Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 24 maart 2018
Ticketverkoop NBB Bekerfinale 31 maart.

Op zaterdag 31 maart zal door CBV Binnenland in samenwerking met de NBB in Barendrecht de NBB Bekerfinales voor de MU22, VU20 en Dames worden georganiseerd in Sporthal de Driesprong.

In de damesfinale speelt Renes.nl/Binnenland om 20.30 uur tegen Solar-systemen Grasshoppers.

Hiervoor zal om 15.30 uur de finale van de MU22 worden gespeeld tussen de jongens van Landstede Basketbal en BV Groningen gevolgd om 18.00 uur door de VU20 finale tussen Keus/Royal Eagles en Dozy BV Den Helder.

Toegangskaarten zijn te bestellen via:

https://basketball.scoorjeticket.com/basketball

De toegangsprijs voor dit evenement bedraagt € 6,00.

Op de dag zelf zijn ook kaarten verkrijgbaar bij de kassa, tenzij in de voorverkoop het maximaal aantal kaarten al is verkocht, want “vol is vol”!!! Wees er dus snel bij!

In verband met wegwerkzaamheden rondom de sporthal is het advies met het openbaar vervoer te komen of de auto te parkeren bij het NS-station in Barendrecht (ca. 5 minuten lopen). 

Lees het hele artikelwoensdag 21 maart 2018
Persbericht Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland

Op 20 maart jl. heeft het bestuur van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland, besloten om met onmiddellijke ingang de samenwerking met coach Ton Kallenberg te beëindigen.

Het dames eredivisie team van Renes/Binnenland neemt dus vroegtijdig afscheid van een aimabele coach die eerder dit seizoen bereid was gevonden om tot het einde seizoen het team te helpen en begeleiden. De chemie tussen  de spelersgroep en de coach ontbrak echter de afgelopen weken steeds meer in een periode waarin de prijzen worden verdeeld.

Wij als bestuur betreuren het dat de samenwerking niet voldoende grond had om voortgezet te worden.

Oud-speelster Linda Appers, sinds de komst van Ton Kallenberg al assistent-coach zal samen met Michel Appers (hoofdcoach VU-20 team) tot het einde van het seizoen de honneurs waarnemen.
donderdag 7 december 2017
Interview Rychard de Jong in het AD

Vandaag het in het AD gepubliceerde interview door Jasper van Everdingen met Rychard de Jong, vertrokken trainer/coach van Renes/Binnenland D1. 

Lees het hele artikelmaandag 4 december 2017
Eredivisionist basketball Renes/Binnenland krijgt nieuwe leaseauto’s

Op zaterdagochtend 2 december was het zover: de nieuwe leaseauto’s (2 stuks) voor het vrouwen senioren eredivisie (VSE) team Renes/Binnenland stonden klaar. De leaseauto’s zijn nodig voor het vervoer van de speelsters uit de regio, van en naar de sporthal de Driesprong, 4x per week (3x training en 1x wedstrijd). 

Lees het hele artikelvrijdag 1 december 2017
Persbericht: stichting Topsport en Rychard de Jong uit elkaar

Op 30 november hebben met gezamenlijke instemming, het bestuur van Topsport Binnenland Barendrecht en Coach van dames 1 van CBV Binnenland, Rychard de Jong, besloten om met onmiddellijke ingang de samenwerking te beëindigen.

Binnenland neemt afscheid van een coach die bevlogen is van Basketball en van een vriendelijk en aardig mens.

Wij als stichtingsbestuur betreuren het dat de samenwerking niet voldoende grond had om voortgezet te worden.

Wie de opvolger van Rychard de Jong gaat worden is nog niet bekend.
donderdag 25 mei 2017
Aftredend bestuur Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland

Na 15 jaar, waarvan bijna 12 jaar als voorzitter, zal Leo van den Adel aftreden als voorzitter van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland. Ook Arjanne Versluis, vanaf 2008 penningmeester van de Stichting zal haar functie neerleggen.

Inmiddels is in Wim Steen, oud-voorzitter van de vereniging CBV Binnenland en als topsportcoördinator de afgelopen jaren verantwoordelijk voor het Nederlands rolstoelbasketball, bereid gevonden de vacante functie van voorzitter in te vullen. Verder zullen ook Lex van der Hulst en Mary den Hoedt-Dekker toetreden tot het nieuwe bestuur. Om de overdracht van alle taken zo soepel mogelijk te laten verlopen zal Leo van den Adel de aankomende periode als adviseur aan de Stichting verbonden blijven.

Het nieuw te vormen bestuur zal de aankomende maanden verder invulling gaan geven aan de organisatie zodat ook aankomend seizoen de additionele ondersteuning die de landelijk spelende teams van CBV Binnenland nodig hebben (Dames 1 - Renes/Binnenland, VU20-1 - Vetus/Binnenland en Heren 1 - Vertom/Binnenland) via de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland is geborgd. Verder zal het nieuwe bestuur samen met de vereniging de doorgroei van breedtesport naar topsport verder faciliteren.

Lees het hele artikelwoensdag 22 maart 2017
Rychard de Jong volgend seizoen nieuwe headcoach Renes/Binnenland

De 30-jarige Rychard de Jong is volgend seizoen de nieuwe headcoach van de dames van Renes/Binnenland. Hij volgt Joost van Rangelrooy op die volgend seizoen de overstap maakt naar Keus/Royal Eagles in Apeldoorn.

Rychard de Jong is op dit moment assistent-coach bij het vrouwenteam van Rotterdam Basketball en was daarvoor voornamelijk actief als speler en coach van diverse teams bij DAS in Delft. Op 14-jarige leeftijd begon Rychard als basketballer bij DAS en op 16-jarige leeftijd maakte hij zijn eerste stappen als trainer-coach. Na 8 jaar jongensteams te hebben gecoacht maakte hij de overstap naar het eerste damesteam dat haar rentree zou maken in de promotiedivisie. In 2010 moest De Jong wegens een blessure een einde maken aan zijn spelersloopbaan en ging zich vanaf dat moment volledig richten op het coachen. Na vier jaar de dames van DAS onder zijn hoede te hebben gehad en één jaar het VU20-team dat uitkwam in de eredivisie maakte hij begin van dit seizoen de overstap naar Rotterdam Basketball om zich daar als assistent-coach te richten op het eerste damesteam. Verder is Rychard de Jong 4 jaar lang actief geweest als hoofdcoach van de International Colonials, een team van spelers afkomstig uit heel de wereld dat in elke zomerperiode in een aantal staten van de USA diverse wedstrijden speelt.

