Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 9 oktober 2019
Weekendvibes 2

Deze keer beginnen we met de jongste ploeg die we bespreken de VU16. Dat team wist het weer behoorlijk spannend te maken door een slechte eerste helft te corrigeren met een goede tweede helft. Dat leverde wederom een winstpartij op voor Van den Adel en Appers. Komend weekend reizen de VU16 af naar Attacus in Wijchen. Zullen zij spelen zoals in de eerste of tweede helft? 

De VU18 won behoorlijk ruim van Grasshoppers in Katwijk. Het team van Kallenberg en Van der Hulst strijd bovenin mee voor een van de hoogste plekken. Die plekken geven namelijk recht op deelname aan de final four voor het Nationale Kampioenschap. Aankomende zaterdag zal er eigenlijk heel dik gewonnen moeten worden. De topper van VU18 spelen namelijk tegen de nummer laatst uit de competitie en hebben ook nog eens het thuisvoordeel.

De VU20 gaf een clinic verdedigen weg in Eindhoven. Zij lieten de tegenstander slechts 28 punten maken en produceerden er zelf 64. Op vrijdag zullen de meiden van Esther van Bochove het opnemen tegen Landstede Hammers uit Zwolle. Een wedstrijd die de VU20 zal moeten winnen om in de top mee te blijven draaien, want hun doel zal plaatsing bij de eerste vier plekken zijn. Dat geeft namelijk recht op deelname aan de final four, waar de afgelopen drie seizoen ook aan deelgenomen werd.

 

Lees het hele artikelwoensdag 2 oktober 2019
Weekendvibes

Het is weer bijna weekend en dat betekent voor ons  hoogste jeugdteams, en andere teams, natuurlijk weer gameday. Afgelopen vrijdag verloor het VU20 team van Esther van Bochove thuis van Sportiff Company Grasshoppers. Het eerste verlies voor het team dat met Vetus als sponsor op het shirt aankomend weekend voor revanche gaat. Dit kunnen ze doen in Eindhoven, alwaar Almonte de tegenstander is. Een vroeg tripje  want al om 12:00 wordt de bal omhoog gegooid.

De VU18 doet het uitstekend in hun competitie. Alle wedstrijden werden tot nu toe  gewonnen en dat stemt coaches 

Lees het hele artikeldonderdag 23 mei 2019
Krijg je plaatjesalbum vol tijdens de ruil dag op 25 mei

Op 14 mei eindigt de spaaractie bij Jumbo.

Mocht je je album nog niet vol hebben gespaard dan hebben we goed nieuws. Op zaterdag 25 mei van 10:30 tot 13:00 kun je in de Tipp-Inn alsnog je missende plaatjes bemachtigen.

Er worden op die dag extra plaatjes (van alle foto’s) aangeboden vanuit de organisatie en je kan natuurlijk je dubbele plaatjes inleveren zodat anderen nog meer kans hebben om alsnog met een vol album naar huis te gaan.

Daarnaast wordt die ochtend op centre court om 11:00 een mooie wedstrijd gespeeld door MU14-1 (landelijk 2e divisie) tegen eredivisionist New Heroes uit Den Bosch.

Je kan dus ruilen en Binnenland aanmoedigen!

 
vrijdag 8 maart 2019
Spaar clubtoppers bij Jumbo

BARENDRECHT - Vanaf woensdag 20 maart kan iedereen sportplaatjes van Savosa, CBV Binnenland, CVV Spirit, KV Vitesse en ZPB sparen bij Jumbo Barendrecht Onderlangs en Jumbo Carnisselande.

In het weekend van 16 maart worden de verzamelalbums uitgedeeld onder de gefotografeerde leden. Vanaf 20 maart zijn de plaatjes verkrijgbaar in beide supermarkten. Filiaalmanagers Marco van Steenis (Carnisselande) en Yoeri Rombouts (Onderlangs) zijn apetrots. 

 
Lees het hele artikeldonderdag 17 januari 2019
Erasmus MC Onderzoek naar effect oefentherapie Jumper's Knee

In het Erasmus MC te Rotterdam is een grootschalig onderzoek gaande naar de effectiviteit van verschillende oefentherapie als behandeling van een Jumper's knee. 

De springersknie is een peesblessure die veelvuldig voorkomt bij sprongsporters, zoals basketballers.

Wij zoeken basketballers tussen 18-35 jaar oud die klachten hebben van de knieschijfpees en bereid zijn om kosteloos aan ons onderzoek deel te nemen.

Lees het hele artikeldinsdag 28 november 2017
Super opbrengst bus voor Pat

Door de toezegging van de heren 3x3 van het Nederlands Team konden we een fantastiche clinic aanbieden die per opbod verkocht zou gaan worden. De afgelopen weken bleek dat er maar liefst twee bieders waren. 

Sjoerd, Joey, Jesper en Bas gaven toen aan ook een tweede clinic te willen geven. Kortom een super toffe geste van de heren en voor Patrick natuurlijk fantastich nieuws!

Het bestuur van CBV Binnenland zal de clinic in gaan zetten voor haar jeugd. Mavo Schravenlant Xl zal de clinic voor een groep leerlingen van hun school inzetten. Overigens kent Sjoerd de school vrij goed, hij is daar namelijk docent.

Doneren? KLIK HIER

Lees het hele artikelwoensdag 11 oktober 2017
Bied mee voor PATRICK

Je leest het goed. Het 3x3 Nederlands team zet zich in voor PATRICK. Voor degene die Patrick nog niet kennen. Patrick is een jongen van 29 die verstandelijk en lichamelijk beperkt is. Zijn zus startte een week geleden een actie om geld op te halen voor een nieuwe aangepaste bus. Patrick komt namelijk veelvuldig in verschillende sporthallen kijken naar zijn favoriete spel: basketball, maar de auto is aan vervanging toe. Één van zijn favoriete spelers is Sjoerd van Vilsteren, speler van Grasshoppers en het Nederlands 3x3 Team. Samen met zijn 3x3 teamgenoten: Joey Schelvis, Bas Rozendaal en Jesper Jobse biedt hij een clinic aan voor de hoogste bieder. Zij doen dit belangeloos waardoor het geld volledig ten goede komt van de doneeractie.Naast de clinic krijgt de hoogte bieder ook een officieel wedstrijdshirt!

 

Lees het hele artikelmaandag 9 oktober 2017
Help Patrick aan een nieuwe bus

Via facebook kwam ons een doneeractie onder ogen voor Patrick. Patrick komt vaak met zijn vader in sporthal de Driesprong om te kijken bij dames 1 en/of heren 1. Zijn zus is een doneeractie gestart omdat de auto waarin Patrick vervoerd wordt aan vervanging toe is en dit nogal wat kosten met zich meebrengt. Inmiddels loopt de teller al aardig op, nu ruim €2700,00. De afgelopen dagen hebben veel Binnenlanders al een donatie gedaan en dat zorgde voor het volgende filmje van de zus van Patrick.

 

DONEREN KAN NOG ALTIJD KLIK HIER! 

 

Lees het hele artikelvrijdag 22 september 2017
Afval Loont levert goede kwaliteit plastic en gaat door

Beste spaarder,

Gisteren kwam in het nieuws dat het gescheiden inzamelen en recyclen van plastic momenteel een geringe milieuwinst oplevert. Dat bleek uit onderzoek van het CPB. Er is volgens het CPB nog te weinig focus op kwaliteit bij de inzameling van plastic. Ziehttps://nos.nl/artikel/2193860-plastic-afval-recyclen-heeft-weinig-effect-op-milieu.html voor de berichtgeving.

Afval loont zet zich al jaren in om de kwaliteit van de recyclebare grondstoffen (afval) te borgen door er een waarde in geld aan te koppelen en de grondstoffen persoonlijk in ontvangst te nemen en te controleren. Hierdoor zijn de ingezamelde grondstoffen van goede kwaliteit en daardoor ook goed te recyclen. Het bij Afval loont ingeleverde plastic gaat daarom niet de verbrandingsoven in en draagt bij aan een beter milieu.

Lees het hele artikeldonderdag 21 september 2017
Grote club actie, win een training van Francisco Elson!

Zoals aangegeven in de aankondiging van de grote clubactie, willen we de beste 10 verkopers van loten belonen met een unieke prijs. Veel unieker dan dit wordt het niet!

Voor de beste 10 verkopers staat een training te wachten van niemand minder dan Francisco Elson!!!

Francisco Elson begint op zijn twaalfde met basketbal bij AMVJ Rotterdam (nu Rotterdam Basketbal). Hij doorloopt verschillende universiteitsteams in de VS, waar hij in 1999 wordt gekozen door de Denver Nuggets. Zij laten hem echter nog vier jaar in Europa spelen. Via Barcelona, Valencia en Sevilla komt hij in 2003 alsnog bij de hoofdmacht van Denver. Na drie jaar verruilt hij Denver voor San Antonio, waar hij gaat spelen voor de Spurs. Hij behaalt zijn grootste succes: hij wordt, als eerste Nederlander ooit, kampioen van de NBA!

Na de Spurs komt Francisco uit voor de Seatle SuperSonics, de Milwaukee Bucks, de Philadelphia 76ers en voor Utah Jazz. Hij stond als laatste onder contract stond bij Philadelphia 76ers, een club in de NBA. In totaal speelde Elson in zijn carrière 472 wedstrijden in het reguliere seizoen van de NBA.

Elson kwam tot juli 2013 uit voor het Nederlandse basketbalteam. Sinds de zomer van 2010 was hij aanvoerder van de nationale ploeg.

Tegenwoordig is Francisco Elson de Europese importeur van sportzalf ter voorkoming van sportblessures. Meer gegevens over zijn te vinden op http://flexpowereurope.com/.

Voor de echte topper onder de toppers is nog een extra prijs te verdienen!

Dit lijkt ons een prachtige stimulans om een boekje te halen in de kantine en je familie te vragen de club te ondersteunen.

Ook is het mogelijk om via een CBV Binnenland pagina van de grote club actie direct een (aantal) loten te bestellen, daarvoor kun je https://clubactie.nl/actie/CBVBinnenland bezoeken en direct bestellen.

De loten kosten €3,00 en daarvan gaat 80% naar de club.

Loten zijn in te leveren tot 10 oktober!

Zijn er nog vragen of iets anders, neem dan contact met Reinier van Vilsteren of Mark Verbaas.


Lees het hele artikelvrijdag 15 september 2017
Grote Club Actie gaat weer van start

Op 16 september a.s. start de Grote Club Actie. CBV Binnenland doet dit jaar weer mee en wil zo een mooi bedrag verzamelen voor de vereniging want van iedere euro gaat 80 procent, dus €2,40 per lot, direct naar de clubkas!

