Selecteer een pagina

CBV Binnenland

De basketbalvereniging voor iedereen!

Sponsors | Businessclub leden

4Consult BV

Het in Zwijndrecht gevestigde 4Consult biedt totaaloplossingen aan op ICT gebied, vanaf 20 tot circa 1500 werkplekkenBijzonder is de snelle en directe werkwijze. Geen logge organisatie, maar korte en directe lijnen. Niet praten, maar doen is onze mentaliteit. Daarnaast hebben wij een goede persoonlijk relatie met al onze klanten en partners hoog in het vaandel staan. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf in de regio Zuid-Holland en voor zorginstellingen verspreid door Nederland en sinds kort ook België. Continu zijn wij op zoek naar de beste ICT oplossingen voor onze klanten.

A&A Financieel Advies

In Barendrecht gevestigd zijn wij, Martin Aulman en Leo van den Adel, een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau: geen enkele bank of verzekeringmaatschappij kan ons iets verplichten, u bent onze opdrachtgever!

Wij richten ons op uw belangen. Ons vak is dus het adviseren en begeleiden op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening. Dat betekent dat wij ons specialist durven te noemen op de terreinen:

 • hypotheekadvisering
 • oudedagsvoorzieningen
 • vermogensgroei
 • schadeverzekeringen en risicobeheer 

 

AA Drink

AA Drink Official Webshop

– Bestelgemak voor sporters, sportverenigingen en sportcentra
– Gratis verzending bij bestelling boven € 25,-
– Levering binnen 5-7 werkdagen gegarandeerd, veelal binnen 1-3 werkdagen
– Breed assortiment Sportvoeding, Sportmaterialen, Sportkleding en Sportdranken
– Speciale sportpromoties enkel via webshop
– Webshop prijzen inclusief BTW 

 

Aad van Loon Sport

 

Aad van Loon Sport is het sportcentrum in Barendrecht waar je je thuis voelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt. Aad van Loon Sport onderscheidt zich van andere sportscholen in Barendrecht vanwege onder andere het unieke begeleidingsproces met doelstellingen en voortgang en de mogelijkheid om fit te worden in 35 minuten per training via de Milon Cirkel. Daarbij kent Aad van Loon Sport speciale trainingsprogramma’s die door de fysiotherapeuten aangepast worden aan klachten en/of beperkingen. 

 

 

Aarnoudse transportmiddelen

Aarnoudse is al meer dan 50 jaar specialist in interne transport- en opslagmiddelen: Logistiek materiaal voor de professional. Van steekwagen tot rolcontainer, van pompwagen tot magazijnwagen, en meer! Ons ervaren verkoopteam adviseert graag in vele mogelijkheden in uw praktijksituatie. Niet alleen heeft Aarnoudse een kompleet leveringsprogramma intern transport met standaard artikelen,maar ook vele speciale transportmiddelen, ontwikkeld voor heel specifieke toepassingen in de praktijk.En u weet: goed gereedschap is het halve werk.
Een steekwagen is vaak niet zomaar een steekwagen, maar een uitgekiend transport-middel, goed in balans, wendbaar, met de juiste wielen, schopplaat en hoogte. 

 

ABC Kwakernaat Accountants

ABC Accountants met vestigingen in Barendrecht, Rotterdam en Amsterdam is gespecialiseerd in Accountancy, Belasting en Consultancy. Met deze diensten helpt ABC Accountantsgraag hun MKB-cliënten. ABC Accountants is een volwaardig accountants- en belastingadvieskantoor waar persoonlijke aandacht op nummer één staat. Ook de snelle service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en betaalbaarheid zijn drie eigenschappen die de cliënten waarderen.

AKM Projectontwikkeling

AKM Projectontwikkeling is een no-nonsense Barendrechtse projectontwikkelaar die kwaliteit aan de leefomgeving toevoegt door hoogstaande wonongbouw te creëren. AKM Projectontwikkeling realiseert landelijk én lokaal schitterende woningen.

Arcus

 

Our mission is to build connections that last and providing value for our customer’s time and money by matching the right products with the best customer service in our industry.

Committed – We commit to perform and to care for our staff, community and the environment.
Proud – We are proud on what we are achieving with our enthusiastic team.
Vigor – With active and effective energy we are devoted to our business and have a strong desire for success.