Lees het hele artikelwoensdag 1 februari 2017
Laatste seizoen Joost van Rangelrooy bij Renes/Binnenland

Hoofdcoach Joost van Rangelrooy is aan zijn laatste seizoen bezig bij het vrouwen-eredivisieteam van Renes/Binnenland. Per 1 augustus aanstaande treedt hij als fulltime basketbalcoach in dienst van de FSG Acadamy in Apeldoorn waar hij de nieuwe hoofdcoach zal worden van Keus/Royal Eagles Dames 1 en daarbij de leiding krijgt over (het verder professionaliseren van) het FSG-talenten programma 2017-2018.

Joost van Rangelrooy is ruim 15 jaar verbonden geweest aan CBV Binnenland. Hij krijgt met de overstap naar de FSG Academy een unieke kans om als fulltime basketbalcoach aan het werk te gaan en zich daar verder te ontwikkelen.

Joost van Rangelrooy: “Na een succesvolle periode bij CBV Binnenland is dit voor mij een fantastische mogelijkheid om fulltime met basketball bezig te zijn. Het is toch mooi om dagelijks te kunnen werken met talenten op één campus waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor een topsportklimaat”.

Voorzitter Leo van den Adel van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland kan de stap van Joost alleen maar toejuichen: “Binnen Nederland zijn de fulltime basketbalfuncties op de vingers van één hand te tellen en het feit dat Joost deze kans krijgt, is er gewoon één die hij met beide handen moet aangrijpen. Uiteraard is het voor CBV Binnenland een aderlating, maar we moeten trots zijn dat Joost deze kans krijgt en wensen hem heel veel succes in zijn nieuwe functie”.

Lees het hele artikeldonderdag 5 januari 2017
Jantine Kraak keert terug bij Renes/Binnenland

De selectie van Renes/Binnenland is per direct versterkt met Jantine Kraak. Zij komt over van Rotterdam Basketball waar ze de eerste competitiehelft voor uitkwam. Buiten dit halve seizoen kwam Jantine Kraak altijd al uit voor Binnenland. Zij doorliep de jeugdopleiding bij de Barendrechtse vereniging en werd met het VU20-team tweemaal Nederlands Kampioen. Tot en met het seizoen 2011-2012 kwam ze uit voor de dames en was ze ook international.

Na het seizoen 2011-2012 hing ze de basketballschoenen aan de wilgen tot het begin van dit seizoen. In de eerste helft was de center van grote waarde voor de jeugdige formatie van Rotterdam Basketball en behoorde onder andere tot de topscoorders van de Vrouwen Basketball League.

De afgelopen dagen is achter de schermen hard gewerkt om de overstap van Jantine naar Renes/Binnenland voor de Final Four van morgenavond geregeld te krijgen en tegen Loon Lions zal ze voor het eerst weer in de blauwe kleuren van Renes/Binnenland te bewonderen zijn. 

Lees het hele artikelzondag 25 september 2016
UITGIFTE LEDENPASSEN EN BESTELLEN FAMILIEPASSEN
Binnenkort zullen de nieuwe ledenpassen seizoen 2016-2017 worden verdeeld. Met deze persoonlijke ledenpas hebben leden van de vereniging gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Dames 1 (competitie, beker en play-offs). Verder kunnen de ledenpassen gebruikt gaan worden voor kortingsacties van onze sponsoren. De nieuwe passen zijn alleen geldig voor het seizoen 2016-2017. 
Voor familieleden van leden (ouders, broers, zussen, kinderen) bestaat nu de mogelijkheid voor de aanschaf van een familiepas. Die pas kost € 15,- per persoon en geeft eveneens toegang tot alle thuiswedstrijden van Dames 1. Deze pas is alleen geldig voor het seizoen 2016-2017 en kan worden besteld door een e-mail te sturen aan tickets@cbvbinnenland.nl
Lees het hele artikeldonderdag 12 mei 2016
MET DE BUS NAAR ZWOLLE!!

AANKOMENDE ZATERDAG ZAL DE SUPPORTERSBUS NAAR ZWOLLE OM 17.30 UUR VERTREKKEN VANAF HET PARKEERTERREIN ACHTER DE SPORTHAL. ER ZIJN NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR! MELD JE DAAROM NOG SNEL AAN DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR: L.VANDENADEL@CBVBINNENLAND.NL

 

Lees het hele artikelmaandag 9 mei 2016
Foto's van de winst van Aarnoudse Binnenland

Fotograaf Jos Wesdijk van De Schakel maaktje een aantal mooie foto's van de spectaculaire zege van Aarnoudse Binnenland op CobraNova.

Om deze foto's te bekijken klik je hiervoor op de volgende link: 

http://www.deschakelbarendrecht.nl/lees/27937/binnenland-behoudt-titelkans
zondag 8 mei 2016
MET DE BUS NAAR ZWOLLE!!

Na de spectaculaire winst in de halve finale spelen de heren van Aarnoudse Binnenland aankomende zaterdag 14 mei om 21.00 uur in Zwolle de finale om het Nederlands Kampioenschap. Uiteraard hopen we dat veel supporters naar Zwolle afreizen om Heren 1 aan te moedigen. 

Er zal bij voldoende animo een supportersbus rijden die naar verwachting om 18.00 uur zal vertrekken vanaf het parkeerterrein aan de achterzijde van de sporthal. De kosten voor de busreis (inclusief toegangsticket voor de wedstrijd) zijn € 10,00 per persoon.

Wil je een plek reserveren in de bus mail dan zo snel mogelijk naar l.vandenadel@cbvbinnenland.nl. Wees er wel snel wel bij want vol is vol.
 

Lees het hele artikelmaandag 28 maart 2016
Bekerfinale 2 april in Barendrecht bijna uitverkocht

De bekerfinales die op zaterdag 2 april in sporthal De Driesprong in Barendrecht zullen worden gespeeld zijn bijna uitverkocht. In de twee bekerfinales spelen om 17.00 uur eerst de Yellow Blizzards en Solar-systemen Grasshoppers de VU20 finale, waarna om 20.00 uur Lintex-Binnenland het opneemt tegen Lekdetec.nl.

Voor diegenen die dit evenement “live” willen meemaken is het advies om vooraf de tickets (de toegangsprijs bedraagt € 5,00) te reserveren. Als eerder dan aankomende zaterdag het maximum aantal beschikbare kaarten is verkocht in de voorverkoop zullen geen tickets meer op de dag zelf te koop zijn.

Dus wil je zeker zijn van een toegangsbewijs: stuur aan mail met daarin je naam en aantal kaarten dat je wilt reserveren naar tickets@cbvbinnenland.nl. Hierna ontvang je een e-mail met betaalinstructies. De toegangskaarten kunnen op de dag zelf in de sporthal worden afgehaald bij de kassa. 