In deze brief leggen wij uit hoe het in zijn werk gaat.

In de week van 11 t/m 15 september zal tijdens de training een verkoopboekje voor ieder lid aanwezig zijn. Wij vragen de trainers de verkoopboekjes tijdens de training uit te delen.

In de verkoopboekjes zit een intekenlijst voor de loten. In het boekje staat hoe je de loten kan verkopen.

Aan ieder lid het verzoek de loten te verkopen binnen de familie, buurt of op het werk.

De ingevulde verkoopboekjes kunnen worden ingeleverd in de kantine of bij de trainer voor 1 november a.s.

Trainers kunnen jullie de boekjes van het team verzamelen en in de kantine leggen? Er ligt speciaal een bakje in de snoephoek waar de boekjes in kunnen.

We hopen dat jullie allemaal meedoen. We streven ernaar om minimaal 2500 loten te verkopen. Dit levert onze club dan € 6.000,- op.

Indien je nog meer loten kan/wil verkopen, mail dan even naar sandertrommelen@gmail.com. Sander zorgt ervoor dat je nog een verkoopboekje krijgt.

De beste 10 verkopers krijgen een training aangeboden van een topspeler met Internationale bekendheid. Voor de beste verkoper ligt er nog een extra prijs klaar!

Voor meer informatie over de actie kun je kijken op www.clubactie.nl

HELP DE VERENIGING, WE KUNNEN HET GELD GOED GEBRUIKEN!

Lees het hele artikelzondag 2 juli 2017
Afval Loont, bijna verdubbeling van vergoeding per kilo afval

Met ingang van 1 juli verhoogt Afval Loont de spaarvergoeding voor het Plastic, Metaal en Drankkarton (PMD) bij de filialen in Barendrecht.

De vergoeding wordt € 0,13 per kilo (was € 0,07 per kilo). Dat is bijna een verdubbeling van de prijs!

Dit is te danken aan de gestegen opbrengst die Afval loont ontvangt voor het verkochte PMD.

Dus het is nu nog eenvoudiger om de kas van de club te sterken. Neem even de moeite en breng je afval bij een Afval Loont station, vermeld daarbij dat het voor CBV Binnenland is!

Kleine moeite, mooi extra geld!

Lees het hele artikeldinsdag 6 juni 2017
Vrijwilligers gezocht voor EK 3x3 Basketball

Van 7 t/m 9 juli wordt het EK 3x3 Basketball gehouden op het Museumplein.

Nederland staat met zowel de mannen als de vrouwen momenteel hoog op de ranglijst en komen tijdens deze dagen ook in actie. Ze maken grote kans om goede resultaten te behalen.

Jij bent hard nodig! Wij zoeken mensen (16+) die onderdeel willen uitmaken van de organisatie tijdens het evenement. Tijdens het evenement zoeken wij mensen die zich willen bezighouden met de communicatie (social media, fotografie, website etc.) en ticketing. Jij kan onderdeel zijn van een prachtig evenement op de finaledag van het EK.

Kom jij ons helpen?

Schrijf je nu in via onderstaande link:

https://www.eventmakers.nl/Evenementen/Details-evenementen/ArtMID/538/ArticleID/2/EK-3x3-Basketball

 dinsdag 9 mei 2017
Blue Nation Kids

KOMENDE ZATERDAG 13 MEI BLUENATION KIDS!!

 

De voorgaande drie keer was het al een succes, nog twee keer tot aan de zomer stop. Jij komt toch ook??

 

Onder leiding van Linda Appers kan nu ook de aller jongste jeugd al kennis maken met onze fantastische sport. Dit is geheel gratis. Voor de komende maanden staan er vijf "trainingen" gepland.

Wil je meedoen? Mail dan naar appers11@hotmail.com
 

 

 

 

 

Lees het hele artikelvrijdag 16 september 2016
TEACH kick-off day op zondag 25 september

Na het succesvolle eerste seizoen is T.E.A.C.H. terug.

Op zondag 25 september trappen we af met de kick-off day in sporthal De Driesprong. Iedereen is welkom die extra wilt trainen en op een leuke en goede manier zijn skills wilt verbeteren. TEACH heeft de trainers, kennis, ervaring, en materiaal om elke basketballer dé skills bij te brengen die nodig zijn om jou verder te helpen ontwikkelen.

Lees het hele artikelzondag 28 augustus 2016
Starttoernooi is mooi begin van het seizoen

Zaterdag 27 augustus 2016 was het zover. Het eerste starttoernooi van CBV Binnenland in handen van een nieuwe organisator, Michel Appers. Het toernooi dat vele jaren werd georganiseerd door Martin Westerhof werd dit jaar uitgebreid met een extra ronde. 

Er was dit jaar daardoor plaats voor maar liefst 36 teams in diverse leeftijdscategoriën. In 9 poules van 4 werd er "gestreden" voor de eerste plaats. Aangezien dit een starttoernooi betreft gaat het (zeker) niet alleen om winnen, vandaar dat de organisatie al jarenlang voor alle deelnemers een prijs uitdeelt, in de vorm van een heerlijke taart!

Door de inzet van de vele vrijwilligers is het toernooi succesvol verlopen. Scheidsrechters, barbezetting en organisatie enorm bedankt voor jullie fantastische inzet.
woensdag 27 april 2016
CBV Binnenland erkend door SBB als stage-leerbedrijf

Ben jij student bij het Zadkine of Albeda Sport- en Bewegen of het CIOS? Wellicht vraagt jouw opleiding van jou dat jij training geeft en coacht of toernooien organiseert. Dat kan bij  CBV Binnenland.

Binnenland is erkend door de SBB als stage-leerbedrijf. Jij kan een mail sturen naar cbvbinnenland.stage@gmail.com voor informatie. Vermeld daarin jouw naam en opleiding en vermeld om welke activiteit het gaat. In samenwerking met de TC zal gekeken worden bij welk jeugdteam jij een activiteit kan uitvoeren.

Leden van de vereniging, die aan bovengenoemde opleiding studeren, krijgen de voorkeur bij plaatsing.
vrijdag 25 maart 2016
De eerste 1.000 euro van Afval Loont is binnen

Donderdag 24 maart ontvingen wij € 70,- van Afval loont, waardoor het totaal ontvangen bedrag op € 1.048,- komt.

De eerste € 1.000,- hebben wij bereikt binnen 11 maanden.

Binnenland leden leveren textiel, plastic, papier, klein elektrisch, frituurvet, blik en metaal in bij de 3 vestigingen van Afval loont in Barendrecht. Daarnaast zijn de 2 containers bij de Tipp Inn een groot succes omdat niet alleen onze leden, maar ook de buurtbewoners daarin hun plastic afval deponeren.

Laten wij met z'n allen proberen de € 2.000 te halen binnen 9 maanden, dus voor het einde van dit jaar.

Afval loont is goed voor het milieu en goed voor CBV Binnenland!

Lees het hele artikelvrijdag 19 februari 2016
Sportgala gemeente Barendrecht

Vanavond wordt bekend gemaakt wie van de genomineerden de winnaars zijn van het Sportgala. Het gala begint vanavond om 20.00 uur in theater Het Kruispunt. U bent welkom vanaf 19.30 uur.

De Binnenland genomineerden zijn:

- Zera Butter - sportvrouw van het jaar 2015
- Dames 1 - sportploeg van het jaar 2015
- VU14 - meest veelbelovende sportploeg van het jaar 2015

Wij hopen dat er veel Binnenlanders vanavond in Het Kruispunt aanwezig zullen zijn bij het Sportgala.
woensdag 20 januari 2016
Verkoop van CBV Binnenland oude tenues (Wegens succes opnieuw)

Omdat er elk seizoen wel weer een team in het nieuw wordt gestoken geeft dit als resultaat tassen met overbodige CBV Binnenland tenues. Dit zijn wedstrijd tenues en inloopshirts.

Je kan nu zelf een tenue of inloopshirt in bezit krijgen. Op zaterdag 30 januari, tussen 10:00 en 17:00, kan je in de Tipp-Inn deze kopen.

Daarnaast wordt er een hoek ingericht voor ouders die nog goede basketbalschoenen van kinderen te koop willen aanbieden. Schoenen voorzien van maat en prijs op een enveloppe geschreven, aan de schoen vastmaken. Deze schoenen kunnen 30 januari worden afgegeven, en hopelijk worden ze verkocht. Het geld of de niet verkochte schoenen kunnen voor 17.00 worden opgehaald.

Contact, Els van Oosten.
vrijdag 15 januari 2016
Feestelijke heropening TipInn

Gisteravond is op feestelijke wijze de Tip Inn heropend.

Met vele genodigden en icm de bekerwedstrijd van Aarnoudse Binnenland H1 tegen eredivie SPM Shoeters resulteerde dit in een gezellige Tipp Inn en druk bezochte Driesprong.
 

Lees het hele artikeldonderdag 8 oktober 2015
Jumbo Spaarplan deze week de SPAARVERSNELLERS

De Jumbo’s in Barendrecht die lokaal betrokken willen zijn helpen graag alle verenigingen te steunen om zoveel mogelijk extra geld in de clubkas te krijgen door middel van het doneren van verenigingsmunten!

Deze verenigingsmunten zijn gratis te verkrijgen bij een minimale besteding van € 20,00 aan boodschappen.

Per € 20,00 besteding ontvangt u dus 1 munt.

Deze heeft een waarde van € 0,10.

Wekelijks zijn er met actieproducten als spaarversnellers extra munten te verkrijgen! 


 

Lees het hele artikeldonderdag 1 oktober 2015
CBV BINNENLAND WINT KILOKNALLERS ACTIE VAN AFVAL LOONT

Hoewel dit nog niet officieel gecommuniceerd is door Afval loont, hebben wij vernomen dat CBV  Binnenland de actie Kiloknallers, waarbij gedurende 2 weken de opbrengst van afval werd verdubbeld, heeft gewonnen.

De prijs van € 100,- is inmiddels op onze rekening bijgeschreven.

Wij danken iedereen die hier aan heeft bijgedragen. Een mooi succes!
 
woensdag 16 september 2015
Deelname grote clubactie


 

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doet CBV Binnenland ook weer mee en willen we als vereniging natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen! Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel  2,40 euro per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van  100.000,- euro! Dit jaar zijn er zelfs 25.000 extra prijzen! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt en wat precies de bedoeling is. Kan je niet zelf loten verkopen, koop ze dan in ieder geval wel!
STAND: 311 van de 600 loten verkocht!

