Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 4 december 2018
M18-1 pakt punten in Utrecht

Zaterdag 1 december gaat M18-1 op bezoek in Utrecht bij de Cangeroes, die de tweede plaats bezetten in de tweede divisie. Een belangrijke wedstrijd in deze spannende competitie tussen 12 ploegen die zeer aan elkaar gewaagd zijn.

Binnenland heeft tot nu toe 8 punten uit 7 wedstrijden gehaald – waarbij aangetekend moet worden dat de 3 verliezen met een max verschil van 7 punten zijn geweest.

Vandaag gaan we dus de strijd aan met de nummer 2.
 

Lees het hele artikelmaandag 29 januari 2018
MU18-1 pakt tweede overwinning van het seizoen

Na helaas wat onvermijdelijke mutaties in het team na de kerst, en een merkbare betere instelling en trainingsopkomst, zijn de mannen de tweede helft v/h seizoen goed begonnen.

Twee weken terug werd er in Rosmalen na verlenging verloren van de huidige koploper van de competitie Black Eagles en afgelopen zaterdag volgde er de uitwedstrijd in Dordrecht tegen Rowic.

Van deze tegenstander werd in het begin van de competitie thuis nog verloren (70-75).
Helaas ontbrak Peer ( ziek ), maar waren we voor de rest compleet, inclusief Stef die zijn debuut maakte in MU18-1, notabene in een wedstrijd waar zijn vader de coach van de tegenpartij is.

Lees het hele artikelmaandag 20 november 2017
MU18-1 pakt eerste winst !

Na een flinke oorwassing tegen Cady , en een goede trainingsweek, speelden de mannen van U18-1 afgelopen zaterdag tegen Divine, een team uit de middenmoot met reeds twee overwinningen op zak, wedstrijd nummer 5 van dit seizoen.
Zonder de mannen van U16  ( uitwedstrijd ) en de blessures van Peer en Bart, hadden we slechts de beschikking over 3 wissels.

Met een sterk beginnende Timo, en geconcentreerd verdedigen pakken we een 7-2 voorsprong. Hierna stokt de aanval enigszins, en eindigt de eerste kwart gelijk: 11-11 . 

Lees het hele artikelwoensdag 1 november 2017
MU18-1 nog op zoek naar eerste winst

Na de eerste twee wedstrijden te hebben verloren tegen Black Eagles ( -22 ) en Rowic ( -5 ), was het zaterdag 28.10.2017 pas onze derde (!) wedstrijd in de tweede divisie B tegen Barons uit Breda , een competitie op niveau met ( te ) weinig wedstrijden , 16 in totaal.

Kort samengevat: de beste eerste helft tot nu toe , afgesloten met een kleine marge in ons voordeel:  38-30 ruststand.

 

Lees het hele artikelwoensdag 1 november 2017
Teampagina Jongens u18-1

Teampagina Jongens u18-1.

Afgelopen zaterdag 28 oktober verloren het team pijnlijk met 2 punten van de Barons.

Toch is er een teamfoto geschoten. Op naar de eerste W mannen! 

Lees het hele artikelzondag 4 oktober 2015
Jongens 18-1 Stelt zich alsnog voor

Jongens 18-1 is dit seizoen behoorlijk vernieuwd qua staf en spelers. Hier kunt u lezen uit wie dit team bestaat.

Lees het hele artikelmaandag 27 april 2015
Binnenland U18 eindigt knap op plaats 4

Nadat de eerdere wedstrijd tegen BC Bumpers niet doorging omdat BC Bumpers door het slechte weer besloot niet naar Barendrecht af te reizen werd de wedstrijd afgelopen zaterdag gespeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd was de vraag of BC Bumpers wel zou komen. De laatste 2 uitwedstrijden die zij moesten spelen kwamen zij niet vanwege personele problemen.  Gelukkig kwam BC Bumpers wel naar Barendrecht en kon er gespeeld worden. De wedstrijd in Sittard werd makkelijk gewonnen door Binnenland dus de verwachting was dan ook dat het niet heel moeilijk zou worden.

Lees het hele artikelzondag 12 april 2015
Binnenland JU-18 revancheert zich tegen Attacus

Voor de jongens van Binnenland U-18 zit het seizoen er bijna op. De laatste maanden was de competitie spannend maar rommelig. Diverse weekenden geen wedstrijd, teams die werden teruggetrokken uit de competitie, toets weken, blessures en noem maar op. Binnenland is nog steeds in strijd om plaats 4 in de competitie en moest dit weekend dus winnen van Attacus. De uit wedstrijd in Veghel werd na verlenging verloren met 1 punt. De Barendrechters waren dus uit op revanche.

 

Lees het hele artikelzondag 29 maart 2015
Binnenland U18 verliest van koploper

Afgelopen zaterdag moesten de jongens van Binnenland U18 naar Eindhoven. Tegenstander was de koploper uit de Landelijke 2e divisie, Almonte U18-1. In de thuis wedstrijd werd Binnenland weggespeeld in de eerste helft. Bij rust was het toen al 11-46. Dat moest dit keer anders. Binnenland had zich goed op deze wedstrijd voorbereid. Almonte had moeite met een zone en dus werd dat de te spelen verdediging. Ook aanvallend werden er afspraken gemaakt en Binnenland had er zin in.
 

