Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 24 juni 2017
Binnenlander Sjoerd van Vilsteren zilver op WK 3x3

Sjoerd heeft met het Nederlands team 3x3 een zilveren medaille gehaald op het Wereld kampioenschap 3x3 in Nantes in Frankrijk.

Op de foto het team met Sjoerd en zijn trotse ouders, Gea en Marc.

Helaas werd in de finale nipt verloren van Servie, maar nog nooit eerder eindigde een valide Nederlandse basketball-team een zilveren medaille tijdens een WK.

Kijk voor de volledige verslagen op de site van de NBB >>>>>

En een een leuk "lokaal" interview uit Schiedam >>>>>

Lees het hele artikelmaandag 12 juni 2017
Binnenlanders in het Oranje

Gisteren was de officiële kick-off van de nationale selecties. Van de vu14 tot en met de senioren, allemaal waren zij aanwezig in (deze keer) de Apollo hal. Een aardige groep Binnenlanders was ook uitgenodigd voor de diverse selecties:

Senioren: Zera Butter

3vs3 U23: Janine Guijt (ontbreekt op foto)

U16: Celine Dupont, Tessa Dubois, Lotte Sant, Eva van Oosten, Jade Blagrove en Chermensa van la Parra

U15: Kathelijne van Bennekom, Florianne Boekenstijn, Isa Pupella en Evi Overgauw

Coach U15 en ass coach U18: Linda Appers

 

Voor de U16 zal volgende week de selectie voor een oefentoernooi in Frankrijk bekend gemaakt worden. De U15 selectie is gisteren bekend gemaakt. Twee teams van 10 speelsters gaan richting Kopenhagen. Helas voor Evi en Isa zijn zij niet geselecteerd. Kathelijne en Florianne werden wel geselecteerd, gefeliciteerd.

Lees het hele artikelzondag 21 mei 2017
NT U15 is gestart

Vandaag startte in Amsterdam het traject voor het Nederlands team VU15.

Vanuit ons jeugopleiding zullen: Evi, Florianne, Isa en Kathelijne proberen een plekje bij de selectie te bemachtingen. De selectie zal eerst bestaan uit 2x 10 speelsters die een internationaal toernooi zullen gaan spelen. Na het toenooi zal er verder geselecteerd worden naar 1 team dat dan nog een toernooi speelt.

Naast speelsters levert Binnenland ook een coach. Linda zal een van de twee teams coachen als hoofdcoach en later in de zomer nog als assistent bij de U18 selectie aansluiten. 


 

 
maandag 15 mei 2017
Binnenlanders geselecteerd voor NT VU16

Er zitten maar liefst vier Binnenlanders bij de laatste 33 speelsters voor de selectie van het Nederlands Team VU16. Celine Dupont (FSG Academy), Tessa Dubois (Barons), Lotte Sant, Jade Blagrove, Chermensa van la Parra en Eva van Oosten strijden voor een plekje bij de laatste 12 die naar het Ek in Bourges (Frankrijk) gaan.

Komende zondag is er een selectie moment, spannend voor onze meiden dus!
 

Lees het hele artikelzondag 19 maart 2017
Zes speelsters en twee coaches actief op talentencup

Vandaag werd in sporthal de Driesprong de talentencup voor U15 en U14 speelsters uit Nederland gehouden. Vanuit Binnenland deden maar liefst zes speelsters mee: Evi, Florine, Kathelijne, Kim, Genicyn en Rochella. Rochella mocht ondank haar jonge leeftijd al bij de U14 meedoen, de overige meiden kwamen in de U15 uit.

Helaas was er ook minder goed nieuws, Kathelijne blijkt na een val een breukje in de pols te hebben opgelopen. Helaas voor haar en het team zal zij hierdoor de bekerfinale missen. Wij wensen Kathelijne een voorspoedig en goed herstel!

Lees het hele artikelzondag 4 december 2016
Vier meiden geselecteerd voor winterse toernooien NT VU16

Vandaag maakte bondcoach Brian Hirman zijn selectie bekend voor twee toernooien in de komende anderhalve maand. Maar liefst zeven meiden zaten bij de voorselectie van dit Nederlands Team.

Eva, Birgit en Tessa werden deze keer helaas niet geselecteerd. Chermensa, Jade, Celine en Lotte werden wel geselecteerd en zullen op zijn minst 1 toernooi in het buitenland spelen.