Lees het hele artikeldonderdag 24 maart 2016
VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR DE BEKERFINALE
We zoeken enkele mensen die op zaterdag 2 april vanaf 16.00 uur willen helpen bij de bekerfinale.
 
We kunnen vooral nog hulp gebruiken bij de kaartverkoop en de toegangscontrole.
Ook zijn 2 of 3 (ervaren) BHVers welkom.
 
Lijkt het je wat of heb je vragen, neem dan contact op met Hans van Dalen via oomfred@planet.nl
Lees het hele artikelzaterdag 12 maart 2016
Ticketverkoop NBB Bekerfinale 2 april - Barendrecht

Op zaterdag 2 april zal door CBV Binnenland in samenwerking met de NBB in sporthal De Driesprong in Barendrecht de NBB Bekerfinales voor de VU20 en Dames worden georganiseerd. Om 17.00 uur wordt de VU20 finale gespeeld tussen Solar systemen Grasshoppers en Yellow Blizzards, waarna om 20.00 uur Lintex-Binnenland het opneemt tegen Lekdetec.nl.

De toegangsprijs voor dit evenement bedraagt € 5,00. Toegangskaarten zijn op de dag zelf verkrijgbaar bij de kassa, tenzij in de voorverkoop het maximaal aantal kaarten al is verkocht, want “vol is vol”!!!

Wat moet je doen om je kaart(en) te reserveren: stuur aan mail met daarin je naam en aantal kaarten dat je wilt reserveren naar tickets@cbvbinnenland.nl. Hierna ontvang je een e-mail met betaalinstructies. De toegangskaarten kunnen op de dag zelf in de sporthal worden afgehaald bij de kassa. 


 

Lees het hele artikelwoensdag 9 maart 2016
Bekerfinales Vrouwen U20 en Dames in Barendrecht

De nationale bekerfinales van de vrouwen onder 20 jaar tussen Solar systemen Grasshoppers en Yellow Blizards en van de vrouwen senioren tussen Lintex-Binnenland en Lekdetec.nl zullen dit jaar in Barendrecht worden afgewerkt. CBV Binnenland heeft hiermee sinds jaren weer een groot basketball-evenement naar sporthal De Driesprong gehaald.

De twee finales zullen op zaterdag 2 april worden gespeeld; om 17.00 uur eerst de wedstrijd tussen Solar systemen Grasshoppers uit Katwijk en Yellow Blizards uit Zwolle. Om 20.00 uur volgt dan het klapstuk van de avond tussen thuisploeg en houder van de Carla de Liefde Trofee Lintex-Binnenland en regerend landskampioen Lekdetec.nl.

Op korte termijn volgt meer informatie over de kaartverkoop.


 

Lees het hele artikelmaandag 1 februari 2016
Grote Lintex-Binnenland delegatie bij de Orange Angels

Op 20 februari (uit tegen Estland) en 24 februari (uit tegen Kroatië) spelen de Orange Angels, het Nederlands team, het tweede deel van de kwalificatie voor het EK van 2017.

In de selectie die bestaat uit veertien speelsters selecteerde bondscoach Remy de Wit Lintex-Binnenland speelsters Zera Butter, Rianne de Roos, Eline Kasius en Esther Fokke. Onder de andere geselecteerde speelsters zijn nog twee speelsters met een Binnenland verleden: Natalie van den Adel (nu CD Zamarat in Spanje) en Jamailah Adams (nu TV Saarlouis Royal, Duitsland). Lintex-Binnenland wenst de Orange Angels veel succes!

Voor het volledige persbericht van de Nederlandse Basketball Bond, hieronder de link:

http://www.basketball.nl/oranje-topsport/orange-angels-/senioren/!/565/selectie-orange-angels-tweede-window-ek-kwalificatie-bekend

Lees het hele artikeldinsdag 15 september 2015
Aarnoudse-Binnenland start zaterdag met nieuw team aan competitie

Aarnoudse-Binnenland start zaterdag a.s. de competitie in Utrecht tegen Cangeroes. De selectie van de Barendrechters is behoorlijk gewijzigd. Aarnoudse-Binnenland staat dit jaar onder leiding van Vitas Kazanakovas. De doelstelling van Aarnoudse-Binnenland is wederom zich plaatsen voor de play-offs van de promotiedivisie; de beste 4 teams van de competitie.

Vitas Kazanakovas is een jonge, ambitieuze basketbaltrainer. Het afgelopen seizoen had de 28-jarige jarige coach het hoogste jeugdteam van CBV Binnenland onder zijn hoede had én was hij als assistent-trainer al betrokken bij Aarnoudse-Binnenland. Vitas heeft dit seizoen de beschikking over een aantal nieuwe spelers.

Patrick Frimpong, Richard Maxwel en Peter van der Stelt en de drie jeugdspelers: Gillian Boldewijn, Jasper van den Adel en Jochem van Maanen.

Lees het hele artikelmaandag 16 maart 2015
Leo van den Adel genomineerd voor clubheld van de amateursport

Het Algemeen Dagblad heeft een verkiezing uitgeschreven die leidt tot de clubheld van de amateursport in Nederland. Vanuit onze vereniging is Leo van den Adel genomineerd.

Om kans te kunnen maken op deze titel moet er zoveel mogelijk op Leo gestemd worden. Uiteraard met een zo hoog mogelijke score :)

Klik om te stemmen HIER of op het bovenstaande plaatje. Het kost je maximaal 1 minuut!!! :)

Vergeet niet je stem uiteindelijk te bevestigen (je zal een email ontvangen!)
woensdag 18 februari 2015
Binnenland pakt prijzen op Sportgala

Lintex-Binnenland gekozen tot sportploeg 2014 tijdens Barendrechts Sportgala

Afgelopen maandag is het vrouwenteam van Lintex-Binnenland, net als in 2013, gekozen tot Sportploeg van het jaar 2014 in de gemeente Barendrecht. Tijdens de sportverkiezingen in theater Het Kruispunt werden de korfbalploeg van Vitesse en de hockeysters van HCB achter zich laten. Lintex-Binnenland/Rotterdam werd in het kalenderjaar 2014 zowel Nederlands Kampioen, won de nationale bekertitel en ook de Final Four.

Ook de voorzitter van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland, Leo van den Adel, viel in de prijzen. Hij werd verkozen tot sportbestuurder van het jaar 2014 van de gemeente Barendrecht.

Lees het hele artikelmaandag 12 januari 2015
BELANGRIJK NIEUWS!


Rotterdam Topsport stopt de ondersteuning Lintex-Binnenland/Rotterdam; einde eredivisie!?

