Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 21 november 2019
sponsorkliks

Geachte ouders, leden, supporters, sponsors


Graag jullie aandacht voor het volgende.

Nu in deze tijd van het jaar er weer Black Friday (29 november), Sinterklaas en Kerst aankomen en er mogelijk ook nog eens vakanties worden geboekt willen we jullie wijzen op de mogelijkheid om, voor iedereen die Binnenland een warm hart toedraagt, ons gratis te sponsoren.


Klik op de banner van SponsorKliks.

Lees het hele artikelwoensdag 25 september 2019
Uitnodiging Sponsorbijeenkomst

Voor alle leden, sponsoren, businessclublid, erelid en lid van de Club van 100.

Het nieuwe basketbalseizoen staat weer in de startblokken. Wij willen graag met jullie het glas heffen op het nieuwe seizoen. Wij nodigen jullie dan ook graag uit voor de eerste bijeenkomst van de Businessclub CBV Binnenland.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd op vrijdagavond 27 september 2019. 

Lees het hele artikelvrijdag 14 juni 2019
Presentatie over voedingssupplementen

 

Wil je ook alles weten over herstel van je lichaam en het gebruik van voedingssupplementen daarbij?

Kom dan a.s. donderdag (20/06) naar de TippInn. Dan zal Purofoods (https://www.purofoodsupplements.nl/) ons meenemen in hoe we als sporter ons herstel van het lichaam kunnen beinvloeden/bevorderen door het gebruik van voedingssupplementen. De heer Cor Lippens van Purofoods is een deskundig en begenadigd spreker en zal de avond verzorgen.

Als je kiest voor supplementen, wil je geen overbodige toevoegingen en kies je alleen wat je echt nodig hebt in de juiste vorm en dosering. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw lichaam. Puro Foodsupplements combineert de hedendaagse technologie met de (medisch onderzochte) geschenken uit de natuur. Het  belangrijkste criterium daarbij is natuurlijk het resultaat.

Eenieder die geinteresseerd is is welkom in de Tipp-Inn. Start 19.30.

 

 

Lees het hele artikelmaandag 20 mei 2019
Sponsorcommissie zoekt leden (beperkte hoeveelheid uren)

 

De sponsorcommissie zoekt dringend mensen voor de volgende rollen:

- voorzitter

- communicatie

- werving

Als vereniging willen we nog meer aan talentontwikkeling doen. Daarnaast heeft ieder team op zijn/haar niveau naar rato middelen nodig. Een zeer groot deel van de totale begroting komt uit sponsoring. Dit moeten we vooral met elkaar realiseren (eendracht maakt macht). Gezamenlijk hebben we vele contacten, die moet we vooral aansporen. Heeft u interesse in de genoemde rollen en/of wilt u ook uw steentje bijdrage? Graag dan reactie naar sponsoring@cbvbinnenland.nl

Bellen kan ook? Dan graag met Lex van der Hulst: 06-5324396

 

 

Lees het hele artikeldonderdag 6 december 2018
Naturalesa sponsort ook de leden van Binnenland met korting!

 

Het in Barendrecht gevestigde beauty centrum Naturalesa is sponsor van Binnenland. Lisa van den Adel, van het eerste dames (topsport)team van Binnenland, komt hier regelmatig. Lisa: “Monique en Ilse zijn 2 warme en vriendelijke persoonlijkheden en het beauty centrum heeft alle body secrets onder één dak: afvallen in centimeters, detoxen van het lichaam, diverse schoonheidsbehande-lingen, verzorging van handen en voeten of een mooi gebruinde huid”.

Wilt u ook net als Lisa gebruik maken van wat Naturalesa u allemaal kan bieden dan kunt u tot 14 januari 2019 terecht tegen een aantrekkelijke korting van 10%.

In de salon wordt uitsluitend met natuurlijke producten gewerkt, vandaar ook het Catalaanse woord Naturalesa voor de naam van de salon wat natuur betekent.

Natuurlijke producten zijn zachter voor de huid, geven minder risico op allergie en worden beter opgenomen. Doordat er geen gifstoffen in zitten blijven er geen afvalstoffen achter in het lichaam. Met een bezoek aan Naturalesa verzorg je zowel de binnenkant als de buitenkant van het lichaam.

Naturalesa is een innovatieve salon waar kwaliteit, hygiëne en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Onze specialisten zijn gecertificeerd en worden voortdurend bijgeschoold, om zo de hoogste kwaliteit te garanderen. 

We hopen ook u te mogen ontmoeten. Als u gebruik wilt maken van de korting geef dan even aan dat u van Binnenland bent.

Voor meer informatie zie: http://www.naturalesa.eu

Lees het hele artikeldinsdag 4 december 2018
Clubactie: Wijnproeven en bestellen kan nog tot ma 17/12 a.s. !

 

Steunt u ook onze club? De kwaliteitswijnen, van Gastrovino(via de Ridder wijn, bier en lekkernijen), zijn nog t/m a.s. maandag (17/12) te proeven en te bestellen in de TippInn!