Overigens staat er voor alle U20 speelsters van Binnenland nog een toernooi in België te wachten. In december zullen we naar Kortijk afreizen om daar deel te nemen aan het X-mass tournament te Kortrijk.
woensdag 12 oktober 2016
WK 3&3 Lisa en Sjoerd

Sjoerd startte vadaag op het WK 3&3 in Guangzhou China met verlies van 15-11 van Amerika en winst op thuisland China met 19-16.

Volg ze op de Fiba site >>>>>

Vandaag start Lisa met haar WK 3&3 om 13.10 uur Nederlandse tijd tegen Oekraïne en om 15.00 uur spelen ze tegen Indonesië.

Volg hun verrichtingen >>>>>
vrijdag 29 juli 2016
Joost van Rangelrooy actief als bondscoach

Joost van Rangelrooy in actie als bondscoach van het NL-team Vu18 in Hongarije.

 

 
zondag 5 juni 2016
Binnenlanders geselecteerd voor Nederlands Team VU15 en VU14

Vandaag is de selectie voor het Nederlands Team VU15 en VU14 bekend geworden. Alle Binnenlanders die aan de selectie meededen zijn ook geselecteerd. 

Chermensa van la Parra, Jade Blagrove, Eva van Oosten en Birgit Jaape zullen over twee weken naar Denemarken afreizen om voor het VU15 team te spelen. Lotte Sant, volgend jaar spelend in onze VU20, is ook geselecteerd voor het VU15 team. 

Er zijn twee VU15 teams en die zullen volgende week allebei een oefenwedstrijd spelen. Deze westrijden zijn om 10:00 en 14:00 in de Sporthallen Zuid.

 Kathelijne van Bennenkom is geselecteerd voor het Nederlands Team VU14.  Voorgaande jaren gingen ook zij naar Denemarken voor een toernooi, dit jaar is dat  echter niet zo. Wat zij wel doen is ons nog niet bekend.

 Voor Binnenland zullen er dus maar liefst 6 meiden uitkomen voor deze twee selecties.  Een mooi compliment voor de jeugdopleiding van onze vereniging.

Lees het hele artikelzondag 20 maart 2016
Negen meiden in selectie Zuid-Holland Zuid

Zondag 20 maart werd er in onze eigen sprothal De Driepsprong een talentencup gehouden voor alle talentvolle meiden VU15 en VU14. Dit was de tweede, en laatste, talentencup voor de selectie van het Nederlands team Vu15 en VU14.

Over ongeveer twee weken zullen de meiden te horen krijgen of zij geselecteerd zijn. In ieder geval is Jade geselecteerd voor de VU16.

Op de foto staan van links naar recht: Birgit, Eva, Evi, Jade, Florine en Kathelijne. "Zittend": Chermensa, Kim en Genicyn. De meiden zonder logo op het shirt strijden voor de VU15 selectie, de anderen voor de VU14 selectie!
dinsdag 12 januari 2016
Meiden gaan voor Zuid Holland Zuid selectie

Diverse meisjes uit onze jeugdteams zijn uitgenodigd voor de voorlopige selectie van Zuid Holland Zuid. Vroeger werd Nederland verdeeld in rayons, maar vanaf dit seizoen zijn het afdelingen geworden.

In de selectie van U14 doen Florine van der Hulst, Kim Scholman, Evi Overgaauw, Kathelijne van Bennekom, Chiyenna Brudet en Genicyn Brudet een gooi naar een plekje bij de selectie die meedoet aan de talentcup van volgende maand. In een leeftijdscategorie hoger proberen Isabau Knip, Jade Blagrove, Birgit Jaape, Chermensa van la Parra en Eva van Oosten zich in de selectie te spelen/trainen.  Dit team wordt getraind en gecoacht door dames 1 speelster: Linda Appers.

Meiden succes!
woensdag 6 januari 2016
Meiden van Binnenland winnen Nationale Streetball Masters Wintertour

Birgit Jaape, Eva van Oosten, Jade Blagrove en Chermensa van la Parra, spelend onder de naam T.E.A.C.H.,  was het gelukt om zich via de voorrondes te plaatsen voor de nationale finales van Streetball Masters Wintertour. Zij namen deel in de U15 meisjes. De finales werden afgelopen zondag gespeeld in Den Bosch.

Helaas was Chermensa afgelopen week geblesseerd geraakt waardoor zij niet kon deelnemen aan de finales. Ze werd vervangen door Evianne van Toor.

