Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 15 november 2019
Teampagina Dames 4

Dames 4 op de foto met hun nieuwe tenue van Villa Gewoon Bijzonder.

Donaties voor Villa Gewoon Bijzonder zijn meer dan welkom!
Via de online collectebus. (Zie eerder bericht >>>>>)

 

Lees het hele artikelzondag 19 april 2015
Turning Point

Gisterenmiddag, vroeg in het laatste deel van het seizoen, de inmiddels laatste wedstrijd van het seizoen tegen het op papier laag geklasseerde Juventus.

Helaas konden we om diverse redenen geen beroep doen op teamcap Gerdi ( geblesseerd), Susanne (voor werk in Houston), Judith ( werk) en Britt en Lotte (kampioensfeest), aangezien deze speelsters deel uit maakte van een team van 7, had de technische staff dan ook de vrije hand om elke speelster dan ook te vragen voor deze wedstrijd om enige boete dan ook te vermijden.

Lees het hele artikelzondag 12 april 2015
Dames 4 Op Koers

Gisteren, voor CBV Binnenland D4 alweer de voorlaatste wedstrijd van het seizoen op het programma. De beoogde 5e plaats op de ranglijst was al zeker en we kunnen alleen nog 1 plaats hoger eindigen mits FFF alles zou verliezen. Tegenstander Klipperstars stond 6e, dus eigenlijk wilde het team alles in het werk stellen om in ieder geval het scenario zelf bepalen. 

Lees het hele artikelzaterdag 21 maart 2015
D4 met een avondje Utrecht

Gisterenavond vrijdag 20 maart, de op papier makkelijke uitwedstrijd in Utrecht tegen het laaggeklasseerde SBU, opnieuw een wedstrijd om volgens de insiders te werken aan het verbeteren van ons positieve doelsaldo. De 1e wedstrijd was al een 60-16 overwinning geweest, dus de dochters van Zeus roken een grote overwinning met veel punten. 

Lees het hele artikelvrijdag 20 maart 2015
D4 Kanshebber af

Aangezien D4 (vooral de jarige Sandra) met smart op mijn geheel neutrale verslag wachtte wil ik deze graag met D4 en rest van de vereniging delen......

Onze tegenstander, de nummer twee van de competitie River Trotters is al jaren een sterke geduchte tegenstander, waarin hun sterk teamcollectief vaak de bakermat is voor winst.


 

Lees het hele artikelzondag 8 maart 2015
Samen Sterk

Afgelopen zaterdag zelf niet van de partij, maar onze dochters van Hera richting Utrecht gestuurd om het tij te keren. Bijgaand verslag van hen Zaterdag moest dames 4 naar Utrecht voor een wedstrijd tegen BC Utrecht. We waren niet de enigen die die zo’n eind mochten reizen voor een potje basketbal, want naast ons speelde heren 6. Omdat Marc moest fluiten was Astrid zo aardig om ons te coachen.

 

Lees het hele artikelzaterdag 28 februari 2015
Verdiend verlies (Strijd om 4e plek)

Vandaag, zaterdag 28 februari 2015 eigenlijk een wedstrijd die op een later tijdstip (28 maart) gespeeld zou worden -maar toen zou FFF niet kunnen- speelden we onze wedstrijd om de 4e plek in de competitie. 

Vooraf was al bekend dat Sandra (skieen) er niet bij zou zijn, aangezien zij momenteel aan de lopende band scoort, was dit al een kleine aderlating, daarbij kwam bij dat Charelle en Carolien beiden ziek waren, dus onze forward lijn was ernstig verzwakt.

Lees het hele artikelzaterdag 7 februari 2015
Samen Sterk

Vanmiddag onze laatste wedstrijd voor het uitbreken van carnaval. Onze teamcapt Gerdi was dit keer echt geveld door de griep maar ook afgelopen week waren Sandra, Femke en Carolien grieperig. Gelukkig waren ze allemaal redelijk hersteld om te kunnen spelen, door het wegvallen van Gerdi had ik "good young'' Lotte gevraagd om de guard line te ondersteunen. 