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft de mededeling van Rotterdam Topsport ontvangen dat met ingang van het seizoen 2015-2016 de ondersteuning van het dameseredivisieteam van Lintex-Binnenland/Rotterdam wordt beëindigd. Daarmee is de huidige landskampioen, nationaal bekerhouder en Final Four-winnaar het kind van de rekening van de bezuinigingen die Rotterdam Topsport moet doorvoeren als gevolg van een lagere bijdrage vanuit de gemeente Rotterdam. De ondersteuning van het damesbasketball behoort helaas niet bij de sporten die nog wel ondersteund zullen worden door Rotterdam Topsport. Ook het Regionaal Talentencentrum Rotterdam, waar de Stichting Topsportbasketball aan verbonden is, zal aan het eind van het lopende seizoen ophouden te bestaan als gevolg van de ingezette bezuinigingen.

Lees het hele artikelwoensdag 12 november 2014
MNBC Wintercamp 2014 met Marlous Nieuwveen

Tijdens de aankomende kerstvakantie wordt er weer een Marlous Nieuwveen Basketball Camp georganiseerd! Het MNBC Wintercamp 2014 zal van 29 t/m 31 december plaatsvinden in Leiden en is toegankelijk voor enthousiaste basketballers tussen de 8 en 18 jaar oud. Wil je lekker basketballen tijdens de kerstvakantie? Wil je trainen op niveau? Wil je training krijgen van Eredivisiecoaches, top-trainers, -spelers en -speelsters? Lees dan snel verder en schrijf je in voor het MNBC Wintercamp 2014. 

Je kan je inschrijven via www.marlousnieuwveen.nl en als je nog vragen hebt kan je altijd even contact opnemen via camp@marlousnieuwveen.nl

Lees het hele artikelmaandag 29 september 2014
Mooie opbrengst voor Daniel den Hoed bij Supercup.

De wedstrijd om de Supercup van afgelopen zaterdag tussen Lintex-Binnenland/Rotterdam en Lekdetec.nl stond in het teken van het 100 jarig bestaan van de Daniel den Hoed Kliniek (tegenwoordig Erasmus MC Kanker Instituut) en de strijd tegen kanker.Tijdens de Supercup werd op diverse manieren aandacht worden gevraagd voor de actie “MAAK KANKER KANSLOOS” en werd toeschouwers gevraagd een financiële bijdrage te doen. Onder de donateurs werden verder een aantal prijzen verdeeld die beschikbaar waren gesteld door Rotterdam Topsport en http://www.shopalike.nl.

Uiteindelijk heeft de actie een bedrag van € 523,80 opgebracht voor het goede doel, een mooi resultaat waarvoor alle donateurs heel hartelijk worden bedankt.

 
zaterdag 6 september 2014
Marlous Nieuwveen en Corine Manuputty naar Lintex-Binnenland/Rotterdam

Landskampioen en bekerwinnaar Lintex-Binnenland/Rotterdam heeft zich versterkt met Marlous Nieuwveen en Corine Manuputty.

Marlous Nieuwveen speelde de afgelopen twee seizoenen voor De Wit-Grasshoppers en brengt een schat aan ervaring met zich mee. De center was onder andere actief in Korea, Hongarije, Italië, Frankrijk en Spanje en daarnaast ook in de WNBA bij de Los Angeles Sparks. Ook speelde ze met Napoli, Schio en Faenza in de Euroleague en maakte ze vele jaren deel uit van de selectie van het Nederlands damesteam. Marlous is blij met de overgang naar Lintex-Binnenland/Rotterdam: “ naast het landskampioenschap/beker van afgelopen seizoen speelt Lintex –Binnenland/Roterdam  al jaren mee voor de prijzen en is een van de best georganiseerde clubs in de Nederlandse competitie. Ik ben dan ook enorm blij om komend seizoen in het blauw/wit te spelen en samen met de rest van de selectie en staf opnieuw voor de prijzen te gaan strijden.

Corine Manuputty is ook geen onbekende op de Nederlandse velden. De meeste jaren speelde de guard voor DAS/Delft, maar ook was ze actief in de eredivisie voor Wereldtickts.nl en De Wit-Grasshoppers. Ook Corine is blij met de overstap: “na een jaar in de promotie divisie, kijk ik er naar uit om samen met dit team en staff de uitdaging aan te gaan om er een mooi seizoen van te maken!

Ook Coach Joost van Rangelrooy is zeer blij met de komst van beide ervaren speelsters: “na het vertrek van Bianca Barton en Tahnee Vogelsang waren we lang op zoek naar goede vervangingen en gelukkig hebben we die nu gevonden. Wij willen weer kampioen worden en met Marlous hebben we nu een center die goed is met haar rug naar de ring. Verder brengt ze natuurlijk veel ervaring met zich mee wat wij ook goed kunnen gebruiken nu Leonie Kooij waarschijnlijk lang is uitgeschakeld. Corine brengt ons net als Bianca snelheid en energie. Verder is Corine ook een ervaren speelster. Ik verwacht dan ook dat ze zich snel zullen aanpassen en inzetbaar zijn.”
woensdag 3 september 2014
Supercup Dameseredivisie in Topsportcentrum Rotterdam

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland zal, in samenwerking met Rotterdam Topsport en het Topsportcentrum Rotterdam, de organisatie van de Supercup tussen Lintex-Binnenland/Rotterdam en Lekdetec.nl voor zijn rekening nemen. De Supercup zal gespeeld worden op zaterdag 27 september en begint om 20.00 uur in het Topsportcentrum Rotterdam.

Net als vorig jaar, toen ook de Supercup in het Topsportcentrum Rotterdam werd georganiseerd, wil de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland graag zijn maatschappelijke betrokkenheid tonen en heeft er in samenspraak met Rotterdam Topsport voor gekozen de Supercup weer te koppelen aan een goed doel. De toegang voor de strijd om de Supercup is dan ook gratis maar er zal aandacht gevraagd worden voor het 100 jarig bestaan van de Daniel den Hoed Kliniek (tegenwoordig Erasmus MC Kanker Instituut) en de strijd tegen kanker. Tijdens de Supercup zal op diverse manier aandacht worden gevraagd voor de aktie “ MAAK KANKER KANSLOOS” en wordt toeschouwers gevraagd een financiële bijdrage te doen.

Daniel den Hoed - Erasmus MC Kanker Instituut

Als grootste kankercentrum van Nederland levert het Erasmus MC Kanker Instituut state-of-the-art behandeling en zorg met hart en ziel. De grootste wens van het Erasmus MC Kanker Instituut  is het overwinnen van kanker. Zij dragen daar aan bij door kankeronderzoek te doen op internationaal topniveau, dat zo snel mogelijk wordt door vertaald naar de kliniek. Patiënten plukken daar dagelijks de vruchten van.