Niet alleen de voorrondes maar ook op deze finale dag werden alle wedstrijden met overmacht gewonnen. Team T.E.A.C.H. won de  finale met 10-2.

Lees het hele artikelzondag 31 mei 2015
Binnenlanders in oranje!
Vandaag was de kick-off van het Nederlands Team. De diverse selecties kwamen in Amsterdam bij elkaar, om na een gezamenlijke start trainingen te volgen van coaches en speelsters. 
 
Op de foto:
Jade Blagrove (u14), Natalie van den Adel (dames), Eva van Oosten (u14), Eline Kasius (dames), Charmensa van la Parra (u14), Birgit Jaape (u14) en Zera Butter (dames). 
 
Kortom een hoog #bluenation gehalte bij het NT!
Lees het hele artikelvrijdag 6 juni 2014
Sander naar het FIBA WK 3×3 Basketball in Moskou

Gisteren ging het FIBA WK 3×3 Basketball van start in Moskou. De Nederlandse viertallen – mannen en vrouwen – mogen onder leiding van bondscoach Peter van Paassen meteen laten zien wat hun ranking internationaal waard is.

3×3 Basketball groeit in ons land als nooit tevoren. De Streetball Masters Tour 2014 verpulvert tot nu toe alle records. En, last but not least, onze 3×3 Basketball community krijgt steeds meer vorm. Méér spelers in alle categorieën, méér betrokkenheid van bedrijven en overheid en steeds meer toeschouwers die blijven staan om te genieten van het spektakel én de gezelligheid.

Eén van de geselecteerde is Sander Trommelen. Een eervolle uitverkiezing voor onze center.

Lees het hele artikelzaterdag 28 september 2013
Binnenlanders op WK 3x3 bjjna uitgeschakeld

Helaas gaat het niet goed met de drie Binnenland-meiden, die Nederland vertegenwoordige tijden het WK 3x3 in Djakarta. Gisteren werden alle drie de wedstrijden verloren en is het haast onmogelijk om nog 3e in de poule van 5 te worden.

Lees het hele artikeldonderdag 29 augustus 2013
Steun Dutch Angels 3x3 op weg naar het WK

De rNederlandse 3x3 speelsters zijn uiterst gemotiveerd om bij het WK in Jakarta succes te boeken. Van Binnenland zijn zelfs drie speelsters die nog meedoen, Shari Jeffery, Michelle de Graaf en Cassidy Cheuk-Alam en ook de nieuwe trainer-coach van ons Dames 20-1 team zit in het begeleidingsstaf van dit team.

Een goede voorbereiding is onmisbaar. Vandaar dat een beroep wordt gedaan op iedere basketballfan die hen een warm hart toedraagt.  Help de Dutch Angels 3x3 aan een Bootcamp van 6 t/m 8 september in duinen van Schoorl en sponsor ballen!

Lees het hele artikelmaandag 10 juni 2013
Meiden Binnenland geselecteerd voor NT U14 en U15 teams

Rachell Rutten (U15), Pascalle Wooning (U15, komt bij Binnenland spelen) en Roos Koopmans zijn geselecteerd voor het NT en zullen het volgend weekend spelen op het internationale toernooi "Copenhagen Invitational 2013".

Meer informatie over dit toernooi lees je hier.


 
dinsdag 19 maart 2013
mu14-1 rayonselectie

Zondag, 24 maart is er een rayonselectiewedstrijd mu14. Om 12.00 uur wordt er bij B.O.B. gespeeld. Daar zijn namens Binnenland Tessa Roosendaal, Cyriëlla Treurniet, Eva van Oosten, Birgit Jaape, Jade Blagrove en Desiree van der Hulst voor uitgenodigd. Wie goed kan tellen, ziet dat dit het iets meer dan het  halve team is. Fantastische prestatie, meisjes.

Toppie meisjes! Zet 'm op en laat maar zien wat je kan.

Lees het hele artikelmaandag 17 december 2012
Nederlands team trainings- en selectiedag voor VU20, VU18 en VU16.

Aantal meiden gekozen in voorselectie Nederlands Team

Afgelopen zondag was er weer een training  voor de Nederlandse teams  VU20, VU18 en VU16 in Almere.

Dit keer waren een groot aantal meiden van onze club  van de partij, want Shari Jeffrey en Cassidy Cheuk Alam mochten zich melden bij de U18 groep en voor de U16 groep waren Tiziana Mulier, Julie Vermeeren, Iris de Raad, Rieneke van Hasselt en Kim Rijnberg uitgenodigd. Helaas bleek Kim niet fit genoeg en moest noodgedwongen thuisblijven.