 

Lees het hele artikeldinsdag 15 september 2015
Vul de verenigingskas met het Jumbo Barendrecht Spaarplan

De Jumbo’s in Barendrecht die lokaal betrokken willen zijn helpen graag onze vereniging te steunen om zoveel mogelijk extra geld in de clubkas te krijgen door middel van het doneren van verenigingsmunten!

Deze verenigingsmunten zijn gratis te verkrijgen bij een minimale besteding van € 20,00 aan boodschappen. Per € 20,00 besteding ontvangt u dus 1 munt. Deze heeft een waarde van € 0,10. Wekelijks zijn er met actieproducten als spaarversnellers extra munten te verkrijgen!

De actie loopt van 16 september t/m 17 november bij Jumbo Barendrecht Carnisselande en Onderlangs.


 

Lees het hele artikeldinsdag 15 september 2015
TEACH open dag.

TEACH is het nieuwste basketbalinitiatief in Nederland waarbij jij je verder kan ontwikkelen als basketballer. Op de trainingen wordt er gewerkt aan het verbeteren van jouw individuele skills. TEACH heeft als doel meer te halen uit elke basketballer van elke leeftijd en niveau.

De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die extra wil trainen. TEACH heeft de trainers, kennis, ervaring, en materiaal om elke basketballer dé skills bij te brengen die nodig zijn om jou verder te helpen ontwikkelen.

 

Lees het hele artikelmaandag 7 september 2015
DUBBEL SPAREN BIJ AFVAL LOONT

Van 14 t/m 26 september ontvangen CBV Binnenland een dubbele opbrengst voor het afval dat bij Afval Loont wordt ingeleverd voor het Binnenland account. Dat betekent de volgende opbrengsten gedurende de 2 actieweken:

De sportvereniging die het meeste aantal kilo's afval inlevert in de actieperiode ontvangt een extra prijs, t.w. € 100 voor nummer 1, € 75 voor nummer 2 en € 50 voor nummer 3. 

Spaar dus vanaf nu je afval op en lever het in gedurende de actieperiode bij Afval Loont , zeg daar dat het voor Binnenland is, of bij de Tipp Inn (voor plastic en drinkkartons).
 

 

Lees het hele artikelwoensdag 26 augustus 2015
Het CBV Binnenland starttoernooi seizoen 2015-2016

CBV Binnenland organiseert dit jaar het CBV Binnenland Startoernooi. Dit is een toernooi wat wordt georganiseerd ter voorbereiding van het basketbalseizoen. Het CBV Binnenland Starttoernooi zal plaats vinden op 29 augustus 2015.
De organisatie van het CBV Binnenland Starttoernooi is opzoek naar enthousiaste, sportieve teams die willen deelnemen aan het starttoernooi. 

Op dit moment is er nog plek voor de teams, JU14, JU22, MU14, MU16, JU18 en JU16!

Organisator CBV Binnenland Starttoernooi: Martin Westerhof.

Zie hier het schema voor het toernooi: >>>> Schema

Lees het hele artikeldinsdag 25 augustus 2015
Froggies van U12 gaan voor streetballkampioenschap

Naast mannen van heren 1 en de U15 meiden deden ook onze Froggies van U12 op 18 juli een poging Nederlands streetballkampioen te worden. Deze dag zonder Twan Martha die niet terug kon komen van zijn vakantie in de USA.
 

Lees het hele artikeldinsdag 21 juli 2015
Binnenland meiden Nederlands Kampioen streetball U15

Zaterdag 18 juli zijn Binnenlandspeelsters Birgit Jaape, Eva van Oosten, Chermensa van la Parra en Imke van Gelderen Nederlands Kampioen Streetball  Masters geworden in de U15 geworden, 

Lees het hele artikelmaandag 15 juni 2015
VOLLEYBALLENDE BASKETBALLERS GEZOCHT

Op 19, 20 en 22 juni organiseert het jongerenwerk KijkopWelzijn in samenwerking met de Buurtsportcoach Beach Barendrecht.

Tijdens dit evenement is er op vrijdagavond 19 juni tussen 19.00 en 21,30 uur een beachvolleybal uitdaging voor sportverenigingen en sportaanbieders.
 
Tijdens deze uitdaging nemen diverse sportverenigingen in tweetallen het samen en tegen elkaar op. Dit op een speciaal aangelegde beachvolleyballocatie op het Doormanplein.
 
De opzet van de uitdaging is als volgt. Ieder tweetal speelt samen in verschillende samenstellingen, zo kan de hockeyvereniging gekoppeld worden aan bijvoorbeeld de korfbalvereniging, maar kan het een wedstrijd later net zo goed tegen elkaar spelen. De sportvereniging die over de gehele avond de meeste punten scoort mag zich een jaar lang de beste sportvereniging op het Barendrechtse zand noemen.
 
Als je mee wilt doen, stuur dan een mail aan willem.vanderhoek@gmail.com.

De eerste 2 leden die een mail sturen worden aangemeld voor deze beachvolleybal uitdaging.

Lees het hele artikelmaandag 8 juni 2015
Winst Binnenlanders U12 bij 3X3 Streetballmasters Breda

Op 7 juni hebben 4 jongens van Binnenland U12, onder de naam The Froggies, een SBM 3X3 toernooi gespeeld in Breda.

Onder een stralend zonnetje werden de eerste 6 wedstrijden afgewerkt tegen teams uit Breda, Etten-Leur, Tilburg en Capelle a/d IJssel. 

Lees het hele artikelvrijdag 1 mei 2015
Afval loont neemt nu ook drankenkartons in

Vanaf 1 mei a.s. kun je ook bij Afval loont terecht met je drankenkartons. Er kan dus meer gespaard worden! Je mag deze verpakkingen inleveren samen met de plastic verpakkingen, in één zak. Drankenkartons zijn o.a. pakken voor sap en zuivel, zoals melk en yoghurt, en drinkpakjes voor kinderen.

Het is voor het recyclebedrijf dat het materiaal verwerkt eenvoudig om de plastic verpakkingen en drankenkartons van elkaar te scheiden en te recyclen. Daarom kunnen de twee typen verpakkingen bij elkaar worden gedaan.

De vergoeding voor "plastic & drankkarton" blijft € 0,15 per kilo.

LET OP:
Als je je afval brengt bij Afval Loont,  zeg dan dat je voor basketballvereniging Binnenland komt!

De naam Binnenland verschijnt dan op het scherm, evenals het gewicht van het afval en de opbrengst.

Het huidige spaarsaldo bedraagt op dit moment € 13,81
zondag 26 april 2015
Ron den Hoedt behaalt BT4 diploma

Afgelopen zaterdag was de afsluitende barbecue van Binnenland jongens onder 18-1. Tijdens het afscheid van de groep kreeg trainer/coach van dit team een leuke verrassing. Ron had zijn cursus voor BT4 afgerond en was dus geslaagd voor het hoogst haalbare diploma op trainersgebied!!! Uit handen van Peter van der Perk kreeg hij zijn diploma voor Basketbal Trainer 4. Met dit diploma op zak is Ron bevoegd om ook landelijk spelende (eredivisie) teams te coachen. 

Lees het hele artikelvrijdag 24 april 2015
Afval scheiden loont voor de jeugdopleiding van CBV Binnenland

Via Afval Loont spaar je met het scheiden van afval  niet alleen de natuur, je spaart hiermee ook geld voor de jeugdopleiding van onze vereniging. Het gescheiden afval kun je eenvoudig inleveren bij een van de filialen van Afval Loont.

Met de volgende afvalsoorten spaar je mee:

Lees het hele artikelmaandag 16 maart 2015
Kids instroomgroep met jongste Binnenlanders

Op de maandag van 17:30 tot 18:45 worden onder leiding van Lotte Koekebacker en Britt Busker de aller kleinste (maar aanstormende talenten) van CBV Binnenland op speelse wijze bekend gemaakt met het basketbal spel.

Zoals de foto al aangeeft, een vrolijke boel. Zie de rest van het artikel voor een grote foto! 

Lees het hele artikelvrijdag 19 december 2014
Streetball Masters verovert Barendrecht

Sporthal De Driesprong in Barendrecht staat 27 december in het teken van Streetball Masters Winter Tour, de populaire 3x3 basketball tour van de Nederlandse Basketball Bond. De organisatie is in handen van CBV Binnenland in samenwerking met de Nederlandse Basketball Bond. Deze dag zal mede mogelijk gemaakt worden door Gemeente Barendrecht en Dick de Jong Hoveniers. Op deze zaterdag in de kerstvakantie vindt in de sporthal één van de vijf  voorronden plaats. 3x3 basketball is een snelle, toegankelijke vorm van het traditionele 5 tegen 5 basketball die ook internationaal in opkomst is.

Streetball Masters is een tour langs 5 steden in Nederland, waarbij behalve een 3x3 toernooi in verschillende leeftijdscategorieën ook deelgenomen kan worden aan side events zoals een Shooting Challenge. Finalisten van de voorronden plaatsen zich automatisch voor de landelijke finale op zondag 29 maart in Zwolle, waar wordt gestreden om de titel ‘Nederlands Winter Kampioen 3x3 basketball. Tevens zijn er mooie prijzen te winnen!

Lees het hele artikelwoensdag 5 november 2014
Gevonden voorwerpen

Gevonden buiten de driesprong op het fietspad. Nike schoen, maat 46.

Contact, n.laban@netzaken.nl
 

Lees het hele artikelvrijdag 3 oktober 2014
Verkoop van CBV Binnenland oude tenues (Wegens succes opnieuw)

Omdat er elk seizoen wel weer een team in het nieuw wordt gestoken geeft dit als resultaat tassen met overbodige CBV Binnenland tenues. Dit zijn wedstrijd tenues en inloopshirts.

Je kan nu zelf een tenue of inloopshirt in bezit krijgen. Op zaterdag 11 oktober, tussen 10:30 en 17:00, kan je in de Tipp-Inn deze kopen.

Een complete set voor 5,- en een inloopshirt voor maar 3,-

Mag duidelijk zijn dat de opbrengst weer een leuke steun is voor de clubkas!
woensdag 1 oktober 2014
Ties Theeuwkens is terug bij basketbalclub Challenge Sports Rotterdam

De 29-jarige forward trainde al geruime tijd mee en bereikte dinsdag overeenstemming over een nieuw dienstverband bij het team van coach Armand Salomon.

Theeuwkens kwam als 13-jarig jongetje voor het eerst van Binnenland naar Rotterdam.