Baanbrekend onderzoek in de strijd tegen kanker maakt de weg vrij voor nieuwe, veelbelovende behandelingen en het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dagelijks speuren wetenschappers in de laboratoria naar nieuwe kennis over kanker en medicijnen.
Een nieuwe ontdekking kan binnen het Erasmus MC Kanker Instituut snel in de praktijk worden getoetst. De onderzoekers behoren internationaal tot de top en zijn toonaangevend in hun vakgebied.
zondag 20 juli 2014
Binnenlanders succesvol bij 3-3 Streetball Masters en EK-kwalificatie

Dit weekend zijn veel (ex-) Binnenlanders actief geweest tijdens diverse Streetball 3x3 evenementen. Zaterdag plaatste het Nederlands vrouwenteam, met Lisa van den Adel, zich in Amsterdam voor de finales van het Europees Kampioenschap dat van 5 tot 7 september in Boekarest wordt gehouden. Het Nederlands team verloor in de groepsfase met één punt van België, met onder andere legende Ann Wouters in de geledingen, Daarna werden ruime zeges geboekt tegen Zweden en Andorra. In de kwartfinale werd met één punt gewonnen van Italië waardoor de halve finale werd bereikt en de kwalificatie een feit was. Het verlies daarna tegen Griekenland en Spanje, ook beide met één punt was slechts voor de statistieken.

Op zondag was Lisa van den Adel wederom succesvol tijdens de finale van de Dutch Streetball Masters. Samen met Jonne Janssen en Rachel Roubehie-Fissa werden ze Nederlands Kampioen.

Ook de heren van Binnenland waren uiterst succesvol. Bij de heren boven 23 jaar werden Sander Trommelen, Sjoerd van Vilsteren, Niels Plieger en Lars Janssen Nederlands Kampioen.

Bij de heren onder 23 jaar was het Martijn van Noordenne die met zijn team de titel voor zich opeisten. En bij de Dames onder 23 jaar was het team waar onder andere Zera Butter en Michelle Zantman deel van uit maakte de sterkste.
maandag 7 juli 2014
Lintex b.v. Transport nieuwe hoofdsponsor dames Binnenland/Rotterdam

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft in Lintex b.v. Transport een nieuwe hoofdsponsor voor het dameseredivisieteam van Binnenland/Rotterdam gevonden.

De toekomst van de landskampioen, bekerwinnaar en winnaar van de Final Four hing vorige maand nog aan een zijden draad, omdat onvoldoende financiële middelen gevonden konden worden om een sluitende begroting voor het seizoen 2014-2015 tot stand te brengen. Met de steun van deze nieuwe hoofdsponsor en die van een aantal nieuwe subsponsors die de aankomende weken bekend zullen worden, is Binnenland/Rotterdam echter behouden voor de dameseredivisie.

Het damesteam van Binnenland/Rotterdam zal aankomend seizoen in de eredivisie uitkomen onder de naam: Lintex-Binnenland/Rotterdam.

Lintex b.v. Transport is gevestigd in Dordrecht en houdt zich bezig met onder andere containervervoer, op- en overslag van goederen, expeditie en/of ad hoc klussen. Ook het bevoorraden van cruiseschepen behoort tot één van de specialiteiten van Lintex b.v. Lintex b.v. beperkt zich niet tot transport alleen. Klanten kunnen ook gebruik maken van de overslagcapaciteit in het magazijn in Dordrecht. Hier beschikt Lintex b.v. over 1500 m² overslagmagazijn met vier dockshelters. Ook biedt Lintex b.v. de mogelijkheid om containers dag en nacht op de juiste temperatuur te laten draaien. Lintex b.v. beschikt op dit moment onder andere over 27 uiterst moderne trucks voorzien van de laatste techniek en milieueisen en 45 multifunctionele containertrailers.

Als onderneming is Lintex b.v. ook actief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lintex voldoet hiervoor aan verschillende keurmerken. Daarbij vergeet Lintex b.v. ook zijn maatschappelijke betrokkenheid niet en zijn zij onder andere sponsor van diverse voetbalclubs, zoals voetbalvereniging Heerjansdam en voetbalvereniging Zwaluwe uit Vlaardingen. Lintex b.v. werkt ook samen met verschillende opleidingsinstituten voor transport en logistiek.   

Lees het hele artikeldonderdag 26 juni 2014
Natalie van den Adel vervolgt prof-avontuur in Spanje.

 

De bij Binnenland opgegroeide en opgeleide Natalie van den Adel vervolgt aankomend seizoen haar prof-avontuur in Spanje. Afgelopen seizoen verruilde Natalie halverwege de competitie Binnenland/Rotterdam voor een prof-avontuur bij het Franse Angers. Vandaag is bekend geworden dat ze een contract heeft getekend bij het in de Spaanse hoogste klasse uitkomende team van C.D. Zamarat. 

 

 

 

 
dinsdag 11 maart 2014
Uitnodiging voor het bijwonen van een informatieavond

Op vrijdagavond 21 maart zullen Jos Vreeken en Bernard Heijting van FysiotherapieRotterdam in de Tipp-Inn een informatieavond verzorgen voor alle trainers, spelers en ouders van leden van CBV Binnenland. Tijdens de informatieavond wordt informatie gegeven over blessurepreventie en de behandeling van de meest voorkomende basketbalblessures.

Blessurepreventie

Wat kan je als vereniging, als trainer en als speler doen om sportblessures te voorkomen? Wat is de zin en onzin van rekken, warming up/cooling down, core stabilitytraining, krachttraining etc. Wat werkt en hoe moet je het doen?

Lees het hele artikeldonderdag 27 februari 2014
Geslaagde basketbalclinic voor de Rabobank

Vorige week woensdag heeft het damesteam en de coachingstaf van Binnenland een basketballclinic verzorgt voor kinderen van leden van de Rabobank Ridderkerk-Midden IJsselmonde. In 2013 werd een dergelijke clinic voor het eerst met succes georganiseerd en ook dit jaar was het animo groot!

Na de opening door voorzitter Wim van der Hoek begonnen de kinderen, gekleed in een door de Rabobank beschikbaar gesteld basketbaltenue, met een korte warming up.

Lees het hele artikelvrijdag 14 februari 2014
Rotterdam Topsport en Binnenland/Rotterdam verlengen contract

Deze week is het contract tussen Rotterdam Topsport en de Stichting Topsportbasktball CBV Binnenland verlengd. Tijdens de 2e dag van het ABN AMRO World Tennis Tournament ondertekenden Hans den Oudendammer namens Rotterdam Topsport en Leo van den Adel namens de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland de nieuwe overeenkomst. Ook met 13 andere Rotterdamse topsportverenigingen en 11 talentcentra werden nieuwe contracten ondertekend.

