Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 21 november 2019
Super Sint Bingo voor U10 en U12

Hierbij alvast een vooraankondiging voor een super leuke supersintbingo. Op 22 november organiseren wij bij CBV Binnenland voor onze U10 en U12 leden een bingo. De bingo zal om 17:30 starten, dus houd alvast de agenda van je zoon/dochter vrij. Binnenkort krijgen jullie meer informatie :)

Lees het hele artikeldonderdag 21 november 2019
Pubquizzen bij Binnenland, opnieuw gepland

Omdat op vrijdag 15 november de pubquiz al in de 1e ronde moest worden afbroken, hebben de organisatoren besloten om de pubquiz opnieuw te starten op vrijdag 7 februari!

Uiteraard de teams die hebben meegedaan op 15-11 zijn automatische ingeschreven voor 07-02. Mocht je met je team dan 'helaas' niet van de partij zijn, laat het even weten.

Kon je niet deelnemen afgelopen 15-11, maar wil je nu wel meedoen op 07-02, mogelijk is er nog een plaatsje vrij, meld je dan aan.

Lees het hele artikeldinsdag 19 november 2019
Kanjer van de week: Hannah

Aankomende zaterdag bij de wedstrijd 4Consult/Binnenland tegen Keijser Capital Martini Sparks is Hannah Santegoets de kanjer van de week. Hannah is 11 jaar en zin in groep acht. Hannah zit nu ongeveer twee manden op basketball. Ze zat eerst op turnen, maar toen ze daar vorig jaar mee stopte ging zij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dat werd dus basketball. Nu speelt ze in het super leuke Vu12 team en wordt ze getraind door Imke van Genderen. Wij wensen Hannah natuurlijk veel plezier aankomende zaterdag!

 

Lees het hele artikelzondag 17 november 2019
Daar zijn we weer: Blue Kids

Op een leuke manier kennismaken met basketbal, waarbij spelbeleving en spelplezier centraal staat?

Aanstaande zaterdag, 23 november van 8:30 tot 9:30,  de vierde training voor de Blue Kids seizoen 2019-2020!

Leuk om te zien hoe de jongens en meiden zo snel leren!Interesse kom gezellig langs, contact Linda Appers. 

Lees het hele artikelzaterdag 9 november 2019
Collecte bus voor Villa Gewoon Bijzonder in de Tip Inn
Op de nieuwe tenues van dames 4 staat het logo van Villa Gewoon Bijzonder. Stichting Villa Gewoon Bijzonder is opgericht door ouders 
(waarvan 1 ouder een speelster is van dames 4) en heeft tot doel het realiseren van een kleinschalige woonvoorziening voor zeer ernstig meervoudig beperkte (ZEMB) 
kinderen en jongvolwassenen. Dames 4 wil de stichting helpen haar doel te bereiken. Door o.a. de nieuwe tenues met het logo van Villa Gewoon Bijzonder en 
diverse acties gedurende het seizoen hoopt dames 4 een steentje bij te kunnen dragen aan het realiseren van een woning. Één van de eerste acties is een collecte 
in samenwerking met de NSGK (Nederlandse stichting voor het Gehandicapte kind). 
A.s. zaterdag zal er gecollecteerd worden in de Driesprong. Bent u niet aanwezig, maar wilt u toch doneren dan kunt u dat doen via de online collectebus.

Lees het hele artikeldinsdag 16 juli 2019
Lisa van den Adel naar Fiba European Women’s Basketball Summit 2019

Deze lange naam hangt aan een kamp, georganiseerd door de Fiba, voor talentvolle meisjes en dames uit de Europese top. Elk land zendt vier vrouwelijke afgevaardigden: twee meisjes U15, een coach en een scheidsrechter. Op de Summit gaat het vier dagen lang over basketball. De meiden trainen en spelen tegen elkaar onder begeleiding van alle coaches. Topspeelsters uit heel Europa vertellen over hun ervaringen en praten met de meiden over het najagen van dromen en het leven als topsporter. De coaches en scheidsrechters krijgen op hun beurt begeleiding van gerenommeerde professionals.

Een maand of twee geleden kreeg ik een berichtje van bondscoach Hakim Salem of ik wilde deelnemen aan dit project, dat al voor de 13e keer werd georganiseerd.

Lees meer van de trip van Lisa door op lees verder te klikken!

Lees het hele artikelzaterdag 15 december 2018
Vrijdagavond 28-12 Oliebollentoernooi

Vrijdagavond 28-12 zal er weer het Binnenland-Oliebollenbasketballtoernooi zijn voor leden (Competitiespelend, recreanten en basics), donateurs en sponsors vanaf 17 jaar en ouder.

Inschrijven van 19:30 -19:50 uur in de hal.

Aanvang 20:00 uur.

Uiteraard zijn er weer oliebollen en appelflappen.
donderdag 6 december 2018
De eerste editie van de Tipp Inn Pubquiz

Vrijdag 14 december is het dan eindelijk zo ver!

Onder de bezielende leiding van Quizmaster JvR zal deze gezellige avond bol staan van de leuke sportieve, culturele, geografische, algemene vragen. Kortom voor iedereen wat wils dus!

*UPDATE*

Na de aankondiging van de eerste pubquiz in de Tipp Inn op 14 december zijn de aanmeldingen erg snel binnen gekomen. Inmiddels zijn er al 18 teams ingeschreven, er is nog plek voor 2 teams. Dus mocht je nog geen aanmelding hebben verstuurd naar Arthur Overweel doe dit dan zo snel mogelijk.

Enthousiast, maar nog zonder teammaten? Niet getreurd, op de avond zelf kunnen we nog wat teams samenstellen uiteraard! Dus schrijf je ook gewoon in als je nog geen team hebt. Dan weten we in ieder geval hoeveel inschrijvingen exact binnen zijn.

