Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 15 oktober 2018
Slecht start kost ongeslagen status H2

Op 14 oktober treden we als heren 2 aan tegen Baros. Baros heeft een mindere seizoenstart, maar is een team met veel energie en werklust.

Deze werklust is in het begin bij onze eigen heren ver te zoeken, waardoor we snel op een 0-10 achterstand komen. We komen daarna snel terug naar een 9-10 stand, maar lijkt het lek nog niet boven. We missen een hoop vrije worpen, waardoor het eerste kwart eindigt in 20-24 voor de gasten.

Lees het hele artikeldinsdag 9 oktober 2018
H2 van een vlakke eerste helft naar een veel betere tweede helft

Op zaterdag 6 oktober spelen we onze derde wedstrijd van het seizoen, en de eerste uitwedstrijd tegen Crackerjacks uit Amersfoort.

We beginnen goed aan het eerste kwart, waarin Vincent Clark direct 3 vrije worpen mag verzilveren. De zone van de tegenstander brengt ons niet in de war en we passen er lekker op los, helaas kunnen we de goede aanvallen niet afronden met een score. Zodoende kan de thuisploeg blijven aanhaken. Een slordig 1e kwart eindigt, met een score in de buzzer van Urvin Arnoud, op 15-17.

Lees het hele artikeldinsdag 2 oktober 2018
Teampagina Heren 2

Teampagina H2.

Lees het hele artikelvrijdag 18 december 2015
Euro Nordic kleedt Heren 2 aan

In het seizen 2015-2016 is Binnenland Heren 2 door sponsor Euro Nordic in een nieuw jasje gestoken.

Euro Nordic is in 1999 opgericht en uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in logistieke sector.
 

Lees het hele artikeldinsdag 2 december 2014
Heren 2 thuis tegen Springfield

Zaterdag 22 november stond de thuiswedstrijd tegen Springfield op ons programma. Voor H2 een ervaren en onbekend team maar voor enkele van ons, een verrassend/ leuk weerzien van oude bekenden. 

Q1 komen we redelijk uit de startblokken. Aanvallend zijn er ‘inside’ veel mogelijkheden. Middels vele ‘drives’ en ‘post play’ proberen we daar dan ook meerdere malen van te profiteren. Wat redelijk lukt. In verdedigend opzicht geven we vrij veel ruimte weg waardoor we met name van buiten, herhaaldelijk worden overtroefd.

Lees het hele artikelvrijdag 28 november 2014
Heren 2 thuis tegen RZ - intense game met gezonde dosis rivaliteit

Zaterdag 8 november stond de thuiswedstrijd tegen RZ op ons programma. Van oudsher zijn dit intense wedstrijden met een gezonde dosis rivaliteit. Maar dit seizoen loopt het nog niet in Rotterdam Zuid waardoor de prestaties de laatste paar weken, uit zijn gebleven. Dus het tij hopen ze tegen H2 te keren!

Na 5 minuten spelen staat het 9-2 en is het eerste gaatje een feit. Zonder twijfel is dat een prima start.

Lees het hele artikeldonderdag 27 november 2014
rematch van de rayonfinale van vorig seizoen

Op zaterdagmiddag 1 november stond de ‘rematch’ van de rayon 1 finale van vorig seizoen op ons programma. Gevoelsmatig, zijn dit toch altijd speciale wedstrijden. Beide teams zijn, op een enkeling na, ongewijzigd gebleven. SVO zoekt een stukje eerherstel voor het verlies van toen en H2 wil graag bewijzen dat toen, geen toeval was…

‘Let the game begin’!

Lees het hele artikelzaterdag 22 november 2014
Heren 2 uit tegen Cobra Nova

25 oktober stond de uitwedstrijd in Voorburg tegen het 2e herenteam van Cobra Nova op ons programma.  Een betrekkelijk jong en voor ons bekend team met ambitie. Vooraf zou je spreken van een mooie wedstrijd tot dat je er midden in zit…      

Met een incompleet team maar vol goede hoop reizen we af richting Voorburg. Waar we gaan spelen tegen een betrekkelijk jong team. Dat moet wel een interessant duel worden, zou je denken…      
 

Lees het hele artikelwoensdag 15 oktober 2014
Heren 2 tegen medekoploper Baros

Afgelopen zaterdag mocht H2 aantreden tegen EBV Baros. Op dat moment één van de medekoplopers, in onze divisie. De competitie is pas 4 wedstrijden jong. Maar als 2 teams, die tot nu toe alle wedstrijden overtuigend hebben gewonnen, elkaar al zo vroeg in het seizoen treffen. Zijn de verwachtingen altijd hoog gespannen…
 
Q1 starten we, aanvallend, scherp en overtuigend. Onze team ‘D’ laat nu al weinig gaten zien.
 

