Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 7 oktober 2019
V16.2 pakt wederom de winst thuis tegen BV Squirrels V16.1

Mexx, Eve, Kirsten, Charity en Sema openen de wedstrijd en zetten direct de dubbelteaming neer. Dit blijkt een effectief wapen tegen teams die zelf vluchten in een zone verdediging en vaak niet gewend zijn direct onder druk te staan.

Charity en Kirsten openen de score, maar Squirrels bijt goed van zich af en blijft bij en scoort twee keer tegen. Nina valt in en scoort gevolgd door Sema, maar Squirrels mag te vaak en te makkelijk naar de basket: 10-9. Coach Judith neemt een time-out om de verdediging verder op poten te zetten. Dat heeft wel enig effect en als Paula en Charity 2x dan scoren staat een kleine voorsprong op het bord 16-11.

 

Lees het hele artikeldonderdag 12 september 2019
Skillstraining u10-u12 gaat beginnen

Skillstraining voor meisjes en jongens u10-12 gaat vrijdag, 13 september van start.

CBV Binnenland is trots dat er weer vrijwilligers gevonden zijn om de skillstraining, ook wel techniektraining genaamd, van start te laten gaan. Toch zijn wij nog op zoek naar een aantal senior coaches en assistenten.

 Senior coaches Jamailah Adams, speelster van dames 1, Joost van Rangelrooy, coach dames 1, Igor Gavic, coach X12-1 en Rainier Segers, assistent-coach v18.2 zullen om de week de supervisie houden op de trainingen.

Lees het hele artikelvrijdag 22 maart 2019
Quinte Kuiper kanjer van de week bij Binnenland 4Consult-Dames 1

Quinte Kuiper kanjer van de week bij Binnenland 4Consult-dames 1

Onze kanjer is deze week de twaalfjarige Quinte. Zij is leerling van De Ark in groep 8 en zal volgend seizoen de overstap gaan maken naar v14. Quinte is de enige in haar familie die basketbalt. Toen zij een sport wilde te kiezen, leek basketbal haar leuk. 

 

Lees het hele artikeldonderdag 7 maart 2019
Eve Blagrove kanjer bij 4Consult Binnenland Dames 1

Zaterdag 9 maart is Eve Blagrove de kanjer van de week bij 4Consult-Binnenland Dames 1.

Deze kanjer zag haar zusje Jade voorgaan als toenmalige mini van de week. Eve is vaste klant op de tribune bij haar zus, die inmiddels bij het CTO speelt, V20 van Binnenland en Dames 1. Zelft speelt zij in V12-1 en V14.

 

 

 

 

 

Lees het hele artikeldonderdag 7 maart 2019
Kanjer van de week bij Vertom Binnenland heren 1

Tijmen Holt is zaterdag  9 maart de kanjer op de bank bij Vertom Binnenland Heren 1.

Tijmen is 12 jaar oud en traint al vier keer in de week bij X12-1 en M14-1.

Deze kanjer is 12 jaar oud en leerling van Het Kompas in groep 8. Hij traint vier keer in de week bij X12-1 en M14-1. Binnenland heeft al vier seizoenen een prima jeugdspeler in Tijmen, die basketbal zo leuk vindt omdat het een teamsport is.

Lees het hele artikelvrijdag 15 februari 2019
Mea van Leeuwen Kanjer van de week bij 4Consult Dames 1

Zaterdag16 februari is onze kanjer, Mea, uitgenodigd de wedstrijd bij te wonen tussen 4Consult Dames 1 en Jolly Jumpers. Mea doet de naam kanjer eer aan. Sinds zij drie seizoenen geleden met buurmeisje, Eve, meeging voor een proeftraining wist zij gelijk dat basketbal haar sport was.

 

Lees het hele artikelvrijdag 18 januari 2019
2018-19 Kanjer-van-de-week Job Groenendijk

Zaterdag, 19 januari, is Job Groenendijk onze kanjer op de bank bij Vertom-Binnenland Heren 1. Deze bijna 11-jarige, vrijdag 25 januari is hij jarig, speelt al drie seizoenen voor Binnenland.  Job kwam in contact met basketbal via zijn moeder die ook gebasketbald heeft. Het basketbal zit in de familie, want ook een neefje doet aan basketbal. Job traint al drie keer per week, twee keer bij X12-1 en één keer bij X14-1.