Het merendeel van de speelsters kwam door de weersomstandigheden net op tijd in de nieuw gepimpte sporthal van LUSV, waardoor we amper een goede warming up hadden. Daardoor was het 1e kwart eigenlijk zeer teleurstellend waarin er ronduit slecht aanvallend en verdedigend werd gespeeld, gelukkig stelde LUSV niets voor en werd de schade beperkt tot 8-8.

Lees het hele artikelzondag 1 februari 2015
Nieuw Elan

Gisteren, zaterdag 31 januari 2015 de tweede wedstrijd van het seizoen, dit keer tegen de huidige nummer 1, Squirrels. Vooraf deze wedstrijd hadden we hard getraind, nou ja..... degene die er waren, omdat het merendeel geveld was door de griep. Onze pointguard Femke was helaas nog ziek, gelukkig kon Britt spelen na haar spannende wedstrijd tegen BOB.

 

Lees het hele artikelzondag 18 januari 2015
Tweede deel competitie

Afgelopen vrijdag, 16 januari 2015 nee niet zaterdag zoals vermeld in het wedstrijdprogramma speelde wij de 1e wedstrijd van het tweede deel van de competitie. Vooraf werden we helaas geinformeerd dat onze schutter Carolien geveld was door de griep waardoor er diverse omzettingen nodig waren om het team goed in het veld te zetten.

Tegenstander Bouncers, de nieuwe vereniging die ontstaan is uit Waddinxveen Flyers en Springers was al in het eerste deel van de competitie een moeilijke tegenstander

Lees het hele artikelzondag 14 december 2014
Final Four

Gisteren, 13 december 2014 een belangrijke dag voor Dames 4, indien er gewonnen zou worden maakten wij dus een mooie 4e plek in de (tussen)ranking, altijd leuk zo aan het einde van de eerste helft van het seizoen.

Tegenstander Juventus uit Schiedam, op papier een niet al te moeilijke tegenstander kwam met veel bekende speelsters naar Barendrecht, echter was vergeten dat wij natuurlijk ook in het blauw speelden. Topregelaar Joost vond in een van de kasten nog van XS groene hesjes om hun blauw wat groener te maken, maar uiteindelijk ging Juventus toch in hun witte XL shootingsshirts spelen.

Lees het hele artikelzaterdag 6 december 2014
Op eigen kracht

Vandaag, 6 december 2014 laat in de middag speelden we uit tegen Klipper Stars. Omdat D3 bijna tegerlijktijd ook een uitwedstrijd had tegen het laaggeklasseerde Voorne en Femke zich helaas ziek afmelde had ik vooraf bedenkingen over het verloop van dit treffen tegen het sterke Klipper Stars. Op papier het treffen om de 4e plek in de competitie.

We begonnen qua verdediging gedreven en geconcentreerd, echter Klipper Stars maakte in het begin gebruik van de tacktische aanpassingen in het team, we speelde zonder een echte pointguard en miste daarom wat scherpte maar de speelsters pikten dit gemis gaandeweg de wedstrijd goed op. Klipper Stars stond in een stevige zone en was voor ons moeilijk om een gaatje te slaan.

Lees het hele artikelzondag 30 november 2014
Pink Sheet Battle

Gisteren, zaterdag 28 november op papier niet al te moeilijke wedstrijd tegen SBU 6, dit team is dit seizoen door coach Bloemen bij elkaar gebracht en mist nog enkele fundamentals, maar enthousiast en fanatiek zijn ze zeker, dus de tweede helft van de competitie kunnen ze meerdere wedstrijden in hun voordeel gaan winnen...


 

Lees het hele artikelzaterdag 22 november 2014
Helaas het Gele sheet

Gisteren, vrijdagavond 21 November om 21.00 uur speelde wij tegen de nummer 1, River Trotters een tegenstander die niet voor niets eerste staat in de competitie.