Lees het hele artikeldinsdag 7 oktober 2014
Barons Breda versus Heren 2

Afgelopen zaterdagmiddag moesten wij voor het eerst naar Breda voor onze wedstrijd tegen de, lokale trots, de Barons. Een, voor ons,  onbekende tegenstander die nog niet zoveel succes in het vroege seizoen hebben geboekt. Tegen H2 was men dan ook gebrand op een positieve ommekeer.
 
Q1 is onze start goed. De aanvallen verlopen vloeiend en verdedigend is het niet top maar goed genoeg om de gastheren het erg moeilijk te maken. De eerste 3 minuten lopen we dan ook snel uit naar een 1-8 voorsprong.

Lees het hele artikeldinsdag 30 september 2014
Heren 2 versus Hurricanes 1

Onze eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, in de altijd gezellige 3, tegen Hurricanes uit Spijkenisse. Van oudsher altijd een geduchte tegenstander waar rekening mee gehouden dient te worden.

Q1 starten we, in aanvallend opzicht, goed. Aanvallend ervaren we weinig problemen doordat onze gasten ons weinig tot niets in de weg leggen. We vinden vrij éénvoudig de open man en weten dit ook om te zetten in scores. Verdedigend, worden we ‘1-on-1’ wel veelvuldig verslagen. Maar aangezien onze gasten in een veel te laag tempo spelen en zelf niet scherp starten. Lopen we de eerste 6 minuten simpel uit naar een 13-8 voorsprong.

Lees het hele artikelzaterdag 27 september 2014
WBB Giants - Heren 2

Een nieuw seizoen, en nieuwe competitie indeling, een nieuwe divisie en op een 2-tal spelers na, hetzelfde team! Kortom, een mooie mix waarbij we hopen dat we eind april/ mei weer mee mogen doen om de prijzen!
 
H2 mag dit jaar uitkomen in de 2e Divisie. Een landelijke ‘try-out’ met een sterk regionaal karakter. In de praktijk betekent dit dat vrijwel alle, voormalige, rayon 1 teams. Aangevuld met de degradanten van de 1e Divisie en een handjevol ambitieuze teams, zich zullen gaan meten met H2. Vol verwachting kijken velen van ons uit naar de start van de competitie.
Onze eerste wedstrijd spelen we tegen een zeer gehavend (blessures en vakanties) WBB Giants. Zelf zijn we, wegens diverse verplichtingen, ook incompleet maar dat is voor H2 geen excuus om niet voor een zege te gaan!

Lees het hele artikeldonderdag 27 maart 2014
Heren 2 uit tegen Hurricanes

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Hurricanes, in Spijkenisse, op ons programma. In het verleden zijn dit altijd boeiende en beladen wedstrijden gebleken en dat zal nu niet anders zijn…

Q1 starten we redelijk. Aanvallend weten we de basket vrij eenvoudig te vinden. Echter verdedigend schijnen we, om onverklaarbare redenen, vrij veel moeite te hebben om de penetraties te stoppen. Daardoor blijft het een gelijk opgaande strijd en doen, in deze fase, beide teams niet voor elkaar onder. Het spel golft op en neer en de neutrale toeschouwer ziet een levendig duel. Waarin geen van beide teams, structureel, vat op de ander weet te krijgen. Toch weten we dit kwart, met miniem verschil, in ons voordeel af te sluiten. Slotstand: 17-19.

Lees het hele artikelvrijdag 21 maart 2014
Heren 2 uit tegen Green Eagles

Zaterdag 15 maart stond de uitwedstrijd, in Maassluis, tegen de lokale Green Eagles op ons programma. In het verleden zijn dit altijd mooie wedstrijden gebleken dus we keken hier naar uit.
 
Vanaf minuut 1 starten we messcherp en weten daardoor een gaatje te slaan van 4 punten. Aanvallend wordt er goed gevarieerd en verdedigend weten we met regelmaat de diverse lange mannen ‘inside’ te stoppen. Maar daarna springen we te slordig om met onze kansen. Waardoor de thuisploeg weer langzaam langszij weet te komen.

