start.

We hadden 2 teams waarin we speelden, het eerste team bestond uit Ruben, Jort, Leo, Sven en Job. Ze begonnen zoals gehoopt sterk en na de eerste periode hadden we al een comfortabele voorsprong van 10-0. Er werd hard verdedigd, goed gezocht naar de open man en er werd goed afgemaakt.

De 2de periode startte het 2de team met Dominic, Cas, Jonty, Timo en Joël. Zij gingen verder waar het andere team geëindigd was, er werd goed verdedigd door het team. En ook de rebounds van Timo hielpen goed mee.

Lees het hele artikeldonderdag 6 september 2012
Wijziging voor Jongens 12-1

In de klasse van Jongens 12-1 is  BC Verkerk teruggetrokken, de wedstrijden tegen dit team vervallen.
woensdag 6 juni 2012
ju12-1 bezoekt mini toernooi 2012 brussel

In het pinksterweekend was een selectie van ju12-1/u14-1 te gast bij het overbekende mini toernooi in Brussel. Het team had een zeer zware dobber aan de tegenstander.

Rianne Westerdijk, als 3e begeleider, schreef het verslag.

 

 

 

Lees het hele artikelzaterdag 26 mei 2012
Mini toernooi Brussel 2012 weer bezocht door CBV Binnenland

Dit weekend organiseert basketbal club BCS23 uit Brussel het XXXIVe TOURNOI EUROPEEN 2012.

Al meer dan 30 jaar neemt een mini-team van Binnenland deel aan dit toernooi. Wie kent het niet, de sfeer van het zaaltje Omnisport aan de rue des Six Jetons of de grotere hal Palais de Midi!

Vanochtend bij het krieken van de dag stond een selektie u12 klaar voor vertrek.

Onder begeleiding van coach Charlotte de Graafp, ass.coach Justin van Vugt en begeleidster Rianne Westerdijk vertrok het team om 6:30 richting Brussel.

Buiten het toernooi zal het team Manneke Pis opzoeken, de Grote Markt bezoeken, en misschien ook wel Janneke Pis vinden?

Veel succes team!
zondag 5 juni 2011
Ju12-1 keert moe maar voldaan terug van mini toernooi 2011 te Brussel

Gisteravond, zaterdag 4 juni om 18:30, draaide de laatste auto de parkeerplaats op bij de Driesprong, de terugkeer van het toernooi der toernooien voor de mini’s.

Dit jaar was het team niet zo succesvol, maar de ervaringen van dit toernooi zijn er echt niet minder om.

Zelfs een extra ingelaste wedstrijd (de 8e) tegen het op papier sterkere team uit Rosmalen werd zwaar bevochten, en in de laatste seconden nipt beslist in het voordeel van het de tegenstander. Rosmalen zat met knikkende knieën op de bank!

In vele opzichten dus een zeer geslaagd toernooi.

De onderlinge band, de inzet, de positieve instelling en sportiviteit van Robin, Swen, Jasper, Thomas, Amber, Jaryl, William, Bas, Bjorn, Boite, Jason en Levi was geweldig! Er is werkelijk geen onvertogen woord gevallen. Dat is het belangrijkste. Team, spelers, bedankt voor jullie inzet!

Een verslag van Erwin en Boite is via de link onderaan te vinden.

Even een bedankje voor:

Marijn en Gerwin, de (hulp bij de) voorbereidende trainingen vooraf, en iedereen verder die op een wijze (be)hulpzaam geweest! En natuurlijk de mee/over -gekomen support uit Nederland.

We hebben allemaal MET elkaar, zonder twijfel, een paar hartstikke toffe dagen gehad samen!

De coaches/begeleiding van het mini toernooi Brussel 2011, Erwin, Nico & Marijn.

Op naar 2012!
 

Lees het hele artikeldonderdag 2 juni 2011
Jongens 12-1 naar international toernooi in Brussel

Vanochtend is het Jongens 12-1 team onder begeleiding van Erwin Kuin en Nico Laban vertokken naar Brussel voor het jaarlijkse Intenationale Basketball toernooi, stiekum wordt het weleens het Europees Minikampioenschap genoemd. Maar dit jaar is zelfs een team uit Canada aanwezig!

Jongens 12-1 verblijft de kjomende dagen in een jeugdherberg in de wereldstad Brussel, uiteraard behoort dan een bezoek te worden gebracht aan Manneke Pis.

Vandaag wordt gespeeld tegen: Quebec (Cananda), Sabadell (Spanje) en Excelsior (Belgie).
 

Lees het hele artikeldonderdag 7 april 2011
Halve finales beker voor ju12-1 zaterdag 9 april in Den Haag.

Mogelijk wat on-op-gemerkt, maar de spelers van u12-1 hebben in 2 eerdere rondes voor de beker, deze ongeslagen afgewerkt.

Zaterdag as spelen ze de halve finale. Tegenstanders zijn Lokomotief, Divine en Jumpers. Geen onmogelijkheden!

Sterke punt in de 2 eerder gespeelde rondes was de eigenlijk constante press waardoor tegenstanders niet of nauwelijks in het spel kwamen.

Zaterdag zal blijken of deze truuk herhaald kan worden! Gerard en Erwin hebben de afgelopen weken in ieder geval qua trainingen alles uit de kast gehaald om de spelers scherp te krijgen.
zondag 16 januari 2011
ju12-1 ook in 2e ronde regiobeker ongeslagen door

Afgelopen zaterdag presteerde ju12-1 knap door net als in 1e ronde ongeslagen door te gaan.

De jongens hebben alle 3 de wedstrijden afgelopen zaterdag 15 januari in Waddinxveen dmv vol gas/full press de tegenstanders aan de kant gezet. De laatste wedstrijd tegen Den Haag was spannend!

Een knappe prestatie. De nrs 1 en 2 van deze poule gaan naar de halve finale. Ze gaan dus met Den Haag samen op naar de halve finale.
woensdag 5 januari 2011
Niet Jong.12-2, maar Jong.12-1 speelt halve finale regiobeker op 15-01

Helaas voor het Jongens 12-2, het toernooi op 15 januari 2010 in Waddinxveen is niet voor Jongens 12-2 bestemd, maar voor Jongens 12-1!

Abusievelijk is door de bond het 2e team genoemd, maar dit moet dus Jongens 12-1 zijn.
Natuurlijk is dat verdiend door Jongens 12-1, zij hebben tenslotte alle wedstrijden in de 1e ronde gewonnen! 

Sorry voor dit misverstand,

Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.