Lees het hele artikelvrijdag 11 januari 2019
Kanjer van de week is Justina Ugbo

Zaterdag 12 januari is Justina Ugbo kanjer van de week bij 4Consult-Binnenland Dames 1. Justina is 11 jaar en zit in groep 7 van Het Kompas.

Lees het hele artikelvrijdag 14 december 2018
Enzo Woning Kanjer van de week

Zaterdag, 15 december, wordt Vertom/Binnenland/Heren 1 op de bank versterkt door Kanjer van de week Enzo Woning.

Enzo traint drie keer per week en speelt op zaterdag bij X12-1.

Lees het hele artikelvrijdag 30 november 2018
Kanjer-van-de-week Nina Pothaar Gonzalez

Zaterdag, 1 december, op de bank bij 4Consult dames 1 onze kanjer Nina Pothaar Gonzalez. In navolging van haar idool Zera Butter van dames 1, is Nina van plan een echte schutter te worden. Zij traint dan ook al drie keer per week en volgens coach Judith is haar schot en balvaardigheid haar beste wapen.
 

Lees het hele artikeldonderdag 29 november 2018
Kanjer van de week Jethro Christopher Breeveld

Jethro zag zijn broer enkele jaren geleden voorgaan als mini van de week en nu is hij zelf aan de beurt. Jetrho speelt in X12-2 en vindt het leukste aan basketbal dat het een teamsport is. Deze kanjer behoort vanaf zijn geboorte tot de basketbalfamilie van Binnenland, omdat zijn broer bij jongens onder 18 speelt.
 

Lees het hele artikelvrijdag 9 november 2018
Kanjer van de week Mexx Horst

Zaterdag, 10 november, is Mexx Horst onze kanjer op de bank bij Dames 1.

Mexx ,11 jaar, kwam via haar zus Kim drie jaar geleden de Driesprong binnen huppelen en is niet meer weg te denken bij Binnenland.

Momenteel maakt zij deel uit van de Bikkels van Barendrecht, V12-1.


 

Lees het hele artikeldonderdag 8 november 2018
Kanjer-van-de-week Quinten van Dam

Zaterdag, 10 november is kanjer Quinten van Dam erbij op de bank bij Heren 1. Quinten is 11 jaar en zit in groep 8 van OBS Portland. Hij speelt in X12.2 en komt al twee jaar met veel plezier naar De Driesprong. Trainen doet hij op dinsdag en vrijdag en het spelen van wedstrijden vindt hij helemaal te gek. Quinten is de eerste in zijn familie met het basketbalgen.

 

Lees het hele artikelvrijdag 26 oktober 2018
Kanjer Eva Noordegraaf (10 jaar) mini van de week bij dames 1 vs Dozy

Eva is sinds mei 2015 lid en speelt in V12-2 en is bankspeelster van V12-1, waar zij ook meetraint. Deze kanjer van Binnenland zit vastgeplakt aan de bal en is altijd in de hal te vinden als zij zelf speelt of om haar broer Twan, Dames 1, V20-1 of Heren 1 aan te moedigen.

Lees het hele artikelvrijdag 19 oktober 2018
Mini van de week is Robin de Groot

Bij Binnenland is het al jaren de gewoonte de mini van de week uit te nodigen.

Deze mini, onder 8/10/12-speler, mag bij Dames 1 of Heren 1 bij de wedstrijd op de bank plaatsnemen en zo de wedstrijd van dichtbij meemaken, het coachpraatje meebeleven en meedoen aan de warming-up.

De eerste mini van de week in het seizoen 2018-19 is Robin de Groot. 

Lees het hele artikelwoensdag 8 januari 2014
Mini van de week = David Idada

Komende zaterdag gaat de competitie voor heren 1, na de winterstop, weer beginnen met een wedstrijd tegen Red Giants. Bij deze wedstrijd is David Idada de mini van de week.

David is 11 jaar oud en is pas 4 maanden aan het basketballen. Hij speelt en traint bij u12-1.

Basketball leek hem een leuke sport en het feit dat hij lang is maakte het voor hem nog een makkelijkere keuze om voor basketbal te kiezen. Tijdens de trainingen is bij David eigenlijk alles goed. Het belangrijkste is dat hij aan het einde van de training kan zeggen dat hij weer iets  geleerd heeft want dat vind hij belangrijk.  