Lees het hele artikelmaandag 23 maart 2015
Binnenland JU-18 verliest in Soest

Afgelopen zaterdag moesten de jongens van Binnenland onder 18 de zware uitwedstrijd spelen in Soest teren Red Stars. Beide teams hadden evenveel verliespunten. De inzet voor deze wedstrijd was dan ook plaats 3. Heel de week was er goed gewerkt door het team van Ron den Hoedt en Peter van der Perk. Met een goed gevoel werd dan ook uitgekeken naar deze wedstrijd. Helaas kreeg het team vervolgens wat tegenslagen te verwerken. Maar liefst 4 spelers van het vaste team konden door verschillende omstandigheden niet meespelen en 2 andere gaven aan wel mee te spelen maar niet fit te zijn.  Gelukkig werd het team geholpen door Jochem en zo werd met 7 spelers begonnen aan de wedstrijd.

Lees het hele artikelmaandag 16 maart 2015
Magna Cura Automatisering steekt jongens U18 in het nieuw

Het jongens U-18 team van Binnenland heeft in Magna Cura Automatisering een nieuwe sponsor gevonden. Het bedrijf van Leo den Hoedt, verzorgde nieuwe wedstrijd kleding voor het team. Spelers en coaches zijn dan ook zeer blij met deze nieuwe sponsor en de kleding.

Het jongens team van Binnenland onder 18 speelt zaterdag 21 maart om 14:15 uur in Soest tegen Red Stars. Red Stars staat momenteel op de derde plaats in de landelijke tweede divisie waar Binnenland op de vierde plaats staat. Het belooft een zeer zware en spannende wedstrijd te worden. 

Lees het hele artikelzondag 8 maart 2015
Moeizame winst Binnenland JU18 in Eindhoven

Het was alweer een maand geleden dat de jongens van het Binnenland onder 18 team een wedstrijd speelden. Toen werd er in Tilburg ruim gewonnen  van High Five. Vandaag werd het een andere wedstrijd. Tegenstander vandaag was Almonte JU18-2. Almonte heeft een zeer sterke jeugdopleiding en speelt zelfs met twee teams in de Landelijke 2e divisie.  Het eerste team staat op de tweede plaats en is nog in gevecht voor plaats 1. Het tweede team van Almonte staat op plaats 8. Gezien de kwaliteiten van het team is dat enkele plaatsen te laag. Binnenland was dus gewaarschuwd.

Lees het hele artikeldinsdag 10 februari 2015
Binnenland U18 pakt ruime winst in Tilburg

Nadat het team van Binnenland U18 vorige week, ondanks de winst, een minder goede wedstrijd had gespeeld moest er iets worden rechtgezet. Tegenstander was High Five uit Tilburg. In de thuis wedstrijd had Binnenland gewonnen met 80-30. Het gevaar van onderschatting lag dus op de loer. Een mooie taak voor de coaches Ron den Hoedt en Peter van der Perk om het team op scherp te zetten. De doelstelling voor de wedstrijd was dat de tegenstander niet meer dan 20 punten mocht scoren.

 

Lees het hele artikelmaandag 2 februari 2015
Binnenland U18 wint van BC Kimbria

Nadat de wedstrijd van vorige week niet doorging omdat BC Bumpers door het slechte weer besloot niet naar Barendrecht af te reizen kwam nu BC Kimbria op bezoek. Het team uit Maastricht doet het erg goed in de Landelijke 2e divisie en staat op een mooie 5e plaats. Dat is maar 1 plaats onder Binnenland. Het verschil tot deze wedstrijd was maar 2 punten.


 

Lees het hele artikelwoensdag 28 januari 2015
Netzaken.nl sponsort Jongens U-18

Het jongens U-18 team van Binnenland heeft in Netzaken.nl een nieuwe sponsor gevonden. Het bedrijf van Nico Laban, verzorgt kleding voor het team. Spelers en coaches zijn in een mooie joggingbroeken en hoodies gestoken. Deze kleding is voor het reizen naar en van wedstrijden.


 

Lees het hele artikelvrijdag 23 januari 2015
Binnenland Jongens U-18 verliest nipt van Koploper

Afgelopen zaterdag moesten de jongens van Binnenland U-18 naar Vlissingen voor hun tweede wedstrijd in 2015. BC Vlissingen is al het gehele seizoen de koploper en had nog geen wedstrijd verloren. In de thuis wedstrijd verloor Binnenland kansloos met 47-71 van de kampioen van het vorig seizoen. Binnenland kon zich opmaken voor een moeilijke wedstrijd.

In het eerste kwart laten de Barendrechters direct zien dat er de afgelopen paar maanden heel veel geleerd is. Met soms oogstrelende aanvallen en een goede verdediging pakt het brutaal een voorsprong. Na 7 minuten staat het 7-15 voor de Binnenlanders. Op dat moment laten de scheidsrechters zich niet van hun goede kant zien en nemen enkele dubieuze beslissingen. Vlissingen kan mede daardoor terugkomen in de wedstrijd 11-15. Gelukkig weten de jongens van Binnenland de draad weer op te pakken en winnen het eerste kwart: 13-20.

Lees het hele artikelzondag 11 januari 2015
Binnenland U-18 wint van Virtus

De mannen van Binnenland U-18 speelden afgelopen zaterdag hun eerste wedstrijd van 2015. Virtus uit Werkendam kwam op bezoek in sporthal de Driesprong te Barendrecht. In september 2014 speelde beide ploegen de eerste wedstrijd tegen elkaar. In Werkendam won Binnenland na een ware thriller met twee punten verschil. Binnenland kon zich dus opmaken voor een zware wedstrijd.
 