Per doos van 6 voor de 1e 4 wijnen (zie hieronder): € 47,50 (mix kan ook)

Per doos van 6 voor de laatste (Côté Mas Pézenas): € 85,--

Bestellen kan ook online door hier te klikken sponsoring@cbvbinnenland.nl

Klik op "Lees het hele artikel" hieronder om de wijnen toegelicht te zien

Alvast prettige feestdagen!

Lees het hele artikelzaterdag 10 februari 2018
Help CBV Binnenland aan extra inkomsten!

Beste Binnenlander, ouder, verzorger, ambassadeur,

CBV Binnenland bestaat dit jaar 50 jaar en barst nog altijd van de ambitie! Om onze talenten de mogelijkheid te geven op het hoogste nivo te spelen én zich verder te laten ontwikkelen zijn wij op zoek naar sponsors.

Wie wil er als bedrijf geen maatschappelijk, verantwoorde bijdrage leveren?

Lees het hele artikelwoensdag 13 december 2017
Online bestellen doe je via Sponsorkliks en spek de kas van de club

De feestdagen staan weer voor de deur en de inkopen ook.

Bestel je online, doe dit dan via Sponsorkliks!

Elke(!) aankoop levert geld op voor de club! Er zijn meer dan 255 winkels aangesloten dus het moet wel heel gek zijn om iets niet te vinden via Sponsorkliks.

Hoe werkt dit?

Ga naar de website en klik op de banner "Sponsorkliks" en kies/zoek op de website van Sponsorkliks je winkel of product.

Help de vereniging door als je online besteld dit via Sponsorkliks te doen.

Er zijn verenigingen die hier wel €10.000 per jaar mee ophalen;GRATIS.

Sponsorkliks is uiteraard volledig beschermd, er wordt geen enkele persoonlijke data opgeslagen; er kan niet gezien worden wie besteld dus privacy gegarandeerd.

Lees het hele artikelvrijdag 15 september 2017
Presentatie topsportteams

 

Presentatie topsportteams: vrijdagavond 15 september

Vanavond zullen, in bijzijn van de pers, de topsportteams voor komend seizoen worden gepresenteerd:

  • Renes/Binnenland Dames 1
  • Vertom/Binnenland Heren 1
  • Vetus/Binnenland V20-1

Voordat de teams worden gepresenteerd zullen de nieuwe sponsors en de sponsors waarvan de contracten zijn verlengd worden benoemd. De inloop van avond start om 19.30. Even na achten zal de avond geopend worden waarna Herman Appers ons meeneemt langs de sponsors en de topsportteams. Aan het einde van de avond is er voor de aanwezigen sponsors gelegenheid tot het maken van foto's met de topsportteams.

We nodigen ook u van harte uit om deze avond met ons mee te maken.

Met vriendelijke groet en wellicht tot vrijdag!

De sponsor- en businessclubcommissie

 

Lees het hele artikelvrijdag 8 september 2017
GRATIS GELD VOOR DE VERENIGING!

 

Het is serieus waar. Door via onderstaande banner naar een van de online winkels te gaan krijgt de vereniging een vergoeding. Super simpel en super handig! 

 

HELP JIJ MEE?

 

 

 

Lees het hele artikeldonderdag 3 augustus 2017
Wijn actie in samenwerkeing met Wijnhandel De Ridder

De Sponsor commissie komt deze zomer met een speciale actie met 3 heerlijke wijnen, een frisse sauvignon blanc, een soepele rosé en een fruitige rode wijn.

In samenwerking met Wijnhandel De Ridder kunnen wij je deze wijnen aanbieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Per fles kosten deze wijnen € 7,95. Per doos van 6 flessen kunnen wij u deze wijnen aanbieden voor € 7,50 per fles. Je kunt een doos naar eigen behoefte samenstellen.

Hieronder vind je informatie over deze wijnen met een proefnotitie.

Wij zien je bestellingen graag tegemoet via email op:

voorzitter@cbvbinnenland.nl

Vermeld op de mail je naam, telefoonnummer en het aantal flessen of dozen met welke wijn(en) je wilt ontvangen. Indien je de wijn eerst wilt proeven, laat dat dan ook weten, dan zorgen wij voor een proef moment.

Na ontvangst van je bestelling ontvang je een mail met betalingsverzoek en informatie waar en wanneer de wijn opgehaald kan worden (is ophalen een probleem, dan bezorgen wij de wijn).

De Sponsor commissie hoopt op heel veel bestellingen. Reageer snel en stuur ons je email.

Lees het hele artikelwoensdag 14 december 2016
Zaterdag 17 december smoothies van Fruity King

Lekker en gezond: Daar word je vrolijk van!

Heerlijke smoothies in diverse smaken voor iedereen.