Lees het hele artikelwoensdag 19 maart 2014
Kraker Heren 2 versus RZ

Zaterdag 8 maart stond de kraker tegen RZ op ons programma. De uitwedstrijd hadden we niet goed gespeeld en terecht verloren.
Dus we waren gebrand om iets recht te zetten...
 
Q1 starten we scherp en gefocused. Verdedigend geven we weinig penetraties weg en aanvallend weten we betrekkelijk makkelijk de ring te vinden. Met name ‘inside’ heeft RZ moeite om ons te stoppen.  Onze gasten houden zich voornamelijk middels afstandschoten in de wedstrijd. Zodoende sluiten beide teams het kwart af met een 22-19 stand.
JP (14p) en Jasper (4p) maken aanvallend het verschil.
 

Lees het hele artikelzaterdag 8 februari 2014
H2 versus Hurricanes

Zaterdag 1 februari stond de thuiswedstrijd tegen Hurricanes op ons programma. Een tegenstander dat altijd met veel energie en opportunistisch basketball, sterk tegen ons speelt. We kijken dan ook erg uit naar dit treffen tussen deze twee teams in de altijd gezellige 3! Q1 beginnen we scherp en gefocused aan de wedstrijd. Met een solide team 'D' en een gevarieerde aanval lopen we de, 1e 6 minuten, snel uit naar een comfortabele 15-6 voorsprong. Onze gasten kunnen nauwelijks gevaarlijk worden en komen in deze fase moeilijk in hun spel. Aan het eind van dit kwart, weten we onze voorsprong verder uit te bouwen waardoor we een slotstand van 29-8 op het scorebord noteren. Marvin/ Thomas (6p), Jasper (5p) en JP (4p) nemen, aanvallend gezien, het voortouw.

Lees het hele artikeldonderdag 30 januari 2014
Heren 2 versus Green Eagles

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Green Eagles op ons programma. Een tegenstander die ons de laatste jaren goed gezind is.

Q1 beginnen we gefocused en scherp. Aanvallend krijgen we onze gebruikelijke opties maar we vergeten deze veelvuldig te verzilveren. Mede daarom zijn de eerste 2 minuten voor onze gasten, uit Maassluis, waarbij ze brutaal een 0-4 voorsprong nemen. Dit is echter van korte duur. Na 3 minuten plaatsen we een 10-0 'run'. Doordat we zo gretig spelen. Maken we veelvuldig, onnodige, persoonlijke fouten waardoor we veel vrije worpen 'cadeau geven'.
 

Lees het hele artikelwoensdag 29 januari 2014
RZ - Heren 2

Zaterdag 18 januari stond de wedstrijd tegen RZ op ons programma. Gezien de onderlinge historie van deze twee verenigingen zijn dit altijd emotioneel beladen wedstrijden. Zo ook deze wedstrijd weer...

Q1 beginnen we slap en ongeconcentreerd. We missen scherpte, agressiviteit en worden veelvuldig verslagen op inzet. Verdedigend ziet het er erg slecht uit. RZ kan, aanvallend, doen en laten wat ze willen en maken daar dan ook gretig gebruik van. Aanvallend spelen we niet slecht maar het oogt twijfelachtig/ onwennig en we missen vrij veel opties die we normaal gesproken wel maken.

Lees het hele artikeldonderdag 16 januari 2014
Heren 2 tegen River Trotters 1

Zaterdag 11 januari, een volgepakte 3, snerpende franse politiefluitjes en de nevel van vuurwerkdampen nog vers op het netvlies. Staan we aan het begin van onze eerste wedstrijd in 2014.
 
Het is duidelijk te merken dat sommige van ons nog in de oliebollen sfeer zijn blijven hangen. Q1 starten we dan ook onwennig en roestig. Dat terwijl onze tegenstanders een frisse en dynamische indruk maken. Met een lawine aan driepunters probeert Rivertrotters de wedstrijd al vroeg naar zich toe te trekken. Echter hun vizier staat nog niet op scherp. Maar doordat we niet goed uitboksen pakken ze veel aanvallende rebounds en voelt het alsof we minutenlang, non-stop, alleen maar aan het verdedigen zijn.
 

