Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 27 februari 2017
Nacompetitie voor Heren 3

Heren 3 heeft zich geplaatst voor de kampioenspoule van de 1e klasse regio.

Lees het hele artikelmaandag 14 april 2014
Heren 3 balt voor stichting Twarne

Terwijl op tv Mart Smeets en Herbert Dijkstra opscheppen over de wielerkwaliteiten van Fabian Cancellara en Niki Terpstra tijdens de wielerhoogmis Parijs- Roubaix denk ik mijmerend terug aan een voor ons enerverende dag.

Op zaterdag 12 april stond de uitgestelde competitiewedstrijd van Heren 3 tegen Westland Stars op het programma. Heel stiekem was de wedstrijd door de spelers van het team uitgesteld  om geld in te zamelen voor , stichting Twarne, de stichting van Petra en Jeroen van Schaik. Er was behoorlijk wat werk verzet in de weken voorafgaand aan de wedstrijd. De verschillende wijze van sponsoring en geld inzameling moesten worden bepaald. Men kon per punt, per totaal score, per dunk, per driepunter (in eigen basket) en gelakte nagels inzetten. Quizvraag is dan ook welke speler geld heeft ingezameld met gelakte nagels.

Nadat er enige onduidelijkheid was over het veld, kon na de heroïsche wedstrijd van Heren 2 de wedstrijd dan toch echt beginnen.  De sterren uit het Westland waren enigszins ingelicht over de wedstrijd maar waren absoluut niet van plan om als kanonnenvlees te dienen voor de helden van Heren 3.

Lees het hele artikelzaterdag 12 april 2014
Heren 3 steunt stichting TWARNE

Waarom basketballen wij? Omdat we geloven in de kracht van deze prachtige sport. Omdat we boven alles teamspelers zijn en ons keihard inzetten voor de winst én voor elkaar. Dit doen we samen met alle mensen die onze vereniging zo mooi maken.

Op zaterdag 12 april om 15.30 uur speelt Binnenland Heren 3 tegen het eerste team van Westland Stars een (competitie)benefietwedstrijd om geld in te zamelen voor Stichting TWARNE! Dit zal gebeuren in sporthal De Driesprong, aan de Marijkesingel 20 in Barendrecht.

Deze stichting is een initiatief van onze eigen Binnenlanders Jeroen (Heren 3) en Petra (Dames 2) van Schaik. De stichting heeft als doel het volgen van Dolfijn-therapie mogelijk te maken voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar die een verstandelijke beperking of meervoudige handicap hebben. Onderzoek en eigen ervaring hebben laten zien dat dolfijnondersteunende therapie veel vooruitgang geeft bij deze kinderen.

De kantinecommissie zal voor dit goede initiatief 10% van de dagomzet op de rekening van de stichting Twarne overmaken.

Lees het hele artikeldonderdag 18 april 2013
Heren 3 kampioen

Heren 3 heeft afgelopen weekend goed gepresteerd en won uit bij directe concurrent The Jumpers met 1 punt verschil. Vanavond spelen zij in De Driesprong om 20:15 uur hun laatste wedstrijd tegen Zoebas H1.
Na afloop zullen zij als kampioenen worden gehuldigd, want ongeacht het resultaat van deze wedstrijd de concurrentie kan hen niet meer achterhalen. 
dinsdag 19 maart 2013
Wijzigingen voor Heren 3

De uitgestelde thuiswedstrijd van Heren tegen Cady wordt gespeeld op dinsdag 2 april, aanvang 20:00 uur. 

De wedstrijd van Heren 3 thuis tegen Zoebas van 23-03 is verplaatst naar donderdag 18 april 2013, aanvang 20:15 uur.
maandag 3 september 2012
Wedstrijdwijziging voor Heren 3

UIt de competitie van Heren 3 is Voorne Hs 1 weg.
De wedstrijden van Heren 3 tegen Voorne op 29-09 en 10-11 vervallen.
woensdag 21 maart 2012
17-03-2012 Binnenland Heren 3 – Squirrels Heren 1

Een wedstrijd in de onderste regionen van de tweede klasse rayon. Waar vooraf werd verwacht dat Heren 3 mee zou kunnen doen om het kampioenschap, blijkt de realiteit helaas toch anders. Blessures, vakanties, een chronisch tekort aan spelers en daarnaast gewoon slechte wedstrijden heeft ervoor gezorgd dat de trotse kampioen van 2010 onderaan in de poule staat.

Met Squirrels gaat het eigenlijk niet veel beter. Met ook slechts 1 overwinning deze seizoenshelft staan de Berkel & Roderijsers 1 plek hoger op de ranglijst dan Heren 3. Het is de vierde keer dat Binnenland en Squirrels elkaar treffen dit seizoen en de wedstrijden zijn eigenlijk altijd spannend en altijd leuk.