Tegenstander RT begon slordig, maar wij wisten hiervan niet te profiteren en we konden ons niet sterk maken om een vroege genadeslag toe te brengen, onze schoten vielen niet en er was te weinig gebruik gemaakt van een tweede kans,......

 

 

Lees het hele artikelzondag 16 november 2014
Pink Sheet Battle 2

Gisteren, 15 november de inmiddels 5e wedstrijd van het seizoen tegen het laaggeklasseerde edoch bloedfanatieke LUSV.

Met de inmiddels bevallen Mandy maar zonder de blauwe/gele/bruine/lila piet Desire en 'boven het teiltje kotsende Carolien' begonnen we voorzichtig aan de wedstrijd. Aangezien tegenstander LUSV ietwat onbehouwen maar wel fanatiek speelde werd er in het begin wat voorzichtig verdedigend, maar gelukkig begon Femke, Charelle en Gerdi gelukkig aanvallend sterk wat resulteerde in een 18-10 voorsprong.

Lees het hele artikelzaterdag 8 november 2014
Pink Sheet Battle

Hedenmiddag de inmiddels 4e wedstrijd van het seizoen. Ons team getergd door de grote nederlagen tegen Squirrels en Bouncers was weer toe aan het roze sheet.
 

Lees het hele artikelzaterdag 27 september 2014
Back to reality

Vandaag, 27 september een drukke dag, veel activiteiten waaronder het coachen van D4 tegen mede koploper Bouncers Basketball, nog nooit tegen gespeeld, maar hun uitslagen spraken boekdelen............kortom een droom tegenstander om te kijken waar we stonden.........

Hans was opgetrommeld voor de scouting en Melissa en de moeder van Femke op de tribune als morele ondersteuning.

We begonnen matig, mede omdat de meisjes wedstrijd op het tweede veld uitliep, waardoor ik geen gebruik kan maken van Super Britt en Lotte aan het begin, maar gelukkig hakte ze al aan na enkele minuten.

Lees het hele artikelzaterdag 20 september 2014
Droomstart

Vandaag, zaterdag 20 september, de start van onze competitie. Tegenstander FFF, exact hetzelfde team als vorig seizoen waar we uit met 6 punten hadden verloren (38-32)

Ons team is aanzienlijk verjongd en op een aantal precaire posities versterkt. Gelukkig zijn Gerdi, Claudia, Charelle, Sandra gebleven en we kunnen nu vaker beschikken over Super Britt, Lotte, ook inmiddels 4 nieuwe recreanten erbij dus er zit weer schwung in dames 4  (.... daar wil iedereen toch spelen/trainen.......)

 

Lees het hele artikelzaterdag 12 april 2014
D4 en de Bijltjesdag

Dit weekend, een belangrijk weekend voor CBV Binnenland, het weekend waarin D2 en H2 beiden de rayonfinale wisten te behalen (Proficiat!) ,maar ook het weekend dat DU22-1 haar 1e halve finale wedstrijd tegen Cobra Nova uiteindelijk door hard te knokken -met en voor elkaar- met slechts 1 punt dus met zeer minieme voorsprong wist te winnen (56-55 Proficiat!), welke score ook werd behaalt door Ju14-1, na een zinderende pressing/inhaalstreak (Proficiat!), maar ook het weekend dat D3 haar kampioenschap kon bezegelen met een ongeslagen status tegen Locomotief (47-22 Proficiat!) speelde D4 haar laatste competitie-wedstrijd. Teamcaptain Gerdi was aan het fietsen in Groningen maar in Vera, Lotte en Britt hadden we mooie en goede vervangers.

Lees het hele artikelzaterdag 29 maart 2014
Roba D1 te sterk

Afgelopen vrijdag de terugwedstrijd tegen ROBA D1, thuis hadden we nipt gewonnen door oa de inbreng van onze sprintkanonnen Simone, Marije en Carolien, maar dit keer waren we bijna compleet en gaven de meiden vrij voor hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Wel met supporters (bedankt Astrid/Mandy/Sjoerd voor de mentale ondersteuning) op de tribune begonnen we aan de wedstrijd.