Lees het hele artikelzaterdag 7 december 2013
Utrecht Bulls tegen Heren 2

Afgelopen zaterdag moest H2 aantreden tegen de Utrecht Bull’s (UB), in sportcomplex Galgenwaard.
Op papier de minste tegenstander in onze poule. Echter, blijft dit een ervaren team met een aantal geslepen routiniers. Die op zich wel kunnen basketballen. Maar als je in de praktijk gemiddeld 76 punten tegen krijgt en er zelf gemiddeld maar 56 maakt. Wordt het in rayon 1 wel erg lastig om wedstrijden te winnen. Dit verklaart dan ook hun positie op de ranglijst.

Vandaag speelt Heren 2 de laatste competitiewedstrijd van de 1e competitiehelft, bij winst eindigen ze in iedere geval op een gedeelde 1e plaats in hun poule.

Lees het hele artikelvrijdag 6 december 2013
Heren 2 versus BS Leiden H3

Donderdag 28-11 stond onze inhaalwedstrijd, in de 3, tegen BS Leiden 3 op het programma. Leiden is een betrekkelijk jong team aangevuld met een aantal routiniers. De afgelopen 2 seizoenen zijn ze altijd een stugge tegenstander gebleken waar serieus rekening mee gehouden dient te worden. Met hele mooie wedstrijden als gevolg!

Q1 komen we flitsend uit de startblokken, wat ons na 2 minuten al een 9-2 voorsprong oplevert. Aanvallend is het gevarieerd en verdedigend zetten we op de juiste momenten druk ....

Lees het hele artikeldonderdag 28 november 2013
Heren 2 tegen koploper Green Eagles

Zaterdag 23-11 stond de thuiswedstrijd tegen Green Eagles (GE) op ons programma. Het team uit Maassluis doet het dit seizoen verrassend goed. Nog maar één verlies partij uit 7 wedstrijden. Vandaar dat ze momenteel ook koploper zijn. Dat moet een spannende wedstrijd opleveren, zou je denken. Een wedstrijd die diep in q4 beslist zou moeten worden. Niets blijkt echter minder waar te zijn...

 

Lees het hele artikelwoensdag 27 november 2013
Heren 2 uit tegen MSV

Zaterdag 09-11 moest H2, in Noordwijk, aantreden tegen het lokale MSV. 2 teams die elkaar goed kennen en altijd leuke wedstrijden tegen elkaar spelen. De thuis wedstrijd werd verloren met 3 punten. Dus we waren gebrand om een goede wedstrijd af te leveren...
Lees het hele artikelwoensdag 6 november 2013
Heren 2 uit tegen SBU

Na 2 weken geen wedstrijd te hebben gespeeld. Stond afgelopen zaterdag de uitwedstrijd tegen SBU op het programma. De studenten uit Utrecht kenmerken zich van oudsher door een tomeloze inzet en veel strijd te leveren. Dat heeft ze tot nog toe verassende overwinningen gebracht. H2 is dus gewaarschuwd...
 
De eerste 2 minuten zijn voor SBU. Wij starten wat twijfelachtig en onwennig maar spelen wel met de juiste focus.

Lees het hele artikelmaandag 4 november 2013
Heren 2 versus Utrecht Bulls

Zaterdag 12-10 stond de thuiswedstrijd tegen Utrecht Bull’s (UB) op ons programma. Op papier een niet al te sterke tegenstander waarbij onderschatting een gevaar kan zijn.

Q1 verloopt soepeltjes. Onze gasten maken een inspiratieloze indruk en lijken, vreemd genoeg, niet klaar voor deze  Dus zonder al te veel inspanning en groots te spelen staat het na 7 minuten 11-2. Geen vuiltje aan de lucht zou je denken...
Lees het hele artikelzaterdag 5 oktober 2013
Heren 2 wint uit van BS Leiden

Afgelopen zaterdag moest H2 aantreden tegen BS Leiden. Altijd een lastige en stugge tegenstander om tegen te spelen. Zo ook deze keer weer.
 
Q1 beginnen we slecht. In de aanval nemen we te snelle schoten en is er weinig organisatie. Verdedigend lijkt het nergens naar en vrijwel iedere aanval van de gastheren lijkt een zekere score. Hierdoor kunnen ze tegen een vrij hoog percentage afronden. Dramatisch! We staan na een kwart dan ook terecht met 12 punten achter. Thomas (7p) en Marvin (3p) houden de schade beperkt. Slotstand Q1: 25-13.

Lees het hele artikelvrijdag 4 oktober 2013
Teamfoto van Heren 2 toegevoegd

Momenteel komen de eerste teamfoto's binnen bij de websiteredactie.