Lees het hele artikelzaterdag 7 januari 2012
Wedstrijdvaststelling voor Heren 3

De openstaande uitwedstrijd op 10 maart van Heren 3 tegen Forwodians wordt gespeeld op zaterdag 18-02-2012 om 14:00 uur.
dinsdag 13 december 2011
Squirrels Heren 1 – Binnenland Heren 3

Zaterdag stond de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma; Squirrels uit. Al met al hebben we een erg wisselvallige seizoenshelft achter de rug. Vooraf hadden we misschien toch verwacht dat we wat hoger zouden eindigen. Niets bleek minder waar, we moesten winnen van Squirrels om de derde plek veilig te stellen, aangezien Cangeroes ons in de nek hijgden. Squirrels was ook gemotiveerd aangezien het team na de kerst uit elkaar dreigt te vallen, de laatste wedstrijd compleet dus voor hun.

Lees het hele artikelmaandag 5 december 2011
Heren 3 – Divine Heren 1

Sinterklaas zat eens te denken wat hij het derde team van Binnenland dit weekend zou schenken,
De overwinning en twee punten was het eerste waaraan wij aan moesten denken.

In het Sinterklaasweekend moest Heren 3 aantreden tegen de koploper Divine,
Een overwinning, om het verlies in de uitwedstrijd te compenseren zou fijn zijn. 

Lees het hele artikelzondag 13 november 2011
Heren 3 – River Trotters 1

Zaterdagmiddag stond de wedstrijd tegen River Trotters op het programma. De uitwedstrijd was met 18 punten in Barendrechts voordeel beslecht, maar had toch een bittere nasmaak achtergelaten. In het derde kwart werd de ruime voorsprong weggegeven en werd het nog bijna spannend. Dat moest beter kunnen. Vooral omdat ondergetekende op het Rayon west forum de nodige speldeprikjes in Hardinxveld-Giessendamse richting had ge-uit. Dat moest wel met resultaat onderbouwd worden.

Lees het hele artikelwoensdag 9 november 2011
Heren 3- Squirrels H1
Zaterdagmiddag stond een van de krakers van de eerste seizoenshelft voor Heren 3 op het programma. Het eerste team van Squirrels kwam in Barendrecht op bezoek.
Op de ranglijst staan beide teams op een gedeelde derde plek, waarbij gezegd dient te worden dat Squirrels een beter doelsaldo heeft. Dat Squirrels een geduchte tegenstander is, zoveel is vooraf wel duidelijk. Ze hebben zich daarnaast de afgelopen jaren redelijk makkelijk in de eerste klasse van het rayon kunnen handhaven.
Lees het hele artikeldinsdag 25 oktober 2011
Heldenteam van Binnenland in actie

Op zaterdag 22 oktober kreeg ons heldenteam van Binnenland de gelegenheid om de smaak van het verlies tegen Divine weg te spoelen. Dit moest dan gaan gebeuren met een ongetwijfeld sprankelend optreden tegen het eerste team van de River Trotters.

Alle gunstige voortekenen waren daar: Het zonnetje scheen, de lucht was blauw en iedereen was op tijd aanwezig bij de Wielewaal in Hardinxveld of was het nou Giessendam?

 

Lees het hele artikelzaterdag 22 oktober 2011
Teampagina Heren 3
Heren 3 speelt vandaag uit tegen River Trotters 1, tot nu toe 1 gewonnen en 1 verloren, dus nog maar net begonnen aan de competitie.

Maar ze staan al op de foto, dus wat dat aangaat is het seizoen beter begonnen dan vorig seizoen.
Lees het hele artikelwoensdag 26 januari 2011
CBV Binnenland HS3 – Grasshoppers HS1

Na de eerste wedstrijd van deze seizoenshelft geacclimatiseerd te hebben aan de eerste klasse van het Rayon, helaas in een verliespartij, diende deze wedstrijd toch de eerste punten gepakt te gaan worden. Ondanks dat we met aardig wat blessures zaten, waren we toch in staat om 10 man op het sheet te krijgen. Tegenstand werd geboden door STOL- Grashoppers uit Katwijk. Een ervaren team met goede schutters. Dat bleek in de wedstrijd al na een paar minuten, toen de eerste pogingen uit Katwijk direct werden omgezet in punten.

Lees het hele artikelzondag 23 januari 2011
Wedstrijdwijziging voor Heren 3

De uitwedstrijd 2012CE  tegen Waterdragers is verplaatst van 5 maart naar 26 februari, 21:00 uur.
woensdag 19 januari 2011
Heren 3 - Waterdragers Heren 1
Eindelijk, de lang verwachte eerste wedstrijd voor Heren 3 in de eerste klasse van het Rayon.
 