Lees het hele artikelzaterdag 15 maart 2014
Een stapje terug

Gisteren, vrijdag 14 maart na een lange werkdag, een uitwedstrijd tegen de huidige nummer 1, Argon te Mijdrecht....op bijna 70 km van Barendrecht, een regiotegenstander ?

Thuis hadden we dik verloren en de terugwedstrijd leek geen touch and go te gaan worden. Omdat Dames 3 zelf ook een uitwedstrijd had tegen Silvertown Lions, konden we geen beroep doen op Britt en Lotte en helaas was Ronella nog te geblesseerd om toch te spelen en haakte Simone, Marije en Desire om diverse redenen af maar met 7 speelsters hadden we inprincipe genoeg.

Lees het hele artikelzondag 2 maart 2014
Een kwart te lang

Zaterdag stond voor dames 4 de altijd lastige uitwedstrijd tegen BC Verkerk op het programma. Marc moest fluiten en zijn vervanger Hans moest onverwacht werken. Dus verschijnen we met 10 dames en zonder coach aan de start. En met dank aan de moeder van Charelle wel met tenues!

 

 

Lees het hele artikelzaterdag 8 februari 2014
Revival D4 versus RoBa

Na twee verloren wedstrijden moest het roer om. Na raadpleging van diverse websides toverde ondergetekende een nieuw strategisch aanval en verdedigingsplan uit de hoge hoed. Deze wedstrijd zou gespeeld worden zonder de bankspeelsters vanuit D3 maar wel met meiden uit MU22-1, betekende vooral een aderlating op de kwetsbare guardpositie maar wel meer power/snelheid om de forwardpositie.


 

Lees het hele artikelmaandag 27 januari 2014
Slechte Start

Afgelopen zaterdag de inmiddels 2e wedstrijd van het seizoen, na de fysiek zware wedstrijd van vorige week tegen Squirrels, nu spelend tegen Argon D1, de ongeslagen herfstkampioen van een van de andere poules, een zeer sterke tegenstander.

De zaalopbouwers hadden natuurlijk het D4 team gepositioneerd op veld 1 maar dit veld werd snel geclaimed waardoor we het inmiddels opgebouwde miniveld konden opbouwen, maar gelukkig waren al onze ( vier) takers aanwezig, maar net nadat ik mijn sheet had ingevuld bleken Jasper (2e scheidsrechter) en Jeroen (tafelaar)  te zijn geclaimed door de coaches van resp veld 1 en veld 2 om wel hun wedstrijd te kunnen laten beginnen. Bedankt hiervoor (!), ik begrijp het belang maar baalde er stevig van.

Lees het hele artikelmaandag 20 januari 2014
The good old days

Soms denk ik nog aan de goede oude tijd terug waarin je als uitspelende vereniging een scheidsrechter moest meenemen, daarmee werd in ieder geval elke schijn van partijdigheid van de thuisspelende vereniging in de kiem gesmoord, maar ja nieuwe tijd , nieuwe regels......
 

Lees het hele artikelwoensdag 18 december 2013
Hoe staan we ervoor

Gisteren, dinsdag 17 december speelden wij (dames 4) onze laatste uitwedstrijd, thuis, dit omdat Baros geen zaal had en wij wel en het seizoen goed wilden afsluiten. Op het moment dat we dat besloten was iedereen fit en beschikbaar maar op het moment supreme miste we Lotte (werk), Mandy/Roos/Ronella (geblesseerd), Marije en Simone ( school) maar we beschikten nog over voldoende fitte recreanten om dit gemis op te vangen.

Lees het hele artikelzondag 1 december 2013
Leider zu spatt

Na de verloren wedstrijd tegen de koploper vorige week stond deze week de altijd lastige thuiswedstrijd tegen FFF op het programma. Uit in Hendrik Ido Ambacht hadden wij gewonnen, maar ten opzichte van dat team waren er nu toch wat andere gezichten te bewonderen. Dit omdat het Dames 1 team zich recent heeft teruggetrokken uit de competitie En wij stonden zonder coach, want die was te laat terug van een buitenlandse reis.