Lees het hele artikelzondag 16 december 2012
CBV Binnenland spelers en speelsters geselecteerd voor NT MU16 en VU16

Vandaag werd in Barendrecht de Challenge dag MU16 gehouden en in Almere de vrouwenselecties voor VU20, VU18 en VU16.

Zowel in Barendrecht als Almere was CBV Binnenland goed vertegenwoordigd en dit heeft een mooi eindresultaat gegeven voor Binnenlanders die nu zijn opgenomen in de (voorlopige) NT MU16 en VU16.

Voor MU16 zijn Ruud Lutterman, Gillian Boldewijn en Raidell de Pree geselecteerd. Voor VU16 zijn Rieneke van Hasselt en Julie Vermeeren geselecteerd.

Felicitaties aan de spelers, alsmede aan de trainers. Jullie hebben er voor gezorgd dat wij als vereniging dit grote aandeel van CBV Binnenland in de rayon en nu NT voor elkaar hebben gekregen.
donderdag 13 december 2012
Zondag 16 december Challenge Dag Nederland Jongens 16 in de Driesprong

Aankomende zondag, 16 december, wordt in de Driesprong de Challenge dag Jongens U16 georganiseerd. Veertig geselecteerde jongens komen bij elkaar voor de Challenge Dag van het Nederlands team Jongens U16. In sporthal De Driesprong in Barendrecht gaan zij tussen 10.00 en 15.00 uur trainen en tegen elkaar spelen onder leiding van negen coaches, waarna aan het einde van de dag de voorlopige selectie bekend wordt gemaakt.

Afgelopen week werd André Bout officieel benoemd als bondscoach van Oranje Jongens U16, dat komende zomer meedoet aan het EK in de B-divisie. Dat toernooi wordt van 8 t/m 18 augustus gehouden in de Bosnische stad Sarejevo.

Van de 40 spelers zijn er 4 uit de gelederen van CBV Binnenland: Jochem van Maanen, Ruud Lutterman, Raidell de Pree en Gillian Boldewijn. Alle 4 spelen in het team ju18-1 van CBV Binnenland welke uitkomt in de eredivisie.
zaterdag 24 november 2012
Winst voor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam

Weer ruime winst voor Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam tegen Lekdetec.nl
Na de bekerwinst van vorige week tegen Lekdetec.nl hebben de dames van Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam ook de competitiewedstrijd tegen dezelfde opponent in een ruime winst omgezet. In Bemmel werd na een ruststand van 34-47 een 73-100 zege geboekt. Door de zege van Probuild Lions tegen De Wit-Grasshoppers (59-69) staan Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam en Probuild Lions samen ruim aan kop van de dameseredivisie. Aankomende woensdag staat de topper tussen Challenge Sports/Binnenland.Rotterdam en Probuild Lions op het programma.
Lees het hele artikelzaterdag 1 september 2012
Ties Theeuwkens behaalt de kaap van 50 interland wedstrijden

Voorafgaande aan het duel van het Nederlands Herenteam tegen Georgië van afgelopen maandag 27 september is Ties Theeuwkens (Gasterra Flames), gelijktijdig met Arwin Slagter (ZZ Leiden) en Francisco Elson (voormalig Philadelphia 76) gehuldigd.

De drie internationals zijn de ‘kaap’ van 50 interlands gepasseerd. Slagter (59) en Elson (56) deden dat al tijdens de voorbereiding op deze kwalificatiereeks, voor Ties Theeuwkens was de uitwedstrijd tegen Letland dinsdag 21 augustus zijn vijftigste wedstrijd voor Oranje. 
donderdag 23 augustus 2012
2012-2013 Kim Rijnberg in Oranje

Naast Eline Kasius die nu met het Nederlands Team U20 actief is op de EK, maakte nog een jeugdspeelster van ons deel uit van een Nederlands Team. Kim Rijnberg was geselecteerd voor het Nederlands Team U15 dat een vierlanden toernooi in Amsterdam speelde.

Haar selectie is een zeer knappe prestatie doordat Kim het afgelopen seizoen geveld was door CSV (Chronisch Vermoeidheids Syndroom). Gelukkig heeft ze altijd geloofd in een goede afloop en kreeg met haar uitverkiezing een mooie beloning.