Als senior speelde hij voor Nijmegen, Den Helder, Bergen op Zoom en Groningen.
De basketballer kan zaterdag al debuteren in het Topsportcentrum tegen landskampioen Groningen. 
woensdag 27 augustus 2014
Het CBV Binnenland starttoernooi seizoen 2014-2015

CBV Binnenland organiseert dit jaar weer een startoernooi. Dit starttoernooi zal plaats vinden op 30 augustus 2014. Deze editie is eerder in het seizoen dan voorgaande edities. Wij willen  dit toernooi gebruiken ter voorbereiding van het basketbalseizoen 2014-2015. Veel teams zullen nog niet lang trainen en zijn nog bezig met de selecties. Daarom staan wij als organisatie toe dat er meer dan 12 spelers spelen tijdens het toernooi. Op deze manier kunnen coaches het toernooi gebruiken voor de selectie.

Lees hier het wedstrijdschema >>>>>

Lees het hele artikeldinsdag 19 augustus 2014
Basketballwinkel Bouncewear woensdag in de Tipp Inn met een stand

Basketballwinkel Bouncewear komt weer naar de Driesprong met een stand!

Bouncewear heeft een uitzonderlijke actie voor spelers en speelsters van Binnenland.

Aanstaande woensdag speelt Heren 1 om 19.30 een oefenwedstrijd tegen een College team. Bouncewear staat vanaf 17.30 in de kantine met een stand. Als speler/speelster krijg je 5% korting op het gehele assortiment (m.u.v. Retro Air Jordans) en een gratis paar sokken bij aankoop van een paar schoenen.
Dus mocht je toe zijn aan nieuwe schoenen kom dan een kijkje nemen in de Driesprong en geniet gelijk van een leuke pot basketball.
maandag 28 april 2014
Eindfeest 14 juni Sailers + Mermaids / Deep Sea Party

Lees het hele artikeldonderdag 24 april 2014
Uitslagen halve finale Rayon West (best of two)

 

05-04, MSV - Heren 2                                           58-52
12-04, Heren 2 - MSV                                           74-61
05-04  SBU - Dames 2                                     65-61
11-04, Dames 2 - SBU                                     76-31
12-04, 11:30u Dames 22-1 - Cobra Nova        56-55
19-04, 12:15u Cobra Nova - Dames 22-1        67-87
11-04, Crackerjacks - Meisjes 18-1               66-93
19-04, 13:00u Meisjes 18-1 - Crackerjacks 73-45
14-04, Meisjes 16-1 - Grasshoppers                46-62
23-04, Grasshoppers - Meisjes 16-1                71-50
 

Helaas heeft Meisjes u16 het niet gehaald in de halve eindstrijd tegen Grasshoppers.

Maar naast Heren 2 en Dames 2 hebben ook Dames 22-1 en Meisjes 18-1 een plaatsje in de finale van Rayon West in de Alexanderhal in Rotterdam op 9 of 10 mei veroverd.
maandag 24 februari 2014
Jeugdcoaches Binnenland geven clinic weg aan kinderen BSO Villa Oranje

In de voorjaarsvakantie hebben de kinderen van BSO Villa Oranje mogen genieten van een basketbal clinic van de jeugdcoaches van JU 12-3. In 1,5 uur hebben de kinderen leren dribbelen , passen , lay up lopen en schieten. Dit gebeurde op een leuke speelse manier d.m.v. diverse spelletjes en oefeningen. Aan het einde mochten de kinderen het  in een wedstrijd opnemen tegen de coaches , wat resulteerde in het ontdekken van een aantal nieuwe talentjes. De kinderen werden beloont met een gouden medaille en een mooi diploma. De gehele clinic is vastgelegd op foto door fotografe Gaby Kooijman. Stichting Het Kombuis wilt graag Job , Ramsley ,Boite en stagier John super bedanken voor de geweldige ochtend.

Lees het hele artikeldinsdag 21 januari 2014
2013-2014-Rayon-West-U13-selecties-The GIRLS

Daar zijn de ze dan, de geselecteerde GIRLS van CBV Binnenland op de U13 selectie training rayon west.

Na de jongens mochten de meiden van Binnenland ook acte de presence geven bij de U13 selectie.

De volgende meiden mogen bij de U13 selectie blijven trainen:
Isabeau Knip (M14-2), Kim den Hoedt (M14-2), Florianne Boekenstijn (M16-2), Evi Overgaauw (M16-2) en Florine van der Hulst (M12-1).

Succes meiden!

 
maandag 20 januari 2014
Rayon West U13 selecties

Zondag 19 januari waren in Oud Beijerland de WEST U13 SELECTIES voor jongens geboren in 2001 en 2002.  Spelers uit de regio Rotterdam zijn uitgenodigd voor deze selectietrainingen waaruit uiteindelijk een team wordt geformeerd dat wedstrijden speelt tegen andere selectieteams uit de Regio’s Den Haag of Utrecht.

Er waren deze keer ruim 75 inschrijvingen van de bekende clubs uit de competitie zoals oa The Hurricanes, Divine , BOB, Rotterdam Basketbal en natuurlijk ook CBV Binnenland. Tijdens de 2 uur durende training hebben de jongens hun uiterste beste gedaan om te laten zien wat ze waard zijn. Van de 75 spelers zijn er uiteindelijk 25 jongens geselecteerd waaronder 4 (!) Binnenlanders tw : Timo Westerdijk (JU14-1), Valentijn den Otter (JU12-1), David Idada (JU12-1) en Boris Koopmans (JU12-1). 
dinsdag 7 januari 2014
Theatervoorstelling voor basketballclubs in Barendrecht en omgeving

Wat zeg je als coalch vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een interactieve show voor alle vrijwilligers bij sportverenigingen, waarin veel voorkomende situaties op een inspirerende wijze tegen het licht worden gehouden. Bestel nu - met hoge korting - kaartjes voor de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ op dinsdagavond 4 februari 2014 in Theater het Kruispunt in Barendrecht!

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze leuke voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit!

De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze). Sportbonden en NOC*NSF bieden – in samenwerking met de gemeente Barendrecht – de sportverenigingen in Barendrecht en omgeving deze voorstelling aan, waardoor een kaartje slechts € 5,- kost (normale prijs € 20,-). Klik hier <http://www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen>  om een kaartje te bestellen! 

Lees het hele artikeldonderdag 2 januari 2014
Machiel Schouten is 60 geworden

Machiel beter bekend als Chiel of Giel, drager van de waarderingspeld van de Gemeente Barendrecht, heeft vandaag de respectabele leeftijd bereikt van 60 jaar. 

Machiel stapte in het seizoen 1972/1973 binnen bij Binnenland en heeft zich sinds die tijd tot en met vandaag nuttig gemaakt voor de club.

Wie Machiel wil felicteren moet ergens in de bossen bij Epe gaan zoeken, want daar heeft hij zich verstopt.
dinsdag 17 december 2013
CBV Binnenland neemt deel aan Santa Run Rotary Barendrecht

Afgelopen zaterdag 14 december organiseerde de Rotary Barendrecht de 1e Santa Run sponsorloop. De opbrengst van de sponsorloop komt ten goede voor de realisatie van een hospice in Barendrecht.

Ongeveer 300 kerstmannen liepen de route. De opbrengst van de sponsorloop is € 4130,- euro!

Het JU18-1 team en een aantal mini's waren namens de vereniging aanwezig en liepen de sponsorloop. 

Lees het hele artikeldonderdag 5 december 2013
Vrijwilligers gezocht voor zondag 15 december

Ook voor het Talenten Keuze Dag toernooi van de NBB op 15 december 2013 worden nog vrijwilligers gezocht om fluit- en tafeltaken en/of bardiensten te doen.
= Bardiensten van 09:00 - 16:00 uur
= Fluit (4x)- en tafeltaken(2x) vanaf 13.30u voor korte wedstrijdjes die duren tot 15.00
   uur. (er kan 12,50 per taak worden verdiend.)

Aanmelden kan bij onze voorzitter Wim van der Hoek:  willem.vanderhoek@gmail.com   >>>>>
maandag 2 december 2013
Trekking en uitslag grote clubactie

De trekking van de Grote Club Actie heeft plaatsgevonden!

Klik op het plaatje voor het overzicht met de nummers van de winnende loten.

De lotnummers zijn terug te vinden op de bankafschriften, kijk deze dus goed na!


Alle deelnemers bedankt voor het kopen van loten.
maandag 18 november 2013
Eerste Ladiesnight in de altijd zo gezellige Tipp Inn

'Voor het eerst in de Binnenland geschiedenis zal er een heuse ladiesnight plaats vinden in de altijd zo gezellige Tipp inn! Alle vrouwelijke leden zijn welkom (mannen die écht héél graag willen zullen we niet verbieden) en mogen zich vrij voelen om 1 of meerdere introducés mee te brengen.

Dus neem je moeder, zus, vriendin of schoonmoeder mee en kom lekker shoppen, dansen en een drankje doen! Er zullen verschillende standjes zijn die spulletjes aanbieden en jullie misschien kunnen verblijden met nieuwe leuke aankopen. Dus zorg dat je voldoende contant geld op zak hebt die avond. En al koop je niets, dan zal het ook leuk genoeg zijn met de hippe DJ's, hapjes, drankjes en wie weet wat mannelijk schoon voor het uitzicht.. Dus wees er zeker bij en wij vrouwen maken er vanzelfsprekend een top avond van bij de eerste Binnenland Ladiesnight! Tot 13 december!'

Lees het hele artikeldinsdag 12 november 2013
Rebound Magazine No 11 nu gratis

Een uitgave die in het teken staat van het afscheid van Peter van Passen. Tevens uitgebreide voorbeschouwingen van zowel de vrouwen als de heren ere divisie, en onder meer verhalen over mannen, die even uit beeld waren, maar nu weer terug zijn: Hakim Salem, Michael Schuurs en David Gonzalvez.

En we kijken terug naar de zomer van Oranje, zowel bij de vrouwen als de mannen. Met veel foto's en video's.
 

REBOUND nummer 12 komt uit 15 november.

Voor IOS of Android.
vrijdag 8 november 2013
De Harlem Globetrotters weer in Ahoy op 6 april 2014

Volgend jaar op 6 april zijn ze weer een keer in het land, de Harlem Globetrotters. En wel dichtbij huis, Ahoy Rotterdam. Dit is dus je kans als je de Globetrotters nog nooit in het echt gezien hebt!

Check de website van de Harlem Globetrotters hier.
zaterdag 14 september 2013
Rabobank Start Toernooi

Op zaterdag 14 september organiseert CBV Binnenland het Rabobank Start Toernooi. Dit toernooi zal worden gehouden in sporthal de Driesprong te Barendrecht.