De voorbereiding was verre van optimaal, daarnaast waren er ook de nodige personele problemen. Hoewel er 11 (??) man op het sheet stonden bleek het nog lastig zat om de laatste minuten 5 fitte spelers op het veld te krijgen. Voordat David z’n vijfde fout maakte, moesten de Oude Dibbes, Niels, Roel en Daniël om uiteenlopende redenen al afgehaken.  
Lees het hele artikelvrijdag 24 december 2010
Wedstrijdverslag Binnenland HS3 – BOB HS1

Na het binnenhalen van het Herbstmeisterschap van de 2e klasse rayon was er een uitbarsting van vreugde en euforie in de hele vereniging: “Ze flikken het weer!”. Deze staat van blijdschap was binnen het team zelf maar van korte duur. De kans dat we dan zouden promoveren naar de eerste klasse van het Rayon kwam dan wel erg dichtbij, met alle randzaken die daarbij horen.

Lees het hele artikelzondag 19 december 2010
Heren 3 na winst op BOB 1 (70-60 na OT) promoveert naar 1e kl. rayondinsdag 14 december 2010
Heren 3 speelt promotie/degradatie wedstrijd tegen Cangeroes 2 of BOB

Komende zaterdag speelt Heren 3 om 18:00 uur in sporthal de Duikelaar in Waddinxveen tegen Cangeroes 2 of BOB 1. Deze teams hebben afgelopen avond in Utrecht hun inhaal wedstrijd moeten spelen. UItslag was helaas nog niet bekend.

Bij winst promoveert Heren 3 naar de 1e klasse van het rayon.
maandag 13 december 2010
Binnenland Heren 3 herfstkampioen en plaatst zich voor beslissingsweds

Pick-‘n-Roel…
Elf mannen, 1 missie. Na jaren van planningen, voorbereidingen, tactische trainerswissels en veel nieuwe aankopen was het eindelijk D-Day. De dag waarop beslissingen zouden vallen en de mannen van de jongens onderscheiden zouden worden. De inzet vraagt U? De eerste plek van de zwaarbezette 2e klasse Rayon A. Deze plek zou recht geven op een promotie-wedstrijd om zo toe te kunnen treden tot het Walhalla van het Nederlandse basketball; de 1ste klasse van het rayon.

Lees het hele artikelzaterdag 27 november 2010
Heren 3 – Westland Stars 1

De kraker tussen de koplopers uit de tweede klasse A stond ingeroosterd op primetime op zaterdagavond. Na een weekend rust had iedereen er zin in. Beide teams hadden vooraf een gelijk aantal punten, maar Heren 3 had een wedstrijd minder gespeeld. De uitwedstrijd, die met 3 punten werd verloren, stond bij iedereen nog vers in het geheugen. Dit was dus een mooie kans om alleen aan kop te komen met, na vanavond, nog twee wedstrijden te gaan.

Lees het hele artikelzaterdag 6 november 2010
BC Utrecht HS1 – Heren 3

Zaterdagavond in de Galgenwaard moest Heren 3 aantreden tegen het eerste team van BC Utrecht. Een compleet ander team dan waar wij vorig seizoen tegen hebben gespeeld. De gemiddelde leeftijd van de Utrechters zal niet ouder dan 21 zijn geweest.

Lees het hele artikelzaterdag 30 oktober 2010
Heren 3 – RZ H1 Oud-Hollandsch Derby-basketball in de Driesprong!

In de blauwe hoek: regerend kampioen tweede klasse Rayon CBV binnenland HS3 en in de groene hoek, de uitdager uit Rotterdam: RZ HS1. Naast de gebruikelijke competitiedriften roept een ontmoeting tussen deze twee verenigingen nog alijd een extra derby-gevoel op. Beide teams traden dan ook op volle oorlogsterkte aan door respectievelijk met 11 man en 12 man het sheet te vullen.

Lees het hele artikelzaterdag 9 oktober 2010
Westlandstars 1 – Heren 3

Vol goede moed togen wij zaterdagochtend naar het ongerepte Westland. Door menig een vergeleken met het Toscane van de Lage Landen, anderen houden het ook vaak op een achtergebleven agrarisch gebied. Op een zonnige dag als deze zou ik het zelf toch op het eerste houden.

Lees het hele artikelzaterdag 25 september 2010
Heren 3 uit tegen Cangeroes

Jawel! Wax de vloer, strijk de tenuetjes, stretch die hamstrings en tape die enkels in. Het seizoen is weer begonnen!!! Ook dus voor mannen van het 3e paradepaardje van Binnenland; HS3! Vorig jaar als kampioenen geeindigd na een indrukwekkend seizoen, dit jaar gestart als ieders angstgegner...

Lees het hele artikel
Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus Dozy BV Den Helder thuis
21-10-2017, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus De Hoppers uit
28-10-2017 20:30u


Afval Loont Saldo
255
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

22 oktober, jarig.
Maya Driel.
Leeftijd 12 jaar.
V14-1.
Maya Driel


Agenda.
AGENDA
19-10 Bestuur
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.