Hans den Oudendammer, directeur van Rotterdam Topsport, is verguld met de samenwerking. “De steun van Rotterdam Topsport aan de topsportverenigingen en talentcentra is onmisbaar. We zijn blij dat we via het uitvoeringsprogramma van het college van B&W in staat zijn om onze activiteiten in 2014 te kunnen voortzetten. Verder hopen we dat zowel de verenigingen als de talentcentra hun doelstellingen dit jaar kunnen realiseren. Het op niveau presteren van de verenigingen en talentcentra is voor ons van groot belang.”

Voor de dames van Binnenland/Rotterdam betekent de steun een mooie basis om zowel dit seizoen, als ook aankomend seizoen in de top van Nederland mee te doen.
dinsdag 10 december 2013
Makro ook dit seizoen sponsor MU20-eredivisieteam Binnenland

De Makro vestiging in Barendrecht is ook dit seizoen weer de sponsor van het MU20 eredivisieteam van Binnenland. Vorig seizoen werd het team al ondersteund door de Makro en onlangs werden de afspraken met een jaar verlengd.

Afgelopen week werd het team in nieuwe tenues gestoken en werd, samen met de vestigingsmanager Peggy Bouterse van de Makro, op de gevoelige plaat vastgelegd. Het team van coaches Frank Vermeulen en Linda Appers doet het op dit moment goed in de eredivisie en bezet na winst afgelopen weekend op Rent A Professional Batouwe de 4e plek op de ranglijst. 

Lees het hele artikeldinsdag 22 oktober 2013
Adviesbureau Zantman nieuwe subsponsor voor Binnenland/Rotterdam

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft er in Adviesbureau Zantman weer een nieuwe subsponsor bij voor het dames eredivisieteam van Binnenland/Rotterdam.

Adviesbureau Zantman is al 10 jaar een begrip op het gebied van parkeren en mobiliteit. Mobiliteit is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Tegelijkertijd is de verplaatsing van mensen en goederen één van de grootste ruimtelijke vraagstukken van dit moment. Onze groeiende mobiliteit slokt steeds meer ruimte op voor rijdend of stilstaand verkeer. Slimme oplossingen en een scherpe visie op ruimte en mobiliteit zijn hard nodig om onze omgeving leefbaar te houden.

Adviesbureau Zantman is toonaangevend in velerlei opzichten. Of het nu gaat om gebiedsontwikkeling, het oplossen van verkeers- en parkeerproblemen, het op orde brengen van uw parkeerexploitatie, de bouw van een garage of een betere uitvoeringsorganisatie. Adviesbureau Zantman bundelt kwaliteit aan effectiviteit, is creatief en vernieuwend, en ontwikkelt samen met u duurzame oplossingen op maat. Samen aan het werk, maakt samen sterk!
woensdag 25 september 2013
Aankomende zaterdag start het seizoen met de Supercup Dameseredivisie

Aankomende zaterdag start het landelijke damesbasketball seizoen 2013-2014 met de wedstrijd om de Supercup. In het Topsportcentrum Rotterdam zullen Binnenland/Rotterdam en Probuild Lions om 20.00 uur de spits afbijten. Beide ploegen speelden afgelopen seizoen zowel de bekerfinale als de finale van de play-offs tegen elkaar, waarbij Probuild Lions beide keren als winnaar uit de bus kwam.
De selecties van beide ploegen hebben op slechts enkele posities wijzigingen ondergaan en zullen zeker weer weinig voor elkaar onderdoen. Bij Probuild Lions is Ilija Bozevic de vervanger van succescoach Laki Lakner en is de belangrijkste wijziging het vertrek van Katie Bussey en de komst van Randell van der Lee. Bij Binnenland/Rotterdam vertrokken Addie Micir, Priscilla van Andel en Rachel Roubehie-Fissa. Daar tegenover staat de komst van internationals Natalie van den Adel en Rianne de Roos naar de ploeg van coach Joost van Rangelrooy.

De Supercup wordt dit jaar georganiseerd door de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland, in samenwerking met Rotterdam Topsport, het Topsportcentrum Rotterdam en de VEC. 
De strijd om de Supercup is gekoppeld aan een goed doel. De toegang voor de strijd om de Supercup is dan ook gratis maar er zal aandacht gevraagd worden voor het 150 jarig bestaan van het Sophia Kinderziekenhuis waarvoor iedereen een vrijwillige financiële bijdrage kan doen.
Tijdens de Supercup zal op diverse manier aandacht worden gevraagd voor het 150-jarig bestaan van het Sophia Kinderziekenhuis.
maandag 16 september 2013
3 Binnenland meiden naar WK 3-3

Binnenland is goed vertegenwoordigd op het WK 3-3 dat van 27 t/m 29 september plaatsvindt in de Indonesische hoofdstand Jakarta. Van de 4 speelsters die Nederland gaan vertegenwoordigen zijn er drie afkomstig van Binnenland: Michelle de Graaf, Cassidy Cheuk-alam en Shari Jeffrey zijn, samen met Marit Siersema van Celeritas-Donar, door bondscoach Erik Braal gekozen in de nationale selectie.

Uiteraard wensen we onze meiden heel veel succes toe!

Lees het hele artikeldonderdag 12 september 2013
Supercup Dameseredivisie en 150 jarig bestaan Sophia Kinderziekenhuis

Binnenland/Rotterdam organiseert Supercup Dameseredivisie in Topsportcentrum Rotterdam
De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland zal, in samenwerking met Rotterdam Topsport, het Topsportcentrum Rotterdam en de VEC, de organisatie van de Supercup tussen Binnenland/Rotterdam en Probuild Lions voor zijn rekening nemen. De Supercup zal gespeeld worden op zaterdag 28 september en begint om 20.00 uur in het Topsportcentrum Rotterdam.

 

Lees het hele artikeldinsdag 10 september 2013
Decolux nieuwe sponsor dames Binnenland/Rotterdam

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft onlangs in Decolux Projectzonwering weer een nieuwe sponsor gevonden voor het dames eredivisieteam  van Binnenland/Rotterdam.

Decolux Projectzonwering is al ruim 20 jaar de specialist met betrekking tot het leveren, monteren, repareren en onderhouden van buitenzonwering, binnenzonwering en rolluiken op de zakelijke markt. Door de jaren heen heeft Decolux Projectzonwering al vele bedrijven, instellingen en overheidsinstanties geadviseerd in productkeuze, onderhoud en wijze van toepassing. Decolux Projectzonwering levert per situatie een functionele en decoratieve vorm van zonwering, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herinrichting. 

Decolux Projectzonwering is VCA* gecertificeerd en heeft een eigen montage-afdeling, die is uitgerust met een 24-uurs servicedienst en een eigen Euro Teupen Hoogwerker (25 meter). Hiermee staat Decolux Projectzonwering garant voor een hoogwaardige kwaliteit van de producten en diensten welke zij levert en kan er een optimale service geboden worden.