Vandaag wordt het Heren 2 team voorgesteld, vertrokken zijn Kristian van Loon, Eelke Buiter en Wouter Cabaret(naar H1), uit Heren 4 kwam Menno Endeveld terug.

Heren 2 speelt net als vorig seizoen in de 1e klasse van het rayon, doelstelling van het team is om het resultaat van vorige seizoen te evenaren en misschien wel te verbeteren. Vorig jaar sneuvelde het team van Newton Valies in de halve finale van de Play Offs.

De 1e wedstrijd werd verloren van het Noordwijkse MSV en de 2e pot was een goede overwinning op Leiden 3. Teampagina >>>>>
donderdag 26 september 2013
Heren 2 is op 21 september van start gegaan

Een frisse start, de geur van dribbelend leer en het geluid van snerpende scheidsrechters fluitjes in de altijd gezellige 3-Sprong.
Het nieuwe basketball seizoen van H2 is op 21 september van start gegaan. Met meteen een kraker van een wedstrijd op het programma.
Landskampioen MSV uit Noordwijk kwam op bezoek. Het kon niet mooier geregisseerd worden. 2 teams die niet alleen aan elkaar gewaagd zijn maar ook goed en georganiseerd basketbal spelen. Een mooi affiche!

Lees het hele artikelmaandag 29 april 2013
Heren 2 in de play-off

Het is al weer een tijdje geleden en inmiddels is het verlies van de verloren halve finale van de Play Off van Rayon West al weer een ietsje verwerkt, maar het blijft nog steeds een beetje pijn doen.

Coach Newton heeft toch nog wat te vertellen over het net niet verhaal.

Verslag van de 1e wedstrijd >>>>>

Verslag van de 2e wedstrijd >>>>> 
maandag 8 april 2013
Heren 2 teamfoto eindelijk een feit

Hoewel in de competitie bij H2 afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd op het programma stond, met een winst tegen lokomotief-2, was er nog steeds geen team-foto. Gelukkig was er een goed moment waarbij Kees Koopmans H2 het team in vol ornaat kon vastleggen.

De teampagina bekijk je hier, de foto voor bijv. een afdruk als behang hier.
donderdag 21 maart 2013
Heren 2 verloor 1e pot

Zaterdag 16-03 stond de thuiswedstrijd tegen Punch op het programma. Met een veilig gesteld play-off ticket op zak en als eerste geplaatst team. Treden we met volle moed aan tegen het altijd stugge en ijverige studententeam uit Delft. Punch kan overigens nog steeds de play-offs halen dus ze hebben een extra motivatie om te winnen. H2 is dus gewaarschuwd!

Lees het hele artikelwoensdag 13 maart 2013
H2 thuis tegen Green Eagles

Zaterdag 9 maart stond de thuiswedstrijd tegen Green Eagles op het programma. Een tegenstander die ons, qua speltype en historie, het hele seizoen al gunstig is gezind. Maar dat was eigenlijk bijzaak...

Belangrijker is dat we ons zelf, bij winst, een plaatsje bij de ‘final four’ cadeau kunnen geven waardoor we als eerste geplaatst de play-offs in zullen gaan.

Lees het hele artikelmaandag 4 maart 2013
Heren 2 uit tegen Punch

Zaterdag 3 maart stond de uitwedstrijd tegen Punch H2 op het programma. Punch bezet momenteel de 3e plaats op de ranglijst en is daarmee nog volop in de race voor een plaatsje in de ‘final four’. Het spel van het studententeam uit Delft kenmerkt zich door een energieke manier van spelen waarbij ze veel pressie op de bal zetten. Dit is onze 4e achtereenvolgende uitwedstrijd en daarmee de laatste van de reguliere competitie. Wederom dus een mooie test voor H2 om te groeien en beter te worden.

Lees het hele artikelmaandag 25 februari 2013
Hurricanes - Heren 2

Zaterdag 23 februari stond de wedstrijd tegen Hurricanes in Spijkenisse op het programma. Na een goede start is Huricanes de laatste weken wat afgezakt op de ranglijst maar het blijft een lastig team om tegen te spelen. H2 zit wel in een positieve ‘flow’ en wil deze graag verder uitbreiden met een overwinning.