Lees het hele artikelmaandag 5 januari 2015
U-18 wenst u het aller beste voor 2015

De jongens van het onder 18 team van Binnenland spelen dit seizoen in de landelijke 2e divisie. Dit is de landelijke competitie direct onder de eredivisie. Van het team van vorig seizoen zijn slechts 3 spelers over gebleven. Het team is aangevuld met spelers uit het voormalige U16 team. Voor deze jonge spelers was het een heel grote stap om in een hogere leeftijdcategorie en op landelijk niveau te spelen. Vlak voor aanvang van het nieuwe seizoen werden Ron den Hoedt en Peter van der Perk gevonden om dit team te begeleiden.

Lees het hele artikelzondag 14 december 2014
Binnenland U-18 verliest van sterk Almonte

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van 2014 voor de jongens van Binnenland U18 op het programma. Tegenstander was het zeer sterke Almonte onder 18-1 team. Dit team staat op de tweede plaats in de landelijke 2e divisie. Binnenland staat op de derde plaats maar het verschil tussen de bovenste twee teams, Almonte en Vlissingen, is met de rest van de teams in deze competitie zeer groot.


 

Lees het hele artikelzondag 7 december 2014
Binnenland U18 onderuit in Veghel

Na een winning streak van 7 wedstrijden weten de jongens van Binnenland U18 weer wat verliezen is. Het hing al een paar wedstrijden in de lucht. Waar aan het begin van de competitie 40 minuten lang gestreden werd voor elke centimeter van het veld kroop er de laatste weken een bepaalde gemakzucht in het team. Bij een voorsprong dacht het team al dat het de wedstrijd gewonnen had en dit had als resultaat dat de intensiteit verzwakte en de tegenstander steeds weer terug in de wedstrijd kon komen. Dit was afgelopen zaterdag ook weer het geval.

Lees het hele artikelzondag 30 november 2014
Binnenland Jongens U-18 wint van Red Stars

Afgelopen zaterdag kwam Red Stars uit Soest op bezoek in sporthal de Driespong. Red Stars is de  nummer vier van de competitie en heeft, net als vorig seizoen, een heel sterk team. Binnenland, dat derde staat kon zijn borst dan ook nat maken. Red Stars was echter niet compleet naar de wedstrijd gekomen. Door blessures, ziektes en andere verplichtingen kwamen de gasten slechts met 5 spelers naar Barendrecht. Ondanks dat Red Stars maar 5 spelers bij zich had moest Binnenland vol aan de bak. De spelers van Red Stars waren allen lang en konden ook nog heel goed basketballen.

De wedstrijd kwam in periode 1 net echt op gang. Red Stars stond in een zone verdediging en Binnenland speelde te passief. Waar de afgelopen weken nog veel variatie in de aanvallen zaten stonden de spelers nu te veel stil.  Hierdoor kon Red Stars makkelijk in de wedstrijd blijven en na de 1e periode was de stand 12-10 voor de thuisploeg.

De wedstrijd is vastgelegd, fotoreportage te zien via deze link.
Dank Constant Sabel!

Lees het hele artikelzondag 23 november 2014
Binnenland U18 verliest bijna van zichzelf

De jongens van Binnenland U18 doen het boven verwachting goed in de landelijke 2e divisie. Na 7 wedstrijden staat het op een mooie 3e plaats in een competitie met 12 teams. Afgelopen zaterdag mochten de jongens naar Den Bosch om tegen het U18-1 team van EBBC te spelen. EBBC stond op de vijfde plaats en de Barendrechters konden een moeilijke wedstrijd verwachten.

Binnenland begon heel sterk aan de wedstrijd. EBBC ging in een 3-2 zone verdediging staan en Binnenland had daar totaal geen moeite mee. Na 4 minuten staat het 0-8 in het voordeel van de gasten. Zoals al diverse wedstrijden dit seizoen denkt het team van Binnenland dan al dat het de wedstrijd gewonnen heeft en gaat nonchalanter spelen. EBBC maakte daar dankbaar gebruik van en komt terug in de wedstrijd 6-8 na 6 minuten. Gelukkig schakelt het team uit Barendrecht weer snel om. Verdedigend zet het weer een stapje harden en aanvallen worden goed uitgespeeld. Het eerste kwart wordt afgesloten met een 8-19 voorsprong. 

Lees het hele artikelmaandag 17 november 2014
CBV Binnenland U18 speelt 1 helft goed

Zaterdag 8 november 2015 speelde Binnenland U18 in de eigen sporthal alweer de zevende wedstrijd van het seizoen. Nu kwam het tweede team van Almonte U18 naar Barendrecht. Binnenland was vooraf gewaarschuwd. Almonte kon met de sterkste opstelling komen omdat hun U18-1 team pas op zondag zou spelen. Daarnaast had Almonte U18-2 ongeveer dezelfde uitslagen als Binnenland dus deze wedstrijd kon alle kanten op.