Decolux is gevestigd aan de Olympiaweg 258 in Rotterdam (vlak naast De Kuip).
maandag 9 september 2013
Nacsport Video Analyse en CBV Binnenland verlengen contract

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland en CaJa Sport Software, de vertegenwoordigers van Nacsport in Nederland, hebben de huidige overeenkomst opengebroken en het aantal licenties uitgebreid naar in totaal 4 licenties.

Naast het Vrouwen Eredivisie team van Binnenland/Rotterdam gaan nu ook de Heren van Aarnoudse/Binnenland uit de Promotie Divisie en de landelijke teams VU20 en JU18 met Nacsport aan de slag.

Op deze manier wil de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland de opleiding binnen de club verder verbeteren en een volgende stap zetten. Nacsport Video Analyse is CaJa Sport Software dankbaar voor hun inzet en zeer content met het gestelde vertrouwen van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland in de software.
donderdag 5 september 2013
Binnenland/Rotterdam vindt nieuwe subsponsor in Long Lady Fashion

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft in Longlady Fashion Company een nieuwe subsponsor gevonden voor het dameseredivisie basketballteam van Binnenland/Rotterdam.

Longlady Fashion Company is gespecialiseerd in kleding voor langere vrouwen. Naast de webwinkel (www.longlady.nl) heeft Longlady Fashion Company in Berkel en Rodenrijs ook een showroom die op afspraak open is..

Lees het hele artikelwoensdag 31 juli 2013
Dames Binnenland gered voor de eredivisie

Vorige week moest het bestuur van de Stichting Topsportbasketball de noodklok luiden omdat door het vertrek van de hoofdsponsor het spelen van eredivisie aan een zijden draad hing. Een week later kan de Stichting Topsportbasketball melden dat ook aankomend seizoen eredivisie gespeeld gaat worden door de dames van Binnenland. In een week tijd zijn er door de inspanningen van vele leden van Binnenland en andere betrokkenen een aantal nieuwe sponsoren gevonden die een deel van het financiële tekort hebben opgebracht. Ook de speciale donateuractie is nu al een succes, in slechts korte tijd hebben zich al ruim 40 donateurs aangemeld die het damesteam zullen ondersteunen.  Verder hebben een aantal bedrijven zich garant gesteld voor een eventueel tekort voor aankomend seizoen.

De garantstelling geeft de Stichting Topsportbasketball de tijd en ruimte om voor dit seizoen en aankomende seizoenen de initiatieven die nu gestart zijn in volle omvang door te zetten voor een gezonde toekomst van het eredivisieteam en de jeugdopleiding van Binnenland. Zo is er nog geen nieuwe hoofdsponsor gevonden die zijn naam aan het team wil verbinden, waardoor het team voorlopig als Binnenland/Rotterdam in de eredivisie zal starten.

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland is veel dank verschuldigd aan alle sponsoren, donateurs en al diegene die zich afgelopen periode met tomeloze energie hebben ingezet voor het behoud van dameseredivisie basketball.
woensdag 5 juni 2013
Frank Vermeulen nieuwe coach van Binnenland VU20

Het meiden eredivisieteam van CBV Binnenland zal aankomend seizoen onder leiding staan van Frank Vermeulen. De 32-jarige Goesenaar zal daarnaast Joost van Rangelrooy en Michel Appers daar waar mogelijk assisteren bij de dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam. Ook zal hij zich samen met Joost van Rangelrooy gaan inzetten voor het verder professionaliseren van de meidenopleiding.
Frank Vermeulen zal deze functie combineren met zijn taken bij het Regionaal Talentencentrum Rotterdam waar hij als meidentrainer aan verbonden is.

Frank Vermeulen is erg blij met de uitdagingen die hem te wachten staan: “Ik kijk er naar uit om komend seizoen met deze ambitieuze en getalenteerde groep meiden aan de slag te gaan. Ik hoop deze meiden een hoop te kunnen leren, en zeker in samenwerking met Joost een professionele jeugdopleiding te ontwikkelen. Het afgelopen half jaar dat ik werkzaam ben geweest binnen het RTC heb ik gezien dat er bijzonder goede faciliteiten zijn in de regio Rotterdam en Barendrecht, het is nu aan ons om daar gezamenlijk iets heel moois van te maken. Daarnaast ben ik natuurlijk blij om met Joost en Michel samen te mogen werken, en daar op mijn beurt weer veel van op te steken. Al met al dus een mooie en leerzame uitdaging!”.
donderdag 9 mei 2013
De bus naar Heren 1 rijdt zaterdag!

Aankomende zaterdag zal er een (kleine) bus rijden met supporters naar de wedstrijd van Heren 1 in Almelo. De bus is inmiddels vol. De eigen bijdrage (is inclusief toegang wedstrijd) bedraagt € 7,50 (te voldoen in de bus).

De bus vertrekt om 16.30 uur van de grote parkeerplaats achter de sporthal. Wees allemaal wel op tijd!

De supporters die een plek in de bus gereserveerd hebben zijn:

Nico Laban & familie 5 x
Priscilla van Andel 1 x
Wendy Lagendijk 1 x
Lisa van den Adel 1 x
Tahnee Vogelsang 1 x
Addie Micir 2 x
Raidell de Pree 1 x
Kelly Versluis 1 x
Dennis de Bruin 1 x
Henny & SvenVerschuren 2 x
Floris & Jochem van Manen 2 x
Merel van Ballegooijen 1 x
Vincent Emrich 1 x
Ron den Hoedt 1 x
Jonne Janssen 1 x
Jasper van den Adel 1 x
 
donderdag 2 mei 2013
Nederlands Damesteam start voorbereiding

Zes (ex-) speelsters van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in voorselectie Nederlands Team

Aankomend weekend start het Nederlands Vrouwen Team haar voorbereiding op de kwalificatie voor Eurobasket Women 2015. Waar Europese toplanden eind juni het Europees Kampioenschap 2013 spelen, gaat het vlaggenschip van bondscoach Meindert van Veen begin juni strijden om een ticket voor 2015.

Maar liefst zestien landen, die zich niet wisten te kwalificeren voor Eurobasket Women 2013, proberen in juni één ticket te bemachtigen voor 2015. Via een poulefase op verschillende locaties in Europa spelen de winnaars vervolgens halve finales (thuis- en uitwedstrijd) en een finale (thuis- en uitwedstrijd). De uiteindelijke winnaar heeft zich dan verzekerd met deelname aan het EK in 2015, de overige landen kunnen zich in 2014 wederom proberen te kwalificeren.