Inschrijven kan per mail naar Arthur, aroverweel@hotmail.com

 

Lees het hele artikeldonderdag 14 juni 2018
Programma jubileum weekend 15 & 16 juni 2018

Getting close to the 50th anniversary and party!!


 

Lees het hele artikelzaterdag 5 mei 2018
“generatiewedstrijd”

CBV Binnenland is naast een club met teams die met name prestatiegericht zijn, ook nog steeds een echte familieclub. Er zijn vele gezinnen die zich de afgelopen 50 jaar prima hebben vermaakt op de zaterdag bij onze club en we merken dat dit nog steeds door gaat. We zien een hoop (oud-)leden die met hun kinderen de club weer opzoeken of (oud-)leden die inmiddels van het spel van hun kleinkinderen kunnen genieten. Een mooie ontwikkeling als je het ons vraagt en het geeft aan dat we als club een stevige basis hebben op dat vlak.

We hebben dan ook het plan gevat om tijdens het jubileumweekend een ware “generatiewedstrijd” te organiseren. Dit wil zeggen dat we (oud-)leden die een kind-ouderrelatie hebben en beiden lid zijn (geweest) van de club uitnodigen om mee te doen aan deze wedstrijd. 

Lees het hele artikelmaandag 26 maart 2018
Het is echt zover, CBV Binnenland bestaat in 2018 al 50 jaar!

Dit moet dan ook gevierd worden.

Vrijdag 15 en zaterdag 16 juni zal de Driesprong dan ook een (nog meer dan normaal) fort van plezier, gezelligheid en sportiviteit zijn voor jong en  oud.

CBV Binnenland nodigt al haar leden, sponsoren, vrijwilligers en verdere betrokkenen uit om dit gezamenlijk te vieren !

Be there ! 

 

Lees het hele artikelmaandag 8 januari 2018
Dringende oproep scheidsrechters voor zaterdag 13 januari

Zaterdag as (13 januari) kan de taken commissie helaas niet alle wedstrijden voorzien van scheidsrechters. Zie het wedstrijdschema.

Daarom deze dringende oproep:

Gezocht, scheidsrechters om de gaten op te vullen in het schema!!

Info/contact: takencbvbinnenland@gmail.com
 

 

 
zaterdag 24 juni 2017
Vandaag sluiting van het seizoen 2016-2017

Het seizoen 2016-2017 wordt vandaag afgesloten, de trainingen zijn helaas voorbij.

Om 18:00 uur begint het mixtoernooi voor 16+ leden, inschrijven vanaf 17:30 uur.

Vanaf 21;00 uur aanvang feestavond Americanstyle.
 

Hierna kan iedereen gaan genieten van een mooie vakantie, zodat er eind augustus weer met volle energie aan het nieuwe seizoen kan worden begonnen.
dinsdag 10 januari 2017
Herhaald bericht : Vrijdagavond 13-01 geen trainingen

Vanwege jeugd-kampioenhuldigingen door de gemeente Barendrecht is het helaas niet mogelijk dat er op vrijdag 13 januari 2017 getraind kan worden.
donderdag 23 juni 2016
Eindfeest CBV Binnenland seizoen 2015-2016

Het seizoen zit er weer op en traditiegetrouw sluiten we het seizoen dan af met een mixtoernooi en een gezellig feestje!

Alle leden zijn welkom op 25 juni in de Driesprong.

Het programma ziet er als volgt uit:

18.30 uur Warmlopen
19.00 uur Start mixtoernooi vanaf U18
20.30 uur Dansje met DJ Jean P

Tot dan!
donderdag 3 december 2015
Geslaagd Pietenfeest voor jeugdspelers

Het was een super geslaagd pietenfeest!!

Wat een enthousiaste jeugd hebben we toch! Super leuk dat jullie er allemaal waren, die 40 pietendiploma's zijn dik verdiend!

Een speciaal bedankje voor de club van 100 die dit mede mogelijk gemaakt hebben en uiteraard ook de toppers van dames3 bedankt!

Lees het hele artikelwoensdag 13 mei 2015
Area Under Construction

Zoals je misschien al weet wordt deze zomer de kantine verbouwd!

Daarom nog één laatste knaller in de Tipp om het seizoen af te sluiten.

Uiteraard is een toffe outfit een must! ;-)

Zaterdag 6 Juni

18:30-20:30 Mixtoernooi 18+

20:30-02:00 Feestje!!

 
 
maandag 2 december 2013
Ooooh kom er eens kijken fotoreportage

Afgelopen vrijdag om 17:00 was de driespong omgetoverd in een circuit met basketballspelletjes in Sint-style. Favoriet was de dunk vanaf de kast!

Britt Busker schoot in de zaal en de Tipp-Inn een reportage die je kan bekijken via deze link.

Tot volgend jaar!

 
dinsdag 26 november 2013
Ooooh kom er eens kijken

Vrijdag 29 november a.s. organiseert de activiteitencommissie voor de kinderen uit de U10 teams, dus de kinderen die bij Joost, Erwin, Anneloes, Lotte en Britt trainen, een speciale Sinterklaas-training.

Om 17 uur staat er in sporthal De Driesprong een circuit met basketballspelletjes in Sint-style voor jullie klaar zodat jullie als heuse basketbal-pietjes fanatiek aan de slag kunnen met ballen en pakjes.
Natuurlijk mag je verkleed komen. Tot slot eten we met elkaar patat in de Tipp Inn en kan je rond 18.30 uur weer naar huis.

De activiteitencommissie bedankt de Club van honderd voor het mogelijk maken van deze training.

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.