Bijgevoegd een leuk interview met Kim, die wij veel succes met M20-2 en MU16-1 toewensen komend seizoen.

 

Lees het hele artikelzondag 3 juni 2012
Jeugdspelers geselecteerd voor Nederlandse teams Mu14 en Ju15
 Kim Driessen  Raidell de Pree  Ruud Lutterman

Dit weekend zijn maar liefst 3 jeugdspelers geselekteerd voor het NT mu14 en ju15.

Kim Driessen werd geselekteerd bij mu14 en Raidell de Pree en Ruud Lutterman bij ju15.

Een mooie "oogst" voor de club. Coaches/trainers, spelers, allemaal gefeliciteerd met deze resultaten!
woensdag 9 mei 2012
NL Vrouwenbasketballteam start voorbereidingen EuroBasket 2013

De voorbereidingen van het Nederlands Vrouwenbasketballteam zijn weer van start gegaan. Onder de 24 geselecteerden zijn Challenge Sports Binnenland.Rotterdam speelsters Natalie van den Adel, Rachel Roubehie-Fissa en Eline Kasius.De voorlopige selectie van het Nederlands vrouwenbasketballteam is afgelopen zaterdag 5 mei gestart met de voorbereiding op de kwalificatie voor EuroBasket 2013.
maandag 12 december 2011
3 meiden geselecteerd voor MU15 van Rayon West!

Drie meiden zijn dit weekend geselecteerd voor MU15 van Rayon West. Op de regio trainingen, in wedstrijden en tijdens het regio eindtoernooi kregen de meiden de kans te laten zien wat zij kunnen en dat hebben zij met succes gedaan. Rieneke van Hasselt (nr 12), Tiziana Mulier (nr 5) en Iris de Raad (links van Michel Baas) mogen zich vanaf 15 januari melden voor de Rayon trainingen. Meiden, van harte gefeliciteerd!!
maandag 12 december 2011
4 Spelers ju16-1 geselecteerd voor de Rayon West selectie 1997

Gisterenmiddag vond in Waddinxveen het eindtoernooi plaats van de selectie trainingen voor de Rayon West selectie 1997. Al enige maanden trainen Dennis de Bruin, Raidel de Pree, Jilles de Jong, Ruud Lutterman en Marijn Laban in het regio Rotterdam team. Het toernooi van vandaag werd gehouden tussen de regio's Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Na afloop werd de selectie bekend gemaakt. Raidel, Jilles, Ruud en Marijn zijn geselecteerd, gefeliciteerd. Dennis is gezien zijn  jonge leeftijd niet geselecteerd. In het toernooi van vanmiddag heeft Dennis nog wel een wedstrijd, zeer verdienstelijk, meegespeeld!

Ook voor de huidige trainers/coaches Floris de Jong en Mitchell Lieveld is dit een felicitatie waard.

Hard work pays off......!
dinsdag 22 november 2011
Kim, Bjorn,Bas aanwezig bij selectie-training Nationale Team U14

Onlangs viel bij Kim Driesen, Björn Rosman en Bas den Hoedt een schriftelijke uitnodiging van de NBB op de deurmat. Het betrof de selectie voor de Challenge dag U13/Talent herkenningsdag NT U14 2012.

Ondanks de zeer dichte mist waren alle spelers op tijd aanwezig. Vervolgens mochten zij zich opmaken voor een hele lange, vermoeiende dag in de hal.

De jongens hadden het zwaarder. In totaal waren er 50 jongens geselecteerd. Na de training werd bekend dat er ongeveer 20 jongens af zouden gaan vallen. Voor alle jongens reden om zich s' middags nog van hun beste kant te laten zien tijdens de onderlinge wedstrijden.

Uiteindelijk, na lang wachten, werd de selectie bekend gemaakt. Van de 50 jongens werden er uiteindelijk 32 geselecteerd! Björn behoort tot deze 32 en Bas helaas niet. Maar alle 18 niet geselecteerde jongens krijgen in mei 2012 nog een herkansing!
woensdag 9 november 2011
Madelon en Kim in voorselectie Ned U16 team
Twee meiden van onze club zijn geselecteerd voor de voorselectie van het Nederlands team U16 .
Madelon van Bennekom (MU20-1) en Kim Rijnberg (MU18-1) zullen op 27 november de finale van de Talentcup U15 in het Topsportcentrum in Almere spelen.
Na deze twee dagen zal de definitieve selectie van het Nederlands Team U16  bekend gemaakt worden.
Yvonne Fransen en Veerle van Baalen (beide spelend in MU18-1) zijn in deze fase jammer genoeg afgevallen.