Gemaakt met het beste fruit en met de grootste zorg.
dinsdag 22 november 2016
Aad van Loon Sport nieuwe businesspartner dames Renes/Binnenland

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland heeft in Aad van Loon Sport een nieuwe businesspartner gevonden die het dameseredivisieteam van Renes/Binnenland op fysiek vlak zal gaan begeleiden. Nadat vlak voor de aanvang van het seizoen Wellnesselande te kennen gaf de samenwerking te stoppen is naarstig gezocht naar een alternatief. Die is uiteindelijk gevonden bij Aad van Loon Sport, het sportcentrum van eigenaar Remon van Loon, die graag de opengevallen plek wilde invullen. Het in de Maasstraat onder het gemeentehuis gevestigde sportcentrum bestaat al sinds 1988 en werd opgericht door Aad van Loon, de vader van Remon. Zowel de op veel te jonge leeftijd overleden Aad van Loon als Remon hebben een verleden bij CBV Binnenland als trainer en speler, zodat het niet geheel vreemd is dat beide partijen elkaar hebben gevonden.

Aad van Loon Sport is het sportcentrum in Barendrecht waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt. Aad van Loon Sport onderscheidt zich van andere sportscholen in Barendrecht vanwege onder andere het unieke begeleidingsproces met doelstellingen en voortgang en de mogelijkheid om fit te worden in 35 minuten per training via de Milon Cirkel. Daarbij kent Aad van Loon Sport speciale trainingsprogramma’s die door de fysiotherapeuten aangepast worden aan klachten en/of beperkingen.

Wij hebben met Aad van Loon Sport een betrouwbare partner voor de begeleiding van onze topspeelsters.

De contactgegevens van Aad van Loon Sport zijn:

Maasstraat 28a                          T: 0180-621229

2991 AD Barendrecht                 E: info@aadvanloonsport.nl

 

 

 

Lees het hele artikeldinsdag 8 november 2016
CBV Binnenland en PEAK Sport partners

CBV Binnenland en PEAK Sport zijn met ingang van het huidige seizoen een partnerschap overeengekomen. PEAK is voor de komende drie seizoenen kledingsponsor van het in de VBL uitkomende Dames 1 team van Renes/Binnenland en leverancier van de teamkleding voor de overige teams van CBV Binnenland.

PEAK is al lang geen onbekende meer in de basketbalsport. Partnerships met FIBA, diverse NBA-teams en de Nationale Bonden van Europese toplanden zoals Servië en Duitsland zorgen ervoor dat het merk op het allerhoogste niveau bekendheid en status heeft. Op dit moment zijn er ongeveer twaalf NBA-spelers verbonden aan het merk, met als boegbeelden Tony Parker van de San Antonio Spurs en Dwight Howard van de Atlanta Hawks.

In Nederland is PEAK al enige jaren partner/sponsor van de Nederlandse Basketball Bond (NBB) voor de op het afgelopen WK te China zeer succesvolle 3x3 Nationale teams (Dames en Heren), de formule Streetball Masters Tour en exclusief leverancier van de officiële NBB-scheidsrechter kleding.

Lees het hele artikelmaandag 15 september 2014
Jassenonline.nl nieuwe bordsponsor Lintex-Binnenland/Rotterdam

De internetwinkel Jassenonline.nl heeft zich als bordsponsor verbonden aan de dames van Lintex-Binnenland/Rotterdam.

Jassenonline.nl is dé online webshop voor de aankoop van je nieuwe jas. Gespecialiseerd in een ruim aanbod met altijd de beste jassen van ieder merk. Met merken als Moscow, Ibana, Rains, Modström, Reset en Fortezza heeft Jassenonline.nl een aparte webshop binnen jassenonline.nl. Onder Blue-Hotel.nl brengt Jassenonline.nl nog eens een aantal exclusieve merken waaronder, Stone-Island, Canada-Goose, G-Star, Polo Ralph Lauren, Elvine, Napapijri en Ilse Jacobsen. Niet alleen alle kleuren zijn verkrijgbaar, maar ook een breed aanbod in maten variërend van XS tot 3XL. Parka's, Bombers, Packable Down Jackets en nog veel meer. Alles is te vinden onder de verschillende merken. Service, functionaliteit en diversiteit staan centraal. Jassenonline.nl biedt jou als klant een ruim en overzichtelijk perspectief op jassen en richt zich erop om het jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken om online je favoriete jas uit te zoeken en deze volledig naar wens te kopen.

Lees het hele artikelwoensdag 26 maart 2014
KOOP NU HET #BLUENATION fanshirt!

Aankomende zaterdag speelt Dames 1 in Wijchen de bekerfinale tegen Lekdetec.nl en volgende woensdag start de halve finale van de play-offs tegen dezelfde tegenstander. Moedig Dames 1 aan kom in het blauw. Koop daarom nu het echte #bluenation fanshirt voor maar € 17,50!

Bestellen: stuur een e-mail met je maat naar: l.vandenadel@cbvbinnenland.nl

OP = OP!!

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.