 Zaterdag 4 mei wordt de eerste stap naar kwalificatie gezet, als de eerste speelsters zich melden op de training in de Amsterdamse Sporthallen Zuid. Via vriendschappelijke wedstrijden tegen Letland (19 en 20 mei in Riga) en Kroatië (25 en 26 mei in Zagreb) en een oefentoernooi in Spanje (30 mei - 1 juni in Malaga tegen Spanje, Turkije en Kroatië) bereiden de Dutch Angels zich voor op de kwalificatie. Nederland speelt deze kwalificatie van 7-9 juni in Luxemburg, waarbij het in de poule zit met Griekenland, Estland en Luxemburg.

In de voorlopige selectie zijn maar liefst 6 (ex-) speelsters van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam opgenomen, te weten Zera Butter , Eline Kasius, Leonie Kooij, Rachel Roubehie-Fissa,  Jamailah Adams  en Natalie van den Adel .

De speelsters van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam zullen uiteraard pas na afloop van de play-offs aansluiten bij de Nederlandse selectie, net als Jamailah Adams die met haar club TV Saarlouis Royals in Duitsland nog bezig is met de play-offs.

 
woensdag 20 februari 2013
Stichting Topsportbasketballl CBV Binnenland


Stichting Topsportbasketballl CBV Binnenland en Rotterdam Topsport verlengen overeenkomst

Vorige week hebben Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport, en Leo van den Adel, voorzitter van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland, een nieuwe overeenkomst ondertekend waarmee het damesteam van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in ieder geval tot en met het einde van 2013 op de ondersteuning kan rekenen van Rotterdam Topsport. De ondertekening vond plaats in Sportcentrum Ahoy tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament.

 

Lees het hele artikelmaandag 23 april 2012
All Star Gala Vrouwen

Op zaterdag 24 maart vond in het Topsportcentrum Rotterdam het All Star Gala plaats. Tijdens dit gala werd gestart met een Basketball Experience voor meiden tussen de 10 en 16 jaar. Met meiden uit MU10, beide MU12 teams en MU14 was Binnenland goed vertegenwoordigd. Tijdens deze Experience namen de meiden deel aan een twee uur durende clinic onder leiding Jeanine Tjin-a-Sjoe waarbij spel, balvaardigheid en conditie werden getraind.

Lees het hele artikeldinsdag 28 februari 2012
Sponsornieuws
Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland en Rotterdam Topsport tekenen nieuwe overeenkomst
 
Anderhalve week terug hebben Hans den Oudendammer, directeur Rotterdam Topsport, en Leo van den Adel, voorzitter van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland, een nieuwe overeenkomst ondertekend waarmee het damesteam van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam in ieder geval tot en met het einde van 2012 op de ondersteuning kan rekenen van Rotterdam Topsport. De ondertekening vond plaats in Sportcentrum Ahoy tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament.
 
De ondersteuning vanuit Rotterdam Topsport beoogt onder andere een verdere ontwikkeling op gebieden
als jeugdopleiding, bereik en behoud van topniveau, evenementenorganisatie, professionalisering van de organisatie, accommodatiegebruik, promotieactiviteiten, sportmedische en paramedische zorg. De ondersteuning door Rotterdam Topsport impliceert ook dat aankomend seizoen de dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam hun thuiswedstrijden weer zullen spelen in het Topsportcentrum Rotterdam.
 
Links: Hans den Oudendammer (directeur Rotterdam Topsport)
en rechts Leo van den Adel (voorzitter Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland)
 
 dinsdag 14 februari 2012
Dick de Jong Hoverniers nieuwe sponsor van Aarnoudse Binnenland
Het herenteam van Aarnoudse Binnenland, de kampioen van de promotiedivisie van het seizoen 2010-2011 en ook op dit moment lijstaanvoerder, heeft in Dick de Jong Hoveniers uit Rotterdam een nieuwe subsponsor gevonden. Dick de Jong Hoveniers was de afgelopen jaren al sponsor van het jongens junioren eredivisieteam van CBV Binnenland, en vergroot dus hiermee de sponsoring bij CBV Binnenland.

 
vrijdag 1 juli 2011
Werkzaamheden nieuwe vloer in volle gang

Afgelopen week zijn de werkzaamheden gestart voor de nieuwe vloer die in Sporthal De Driesprong komt. In twee dagen is de bestaande vloer uit de hal verwijderd en zijn de voorbereidingen gestart voor de aanleg van de nieuwe sportvloer. De nieuwe vloer is een zogenaamde punt-elastische vloer (klasse 2) van het merk Descol. Het centercourt (met de nieuwe belijningsnormen) zal straks een herkenbaar centercourt hebben. De verwachting is dat de werkzaamheden voor de start van het aankomende seizoen zijn afgerond.
maandag 24 januari 2011
Tafelbezetting gezocht voor Dames All Star Gala

Aanstaande zondag vindt in het Topsportcentrum Rotterdam het Dames All Star Gala plaats. De organisatie is in handen van de Dames Eredivisie Commissie. Het verzoek is gedaan aan CBV Binnenland of wij voor een tafelbezetting kunnen zorgen tijdens de All Star wedstrijden van de MU20 en Dames Eredivisie. We zoeken hiervoor dus 3 vrijwilligers. Wil je helpen? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan bij Leo van den Adel, e-mail: l.vandenadel@cbvbinnenland.nl
donderdag 20 januari 2011
Pieter Kodde nieuwe coach Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam

Het bestuur van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft vandaag overeenstemming met Pieter Kodde bereikt om het seizoen 2010-2011 af te maken als coach van de dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam.
 

Pieter Kodde, geboren in 1960, is geen onbekende in het vaderlandse damesbasketball. Naast in het verleden werkzaam te zijn geweest bij de Nederlandse Basketball Bond, is hij ook al vele jaren actief als coach. Daarbij is Pieter sinds 1990 betrokken als docent en examinator bij diverse sporttechnische basketballopleidingen.

Lees het hele artikeldonderdag 13 januari 2011
Rob Brand per direct weg als coach Challenge Sports/Binnenland.Rotterd

Het bestuur van de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft de samenwerking met coach Rob Brand per direct beëindigd.

Lees het hele artikeldinsdag 11 januari 2011
Parkeerkaarten voor de thuiswedstrijd van Dames 1 op 22 januari

Reserveer nu al je parkeerkaart voor de thuiswedstrijd van 22 januari!!

Lees het hele artikelzaterdag 1 januari 2011
Nieuwe iBasketball Magazine ook te koop bij CBV Binnenland

 

iBasketball Magazine Winter 10/11 NR 2
Ook bij CBV Binnenland
te koop voor € 6,95
Bestellen: stuur een e-mail naar: l.vandenadel@cbvbinnenland.nl
 
Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.