Het leukste aan de wedstrijden is het samenspel met de teamgenoten.

Als David zijn droom moet vertellen dat zou hij het liefst internationaal gaan spelen. Het maakt hem niet zo veel uit waar maar de NBA is wel aantrekkelijk.

Komende zaterdag kunt u David en Heren 1 zien om 19.00 uur in de Driesprong.
donderdag 12 december 2013
Daan Docter mini van de week bij Heren 1

Op zaterdag 14 december komt Punch uit Delft op bezoek bij ons Heren 1. De mini van de week is deze Daan Docter. Hij is een speler van ju12-1. Daan basketballt inmiddels al 4 jaar maar is sinds maart van dit jaar pas bij Binnenland komen spelen. Hij is begonnen in ju12-2 en sinds dit seizoen speelt en traint hij in 12-1. Hij heeft veel bijgeleerd en heeft het erg naar zijn zin.

Bij Daan zit basketballen een beetje in het bloed, zijn vader heeft het namelijk ook altijd gedaan. Toen een vriendje van Daan ging basketballen is hij gaan kijken en vond het meteen leuk.

Lees het hele artikelwoensdag 27 november 2013
Job Naaijer mini van de week bij Heren 1

Zaterdag 30 november speelt Heren 1 thuis tegen BC Apollo uit Amsterdam.
Bij deze wedstrijd is Job Naaijer mini van de week. Job is al 3 jaar aan het basketballen. In 2010 is hij begonnen in de instroomgroep en via JU10-1 is hij vorig jaar gaan trainen en spelen in JU12-1.

 
Lees het hele artikelwoensdag 27 november 2013
Katja Koolmees mini van de week bij Dames 1

Komende zaterdag is Katja Koolmees onze mini van de week bij de Dames 1 wedstrijd tegen DAS uit Delft. Katja is inmiddels alweer dik 2 jaar aan het basketballen met veel plezier. Zij speelt en traint bij mu12-1.
 
Katja kwam in aanraking met basketbal door haar vriendinnetje Josca Overdijk die op dat moment alleen met jongens op de training aan het ballen was en het gezelliger vond als er ook een meisje bij kwam. Katja vond het meteen leuk en is ook gebleven.
Lees het hele artikeldonderdag 14 november 2013
Aankomende zaterdag is Tim van Dijk mini van de week

Zaterdag speelt Heren 1 tegen Almonte uit Eindhoven. Bij deze wedstrijd is Tim van Dijk de mini van de week. Tim is de oudste in het gezin met 4 kinderen. Hij basketballt inmiddels 2½ jaar,  maar heeft het eigenlijk altijd al leuk gevonden. 

Tim is met basketbal in aanraking gekomen door zijn vader Hans van Dijk. Hans is nu trainer/coach van ju12-1, het team waar Tim speelt. Tim heeft absoluut geen spijt van zijn keuze om te gaan basketballen.

 

Lees het hele artikeldonderdag 7 november 2013
Genicyn Brudet mini van de week

Komende zaterdag speelt Dames 1 in de Topsporthal om 20.00 uur de competitie wedstrijd tegen EBV Baros.

Bij deze wedstrijd is Genicyn, speelster van mu12, mini van de week. Genicyn speelt inmiddels al weer ruim 3 jaar basketbal. Ze is gaan basketballen omdat haar zus Chiyenna er heel erg enthousiast over was en dus wilde ze het zelf ook proberen. Inmiddels heeft ze met haar teamgenootjes een echt vriendschap opgebouwd en dat vindt Genicyn erg belangrijk.

Lees het hele artikeldonderdag 31 oktober 2013
Mini van de week bij D1 = Josca Overdijk

In de wedstrijd komende zaterdag van Dames 1 tegen Green Eagels in het Top Sport Centrum is Josca Overdijk de mini van de week.

Josca basketbalt inmiddels al 2 jaar. Ze traint en speelt in mu12. Bij Josca zit het basketballen in het bloed. Vader Rob is al jaren actief bij de vereniging en Josca wilde het basketballen ook weleens proberen. Ze vind een teamsport veel leuker dan een individuele sport.
 