 

Lees het hele artikelzondag 2 november 2014
Jongens U18-1 doet het goed in Landelijke 2e divisie

Na enkele jaren in de eredivisie te hebben gespeeld werd door het bestuur van Binnenland besloten dit jaar een niveautje lager te gaan spelen. Door de Nederlandse Basketbal Bond is er een nieuwe competitie opzet gemaakt. Er is een eredivisie,  daaronder zou een landelijke eerste divisie komen en vervolgens een tweede divisie die zou bestaan uit vijf afdelingen. Omdat er te weinig animo was van verenigingen voor de eerste divisie is deze er dit jaar niet. De tweede divisie is dit jaar ook niet opgezet zoals het vooraf de bedoeling was. Deze bestaat nu uit twee afdelingen, Noord Nederland en Zuid Nederland.  Binnenland U18 komt nu uit in de 2e divisie Zuid Nederland.

Lees het hele artikeldinsdag 15 april 2014
Club van 100 steunt JU18-1 int. toernooi DKV-Sparteens-CUP

BCC Sparta Bartreng, in Betrange Luxemburg, organiseert voor de 8e keer het DKV SparteensCup toernooi. Tot nu toe namen hier meer dan 60 teams aan deel. JU18-1 is uitgenodigd en zal vrijdagochtend afreizen om dit jaar dit deel te nemen aan dit 3-daags toernooi.

Andere deelnemende landen zijn oa, Duitsland, België, Denemarken, Luxemburg, Servië , Italië.

De club van 100  zal voor de deelname aan dit toernooi een bijdrage leveren, bedankt hiervoor!
dinsdag 10 december 2013
JU18-1 neemt deel aan de Rotary Club Barendrecht Santa Run

Topsport team JU18-1 zet zich in voor het goede doel!

Zaterdag 14 december organiseert de Rotary Club Barendrecht zijn eerste Santa Run. Vanaf circa 13.30 uur zullen de straten in Barendrecht rood zien van de Kerstmannen-pakken. JU18-1 en alle andere deelnemers lopen verkleed als Kerstman het parcours en steunen met hun deelname het goede doel. De Santa Run is een sponsorloop van circa drie kilometer in kerstsfeer, waaraan jong en oud kunnen meedoen.

Oproep: Doet jou team naast JU18-1 ook mee?

Lees het hele artikelzondag 13 oktober 2013
MU18-1-Opvreten maak ze helemaal gek in de defence

We moesten het vandaag zonder Kim Driessen stellen want die mocht meedoen met Mu20 in Tubbergen. Grasshoppers blijft voor ons toch een rivaal. We wilde dan ook winnen winnen en nog eens winnen. In de kleedkamer werd besproken dat we positief moeten zijn naar elkaar en de focus op de juiste zaken moeten hebben (niet op de scheids, tribune etc).Kees Koopmans schoot ook weer raak. Check reportage hier.

Lees het hele artikeldinsdag 6 augustus 2013
Ju18-1 Binnenland in de zomer aan de gewichten

Afgelopen seizoen is ju16-1 met een aantal 2e jaars u18-1 spelers uitgekomen in de ju18-1 eredivisie. Het was een zeer leerzaam seizoen, waarin het team vaak een deel van de wedstrijd goed mee konden komen. Meestal werd het verschil in het laatste kwart gemaakt. Dit kwam door de fysiek sterkere tegenstanders, vanwege het leeftijdsverschil.

Aankomend seizoen komt ju18-1 weer uit in de eredivisie. De tegenstanders komen o.a. uit Weert, Den Bosch, Rijswijk en Eindhoven.

Lees het hele artikelmaandag 13 mei 2013
Selectietrainingen ju18-1 eredivisie seizoen 2013-2014

Vanaf maandag 13 mei starten bij Binnenland de selectietrainingen voor het ju18-1. De selectietrainingen worden gehouden op:

Donderdag 16 mei van 18:15 tot 19:45
Donderdag 23 mei van 18:15 -19:45

Ook in het seizoen 2013-2014 gaat het ju18-1 weer spelen in de eredivisie. Wil jij deelnemen aan deze selectietrainingen, of ben je een talentvolle speler geboren in 1998, meld je dan aan bij Mitchell Lieveld.

Lees het hele artikelzondag 17 maart 2013
ju18-1 speelde afgelopen weekend 2 zware competitie wedstrijden

Het afgelopen weekend stond er een zwaar programma te wachten voor het ju18-1 team. Vrijdagavond moest het team aantreden thuis in de Driesprong tegen de nummer 2 uit de competitie Lokomotief. De eerste helft kon Binnenland nog aardig bijblijven een speelde zijn sterkste spel. Ruststand 30-37. De tweede helft echter speelde u18-1 tegen zichzelf. Meer dan een schamele 12 punten kwam u18-1 niet verder, eindstand 42-73. Zaterdagochtend was het vroeg uit de veren om af te reizen naar Zwolle. Zonder Dennis de Graaf (selektie NT U18) en de vermoeidheid van de avond daarvoor resulteerde de match tegen de Basketbal Academy Zwolle in een 76-35 eindstand.