Aangezien onze tenues vandaag uit de wereldstad Goes moesten komen, konden we pas 35 minuten voor aanvang van de wedstrijd ons omkleden. Waardoor onze voorbereiding onnodige vertraging oploopt, die eenvoudig vermeden had kunnen worden. Gelukkig was de tafelbezetting ook nog niet aanwezig waardoor we extra tijd kregen om warm te worden. 

Lees het hele artikeldinsdag 12 februari 2013
Heren 2 uit bij Lokomotief

Zaterdagmiddag 14.00 uur stond de wedstrijd tegen lokomotief in Rjiswijk op het programma.
Lokomotief is een jong, onervaren team dat dit seizoen voor het eerst rayon 1e klasse speelt. Een duidelijk leerjaar waarin veel ervaring moet worden opgedaan. Om de komende 2 á 3 jr een beter team te vormen dat standaard mee draait op rayon 1 niveau. Met veel inzet, beweging en een hoge balcirculatie proberen ze iedere wedstrijd naar hun hand te zettten.
Wat ze overigens niet onverdienstelijk doen.

Lees het hele artikeldinsdag 5 februari 2013
Heren 2 versus Hurricanes 1

Zaterdag 2 februari stond de 3e wedstijd van H2 op het programma. Thuis, in de 3-Sprong, tegen Hurricanes uit Spijkenisse. Hurricanes, een aanvallend ingesteld team wat opportunistisch basketball speelt, waarmee ze vorig jaar de final four van Rayon West hebben behaald. Een lastige wedstrijd dus tegen een gevaarlijk team. Dat het lastig zou worden zou al heel snel blijken... Na 6 minuten spelen is de tussenstand 1-19 (!!), inderdaad voor Hurricanes.

Lees het hele artikeldinsdag 22 januari 2013
Binnenland Heren 2 vs Green Eagles
Afgelopen zaterdag moest Heren 2 voor de derde keer dit seizoen aantreden tegen Green Eagles, dit keer in Maassluis. De vorige twee ontmoetingen eindigden in een ruime overwinning voor Binnenland, respectievelijk  30 en 40 punten verschil. De verwachtingen waren dan ook wederom hooggespannen en een ruime overwinning werd verwacht. De beste speler van Green Eagles is in de winterstop verkast naar Rotterdam Zuid. Zonder zijn  talenten moest Green Eagles het vooral hebben van teamspel.
Lees het hele artikelmaandag 14 januari 2013
Heren 2 versus MSV Noordwijk
Afgelopen zaterdag stond de aftrap van de 2e seizoenshelft voor H2 op de agenda. Een geweldig affiche tegen een tegenstander van formaat. Niemand minder dan MSV H1 uit Noordwijk was naar Barendrecht afgereisd om zich, in de 3-Sprong, te meten met de mannen van H2.
 
MSV H1 is het team dat de afgelopen 2 seizoenen verliezend finalist was in Rayon West! Meteen dus een knaller van een wedstrijd tussen 2 favorieten.
Lees het hele artikelmaandag 10 december 2012
Binnenland Heren 2 op koers voor Kampioenschap
De eerste helft van de competitie in de Rayon Hoofdklasse is afgelopen weekend afgesloten. Het Heren 2 team van Binnenland voert de ranglijst aan na tien wedstrijden.
Aan het begin van het seizoen hebben de coach (Newton Valies) en de spelersgroep afgesproken om voor de kampioenschap in de Rayon Hoofdklasse te gaan spelen. Een haalbare doelstelling gelet op de aanwezige talenten in het team, met een aantal spelers die twee seizoenen geleden zich nog tot kampioenen van de Nederlandse Promotie Divisie lieten kronen.
Lees het hele artikelmaandag 20 februari 2012
Wedstrijd Punch - Heren 2 verplaatst

De uitwedstrijd van Heren 2 bij Punch van 25-02 is verplaatst naar 7 april 12:15 uur.
zaterdag 19 maart 2011
Uitwedstrijd van Heren 2 vanavond bij Jumpers gaat niet door

Vanwege het feit dat er slechts 1 scheidsrechter beschikbaar is om deze wedstrijd te leiden heeft de rayonscheidsrechterscommissie in samenspraak met de rayoncompetitieleider besloten deze wedstrijd niet door te laten gaan. 
maandag 28 februari 2011
Wedstrijd Heren 2 - Jumpers opnieuw vastgesteld

De wedstrijd Heren 2 thuis tegen Jumpers is opniew vastgesteld op donderdagavond 24 maart, 20:00 uur.

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.