Lees het hele artikelwoensdag 30 oktober 2013
Mini van de week = Boris Koopmans

Komende zaterdag 2 november om 20:15 uur zit er weer een mini van de week op de bank bij Heren 1 welke als tegenstander The Jugglers ontvangt.

Dit keer is het Boris Koopmans, speler in JU12-1.

Boris is iets meer dan 2 jaar geleden begonnen met basketballen. Eerst heeft hij nog wel gejudood meer bij Boris zit basketballen een beetje in het bloed. Zijn vader heeft vroeger gebasketbald en zijn nicht Roos speelt bij mu18-1. 

Lees het hele artikelwoensdag 9 oktober 2013
Mini van de week = Joel van Vliet

Komende zaterdag speelt Heren 1 thuis tegen Almonte uit Eindhoven. Bij deze wedstrijd is Joël van Vliet aan de beurt om mini van de week te zijn.

Joël is 11 jaar en is al 3,5 jaar aan het basketballen. Hij is gaan basketballen omdat hij het leuk vindt om in een team te spelen. Hij kan zijn energie er goed in kwijt en vindt het spelletje nooit saai. Joël vindt het eigenlijk gewoon een hele gave sport en het past echt bij hem.

Lees het hele artikelvrijdag 27 september 2013
Mini van de week - Valentijn den Otter

Na een jaren lange traditie bij Dames 1 is er komende zaterdag bij de Heren1 wedstrijd tegen de Groene Uilen een ‘MINI VAN DE WEEK’.

Valentijn den Otter mag het spits afbijten. Valentijn is een speler van ju12-1 maar is al 5 jaar aan het basketballen. Hij begon bij ju10 waar hij de eerst 2 jaar alleen nog maar trainde. Daarna speelde hij zijn wedstrijden bij ju10 met coach Dennis v/d Graaf. Een jaar later speelde Valentijn bij u12-2 met de coaches Arjo en Johan en  was hij bankspeler bij ju12-1. Dit seizoen is hij begonnen in ju12-1 en samen met coaches Hans en Johan hoopt hij er een mooie jaar van te maken.

 

Lees het hele artikeldonderdag 28 maart 2013
Chiyenna Somati is mini van de week
Zaterdag  30 maart om 17.00 uur is er weer een Dames1 wedstrijd in het Top Sport Centrum.
 
Chiyenna is nu 2 jaar aan het basketballen. Ze is ermee begonnen omdat ze een leuke sport zocht die ook nog goed bij haar lengte paste. Daarnaast was er ook nog een jongen is haar klas die ook op basketball zat en het leek haar gewoon leuk. Inmiddels speelt en traint Chiyenna  in u12-1.
Het leukste aan de trainingen vindt Chiyenna alle nieuwe dingen die ze steeds weer leert, ook al vindt ze dat soms wel moeilijk. Samen met haar team genoten heeft ze het heel gezellig en dat vindt Chiyenna ook heel belangrijk.  
Lees het hele artikelwoensdag 13 februari 2013
Eva Bakker de ‘mini van de week’.

Zaterdag 16 februari om 20.00 uur is er weer een Dames1 wedstrijd in het Top Sport Centrum.
Eva Bakker is bij deze wedstrijd de ‘mini van de week’.

Eva is al 3 ½ jaar al aan het basketballen. Ze is gaan basketballen omdat ze het een leuke sport vond en omdat haar vriendinnetje Michelle de Bruin ook ging basketballen. Om samen met haar in een team te basketballen leek Eva heel leuk. Eva speelt en traint op dit moment in mu12-1.

Lees het hele artikeldinsdag 29 januari 2013
Michelle de Bruin de ‘mini van de week’

Aankomende zaterdag staat de wedstrijd Dames 1 ProBuild Lions op het programma.. Bij deze wedstrijd is Michelle de Bruin de ‘mini van de week’.Michelle is een speelster van mu12-1.

Sinds de zomer van 2009 is Michelle aan het basketballen. Eerst binnen de interne competitie waar ze speelde bij de LA Lakers. Na de zomerstop is ze bij JU10-3, een mix team, gaan spelen. Vanaf de zomer van 2011 is ze in een echt meiden team MU-10 gaan spelen waar ze ook meteen winter-,en zomerkampioen werd. Sinds dit jaar speelt en traint ze bij MU-12 met veel plezier en uitdaging.