Kees Koopmans "schoot" van de 1e wedstrijd tegen Loko weer fraaie beelden.
maandag 11 maart 2013
Jongens onder 18-1 laat kans om te stunten tegen ZZ Leiden onbenut

Voor de derde keer dit seizoen staan beide teams tegenover elkaar. ZZ Leiden bleek twee keer te sterk voor de ploeg uit Barendrecht. Afgelopen zaterdag ontving Binnenland de ploeg voor het eerst thuis in de Driesprong. Het is ZZ Leiden dat het best begint aan de wedstrijd. Via 8-15 na tien minuten spelen en 27-32 bij rust, kijkt de thuisploeg tegen een kleine achterstand aan. In het derde kwart, neemt Binnenland brutaal de leiding in de wedstrijd. Mede door drie driepunters van Lennart van Leening leidt de thuisploeg met nog twee minuten in het kwart met 47-43. Na dertig minuten staat er een gelijke stand van 47-47 op het bord. ZZ Leiden begint sterk in het beslissende vierde kwart. Mede door twee weggegeven aanvallende rebounds loopt de uitploeg uit naar 57-51. Binnenland maakt in de resterende zes minuten voldoende stops om langszij te komen. De afronding in de fast break laat alleen te wensen over. De thuisploeg laat een goede kans op een stunt tegen ZZ Leiden onbenut. Het werd 58-73 voor de ploeg uit Leiden.

Lees het hele artikelmaandag 11 februari 2013
Jongens u18-1 verslaat RTC Noord ook in eigen huis

Het jongens onder 18-1 team, dat afgelopen vrijdag op het Sportgala van de gemeente Barendrecht naast de prijs van ‘meest veelbelovende sportploeg’ greep, heeft voor de vierde keer dit seizoen gewonnen. Het jongste team van de competitie ontving RTC Noord uit Groningen, dat met nul punten onderaan de ranglijst staat. In de begin fase ontlopen beide ploegen elkaar nauwelijks. Binnenland heeft voornamelijk moeite met het afstoppen van de Groningse guards, aan de andere kant van het veld maakt het team dankbaar gebruik van het gebrek aan helpside in de Groningse defensie. RTC Noord leidt na twintig minuten spelen met 38-40. In het derde kwart verandert het spelbeeld, Binnenland controleert de rebound en dus de wedstrijd. De maximale voorsprong bedraagt veertien punten. De wedstrijd gaat uiteindelijk verdiend gewonnen met 85-74. Lennart (22), Ruud (20),Dennis (17) en Gillian (13) eindigden in dubbele cijfers.

Lees het hele artikelmaandag 4 februari 2013
Ju18-1 kan goede eerste helft geen vervolg geven tegen Harlemlakers

Binnenland begon voortvarend aan de wedstrijd. Na vijf minuten spelen, neemt de ploeg brutaal de leiding tegen de nummer vier in de competitie, Harlemlakers uit Amsterdam. De volledige basis vijf komt tot scoren en de intensiteit in de verdediging is zoals de coaches het graag zien. Ruud
zorgde voor spektakel door over de center van Harlemlakers heen te dunken.Het eerste kwart wordt afgesloten met een 20-19 achterstand.

Lees het hele artikelwoensdag 16 januari 2013
Jongens u18-1 moet meerdere erkennen in Black Eagles

Na een korte winterstop hervatte jongens onder 18-1 afgelopen zaterdag het seizoen met een thuiswedstrijd tegen de nummer vijf in de competitie, Black Eagles. Aanvoerder Dennis moest de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan wegens griep. Raidell maakte zijn eerste minuten van het seizoen, na ruim vier maanden blessureleed.

De eerste helft is duidelijk voor de bezoekers. Binnenland heeft bijzonder veel moeite met de zone verdediging van de gasten uit Rosmalen. Binnenland gaat rusten met een 17-28 achterstaand. In het derde kwart laat Binnenland zien dat het zich niet zomaar gewonnen geeft en knokt zich terug in de wedstrijd. De zone verdediging wordt lek geschoten en binnen no-time staan de ploegen gelijk. Het breekpunt in de wedstrijd is de vierde fout van de goed spelende Lennart en Jochem vroeg in het derde kwart. Daarnaast laat de thuisploeg teveel kansen op de vrijeworplijn onbenut. Black Eagles loopt uit en wint de wedstrijd met 42-60. Topscorer aan Binnenlandse zijde werd Lennart van Leening met 19 punten.

Lees het hele artikelmaandag 17 december 2012
Jongens 18-1 revancheert zich tegen Almere Pioneers

Na vorige week onverwachts kansloos verloren te hebben van Rotterdam Basketbal, heeft het team zich gerevancheerd tegen het hoger geklasseerde Almere Pioneers. Het betekent de derde overwinning voor de ploeg van Mitchell Lieveld en Floris de Jong. Vanaf minuut één was Binnenland de bovenliggende partij. Door een run aan het einde van de eerste helft wordt de ruststand bepaald op 33-25. De grootste voorsprong in het derde kwart bedraagt veertien punten. Door een mindere fase van de thuisploeg komt Almere Pioneers terug tot vier punten. Door driepunters van de goed spelende Jochem van Maanen en Christiaan Pronk komt er een einde aan de inhaalrace van de bezoekers. De wedstrijd wordt gewonnen met 56-60. Topscorer aan Binnenlandse zijde werd aanvoerder Dennis van der Graaf met 16 punten.