 

Barendrecht Yoga

Barendrecht Yoga geeft op verschillende lokaties in Barendrecht lessen aan kinderen, tieners en volwassenen. In Portland (Rhoon) verzorgt Barendrecht Yoga in samenwerking met Verloskundigenpraktijk Carnisselande de cursus ‘Ontspannen Bevallen’.
Je kunt Barendrecht Yoga ook tegenkomen in de regio bij workshops op scholen, BSO’s en bedrijven.

Iedereen is welkom: met of zonder yoga ervaring.

Bioriginal Europe/Asia

 

 

 

Bioriginal is a global leader in delivering complete nutritional solutions to the Food and Nutraceutical industries. With over 20 years of global expertise, Bioriginal has carved out a niche by scientifically combining nutritional ingredients from all over the world, directly from the source, to create unique and efficacious solutions. Bioriginal is passionate about nutritional ingredients and the health benefits they provide, discovering, anticipating trends and pioneering within the Food and Nutraceutical industries since 1993. Bioriginal has developed proprietary methods and systems to provide customized turnkey solutions for our customers that help them compete and win in a highly competitive space. Bioriginal is headquartered in Saskatoon, Canada with facilities throughout the USA, Europe and Asia.

Care Cosmetics

CARE COSMETICS is dé beauty business partner in de professionele schoonheidsbranche. We bieden meer dan 20 jaar expertise en bedienen momenteel circa 4000 schoonheidssalons en retailers. De combinatie van onze sterke merken met de kwaliteit, service en kennis die wij bieden is uniek in de markt.

Ceres Advies / InterKa

Ceres Advies richt zich ondersteuning, advies en coaching op het gebied van personeel & organisatie, kwaliteit en beleid & structuur. Het doel is ruimte creëren voor groei en ontwikkeling, zie verder http://www.ceres-advies.nl/

InterKa is sinds 2007 actief in de zorg (VVT) en het onderwijs op het gebied van:

 • Communicatie
 • interimmanagement
 • projectmanagement
 • managementsupport

InterKa, net iets persoonlijker

Zie verder http://www.interka.nl

Chica’s Mode

Chica’s , De gezelligste dameskleding zaak van Barendrecht, Iedere week nieuwe Collectie, snelle en betaalbare damesmode. Dit in het hartje van Barendrecht, het snoepwinkeltje voor vrouwen, kom gezellig langs aan de Achterom 113 ( parkeerplaats AH).

Contargo

Met een jaarlijkse transportcapaciteit van 2,3 miljoen TEU is Contargo één van de marktleiders op het gebied van logistieke containernetwerken in het Europese achterland. Contargo integreert het containerverkeer tussen de havens in West-Europa, de Duitse Noordzeehavens en het Europese achterland. Het netwerkconcept van Contargo is gebaseerd op drie componenten, te weten: eigen terminals als knooppunten, eigen transportlijnen per binnenschip en trein als verbindingen en competente decentrale en centrale klantenserviceorganisaties voor het afwikkelen van uw order. Dit concept maakt Contargo tot een toonaangevende partner voor reders, expediteurs en alle andere betrokkenen langs de intermodale logistieke keten in Europa. 

 

de Bondt Publishing

De Bondt Publishing is een in Barendrecht gevestigde uitgeverij en is gespecialiseerd in de uitgifte van sponsored magazines:

 • Business to Business magazines  (o.a. Ondernemend)
 • Business to Consumer ( o.a Barendrecht Carnisse nieuws en Beleef Barendrecht)
 • Presentatiegidsen / relatiemagazines

De Bondt Publishing verspreidt al haar magazines volledig in eigen beheer. In sommige gevallen werken wij samen met professionele partners.

Op jaarbasis geven wij inmiddels zo’n 40 magazines uit. 

 

Dick de Jong Hoveniers

Het op de grens van Rotterdam en Barendrecht gevestigde Dick de Jong Hoveniers is een betrouwbaar adres sinds 1988. Dick de Jong Hoverniers staan borg voor kwaliteit bij tuinontwerp en tuinaanleg van particuliere- en bedrijfs- en kantoortuinen en bij het tuinonderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen voor geheel Rotterdam en omstreken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de renovatie en revitalisatie van bestaande tuinen en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van seniorentuinen. Bij dit alles staan uw eisen en wensen centraal. 