Lees het hele artikelwoensdag 16 januari 2013
Florinne van de Hulst - Mini van de week

Zaterdag 19 januari om 20.00 uur is er weer een Dames1 wedstrijd in het Top Sport Centrum.

Bij deze wedstrijd is Florine van der Hulst uitgekozen om ‘mini van de week ‘ te zijn.
Florine is al 5 ½ jaar al aan het basketballen. Ze komt uit een basketball familie. Haar moeder Wilma en haar tante Henriette speelde basketball. En haar zus Desiree speelt in u14-1. Basketballen zit Florine dus een beetje in het bloed. Florine speelt en traint op dit moment in u12-1.
 

Lees het hele artikeldonderdag 15 november 2012
Mini van de Week - Kim Scholman

Komende zaterdagavond speelt Dames 1 in het Topsportcentrum tegen LekDetec voor de beker competitie. Bij deze wedstrijd is Kim Scholman de ‘mini van de week’. Kim speelt al weer 4 jaar bij CBV Binnenland, op dit moment in het team mu12-1.

Kim, veel plezier en goed kijken naar die grote meiden in het Topsportcentrum!! 
vrijdag 2 november 2012
Mini van de Week - Evi Overgaauw

Komende zaterdagavond speelt Dames 1 in het Topsportcentrum tegen CTO. Bij deze wedstrijd is Evi Overgaauw de ‘mini van de week’. Evi is een speelster van mu12-1.

Evi is bezig met haar 4e seizoen en doet dat met veel plezier en inzet. Ze traint en speelt haar wedstrijden in mu12-1 maar traint ook mee vrijdag met mu14-1.
 
Ze kwam in aanraking met basketball omdat haar oudste zus een workshop basketbal op school kreeg tijdens de gymles. Hierdoor raakte ze zelf zo nieuwsgierig dat haar moeder een training regelde bij mix u10. Na de training was ze meteen verkocht.
Lees het hele artikeldonderdag 18 oktober 2012
Mini van de week = Florianne Boekenstijn

Komende zaterdag 20-11 is er weer een Dames 1 wedstrijd in het TSC. Bij deze wedstrijd is de ‘mini van de week ’ Florianne Boekenstijn.

Deze jongste telg uit de familie Boekenstijn is sinds haar 6e jaar aan het basketballen en dit jaar voor het eerst overgegaan naar u12. Ze speelt daar een spannende competitie bij u12-1. Ook traint Florianne bij de groep van mu14-1 en is daar bankspeelster.
 

Lees het hele artikelvrijdag 12 oktober 2012
Mini van de week - Iris Elfferich

Komende zaterdagavond speelt Dames 1 in het Topsportcentrum haar eerste thuiswedstrijd tegen BV Batouwe. Om 17.00 uur begint de wedstrijd. Bij deze wedstrijd is Iris Elfferich de ‘mini van de week’. Iris is een speelster van u14-2. Iris is nu 4 jaar aan het basketballen met veel plezier en inzet.

Lees het hele artikelmaandag 27 februari 2012
Kim den Hoedt Mini van de week

Afgelopen zaterdag 25-2 was er weer een Dames 1 wedstrijd in het TSC. Bij deze wedstrijd was de ‘mini van de week ’ Kim de Hoedt.

Deze jongste telg uit de familie den Hoedt is inmiddels al weer 3 jaar aan het basketballen en dit jaar voor het eerst overgegaan naar u12. Ze speelt daar een spannende competitie bij u12-2.

Kim is gaan basketballen omdat ze bijna niet anders kon. Er is bij Binnenland al een lange Den Hoedt historie.

Lees het hele artikelvrijdag 17 februari 2012
Mini van de week - Simone van der Hoek

Komende zaterdagavond speelt Dames 1 in het Topsportcentrum tegen CTO. Om 18.00uur begint de wedstrijd. Bij deze wedstrijd is Simone van der Hoek de ‘mini van de week’. Simone is een speelster van u12-2
Simone is pas 2 jaar aan het basketballen met veel plezier en inzet. Ze speelt haar wedstrijden in u12-2 maar traint ook mee met u12-1 en op maandag met u14.

Lees het hele artikeldinsdag 6 december 2011
Mini van de week - Jade Blagrove

Komende vrijdagavond komt Dames 1 weer in actie voor de beker. Dit keer in de Driesprong en wederom is er weer een speelster uit u12-1 gevraagd om ‘mini van de week’ te zijn.
Dit keer is Jade Blagrove degene die met de dames mee mag warmlopen.