Het toernooi zal bestaan uit 2 dagdelen (ochtend, middag) en na afloop wordt er een oefenwedstrijd van H1 gespeeld.

Er zullen 6 pouls worden georganiseerd:
JU18-1 (eredivisie), HU22 (interrayonaal), H2 (heren eerste klasse rayon), VU18 (interrayonaal), VU20-1 (eredivisie) en VU20-2 (interrayonaal).

Interesse of inschrijven? Neem contact op met Martin Westerhof, leider organisatie Rabobank Start Toernooi.

Op deze dag zal in de Tipp-Inn ook een stand staan van Bouncewear.

Bekijk hier het speelschema.
woensdag 11 september 2013
Basketballwinkel Bouncewear aanwezig op Rabobank Starttoernooi

Aanstaande zaterdag 14 september zal basketballwinkel Bouncewear de gehele dag aanwezig zijn tijdens het Rabobank Starttoernooi. Bouncewear is de nieuwe basketballwinkel in Nederland gevestigd in Werkendam (Noord-Brabant). Bouncewear heeft ook 4 winkels in Belgie. Mocht je nog niet voorzien zijn van nieuwe basketballspullen dan is dit je kans! Zie www.bouncewear.com voor het assortiment.

Mocht je iets op het oog hebben, stuur een e-mail naar niels@bouncewear.nl en kan je het gewenste artikel, indien op voorraad, zaterdag in ontvangst nemen!

Bouncewear
Hoogstraat 81A
4251 CJ Werkendam
Mobiel 06-30184564
Tel. 0183-501919
www.bouncewear.com
zaterdag 7 september 2013
Bol.com

Koopt u wel eens bij Bol.com?

Steun dan nu de vereniging!

Ga via deze link/afbeelding naar bol.com en met elke aankoop steunt u  automatisch CBV BINNENLAND.

LET OP:

Elke keer dat je naar bol.com gaat en wat wilt bestellen moet je eerst via deze link gaan. Dus voordat je bestelt eerst op het plaatje klikken :)
zaterdag 29 juni 2013
Ties Theeuwkens naar Den Helder Kings

Oud-jeugdlid Ties Theeuwkens zal aankomend seizoen spelen voor de Den Helder Kings. Theeuwkens speelde afgelopen seizoen nog voor de GasTerra Flames uit Groningen. Het afgelopen seizoen speelde Theeuwkens gemiddeld 17,4 minuten en scoorde daarin 5,7 punten per wedstrijd. De meeste punten van Theeuwkens kwamen vanachter de driepuntslijn waar hij een percentage schoot van maar liefst 46,6%.
Het is niet de eerste keer dat Theeuwkens voor het Noordkop zal gaan spelen. Eerder speelde hij twee seizoenen in Den Helder van 2004 tot en met 2006. Daarna speelde Theeuwkens vier seizoenen voor Rotterdam en twee seizoenen voor Bergen op Zoom
dinsdag 25 juni 2013
Eindfeest-Bonanza-in-da-houz

Afgelopen zaterdag 22 juni was de Tipp-Inn 's-avonds het toneel voor een western party à la Bonanza. Velen hebben hun best gedaan om met behulp van de verkleedkist als cowboy, cowgirl of indiaan ten tonele te verschijnen.

De dag werd afgetrapt met activeiten voor de jeugd, aansluitend 2x mixtoernooi, en een prima bbq.

Vanaf ongeveer 21:30 ging het los in de Tipp-Inn. Hoe dat eruit ziet?

Check de foto's "geschoten" door Merel!! (pagina laden kan heel even duren)

Lees het hele artikelmaandag 10 juni 2013
Dames mix-teams succesvol op toernooi Zoebas

Afgelopen zaterdag hebben vanuit de dames gelederen 2 gemixte teams deelgenomen aan een toernooi bij Zoebas. Zoebas zelf spreekt over een geslaagd toernooi. Voor Binnenland betekende de deelname een eerste en tweede plaats!

Indrukken van het toernooi en veel Binnenland acties bekijk je hier.

 

Lees het hele artikelzondag 26 mei 2013
Actie VriendenLoterij Binnenland geslaagd!

Afgelopen donderdagavond (23 mei) hebben we met 8 (ouders van) leden gebeld voor de VriendenLoterij. We hebben in 2 uur tijd 63 loten verkocht! En dat is best veel. CBV Binnenland heeft daarmee een bonus verdiend van € 250,00 en zal de komende maanden door de geïncasseerde loten een mooi bedrag verdienen voor jeugdactiviteiten van de club.

Wij willen alle leden die loten hebben gekocht nogmaals hartelijk danken.

Niet gebeld?
Ben je niet gebeld maar wil je toch meedoen of wil je alsnog meedoen met de VriendenLoterij dan kun je je via deze link  aanmelden. Een lot kost € 11,00 per trekking. Daarvan gaat de helft naar CBV Binnenland.

Donatie.
Er waren leden die geen loten wilden kopen maar wel een donatie wilden doen. De meesten van hen hebben het rekeningnummer al doorgekregen. We hebben beloofd het ook op de site te zetten. Een donatie kan gestort worden op rekening 10.91.65.896 ten name van CBV Binnenland o.v.v. donatie Vriendenactie. Hartelijk dank voor jullie steun!

Meedoen voor CBV Binnenland.
Doe je al mee aan de VriendenLoterij maar staan je loten op een andere vereniging of doel, dan kan je dit omzetten naar CBV Binnenland door te bellen met de Vriendenloterij. Het telefoonnummer is 020-677 6880. Het registratienummer van CBV Binnenland 9796. Indien je nog vragen hebt, kun je mij mailen marydenhoedt@upcmail.nl

Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou, je vrienden en voor onze club!
dinsdag 21 mei 2013
CBV Binnenland doet mee met de Vriendenloterij

CBV Binnenland steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van CBV Binnenland en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 1 miljoen euro en tienduizenden belevenissen die je met je vrienden kunt delen, zoals reischeques en leuke dagjes uit!

Op DONDERDAGAVOND 23 mei a.s. organiseren wij een speciale belactie met de VriendenLoterij. Je kunt in de avond gebeld worden door één van onze leden, met de vraag of jij onze organisatie wilt steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. Met deze actie willen wij geld inzamelen voor het jeugdbeleid van onze club.  Jouw steun kunnen wij daar goed bij gebruiken! Bij een score van 40 loten loopt het bedrag op jaarbasis al snel op naar ruim € 3.080,-. Dit is toch snel verdiend!

Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou, je vrienden en voor Binnenland!

Als je niet gebeld wordt, maar ons wel wilt steunen, ga dan snel naar de website van de VriendenLoterij. Ook via deze weg kun je een lot bestellen voor CBV Binnenland!
vrijdag 17 mei 2013
CBV Binnenland doet mee met de Vriendenloterij

2 a 3 uurtjes bellen en we verdienen minimaal 3000 euro voor de club!

Met een aantal bellers en 2 a 3 uurtjes bellen kunnen er gemiddeld 40 loten worden gscored. Een lot dat een jaar lang meespeelt levert € 77,- op voor de club. Bij een score van 40 loten loopt dit bedrag op jaarbasis al snel op naar ruim € 3.080,-. Dit is toch snel verdiend in een paar uurtjes!

CBV Binnenland doet mee met de Vriendenloterij. Dat betekent dat (ouders van) leden zich kunnen aanmelden om mee te spelen in deze loterij. 50% van de inleg vloeit terug in onze clubkas. Om meer deelnemers te krijgen gaan we op maandag 23 mei een belactie houden voor de Vriendenloterij. We willen met minimaal 10 mensen bellen. Alle bellers krijgen 3 maanden gratis deelname aan de loterij.
De avond start om 18.45 met een kwartier uitleg en beltips. Er wordt gebeld aan de hand van een belscript.
Van 19.00 – 21.30 uur wordt er gebeld. Alles (telefoons, uitleg, etc) wordt door de Vriendenloterij geregeld. We bellen vanuit de Tipp Inn.

Wie van jullie heeft er tijd en zin om de club een avondje te helpen? Contact, Mary den Hoedt.
zaterdag 30 maart 2013
Harlem Globetrotters Meet-and-Greet exclusief voor leden Binnenland

Deze week op donderdag en vrijdag geven de Harlem Globetrotters weer hun wervelende shows in Den Bosch en Amsterdam.

Op zondag arriveren de Harlem Globetrotters op Schiphol. De gemeente Barendrecht is benaderd om de Harlem Globetrotters maandag as in de gelegenheid te stellen om in de Driesprong te kunnen trainen. Na moeizame onderhandelingen is CBV Binnenland zaterdagavond laat geslaagd om voor haar leden een exclusieve “Meet and Greet” te houden met de Harlem Globetrotters!

Maandag na de training van de Harlem Globetrotters zijn alle leden van CBV Binnenland tussen 16:00 tot 17:00 welkom in de Tipp-Inn om van deze unieke happening gebruik te kunnen maken.

LET OP: Alleen met je persoonlijke (blauwe) ledenpas van de club heb je recht op toegang in de Tipp-Inn!
woensdag 27 maart 2013
Discussie stop-de-klok-fouten in de laatste twee minuten

Sjoerd van Vilsteren liep het afgelopen weekend tegen een schorsing op. Sjoerd werd enige wedstrijden bestraft met 2 onsportieve fouten in een competitiewedstijden tegen Leiden, waarvan 1 fout als stop-de-klok in de laatste 2 minuten van de wedstrijd.

Op Basketballplus staat een interessant artikel met achtergrond over deze regel, en de toepassing daarvan.

Lees hier het artikel.


 
zaterdag 16 maart 2013
Stephanie Bieshaar is naar Oeganda vertrokken

Gisteren is Stephanie Bieshaar naar Oeganda vertrokken, ze wil bij deze iedereen bedanken voor hun bijdrage.

 

Lees het hele artikelwoensdag 13 maart 2013
Michelle Zantman doet onderzoek naar sport in de re-integratie

Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam speelster Michelle Zantman is in het kader van haar studie een onderzoek gestart bij hoofdsponsor Challenge Sports naar de invloed van sport in de re-integratie. 


 

Download/bekijk hier de informatie flyer over het onderzoek.
woensdag 13 maart 2013
Superfan van H1 Patrick vandaag jarig

Vandaag is superfan van H1 Patrick jarig.

Wie kent hem niet. (bijna) Altijd aanwezig in de driesprong. Vaste plek, vaste enthousiasme!