 

Fruity King B.V.

Sinds 1992 verwerkt Fruity King dagelijks in Barendrecht diverse soorten fruit, groenten en andere ingrediënten tot sappen, smoothies en overige gezonde drankjes. De producten van Fruity King zijn te vinden in het koelvak van de meeste supermarkten, maar ook op bedrijfs- en schoolcateringlocaties en diverse horeca gelegenheden in Nederland en Europa. 

 

Gezondsheidswinkel Barendrecht

Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke vitamines, voedingssupplementen en huidverzorging, gluenvrije- en natuurvoeding en biologisch brood. In onze winkel treft u niet alleen een ruim assortiment natuurlijke vitamines,mineralen en voedingsupplementen, maar ook veel voeding op natuurlijke/biologische basis. We hebben een eigen broodafdeling/-bakkerij en zijn ook het afhaalpunt van het landzicht biologisch groenteabonnement. Tevens een mooi assortiment heerlijke biologische kazen en het ruime assortiment super -en rawfoods! Op zoek naar natuurlijke huidverzorging en/of make-up? Wij adviseren graag welk product u past! In onze therapeutenruimte werkt onze natuurgeneeskundige therapuet met electro-acupunctuur en iriscopie om tot een betrouwbaar gezondheidsadvies te komen.

 

 

Indicium

Indicium levert oplossingen voor mobiele dataverwerking, veelal gebaseerd op automatische identificatie (AIDC) zoals barcode, RFID en Voice. Een concept dat veel tijd bespaart en dat de kwaliteit van logistieke processen aanzienlijk verhoogt.  Indicium BV bestaat al 15 jaar en levert met een team van specialisten, in nauwe samenwerking met de fabrikanten en eventuele partners, oplossingen voor de supply chain. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onderstaande combineerbare technologieën en diensten:  • Draadloze netwerken (WLAN), • Vaste netwerken (LAN), • Mobiele, oplossingen, • Software ontwikkeling, • ERP/WMS integratie, • Barcode scanning, • Printing & Supplies (Etiketten, ribbons etc.), • RFID oplossingen, • Voice oplossingen, • Consultancy, • Service & support, • Verhuur van mobiele computers en infrastructuur

 

Infra Holland

Sinds de oprichting in 2001 is Infra Holland B.V. uit Barendrecht gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw. Alle benodigde werkzaamheden voor de aanleg van, en onderhoud aan, bedrijventerreinen, parken, wegen en schoolpleinen kunnen door ons worden uitgevoerd. Of het nu gaat om rioleringssystemen, saneringswerkzaamheden, openbaar groen, of (al dan niet vloeistofdichte) verhardingen. Infra Holland is de specialist. Ook het bouw- en woonrijp maken van woon en industriegebieden behoort tot ons productpakket.

 

IVA Groep

Onze naam staat voor ‘In Voor Alles’, al sinds 1985.

IVA Groep is uw totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden. Bij ons kunt u terecht voor echt álles wat u kunt bedenken op het gebied van communicatie en kantoor. Ons concept is om u tijd te besparen en te ontzorgen. Tegenwoordig moet er steeds meer werk worden gedaan met steeds minder mensen. De accountmanagers van IVA nemen u graag werk uit handen door complete projecten te begeleiden en uit te voeren. Zo ontwerpen wij bijvoorbeeld uw logo en huisstijl maar tegelijkertijd verzorgen wij ook uw nieuwe drukwerk en plaatsen en onderhouden wij uw benodigde printer of copier. 

Wij werken niet alleen voor bedrijven, maar ook voor studenten, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen.

J&M VvE Beheer

In alles een VvE ontzorgen en de dienstverlening afstemmen op de wensen die de Vereniging van Eigenaren heeft. Dat is het vertrekpunt van J&M VvE Beheer. Daarmee zijn we bewust anders dan andere partijen die op dit terrein actief zijn. Bij J&M VvE Beheer werken op dit moment 26 mensen. Stuk voor stuk professionals die kennis hebben op het gebied van VvE’s en alles wat bij het beheer van uw organisatie komt kijken. Met trainingen en cursussen zowel intern als extern, houden wij de kennis up to date. Maar bovenal zijn het medewerkers die passie hebben voor het vak.