Lees het hele artikeldinsdag 4 december 2012
Jongens u18-1 moet meerdere erkennen in fysiek spelend ZZ Leiden

Wegens de topper ZZ Leiden tegen Gasterra Flames in de heren eredivisie, wordt de wedstrijd gespeeld in de Vliethorst in Voorschoten. Het team begint erg sterk tegen het sterker geachte ZZ Leiden. Lennart valt na enkele minuten spelen geblesseerd uit met een enkelblessure. ZZ Leiden heeft geen antwoord op het snelle spel van de ploeg uit Barendrecht. Binnenland neemt door een hoge intensiteit in de verdediging brutaal en verdiend de leiding in de wedstrijd. ZZ Leiden knokt zich terug in de wedstrijd en weet de achterstand van negen punten om te zetten in een 32-30 ruststand. In de tweede helft hebben de jongens uit Barendrecht moeite met het fysieke spelen van de thuisploeg. De overigens goed fluitende scheidsrechters laten fysiek gezien meer toe dan in de eerste helft. Mede door de goede verdediging van de thuisploeg en de smalle rotatie, door het uitvallen van Lennart, wint ZZ Leiden met 68-44. Gillian Boldewijn, net als Jochem,Ruud en Raidell geselecteerd voor de voorselectie van het Nederlands Team u16, werd topscorer met 18 punten.

Lees het hele artikelzaterdag 1 december 2012
Wedstrijden van Jongens 18-1 verplaatst

De thuiswedstrijd van Jongens 18-1 tegen Zwolle van as donderdag 06-12 is verplaatst naar zaterdag 23-03-2013, 17:45 uur.

De uitwedstrijd tegen Red Giants van donderdag 14-03-2013 wordt verplaatst naar zaterdag 16-03-2013, tijd volgt nog.
dinsdag 27 november 2012
ju18-1 weet tegen BS Weert de punten niet in eigen huis te houden

Tot op drie minuten voor tijd kon niemand voorspellen wie deze wedstrijd zou gaan winnen. Uitblinker Lennart van Leening brengt de thuisploeg met een knappe driepunter op een 78-77 voorsprong. Gillian Boldewijn pakt zijn vijfde fout met nog tweeënhalve minuut te spelen. BS Weert benut de twee vrije worpen, 78-79. In de daarop volgende aanvallen komt het team niet tot scoren, terwijl BS Weert veilloos is vanaf de vrijeworplijn . Met een 80-85 achterstand en minder dan twee minuten te spelen op de klok, wordt in een time-out besproken hoe we tot een snelle score kunnen komen. Justin wordt prima afgestopt maar weet Dennis vrij te spelen op de driepuntslijn, helaas gaat zijn schot er niet in. BS Weert speelt de wedstrijd professioneel uit en wint de wedstrijd met 81-95. Lennart van Leening werd topscorer met 29 punten gevolgd door Dennis van der Graaf (19) en Justin van Vugt (15).

Lees het hele artikelmaandag 5 november 2012
Ongeslagen koploper Eiffel Towers heeft handen vol aan jongens u18-1

Het jongens u18-1 team heeft afgelopen zaterdag knap tegenstand geboden tegen de nog ongeslagen koploper Eiffel Towers uit Den Bosch. Eiffel Towers had een off-day en daar maakte de thuisploeg dankbaar gebruik van. Na een matige start ging het eerste kwart verloren met 7-16. Het tweede kwart gaat knap gewonnen met 22-17. Met een ruststand van 29-33 en een zichtbaar geïrriteerde tegenstander hangt een stunt in de lucht. Eiffel Towers knokt zicht terug in de wedstrijd door in de tweede helt over te stappen op een zone verdediging. In de zone komt de bal te weinig inside en van buiten wordt er tegen een te laag percentage raak geschoten. Eiffel Towers wint het derde kwart met 10-18. Het jonge team van Mitchell en Floris vecht voor wat het waard is, wint het laatste kwart met 17-15, maar komt uiteindelijk net tekort. Eindstand 56-66. Topscorer aan Binnenlandse zijde werd Dennis van der Graaf met 16 punten.

Lees het hele artikeldinsdag 30 oktober 2012
ju18-1 boekt tweede overwinning door RTC Noord Groningen te verslaan

Een wedstrijd met twee gezichten. Zo kan deze wedstrijd het best omschreven worden. Het eerste kwart wordt nog eenvoudig gewonnen met 10-25. Een 29-43 ruststand geeft vertrouwen voor een goede afloop. Niet is minder waar. Het spelbeeld verandert compleet in het derde kwart . Mede door de foutenlast van belangrijke spelers als Dennis, Jochem en Gillian komt RTC Noord terug in de wedstrijd. Als dan ook het arbitraire duo met onsportieve fouten, technische fouten en dubbel fouten begint te strooien, lijken de Groningers de punten in eigen huis te houden. Niets is minder waar, Binnenland geeft zich niet zomaar gewonnen. Mede door, de tot dan toe matig spelende Dennis, die zes punten in money time scoort, is de tweede overwinning van het seizoen een feit. Vijf spelers eindigen in dubbele cijfers: Dennis (16), Gillian (14), Chris (11), Justin en Ruud (10)

Lees het hele artikelmaandag 22 oktober 2012
Jongens u18-1 verliest bekerwedstrijd van BS Leiden

Afgelopen zaterdag trad het team van Mitchell en Floris aan voor de beker uit tegen BS leiden u18-1. Vorige week tegen Harlemlakers liet het team bij vlagen goed spel zien, maar kwam het uiteindelijk tekort. Mede door een zeer matig derde kwart ging de wedstrijd uiteindelijk verloren met 57-96. Tegen BS Leiden wilden we de stijgende lijn doortrekken en dat deed het team. Het eerst kwart is van zeer hoog niveau en we blijven prima bij, 24-20. Het tweede kwart is stukken minder dan het eerste en gaat verloren met 23-9. Het verschil in de tweede helft blijft continu rond de vijftien punten in het voordeel van de thuisploeg. Aan het einde van de wedstrijd forceren we zonder succes om dichterbij te komen, waardoor de eindstand bepaald werd op 88-65. Topscorers aan Binnenlandse zijde waren Dennis van der Graaf en Gillian Boldewijn met respectievelijk 22 en 17 punten.