Wij feliciteren Kim en Madelon en wensen hen heel veel succes.zaterdag 13 augustus 2011
Madelon van Bennekom in NL-u15

Binnenlandspeelster Madelon van Bennekom (nr.14) speelt deze dagen met het NL-team u15 in Kiel. Hier wordt deze dagen gespeeld in het kader van de North Sea Development Basketball Cup waarin de U15 teams van vier landen (Zweden, Denemarken, Duitsland en Nederland) bij de jongens en meiden tegen elkaar aantreden om eerste internationale ervaringen op te doen met de Nederlandse selecties. Nederland opende vandaag het toernooi tegen Zweden en verloor 61-50. 
 

Artikel overgenomen van http://girlshoop.wordpress.com/

Lees het hele artikeldonderdag 12 mei 2011
Coaches zomerprogramma U15 Nationaal Team Mannen bekend gemaakt

De NBB heeft vandaag bekend gemaakt dat de coaches, Hugo Butter en Joost van Rangelrooy zijn aangesteld om het zomerprogramma te begeleiden voor de voorlopige selectie van het Nationaal Team Mannen U15. De voorlopige selectie zal van 16-19 juni deelnemen aan het Kopenhagen Invitational en van 16-19 augustus aan het 4 landentoernooi voor U15 teams, dat dit jaar in Kiel zal worden gehouden.

De NBB is van mening dat ze in Butter, die dit jaar kampioen werd met Lokomotief in de U20 eredivisie meisjes, rayoncoach is bij de jongens van Rayon West en Van Rangelrooy, die dit jaar kampioen werd met CBV Binnenland in de heren Promotiedivisie, een ervaren coaching staf te hebben gevonden voor het zomerprogramma van de voorlopige U15 selectie. Het duo zal daarnaast worden ondersteund door teammanager Ingmar Snabilie.!

Het volledige programma en de geselecteerde spelers voor de voorlopige selectie zullen in een later stadium bekend worden gemaakt.

Bij deze Joost gefeliciteerd!
 
zondag 9 januari 2011
Ned Team U18 wint 4landentoernooi in Duitsland

Zowel Willemijn Kallenberg als Jamailah Adams was uitgenodigd voor dit toernooi door interim bondscoach Meindert van Veen die René Spandouw verving. Hij had verplichtingen bij zijn eigen vereniging Saarlouis Royals. Beide meiden begonnen iedere wedstijd in de basis en met gemiddeld 28 minuten per wedstrijd hadden ze een grote bijdrage in het behalen van de zege in dit toernooi

 
Lees het hele artikeldinsdag 28 december 2010
Jamailah en Daniëlle geselecteerd voor Ned Team U18

Het Nationaal Team Vrouwen U18 zal op 29 en 30 december spelen op het Internationale toernooi in Bilbao, Spanje. Op de toernooi zullen de Vrouwen U18 spelen tegen de Nationale team van Spanje, Turkije en een regioteam uit Baskenland.. De selectie die mee is staat hieronder

Lees het hele artikelzaterdag 4 december 2010
Vier Binnenlanders geselecteerd NL-team U18

Danielle Jamailah Willemijn Lars
Danielle Rovers, Jamailah Adams en Willemijn Kallenberg zijn geselecteerd voor het NL-team dames U18. Lars Jansen is de eer te beurt gevallen om eveneens te zijn geselecteerd voor het NL-u18 heren team.

Lees het hele artikelmaandag 1 november 2010
Het Nederlands Herenteam speelt uit tegen Luxemburg

Barendrechter(en nog steeds Binnenlander) Ties Theeuwkens is gisteren als één van de 12 geselecteerden vertrokken naar Luxemburg, vanavond spelen zij daar de 1e van 3 kwalificatiewedstrijden.

Lees het hele artikel
Next Games
Renes/Binnenland Dames 1 versus Dozy BV Den Helder thuis
21-10-2017, 19:00uVertom/Binnenland Heren 1 versus De Hoppers uit
28-10-2017 20:30u


Afval Loont Saldo
255
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

22 oktober, jarig.
Maya Driel.
Leeftijd 12 jaar.
V14-1.
Maya Driel


Agenda.
AGENDA
19-10 Bestuur
28-11 Kantinecom.
11-12 ALV

 
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.