Patrick van harte gefeliciteerd en laat dat gebak maar schuiven.....


 
vrijdag 8 maart 2013
Interview met Laki Lakner en zijn visie op het vrouwenbasketbal

Basketball+ interviewde Laki Lakner en een onderdeel van het interview betreft het dames basketbal in Nederland. Lees hier het interview....
woensdag 6 maart 2013
Stand van Boundswear in de Driesprong

Zaterdag as staat de stand van Boundswear weer in de Driesprong. Deze nieuwe basketball winkel heeft een zeer ruim assortiment basketbalschoenen, kleding en accessoires. Loop even langs als je in de Driesprong bent!

De winkel zelf is gevestigd en te bezoeken aan de Hoogstraat 81a, 4251CJ Werkendam. Telefoon 0183501919.
zondag 17 februari 2013
CBV Binnenland does the Harlem Shake

Sinds de afgelopen week is ook bij CBV Binnenland de nieuwste internethype  de  "Harlem Shake" waargenomen. De eerste 30 seconden  filmpjes van de club zijn opgedoken op YouTube en op dit moment zijn er 2 teams welke creatief bezig zijn geweest.

Check dus regelmatig deze pagina voor updates!

Of beter, which team follows? H1, H7, D1, dummies......
 

Lees het hele artikelmaandag 11 februari 2013
Sportgala in beeld

Afgelopen vrijdag, 8 februari, vond het sportgala plaats in theater het kruispunt. Een aantal spelers/teams van Binnenland waren genomineerd. Niemand viel echter in de prijzen. Speciale aandacht voor Jos Vis die al jaren met groot enthousiasme het Barendrechtse sporten in de schijnwerpers zet. In het artikel een aantal indrukken.

De complete fotoreportage is te vinden op BarendrechtNu.nl.

Lees het hele artikeldonderdag 7 februari 2013
Nominaties voor 36e Sportgala van de Gemeente Barendrecht

Op vrijdag 8 februari 2013 vindt de 36ste editie van het Sportgala plaats. Het moment waarop sporters en zeker ook de sportvrijwilligers en -bestuurders van Barendrechtse sportverenigingen door de Gemeente Barendrecht in het zonnetje worden gezet. Het gala vindt plaats in theater Het Kruispunt. De avond begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 is iedereen welkom.

Voor CBV Binnenland zijn er de volgende genomineerden:
Sportvrouw: Jantine Kraak

Sportploeg: Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam Dames 1

Meest veelbelovende sporter/sportster: Eline Kasius

Meest veelbelovende sportploeg: Jongens U18-1
dinsdag 29 januari 2013
Reportage over Mitchell Lieveld in kader Rotterdams Talent in beeld

Dennis de Graaf maakte in opdracht van de Hoge School Rotterdam een korte reportage in het kader "Rotterdams talent in beeld".

Mitchell Lieveld legt uit hoe hij zelf zijn taak als coach bij Binnenland ziet en de spelers wil inspireren.
dinsdag 15 januari 2013
Het financiele tekort van de nbb onder de loep

Al enige tijd is bekend dat het financieel bij de basketbalbond niet in orde is.

Recentelijk was nog in het nieuws dat het nationale heren team niet zou kunnen uitkomen omdat het programma voor het team wegens geldgebrek zou worden stilgelegd.

Op de basketbalwebsite basketballplus staat een goed artikel met informatie hoe het financieel gereild en gezeild heeft de afgelopen 2 jaar bij de NBB.

Lees het artikel.
dinsdag 15 januari 2013
Jeugdteams uitgenodigd huldiging jeugdkampioenen gemeente Barendrecht

Vrijdag as van 19:00 tot 21:00 worden de jeugdkampioenen van Barendrecht gehuldigd in de Driesprong.

Voor CBV Binnenland betekent dit dat bij de meiden M10-2, M12-2 en M12-1 en bij de jongens J10-1 zijn uitgenodigd wegens het behalen van de (winter) kampioenschappen.

Iedereen is welkom vrijdag in de Driesprong.
maandag 7 januari 2013
Stephanie goes to Oeganda (Update)

Stephanie Bieshaar van dames 20-3 gaat in maart 3 maanden naar Afrika om daar kinderen van 0 t/m 6 te helpen/verzorgen en liefde te geven. Daarnaast ben ik (Stephanie) een inzamelingsactie begonnen (al het gedoneerde geld gaat rechtstreeks naar het project). Alle kleine beetje helpen! Wilt u deze kinderen ook helpen? 

Lees het hele artikelvrijdag 14 december 2012
Oliebollentoernooi en Skidisco/Apres Ski Party

Merel en Wendy hebben al eerder een feestje georganiseerd, maar dit jaar nemen ze ook het Oliebollentoernooi onder hun hoede. Niet alleen ballen en bollen voor de ouderen, maar ook voor de jeugd!

En daar blijft het niet bij, want na het ballen is er zoewel voor de jeugd als de ouderen nog een Apres Ski Party. 

Lees het hele artikelwoensdag 12 december 2012
Grote clubactie levert CBV Binnenland een mooi bedrag op!

Gisteravond hebben Joke Kooijman en Mary den Hoedt, organisatoren en initiafiefnemers deelname aan deze actie voor de club, de cheque met het eindbedrag in ontvangst genomen. De clubkas is aangevuld met een bedrag van € 2587, 59 euro.Het geld wordt gereserveerd voor leuke of feestelijke jeugdactiviteiten. Houd de website in de gaten. Je ziet dan vanzelf wanneer er activiteiten worden georganiseerd.

De beste lotenverkopers krijgen deze week een bericht over het ophalen van
hun beloning.

Joke en Mary worden bedankt voor de organisatie binnen de vereniging en alle lotenverkopers, SUPER!


Klik hier voor de prijswinnende loten (je lotnummers zijn te vinden op je bankafschift)
donderdag 1 november 2012
De Harlem Globetrotters komen naar Nederland op 4 en 5 april 2013

De Harlem Globetrotters zijn wereldwijd bekend om hun spectaculaire show waarmee ze jong en oud weten te boeien. Al sinds de oprichting in 1927 spreekt Amerika’s bekendste basketbalteam tot ieders verbeelding. Deze knotsgekke balkunstenaars weten van iedere voorstelling een ongeëvenaarde komische show te maken waarbij niet alleen de tegenspelers en de scheidsrechters, maar ook de toeschouwers zelf deel uitmaken van het spektakel. Wie doet het hen na: de kunst om de technische basketbalsport te combineren met ongekende showelementen. Dat heet topentertainment van het hoogste niveau!  HarlemGlobeTrotters Home

Lees het hele artikelmaandag 15 oktober 2012
The Young League 2012

Update !! Vanwege veel verzoeken hebben we na overleg toch besloten om de inschijving ook voor Heren Teams open te stellen..Dus een Oproep aan alle heren Club Teams die dit weekend geen Wedstrijd hebben Schijf je nu in. Stuur een email naar A-Leaguenl@hotmail.com...Ook voor allen U12-U20 teams is de inschrijving nog steeds geopend. Dus heb je dit weekend geen wedstrijd Doe Mee The Young League.....

Lees het hele artikelzaterdag 13 oktober 2012
Michel Appers is papa geworden

Trots werd aangekondigd:
Gisterenavond om 19.20 uur is onze kleindochter geboren.

Herman en Lien gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter!

En natuurlijk worden Michel en Marjolein ook gefeliciteerd met hun dochter Liv, 3500 gr en 50 cm lang
Gezondheid, geluk en veel plezier gewenst. En een meisje, dat kan toch niet anders worden als D1 in 2025....!!

Ook de beide tantes Ellen en Linda veel plezier met jullie nichtje.
maandag 1 oktober 2012
DRINGENDE OPROEP

Zaterdag 3 november voor 11:00 moeten alle loten worden ingeleverd.

De stand tot nu is dat er 700 loten verkocht zijn, daarmee is een bedrag van 1680 voor de club opgehaald!

LEVER JE LIJSTEN MET VERKOCHTE LOTEN IN ZATERDAG AS VOOR 11:00 uur. Contact: niekenjoke@gmail.com

Lees het hele artikeldonderdag 6 september 2012
Basketball Jaarboek 2011-2012

Beste basketballfan,

Een paar jaar geleden besloot de Stichting American Sports, ondermeer samensteller van uw site www.basketballleague.nl en het splinternieuwe digitale magazine Rebound, een traditie nieuw leven in te blazen en gaf een Basketball Jaarboek uit om in het gat te stappen, dat was ontstaan, toen Mart Smeets ermee stopte.

Rond 1 november verschijnt het Basketball Jaarboek 2011-2012. Dat is wat later dan aanvankelijk gepland, maar zo kunnen we nog ruim aandacht besteden aan de wedstrijden van het nationale mannenteam, dat pas op 11 september klaar was. Het Jaarboek is dikker dan ooit, want niet alleen de Dutch Basketball League wordt uitvoerig beschreven, ook de vrouwen komen aan bod met verhalen, foto’s en statistieken.

Lees het hele artikelzaterdag 28 juli 2012
Heren Basketbal Team oefent 28 en 29 juli in Rotterdam tegen Cyprus

Als je nog niet op vakantie bent c.q. kan of alweer terug bent en al te lang geen basketbal meer hebt gezien, dan kan je zomaar in het weekend van 28 en 29 juli 2x het Nederlands Heren Team aan het werk zien. Ties Theeuwkens maakt ook deel uit van het team.

Op zaterdag 28-7 en zondag 29-7 speelt het Nederlands Heren Basketbal Team een oefen sessie tegen Cyprus in de Topsport Hal te R'dam (naast de Kuip). De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.
 
woensdag 11 juli 2012
Loting NBB Bekertoernooi 2012-2013 bekend

De NBB heeft de loting bekend gemaakt voor het bekertoernooi 2012-2013. Dit betekent voor Binnenland deelname met de teams H1, D1, Mu20, Ju20 en Ju18.

H1 speelt uit tegen Rowic, D1 thuis tegen Lekdetec, Mu20 thuis tegen Cangeroes en Ju18 uit tegen ZZ Leiden.

Het volledige schema van het bekertoernooi 2012-2013 is hier te raadplegen.
vrijdag 6 juli 2012
Ties Theeuwkens tekent contract met Gasterra Flames

Ties Theeuwkens heeft weer een contract voor een jaar getekend bij Gasterra Flames in Groningen. Het aanbod van Groningen was goed en reden voor Ties om niet verder de spelers carrousel af te wachten. Van het begin af is dit datgene geweest wat hij wilde. Groningen is een prettige stad om in te wonen en DE basketbalstad van Nederland. De supporters komen regelmatig in grote getale naar de wedstrijden en de betrokkenheid is groot. Zoals het zo mooi heet: “Hij heeft er een goed gevoel bij”.