Lees het hele artikelzaterdag 20 oktober 2012
Ook Jongens U18-1 speelt voor de beker

Jongens u18-1 speelt vandaag voor de beker uit tegen BS Leiden. Dit zal een zware kluif worden voor de mannen van Mitchell en Floris, maar het blijft natuurlijk wel voor de beker en dan is alles mogelijk!!

Voor de weg to the finals lees het hele verhaal.

Lees het hele artikeldinsdag 9 oktober 2012
BC Apollo maat(je) te groot voor jongens u18-1

BC Apollo, door velen getipt als titelkandidaat, was vanaf minuut een de baas in eigen huis. BC Apollo scoort in het eerste kwart maar liefst zes driepunters. Via de volgende kwartstanden: 40-15,22-11,28-12, wint de thuisploeg eenvoudig van het jongens onder 18-1 team van CBV Binnenland.

Lees het hele artikelmaandag 1 oktober 2012
Jongens onder 18-1 wint na verlenging van Almonte Basketbal

Na slechts twee competitiewedstrijden heeft jongens onder 18-1 de eerste overwinning van het seizoen binnen. Er moest een verlenging aan te pas komen om Almonte Basketbal uit Eindhoven puntloos huiswaarts te sturen. Met nog twee minuten in reguliere speeltijd, stand 55-44 leek er geen vuiltje aan de lucht voor de jongens van Mitchell en Floris. De bezoekers gaven zich niet zomaar gewonnen en weten op onverklaarbare wijze er een verlenging uit te slepen. Het jonge u18 team toont veerkracht en weet na vijf minuten extra tijd, de twee punten in Barendrecht te houden. Vier jongens in dubbele cijfers: Dennis (19), Justin (12), Ruud (12) en Christiaan (10).

Lees het hele artikelwoensdag 26 september 2012
j18-1 komt in eerste eredivisiewedstrijd net tekort tegen Black Eagles

Het jongens onder 18-1 team onder leiding van Mitchell Lieveld en Floris de Jong heeft afgelopen zaterdag niet weten te stunten tegen het sterker geachte Black Eagles uit Rosmalen. Het thuisspelende Black Eagles was met 65-51 te sterk voor de jongens uit Barendrecht. Terugkijkend op het duel blijkt dat het team de matige start, 23-11 na 10 minuten spelen, niet meer te boven is gekomen.

De kwartstanden 23-11,17-18,12-15 en 13-7 laten zien dat het jongste team uit de competitie zeker niet onderdeed voor de thuisploeg. Topscorer aan Binnenlandse zijde werd Jochem van Maanen met 14 punten, gevolgd door Dennis van der Graaf (12) en Ruud Lutterman (10). Foto's bekijken/bestellen.

Lees het hele artikelvrijdag 14 september 2012
Raidell de Pree geblesseerd geraakt tijdens training

Gisteravond raakte Raidell op ongelukkige wijze geblesseerd aan zijn elleboog.

In een rebound oefening was er een botsing waarbij zijn elleboog uit de kom schoot bij Raidell. Met veel pijn is Raidell naar het ziekenhuis gegaan waar de elleboog is teruggeplaatst en vervolgens de zaak in het gips is gezet.  Vanaf volgende week krijgt hij lichter gips voor ongeveer 3 weken. Daarna zal revalidatie volgen.

Veel sterkte en een spoedig herstel toegewenst Raidell. Hopen je weer snel terug te zien bij ju18-1!
donderdag 23 augustus 2012
CBV Binnenland Jongens onder 18-1 maakt zich op voor de eredivisie

In het seizoen 2012-2013 zal het u18-1 team van CBV Binnenland uitkomen in de hoogste landelijke competitie. Het team staat onder leiding van Mitchell Lieveld en Floris de Jong.

Mitchell en Floris hadden het vorig seizoen het ju16-1 onder de hoede welk succesvol een interrayonaal competitie speelde.

De selectie bestaat uit zeven tweedejaars u16 spelers, tw: Christiaan Pronk, Marijn Laban, Jochem van Maanen, Wyrnus Pikeur, Raidell de Pree, Ruud Lutterman en Gillian Boldewijn. Justin van Vugt, Lennart van Leening en Dennis de Graaf zijn reeds u18 spelers. Gillian Boldewijn is de enige nieuwkomer, hij komt
over van Rotterdam Zuid.

De visie van zowel coaches als spelers is gericht op de lange termijn, waarin het ontwikkelen van spelers centraal staat.

De sponsors die het spelen op eredivisie niveau tot nu toe mogelijk maken zijn: Arcus Nederland BV, Advocatenkantoor Borsboom & Hamm en Contigo Personal Training.