Jade is inmiddels alweer 4 jaar aan het basketballen en dit jaar voor het eerst in u12-1.
Voordat Jade ging basketballen heeft ze geturnd maar was altijd veel groter dan de rest van de meiden en dat vond haar turn-juf geen gezicht. Nou bij basketball zijn we alleen maar heel blij met lange meiden!

Tijdens de trainingen heeft Jade het meeste plezier in een partijtje en een shoot-out. Het leukste tijdens de wedstrijden vindt Jade dat je echt kan zien hoe ze gegroeid zijn en dat ze steeds beter worden in het samenspelen. Vroeger verloren ze alles en nu winnen ze bijna alles.

Jade wil in de toekomst een hele goede speelster worden en hoopt dat er dan heel veel mensen naar haar team komen kijken, net als nu bij Dames 1. Komende vrijdag kunnen jullie in ieder geval al naar Jade komen kijken vanaf 20.45 uur in de Driesprong.

Wat is je droom bij basketball:
Een goede speelster worden en dat er later veel mensen naar ons team komen kijken, net als bij dames 1.
donderdag 17 november 2011
Mini van de week - Yuna Storm

Op zaterdag 19 november om 17.00 uur is er weer een Dames1 wedstrijd in het Top Sport Centrum. Hierbij is Yuna Storm uitgekozen om ‘mini van de week ‘ te zijn.

Yuna is alweer voor het 4e seizoen bezig met basketbal en wil graag nog jaren doorgaan omdat ze het zo leuk vindt.

Ze kende 4 jaar geleden Binnenland al omdat haar broer daar ook aan het ballen was en ze werd zo enthousiast dat ze , toen ze zelf een sport mocht uitkiezen, koos voor onze vereniging. Ze vond basketballen een veel leukere sport dan alle andere sporten die ze kende. Later hoorde ze dat haar oma ook altijd gebasketbald dus het zit Yuna in de genen.

Lees het hele artikeldonderdag 10 november 2011
Birgit Jaape Mini van de week

Komende zaterdag is Birgit Jaape de mini van de week tijdens de wedstrijd van Dames 1 tegen CTO in het Topsport Centrum.

Birgit is inmiddels aan haar 3e seizoen basketball bezig. Ze is 3 jaar geleden aan basketbal begonnen omdat het zo’n leuke teamsport is en omdat al veel van haar vriendinnen aan het basketballen waren. Ook is Birgit door haar vader enthousiast geworden voor basketbal omdat hij vroeger ook gebasketbald heeft.

Tijdens de trainingen vindt Birgit een wedstrijdje schieten en een partijtje spelen het aller-leukste. In de wedstrijden gaat het Birgit voornamelijk om het lol hebben met je team. Ooit hoopt Birgit in dames 1 te komen maar voorlopig wil ze gewoon zo lang mogelijk blijven basketballen en veel lol hebben.
dinsdag 18 oktober 2011
Mini van de Week - Eva van Oosten
Op zaterdag 22 oktober speelt dames 1 in de Driesprong. Voor deze wedstrijd is Eva van Oosten uitgekozen om mini van de week te zijn.

Drie jaar geleden is Eva gaan basketballen. Ze heeft het idee dat dat gekomen is omdat haar moeder Els ook al basketbalde. Heel leuk leek haar met een team te spelen en dat is uitgekomen.  

Eva speelde al twee  jaar wedstrijden in meisjes u 10-1 en speelt nu voor het eerste seizoen in meisjes u12-1. 

Lees het hele artikelmaandag 17 januari 2011
Mini van de week

Deze week is Elanur Simsek uit M12-1 mini van de week bij Dames 1!
 

 

Lees het hele artikelvrijdag 29 oktober 2010
Mini van de week

Desiree v.d. Hulst: eerste mini van de week in het seizoen 2010-2011
Desiree basketbalt al voor het vierde seizoen en stamt uit een echte basketballfamilie. Haar moeder, Wilma en tante, Henriëtte Bakker, oud bestuurslid,basketbalde bij Binnenland in vroegere jaren. Door haar moeder en tante is Desiree ook gaan basketballen.

Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.