Lees het hele artikelzaterdag 23 november 2013
D4 versus Rivertrotters in de verlenging

Hedenmiddag, zonder onze vaste meiden Roos (afwezig), Charelle (vakantie) en Ronella (geblesseerd), moesten we tegen onze beste tegenstander in de poule River Trotters. In de afgelopen dagen gepuzzeled hoe we ons team konden uitbreiden naar 8 maar dit lukte helaas niet, dus speelde we met 7 tigerinnen.

Helaas was een van de scheidsrechters niet opgekomen (!) en werd een jeugdlid van de tribune geplukt om te fluiten. 

Lees het hele artikelzaterdag 16 november 2013
Dames 4 heeft vleugels & spelplezier

Gisterenavond, 15 november 2013 speelde ons Dames 4 team een uitwedstrijd tegen het altijd moelijke DAS uit Delft.

Ondanks dat de trainingstaff zwaar gebukt gaat onder de druk die wordt opgelegd door de fanatieke critici maakt de totale trainingsgroep van Dames 4 een stabiele groei door, waar een ieder wordt beloond voor zijn inzet en wordt gecorrigeerd wanneer nodig, en er is ook voldoende spelplezier.

Lees het hele artikelwoensdag 6 november 2013
Ook Dames 4 is op de foto gezet

Beste websitebezoekers van Binnenland,

Het pretentieuze kampioensteam van Marc Adelmund is afgelopen weekend op de foto gezet. Alleen de website-redactie vraagt zich toch af of coach Marc niet een al te grote broek aantrekt, want de 1e wedstrijd tegen River Trotters werd toch wel erg overtuigend verloren, niet waar Marc?

 
maandag 4 november 2013
Dames 4 gaan voor de herfsttitel
Afgelopen Zaterdag 2 november 2013, de belangrijke thuiswedstrijd tegen Baros, kijkend naar de stand moesten we onze 1e positie verdedigen en zien vast te houden.
 
Tegenstanders Baros kwam binnen met blauwe shirts, welke door een van onze teamleden nog was geregeld, even onze materialmannen aangekeken of er nog iets afwijkends qua kleur lag, de keuze was Heren 2 (ongeslagen) en nog een ander meisjes/damesteam. 
Lees het hele artikelzondag 13 oktober 2013
Wedstrijdverslag D4 versus Flex Field Fighters

Gisterenmiddag speelde mijn meiden hun uitwedstrijd bij FFF. Zelf helaas afwezig door rayon-scheidsrechtersverplichtingen. 

Lees het hele artikelzondag 6 oktober 2013
Wedstrijdverslag River Trotters- D4

Gisterenmiddag, Zaterdag 5/10/2013 speelde wij koploper Dames 4 tegen de medekoploper River Trotters voor de 1e plek. De dagen voor de wedstrijd was het enorm puzzelen omdat ook al onze bankspelers van Mu22-1 en D3 hun eigen wedstrijd hadden, maar ook vaste speelsters Roos en Claudia niet van de partij waren, met andere woorden wij moesten spelen met een grote aanvulling vanuit de recreanten maar in getal te weinig voor een juiste balans.

Lees het hele artikelzondag 29 september 2013
Een Nieuwe Start

Zaterdagochtend  28 September 2013, 11.30 uur Gametime !

CBV Binnenland Basketbal inmiddels uitgebreid met een 4e damesteam.  Dit (opstap) team bestaat uit enkele bekende D3 van het vorige seizoen, enkele jeugdspelers die mogen proeven aan het fysieke damesbasketball en nieuwe damestalent die mag beginnen met de eerste stappen in het basketballspel, dit alles onder leiding van ondergetekende.

Aangezien de Canon Reflexcamera nog in de cruize-tas zat en er 2 basisspeelsters niet bij waren de teamfoto uitgesteld naar een later moment in het seizoen........

Lees het hele artikel
Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.