Zaterdag 25 augustus om 15:00u. speelt het team een oefenwedstrijd tegen Sparta Nijkerk welke dit seizoen in de interrayonale competitie uitkomt.
 
maandag 18 juni 2012
ju18-1-Stroopwafelactie

1025 Pakjes stroopwafels in totaal zijn de de afgelopen weken door de spelers verkocht en online besteld! De precieze  netto opbrengst wordt pas duidelijk als alle totaal bedragen van de verkochte wafels binnen zijn. Voorlopige schatting van de opbrengst is 900 euro.

De wafels zijn besteld en vanaf volgende week donderdag worden de kraak-verse wafels geleverd door de spelers. Voor de online bestellers is er volgende week zaterdag 30 juni de mogelijkheid om de wafels af te halen tussen 10:00 en 12:00 bij de Tip-In of in overleg worden deze bezorgd of kunnen worden opgehaald.

Aan alles kopers, DANK namens het team!

 
zaterdag 9 juni 2012
ACTIE: Help CBV Binnenland ju18-1 de eredivisie in
ONLINE NU 457 (30 dozen!) PAKJES BESTELD DOOR:
Mitchell, Familie van Bennekom, Henk Los, Job Naaijer, Herman Appers, Eric Trommelen, Dennis van der Graaf, Huib Theeuwkens, Mohammad Bahreman, J.vd.stoep, Joke Kooijman, Joost van Rangelrooy, Stef Zorg, Reinier, Paul van der Bol, fam Bourgonje, Fam. De Bruin, Evert Jan Hummelen, G. Onnink, Wilma van der Hulst, Nico Laban, Gerard Ritstier, Eline Kasius, Evi Overgaauw, Pieter Mourik, Tjeerd Rijpstra, Yannick Brammerloo, Rianne Westerdijk, Tuur, Sonja de Moor, Ine van Baalen, Lonneke de Jong, Ankie Flohr, Ruud Driesen, Marianne Kleinjan, Iris Elfferich, Fam. Bikker, John Tjon, Jasper Kooiman, Anneke de Jong, Ton Baan, Marc Adelmund, Lois Ottevanger, Sandra Bakker, Roos Koopmans, Fm. Van Keulen, Isis Onnink, Dolf Lutterman, Bart van den Bogerd, Niels Ritstier, Contigo Personal training, Vishal Hartmans, Priscilla van Andel & Sander Trommelen, Fam. Karam, Mark & Marloes Verbaas, Fam. de Raad, Sasja van der Ven, Sjoerd van Vilsteren, Familie Lars Jansen, Isabeau Knip, Fam. Kraak, Sven Verschuren, Peter van Driel, Jos van der Keur, Ad van der Meer, Wim vd Hoek, Lennart, N. Kasius, Nigar Peker, Michel Appers, Ronald van Ooijen, Rolien Eggens, Christa Onnink, Linda Appers, fam. Yvonne de Graaf, Gerdi en Hans, Gea van Vilsteren, Gillian Boldewijnm, Cézanne, Janny Kroesen, Janny Kroesen, move@manning, Vincent Emrich, Cheryl Aisjah, Justin van Vugt, Olivier Heidman

CBV Binnenland gaat het nieuwe seizoen 2012-2013 een uitdaging aan met het nieuw jongens U18-1 team. Dit team heeft zicht ingeschreven voor de hoogste landelijke competitie, de eredivisie!

Onder leiding van de coaches Mitchell Lieveld en Floris de Jong, die het vorig seizoen met succes ju16-1 in een interrayonale competitie geleid hebben, zijn de ambities voor het komend seizoen met het talentvolle nieuwe ju18-1 team seizoen hoog gelegd.

Maar, inschrijven en deelnemen in de u18-1 eredivisie kost een aanzienlijk bedrag.

Daarom is er een oerdegelijke, hollandse, stroopwafelactie gestart. Waarvan de opbrengst hopelijk een zo groot mogelijk deel van het benodigde bedrag gaat dekken!

Nu direct bestellen via www.cbvbinnenland.nl/stroopwafelactie.

Lees het hele artikeldonderdag 31 mei 2012
Kampioenswedstrijd ju18-1 versus DAS

Zaterdag as, om 16:30 speelt ju18-1 zijn kampioenswedstrijd tegen DAS.

Ju18-1 is gelijk geeindigd met DAS in het rayon onder 18 klasse. In de reguliere competitie is de stand 1-1 geworden, dus dit belooft een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd wordt om 16:30 gespeeld in de Carla de Liefde sporthal in Oud Beijerland.
zaterdag 7 januari 2012
Vaststelling voor Jongens 18-1

De openstaande uitwedstrijd op 3 maart van Jongens 18-1 tegen Rotterdam Basketbal wordt gespeeld op 07-04-2012, aanvang 1300 uur.
maandag 28 november 2011
Foto's Juventus JU18 - Binnenland JU18-1

Afgelopen zaterdag speelde JU18-1 uit bij Juventus en won ruim. Via deze link zijn wat foto's van de wedstrijd te vinden >>>>>
vrijdag 28 januari 2011
R'dam Zuid tegen Jongens 18-1 vastgesteld

De uitwedstrijd van Jongens 18-1 bij Rotterdam Zuid is vastgesteld op zaterdag 5 maart 21:00 uur.
zaterdag 1 januari 2011
Jongens 18-1 speelt kwartfinale regiobeker op 8 januari Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.