Daarnaast is Ties ook opgeroepen voor de A1 selectie van het Nationale Team. De voorbereidingen op de EK kwalificatiewedstrijden beginnen op 15 juli 2012 in Almere.
 
zaterdag 16 juni 2012
Voorlopige teamindeling meiden voor seizoen 2012-2013

Na overleg met vele betrokken trainers is de voorlopige teamindeling voor 2012-2013 vastgesteld. In dit artikel kan je deze voorlopige selecties voor de meidenteams terugvinden.
 
Bij dames 1 is de selectie nog niet bekend. Ook zijn nog niet alle coaches van de jeugdteams bekend. Deze factoren kunnen invloed hebben op de selecties zoals ze nu zijn opgegeven. We hopen dat het duidelijk is dat het om voorlopige selecties gaat. Om deze reden zijn ook de bankspeelsters richting senioren nog niet opgenomen. Deze kunnen pas later ingevuld worden.
 

Lees het hele artikelvrijdag 8 juni 2012
Hollywood Celebrity Party vrijdag 8 juni

Dit mag je niet missen, de Hollywood Celebrity Party op vrijdag 8 juni!

Klik op het programma voor meer informatie.

17.00 uur -18.45 uur Clinic t/m U16 gegeven door een Famous Coach

18.30 uur - 19.45 uur Eredivisie Work Out van Personal Trainer Richard Valiente

19.45 uur – 21.30 uur Mixtoernooi voor U18 en ouder

21.30 uur – 22.00 uur Dressing time!!!


22.00 uur PARTYTIME
donderdag 31 mei 2012
Eredivisie Work Out van Personal Trainer Richard Valiente

Voorafgaande aan het mix-toernooi en de de Hollywood Celebrity Party op vrijdag 8 juni wordt er door Personal Trainer Richard Valiente een Eredivisie Workout gehouden. Deze workout is bestemd voor de spelers en speelsters u16 en u18.

Klik op de afbeelding voor de flyer.

You'll better be there!

 
zaterdag 28 april 2012
CBV Binnenland actief op NBA Bracketology--doe je voorspelling

Op NBA Bracketology is een groep aangemaakt "Binnenland".

Doe mee en voorspel de NBA uitslagen! Maak een account aan, maak daarna je "bracket" aan, en deel je "bracket" binnen de groep "Binnenland".

Dus, go http://nbabracketology.com/groups/view/65

Veel plezier.
zaterdag 10 maart 2012
Vrouwen All Star Gala Basketball 2012

Op zaterdag 24 maart 2012 staat het Topsportcentrum Rotterdam geheel in het teken van basketball. Tijdens het Vrouwen All Star Gala Basketball zijn alle toppers uit de Nederlandse vrouwen competitie aanwezig voor een waar spektakelstuk.

Lees het hele artikelzaterdag 3 maart 2012
Verwarmingsketel vernieuwd

Gisteren is de nieuw  geinstalleerde verwarmingsketel in De Driesprong in gebruik genomen. Buiten de eeerste paar dagen nadat de oude in het ongerede was geraakt hebben we er niet zo veel last van gehad.

Het was lekker fris in de hal, uitstekend om in te ballen, misschien iets te fris om in stil te zitten maar dan kon je je favoriete team gaan aanmoedigen en dan was dat probleem ook opgelost!  :)
donderdag 1 maart 2012
Selecties Vrouwen All Star Gala 2012

Binnenlanders verkozen in selecties voor sportgala op zaterdag  24 maart 2012 in het Topsportcentrum Rotterdam. De dames U20 selectie speelt tegen een selectie uit de dames promotie divisie en de hoofdact van de dag is de dames eredivisie All Star Game.

In het Eredivisie Dames Team A zijn opgenomen:
Rachel Roubehie-Fissa,Launa Hochstetler, Natalie van den Adel, Jantine Kraak en Lisa van den Adel, de coach is Pieter Kodde (ChallengeSport Rotterdam)

In de selectie van Team Dames U20 is verkozen Kirsten Boer.
 
In het Driepuntschutters festijn is Rachel Rouhebie-Fissa (48-126, 38,1%) op basis van haar schotpercentage als 1e geplaatst.

Lees het hele artikelvrijdag 23 december 2011
Ook oliebollenbollentoernooi voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar

Omdat er toch veel vraag is naar een oliebollentoernooi voor de jeugd zullen Jeroen en Martin Westerhof de organisatie hiervan op zich nemen. Dit toernooi vind ook op woensdag 28-12 plaats in De Driesprong van 17:00 - 19:00 uur.

Inschrijven is mogelijk vanaf 16:45 uur in de hal.
dinsdag 20 december 2011
Woensdag 28-12 Oliebollentoernooi

Woensdagavond 28-12 vindt voor de oudere 'jeugd' in de Driesprong het jaarlijkse Oliebollentoernooi plaats.

Voor de jeugd van 12 t/m 16 jaar is het oliebollentoernooi van 17:00 - 19:00 uur, inschrijven vanaf 16:45 uur.

Aanvang 19:45 uur, inschrijven vanaf 19:15 uur in de hal. De avond is bestemd voor leden van CBV Binnenland van 17 jaar en ouder. Speciaal worden de dummies- en de seniorenrecreant-leden uitgenodigd.

De oliebollen worden dit jaar gesponsord door Dick de Jong Hoveniers.
dinsdag 13 december 2011
Realistische ambitie of.....

Een realisitsche ambitie of..... Hier een artikel van de hand van Menno Fluks, dat is overgenomen van de website van BC Apollo. Interessant voor een ieder omdat de huidige status van het "dames"basketbal door hem wordt afgezet tegen het "dames"handbal.

Kansloos werden ze weggevaagd de Nederlandse handbal meisjes door de ervaren Noorse damesploeg. Veel was er geïnvesteerd in de Nederlandse Handbalacademie de afgelopen jaren, maar die investering verdampte in de achtste finales van het WK waarmee de zo gewilde plaatsing voor de OS teloor ging en een traject van vier jaar zonder resultaat bleef.

Lees het hele artikelzaterdag 5 november 2011
Maar liefst 3x Binnenland versus Binnenland

Om 09:45 uur start Meisjes 10-1 tegen Jongens 10-2 en op
het veld er naast Meisjes 12-1 tegen Meisjes 12-2.

De dag wordt om 19:45 uur afgesloten met nog een Binnenland-Binnenlandontmoeting:
de oude mannen van Heren 7 spelen tegen de jonkies van Heren u22-2. Dit wordt wel een class want beide teams voeren gezamelijk de ranglijst aan, er gaat 1 team huilen!

En daarnaast worden nog thuiswedstrijden gespeeld om 09:45u Jongens u12-3, 11:30u Dames u20-1, 13:30u Heren u20-1, 15:45u Heren 3, Jongens u12-1, om 17:45u Jongens u16-3, Dames u22-1 en Jongens u14-2 en om 19:45 ook nog Heren 4.

Let op je taken! >>>>> 
zondag 30 oktober 2011
Na Dames 1 ook Heren 1 en Heren 20-1 door in beker

Dames 1 won afgelopen donderdag uiteindelijk eenvoudig van Den Helder, maar ook Heren 1 en Heren 20-1 gaan door voor de volgende ronde! Maar bij beide ging dat niet zo vlot.

Heren 1 ontsnapte aan een nederlaag na 1x OT tegen 1e divisionist Zeemacht. Heren 20-1 leverde een uitstekende prestatie door in Rotterdam van Rotterdam Basketbal te winnen na 2x OT 85-84.
vrijdag 7 oktober 2011
De scheids: de sport kan niet zonder!

Tijdens de Week van de Scheidsrechter laten we onze waardering blijken aan scheids- rechters, juryleden en aan alle andere officials die zich bezighouden met arbitrage. De week krijgt landelijke bekendheid door verschillende publiciteitsacties.

Verschillende sportbonden organiseren een workshop, bijvoorbeeld voor beginnende scheidsrechters geleid door een topscheids- rechter.

Maak als sportvereniging(en dus ook ieder individueel lid) een gebaar naar jouw scheidsrechter/official/arbiter/jurylid en laat tijdens de Week van de Scheidsrechter (7-16 oktober) zien dat je hun inzet waardeert en hen nodig hebt.

Want zonder scheids geen wedstrijd. En zonder wedstrijden geen club.

Lees verder >>>>>

 

 
vrijdag 30 september 2011
Vanavond Dames 2 en Jongens 1-2 in de Driesprong

Vanavond om 19:15 uur begint Jongens 18-2 hun 2e wedstrijd tegen Goba, vorige week verloren de Binnenlanders dik van FFF, vandaag dus een nieuwe kans.Dames 2 speelt alweer tegen Lokomotie, 2 weken geleden werd er in Rijswijk ruim gewonnen van het Rijswijkse team, onderschatting ligt op de loer!
woensdag 21 september 2011
Missing Spalding NBA Indoor ZK Pro

Two weeks ago my Spalding ball disappeared during the training on Tuesday evening 21:15 in De Driesprong, by the way it's a Spalding NBA Indoor ZK Pro  almost new...

Please send a mail to Marius Stefan >>>>>

 
vrijdag 2 september 2011
Ties Theeuwkens meldt zich in Groningen bij Gas Terra Flames

Nadat de competitie beëindigd was heeft Ties Theeuwkens een aantal weken rust gehouden, daarna heeft hij ongeveer een maand hard getraind in het krachthonk.

Aansluitend moest hij zich op 22 juli melden bij het Nederlands Team. 

Afgelopen donderdag 25 augustus 2011 is hij terug gekeerd uit Estland na een trip met het Nederlands Team naar Oostenrijk en Estland.

De eerste kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg in Almere werd nog gewonnen, maar de beide uitwedstrijden in respectievelijk Oostenrijk en Estland werden verloren.

De voorafgaande oefenwedstrijden waren goed verlopen, maar het kon niet worden om gezet in een goed resultaat in de kwalificatiewedstrijden.

Deze campagne van het Nederlands Basketbal is voor Ties wisselvallig verlopen. Afgezien van het feit dat hij alle wedstrijden gespeeld heeft, was er één wedstrijd bij van 48 seconden en een wedstrijd van meer dan 20 minuten. Over het algemeen speelde hij tussen de 10 en 20 minuten per wedstrijd waarbij zijn inbreng op het verdedigende vlak lag.