Koolmees Bouw en Verbouw

U wilt graag een extra werk- of slaapkamer maar heeft geen idee waar deze dan zou moeten komen. Wij hebben hier een specialist voor. Hij kan de ruimte helemaal opnieuw indelen en alle functionaliteit behouden of nog beter “perfectioneren”.

Soms is het ook mogelijk uw woonoppervlak uit te breiden door een stukje aan te bouwen. Dit kan ook gerealiseerd worden, en meer m2 betekent altijd meerwaarde van de woning.

Ketel-vervangen.nl

Ketel-vervangen.nl brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Wij plaatsen de modernste en veiligste cv-ketels volgens de laatste stand der techniek waardoor u bespaart op maximale zuinigheid en profiteert van de hoogst haalbare rendement uit uw cv-ketel. Afhankelijk van uw woonsituatie kan een ketelvervanging financieel zeer interessant zijn, zeker met de als maar stijgende energieprijzen. Een nieuwe HR cv-ketel zal in vergelijking met een oud toestel aanzienlijke gasbesparingen opleveren. Niet alleen zijn onze cv-ketels zuinig, ook onze installatiekosten en onderhoud zijn zeer voordelig!!

Ketel-vervangen.nl is een onderdeel van HOB Onderhoud en Beheer welke al jaren actief is in de loodgieters en verwarmingsbranche in Barendrecht en omstreken.Wij zijn lid van de brancheorganisaties Uneto-VNI en de Sterkin. Deze organisaties stellen eisen, hoge eisen. Een lid moet de benodigde opleidingen hebben gevolgd en de erkende diploma’s in bezit hebben. Hierdoor weet u dat een echte vakman in huis haalt. 

 

Kiwa Nederland

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Deze certificatie-activiteiten ondersteunt Kiwa met inspectie, keuring, testen, technologische kennis, research, training en dataservices.
Door kwaliteit zichtbaar te maken en te verbeteren, creëert Kiwa vertrouwen.   De naam Kiwa, Kiwa certificaten en Kiwa keurmerken staan internationaal voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 

 

Luxaflex

Voor elk raam heeft Luxaflex® een passende oplossing. Raambekleding gemaakt naar uw wens, de perfecte keuze! Met meer dan 60 jaar ervaring staat Luxaflex® garant voor duurzame kwaliteit, innovatie, optimaal wooncomfort en jarenlang gebruiksplezier. Een weergaloze collectie producten, stoffen, materialen en kleuren. Op maat gemaakt, met vijf jaar garantie.

Magna Cura Automatisering: Ontzorgt!

Magna Cura Automatisering is uw partner op het gebied van kantoorautomatisering en telefonie! Wij ontzorgen u middels een breed aanbod van producten en diensten. Een product (af)leveren kan iedereen maar de werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren, is slechts een kwaliteit van specialisten. 

Neem de proef op de som en ervaar het zelf!  

Netzaken.nl

Netzaken.nl is uw partner bij het realiseren van dynamische toepassingen voor het internet, extranet of intranet. Of het nu gaat om een reactieformulier, een inschrijvingformulier, een compleet content management systeem of een toepassing voor uw (decentrale) organisatie via het internet, bij Netzaken.nl bent u aan het juiste adres. Netzaken.nl staat voor 20 jaar ervaring in de ICT in al zijn aspecten. Dat betekent veel ervaring in de analyse van bedrijfsprocessen, automatisering van workflows. Sinds 2000 wordt deze expertise gebruikt voor het maken van toepassingen via het internet. 

 

Nirint Shipping

Nirint shipping operates a fixed liner service every 14 days  from Rotterdam, Bilbao to the the Dutch Antilles(Willemstad & Barcadera), Cuba (Mariel & Moa) and the East Coast Canada. We offer container, breakbulk, and bulk services. Plus heavy lifts, project cargo and rolling equipment from and to any destination in the world.

Paxpring – Zeropackaging

We believe that we should not put more pressure on the resources of the earth. When it comes to mindless, unscrupulous consuming, enough is enough! Especially when there are so many attractive alternatives to produce sustainable packaging. If we all dream of a better world, let’s start shaping it right now!