Ties is weer blij om in Nederland te zijn en zich aan te sluiten bij zijn nieuwe club Gas Terra Flames in Groningen om aan een nieuw hoofdstuk in zijn basketbal carrière te beginnen. Hij kijkt er naar uit om in Groningen te beginnen, ondanks het feit dat hij het in Bergen op Zoom het erg naar zijn zin had.

Vrijdag 26 augustus 2011 heeft hij z'n eerste training afgewerkt en 27 augustus werd de 1e oefenwedstrijd in Groningen tegen het Japans Nationaal Team gespeeld. Voor wie Ties in een thuiswedstrijd wil zien spelen,is het een lange rit naar Groningen, maar de uitwedstrijden zijn dichter bij huis. Als eerste in en tegen Rotterdam (Topsporthal) op zaterdag 1 oktober om 20.00 uur.
zaterdag 20 augustus 2011
Nog meer oefenwedstrijden

Zowel Aarnoudse Heren 1 als Challenge Sport Dames 1 spelen vandaag een oefenwedstrijd.Heren 1 komt in actie in de Alexanderhal tegen Rotterdam aanvang 17:00 uur.

Dames 1 speelt uit bij Baros om 18:00 uur.
dinsdag 16 augustus 2011
Nieuwe vloer schoon houden

Van de beheerders van de Driesprong is het verzoek gekomen om niet meer via de deur naast de beheerdersruimte de zaal in te lopen, maar om via de kleedkamers naar de zaal te gaan. De beheerders willen namelijk graag er voor zorgen dat de nieuwe vloer in de zaal netjes blijft en dus niet dat er met natte en/of zanderige schoenen de zaal wordt betreden.

Daarnaast verzoeken zij ook om niet tussen de schuifwanden en de muren door te gaan, dit om de schuifwanden niet te beschadigen.
donderdag 11 augustus 2011
Deelname jeugdleden aan NBB Camp 2011

Boite Kuin, Sven Verschuren, Jaryl Melcherts en oud-lid Timon Rolleman lopen zich deze week in het zweet tijdens het NBB Camps 2011 in Elst (Rhenen).

Zij worden onderwezen door een keurcorps aan coaches waaronder ook Lisa van den Adel.

De mannen worden elke dag om 07:30 uur gewekt, om 08:00 uur zitten ze aan het ontbijt en vanaf 08:30 wordt er weer fanatiek getraind tot 17:00 uur.Er wordt flink gewerkt aan de Fundamentals (schieten, dribbelen, passen, rebounden, aanvallend- en verdedigend voetenwerk) en tussendoor worden er korte 3-3 partijtjes gespeeld. En als dat nog niet genoeg is: 's Avonds worden er 5 tegen 5 wedstrijden gehouden over de gehele week met inzet een finale-plek op vrijdag. Ook is er elke avond een lay-up en vrije worpen contest met ook als inzet een finale-plek op vrijdag. Vandaag (woensdag 10-8) hebben de mannen de "beruchte Henk-Pieterse-clinic" ondergaan. Dat was weer een vrolijke boel. Om 21.00 uur heeft iedereen "een half uurtje vrij" en mag er met het thuisfront gebeld worden.Om 21.30 uur gaan de lichten uit om de volgende dag weer fris aan de dag te kunnen beginnen......

De laatste berichten waren dat de stemming er nog goed in zat, dat de douches koud waren, de snoepautomaat weer bijgevuld was en dat de tegenstanders voor het komende seizoen moeten oppassen voor deze 4 afgetrainde bikkels.
woensdag 3 augustus 2011
Binnenlanders actief op kampen

Afgelopen weken hebben diverse meiden van Binnenland al gebasketballd tijdens de 25e editie van het Mario Bennes kamp in Landsmeer. In de eerste week waren Madelon van Bennekom en Shari Jeffrey aanwezig. Madelon heeft het meidenklassement gewonnen en Shari balde mee met de jongens.

In de tweede week waren Rieneke en Caroline van Hasselt, Iris de Raad en Roos Koopmans present om hun conditie en vaardigheden weer op pijl te krijgen.  Shari pakte toen haar tweede week vol enthousiasme.
zaterdag 16 juli 2011
Christa en Leendert gefeliciteert met de geboorte van jullie zoon
dinsdag 21 juni 2011
Barendrecht Legends zegevieren in Brussel

Was het dan echt afgelopen zaterdagavond na de disco met alle basketball activiteiten van dit seizoen? Nee, vrij heimelijk is er een nieuw fenomeen geboren binnen de club, welke afgelopen zondag acte de presence heeft gegeven in Belgie.

De club voor iedereen! Dus van mini tot dummie, van ere- en promo- divisie tot....Legend!

Dit is de trofee:

Enfin, lees snel verder!
 

Lees het hele artikelvrijdag 17 juni 2011
Ties Theeuwkens naar GasTerra Flames

Ties Theeuwkens maakt de overstap naar GasTerra Flames. De 26-jarige Nederlands international tekent in Groningen een contract voor één seizoen.

De guard/forward speelde in de afgelopen twee seizoenen voor Bergen op Zoom en was verliezend finalist in de play-offs van 2010 tegen GasTerra Flames.

De Barendrechter startte zijn basketbalcarrière bij CBV Binnenland, waarna hij overstapte naar de jeugdopleiding van Rotterdam. Na vijf jaar speelde hij in de jeugd van EiffelTowers voordat hij naar Den Helder verkaste. Bij laatstgenoemde club speelde hij anderhalf seizoen. Vervolgens kwam hij ruim drie seizoenen uit voor Rotterdam, voordat hij in 2009 naar Bergen op Zoom vertrok.

Teeuwkens ziet GasTerra Flames als een mooie volgende stap in zijn carrière. Afgelopen seizoen speelde hij in 34 competitieduels gemiddeld 24.3 minuten, scoorde hij 7.7 punten, pakte hij 2.1 rebounds en gaf hij 2.0 assists per wedstrijd.
woensdag 15 juni 2011
GEEN-DOORGANG: Ouder clinic voorafgaand aan de jeugdclinic op 18 juni

De eerder aangekondigde clinic voor de ouders zal niet plaatsvinden.

Mocht je interesse hebben om verder kennis te maken met basketbal, vrijdag 17 juni as om 20:00 kan je meedoen met de dummies.
vrijdag 3 juni 2011
18 juni clinic met topbezetting
Op zaterdag 18 juni geven MU20-1 en JU20-1 twee clinic’s voor alle jeugdteams. De coaches Pieter Mourik en Marck Kasius hebben de leiding en spelers en speelsters uit beide teams zullen met de kinderen diverse oefeningen gaan uitvoeren.
Lees het hele artikeldonderdag 10 maart 2011
Dunk over een auto heen MET een between de legs

Griffin deed het al, maar deze, die gaat nog ff een stukkie verder!!
donderdag 3 maart 2011
Het All Star gala van de FEB- mannen eredivisie staat voor de deur

Het All Star gala van de FEB- mannen eredivisie staat voor de deur en wel op 13 maart in Zwolle.

En ook wij kunnen daar enige invloed op uitoefenen door  te stemmen op je favoriet die je in het All Star team wil zien spelen. Een Binnenland nazaat, en nog steeds lid van onze club, kan ook worden genomineerd. Stem op Ties Theeuwkens, afgelopen jaar nog sportman van het jaar 2010 van Barendrecht

Op het stemformulier vind je hem bij de shooting guards. Doe het wel vandaag, want om 24:00 uur sluit de mogelijkheid om nog te kunnen stemmen >>>>>
zaterdag 19 februari 2011
Vandaag basketball vanaf 13:45 uur in de Driesprong

Om 13:45 opent de Jongens 14-2 tegen Flax Field Fighters de basketballdag in De Driesprong, Aarnoudse Heren 1 sluit de dag om 20:15 uur tegen Almonte 1.

Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam Dames 1 speelt om 20:30 uur de 2e wedstrijd in de kwartfinale van de Play Offs tegen Uball Amazone in Utrecht, stand is 1-0 in de 'Best of three'  voor Binnenland.
maandag 7 februari 2011
NBB Camps 2011

De NBB Camps worden in 2011 voor de vijftigste keer in de historie van de NBB georganiseerd. 2011 is ook het jaar waarin we helaas afscheid moeten nemen van Stayokay Elst als thuisbasis voor de NBB Camps. Kortom 2011 wordt een bijzonder jaar voor de NBB Camps en dat zullen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wil jij nog een laatste keer op Camp gaan in Elst? Of wil je nu wel eens weten wat toch de magie rondom de NBB Camps in Elst is? Zorg dan dat je erbij bent in 2011!

Lees het hele artikelzaterdag 29 januari 2011
Peter van Driel vrijwilliger van jaar 2010 van de gemeente Barendrecht

Vanwege zijn jarenlange inzet als bondscheidrechter voor de vereniging Binnenland is  Peter uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2010 van de gemeente Barendrecht.

Eigenlijk weet niemand hoelang Peter al als scheidsrechter functioneert. Maar door zijn inzet hebben zeker de afgelopen 30 jaar vele (jeugd)teams van CBV Binnenland op hoog niveau kunnen basketballen.

Binnenland is trots dat Peter is gekozen tot sportvrijwilliger van het jaar 2010 van de gemeente Barendrecht.
zaterdag 29 januari 2011
Ties Theeuwkens sportman van het jaar 2010 in Barendrecht

Tijdens het gisteren gehouden Barendrechtse sportgala is Ties Theeuwkens gekozen tot sportman van het jaar 2010 van de gemeente Barendrecht.

Ties speelt momenteel voor het team van WCAA Giants in Bergen op Zoom in de eredivisie

Medegenomineerden waren Bert Flier (Atletiek-CAV Energie) en Romario Soekandar (Taekwondo-TC Soekandar & TDK Nederland).
zondag 16 januari 2011
Bekerfinale 1994 CBV Binnenland vs Red Giants

Uit de "oude doos", archief beelden van de Basketball bekerfinale uit 1994 tussen CBV Binnenland (Barendrecht) en Red Giants (Meppel), Red Giants won in Barendrecht met 77-95.

(bron youtube/iBasketball) reageren..
donderdag 16 december 2010
Pietenclinic was een succes

Het is alweer een tijdje geleden maar hierbij nog wat foto's van de pietenclinic >>>>>
zaterdag 4 december 2010
Wie kent die man op de foto

De man, die ook al op 25-11 op deze site werd gesignaleerd, is afgelopen week wederom in de Driesprong waargenomen, maar heeft evenzo de hal weer mysterieus verlaten.

Lees het hele artikelwoensdag 1 december 2010
In bewerking

 

Deze pagina is in ontwikkeling.

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.