Peter Terlouw Tweewielers

Onze fietsenwinkel in Barendrecht

2950m² fietsbeleving, 2000 fietsen op voorraad, 15 topmerken.

Primera Barendrecht Centrum

Primera Barendrecht Centrum  op de middenbaan, Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een leuk cadeau voor een ander. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor de POST NL voor alle postzakken, wenskaarten,  tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak,  Staatsloterij, Lotto, en meer als 100 cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en Pasfoto’s. en nog veel meer.

 

 

 

Questus B.V.

Questus is een professioneel bedrijf met gemiddeld meer dan 30 jaar ervaring dat zich richt op programma-, project- en interimamanagement in (primair) de ICT-sector. Van organisatieverandering e/o advies (agile transformaties) naar transities van welke infrastructuur dan ook. Voor alle realisatie van moeilijke, complexe e/o politieke ICT-veranderingen

Tjip

‘The Platform Engineers’ van het Delftse technologiebedrijf TJIP bouwen en ondersteunen digitale platforms samen met de businesspartners van het bedrijf. Het betreft onder meer platforms voor banken en verzekeraars in Nederland. De platforms helpen om kennis, mensen en techniek te verbinden en organisaties efficiënter en transparanter te laten functioneren.

Vertom

Wie behoefte heeft aan dienstverlening op het gebied van zeetransport en op zoek is naar een ervaren partner is bij Vertom aan het juiste adres.

Onze organisatie is al ruim 45 jaar actief en heeft een lange staat van dienst in de scheepvaart opgebouwd. Dankzij ons omvangrijke internationale netwerk zijn we in staat op maat gesneden oplossingen te bieden, die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of u nu een betrouwbare scheepsagent nodig heeft, het juiste schip voor uw lading zoekt of een lijndienst tot uw beschikking wilt hebben. We volgen de marktontwikkelingen op de voet en passen de laatste technologische oplossingen toe om tijdig te kunnen inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten.

Jochem Verweij Hoveniers

 

Jochem Verweij Hoveniers is een enthousiast hoveniersbedrijf dat zich volledig inzet voor uw droomtuin. Vanaf April 2018 zijn wij actief in de Hoeksche Waard en omstreken. We voeren ons vak met passie en specialisme uit. Zo kunt u volledig genieten en tot rust komen in uw nieuw aangelegde of onderhouden tuin.  We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek, laat u verassen door de mogelijkheden!
Bekijkt u ook onze referentieprojecten eens om wat ideeën op te doen. Zo kunnen we u alvast een handje helpen en kunt u  zien wat voor moois we ook van uw tuin kunnen maken.

 

 

Visgilde Leen de Jong

Visgilde Leen de Jong is de visspeciaalzaak van Barendrecht. Dagelijks is Visgilde Leen de Jong in de weer met haar trots, verse vis. Met heerlijke specialiteiten, gebakken of om lekker thuis verder te bereiden. Visgilde Leen de Jong zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit. Ontdek wat Visgilde voor u kan betekenen. De winkel is gevestigd aan de Middenbaan 73 in het centrum van Barendrecht.

Villa Gewoon Bijzonder (VGB)

VGB is een ouderinitiatief dat zich ten doel stelt een woning te realiseren voor hun 10 zeer ernstig meervoudig gehandicapte kinderen/jongvolwassenen. Deze doelgroep is gebaat bij specialistische en zeer intensieve zorg op maat. Dit aanbod bestaat eigenlijk niet in de reguliere voorzieningen. Daarom zijn we als ouders aan de slag gegaan om dit voor onze kinderen voor elkaar te krijgen.

 

 

 

Zwembad DHZ

Zwembad-DHZ verzorgt onderhoud, reparatie en nieuwbouw van prive-zwembaden. Persoonlijke aandacht en service komen op hierbij de eerste plek! Zwembad-DHZ  heeft met alle fabrikanten en leveranciers contact waardoor materialen, onderdelen en toebehoren altijd leverbaar zijn. Een groot assortiment hiervan is te zien op de website (klik op logo links om hier direct heen te gaan)

Share This
Bitnami